«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Το «μυστικό σχέδιο» αφορά τον εποικισμό της Πελοποννήσου με ηττημένους τζιχαντιστές

Ο Κουμουτσάκος νομίζει ότι είναι λογιστής. Κάθεται καί τούς μετράει.





Διαβάζεις ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ και ελπίζεις ότι επιτέλους ενεργοποιήθηκαν με αλλαγή πολιτικής, αντικίνητρα και κήρυξη κατάστασης πολιορκίας με εφαρμογή του άρθρου 48 του Συντάγματος.
ΟΧΙ, το «μυστικό σχέδιο» αφορά τον εποικισμό της Πελοποννήσου με ηττημένους τζιχαντιστές..
Εν τω μεταξύ ο Κουμουτσάκος λέει δίνει μάχες..
μάλλον εννοεί τις μάχες με τις τοπικές κοινωνίες για να τους αναγκάσει να τους δεχτούν.
Ο εποικισμός σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο (άρθρο 49 της συνθήκης της Γενεύης,1949), αποτελεί έγκλημα πολέμου.

Ο εποικισμός είναι η οργανωμένη και συστηματική μεταφορά πληθυσμού σε «κατεχόμενο» έδαφος από την «κατοχική» δύναμη, με σκοπό να ανατρέψει τη δημογραφία.

πηγή


Σχετικές αναρτήσεις:

 

Μήν τολμήσετε !



Χιλιάδες αλλοδαποί μεταφέρονται σε στρατόπεδα, σχολεία & κτίρια στην Πελοπόννησο!

 

5 σχόλια:

  1. αυτος ο κυριος ειναι αυτος που στην ευρωβουλη ψηφισε την εκθεση λουνατσεκ να αλλαζουν φυλο τα παιδια μας εμφυλες ταυτοτητες κλπ την οποια εκθεση οι δεξιοι της Ευρωπης ΔΕΝ την ψηφισαν αλλα οι δεξιοι της Ελλαδας την εκτιμησαν δεοντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά για την πληροφορία.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Η ρουφήχτρα του πατου έχει αρχίσει και ρουφάει....αρματωθειτε !οι κάτοικοι της Μέσης γης ,εδήλωσαν ΠΑΡΟΝΤΕΣ.Αρματωθειτε !δεν έχει πολύ διαθέσιμο χρόνο η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.Αυτοι το ξέρουν και βιάζονται ,εσείς το χωνεβετε ;ξέρουν ότι η σύγκρουση θα αποβη μοιραία για αυτούς.Δεν την θέλουν.Παιρνουν μέτρα ,άλλα μπροστά στην ορμή ,θα εξαφανισθούν τα μέτρα....οι κατσαρίδες έρχονται κάθε ημέρα ,έχει χαθεί η μπάλα.Οπου θα βρίσκουν εγκαταλελειμμενα κτίρια ,δημόσια κτίρια , εκκενωμενα στρατόπεδα θα τους στριμώχνουν εκεί.Να γιατί άλλαζαν την στρατιωτική θητεία ,να γιατί άδειασαν τα στρατόπεδα ,να γιατί ρήμαξαν τους τεατζηδες και τους συνοριοφύλακες.Να γιατί ο μισθερνος χαμερπης υπάλληλος τους , τζέφρυ Χ ,αποναρκοθετησε τα σύνορα.Το μάθημα μας θα είναι να το πιούμε ,όλο το ποτήρι ! τέρμα !όλο κάτω !οποίος είναι τσιφτης ,καραμπουζουκλης και ντερμπεντερης θα μεινη εδώ .Οι άλλοι ας φορέσουν φουστάνια και να στρίψουν μουλωχτα.Δεν τους θέλουμε.Μας είναι βάρος.Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.Τυχεροι οι λάθρο , που οι υπαλληλοι τους παρέδωσαν την ελληνική υπηκοότητα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις την ελληνική υπηκοότητα και είσαι και εναντίον της Ελλάδος ;Έλα εδώ στον θείο ,τυχερουλη !ωπ! Μην πας να φυγής τώρα....για καμ του δώθε !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστόμαχε χαίρε,κάθε σχολιο σου είναι απόλαυση.Πότε αρχιζει το κυνήγι αγριογούρουνου για λίγη εξάσκηση σε κινούμενο στόχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή