«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ώς εδώ!!! (Διαδώστε)

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ 

45 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Οκτωβρίου, 2019 23:13

    Να και κάτι ευχάριστο. Λες;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Long lives the greeks !in alternity !τι σας έχω γράψει ;μην δώσετε γη και ύδωρ.Ηδη πολλοί κόπανοι τρέχουν σε Πακιστανούς λαθρέμπορους.Ξερω..τα γαμημενα μνημόνια ,μας πάτησαν κάτω.Εε...ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ !ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ;ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΤΟΝΙΚΟΙ.Απο την στιγμή που δεν μπορείτε να αντισταθειτε σε αυτά ,δεν θα εισθε και ικανοί να κρασαρετε στην σύγκρουση.Θα σπάσουν τα πόδια σας από λιγοψυχια.Γυριστε την πλάτη σε όσους σας έρχονται.Τι είπε ο οβριος χρυσοχοιδης ;θα τους ανεχθητε ....δηλαδή ..θα φάμε στην μάπα και τρώμε στην μάπα κάποια εκατομυρια που εμπασαν εδώ οι νεοταξιτες.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΛΉΤΕΣ.ΝΑ ΠΆΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η singular ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΚΑΙ ΦΑΙΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ,ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.ΦΟΥΛ ΑΒΑΝΤΑΖ.Μενει η σαβουρα της αλεμαν Γοτθιας.Εκει ταμπουρωθηκε η ηγεσία της χάζαρο μαφίας και της καμπαλας.Ο ερπετακιας παπας είναι υπό σφοδρή παρακολούθηση και πρεσο.Μην περιμένετε από χεστες και ηλικιωμένους να αντιδράσουν.Αυτοι είναι ζωντανοί νεκροί πια.Μονο βοηθούμε τους ηλικιωμένους στην επιβίωση και ασφάλεια.ΔΕΙΧΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΤΕ ,ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ,ΝΑ ΚΙΝΗΣΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΑΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ;ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΘΕΙΤΕ !Τυχαία μας ψεκάζουν ;Ότι κανη η λέσχη ,είναι κινήσεις αποπροσανατολισμού ,distraction movements και κινήσεις ελιγμού ,για να μην εγερθουμε.ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ,ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΊ ,ΜΕ ΝΟΘΕΊΕΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΊ ,ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ,ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.Μην ξεχνάτε !έχουμε ερπετικα υβρίδια εδώ μέσα ,έχουμε ισλαμιστές που αναμένουν την κατάληψη της πατρίδος μας ,έχουμε τζιχαντια τσογλανια δολοφόνους μισθοφόρους ,έχουμε και τους πουλημένος γαλοναδες ,μια δράκα αυτοί οι γαλοναδες ,που μας προδίδουν συστηματικά. ΘΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΜΟΜΑ ;ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ;ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ;ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !ΟΣΟ ΣΗΚΩΝΩΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ,ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ.ΞΕΤΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΧΕΝΡΥ.ΝΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟ ΧΑΖΑΡΕ !ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !ΕΣΕΙΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΖΕΣΤΕ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου καλησπερισω, και παροτι συμφωνω με τον προλαλησαντα θα φανω δυσαρεστη.Ας μην ξεχναμε οτι όπου αφηνεις "κενο" κατι ή καποιος το συμπληρωνει.Νόμος της φυσικης.Επομενως οταν οι ελληνοφωνες... εχασαν τις αξιες τους(πατριδα,θρησκεια,γλωσσα...), και προσκύνησαν στο χρημα και στην δυτικη μοντερνια το παιχνιδι χαθηκε.Εδω γινονται γαμοι και παιδια μεταξυ αλλοφυλων και ολα καλα...άσε μην σχισουν κανενα καλσον οι καναπεδατοι εθελοδουλοι.Βεβαιως οι Ελληνες όπου μπορουμε πραττουμε τα αυτονοητα.Οποιος καταλαβε ας πραξει στη γειτονια του τα ιδια.Καλο βολι αδελφια Ελληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μπείτε περισσότερο στο νόημα του τί ξεκινάμε εδώ.. διαβάστε το άρθρο "Ασύμμετρη Αντεπίθεση Ελλήνων" της συγγραφέως κ καλής φίλης Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, στο ιστολογιο ΕργΔημΕργ. Ενδιαφέροντες σχολιασμοί της Κατερίνας επίσης, στην αρχική πηγή της παρούσας ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυο επισημανσεις απο τα αρθρα του ερδ δημ εργ και της Κατερινας Χατζηθεοδωρου .ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ....ΤΑ ΞΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ,ΟΧΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ .ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ .Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΡΒΕΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΠΟΥ ΑΠΑΓΩΓΗΣ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΚΟΜΜΑΤΩΝ ... εχουμε και τον εχθρο singular ,Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗς ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΜΕ ΟΛΩΝΩΝ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ !ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟ ΛΑΘΡΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ .ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ! ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΩ ΚΟΥΦΟΥΣ ,ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕΣ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.Πολλοι θα ξεραθουν στον δρομο ,οι αλλοι στο φευγα για το σπιτι και οι υπολοιποι θα μαρμαρωσουν μεσα στο σπιτι. Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ .....ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΗ ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΗ.ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΘΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ .ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΡΟΜΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟΥ .ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΣΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ,Ο ΜΟΛΩΧ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΗ.ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΤΟΥΣ ,ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΑΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΟΣΣΟΥΛΗΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΗ .ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ...ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ .ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΄,ΘΑ ΕΛΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ;YOY HAVE ONE CHANCE TO STAY ALIVE AND SARVIVE.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτιμώ την κουρτινα 2. Και να υπαρξουν πατριωτικά κομματα που θα παρουν στα χέρια τους την ηγεσία(ουτε κατα διανοια), δεν θα τους επιτραπεί απο τους εξωτερικους μεγαλους παιχτες να κανουν την δουλειά τους. Θα τους ρίξουν, με κανα δηθεν συμμοριτοπολεμο ή τελοσπαντων υπαρχουν χιλιες επιλογές. Η λύση δεν βρίσκεται στα πολιτικά παιχνίδια των εκλογών. Η λύση βρίσκεται στην ενθύμηση του μαχητικού πνευματος των Ελληνων και αυτό εμπεριέχεται στον ΠΟΛΕΜΟ. Πρέπει να σηκωθούμε απο τον καναπέ, αρκετά ζελεδιασαμε τόσα χρόνια. Αρκεί να δημιουργηθούν οι συγκυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΑ-ΜΑΝΙΑΤΙΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ. τον εκανε ρεζιλι τον καταληψια με τα γυνεκια μπουτια, μεσα στο αεροπλανο // παρολο που ινε παλαβη για δεσιμο, εντουτις ΕΧΗ ΟΥΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΑΝΤΡΕΣ. κε βεβεα πολυ μεγαλυτερα απο ολους εμας τους καναπεδατους μαζι. βρεθηκε μια ζωντανη εληνιδα να ορθωση δυο κουβεντες μπροστα στα ερπετα της ξεφτελισμενης δημοκρατιας.
    --- κε παρολο που αρχιζη κατι, σε λιγο κερο βαριετε κε τα παραταη (σαν Κριος).
    --- εκανε κε μια στριμπαδα στις τελεφτεες εκλογες, οπου σε ενα μηνυμα εγραφε "καλυτερα να ψηφισουμε ΚΚΕ παρα χρυση αβγη". την ιχε παρατηση ο κασιδιαρης. αλα κε παλι, αφτο που εγραψε δεν δικεολογητε με τιποτα.
    --- τωρα για εκδικηση πηγε με τον Λαγο (στο Ε.ΛΑ.ΣΥΝ)
    --- οπως κε ναχη, γιαφτο που εκανε προχτες ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ. ζωντανους κε ζωντανες θελουμε. οχι στα γιουσουφακια κε στους αραχτους αγωνιστες του καναπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΔΕΠ,

      καλοπροαίρετα, και επειδή οι πιστοί αναγνώστες του ιστολογίου μου δεν θέλω να τρώνε σανό..

      ..διάβασε εδώ:
      https://attikanea.blogspot.com/2019/10/blog-post_990.html

      και εδώ, μαζί με τα σχόλια φυσικά, που είμαι κι εγώ μέσα..
      https://attikanea.blogspot.com/2019/10/blog-post_874.html

      και εδώ, αλλά διάβασε μόνο τα σχόλια, που πάλι συμμετέχω..
      https://attikanea.blogspot.com/2019/10/blog-post_540.html

      Διαγραφή
    2. Ρε τί συμπεθέρες και συμπεθέρους μού τσαμπουνάς; Δεν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις; Εδώ σού λέμε ότι είναι πρακτοράκι επικίνδυνο για την Ελλάδα, με εντολές να κάνει ζημιά παίζοντάς το πατριώτισσα, και εσύ εμμένεις στο κουτόχορτο που σε ταΐζουν; μετά από τόσα στοιχεία και με κολλητό της αράπακλα που το έπαιζε Λεωνίδας αλλά μιλάει στο φέισμπουκ με σκοπιανούς στα σκοπιανά...;;;

      Θα σε αφήσω στην ίδια τάξη και για ικανότητες κρίσεως εκτός από ορθογραφία, κανόνισε!
      Γιατί δεν μπήκε το σχόλιό σου δεν χρειάζεται να στο πω.. έχω πει δεκάδες φορές περί κανόνων που αφορούν υποτιμητικούς ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για προσφιλή μου δημόσια πρόσωπα.

      Διαγραφή
    3. Σε έχω για έξυπνο τύπο, ξεκόλλα κι έλα στα ίσα σου...

      Αυτό που συμβαίνει λέγεται κυβερνητική. Το σύστημα ηρωποιεί στα μάτια του κόσμου ένα δικό του άτομο, προς μελλοντική χρήση.
      Πίστεψες τα 50.000 ευρώ;.. Πίστεψες το περί νομικών σπουδών;..
      Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;..

      Τα φράγκα από στοιχηματικούς αγώνες μποξ στην Αλβανία και τα κυκλώματα αναβολικών;...

      Σαν τον Απόλλωνα Σώρρα, που έταξε στον γαμπρό του ότι θα πουλήσει την μερσεντές (του γαμπρού) και θα τού δώσει τα χρήματα.. κι ο Σώρρας τελικά την πούλησε σε 3 διαφορετικά πρόσωπα (το ποσό x 3 ) αλλά λεφτά ο γαμπρός του δεν είδε ποτέ.

      χαχαχαχαχαχα
      ρε συ καταλαβαίνεις με τί επιτήδεια άτομα του υποκόσμου συνεργάζεται το σύστημα για να σε ξεγελάσει;;;...

      Διαγραφή
    4. Ωστε έτσι ε;; Θεωρείς ότι επιτελώ "θεάρεστο" έργο διάσπασης του πατριωτικού χώρου, ε;; ...
      Εγώ που παλεύω, δυο χρόνια τώρα, κάτω από την ιδέα της πατρίδας, να ενώσω δεξιούς κι αριστερούς, ελληνοκεντρικούς και χριστιανούς κ.ά. δίπολα..
      Που αφήνω να γράφει ο καθένας τις ιδέες του αλλά απαιτώ να διαφωνήσει με τους συνομιλητές του, απλά σαν κύριος.

      Αν έχεις τέτοια άποψη για εμένα..απορώ γιατί είσαι εδώ.

      Να ξέρεις πάντως πως νιώθω πολύ άσχημα που δεν αναρτώ πολλά σχόλιά σου, όπως τα τρία τελευταία στα οποία μόνο απαντώ.
      Την παραμονή σου στο μπλογκ αυτό (του οποίου τους υπόλοιπους σχολιαστές δεν εκτιμάς, αλλά αυτοί είχαν αρκετά διακριτική στάση απέναντί σου) την επέβαλα στους υπόλοιπους γιατί εκτίμησα αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία στις απόψεις σου, καθώς και γιατί μού φάνηκε πολύ ενδιαφέρον αυτό το μίγμα αναρχισμού και ακροδεξιάς που διακρίνει κι εμένα.

      Με απουσία προσβολών απέναντι σε προσφιλή μας πρόσωπα, θα μπορούσε να τσουλίσει το πράγμα.

      ΥΓ. Επιμένεις πάντως στο σανό ενός "βιογραφικού", ενός "σταυρού στο ψηφοδέλτιο' και μιας "απόφασης" που την φτιάχνω κι εγώ ότι ώρα θέλω με το photoshop.

      Διαγραφή
  8. Εκλογές 2019!

    ΣοσιαλΗστες - Αριστεροι – κομμουνιστές και με την βούλα = 29+10+9+2+1= 51%!

    Κρυπτοαριστερά = νουδου = 39%!

    Ιδεολογικός Αχταρμάς = δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά ,κεντρώοι = 4%!

    Οι παραπάνω είναι καλλίτεροι απο τους απο κάτω;

    Χρυσή αυγή = 4%!

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    Υ.Γ.

    Κάποιοι ομιλούν περί “ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ”...!
    Κάποιοι ομιλούν για παλλαϊκά μέτωπα και για συμφιλίωση..

    Η κοιτάς την αλήθεια κατάματα η αλλιώς ...κλείστα να ησυχάσεις μια για πάντα!

    (Το μήνυμα έχει και συνέχεια...)



    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποίοι την ψήφισαν αυτήν;

    Ποίοι συμπαθούν αυτούς και τους παρομοίους τους;

    Ποίοι δεν έχουν πεί ποτέ τους μια λέξη κατά του κομμουνισμού,
    αλλά συνεχώς κατακρίνουν την νέα τάξη , χωρίς να ονοματ΄ζιουν την ιδεολογία της!
    Πολύ χειρότερα την αποκαλούν φασιστική- ναζιστική!

    Πόσοι υπεύθυνοι είναι αυτοί οι πατριώτες για τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών;


    "ΛΕΣΒΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    «Θα συνεχίσω την πορεία των Κομμουνιστών βουλευτών»
    Μαρία Κομνηνάκα σε συνέντευξη Τύπου
    Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/7/2019
    ...

    Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι έχω πλήρη συναίσθηση της τεράστιας τιμής και ευθύνης που με βαρύνει, να συνεχίσω την αναντικατάστατη προσφορά, την ιστορική πορεία των προηγούμενων Κομμουνιστών Βουλευτών του Νομού, που παραμένουν στη λαϊκή συνείδηση ως υποδείγματα μαχητικότητας, ήθους, αγωνιστικότητας, ως ακλόνητοι συμπαραστάτες των λαϊκών στρωμάτων των νησιών μας. .."

    https://www.stonisi.gr/post/3124/tha-synexisw-thn-poreia-twn-kommoynistwn-voyleytwn



    "Σάββατο 4 Μάρτη 2017


    Σελίδα 18

    Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο
    ...
    • Επειδή, λοιπόν, ο πόλεμος γίνεται για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, είναι πόλεμος ιμπεριαλιστικός ενάντια στα συμφέροντα των λαών που εμπλέκονται.
    • Είναι πόλεμος άδικος από την σκοπιά της εργατικής τάξης, είτε η αστική τάξη της χώρας της επιτίθεται είτε αμύνεται.

    • Δίκαιος πόλεμος για την εργατική τάξη είναι μόνο η πάλη της με όλα τα μέσα για την κατάκτηση της εξουσίας.

    • Οπως έγραψε και ο Λένιν «Σαν να βρίσκεται η ουσία στο ποιος επιτέθηκε πρώτος, και όχι ποιες είναι οι αιτίες του πολέμου, οι σκοποί που ο πόλεμος βάζει μπροστά του και οι τάξεις που τον διεξάγουν»[4]. Αυτά τα κριτήρια πρέπει να ζυμώσουμε στην εργατική τάξη και τα σύμμαχα στρώματα από τώρα.

    • Κρίσιμο ζήτημα είναι η προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά, ώστε να μη συντάσσεται η εργατική τάξη με τις επιδιώξεις των αστών, τους φόβους, τις αγωνίες και τις φιλοδοξίες τους, όσον αφορά τα ζητήματα της καπιταλιστικής ανάπτυξης, την προσπάθεια αναβάθμισής της κ.λπ.

    • Να μην περνούν, δηλαδή, στο βαθμό που εξαρτάται από τις δυνάμεις μας, εύκολα τα ιδεολογήματα περί εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, που θα είναι το κυρίαρχο συστατικό της αστικής προπαγάνδας σε περίοδο πολέμου.
    Οπως έγραψε και ο Λένιν για τους κομμουνιστές:

    «Θα χρησιμοποιήσουν την οργανωτική πείρα και τους δεσμούς της εργατικής τάξης για να δημιουργήσουν τις παράνομες μορφές πάλης για το σοσιαλισμό, οι οποίες ανταποκρίνονται σε εποχή κρίσης και ενώνουν τους εργάτες όχι με την αστική τάξη της χώρας τους μα με τους εργάτες όλων των χωρών...Η μετατροπή του ιμπεριαλιστικού πολέμου σε εμφύλιο πόλεμο είναι το μοναδικά σωστό προλεταριακό σύνθημα». [5]
    Με ευχές για την επιτυχία των εργασιών του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος.

    https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9261005


    Να μην περνούν, δηλαδή, στο βαθμό που εξαρτάται από τις δυνάμεις μας,

    εύκολα τα ιδεολογήματα περί εθνικής ενότητας και ομοψυχίας,

    που θα είναι το κυρίαρχο συστατικό της αστικής προπαγάνδας σε περίοδο πολέμου.

    Υ.Γ.

    Κάποιοι ομιλούν περί “ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ”...!
    Κάποιοι ομιλούν για παλλαϊκά μέτωπα και για συμφιλίωση..
    Πόσο υπεύθυνοι για την μη μετάδοση της αλήθειας νοιώθουν οι πατριώτες, φίλοι σου η εχθροί σου δεν έχει καμία σημασία;

    Θα αποφασίσουμε να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα;
    Θα αποφασίσουμε πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε "τα του οίκου μας", όσο και εάν μας πονάεί;
    Θα αποφασίσουμε να πούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ όσο και εάν αυτή φαινομενικά
    ΜΟΝΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΙΧΑΖΕΙ;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι τα εχω πει.Χωριο δεν μπορεις να κανεις με αυτους που θεωρουν τις εννοιες του εθνους και των συνορων ως κατι σχετικο και παροδικο. Τα ποσοστα που παραθετεις ειναι πλασματικα διοτι η συμμετοχη ειναι κοντα στο 60%. Αρα απο αυτο που γραφεις το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποσοστο στην χωρα ειναι περιπου στη μεση και ελαφρως κατα πανω. Θελω να ελπιζω σε αυτο το +40% που απηχε συν ενα 15% συνολικα απο ΧΑ-ΝΔ.

      Διαγραφή
    2. ποια δεξιά άνθρωπε μου, έχεις χάσει επεισόδια,,, αν γνωριζες τί έρχεται, καμένα χαρτιά είναι όλοι αυτοί και όλα αυτά, μετά τον χαμό ο Χριστός θα αναδείξει δικό του παιδί, στην δεξιά και την αριστερά είστε ακόμα κολημένοι; όλα αυτά θα καταργηθούν τρύπα δεν θα βρίσκουν να κρυφτούν παγκοσμίως από τον αγριεμένο κόσμο όλοι αυτοί που τον κατέστρεψαν ούτε μια τρύπα θα υπάρχει να τους κρύψει αν ήξεραν τί τους περιμένει τα χουν πει Αγιοι όλα αυτά κι εδώ και στην Ρωσία και Σερβία και λαικοί ακόμα τα έχουν προφητέψει

      Διαγραφή
  10. πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες΄΄ μέσα στους ιερούς ναούς πόσο ρεζιλίκι... δεν ντρέπονται λίγο τα χώματα που πατούν έχουν τα μούτρα να συμμετέχουν στην καταστροφή της χώρας μας με την σιωπή τους ή τις πράξεις τους και να στέκονται ενώπιον του πνευματικού κόσμου μέσα στην θεία λειτουργία και να προκαλούν τον Κύριο και τους μάρτυρες Του; έχουν την εντύπωση ότι αυτήν την βλασφημία θα την ανεχτεί ο Δημιουργός για πολύ ακόμα και δεν θα επέμβει; ο κόσμος έχει αηδιάσει να τους βλέπει αηδία για έναν μισθό πόσο κάτω πιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πήγε ένας πάρα πολύ μεγάλος στρατηγός στον άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ Ρωσία, με στολή γεμάτη παράσημα, κι όταν βγήκε από τον άγιο ήταν συντετριμμένος, όση ώρα μιλούσε μαζί του , ξεκολλούσαν τα παράσημα από πάνω του κι έπεφταν κάτω, γιατί δεν τα είχε κερδίσει με την αξία του... ήταν εποχές με πολέμους, υποτίθεται ότι ένας μεγαλοστρατηγός είχε πολεμήσει και είχε νίκες τότε , αναγνωρισμένος από τους άλλους, και μεις σήμερα τους δικούς μας τους βλέπουμε να καμαρώνουν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια που χτίζουν την καταστροφή της χώρας τους εν καιρώ ειρήνης παραδίδουν στους μακελάρηδες της ορθοδοξίας μας και του έθνους μας γη και ύδωρ, αν ξέραμε όλοι πώς φαινόμαστε στον Θεό... όχι πώς φαινόμαστε σε μας ή τους άλλους, αλλά στον Θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελληνες θαρσείτε!

    http://oimos-athina.blogspot.com/2019/10/blog-post_98.html
    http://oimos-athina.blogspot.com/2019/10/blog-post_48.html
    http://oimos-athina.blogspot.com/2019/10/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εννοείς ότι θα το διαβάσουν και θα φύγουν ενώ εδώ χαίρουν και απολαμβάνουν παροχών και μισθών; Εχουν έρθει για έναν συγκεκριμένο σκοπό και μην ξεχνάτε ότι ΄΄γουστάρουν΄΄ να βασανίζουν κάποιοι και να σκοτώνουν, το γουστάρουν δεν μας φέρνουν κολλεγιόπαιδα ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αριθμητικά είναι περισσότεροι και εξοπλιστικά έτοιμοι αλλά το μεγάλου ατού των Ελλήνων είναι άλλο, δεν πάει το μυαλό τους ποιό είναι αυτό, είναι εξαιρετικά επίφοβο ένα έθνος προσβεβλημένο και καταρρακωμένο, δεν έχουν ιδέα πώς αντιδρά ένας άνθρωπος που είναι εξασθενημένος και ταπεινωμένος ιδέα δεν έχουν, θα δουν μπροστά τους τον χάρο αυτοπροσώπως κάποιοι και μάλιστα από κείνους που τους θεωρούσαν σιγουράκια, αν ο Θεός στρέψει όλους αυτούς εναντίον των εχθρών μας σε όποια θέση και αν βρίσκονται άραγε τί μέλλει γενέσθαι;; απορία...αν...καθότι σκέφτομαι ότι κάναμε υπομονή 400 χρόνια όχι δέκα επομένως είμαστε σε θέση ευνοικότερη από το παρελθόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προσωπική πείρα από κομουνιστές δεν υπολογίζουν ούτε το φιλότιμο σου ούτε τις παιδικές φιλίες ούτε φιλίες τίποτα κανένα συναίσθημα κανένα ιδανικό , όλα αυτά περί κοινωνίας που παπαγαλίζουν είναι για το θεαθήναι στην προσωπική τους ζωή είναι πολύ σκληροί άνθρωποι και κυρίως Χριστομάχοι, δεν έχουν κανέναν σεβασμό σε έννοιες όπως πατρίδα ή πίστη ή φιλία ή αλληλεγγύη έχουν μίσος για τον Ιησού Χριστό, αν τυχόν κάνουν μια καλή πράξη διαψεύδονται αμέσως γιατί φανερώνονται οι προθέσεις τους, έχω συναναστραφεί αρκετούς από δαυτους καμένα μυαλά και εγκλήματα κατακόμβες αθώων λόγω κομουνισμού και είμαστε εκατό χρόνια μετά με αφελείς να τους πιστεύουν ακόμα κι αυτό είναι εξαιρετικά σχιζοφρενικό να πιστεύεις εκείνα τα προσωπα που σφαγίασαν εκατομμύρια αθώων στην Σιβηρία εγκατέλειπαν τα τρένα χιλιάδες κόσμου και αθώα παιδιά να πεθάνουν φριχτά από τα αγρια θηρία και το κρύο για να μην πουμε για τα γκουλάγκ, υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία για τα εγκλήματα του κομουνισμού, είναι πιό επικίνδυνοι αν ισχύει το παρακάτω,
    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/10/blog-post_338.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Ερντογάν και οι λάθρο δεν έχουν κτυπήσει ακόμα.Το ΚΚΕ το κάνει συνεχώς κι αδιαλείπτως για 100 χρόνια.

      .......

      Διαγραφή
  16. Το ως εδώ του τίτλου, επειδή οι υπόλοιποι έρχονται δεύτεροι, και είναι καιρός να βγεί το πρόβλημα κάτω από το χαλί, πρωτίστως αφορά τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας που παρανομούν ασύστολα γιατί καταπατούν το σύνταγμα, ο στρατηγός Ταμουρίδης τα λέει λιτά και άψογα σε επιστολή του στο Πενταπόσταγμα. Ολοι εμείς λοιπόν, που πληρώνουμε ληστρικούς φόρους για να κάθονται στις καρέκλες από τον πιο χαμηλόβαθμο ως τον πιο υψηλόβαθμο, εκτός από οργή και απαιτήσεις ως πολίτες,έχουμε την ίδια απορία, τί ακριβώς κάνετε εδώ και χρόνια εσείς του λιμενικού, συνοδεύετε τους επικίνδυνους μες την χώρα μας, εσείς της αστυνομίας εφαρμόζεται άριστα τον νόμο για τον απλό και ταπεινό πολίτη αλλά στους λαθρομετανάστες πχ στην Εγνατία οδό γίνεστε συνοδοί και μπέιμπι σίτερ και σας χειροκρατεί ο Ερντογάν ε; Οι του στρατού τί ακριβώς κάνετε να μας πείτε να το γνωρίζουμε, αφήνετε ξεβράκωτη την χώρα όσον αφορά τα στρατόπεδα και τις πόρτες της, έχει κουβέρτες ο στρατός; Μπαααα κάηκαν όλες στα χοτ σποτ απ τους κανίβαλους, ίντερνετ έχετε;; Δεν βλέπετε τόσα χρόνια τα εγκλήματα και την σφαγή στην Συρία στον άμαχο πληθυσμό;; Καμιά δικαιολογία απέναντι των ανθρώπων και το πιο σημαντικό ενώπιον του Θεού, Χίλια και κάτι μισθός και μια καρέκλα ή ένα γαλόνι στο πέτο αξίζουν αυτά που θα πάθει η πατρίδα μας, το παιδί μας, αξίζουν το αίμα που χύνεται καθημερινά; Ποιος από σας έχει τον ανδρισμό με άλφα κεφαλαίο, την γενναιότητα, και το σθένος να τιμήσει το σύνταγμα και το νόμο, τον όρκο που έδωσε και να βγει μπροστά και να πει το άντε γειά;;; ΠΟΙΟΣ;;;; Και επειδή ως γνωστόν κάθε πράξη μας έχει τίμημα, όλοι μαζί θα λουστούμε αυτά που θα συμβούν, μόνο που εσείς δεν θα έχετε καμιά υποστήριξη από τους πολίτες, καμιά δυστυχώς, αυτά ακούγονται έξω, είναι πολύ το αίμα, σπαραγμός, οδύνη , λύπη και στεναγμός, όσοι έχετε φιλότιμο και κυρίως μετάνοια παραιτηθείτε τώρα αρκετά σας πληρώσαμε τόσα χρόνια, φύγετε, κανείς δεν περιμένει από σας να τον προστατεύσετε, θα τα καταφέρουμε χωρίς εσάς, αδειάστε μας λοιπόν την γωνιά κι αφήστε τις καρέκλες ελεύθερες για τους τίμιους, θα δώσετε λόγο στον Θεό που όχι μόνο δεν κάνετε το καθήκον σας και δεν εφαρμόζετε το σύνταγμα αλλά εμποδίζετε τους άξιους να μπουν στην θέση που κρατάτε τίμια ή άτιμα, η όλη στάση δείχνει μόνο φόβο και ένοπλες δυνάμεις που φοβούνται τον πούλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανέκαθεν οι οθωμανοί είχαν μια πείρα ένα κάτι μια γνώση μια λαγνεία προς τον ευνουχισμό, να σας χαίρονται λοιπόν σας ευνούχισαν με γάντι από μετάξι, τα σκληρά ακολουθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Θεός μας ανέχεται, όμως… Κανείς μας δεν γνωρίζει πότε θα πάψει η ανοχή Του, όσο όμως μας ανέχεται έχουμε όλοι την ευκαιρία να δείξουμε τα μούτρα μας, αν είμαστε άνθρωποι, αν είμαστε σωστοί χριστιανοί, αν αγαπούμε την πατρίδα μας και τον συνάνθρωπο μας, ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη γιατί όσο χρόνο μας ανέχεται Ο Δίκαιος Θεός, συμβαίνει και κάτι άλλο, ξεχωρίζουν τα πρόβατα από τα ερίφια, φανερώνονται τα τομάρια και τα καθάρματα, οι καλοπερασάκηδες και οι παρτούληδες, οι μισθουλιάρηδες και οι ο κ τους, άντε λοιπόν να κοιταχτούμε όλοι μας στον καθρέφτη και να σκεφτούμε ότι αυτό το πρόσωπο που βλέπουμε είναι ένα πρόσωπο που είναι σεβαστό στην μικρή του κοινωνία, ένα πρόσωπο που χαίρεται ο Θεός να το βλέπει, ένα πρόσωπο που τιμά την θέση στην οποία κατά βούληση ή παραχώρηση Θεού μπήκε, ή το αντίθετο ένα σκύβαλο για την πυρά όταν θα καθαρίσει ο αμπελώνας; Ο αμπελώνας Του σίγουρα θα καθαρίσει με φωτιά, θα καούν όλα τα ζιζάνια, θα αναπνεύσει το έδαφος και θα καλλιεργηθεί από τους καλούς εργάτες..Τροφή για σκέψη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑΓΜΑΤΟΣ " Η ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σώωωωπαααα απ την αρχή δεν έπεισαν οι κραυγές κι οι ψίθυροι, απέδειξαν ότι στην επιλογή προσώπων δεν το χουν, απέτυχαν παταγωδώς, έπρεπε να βρουν καλύτερους στυλίστες μάνατζερς ηθοποιούς τώρα πέρασε το τρένο είναι αργά πια ντοντ κράι φορ μι αρτζεντίνα γι αυτούς αργά

      Διαγραφή
    2. Εγώ την συμπαθώ αρχαιοελληνικό πρόσωπο και σθένος πώς ΄λέμε ωραία Ελένη καμία σχέση

      Διαγραφή
    3. Η γνήσια δύναμη δεν επιδεικνύεται ιδιαίτερα σε καιρό ειρήνης, ξέρεις φυσικά πόσες αυτοκρατορίες έπεσαν λόγω αλαζονείας, στο ντουλάπι της ντ υπάρχουν αρκετές χτισμένες ηρωίδες για να παίξουν έναν ρόλο όπως και οι υπόλοιπες μαριονέτες, το γιγάντιο χταπόδι πρέπει να τους τσακώσει όλους, οι αληθινές Ελληνίδες είναι στην σκιά αυτήν την στιγμή, όταν έρθει η ώρα τους θα εμφανιστούν, το σίγουρο είναι ότι την εντολή θα την πάρουν άνωθεν κι όχι από ανθρωπάκια και υπόγειες διαδρομές

      Διαγραφή
    4. Ρε θα μάς τρελλάνετε εσείς..!
      Πού το είδες το αρχαιοελληνικό πρόσωπο; Η κοπέλα είναι σαν γυφτισσούλα, δεν το βλέπεις;

      https://1.bp.blogspot.com/-qzafEOLBV7s/XatNPv_4v9I/AAAAAAADYGg/g5-vi5qeXKEJPpywweUxrtUXIs2pIxIZQCLcBGAsYHQ/s1600/74785337_426649708251825_6278851632490872832_n%2Bg.jpg

      Διαγραφή
    5. Πράγματι είσαι πολύ καλόψυχος φίλε Κώστα, εύπιστος να μην είσαι μόνο, χούμορ αγαπητέ μου χούμορ ηρέμησε, ΄΄Εάλω Θεσσαλονίκη θρήνος για την άλωση του 1430΄΄ εκδόσεις παπαδημητρίου, διαβάστε και κλάψτε, ο άγιος Δημήτριος εγκατέλειψε την πόλη του λόγω εκτεταμένης αμετανοησίας των Θεσσαλονικέων, μοναχές βιάστηκαν άνθρωποι σφάχτηκαν για το γούστο τους ακόμα και τον άγιο Συμεών τον εκ Θεσσαλονίκης έβγαλαν απ τον τάφο γιατί έσκαβαν σαν τα αγριογούρουνα κι αν ζούσε θα τον κομμάτιαζαν κι εκείνον οι δε λεηλασίες αναρίθμητες, ένας απέναντι σε εκατό μακελάρηδες ισλαμιστές, βεβαίως υπήρξαν ήρωες και Κρητικοί και Θεσσαλονικείς που σφάχτηκαν ανελέητα πάνω στην μάχη, τα είπε ο Ιωσήφ Βρυέννιος και στην Πόλη αλλά ποιός τον άκουγε;; Ζητούσε ο αυτοκράτορας χρήματα γιατί τα ταμεία ήταν άδεια και οι πλούσιοι του λεγαν δεν έχουμε κι αφού σφάχτηκαν φανερώθηκε πόσα είχαν στα υπόγεια, εκλιπαρούσε να πάνε τα συνεργεία να φτιάξουν τα τείχη και ζητούσαν πρώτα να προπληρωθούν με τον εχθρό απέναντι και σχεδόν μες τα σκέλια τους, περιόδευε τα παλάτια της Ευρώπης εκλιπαρώντας για βοήθεια όπως έγραφε ο αείμνηστος Ράνσιμαν και τον χλεύαζαν οι λυκοφίλοι μας οι Ευρωπαίοι για την τριμμένη του πορφύρα, θα τα πληρώσουν μαζεμένα όλα αυτά, όμως, αυτά τα ολίγα για να ξέρετε τί θα ζήσουμε λιοντάρια μου, από το βιβλίο τα πνευματικά αίτια της άλωσης της Πόλης και η ηθικοοικονομική κρίση της εποχής μας εκδ ορθόδοξη κυψέλη, ααα και τότε όπως τώρα ένωση με τους παπικούς παιδοεγκληματιες τί δεν καταλαβαίνετε;;;

      Διαγραφή
  20. Είναι βέβαιον ότι γνωρίζουν την αγγλική διότι μετάφραση γοογλε θα δυσκολευτούν μήπως ορθότερον κάτι σε άι σιχτίρ τσογλάν γκιτ μπορντά τσαμπούκ τσαμπούκ ντουρ ντουρ μεμέτηδες και άλλα τέτοια γραφικά μπας και το κατανοήσουν οπωσδήποτε κατέχουν την τουρκική μιας και είναι η χώρα από όπου εισβάλλουν και προετοιμάζονται. Βέβαιον από τις σχετικές πρόσφατες αναρτήσεις τους περί Σάμου το ότι δεν κρατιούνται να κάνουν σφαγή και σαματά , βέβαιον ότι τα αφεντικά τους θα χάσουν την μπάλα αν δώσουν εντολή σε ξένο γήπεδο για σφαγή, δεν έχουν ιδέα ΤΙ τους περιμένει, να αγιάσουν τα στόματα εκείνων που τα ΄΄είδαν΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επίλογος γιαλαντζή ντολμά και κάτι από χιουνγκιάρ μπεγιεντί, ας σοβαρευτούμε, η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη για πάντα και κανείς δεν θα θυμάται ότι υπήρξε ποτέ, είναι λόγια Αγίων και οπωσδήποτε τους Αγίους του Θεού θα πιστέψουμε κι όχι τον κάθε ρεμπεσκέ που εμφανίζεται και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, μας παίζουν λίγο τελευταίως με διάφορες ειδήσεις αλλά οποιος έχει τον Χριστό έχει καρδιά λιονταριού, σ αυτήν την περίπτωση δεν έχει καμιά σημασία η αριθμητική, όσον αφορά αυτούς που μας προέκυψαν τα τελευταία χρόνια θα ομολογούν ότι ο Θεός της Ελλάδας τους διώχνει από δω γιατί δεν τους γουστάρει, αφού τους δώσει τρομερές αρρώστιες, λόγια πάλι μεγάλων Αγίων, τί να κάνουμε ΤΕΤΟΙΟΝ ΘΕΟ εχουμε οι ορθόδοξοι, οι αληθινοί ορθόδοξοι όχι οι παπόφρονες και παπόδουλοι του Βατικανού, ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!!! Οποιου δεν του αρέσει να επιστρέψει στο πατρικό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το σενάριο ουκρανία δεν θα πετύχει σε μας, σε μας ισχύει το όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα θα το δείτε ήγγικεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το illegal ισχύει για σένα, αυτοί έρχονται εδώ ως νόμιμοι έτσι τους στέλνουν κι εδώ τους υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες πολιτική και στρατιωτική δύναμη της χώρας και τους παρέχουν τα πάντα, ιθαγένεια, χαρτιά, όλοι στην χώρα εργάζονται γι αυτούς, δεν το βλέπεις; Κανείς δεν θα το διαβάσει κι αν το διαβάσει κάποιος από αυτούς θα γελάσει ή θα πει αχ καλέ ευτυχώς δεν είναι για μένα, είστε εύπιστοι και παίρνετε αμέσως φωτιά, κακό αυτό, ο αυθορμητισμός θολώνει το νου, ο Εργ ποιός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγγραφέας και διαχειριστής του ιστολογίου, που οδηγεί η λέξη "ΕΔΩ"

      Διαγραφή
  24. Όχι γυφτισσα, οβραιογυφτσα είναι. Απο τα σιχ@μεροτερα όντα των τελευταίων ετών. Έχει στιγματίσει απίστευτα τον πατριωτικό χωρο και έχει δώσει άπειρα πατήματα σε διεθνιστες αλληλεγγυους να μας την μπαίνουν. Μιλάμε από την όψη φαίνεται δ εν χρειάζεται να κατσεις να αναλύσεις αυτα που λέει ή γράφει. Η τύπισσα πρέπει να κάνει τον κατάσκοπο σε χίλιες μεριές. Αξία της δίνετε. Καλύτερα να τον έκοβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οΥΠς! Δηλώσεις...
      Ανατρίχιασα με το τελευταίο.

      Διαγραφή
    2. Ε μα τι να πω. Μου καθοταν με την ντουντούκα και καλούσε τον κόσμο να μπει μες στη βουλη. Αμα το ειχα κάνει αυτο εγω ή εσυ θα μας ειχα μπουζουριασει στο αψε σβησε...

      Διαγραφή
    3. Εννοώ το "καλύτερα να τον.."
      https://cnet1.cbsistatic.com/img/od9FSqEdlsBSkEeHiNur3n0PLv4=/1600x900/2016/03/22/7c6de4bc-c83e-4449-923b-f5fd57bbe76a/tintin-crying-1.jpg

      Διαγραφή
    4. Οι στρατιωτικοί που αντέδρασαν το 1944 - 1949 και μας γλίτωσαν από τους κομμουνιστές καθώς και το 1967 που μας γλίτωσαν από την φτώχεια και την παρακμή στην οποία είχαμε και πάλι περιέλθει , από την ίδια με την σημερινή πολιτική( ηγεσία και ιδεολογία), κατέληξαν οι μεν κατασυκοφαντημένοι ως δοσίλογοι συνεργάτες του εχθρού οι δε στην φυλακή.
      Καλά κάνουν και δεν αντιδρούν.

      Οι δικαστικοί που είναι αρμόδιοι για την εφαρμογή του συνάγματος τι κάνουν; Οι πανεπιστημιακοί καθηγητές;

      Κατά τα άλλα μας φταίνε οι αμόρφωτοι συνάνθρωποι μας . Ραγιάδες νεοέλληνες τους ονομάζουν οι υπερπατριώτες των ιστολογίων που ιούτε καν καταδέχονται να ονομάσουν τους εαυτούς τους εθνικόφρωνες!!! Τόσο Ελληνες που υπερασπίζονται Εθνος Πατρρίδα θρησκεία οικογένεια είναι !!!
      Απλοί συνάνθρωποι μας που καμία δύναμη δεν έχουμε να αντιδράσουμε.
      Ούτε καν ηγέτη δεν θέλουν οι υπερπατριώτες . Όχι πως δεν υπάρχει ένας άξιος Ελληνας για ηγέτης. Απλώς θέλουμε εμείς να είμαστε αυτός ο άξιος. Και αφού δεν είμαστε εμείς …ΚΑΝΕΙΣ!

      Τέλος πάντων.
      Πως ερμηνεύεται την μη αντίδραση των λοιπών “ δημοκρατικών” κομμάτων στις δηλώσεις του ΚΚΕ για “εμφύλιο”* σε περίπτωση που μας επιτεθούν οι Τούρκοι; Γιατί δεν αντιδρούν οι εκπρόσωποι των αστών – μπουρζουάδων, Καραμανλήδες Μητσοτάκηδες Παπανδρέηδες , υπουργοί βουλευτές και λοιποί αστοί πολιτικοί και επιχειρηματίες τραπεζίτες στην ξεκάθαρη απειλή του ΚΚΕ , πως θα τους δολοφονήσει ως εχθρούς του λαού;
      Δεν είναι ορατότατη η επερχόμενη εμπλοκή μας με τους Τούρκους ;
      ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΎΝ;

      Το να μας λένε ξεκάθαρα οι αριστεροί πως σε περίπτωση που δεχθούμε επίθεση ,θα διαλύσουν τον Ελληνικό στρατό με την γνωστή διχαστική τους πολιτική και επιπλέον θα μας χτυπούν πισώπλατα , μαζί με ΟΣΑ ταξικά αδέρφια τους ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ πληρωμένοι δολοφόνοι και εμείς να συνεχίζουμε να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε με ξεπερνάει…

      Οι ΑΣΤΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ “ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ” πολιτικοί δεν αντιδρούν.
      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ;
      Οι αλλοδαποί χωρίς την Πέμπτη φάλαγγα θα ήταν εντελώς ακίνδυνοι. Ούτε καν θα τολμούσαν να εισέλθουν εντός της χώρας μας! Σκεφθείτε και αποφασίστε προς τα που πρέπει να ειπωθεί το

      ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ

      *Εμφύλιος! Γελούν και οι πέτρες. Ηλίου φαεινότερο με αυτά που ΣΗΜΕΡΑ λένε πως δεν ήταν εμφύλιος. Και όμως κάποιοι πατριώτες που θέλουν και να μας σώσουν επιμένουν…
      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  25. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Οκτωβρίου, 2019 14:23

    ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ROCKIA, ΜΕ ΚΙΘΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ''ΣΠΑΝΕ''.

    ΚΩΣΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΜΟΙ CAMEL.
    https://www.youtube.com/watch?v=p2mf982OdIk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. - «Αναβρασμός» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Έβγαλαν μαχαίρια οι μετανάστες, παρενόχλησαν γυναίκες! – - Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες

    -https://www.pentapostagma.gr/2019/10/%ce%ac%ce%bd%ce%b1%ce%b2%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%af.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.