«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Εξέγερση αλλοδαπών στην Μόρια Λέσβου - Απειλούν να καταλάβουν το νησί-Σπεύδει μεταγωγικό C-130 με μονάδες των ΜΑΤ - Προσπάθησαν να ανοίξουν το κρατητήριο - Κατέστρεψαν οχήματα της Πυροσβεστικής - Φωνάζουν "KILL THE POLICE"

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ PRONEWS
Εξέγερση των χιλιάδων αλλοδαπών που βρίσκονται στην «Δομή Φιλοξενίας» της Μόριας στην Λέσβο ξέσπασε στις 16.45 με τους εξεγερμένους να καίνε ότι βρουν μπροστά τους. Μία νεκρή από τις αναθυμιάσεις. Φωτό και βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ.

21 σχόλια:

  1. ποιός τους ξεσήκωσε;δεν έχει σχέδιο να ακολουθήσει η αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις μας που τους πληρώνουμε με φόρους λεηλασίας, δεν έφτιαξαν σχέδιο αντιμετώπισης εδώ και 4 χρόνια για τέτοια επανάσταση ώστε να ΜΗΝ κινδυνέψουν οι νησιώτες μας;;;; οι μυστικές μας υπηρεσίες που χρυσοπληρώνονται από τον Ελληνα φορολογούμενο πολίτη δεν γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί που προκαλούν εξεγέρσεις εις βάρος του ελληνικού λαού;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ!!!

      Διαγραφή
  2. Εγώ ήθελα να 'ξερα τι σκέφτεται ο μέσος ΜΑΤατζής που αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με σκηνοθεσίες τύπου Εξαρχείων αλλά λαιμοκόφτες με πλούσιο βιογραφικό σε νησί όπου οι τούρκοι ελπίζουν να κυριαρχήσουν.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτονται ότι αν δεν τα καταφέρουν θα πας εσύ να τους σώσεις.

      Διαγραφή
  3. Οι "νησιώτες μας".. ας πρόσεχαν όταν πούλαγαν αντιρατσιστιλίκι. Τώρα ας πάρουν τα @@ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεστ....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ!!!
      Τεστ ήταν αυτό με το κοντέινερ, από την πλευρά των εχθρών της Ελλάδος. Τεστ για να δουν σε τί κατάσταση ετοιμότητας είναι ο κατασταλτικός και στρατιωτικός μηχανισμός. Σε τί κατάσταση ετοιμότητας είμαστε εμείς όμως.. δεν το γνωρίζουν. Και ούτε θα το μάθουν.

      Προβλέπεται πάντως καυτή περίοδος με αποκορύφωμα την 28η Οκτωβρίου.

      Διαγραφή
    2. Όλα σικέ είναι, η τράπουλα είναι σημαδεμενη! Ο Ελληνας ασχολείται με Instagram tattoo και μούσια! Τον πάτο δεν τον έχουμε δει ακόμα. Τα καλύτερα έρχονται, καλή μας διασκέδαση

      Διαγραφή
    3. Θα γραψω ,αυτο που ξαναγραψει και αλλου ,εχουν εξω στον δρομο ,τους δικους τους που μας ζυγιαζουν ,δεν λιαζονται μονο .....μια κατηγορια απο αυτους ειναι αυτοι με τα ασπρα σκουφακια στο κεφαλι ,κατι σαν ιμαμηδες .Αυτοι δινουν ραπορτο στους μεγαλους .Τελευταια εχουν σκασει μυτη και πολλοι αργοσχολοι νεαροι τους με σακιδια πλατης που περιφερονται εδω και εκει στις πολεις.Εναν σκουφατο που μου σηκωσε το δεκανικι που το επαιζε κουτσος ,τον κοπανησα μεσα σε σουπερ μαρκετ .Ναμην φευγει απο το ταμειο ,εαν δεν επαιρνε τα κερματα του η ταμιας ! 5 λεπτα ! και κανενας απο το σουπερ μαρκετ δεν βοηθουσε την κοπελλα να απαλλαγη !5 λεπτα και η ουρα εφθασε στα ψυγεια πισω .Ρε φευγης ; και σηκωνη το δεκανικι !εφαγε το ντιρεκτ μεσα απο το δεκανικι .Εγραψα ξανα ,οτι ανεβαινουν στο κρεβατι ...δηλαδη ξεθαρευουν και δοκιμαζουν ,κρασαρουν .Ολοι οι λοχοι εχουν μαρκαρει τις μκο .Αυτες ειναι τα μικρα κεφαλια του ερπετου εδω .Θα λαβουν το καταλληλο σκατοφτυαρο.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Πήραν από το πυροσβεστικό τους ασύρματους ,τα κράνη και δεν θυμάμαι τι άλλο.Τα έκαψαν.Πηραν;τα βούτηξαν.Τζιμπρε σε συνέντευξη...και αυτοί άνθρωποι είναι ,όχι ρε μαλακα !είναι οι όμοιοι σου.Να δω ρε γαμημενε υπαλληλε , πού θα πας να κρυφθης !Να δω ρε μπινε ,πόσο θράσος έχεις και ανοησία να μας σερβιρης τα εμετικά σου ,ακόμα.Σας το εγράψα ,δεν θα την κοντολαρουν την κατάσταση....θέλω να βγω ψεύτης.Θα γενικευθη .Εάν πέση η οποιαδήποτε ψευτοκυβερνηση ,πρέπει να αναλάβουν 5 αρχιδατοι ,ειδάλλως θα χαθούν πολλοί εδώ μέσα.Νατο το ρεμπελο.Για να δούμε τα παρακάτω...οπλισθειτε .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Γαμώ το κράτος το μπουρδέλο σας. Παραίτηση της κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σταλούν Ματ που σακατευαν και έλουζαν με χημικά ανηλεώς Γέρους Μανάδες και παιδιά, στο Πισοδέρι, Σύνταγμα επί μνημονίων και Μακεδονικό..
    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλανε δύο φωτιές ,μια εκτός καταυλισμού και μια εντός.Καιγονται πια οι ανόητοι από μόνοι τους .Άσε..το ποιος θα τα πλήρωση αυτά ...άσε το ποιος θα πληρωση τις καταστροφές στα πυροσβεστικά....πόσο γαμημενος είσαι για να καταστρεφης τα πυροσβεστικά ;και θα τους βάλετε αυτούς ,αυτούς τους τζιχαντιστές ,τα ανεγκεφαλα υβρίδια των ρυπαρων γενών ,μέσα στα σπίτια σας και στα ξενοδοχεία σας ;αυτές οι ΜΚΟ είναι εγκληματικές οργανώσεις και έτσι θα τιμωρηθούν ,σαν εγκληματίες.Δεν το πιστεύετε ;φροντιστέ να μείνετε ζωντανοί και θα το δείτε.Τους φέρνουν τώρα στην Αχαρνών 2 ,η ψευτο κυβέρνηση και αυτή και η προηγούμενη και οι προηγούμενες ,έχουν λάβει το παραδακι τους και είναι γνώστες του σχεδίου.Ειναι συνένοχοι στο έγκλημα .Κάποιοι είναι και πρώτο στρατουντες.Τους έχουν τάξει λεφτά ,σπίτια ,αμάξια και καθησιο.Κυττανε τις γυναίκες σαν ξερολουκουμα ,πιστεύουν ότι ήλθαν εδώ για να μας γαμησουν ότι έχουμε και δεν έχουμε.Να κρατάτε νερό ,φαι σε καβαντζα και τσιμουδια στον εξοπλισμό.Οσο λιγωτεροι μιλάτε ,τόσο ψάχνονται αυτοί και φοβούνται.Αυτο θέλουμε ,πριν την επερχόμενη σύγκρουση να μας φοβούνται ,να τους σπάσουμε τον τσαμπουκα.Ορθωστε ανάστημα και οργανωθείτε ,ζούμε ξανά νέα σελίδα στην ιστορία μας ,που έχει ξαναγράφθει στο παρελθόν.Μην σας πιάσουν κωτσο...την πουτσισατε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλοι 300τζιχαντιστες δίπλα από την πτέρυγα μάχης στην Ν.Αγχιαλο Βόλου .Ααα είναι κοντά στον πατέρα του Μπόρις Τζόνσον που μένει στο Πήλιο.Αααααχαχαχα ,! κατασκοπεία και με την βούλα !που είναι ο βολιωτης που σχολιάζει εδώ ;ο Γιώργος είναι ;Γιωργ' μου ,τα ξερες αυτά ;βλέπε sxolianews.Εμμμ το άλλο..από το βήμα Ορθοδοξίας :ο φιλεύσπλαχνος εφοπλιστής Μαρτίνης ,αυτός ντε , που πλήρωσε για το κόκκινο άγαλμα στο Π.Φαληρο να φτιαχτή ,έκανε δωρεά την επισκευή της εκκλησίας Ζ.Πηγης , στο Αίγιο,που είχε ζημιές από τον σεισμό του 1996.Και λέει ο Αμβρόσιος , έτρεχα από εδώ και από εκεί για να βρω λεφτά να επισκευασθη η εκκλησία και η Παναγία με άκουσε.Η Παναγία σε άκουσε ρε παππά ή οι διαολοι της ψευτο κυβερνήσεως και σου έκλεισαν το στόμα.Ρε παππά ,περιουσία έχεις , γέρος είσαι ,γιατί δεν βανης τον κορβανα κάτω ,να σιαξης την εκκλησιά ;να σε μνημόνευση και ο κόσμος ;άντε ,μόνο λόγια είσαι και εσύ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. Κρήτη




    "Γεμάτη από το καύσιμο του μέλλοντος η Κρήτη -

    Αποκλειστικά στο ekriti ο Αντ. Φώσκολος



    29.01.2018 - 11:45


    - Τελικά κ. Φώσκολε, η Ελλάδα αποδεικνύεται μία πλούσια χώρα, πολύ πλουσιότερη από εκείνες που παραδοσιακά γνωρίζουμε. Εκτιμάτε ότι το μέλλον της προδιαγράφεται ευοίωνο με την εκμετάλλευση του πλούτου αυτού;
    Η Ελλάδα είναι αδιανόητα πλούσια χώρα με μυθικά αποθέματα φυσικού αερίου, πετρελαίου, λιγνιτών, γεωθερμίας, νερού για κατασκευή υδροηλεκτρικών φραγμάτων, σπάνιες γαίες, πολύτιμα και στρατηγικά μέταλλα,
    βιομηχανικά ορυκτά και

    έναν πολύ ευφυή λαό.

    Αυτή την δύναμη έχουν αρχίσει ορισμένοι πολιτικοί να την αντιλαμβάνονται π.χ. Σαμαράς, Μανιάτης, Καμμένος, Σταθάκης, Βίτσας, Κικίλιας και

    βεβαίως όλος ο Ελληνικός Στρατός και

    πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού.

    Πάμε για τον δεύτερο Χρυσό Αιώνα της Ελλάδας.

    Είμαστε ευλογημένη χώρα και το μέλλον προδιαγράφεται πολύ ευοίωνο.

    https://www.ekriti.gr/kriti/antonis-foskolos-sto-ekriti-i-oikonomiki-kai-geopolitiki-dynami-tis-elladas-legetai-kriti#sthash.08MU4OGa.WDDgyfJa.dpbs

    ΦΑΤΕ Π@@ΤΑΝΕΣ τάλαρα και Π@ΣΤΗΔΕΣ ΚΟΣΑΡΙΑ

    Πόσο δίκιο έχει ο λοχαγός όταν λέει πως εάν ήσαν έξυπνοι
    οι παγκοσμιοποιητές αντι να μας πτωχεύσουν θα έπρεπε
    να μας χορτάσουν τάλαρα.

    Κάθε λεπτό της ομιλίας του αξίζει όσα χίλια άρθρα.


    https://www.youtube.com/watch?v=uG-Ib9U7rZk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κομπλέ το κτίριο στην Αχαρνών.Εξαωρο νεοκλασσικό στα χέρια του δημοσίου....πλήρως ανακαινισμένο.8-9 /10 μπαίνουν μέσα οι λάθρο .Κάθε όροφος και τραπεζαρία.Εσκιμο κουζίνες ,πλυντήρια ,ψυγεία ,κρεβάτια τα πάντα σε κάθε διαμέρισμα κομπλέ.Θερμανση ,ψύξη , τηλεοράσεις.Θελετε να συνεχίσω ;δεν άκουσα ,εάν θα πάη μακρυά η βαλίτσα ;εεε;μην μου συγχιζεστε και μου πάθετε τίποτα...Πληρωμένοι έρχονται ,μηνιαίο μισθό λαμβάνουν ,τσάμπα φαι ,τσάμπα πιοτι ,τσάμπα μετακινήσεις τσάμπα τσαμπουκα ,τσάμπα καταστροφές .Τσάμπα καινουργια διαμερίσματα ,κουζινικα ,θέρμανση ψύξη τσάμπα.Γυναικες ;ρε όλο και κάποιες ξελιγωμενες πουτανες ελληνόφωνες θα βρούνε.Ξυλο που θα ρίχνουν ;νααα ρε η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δίπλα είναι .Είναι η πλατεία Κοτζιά ,η Ομόνοια ,η Ακρόπολη ,το Θησείο.Εε και άμα κάνουν και τίποτις φονικό...πάλι εδώ θα είναι ,σαμπωτις θα φύγουν ;που θα βρουν καλύτερα ;με το ζόρι θα τους κρατούν εδώ να μας σκοτώνουν.Υπηκοοτητα ;εεμμμ τι ;έτσι θα τα αφήσουν τα παιδιά ;και που θα εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ;το τζάμι δεν χωράει όλους τους πιστούς !θα φροντίσουν να μετατρέψουν μερικές εκκλησίες σε τζαμιά.Αλλωστε ο τζερωνυμο έχει συναινέσει στο έγκλημα .Άλλα γιατί με ρωτάτε τώρα ;αφού ξέρετε ότι δεν έχουν τέτοιες ανάγκες τα ρυπαρά γένη.Παμε παρακάτω....ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/09/hot-srot-4637.html

      Διαγραφή
  11. Μην ξεχάσετε να απεργησετε την Τετάρτη 2/10 για τααντεργατικα μέτρα της ψευτο κυβερνήσεως.Καλου κακού κρατάτε και κάνα κατομπαλο επάνω σας , μπορεί να χρειστη να βοηθήσετε κάνα φουκαρα πρόσφυγα.Αμα δείτε τον γ.γ κεκεβρε ,να του το πείτε....ααααα όλα κιόλας κυρ τουλουμπα ,να πάρης και συ μερικούς στο κονάκι σου μην είσαι χαραμοφαης !μόνος σου θα τα τρως του θείου ροτσι τα τάλαρα ;εεε και άμα δείτε και εκείνη την Βουλγάρα την κουνεβα ,να ξέρετε ότι και αυτή θα πάρη καμμιά 20σαρια ,να τους απλώνει μπουγάδα ,στο μπαλκόνι της.Παμε παρακάτω....ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο στρατός της κομμουνιστικής μεταπολίτευσης.
      Είναι ντροπή μας που τόυς αφήνουμε στο απυρόβλητο. Ιδεολογικά πάντα.
      Αποτέλεσμα αυτού οι κομμουνιστές να κυβερνούν και οι κομμουνιστές να απεργούν! Εκατοντάδες χιλιάδες τα αθώα θύματα τους ελλείψει αντιλόγου.

      Διαγραφή
  12. http://panusis.blogspot.com/2019/09/2019.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εξ επαφής πυροβολείται διαδηλωτής Κινέζος στο Χονγκ Κονγκ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/808722_hongk-kongk-arhisan-na-rihnoyn-sto-psahno-oi-astynomikoi

    Μπορεί να είναι και προβοκάτσια. Με ποιον είμαστε οι Έλληνες πατριώτες που θέλουμε να απελευθερωθεί το έθνος μας αναρωτιέμαι. Με τον αστυνομικό του πρώην κομμουνιστικού, πάντα απολυταρχικού, τέρμα πυραμιδικού κράτους της Κίνας, ή με τους διαδηλωτές που σπρώχνουν οι δυτικοί όπου μαθαίνω οι Κινέζοι του Χονγκ Κονγκ είναι ένας από τους πιο αναρχοκαπιταλιστικούς λαούς του κόσμου.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή