«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Δέν σας τά είπανε αυτά, έ; ΣΕ 304 ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (!!!) ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ....«ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ», ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ!




Δεν πρόλαβε καλά-καλά ο Κούλης να εκφράσει την υπερηφάνειά του για την μετατροπή της Ελλάδος σε… πολυπολιτισμική χώρα και να ευχηθεί να ...αριστεύουν τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία, για να κρατάνε την ελληνική σημαία (!) στις παρελάσεις, κι ανακοινώθηκαν οι τάξεις υποδοχής εκπαίδευσης των «προσφυγόπουλων», από το υπουργείο Παιδείας – της… πολυπολιτισμικής 'Lady Bildenberg' Κεραμέως.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για κεραμεωσ γαβρογλου
Αποτέλεσμα εικόνας για κεραμεωσ γαβρογλου
Έτσι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, συνολικά σε 304 γυμνάσια και λύκεια της χώρας θα λειτουργήσουν τάξεις υποδοχής εκπαίδευσης «προσφυγόπουλων» για το σχολικό έτος 2019-2020.
Πρόκειται για 84 γυμνάσια και λύκεια της περιφερειακής διεύθυνσης Αττικής, 71 σχολικές μονάδες στην Κεντρική Μακεδονία, 29 στη Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, 28 στη Θεσσαλία και ισάριθμες στην Ήπειρο, 19 στη Στερεά Ελλάδα, 11 στα 3 νησιά του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος), 7 γυμνάσια και λύκεια στην περιφερειακή διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και στην Κρήτη, 6 στην περιφερειακή διεύθυνση Πελοποννήσου και ισάριθμα στην περιφερειακή διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου όπως και στη Δυτική Μακεδονία και 2 Επαγγελματικά Λύκεια της Σιβιτανιδείου Σχολής.
Όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο του υπουργείου των …εθνικοφρόνων, “Οδηγίες και κατευθύνσεις για την ίδρυση και λειτουργία Τάξεων Υποδοχής(Τ.Υ) ΖΕΠ για το σχολικό έτος 2019-2020 σε Δημόσια Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας”, το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στη μείωση της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου μαθητών/τριών προερχόμενων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και μαθητών/τριών με πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες και “αποσκοπεί στην εκπαίδευση και στην ομαλή προσαρμογή των προσφυγοπαίδων. 
Σχετική εικόνα
Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται ο εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού δυναμικού όσων Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων εμφανίζουν ανάγκη για υποστήριξη της ένταξης των παραπάνω μαθητών/τριών (οριζόντια παρέμβαση σε όλα τα Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που εμφανίζουν σχετικούς πληθυσμούς μαθητών/τριών). 
Σχετική εικόνα
Ειδικότερα, οι εκπαιδευτικοί που θα απασχοληθούν στο πλαίσιο της Πράξης θα στελεχώσουν τις Τάξεις Υποδοχής με κύριο αντικείμενο την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας αλλά και τη διδακτική στήριξη σε άλλα αντικείμενα, ώστε να διευκολύνεται η ομαλή προσαρμογή και η παραμονή στο εκπαιδευτικό σύστημα των μαθητών/τριών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, των μαθητών/τριών με πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες, καθώς και των προσφυγοπαίδων”.
«Εθνικόφρονες» με τις… υγείες – και σκασμός σε περίπτωση που τα «προσφυγόπουλα» πάνε στα σχολεία των παιδιών σας! 
Ντάξει;
 
 

14 σχόλια:

  1. Χριστέ μου.. δεν θα φύγουν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ ΘΑ ΦΎΓΟΥΝ...!
    Κι αν δεν τους δεχτούν οι Ευρωπαίοι, οι Τούρκοι, οι σαουδαραβες, οι πατρίδες τους,.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΊ Ο ΧΑΡΟΝΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου πρώτα καλημερισω την παρέα να πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω στο "να τους δεχτει ο χαρος".

      Διαγραφή
  3. Μ'αρεσεις που εχεις ΠΑΝΤΑ την σωστη απαντηση για καθε περιπτωση...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπρίκια κολλάμε; (από το ibrik=τουρκική λέξη)

      Καλημερίζω και την αγαπητή φίλη μου την unknown..!

      Διαγραφή
  4. Δεν αμφισβητώ ότι όταν θα έρθει η ώρα που θα καθαρίσουμε την Ελλάδα, κάποιοι θα δικαιούνται να μείνουν, αλλά όσοι δεν.., αν μας πουλήσουν μαγκιές.. θα φύγουν οριζόντιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα ποιοι δικαιούνται από τους λαθροτέτοιους να μείνουν στην δική μας Πατρίδα και γιατί; Αυτό μας έλειπε να κάνουμε και διαλογή υβριδίων για να κάνουν τι στην Ελλάδα; Οι Έλληνες θέλουμε μια ελεύθερη Ελλάδα με αμιγή πληθυσμό Ελλήνων και μόνο... Άκου δικαιούνται να μείνουν. Ακόμα δεν τους πετάξαμε έξω και βάζουμε νερό στο κρασί μας.
      Τον οίνο αγαπητή τον πίνουμε πλέον άκρατον και ουχί κεκαρμένον.
      Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνον! Οι λοιποί στις πατρίδες τους...
      Κανένας οίκτος για τους εποικιστές- εισβολείς - δολοφόνους και παραβατικούς στο ξεκαθάρισμα. Στην Ελλάδα του φωτός τα σκοτάδια; Ελεος!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  5. Ποιοί δικαιούνται να μείνουν και γιατί? Αν θες να λέγονται τα πραγματα με το όνομά τους κανενας δεν πρέπει να μείνει. Τα ίδια κάνατε και με τους αλβανους. "Να ρθουνε τα παιδάκια, να σηκωσουνε την σημαια τα παιδάκια, δεν ειναι χριστιανικο να μην τα δεχτούμε, κλπ,κλπ." Και μεγαλωσανε και τα περισσότερα χεστηκανε για την Ελλαδα. Δεν νιωθουν Ελληνες και ουτε τους ενδιαφερει η σωτηρια του εθνους. Αντιθέτως ειδα πολλούς και στον στρατο και στο πανεπιστήμιο πόσο αντεθνικά λειτουργούν. Μακροπρόθεσμα μόνο αρνητικά μπορούν να επηρεάσουν την πατριδα μας. Εχουμε αρκετους αλλογενείς, δεν χρειάζεται κι άλλους η Ελλαδα. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Τωρα αν θα φυγουν ολοι δεν το ξερω αλλα το εύχομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κολπο των καπιταλιστων ειναι για να σφιχτει κι αλλο ο λαουτζικος ωστε να γραψει το παιδι του στο ιδιωτικο σχολειο.
    Περα απο την πλακα θα επρεπε καποιος να τρολλαρει την κα Υπουργο λεγοντας γιατι μονο στα δημοσια σχολεια; θελουμε το καλυτερο για τα προσφυγοπουλα, ολα λοιπον σε ιδιωτικα σχολεια και σε σπιτια στα ΒΠ.
    Αμ πως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. διαβαζω πολες τζαμπα μαγκιες συναγωνιστων του καναπε // ΚΟΥΛΗΔΕΣ λεγονταν οι σκλαβοι στην Κινα // Ο ΚΟΥΛΗΣ (με ανωθεν παντα εντολες) ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ (δηλαδη τα νεο-εληνικα γιουσουφακια) ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΕ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (οι 95 στους 100 ινε μουσουλμανοι. αμα δηλωση καπιος χριαστιανος, δεν τον αφηνουν απο την τουρκια να περαση στην ελαδα).
    --- ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ομως να γινη στρατοπεδο λαθρομουσουλμανων ΣΤΑ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΑ κε στα υπολιπα καλα φιλασομενα αριστοκρατικα λαγουμια οπου διαμενουν οι ΕΛ(ΑΛ)ΙΤ του ερπετικου "δημοκρατικου κηφυναριου" που μας κυβερναη.
    --- κατα τα αλα, εμεις οι κουληδες απλως θα μετραμε δολοφονιες, ληστιες κε βιασμους, οπως μεχρι τωρα μετραμε τις παραβιασεις κε τα σκαμπιλια των μογγολων.
    --- το θρησκεφτικο εκτρωμα που μας επεβαλαν ΛΕΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ ΠΛΕΒΡΑ, ενω στο εξυπνο Ισραηλ λενε "οφθαλμον αντι οφθαλμου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Εξαιρετικά επίκαιρος-επικαιροποιημένος Δημήτρης..απο τους τελευταίους εναπομείναντες στο Πλοίο την ώρα που βουλιάζει..τα λέει όπως πρέπει.
    http://www.dromosanoixtos.gr/2019/10/pou-kryveste-anthropoi-tou-pnevmatos-question.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. https://odosdrachmis.gr/?p=32018

    https://odosdrachmis.gr/?p=32520

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4,5 χρονια επι συριζα τοσα μουσουλμανια πηγαινουν σχολειο μαζι με τα δικα μας παιδια,δεν το πηρατε ειδηση; τωρα σας κακοφαινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε....το έχουν πάρει είδηση όλοι.Και δεν έχει κακοφανει....ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.....ΠΙΑΣΕ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΞΕ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.Η ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ,ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ,ΝΑ ΒΡΗ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΗ.ΧΘΕΣ.ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ , Ή ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.Μια καταπτυστη συμμορία ,προδοτική ,της γης που πατάνε ,διαχρονική αληταρια ,με εναλλασσόμενους ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΥΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΛΑ ΜΑΝ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ .Και επειδή βιάζεται η λέσχη Μπίλντερμπεργκ ;αυτή έχει το πρόβλημα και δεν θα το λύση,το ξερει.ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΙ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή