«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΏΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

γράφει ο Γεωκών



Όποιος νομίζει ότι ο Ελληνισμός θα "πέσει" χωρίς μάχη, κακώς το νομίζει ...Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ο Ελληνισμός είναι φτιαγμένος για να αντέχει κάθε πίεση και θα αντέξει και τώρα. 

Ο Ελληνισμός είναι από τους βασικούς πυλώνες αυτού του κόσμου. Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στους βαρβάρους, οι οποίοι μόνιμα στοχεύουν στην υποδούλωση του ανθρωπίνου είδους. Αν "πέσουν" οι Έλληνες, θα χάσει τη μάχη η ανθρωπότητα και αυτό δεν θα αφεθεί ποτέ να συμβεί. 


Πολύ σύντομα θα δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα και, όταν θα γίνουν πραγματικά εφιαλτικά, "γονατίζοντας" τους πάντες, θα υψωθούν αυτοί, οι οποίοι αντέχουν στα δύσκολα ...Θα ξαναδεί ο κόσμος πώς δίνουν οι Έλληνες τις μάχες των ανθρώπων. 

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ… 

Να θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες και όχι προσκυνημένοι δούλοι, είμαστε λίγοι αλλά είμαστε Έλληνες, και θα συνεχίσουμε το έργο των προγόνων μας. 

Μπορούμε να αλλάξουμε την Ιστορία διότι εμείς οι Έλληνες την αρχίσαμε, μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, μπορούμε να σώσουμε την Ιστορία των Ελλήνων από τα ψεύδη των ανθελλήνων. 

Το τελευταίο εμπόδιο των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΤΩΝ είναι ο Ελληνισμός , είναι το Ουράνιο Γένος που δεν αλλοιώνεται ούτε καταστρέφεται, ούτε υποκύπτει στους σκοτεινούς επικυρίαρχους του πλανήτη. Οι Έλληνες είμαστε η ασπίδα της ανθρωπότητας . 

Σε πολύ λίγο η Ελλάδα θα γίνει το πνευματικό κέντρο του Πλανήτη, Έλληνες κρατάτε λίγο ακόμη, σε λίγο φτάνουμε στο τέρμα, κρατάτε γερά και μην χάσετε ποτέ την Πίστη σας, στο τέλος του δρόμου θα μας περιμένουν οι πρόγονοι μας…

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ…

Όπου και εάν βρίσκεστε μην λησμονείτε ποτέ τον τόπο σας και το χώμα που με αίμα κράτησαν οι πρόγονοι μας σε όλους αυτούς που ήθελαν και συνεχίζουν να θέλουν να το κατακτήσουν. 

Μην ξεχνάτε ότι αυτό το έθνος και αυτή η χωρά γέννησε τον πολιτισμό, και έδωσε ιστορικές μάχες ενάντια σε εκατονταπλάσιο εχθρό, έκανε όλη την υφήλιο να μάθει την λέξη ΕΛΛΑΣ…… 

Πριν χιλιάδες χρόνια επιχείρησαν του κόσμου οι βάρβαροι , με πολέμους και σφαγές να εξαφανίσουν αυτό το έθνος, 

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Αφήσαμε να διαλύσουν την παιδεία, την γλώσσα, την Ιστορία μας, αφήσαμε σε χέρια ανθελλήνων όλα όσα είχαμε…πως κατάφεραν να κάνουν τον ποιο ανέντακτο λαό, σκλάβο τους, πως κατάφεραν να δημιουργήσουν ανθέλληνες και ανθρώπους με εξουσία που να μισούν και να πολεμούν κάθε τι Ελληνικό. 

Πως κατάντησαν την χώρα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, του Λεωνίδα, του Αλέξανδρου …..ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ 

Όποιος νομίζει ότι ο Ελληνισμός θα "πέσει" χωρίς μάχη, κακώς το νομίζει ...Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ο Ελληνισμός είναι φτιαγμένος για να αντέχει κάθε πίεση και θα αντέξει και τώρα. 







"Ελλάδα, τρέμουν τη στιγμή που θα ξανά βρεις την περήφανη περπατησιά σου!! Nα είστε βέβαιοι πως για κάθε θυσία μας, για…κάθε στιγμή που θα υποφέρουμε για να τιμήσουμε την κληρονομιά μας, θα μας επιστραφεί στο πολλαπλάσιο και θα απολαύσουμε στο τέλος τους καρπούς αυτής της θυσίας." Κ. Τερζής 

Έλληνες, ο εχθρός συγκεντρώνει και ενισχύει τα στρατεύματα του η κατάσταση χειροτερεύει, μας περικυκλώνουν, η Ελλάδα μας είναι οι σύγχρονες Θερμοπύλες που θέλουν να ισοπεδώσουν οι παγκοσμιοποιητες , οι εναπομείναντες Έλληνες όσοι κι αν είμαστε πρέπει να αποφασίσουμε τώρα, το οφείλουμε στους προγόνους μας, στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. 

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ δεν ακυρώνεται ούτε αναβάλλεται...

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ…



oimos-athina

12 σχόλια:

  1. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !

    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κανονιστούν συγκεντρώσεις ανταλλαγής απόψεων για όλους τους πατριώτες στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις. Δεν πρόκειται να δικτυωθούμε online για κανέναν ασφάλη λόγο. Μαζί, όλα τα ιστολόγια και οι ιστοσελίδες των πατριωτών να κάνουν αυτό το βήμα. Δεν θέλουμε κόμματα, δικτύωση θέλουμε ώστε να συντονίσουμε τα βήματα μας και να δυναμώσουμε. Κάντε την αρχή και θα ακολουθήσουν πολλοί! Έτσι θα γίνουν οι ομάδες, όχι μέσα απ'το Fb και το Twitter. Διαδώστε αυτό το μήνυμα αν σας ενδιαφέρει και ορίστε ημερομηνίες άμεσα. Δεν χρειαζόμαστε γήπεδα και θέατρα για κάτι τέτοιο. Ακόμα και μια πλατεία μας κάνει, αν φυσικά κάποιος έχει να προτείνει κάτι ας το κάνει, μην σιωπάτε! 9 στα 10 ιστολόγια σας δίνουν την δυνατότητα να τοποθετήστε ανώνυμα, δεν το κάνουν για πλάκα, το κάνουν για να μπορείτε να εκφράζεστε απρόσκοπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει ήδη ξεκινήσει με τον Διονύση Μακρή τον θεολόγο και τον Ηλία Καληώρα τον τέως βουλευτή που τα ξέρει από μέσα γνώρισε τον Χριστό και δίνει μάχη και ομολογία για όλα όσα γνωρίζει και όλα όσα έρχονται ενωθείτε μαζί τους πατρίδα και ορθοδοξία πάνε πακέτο δεν διαχωρίζονται, όσο η πατρίδα μας είχε το εικονοστάσι μες τα σπίτια και την εν Χριστώ ζωή δεν ζούσαμε εξωφρενικές καταστάσεις όπως σήμερα, η αγία Ματρώνα της ρωσίας έλεγε ότι όταν έφυγε το εικονοστάσι μέσα απ το σπίτι επέστρεψαν οι δαίμονες από τα έλη και τις σπηλιές και μπήκαν στις πόλεις και τα σπίτια, σήμερα αντί τα σπίτια των Ελλήνων να είναι κατ οίκον εκκλησίες στην θέση του καντηλιού και της εικόνας του Χριστού της Παναγίας και των Αγίων έβαλαν την τηλεόραση το λάπτοπ και το κινητό, ε περιμένετε προκοπή ;

      Διαγραφή
    2. Οι λαθρομετανάστες θα απαιτήσουν να φύγει ο σταυρός και οι εικόνες από παντού φυσικά θα γίνει αυτό με την συναίνεση των υπευθύνων αυτής της χώρας, βάλτε καντήλι στο σπίτι εικόνα τον Χριστό και της Παναγίας, τιμήστε τις εικόνες τα χουν πει οι Αγιοι αυτά οποιοι τιμήσουν τις εικόνες τον τίμιο σταυρό και τα έχουν μέσα στα σπίτια καντήλι θυμιατό να θυμιατίζετε προσευχητάρια καινή διαθήκη και προσευχή ο Θεός θα επέμβει, αν εμείς δεν θέλουμε δεν θα επέμβει άδικα βασανιζόμαστε, δεν επεμβαίνει στην ελευθερία μας στο αυτεξούσιο πώς είναι δυνατόν να το εξηγήσουμε καλύτερα, δεν έχει δημιουργήσει ρομπότ αν ο ίδιος ο άνθρωπος δεν Τον επιθυμήσει δεν τον ζητήσει δεν έρχεται εννοείστε το κάποιοι βάλτε σταυρούς και καντήλι στα σπίτια για να έχετε προστασία, σπίτι όπου καίει το καντήλι και καίει θυμίαμα και στην πρώτη θέση είναι η εικόνα του Χριστού ο διάβολος και τα δουλάκια του τρέμουν να πλησιάσουν, έχει δώσει ειδοποίηση η Παναγία τί να έχουμε να καίμε θυμίαμα, τους στραβώνει αυτό κάντε το όλοι είναι πόλεμος κυρίως πνευματικός, μην επιτρέψετε άλλο την κατάργηση των ιερών και οσίων δεν βλέπετε το μέγεθος της προδοσίας; Συμπροσεύχονται με παπικούς ο άλλος πήγε χωρίς σταυρό στους ισλαμιστές που οι πρόγονοι τους καταέσφαξαν τους αγίους του Θεού, είναι συμβουλές πολλών αγίων και αγίων γερόντων είναι τα όπλα

      Διαγραφή
    3. ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης προέβλεψε πριν πεθάνει επακριβώς την σύνοδο του Κολυμπαρίου, την προδοσία της Ορθοδοξίας τα συλλείτουργα με παπικούς σε ορθόδοξους ναούς Αθήνα και αλλού και την κατάργηση των ιερών μυστηρίων, όσοι προλαβαίνετε τρέξτε εξομολογηθείτε κοινωνήστε προσευχηθείτε γονατιστοί σε λίγο θα θέλετε και δεν θα μπορείτε, Μεγάλοι Ρώσοι άγιοι προέβλεψαν τους νέους ναούς του αντιχρίστου όπου δεν θα υπάρχει το πνεύμα το Αγιον θα είναι σκέτα ντουβάρια της ντ τρέξτε να σωθείτε παιδιά να έχετε τα όπλα του Κυρίου κι όταν θωρακιστείτε καλά πνευματικά και είστε εν προσευχή θα σας φωτίζει και είναι δίπλα σας η Μητέρα Του κι όλοι οι άγιοι και οι άγγελοι Του, συμβουλές από έναν παππού που σήμερα ζω κι αύριο ίσως όχι ίσως δεν προλα΄βω να δω τί έρχεται σαν πατέρας σας μιλώ πρώτα πνευματική θωράκιση και μετά όλα τα άλλα

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Οκτωβρίου, 2019 20:56

    Το θέμα είναι να συγκεντρώνονται οι πατριώτες και να υπάρχουν ηγήτορες που θα καταφέρουν να ενώσουν όλες τις διαφορετικές ιδέες.Όλοι ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό, ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,χωρίς εγωισμούς και πρωτοκαθεδρίες, απλοί στρατιώτες.
    Αρχηγός ή αρχηγοί, οι ταπεινώτεροι όλων.Μόνον έτσι θα νικήσουμε.Με ανθρώπους ταπεινούς στο φρόνημα,αλλά και να το λέει η καρδιά τους,να τους ακολουθείς μέχρι τον θάνατο και να το νοιώθεις τιμή σου και καμάρι σου που αγωνίζεσαι με λιοντάρια.
    ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΡΧΗΓΟΥΣ" ΞΕΡΟΛΕΣ!
    Απλοί και γενναίοι πολεμιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακόμα δεν έχω δει αρχηγό δούλους της μασωνίας ναι το αρχηγηλίκι είναι ταλέντο δεν το χει όποιος κι όποιος

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλές οι σκέψεις αυτές-αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος για "κρυφούς-μυστικούς-βαλτούς" κτλ.κτλ.κτλ. σαφώς κάτι πρέπει να γίνει ίσως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάποιος "Αθέατος Χώρος"..Προαύλιος Χώρος Μονοκατοικίας με αυλή/μακρυά αλλά και Προφυλαγμένος απο βλέμματα Περαστικών-περίεργων-γειτόνων κτλ. ή γιατί όχι και σε κάποια παραλία που λέει ο λόγος,έφτασε ο κόμπος στο χτένι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Οκτωβρίου, 2019 21:06

      Και πάνω απ' όλα να γνωρίζονται σχεδόν άπαντες μεταξύ τους,πρός αποφυγήν διαφόρων καλοθελητάδων.Γιατι είναι σίγουρο,ότι όπου πίστη και θέληση,τσούπ και το δαιμόνιο της ρουφιανιάς. Εκεί θέλει ξερίζωμα από το δέντρο της πατρίδας!

      Διαγραφή
    2. η οποία ρουφιανιά ήδη είναι εδώ να μας φακελώνει όλους όσους γράφουμε και ξέρει ακόμα και πού μένουμε

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμον 21 Οκτωβρίου, 2019 23:48

      Αυτό πώς ακριβώς γίνεται τεχνικά; Μπορείτε να μάς εξηγήσετε;

      Διαγραφή