«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Μια ιδέα κανείς.. για να αποτρέψουμε την 31η Οκτωβρίου..;

Σχόλιο ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ από yiorgosthalassis.blogspot.com: Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου κατατίθεται προς ψήφιση στην βουλή ένας νόμος για τους λάθρο!!! Αυτός ο νόμος είναι η οριστική ταφόπλακα της Ελλάδος!!! Απαγορεύουν πλέον με νόμο την επιστροφή τους εκτός Ελλάδος!!! Τους δίνουν το δικαίωμα για επανένωση οικογενειών... Πράγμα που σημαίνει ότι ένας που έχει τρεις γυναίκες και με κάθε μία με αυτήν με τρία παιδιά, δλδ δώδεκα άτομα θα μπορούν να έρθουν ανά πάσα στιγμή νόμιμα στην Ελλάδα!!! Και το πιο τραγικό, ότι όλα τα χρήματα πλέον που θα δίνονται σε αυτούς θα είναι από το ελληνικό κράτος και από πουθενά αλλού!!!!! Εμείς τι κάνουμε!!!!! Θα εξακολουθήσουμε να πίνουμε φραπεδάκι στον καναπέ βλέποντας τον ΠΑΟΚ η τον Ολυμπιακό η τον Παναθηναϊκό η τα τούρκικα σήριαλ..... ή θα αντιδράσουμε δυναμικά? Φίλοι μου ενημερωθείτε σχετικά με το έκτρωμα που κατατίθεται από τον Χρυσοχοΐδη με εντολή της ΕΕ!!!!




Η ανθελληνική κυβέρνηση της Ελλάδας πήρε ένα απόσπασμα από την συνθήκη της Γενεύης και το μαστόρεψε έτσι ώστε να προχωρήσει στο νομοσχέδιο της 31ης Οκτ., ενώ από το φωτογρ. απόκομμα που σάς δίνουμε κάτω από τις λέξεις αυτές, βλέπετε πως το έγγραφο του ΟΗΕ αναφέρεται σε πρόσφυγες (π.χ. Τούρκους) που ζητούν κατευθείαν (στην πρώτη χώρα που προσέφυγαν) άσυλο, και δικαιούνται ό,τι δικαιούνται. Όλοι οι άλλοι είναι μετανάστες και μάλιστα παράνομοι. Ένα επίσης τραγικό, είναι ότι αν ψάξετε στα συστημικά σάιτ ενημέρωσης, περί του νομοσχεδίου της 31ης Οκτ., θα διαπιστώσετε ότι παρουσιάζουν το θέμα εξωραϊσμένο, προς δόξαν της κυβέρνησης, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι δυσάρεστο για τους λαθρο, γιατί επιταχύνει τις διαδικασίες επιστροφής τους στην Τουρκία ή τις χώρες προελεύσεώς τους. Δούλεμα του κερατά!
 
Καλλιοπη Στρατη:

Απο ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

Στις 31 Οκτωβρίου θα ψηφιστεί το Νομοσχέδιο για τούς πρόσφυγες και μετανάστες.
Δυστυχώς τα πράγματα είναι άσχημα.
Σκοπεύουν να δώσουν απεριόριστα δικαιώματα στούς Πρόσφυγες και στούς Μετανάστες.

Οι πρόσφυγες και οί μετανάστες θα μπαίνουν στην Ελλάδα, θα κάθονται μέχρι 25 ημέρες το ανώτερο στο κέντρο καταγραφής.
Και μετά θα μπορούν νά πάνε όπου θέλουν στην Ελλάδα.
Θα μπορούν να φέρνουν την οικογένειά τους στην Ελλάδα.
Στο εν τώ μεταξύ θα μπορούν νά παίρνουν επιδόματα, όταν θα περιμένουν να εγκριθεί η αίτηση τους.
Θα έχουν δικαιώματα να χρησιμοποιούν δωρεάν Ιατρική περίθαλψη ακόμη και ακόμη σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία.
Θα μπορούν να φοιτούν σε Ελληνικά σχολεία με το πού πατούν το πόδι τους στην Ελλάδα.
Απο 14 χρονών και πάνω θα τούς παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα για να εξετάσουν το Ποινικό τους Μητρώο (το μόνο καλό άν το τηρήσουν).
Όταν θα κάνουν αίτηση ασύλου και απορρίπτεται, έχουν δικαίωμα να ξανά κάνουν αιτηση για δικαίωμα ασύλου.
Και να κάνουν ένσταση στα Δικαστήρια με δωρεάν δικηγόρους πού θα τούς παρέχει το κράτος.
Και θα τούς παρέχουν έως και δωρεάν δικηγόρους.
(Φυσικά όταν θα περιμένουν να εγκριθεί η αίτηση τους με την αργή Ελληνική Δικαιοσύνη, στο εν τώ μεταξύ θα μένουν στην Ελλάδα. Οπότε μετά από 7 χρόνια θα μπορούν να πάρουν Ελληνική Υπηκοότητα).
Θα επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση στούς Λαθρο εισβολείς σε όποιο σημείο και μέρος θέλουν.
Απαγορεύεται να τούς θέτουν περιορισμούς. (Στην Αγγλία, Αυστρία και σε άλλες χώρες τής ΕΕ, είχαν αυτούς τούς νόμους για τούς πρόσφυγες και μετανάστες.
Πρόσφατα τούς κατήργησαν, και φέρνουν δυσκολίες σε πρόσφυγες να έχουν απεριόριστα δικαιώματα με το πού φτάνουν στην χώρα τους. Κατήργησαν οι πρόσφυγες να έχουν επιδόματα με το πού φτάνουν στην χώρα τους.
Γιατί μόνο πονοκέφαλο είχε φέρει ή χώρα τους να λουζεται από πρόσφυγες πού επισκέπτονταν την χώρα τους για να ζουν από επιδόματα.
Αποδυναμωνε το κράτος τους.
Και εμείς εισάγουμε νόμους πού άλλες χώρες καταργούν).
Μπορείτε να το διαβάσετε και από την σελίδα της Βουλής

πηγή




Εδώ, η Καίτη Χόπκινς, η αγωνίστρια της λευκής φυλής, δημοσιογράφος της «Sun», ανάμεσα σε δύσοσμες ισλαμοκατσαρίδες, που χωρίς την προστασία αστυνομικών θα την είχαν κόψει κομματάκια:





ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

32 σχόλια:

  1. θέλουν και στρατιωτικά νοσοκομεία για τους μισθοφόρους τα σούργελα, χαχα τρομάρα τους

    για να μην ξεχνιόμαστε ας θυμηθούμε τις ΄μελαγχολικές ενοράσεις΄

    Οι δε Έλληνες βαθμιαίως θά γίνουν μειονότης, έως ότου θά μείνουν ελάχιστοι χριστιανοί ως…δείγμα. Μή απορείς, πάτερ Θ., έσπευσαν να εξηγήσουν, αυτήν τήν τραγωδία του λαού μας. Πολλοί θά αποδεχθούν τον μουσουλμανισμόν αβιάστως. Αλλοι, με κάποιαν βίαν ποικίλης μορφής. Και άλλοι «χριστιανοί» θα μεταναστεύσουν σέ χριστιανικές χώρες, μή δυνάμενοι νά συμβιώσουν με τους βαρβάρους αυτούς, πού τους χρησιμοποιεί ο Θεός ως μέσον παιδαγωγίας, όπως ανά τους αιώνες ενεργούσε στούς Ισραηλίτες και στους χριστιανούς, πού δεν μετανοούσαν για τίς αμαρτίες τους. Παράδειγμα ο Κατακλυσμός, τα Σόδομα, ο Ελληνισμός της Ανατολής, το Βυζάντιον.

    http://www.diakonima.gr/2009/09/15/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84/

    κι ο γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης είπε ότι θα μείνουν στο τέλος περίπου δύο εκατομμύρια χριστιανών Ελλήνων

    αναμένουμε την στιγμή που θα γίνονται κάποιοι μουσουλμάνοι να τους φτύνουμε κατάμουτρα μες τον δρόμο κι αυτούς και κάθε είδος γιουσουφάκι διάτρυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι εννοουσε 1 με 2 εκατομυρια θα ΣΩΘΟΥΝ στα εσχατα και θα δουν παραδεισο

      Διαγραφή
    2. να το ξαναδιαβάσουμε πολύ καλά, νομίζω ότι εννοεί στην άγρια εποχή που θα βιώνουμε με σεισμούς που θα δούμε, να μαχαιρώνουν τον άλλον και να προσπερνά ο κόσμος αδιάφορος , ότι μέσα σ αυτήν την αγριότητα στην χώρα μας θα μείνουν δύο εκατομ Ελληνες χριστιανοί που θα κρατήσουν την πίστη τα ιερά και τα όσια, μειονότητα δηλαδή αφού θα υπερισχύουν οι μουσουλμάνοι και οι αλλοδαποί κινέζοι κλπ και πολλοί Ελληνες θα χουν φύγει στο εξωτερικό όπως έκαναν και επί Τουρκοκρατίας ιδιαίτερα τους λόγιους που το είχαν σκάσει τότε ο Παπαρρηγόπουλος τους κρίνει πολύ αυστηρά, πολλά χρόνια φώναζαν οι γέροντες της Ορθδοξίας να φιλοτιμηθούν οι Ελληνες να γυρίσουν να βοηθούν οι γιατροί οι δικηγόροι όλοι αμισθί τους Ελληνες, γιατί φώναζαν άραγε; γιατί η χώρα γεμίζει με ισλάμ, γιατί η φυγή τους μας καθιστά ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ έπρεπε να μείνουν και οι μετανάστες να επιστρέψουν όλοι ανεξαιρέτως να τα πουλούσαν και να γύριζαν πίσω, τώρα στον μεγάλο πόλεμο θα πιαστούν άλλοι εδώ κι άλλοι εκεί, εμείς θα είμαστε πιό τυχεροί κι ας φαίνεται τώρα ότι μας παγίδευσαν από παντού, όταν ανάψει η φωτιά εμείς θα είμαστε αμέτοχοι δεν θα πάρουμε μέρος στον πόλεμο γιατί ο Θεός δεν το θέλει αυτο

      Διαγραφή
    3. ο αριθμός των σωζωμένων και ο αριθμός των αγίων που θα συμπληρώσει το εκπεσόν τάγμα και μετά ακολουθεί Τελική Κρίση είναι γνωστά μόνο στον Θεό, εννοούσε μέσα στην άγρια εποχή που ζούμε και θα ζήσουμε ότι δύο εκατομ θα κρατήσουν την πίστη και τις παραδόσεις τα ιερά και τα όσια θα είμαστε μειονότητα αυτό πιστεύω εντούτοις θα το ξαναδιαβάσω πολύ προσεκτικά το κείμενο

      Διαγραφή
  2. Διάτρητο διορθώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην αποφύγετε το ποτήρι.Οτι θέλει κάνει η χάζαρογερμανια.Εδω υπακούουν όλοι οι υποτακτικοί.Ειπαμε :το ποτήρι.Για να δούμε ,θα έλθουν η θα συμβη άλλο;πάντως οι εδώ λάθρο δεν μπορούν να φύγουν.Οτι δεν θελη η Γερμανία θα το στελνης σε εμάς.Κυττα ΑΔΕΛΦΑΚΙ μου ,να δης τι θα γινη εδώ μέσα.Τι θα απαιτούν και πως θα συμπεριφερωνται.....Θα έχουν δύο τρεις γυναίκες ;μμμμ.....θα τις έχουν ;η θα τις αρπάξουν άλλοι ;χαχαχα !εάν δεν βρείτε καραμπίνες , πάρτε φλιτ για κατσαρίδες !.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πράγματι έτσι σωστά τα γράφεις αν ήταν δυνατόν να την κάνουν κομμάτια, για έναν ανεξήγητο λόγο κάτι τους κρατά και δεν κάνουν επίθεση, μετά 4 χρόνια έκαναν σαματά φέτος, κάτι τους κρατά δεν γνωρίζω αν είναι ο Θεός, γιατί πιθανόν η μετάνοια η μαζική ίσως προκύψει αφού γίνουν εδώ μέσα δύναμη με τζαμιά κλπ βουλευτες και τα σχετικά, ή αν δεν τους έχουν δώσει ακόμα εντολή να μας χυμήξουν κάτι τους συγκρατεί ενώ βράζουν αν τους μπινελικώσεις , αν ισχύει το ότι δεν έχουν πάρει ακόμα εντολή γι αυτό και δεν έχουν ορμήσει, αυτό αποδεικνύει περίτρανα του λόγου το αληθές ότι πρόκειται για μισθοφόρους εξαιρετικά εκπαιδευμένους, οι γυναίκες δεν πείθουν, όλοι έχουμε δει πως πολεμούν οι Κούρδες, κι αυτές τέτοιες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τεζα και μπαιγκόν δύο μπουκάλια τουλάχιστον στην κατσαρίδα την ξενόγλωσση και στην διπλανή κατσαρίδα με το τσαμπουκαλεμένο μάτι, οι υπόλοιποι ψέκασμα από ντρόουν, το Βατικανό δημιούργησε το Ισλάμ, να πάνε στον πάπα να μάθουν την ιστορία τους, έχει και τράπεζα θα τους χρυσώσει όλους, τα κράτη είναι φτωχά να φύγουν Βατικανό μεριά ψηλά τείχη και πολλά άλλα που θα τους είναι ευχάριστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα πονέσει πολύ τους ελληνες να βλέπουν τις εκκλησιές τους αποθήκες τροφίμων για τα μούσλι, τα μουσεία τους τα μοναστήρια τους και τα μυρωμένα τους βουνα και θαλασσες να γινονται οχετοι και σκουπιδοτοποι και τα νεοκλασσικά τους να χέζονται πατόκορφα, τα πάρκα τους και τις βιβλιοθήκες και τους αρχαιολογικούς τους χώρους να λεηλατούνται, αφού γίνουν αυτά ίσως και βάλουν μυαλό μέχρι τότε καλά κρασιά, διάλεξαν το μέλλον τους μέσα απο τον δρομο της οδυνης και της κατάντιας, μ ενα ήμαρτον ο Θεός θα τα άλλαζε όλα εν ριπη οφθαλμου αντε γειααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ...

    ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...

    ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ :

    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ....


    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ! ! !

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κρίση είναι είπαμε πνευματική το φωνάζουν κάποιοι χρόνια αν οι Ελληνες βαφτισμένοι Ορθόδοξοι δεν εγκατέλειπαν τον Χριστό και την πίστη τους και δεν προσκυνούσαν είδωλα πχ Παπανδρέου και Καραμανλήδες κλπ περιμένοντας σωτηρία από τους εντεταλμένους μασώνους δεν θα μπορούσαν να μας φέρουν σ αυτό το σημείο, δεν θα το επέτρεπε ο Θεός, σήμερα η προδοσία είναι πρώτον στην εκκλησία, παρένθεση σε λίγο θα τους δούμε που θα βγάλουν τον σταυρό και θα κατεβάσουν τις εικόνες για να μην προσβάλονται οι ιμάμηδες, σήμερα φτάσαμε σε μια κατάσταση που βλέπεις τον κάθε μισκιούρη νηστικό και πικραμένο να σου κουνιέται για το κινητό και το ταξίδι στην Βαρκελώνη με πιστωτική, ε πάρε καμπόσα εκατομμύρια ιμάμηδες που δεν μασάνε από τέτοια αλλά γουστάρουν άλλα, μπας και βάλεις μυαλό και θυμηθείς τί είναι Ελλάδα Ορθοδοξία Χριστός, Εκκλησία αγάπη αλληλεγγύη γείτονας φίλος πονεμένος ορφανό κατατρεγμένος και όταν θαρθουν τα παλούκια μαζεμένα τότε θα ψάχνεις την συμπαράσταση στα προσωπα και στις φιλιες κι οχι στο φεισμπουκ, η αλλη πενθουσε και έβαζε σχόλια στο φεις κατάλαβες για πόση λοβοτομή μιλάμε; παρακαλάτε τον Θεό να γίνουν γρήγορα οι εξελίξεις δεν μας παίρνει να χρονοτριβήσει η κατοχή και η ισλαμικη μαντήλα που μας προέκυψε για να μην χαθούν ψυχές άδικα, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές το πνεύμα πρόθυμο η σάρκα ασθενής, θα χαθούν αδίκως ψυχές καλόπιστες χριστιανικές γιατί δεν αντέχουν αυτές τις δυσκολίες εξ αιτίας των λοβοτομημένων, παράλληλα αναμένετε φοβερές φυσικές καταστροφές και σεισμούς όλα λόγω εκτεταμένης αμαρτίας μας, μισό εκατομμύριο φανερές εκτρώσεις ετησίως, φάτε στη μάπα τώρα τις μουσουλμάνες να γεννούν σαν τα κουνέλια, ο Ελληνας πρέπει να μετανοήσει για τις αμαρτίες του εκτρώσεις απομάκρυνση από τον Θεό βλασφημίες πορνείες αιρέσεις εγωισμό αναλγησία, είναι πολλά

      Διαγραφή
    2. δεν είναι μόνο οι πολιτικοί αλλά και η ιεραρχία της Εκκλησίας η προδοσία είναι μεγάλη μας παραδίδουν σαν τα αρνιά στα χατζάρια, είδες ιερείς να διαμαρτύρονται; καμιά εικοσαριά και τους διώχνουν κατευθείαν, τώρα που θα τους επιβάλλουν να βγάλλουν τον σταυρό να ξυριστούν και να κατεβάσουν τις εικόνες και να κυκλοφορούν έξω με το τζην και το μπουφάν για να μην προσβάλλεται η πλειοψηφία των αβάφτιστων θα καταλάβουν πολλοί πόσο μεγάλη ήταν η προδοσία στον Ιησού Χριστό και τους Άγιους τους Μάρτυρες και τους Πατέρες της Ορθοδοξίας, είναι συνυπεύθυνοι όλοι τους, φρόντισαν να την στραγγαλίσουν καλά την εκκλησία πολύ χρήμα μκο εσπα και άλλα την φίμωσαν και συνέχισαν την δουλειά τους οι αντίχριστοι, όταν βλέπεις τον Μητσοτάκη να βγαίνει απ την λέσχη Μπίντελμπεργκ και να πηγαίνει στον Θεόφιλο Ιεροσολύμων και να του κρεμά ο πατριάρχης του Παναγίου Τάφου τον σταυρό τον μεγάλο στον λαιμό και να στέκεται σαν κλαρίνο απ την έπαρση καταλαβαίνεις τί παίζει, τον Θεό όμως δεν μπορεί κανείς να τον εμπαίξει και να τον κοροιδέψει, έρχεται ώρα που σου ρχεται η σανίδα άνωθεν και γυρνάς σαν καταραμένο φίδι, είδατε τί έπαθε η Μέρκελ; πού είναι τώρα γιατί δεν εμφανίζεται να μας κάνει τα τσαμπουκαλίκια της; ψάχνονται οι γιατροί της να την κάνουν καλά; βρε αν δεν πει το οκ ο Αρχηγός της ζωής όσο και να χτυπιούνται τα γιατρουδάκια της τα μυαλά τους θα παραμένουν θολά, Θεός ου μυκτηρίζεται, να το θυμούνται καλά αυτό κάποιοι

      Διαγραφή
  8. δεν υπάρχει ευλογημένη μουσουλμανική μήτρα, υπήρχε ευλογημένη χριστιανική μήτρα και αυτή πάει και κάνει εκτρώσεις ,γιατί να βοηθήσει ο Θεός; έκλαιγε ο αγιος Γαβριήλ της Γεωργίας νομίζω και παρακαλούσε την Παναγία να δώσει παιδιά να αυξηθούν οι Γεωργιανοί και είδε ένα φριχτό όραμα τον κλείδωσαν οι άγγελοι σ ενα θεοσκότεινο σπίτι και επεφταν κατακρεουργημένα βρέφη πάνω του τεμαχισμένα έμβρυα και τον κάλυπταν μες τα αίματα και τις κομματιασμένες σάρκες και εμφανίστηκε οργισμένη η Θεοτόκος και του λέει γι αυτό με παρακαλάς; εγώ θα δίνω κι αυτοί θα σκοτώνουν; εννοούσε τις εκτρώσεις, έφυγε η Θεία Χάρη από την Ελλάδα, το είπε καθαρά ο Εφραίμ ο Αριζονίτης, οι Ελληνες κοιμούνται όπως τα ζώα στην κοπριά, δεν τα ενοχλεί η μυρωδιά, μας εγκατέλειψε ο Θεός για την πορνεία την σοδομιτική αμαρτία την βλασφημία και τις σαρκικές αμαρτίες ακόμα και εντός του ιερού μυστηρίου του γάμου, εμείς αλλιώς τα βλέπουμε αλλά ο Θεός βλέπει και γνωρίζει τα πάντα για τον καθένα από μας, μόνο με μαζική μετάνοια θα βοηθήσει ο Θεός την Ελλάδα όσο καθυστερεί τόσο πεθαίνουν οι συνάνθρωποι μας και γεμίζουμε κατσαρίδες και γινόμαστε μειονοτητα, στην Ρωσία είδατε τί έκανε ο πατριάρχης; Σχετικά με τις εκτρώσεις; Τί προστασία παρέχει τί εκπαίδευση και υποδομή και φιλοξενία; Ο δικός μας τί κάνει; Ένας σύλλογος προστασίας αγέννητου παιδιού παλεύει και το σπίτι της Μαρίας Θεσσαλονίκη αυτά τα ολίγα στην ωραιότερη χώρα του κόσμου τέτοια ξεφτιλίκια να προσκυνούν οι Ελληνες είδωλα πολιτικούς μασωνους δούλους και να μην βλέπουν τα καρναβάλια γαρίφαλα τριαντάφυλλα και we are the world τραγούδια όλοι μαζί να υποστηρίζουν έναν θεομπαίχτη που τόλμησε να χαρίσει σε ισλαμόπαιδο την ματωμένη ελληνική σημαία με τον τίμιο σταυρό για την οποία μαρτύρησαν ήρωες και άγιοι και σφαγιάστηκαν για το άγιο όνομα του Θεού ,ως την στιγμή που μιλάμε μάρτυρες του σταυρού, αυτός οκ είναι μαθητής τους εωσφόρου και εμπαίζει ανοιχτά τον Θεό και βλασφημεί τους αγίους και Τον παροργίζει όπως έκανε το αφεντικό του κι έφαγε μια κλωτσιά κι εγκλωβίστηκε στον κόσμο της ύλης εις το διηνεκές, εσύ ρε Ελληνάρα που στους φανερώνει όλους ο Θεός τί κάνεις; Εξακολουθείς να τρέχεις πίσω τους σαν σκυλί για να βολευτείς; Να δεις τί καλά τώρα θα βολευτείς με αυτούς που σου φέρνουν, και την Μυρτώ την ξέχασες και τα εγκλήματα των μουσουλμάνων στους χριστιανούς επί σειρά αιώνων και τον Χριστό Τον ξέχασες και Τον υβρίζεις και όσο εσύ θα ασχολείσαι με κινητά και ινσταγκραμ και ότι ταλμουδιστικό σου πασάρουν για θεωρίες και πνευματικότητες και εξελίξεις νοητικές και διάφορα δαιμονικά, οι μουσουλμάνοι στο μεταξύ θα σου πάρουν και τα σώβρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι Ελληνες θα πάνε σε όλο τον κόσμο θα δώσουν φως Χριστού αλλά όχι οι σημερινοί Ελληνες οι σκάρτοι, αλλά όσοι μείνουν και αντέξουν από τα παιδιά του Θεού, ετοιμαστείτε για σκληρό αγώνα και ομολογία, θα υπάρξουν μάρτυρες σαν τον Κατσίφα, ξέρετε τί είναι να είσαι μειονότητα μες το ίδιο σου το σπίτι και να κάνεις δημόσια τον σταυρό σου και να σου την πέφτουν μπουλούκια ανώμαλων καμένων εγκεφάλων και να σε ξεπαστρεύουν; θα βγουν μάρτυρες και ήρωες από αυτή την ιστορία, μετά τον μεγάλο πόλεμο που θα γίνει εκκαθάριση θα φύγουν οι σάπιες σάρκες, οι Ελληνες είναι προορισμένοι να πάνε το Ευαγγέλιο και την Ελλάδα σε όλα τα έθνη, ο Θεός έχει κι άλλα παιδιά στην υφήλιο που θέλει να σώσει θα δώσει δύναμη και αντοχή στα παιδιά που Εκείνος θέλει να εκπληρώσουν έναν προορισμό, καμιά σχέση με ταμουραμάρους και πολέμαρχους, μην μπερδεύεστε με τους αιρετικούς, σας γράφω αυτά που είπαν οι άγιοι της ορθοδοξίας μετά από πόσα χρόνια θα γίνουν δεν γνωρίζω να προσεύχεστε να γίνουν γρήγορα δεν πάει άλλο πεθαίνουν άδικα άνθρωποι σε όλη τη γη από τους σατανιστές που πήραν τα ηνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να θυμασθε ,ότι εδώ μέσα την διαφορά θα την κάνουμε εμείς.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .Θα εκπλαγειτε από τον αριθμό που θα κρύφθουν , που θα μείνουν αμέτοχοι ,που θα έχουν ενδοιασμούς.Χωρια οι ανεκτικοί.Υπαρχουν κάργα ηλίθιοι που αδιαφορούν.Νοητα ...τους έχουν στήσει ήδη τους κώλους τους και τον σβέρκο τους.Αλλοι το έχουν κάνει πράξη.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθόλου δεν θα εκπλαγούμε από τον αριθμό, πήγε ο άλλος και διαμαρτυρήθηκε για την Μακεδονία στον Παυλόπουλο και οι λοβοτομημένοι του φώναζαν κάτσε κάτω και κόφτο ένα ολόκληρο ακροατήριο, και μουσουλμάνοι θα γίνουν και θα σε καρφώνουν ως χαφιέδες άμα πηγαίνεις εκκλησία ή κάνεις τον σταυρό σου και τα καρφιά θα είναι άτομα που ουτε καν θα πηγαίνει το μυαλό σου και πολλά σχιζοφρενικά θα ζήσουμε προσοχή και προσευχή και να προσέχετε και την σκιά σας εμπιστοσύνη σε κανέναν μόνο στον Θεός

      Διαγραφή
    2. έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα στο φάγωμεν πίωμεν κι ότι αρπάξει ο κ μας και άμα λάχει πάμε και ισλάμ μεριά να δούμε πώς πάει το οθωμανικό, κανένας ρομαντισμός, βλέπε τα πράγματα ψυχρά και ψύχραιμα, δεν υπάρχουν δον κιχώτες στα προσωπικά σου προβλήματα πες μου πόσοι ήρθαν απ τους φίλους και τους συγγενείς να σου σταθούν; και περιμένεις να εκπλαγώ απ τους παρτούληδες όταν από το 2015 εισβάλλουν στην χώρα μου μισθοφόροι και κανείς δεν αντιδρά; όλοι θα λειτουργήσουν εναντίον εκείνων που θα προσπαθήσουν να σώσουν ότι είναι ελληνικό, με πρώτη την αστυνομία το βλέπουμε ήδη πώς τρέχουν να απομακρύνουν κάποιον που διαμαρτύρεται, τις ενοπλες δυνάμεις και τους δημοσίους υπαλλήλους, θα κάνουν σκληρό πόλεμο αφού φακελώσουν πρώτα καλά αυτούς που ε΄χουν υπο ψιν τους

      Διαγραφή
  11. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ !

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΡΑΦΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΛΕΣ....ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ,ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ....ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ .ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ,ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.τους ειδατε στο βιντεο ...εχουν γινει σαν αρκουδες απο το φαι.ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΔΩ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ....ΜΥΑΛΟ ; ΜΝΗΜΗ ; ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ! αντιδραστε στον ηλιθιο ,αντιδραστε στην ψευτο κυβερνηση ,αντιδραστε ! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ .ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ καλα τα λες . . . αλα δεν τα λες καλα. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ . . . ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ . . . ΕΣΕΙΣ δηλαδη. εσεις οι αλοι. εγω θα ιμε αραχτος στον καναπε κε θα πινω επαναστατικο φραπογαλα // ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΟΦΙΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ.
    --- ο bloger της ιστοσελιδας το γραφη καθαρα "ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ" για την 31η οκτωβριου. κι εμεις τι κανουμε? μαλιακιζομαστε φιλοσοφωντας.
    --- προχτες μια ποδοσφερικη ομαδα, πηρε την ΕΛΕΝΗ απο την ΠΑΡΟ, που την βιασε ο πακιστανος κε της ελιωσε το κεφαλι (τωρα ινε αναπηρη κε δεν μπορη ουτε να μιληση), μια ηλιθια ποδοσφερικη ομαδα λιπον πηρε την ΕΛΕΝΗ κε την εβαλε μπροστα κε βγηκε στο γηπεδο. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΚΕ ΣΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ. κε οτι ηθελε προσκυψη. αν δεν εχετε αγωνιστικες πατριωτικες ιδεες, παρακαλω να το βουλωσετε κε να συνεχισετε το φραπογαλα.
    --- δικεωμα να κρατανε οπλα κε να βαρανε αλυπητα τους πολιτες, εχουνε μονο τα αστυνομικα κουταβια (ΜΑΤ), δηλαδη οι πρετωριανοι της καθε ξεφτελισμενης εξουσιας. η βρεγμενη σανιδα ομως σαφτες τις εποχες ομως που κυβερνα η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ποσους μητσοτακηδες ακομα θα βαλης πανω απο την κεφαλα σου την κλουβια, σοφε μαλιακα λαε), σαφτες τις φριχτες για την ελαδα εποχες, Η ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΙΝΕ ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΑΦΛΑΤΑ ΚΑΡΕΚΛΟΒΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    === προχτες παντως, η μεγαλη αριστερη δημοκρατισα ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ βγηκε κε ιπε (στα ΝΕΑ) οτι ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝΕ ΠΙΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ SINGULAR PARALOGIC. δεν ανεφερε το ονομα της ετεριας, διοτι ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ομως ιπε οτι το λογισμικο ινε πιραγμενο κε οτι θα κανη επανακαταμετρηση ψοφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΠ,
      δεν μπορείς να μιλάς επί προσωπικού. Δηλ. δεν μπορείς να ξέρεις τί αγώνα δίνει προσωπικά ο Αριστόμαχος, πάνω στα θέματα αυτά, γιατί δεν τον ξέρεις προσωπικά. Κι εγώ ξέρω ότι δεν είναι καθόλου φαφλατάς καρεκλόβιος καναπεδάτος όπως λες.
      Μην πετάτε χειροβομβίδες μεταξύ σας επειδή είστε αγανακτισμένοι.
      Το άλλο με την βουλή είναι άκυρο, ειδάλλως ο ίδιος θα σάς έλεγα "Αύριο κιόλας όλοι στη Βουλή, 1, 2 χιλιάδες.. όσοι μπορέσουμε". Δηλαδή πάμε σαν μαλάκες στην αυλή τους να ξαναφάμε χημικά και γκλομπ". Γι αυτό και είπα "καμιά ιδέα" εννοώντας "καμιά καινούρια ιδέα".
      Όσο για την επαναστάτρια Κωνσταντοπούλου.. άστηνα.. για κανα γκέι πράιντ καλή είναι...

      Διαγραφή
    2. Κάντε κάνα μάζεμα μέσα στον Νοέμβριο να έρθουμε όμως όχι πορείες και συντάγματα. Δώσαμε και φάγαμε στις πορείες για την Μακεδονία. Κάψαμε μέχρι και την σημαία του ΚΚΕ για να μην ξεχνιούνται. Τώρα απαιτήται συνενόηση και πλάνο!

      Διαγραφή
  14. Σου απάντησε ο Κώστας Ταύρος.Εσυ να κυτταξης μέσα σου.Στο ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ.Τις ιδέες σου ,να μου τις πεις από κοντά ,άμα με συνάντησης.Μεχρι τότε ,δεν ρίχνουμε νερό στον μύλο τους.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. > ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ / ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ / 17:00 μ.μ /

    - ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ /

    - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙ , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ /

    - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΗΗΝΕΣ / ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012

    > https://uploads.disquscdn.com/images/7c6df4c425d3fe55b303af17fc518b4ccc3d801fb55f38b75ba81115384fbc1f.jpg?w=800&h&fbclid=IwAR1Cl6Ym8L8UB65DjeGmbWWeVcXKri4uKAqI_1B8gCqav_m9VSZpMul7zTU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ.

      Διαγραφή
  16. Στις μέρες μας που επικρατούν Εκμαυλισμός Συνηδείσεων/Στρεβλωτικά Κοινωνικά Πρότυπα-η λογική του να περνάμε καλά=ο καθένας να κοιτάει το βόλεμα του-Οι εκδρομείς να "αξιοποιήσουν" το τριήμερο της 28ης/25ης/Αγίου Πνεύματος/ μιας και έχει καλό καιρό..+πάμε για καφέ με την/τον γκόμενο/γκόμενα δίπλα στην Παραλία-μαζί με τις επιβεβλημένες βουτιές,ύστερα σε καμιά χασαποταβέρνα για κοψίδια ή εναλλακτικά αν σου αρέσουν τα ψαρικά Ψαροταβέρνες(οι οποίες εχθές παρεπιπτόντως είχαν ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ σε γνωστές παραλιακές περιοχές στην Ανατολική Αττική-φαντάζομαι και αλλού...)Ο Μέσος Νεοέλληνας είναι απο παγερά αδιάφορος-επιφανειακός έως τραγικά γελοίος και κρετίνος σε σχέση με τα ζητήματα αυτά υπό την έννοια ότι "εκμεταλλεύεται" την οποιαδήποτε ευκαιρία για "Απόδραση" απο το κλεινόν Άστυ όμως ΔΕΝ του ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ για το Ιστορικό&Πολιτισμικό Υπόβαθρο της Ημέρας που "αξιοποιεί" αυτό αποδεικνύεται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ(για να μην χρησιμοποιήσω την λέξη Πιστοποιημένα η οποία είναι πιο τυπική/ρομποτοποιημένη) απο το γεγονός ότι δεν βάζει Σημαία στο Μπαλκόνι του...ανά περιοχές/γειτονιές η κατάσταση και εφέτος ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ...σε κάποια σημεία-δρόμους αναλόγως και την συνοικία υπήρχαν περισσότερες ΑΛΛΑ στο σύνολο μιας Γειτονιάς πχ. σε ένα Οικοδομικό Τετράγωνο ο Συνολικός Αριθμός ήταν Μικρός.Σε παλαιότερα σπίτια τύπου Μονοκατοικίες/Οικογενειακές Διπλοκατοικίες με Αυλές κτλ. ήταν Περισσότερες ενώ σε Νεόδμητες Πολυκατοικίες 6-10 Ορόφων κατά μέσο όρο υπήρχαν 3 έως 4 σε κάθε μία.Η Ψυχοσύνθεση του Νεοέλληνα είναι ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ..ΘΛΙΒΕΡΑ...ΤΥΠΙΚΗ...όλα για το Συμφέρον/Καλοπέραση (Αξιοποίηση 3μερών για Ξεκούραση/πλάκα/χαβαλέ Αδιαφορώντας πλήρως για τον λόγο που υπάρχει η Επίσημη Αργία ή αν δουλεύει πόσα χρήματα θα πάρει για την Αργία..,να ψήσει στα κάρβουνα,ύστερα με ΙΧ ή Μοτό αφού έχει πιεί αρκετά για να κάνει κεφάλι...βγαίνει στον δρόμο και οδηγάει με ανευθυνότητα-εγκληματική ανωριμότητα σκορπώντας τον Όλεθρο-Θάνατο...και φυσικά επειδή ξέρει ότι ΔΕΝ θα τιμωρηθεί ουσιαστικά=ΑΣΥΛΙΑ θα το ξανακάνει..αδιαφορώντας..και συνεχίζοντας ακάθεκτος...ΜΜΕ-ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΚΟΜΜΑΤΑ-ΥΛΗ=ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ=ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΨΥΧΙΚΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ...για αυτό στο τέλος ασχολείται μόνο με τους Μισθούς-Συντάξεις...και όχι με το γεγονός ότι ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ τα περισσότερα Κανάλια-Ραδιόφωνα (με εξαίρεση τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας που είχαν+θα έχει μέχρι τέλος της Εβδομάδας απο Αφηγήσεις έως Στρατιωτικά Εμβατήρια και ο ΑRT FM 90.6 πάλι Αφηγήσεις/γράμματα-Εμβατήρια) όλα τα άλλα είχαν το Πρόγραμμα της Καθημερινότητας..τα γνωστά...είμαστε σε μια Απόλυτη Παρακμή...πως θα αντιδράσει ο μέσος Νεοέλληνας-με τι Ψυχισμό αναρωτιέμαι..;; ΥΓ.τα Συλλαλητήρια για το ζήτημα της Ονοματοδοσίας των σκοπίων ορθώς έγιναν διότι ξύπνησαν-σκούντηξαν κάπως το λοβοτομημένο πόπολο απο τον Λήθαργο Δεκαετιών ΑΛΛΑ θέλει δουλειά ακόμα...πάλι κλειστήκαμε στο καβούκι της Χελώνας...ΥΓ.2 με την Σημαία θα ασχολούμαστε αυτά είναι Συντηρητικές/παρωχημένες/παλιομοδίτικες αντιλήψεις-νοοτροπίες άλλης εποχής..τώρα είμαστε στην Νέα Εποχή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς!
      Γι αυτό.. το λεπίδι του τζιχαντιστη, "οι βάρβαροι (όπως λέει κι ο Καβάφης σε ένα ποίημα του) θα αποτελέσουν κάποιαν λυσιν"

      Διαγραφή
  17. > Να ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!
    > Να ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!
    > Να ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς τον ανώνυμο που γράφει αλλεπάλληλα σχόλια. Αγαπητέ μήπως σου είναι εύκολο να τα μαζεύεις σε ένα να ξέρουμε ποια λόγια είναι δικά σου; Είδα να γράφει "29 σχόλια" στην αρχική σελίδα και νόμιζα γίνεται χαμός από κόσμο σε αυτή την ανάρτηση.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, μάλλον αναφέρεσαι σε αυτόν που βάζει σχόλια με αρκετά θρησκευτικό περιεχόμενο, και τού ανήκουν τα τρία στα έξι τουλάχιστον. Νά 'ξερες πόσα ακόμα τού τα σβήνω, κάποια με γερόντισσες μέσα που προφητεύουν κ.ά. μακακιούλες..
      Είναι θέμα χρόνου να τα πάρω στον εγκέφαλο με τον κάθε κουτοπόνηρο που δεν βάζει έστω ένα "Γιώργος" π.χ. όπως εσύ, στο τέλος του σχολίου του.

      Διαγραφή