«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

γράφει ο Αλώπηξ



Ως γνωστόν, στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, πολλοί άνθρωποι, συχνά από διαφορετικές πολικές κατευθύνσεις, προτείνουν διάφορα μέτρα για την διάσωση της πατρίδας μας, και των οποίων οι απόψεις πολλές φορές συμφωνούν μεταξύ τους.
Στο παρακάτω άρθρο, θα γίνει μία εκτενής παρουσίαση διάφορων πολίτικων προτάσεων για την ανόρθωση της πατρίδας μας, τις οποίες κατέγραψα ύστερα από αρκετές συζητήσεις που είχα μαζί τους.
[Εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση, αυτό το άρθρο δεν είναι ένα πολιτικό μανιφέστο, ούτε και πρόγραμμα κόμματος, και φυσικά δεν διεκδικεί κανένα αλάθητο, αφού αλώστε πολλές άλλες προτάσεις μπορούν να προστεθούν σε αυτό, αλλά απλώς μία παράθεση της γνώμης πολλών ανθρώπων του λαού για την ανόρθωση της πατρίδας μας].



Έτσι, αρχικά ένας δάσκαλος μου από όταν ήμουν στο Δημοτικό πρότεινε το εξής:
Άμεση απόκτηση Πυρηνικών από την πατρίδα μας για την προστασία της από όλους τους εχθρικούς γείτονες που την περικυκλώνουν (π.χ. Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, Ιταλία, όπως είχε προταθεί (επί πληρωμής φυσικά) από στρατηγούς της πρώην ΕΣΣΔ το 1991 στον στρατηγό Γρυλάκη επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αλλά αυτός αρνήθηκε τότε), ιδιαίτερα τώρα που ο ισλαμιστής Ερντογάν ζητάει ανάπτυξη πυρηνικών στην Τουρκία.

[Φυσικά, υποστηρίζεται ότι σε μία τέτοια περίπτωση (https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%83%CE%B5/), ο Ερντογάν θα έχει την τύχη του Σαντάμ Χουσεΐν, ο οποίος ήθελε επίσης να αποκτήσει πυρηνικά κόντρα στα σχέδια των ΗΠΑ και «έφαγε τελικά το κεφάλι του»].

Παράλληλα, άλλος δάσκαλος είχε προτείνει την δημιουργία ισχυρού στρατού στο πρότυπο του στρατού του Ισραήλ τα έτη 1967 και 1973, ο οποίος ανεξαρτήτως της ισχύος και αριθμητικής υπέροχης του εχθρού, «πελέκησε» τον στρατό 200.000.000 Αράβων, κάτι το οποίο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς με τους Τούρκους και κάθε εχθρικό γείτονα μας.
Αν η πατρίδα μας αποχωρήσει από την ΕΕ, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα χρονικό διάστημα για ελλείψεις σε φάρμακα, ρεύμα, καύσιμα και νερό, οπότε η χώρα μας, θα πρέπει να αποκτήσει πρώτα μεγάλα απόθεμα αυτών των προϊόντων (και λόγω πιθανού εμπάργκο των Ευρωπαίων εις βάρος μας).



Οπότε, θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι η πατρίδα μας, μέσω νέων διακρατικών συμφωνιών μπορέσει να σταθεί ξανά στα ποδιά της πριν αρχίσει ξανά  να ανακάμπτει.

Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι μία ενδεχομένη διάλυση της ΕΕ, συμφέρει την περίοδο αυτή, τόσο τις ΗΠΑ, όσο και την Ρωσία (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html ).
Αν χρειαστεί να βγούμε από την ΕΕ, να κόψουμε εθνικό νόμισμα, την δραχμή (κανονικά και όχι όπως έγινε το 2015), και σύναψη συμμαχιών με Μεγάλες Δυνάμεις κατά περίπτωση (Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Μεγάλη Βρετανία και άλλες Ευρωπαϊκές και μη ισχυρές χώρες), με βάση και μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα.
[Ακριβώς όπως δηλαδή έλεγαν δηλαδή και οι Βρετανοί για την πατρίδα τους: «Η Μεγάλη Βρετανία δεν έχει μονίμους συμμάχους, άλλα μόνιμα συμφέροντα»].

Παράλληλα, πρέπει να γίνει εκμετάλλευση της σπουδαίας γεωπολιτικής θέσης της πατρίδας μας στις διαπραγματεύσεις με αυτές, με προσφορά για την συμμαχία μας με αυτές εμπορικών και στρατιωτικών ναυτικών βάσεων (με κλείσιμο των βάσεων όσων χωρών δεν συμφωνούν με την κρατική μας πολιτική), μερίδιο από τα κοιτάσματα του Αιγαίου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο), και στα πλούσια ορυκτά της χώρας μας (π.χ. χρυσό και σπάνιες γαίες).

Παράλληλα θα πρέπει να προβούμε με την Μεγάλη Δύναμη με την οποία θα επιλέξουμε να συμμαχήσουμε στην σύναψη και διμερών οικονομικών συμφωνιών, όπως και στρατιωτικής συμμαχίας, παράλληλα με τις «Βαλκανικές» και «Ασιατικές» συμμαχίες που αναφέρθηκαν παραπάνω.
[Εδώ μπορεί επίσης να αναφερθεί, ότι η γεωπολιτική σημασία της πατρίδας μας είναι πολύ σπουδαία, αλλιώς δεν θα προσπαθούσαν στον Ψυχρό Πόλεμο οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία να μας κρατήσουν για να μην πέσουμε στα χέρια της ΕΣΣΔ, ενώ εάν δεν η πατρίδα μας δε είχε πλούτο δεν θα προσπαθούσαν στις μέρες μας να μας τον αρπάξουν μέσω των μνημονίων].

Άμεση αμυντική θωράκιση και ναρκοθέτηση όλων των νησιών του Αιγαίου και επαναστρατικοποίηση τους, κατασκευή υπογείων βάσεων σε αυτά, με την καθιέρωση συχνών περιπολιών σε αυτά ισχυρών πλοίων του πολεμικού μας στόλου, όπως και μονάδων κομάντος των Υποβρυχίων Καταστροφών και των Ειδικών Δυνάμεων.

Οριοθέτηση και ανακήρυξη της ΑΟΖ μας σε συνεννόηση με όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη (Κύπρο, Ιταλία, Αλβανία, Αίγυπτο, Συρία, Ισραήλ), εκτός των εχθρικών για εμάς Τουρκίας και του ισλαμικού κράτους της Τρίπολης στην Λιβύη που την αμφισβητούν (με παράλληλη στήριξη του συμμάχου του Σίσι, του στρατηγού Χάφταρ).



Παράλληλα, θα πρέπει να προβούμε στην σύναψη συμμαχιών με χώρες στις οποίες η Τουρκία έχει επιτεθεί ή έχει εχθρικές σχέσεις (π.χ. Κύπρο, Ιράν, Ιράκ, Συρία, Αρμενία), όπως και με Βαλκανικά κράτη (π.χ. Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία).
Με τις συμμαχίες αυτές, οι οποίες συμφέρουν και τα άλλα κράτη που θα τις συνάψουν, θα περικυκλώσουμε τον Άξονα με τον οποίο η Τουρκία προσπαθεί να μας περικυκλώσει (Αλβανία, Σκοπιά και ίσως και Βουλγαρία), άλλα και την ίδια.

Και παράλληλα, με τον «Νέο Βαλκανικό Άξονα» (σαν αυτόν των Βαλκανικών Πολέμων), θα συγκρατούμε τους πάντα αναθεωρητικούς προς εμάς Βουλγάρους να προβούν σε ενέργειες εις βάρος της πατρίδας μας.
[Ο Άξονας αυτός θα μοιάζει με την συμμαχία της Ελλάδας και της Βουλγαρίας στην κρίση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το 1987, όταν η Τουρκία υποχώρησε κάτω από την συνδυασμένη πίεση της Ελλάδας και της Βουλγαρίας].

Παράλληλα, σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, θα πρέπει κατά άλλους να συμμαχήσουμε και να εξοπλίσουμε τους Κούρδους αντάρτες του PKK για να εξεγερθούν αυτοί ενάντια στους Τούρκους εν είδει αντιπερισπασμού και παράλληλα, να εξοπλίσουμε και τους επανεμφανιζόμενους Αρμένιους αντάρτες του ASALA στην Τουρκία.

Παράλληλα, σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, προτείνεται και η στήριξη ανταρτικού στην Βόρεια Ήπειρο, στο πρότυπο τόσο του MABH, όσο και του Μακεδονικού Αγώνα, το οποίο θα στοχεύει όχι μόνο στην απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου, η οποία υφίσταται πολιτική γενοκτονίας από τους Αλβανούς, άλλα και στο σαμποτάζ των στρατιωτικών βάσεων των Τούρκων και των Αλβανών συμμάχων τους στην περιοχή (π.χ. στην Αυλώνα).
[Εδώ μπορεί να αναφερθεί, ότι στην διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, οι Τούρκοι κατηγορούσαν χωρίς αποδείξεις την πατρίδα μας, ότι είχε συμμαχήσει με την Συρία του Άσαντ, ενώ στήριζε παράλληλα από τότε τους Κούρδους αντάρτες του PKK, αφού είναι γνωστό ότι από τότε η Τουρκία προσπαθούσε να καταλάβει με την βία τόσο Ελληνικά, όσο και Συριακά εδάφη].

Επέκταση των ναυτικών μας μιλίων με βάση το Διεθνές Ναυτικό Δίκαιο στα 12 μίλια.
Ενίσχυση του εξοπλισμού της Αστυνομίας, τόσο σε περίπτωση εξέγερσης τρομοκρατών και ισλαμιστών εντός χωράς με παράλληλη αύξηση των Αρμοδιοτήτων αυτής.
Απαγόρευση εφαρμογής της Σαρίας στην πατρίδα μας, καθώς και της παράνομης εκλογής ψευτομουφτήδων στην Δυτική Θράκη, με παράλληλο κλείσιμο του τουρκικού προξενείου σε αυτή.



Εκδίωξη όλων των ΜΚΟ από τα νησιά (αλλά και όλη την Ελλάδα), οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα εκεί, εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, χρηματοδοτούμενες από τους Τούρκους, το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία και τον Σόρος.

Διατήρηση της Επίκλησης στην Αγία, Ομοούσια και Αδιαίρετη Τριάδα στο Ελληνικό Σύνταγμα, καθώς και στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, όπως το όρισαν εξαρχής οι Απελευθερωτές της, δηλαδή οι ήρωες της Εθνεγερσίας του 1821, οι οποίοι πολεμούσαν όλοι σαν καλοί πατριώτες: «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και για την Ορθοδοξία».

Υποδοχή του Αγίου Φωτός με τιμές κράτους.

Εκτενής στήριξη και χρήση όλων των Ορθοδόξων Πατριαρχείων από την πατρίδα μας για την προώθηση και των γεωπολιτικών της συμφερόντων (http://www.oodegr.com/oode/orthod/genika/gewpolitiki1.htm).

Πλήρης Σεβασμός του Αυτοδιοίκητου του Αγίου Ορούς.

Επανασύσταση χωροφυλακής.

ΒΕΤΟ ένταξης στα Σκόπια και σε Αλβανία και Τουρκία όσο είμαστε στην ΕΕ, που δεν τηρούν την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και μας εκβιάζουν στα εθνικά μας θέματα.

Ίδρυση νέων προτύπων πόλεων, τόσο στην Δυτική Θράκη, όπως και σε όλα τα  ακριτικά εδάφη της Ελλάδας από φτωχούς γηγενείς Έλληνες και ενίσχυση του Ελληνικού στοιχείου σε αυτές.

Ανακατασκευή φράχτη στον Έβρο για την μη είσοδο λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας.

Επαναρκοθέτηση των συνόρων μας με Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία και πλήρης περίφραξη αυτών.

Τήρηση όλων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Έλεγχος τιμών και επιβολή πλαφόν σε αυτές.

Κατασκευή νέων δρόμων από την Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι θα φτάνουν μέσω διάνοιξης τούνελ σε βουνά απευθείας από την Βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα, αντί μέσω της Πελοποννήσου.

Μείωση φορών στα καύσιμα και τα διόδια.



Ενίσχυση Ελληνικής Βιομηχανίας και Βιοτεχνίας.

Επανίδρυση Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και συνεχής ενίσχυση της για την αυτάρκεια του Ελληνικού στρατού.

Παροχή δικαιώματος ψήφου σε όλους τους Έλληνες ομογενείς στις Εθνικές Εκλογές.

Προστασία της Πρώτης κατοικίας.

Επίδομα ανεργίας σε κάθε άνεργο.

Ίδρυση ομάδων περιφρούρησης σε κάθε πόλη.

Απαγόρευση ανήθικων θεαμάτων από τα ΜΜΕ.

Δημιουργία από το κράτος δημόσιων έργων για την δημιουργία νέων θέσεων Εργασίας, αλλά Κενής, καθώς και άσκηση προστατευτικής οικονομικής πολιτικής από αυτό.

Επιβολή δεσμευτικών δημοψηφισμάτων σαν της Ελβετίας για σημαντικά εθνικά θέματα.

Αποχώρηση της πατρίδας μας από την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ.

Πλήρης διαχωρισμός της υπηκοότητας από την ιθαγένεια.

Ανάπτυξη της Ελληνικής βιομηχανίας από το κράτος για την αυτάρκεια αυτού και την εξυπηρέτηση των πολιτών του.

Μονιμότητά σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Προσπάθεια-Πολιτική Εκστρατεία για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.

Χορήγηση αξιοπρεπούς Σύνταξης στον ηρωικό πατριώτη Στίβεν Λάλα.

Προστασία όλων των Ελληνικών μειονοτήτων παγκόσμια.

Εθνικοποίηση Εθνικής Τράπεζας.

Μείωση του Φ.Π.Α. στο 5%.



Αύξηση καλλιεργήσιμης γης και χωραφιών στην Ελλάδα, με την χρήση της τεχνολογίας που χρησιμοποίησε το Ισραήλ για να κάνει εύφορη την γη του Σινά (και την οποία περιοχή βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί πριν την επιστρέψουν τελικά στην Αίγυπτο για να μην τους δώσουν μία εύφορη γη με δικά τους έξοδα), όσο την είχε στην κατοχή του, για την αυτάρκεια διατροφής του γηγενούς Ελληνικού πληθυσμού.

Ενίσχυση του Ελληνικού Εμπορικού και πολεμικού στόλου (Γιατί ως γνωστόν, «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος»).

Όσοι κριθούν ένοχοι για κλοπή δημοσίου χρήματος, αυτοί, όπως και οι συγγενείς τους αν έπραξαν τα ιδιά, να χάνουν αυτόματα όλα τα πολιτικά τους δικαιώματα.

Μείωση του αριθμού των Υπουργείων συνολικά.

Δωρεάν παιδεία σε μαθητές και φοιτητές, όπως επίσης και δωρεάν παροχής βιβλίων-συγγραμμάτων σε αυτούς, στέγης και διατροφής σε κρατικές λέσχες.

Δημοσιά και εξασφαλισμένη Ασφάλιση, ΙΚΑ, και Δωρεάν Υγειά.

Αναδρομική έρευνα για το Πόθεν Έσχες όλων των Ελλήνων πολιτικών τα τελευταία πενήντα χρονιά για κάθε πολιτικό κόμμα, με άνοιγμα των λογαριασμών όλων χωρίς εξαιρέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Μείωση του αριθμού των Εδρών των βουλευτών, μόνο μία δυνατότητα εκλογής αυτών, μείωση του μισθού τους, κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, έλεγχος κάθε εβδομάδας των οικονομικών τους από ανεξάρτητες αρχές (στην ουσία συνεχής έλεγχος του Πόθεν Έσχες αυτών).

Οι καταδικασθέντες για κάθε είδους σκάνδαλο βουλευτές να χάνουν αυτόματα την δυνατότητα να θέσουν ξανά υποψηφιότητα για όλη τους την ζωή,

Έρευνα για το ποια επαγγέλματα και σε τι αριθμό θέσεων έχει ανάγκη το κράτος κάθε χρόνο, η σωστή ενημέρωση αυτών για το ποιο επάγγελμα θα ήταν καλό να ακολουθήσουν με βάση τις ικανότητες και η εκ των προτέρων επιλογή των αξιότερων από αυτούς για σημαντικές θέσεις στο κράτος με αξιοκρατικά κριτήρια.

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, μία Εξεταστική Επιτροπή, θα καθοδηγεί τους νέους στην κατάλληλη για τον καθένα τους εκπαίδευση και Σπουδές, με παράλληλη επιλογή ικανών και προθύμων να διδάξουν τους μαθητές δασκάλων και καθηγητών.

Επαναφορά του θεσμού της Αριστείας.

Συνεχής αξιολόγηση των Δημοσίων Υπάλληλων.

Η οικονομία θα πρέπει να είναι κρατικά ελεγχόμενη.



Αναδιανομή της κρατικής γης στους αγρότες και βοσκοτόπων σε κτηνοτρόφους, αλλά και από μέρος των της γης των μεγαλοκτηματιών.

Σημαντική οικονομική ενίσχυση και θεσμοθέτηση κινήτρων για την επέκταση της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, των ψαράδων και του τουρισμού, κατάργηση των χρεών αυτών, σεισάχθεια κάθε χρέους αυτών σε τράπεζες (όπως και όλων των άλλων πολιτών), και επανίδρυση των κρατικών Συνεταιρισμών σε νέα αξιοκρατική βάση.

Διδασκαλία πατριωτικής ιστορίας, όπως και καθαρά Ορθόδοξων Θρησκευτικών, όπως και των Αρχαίων, των οποίων η  διδασκαλία σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, αυξάνει την εξυπνάδα των μαθητών.

Εκτενής γυμναστική και καλή φυσική κατάσταση των μαθητών (Είναι γνωστό αλώστε: «Νους Υγιής εν Σώματι Υγιές»).

Προώθηση παγκόσμιας ενημερωτικής εκστρατείας για την Ελληνικότητα της πάντα Ελληνικής Μακεδονίας μας (αλλά και κάθε εθνικού μας θέματος), μέσω παραγωγής αξιόλογων ταινιών, ντοκιμαντέρ, ομιλιών, διοργάνωσης διεθνών ιστορικών συνεδρίων και έκδοσης βιβλίων.

Απέλαση μεγάλου μέρους ή και του συνόλου των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, όχι προς την Τουρκία, από οπού θα επιστρέψουν ξανά σε εμάς, αλλά προς τα Σκόπια και την Δυτική Ευρώπη.

Δημιουργία ειδικών επιστημονικών ιδρυμάτων για την ανάπτυξη της τεχνολογίας του κράτους μας, χρησιμοποιώντας σε αυτήν καταξιωμένους Έλληνες επιστήμονες της Ελλάδας και του Εξωτερικού, για την ανάπτυξη, τόσο της Διαστημικής, της Νανοτεχνολογίας, όσο και της Αμυντικής Τεχνολογίας.
[Όπως ήταν περίπου το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης το 1920, του οποίου την ηγεσία είχε αναλάβει μετρά από εντολή του Βενιζέλου, ο διάσημος Έλληνας Μαθηματικός Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής].

Υιοθέτηση μέτρων για τις πολύτεκνες οικογένειες για την αύξηση του γηγενούς πληθυσμού, καθώς και την τεκνοποίηση πολλών παιδιών.

Ενίσχυση κάθε είδους Τουρισμού στην πατρίδα μας (π.χ. του Αγροτικού, του Εναλλακτικού, του Θρησκευτικού κ.λ.π.).

Ανάπτυξη όλων των μορφών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην πατρίδα μας.

Μείωση της γραφειοκρατίας.



Σύσταση Σχεδίου για την απόκρουση της Τουρκίας ανά αυτή εισβάλει σε Αιγαίο και Κύπρο, όπως και επαναφορά του δόγματος του ενιαίου Αμυντικού χώρου Ελλάδας-Κύπρου, με ταυτόχρονη εισβολή του στρατού μας σε Ανατολική Θράκη ή Ίμβρο και Τένεδο για την μετέπειτα ανταλλαγή εδαφών (ως διαπραγματευτικό όπλο), εάν οι Τούρκοι καταλάβουν κάποια δικά μας εδάφη (http://alophx.blogspot.com/2019/08/blog-post_6.html).

Χρήση νομίσματος για ανταλλαγές στο κράτος και όχι ηλεκτρονικών συναλλαγών, οι οποίες και αποτελούν προκάλυμμα δικτατορίας (http://alophx.blogspot.com/2017/09/blog-post_72.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2017/09/chip-ttip.htmlhttp://alophx.blogspot.com/2016/09/ttip_29.html).

Χρήση του Ελληνικού λόμπι στο Εξωτερικό για πολίτικες πιέσεις υπέρ της πατρίδας μας, με παράλληλη σύσταση ενός μονίμου συμβουλίου εξωτερικών σχέσεων της Ελλάδας, το οποίο και θα ακολουθεί πάντα μία σταθερή Εθνική πολιτική, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.

Σύσταση Προεδρικού Συστήματος στην πατρίδα μας, όπως αυτό που ισχύει σε Γαλλία, Ρωσία και ΗΠΑ, με παράλληλη μεγάλη αύξηση των αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εφαρμογή άγριων και εντελώς σκληρών ποινών χωρίς αναστολή, σε τρομοκράτες, δολοφόνους, βιαστές, ληστές και εμπρηστές, με παράλληλη οπλοφορία των πολιτών, καθώς και συνεχής εκπαίδευση των εφέδρων.

Συνέχιση των Εθνικών Παρελάσεων σε όλες τις μεγάλες Εθνικές και Θρησκευτικές Επετείους.

Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των αντιλαϊκών φορών των μνημονίων, καθώς και μείωση των φορών γενικότερα.

Δημιουργία ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, ανεξάρτητης και ανεπηρέαστης από το κράτος.

Δημιουργία νέων δημόσιων νοσοκομείων σε όλη την χώρα, με παράλληλη πρόσληψη ικανού προσωπικού.

Αύξηση των φορών των πλουσίων.

Ελάχιστος εγγυημένος μισθός 1.000 Ευρώ (300.000 δραχμές αν πάμε σε εθνικό νόμισμα) για κάθε Έλληνα.

Εγγύηση του οκτάωρου Εργασίας, καθώς και τρεις μήνες αδείας για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Κατάργηση της προδοτικής δήθεν «Συμφωνίας των Πρεσπών», εις βάρος τόσο των Συμφερόντων της πατρίδας μας, όσο και εις βάρος της πάντα Ελληνικής Μακεδονίας μας.

Ακύρωση όλων των αδίκων, παράνομων και καταχρηστικών μνημονίων, άρνηση πληρωμής αυτών, καθώς και διεκδίκηση της πληρωμής των κατοχικών δάνειων και αποζημιώσεων στα Διεθνή Δικαστήρια.



Εδώ μπορεί να ειπωθεί, ότι ίσως όλα αυτά τα μετρά θυμίζουν σε κάποιους αρκετά το μανιφέστο των Συνέσιου και Αυρηλιανού προς τον τότε Αυτοκράτορα Αρκάδιο το 400 μ.Χ. (http://alophx.blogspot.com/2019/01/400-2019-update.html).

Συμπερασματικά, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι για πολλούς οποίος ηγέτης καταφέρει να υλοποιήσει στην Ελλάδα όλα τα παραπάνω προτεινόμενα μέτρα ή τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά, θα θεωρηθεί ως ένας μέγιστος ηγέτης, ο οποίος θα καταφέρει να ανορθώσει και να φέρει εκ νέου σε ακμή την καθημαγμένη από τα μνημόνια πατρίδα μας.

[Το άρθρο αυτό αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους του λαού με τους οποίους συνομιλείς, ανεξαρτήτως πολίτικων πεποιθήσεων, οι οποίοι δεν είχαν κάποιο άλλο τρόπο για να μεταφέρουν τις προτάσεις τους για την ανόρθωση της πατρίδας μας στο Δημόσιο Βήμα με κάποιον άλλο τρόπο].



17 σχόλια:

  1. κε μπλα μπλα κε μπλα μπλα κε μπλα μπλα κε ο παπους ο θεουλης καραφλιασε ενω της παναγιας επεσε το μισο μαλι. "αμεση αποκτηση πυρηνικων" ακου προταση δασκαλου. λες κε θα αγορασουμε ενα ταψι μπακλαβα απο το σκουπιδο-μπακαλικο (super-market). μετα μου λεη ο κωτσος να μη βριζω.
    --- πραγματι μερικες φορες ιμε προσβλητικος. φτασαμε στο αμην κι εμεις ακομα φαφλατιζουμε για κρονιους κε καταχθονιους. καποτε ημουν λεχριτης κε λαμογιο δημαρχος (τα συνηθισμενα). ιχαμε εναν συλογο γυνεκων που το μονο που εκαναν ητανε να καπνιζουν κε να λενε πια πηδιοτανε χτες το βραδυ. μια μερα τις πλακωσα στα μπινελικια. δεν με ξαναψηφισαν αλα τουλαχιστον κατι αρχισαν να κανουν. ΠΩΣ ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΗΣ ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ??
    --- ΕΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ (Ν.Δ.) ψιριζανε τον καθε ψηφοφορο κε τον καθε υποψηφιο, ινε ζητημα εαν θα εμεναν καμια πεντακοσιαρια καθαροι. ο μεγαλος παπαντρεας πηρε 45% κε μετα εκανε εκαθαριση στο κομα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΙΡΙΖΟΥΜΕ ΚΕ ΝΑ ΚΙΤΑΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    --- ωρεες οι φωτογραφιες που βαζης (αρκη να μην ινε μονο για δολωμα). κατηγορησαμε τον Φραγκο μεσω της κορης του που γραφη παλαβομαρες. το ξερης οτι Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΗΤΑΝΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ? μολις τον ιδε να βγενη απο την φυλακη σε αθλια κατασταση, τρελαθηκε. ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ??
    --- πες λιπον οτι ξαναρχετε ενας Νικηταρας να ενωση τον πατριωτικο χωρο. τι θα γινη? πρωτα θα τον ξεσκισουνε οι πουστηδες της δημοκρατιας κε μετα θα τον αποτελιωσουν οι δηθεν πατριωτες των διαφορων πατριωτικων ιστοσελιδων. αμφιβαλης?
    --- ιλικρινα ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. δεν υπαρχη ιστοσελιδα που να ανεχετε τερατα της καλαμπακας σαν εμενα. οι μονοι που με ανεχοντε ακομα ινε ο Φραγκος κε ο Πλεβρης. να θυμασε οτι χωρις τρελα σαφτες τις εποχες, δεν γινετε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι πυρηνική δύναμη σε υπολογίζουν. Κι αν η Ελλάδα γίνει κάποια στιγμή, επειδή θα το θελήσουν οι Έλληνες εννοείται, θα είναι για θέματα ενέργειας, και με κάθε κανόνα που απαιτείται, όσον αφορά την ασφάλεια του περιβάλλοντος, των ανθρώπων και των ζώων.

      Ο πραγματικός πατριωτικός κόσμος δεν είναι τόσο χαζός ώστε να μην ξεχωρίσει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ηγέτη που θα εμφανιστεί. Τους "πουστηδες της δημοκρατιας" θα τούς κλείσουμε φυλακή, αν και τους αξίζει κρέμασμα, και δεν θα μπορούν να λασπώσουν την κρίση μας.

      Εγώ προσωπικά, με τον Φράγκο δεν έχω πρόβλημα (ούτε και με τον Σπύρου θα έλεγα, γι αυτό έφαγα και κράξιμο από πολλούς αναγνώστες μου όταν έβαλα άρθρο του), παρά τα όσα λέγονται. Έχω έρθει τετ-α-τετ με τον Φράγκο και μού έσφιξε και το χέρι. Όσο για τον Κ.Πλεύρη.. ήταν ανέκαθεν η αδυναμία μου και εξακολουθεί, παρόλο που τον έχουν βγάλει από πράκτορα της CIA μέχρι ναζί. Εγώ ξέρω ότι ευτυχώς που υπήρξε αυτός κάποτε, και πολλοί φοιτητές πετάξανε τα σκουπίδια βιβλία Ιστορίας με παραποιήσεις και ψεύδη, στη μούρη των ξεπουλημένων στους εβραίους καθηγητών.

      Διαγραφή
    2. φύγε από δω μέσα τρολ και μην ξανατολμήσεις να βλασφημήσεις το όνομα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και της Υπεραγίας Θεοτόκου, πάρε τα κουβαδάκια σου και τα φτυαράκια σου και τράβα να παίξεις σε άλλες πλαζ

      Διαγραφή
    3. δεν υπάρχουν δημιουργικές επαναστάσεις φίλος τις πάτησε το τρένο δημιουργική φαντασία λέγεται ρίχτο στο γραφείο θα βρουν καλύτερο νικνέιμ

      Διαγραφή
    4. και πώς το ξέρεις εσύ ότι αυτό με την κόρη του Νικηταρά δεν είναι προπαγάνδα; Μπορεί η γυναίκα να ήταν μια χαρά, ρίξε λάσπη κι όσο πιάσει, το πασοκ έσκαψε το έδαφος ώστε να πέσει ο σπόρος τους κι ο σπόρος τους ήταν να γίνουν όλοι οι Ελληνες τεμπέληδες δημοσιουπάλληλοι και μοναδικό τους όραμα να είναι το δημόσιο για αυτούς τα παιδιά και τα δισέγγονα τους αυτούς πληρώνουμε όλοι αλλά έρχονται ώρες που όλοι αυτοί θα πεινάσουν φοβερά γιατί δεν ξέρουν να φυτεύουν ούτε ένα μαρούλι δεν γνωρίζουν πώς να φτιάχνουν ένα καζανάκι και ποιά διαφορά έχει το ραδίκι απ το φιδόχορτο

      Διαγραφή
  2. περιττά όλα μετά το ξεκαθάρισμα οι γείτονες μας θα είναι καλοί και ειρηνικοί, τα κράτη όπως τα γνωρίζουμε σήμερα θα έχουν καταργηθεί η Γερμανία θα καταστραφεί εντελώς είναι μέσα στις 7 χώρες που θα καταστραφούν διαπαντός όπως λένε οι προφητείες, εκείνον τον καιρό ο Θεός θα αναδείξει τα δικά Του παιδιά και η κοινωνία θα στηθεί κανονικά εν Χριστώ με την κατάλληλη παιδεία επιστήμη σχολεία και όλα τα άλλα, η ζωή θα είναι παραδεισένια όπως λέει ο Εφραίμ της Αριζόνας και άλλοι, και κυρίως αγροτική, οπωσδήποτε ο Καλός Θεός θα κρατήσει δικά Του παιδιά για να βάλουν μπρος την μηχανή σε θέματα παιδείας και πίστεως κυρίως, ξεχάστε τα κράτη με την σημερινή μορφή αυτοί που τα στήσαν και τα δουλεύουν θα έχουν εξολοθρευτεί, δεν θα υπάρχουν πυρηνικά, είπαμε θα μετατραπούν σε αγροτικά μηχανήματα και εργαλεία ότι πολεμική σαβούρα θα έχει μείνει, τα πυρηνικά κι ότι σατανικό έχουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς δηλητήρια σκόνες όπλα δορυφόροι θα τα χρησιμοποιήσουν όλα στον γππ έπειτα όλα αυτά θα έχουν καταργηθεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και θα χουν πάει στον διάολο οι εμπνευστές τους οι επιστημονες του κώλου και τα αφεντικά τους κι όλα τα υπαλληλάκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ανθρωπότητα θα ευαγγελιστεί σωστά όπως είπε ο άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς γιατί δεν έχουν διδαχτεί τον Χριστό αλλά τις αιρέσεις και τις κακοδαιμονίες του παπισμού κι ότι ξεφύτρωσε από αυτόν, από την αρχή ο κόσμος να πάρει μια ανάσα γιατί μετά έρχεται ο αντίχριστος και η τελική κρίση πότε ακριβώς ο Θεός γνωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην φοβού ΕΛΛΑΣ , σε λίγο θα χαμογΕΛΛΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα μετά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, κατεβάστε το τυπώστε το και να το διαβάζετε πού και που, ένας γέροντας προέβλεψε την τελευταία φορά που ήρθε η Μέρκελ εδώ ΄΄είναι η τελευταία φορά που έρχεται ως εξουσία, να δείτε τί ΄την περιμένει όταν επιστρέψει, αλλά ο Θεός θα την αφήσει να ζήσει για να ρθει να προσκυνήσει την δόξα της Ελλάδος΄΄

    https://www.triklopodia.gr/gewkwn-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα προφητικά ποιήματα της Γερόντισσας της Αττικής θα τα βρείτε στην σελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μόρφου Κύπρου, όλα 21 νομίζω, το τελευταίο γράφτηκε μετά το πρώτο συλαλλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη, προς τρολς ψαχτείτε αλλού για δουλειά, πέρασαν οι εποχές σας, φροντίστε να είστε με την πλευρά των νικητών γιατί έχει κολοβωθεί ο χρόνος πάααρα πολύ και σε λίγο θα μιλήσει ο Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΥΡΟΣ απάντηση, εγώ δεν θέλω να τους κλείσουμε φυλακή, δεν θα τους θρέφει το βασανισμένο ορθόδοξο ελληνικό έθνος (φέρτε αλοιφές για την αλλεργία που θα πάθουν κάποιοι) θα γίνει δήμευση όλης της τυχούσας περιουσίας τους θα εργαστούν έως 7ης γενεάς για το κοινό καλό αλλά σε θέσεις πχ καθαρίστρια το καλύτερο, μέχρι 7ης γενεάς έφαγαν τα σόγια του τσάρου οι μπολσεβίκοι στην Ρωσία, οι συγγενείς τους κι οι φίλοι τους απολαμβάνουν πάνω στην καταστροφή και τον όλεθρο μας, ούτε φυλακές ούτε κρεμάλες θα χρειαστούμε χέρια σε νταμάρια, τουαλέτες, εργοστάσια σε βαριές δουλειές βουστάσια χοιροστάσια κλπ, καιρός να αφήσουν την λίμα και το μανικιούρ και τα σφυροδρέπανα και να πιάσουν το κομπρεσέρ και την τσάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστα η Ελλαδα θα εχει αλλου ειδους δυναμη, καμια σχεση με πυρηνικα και γνωστη τεχνολογια το χει πει κι ενας Σερβος πριν πολλα χρονια οτι αυτη η ενεργεια ειναι μπροστα μας και οι ανθρωποι θα ψαχνουν και θα ψαχνουν θα σκαβουν και θα τρυπουν ολη την γη αλλα ειναι τοσο διπλα μας κι οταν την ανακαλυψουν θα βαραν το κεφαλι τους στον τοιχο γιατι ηταν μπροστα τους και δεν την εβλεπαν, αν θες μια μικρη γευση για τι πραγμα ,,περιπου τονιζω περιπου το πρωτο κομματακι στο μεγαλο παζλ,,ψαξε για τα βιοφωτονια και ενα πολυ καλο που ανεβασε ο στρειντζερ στα κατοχικα πριν λιγες μερες δικο του γραπτο, αλλα δεν θα σου πω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα αυτο του στρέιντζερ να διαβασεις το καλυτερο του εβερ, και θα την βρεις την ακρη τι ειδους ενεργεια θα εχει η Ελλαδα μετα τον μεγαλο πολεμο φωτονια βιοφωτονια και καποια αλλα που θα τα αποκαλυψει ο Θεος τοτε, τον κ τους να χτυπουν τωρα οι επιστημονες της ντ δεν θα τα βρουν στους σωστους στα παιδια Του θα δωσει αυτες τις γνωσεις ο Κυριος
    κανε αρχη απο δω
    https://katohika.gr/stranger-voice/chilious-na-ksypniso-chilious-na-therapefso-tote-tha-allaksoun-ola/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κόρη του Νικηταρά δεν ήταν σχιζοφρενής.Η πίεση που θα δέχθηκε τότε η δυστυχη με τόσους σφαγιαμους ,μάχες ,κυνηγητό , κρύψιμο και στο τέλος τον πατέρα της να τον βασανίζουν οι Βαυαροί και να βλέπεις κατακρεουργημενο τον πατέρα σου ,μπορεί να παραφρονηση πολλές κοπέλες .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πόνος και η οδύνη δεν είναι σχιζοφρένεια, σχιζοφρένεια είναι αυτά που επιβάλλουν στην χώρα μας γιατί μόνο σχιζοφρενείς μπορούν να επιβάλλουν τέτοια σχέδια και δυστυχώς κρατούν και πυρηνικά και ουράνιο και πολύ στοκ σε τέτοια κι αν κρατά ακόμα ο Θεός τον κόσμο και αυτούς τους ανώμαλους τρελούς είναι γιατί ακούει τις αγνές προσευχές των παιδιών Του αλλιώς θα τα είχαν κάψει όλα, ο εγκέφαλος τους είναι καμένος από την ανωμαλία και το ναρκωτικό, ο ίδιος ο Κύριος είπε ότι η πορνεία είναι η μόνη αμαρτία που καταστρέφει και το σώμα, εδώ μιλάμε για ανθρωποθυσίες βιασμούς παιδιών βασανιστήρια ανομολόγητα ανθρώπων μιλάμε για εγκεφάλους που έχουν εξουσία να τα κάνουν όλα λίμπα διότι δεν υπάρχει λογική και τίποτα ευγενές στην λειτουργία τους, δεν τα κάνουν όχι γιατί δεν τα βρίσκουν ή γιατί διαφωνούν αλλά γιατί δεν τους το επιτρέπει ο Δημιουργός

      Διαγραφή
  11. Ο δάσκαλος έχει ενημερωθη ότι τους Κούρδους τους έχουν αγκαλιάσει οι Ισραηλινοί ;κουρδικό κράτος μέσα στην γη της Συρίας....,ο δάσκαλος έχει διαβάσει ότι το τρυπιδιο Ισραήλ έχει την πλήρη αβάντα των νεοταξιτων της λευκής αδελφότητας;και τα κέντρα εξουσίας τους είναι τέσσερα;ΠΡΩΤΑ ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΕΡΠΕΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ .ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΊΝΩΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΑ.Κοβεις τα κεφάλια πρώτα.ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ.ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΎΡΡΑΞΗ .ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΎΡΡΑΞΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΈΣ Η ΘΑ ΨΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟ ΕΙΣΒΟΛΛΕΙΣ Ή ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή