«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Κατέβασαν παιδιά σχολείων της Αγ.Παρασκευής με αυτό το πανό, και στα Αραβικά!


16 σχόλια:

  1. Να πανε να τους φτιάξουν ενα χοτ σποτ 30 χιλιάδων τοτε να γεμίσουν μουσλιμια.Επειτα αυτοι οι βλακογονεις να τους δωσουν και την σ@υφρα τους να ξερχαμανιασουν τα μεταναστοπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε...ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ,ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ,ΡΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΎΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΟΥΛΙΑ.ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΤΗΝ ΧΕΖΕΙΣ ΥΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣ.ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ !ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΥΡΕΥΕΣΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ.....ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ !ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ,ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ .ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ,ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ.ΘΑ ΣΚΟΥΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΗΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ.ΤΗΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΑ ΓΙΑΣΕΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙΜΗ.ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ,ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΘΕ !ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ,ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα! Μα πόσο ξεσκισμενοι, νοητικά είναι !"έβαλαν στα παιδιά να κρατούν το πανό ,είμαστε ανεκτικά ".Το μεταφράζει λοιπόν ο σκατιαρης :ααα ,τα θέλει λοιπόν ο κωλος σας .Γονείς και παιδιά.Και καλά ρε, εσεις !τα παιδιά !τα παιδιά σας ,τι τα έχετε ;για μπουρδέλο φαναρο;τι καλείτε ;τον λάθρο ,που τον έστειλαν να σας γδαρη ,να σας ξεσκίσουν τα παιδιά σας ;ΜΑ...ΣΕ ΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ;ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ;ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ,ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ,ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ,ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ,όλες οι κοπέλες ;εδώ ,δεν μάθατε τίποτα για τον φόνο και βιασμό της κοπέλας στην Κέρκυρα ;μέχρι και την αλβανίδα αλληλεγυα 19 χρόνων βίασαν οι Πακιστανοί στα Κ.Πατησια.Το ξεχάσατε ;ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ,ΜΥΡΤΩ ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΩΝ ΙΝΔΟΚΟΥΧ ΟΡΕΩΝ ;ΘΕΩΡΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;ΟΧΙ ΡΕ !!!ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ !ΕΙΣΘΕ ΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΩΝ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ,ΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΝΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ.ΣΟΥΡΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ.ΕΙΣΘΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ .ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΗ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΟΓΓΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.ΓΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;ΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΛΑΜΕ !!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΛΕΓΩ ,ΟΒΡΙΕ..!ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ.Ψιτ....που'σαι χάζαρο οβριε....πήγαινε να μαθης τι κάνουν οι φανουρόπιτες !αααχαχαχα !σε μιαρά χέρια ,δεν πιάνουν οι φανουρόπιτες.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ΔΙΟΔΟΤΕ
    Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
    ΕΠΙΔΗ το θέμα τι θα γίνει σε αυτήν την χώρα έχει πάρει διαστάσεις ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ ας δούμε τον μέγα ΟΦΙ.
    Έναν όφι κομμουνιστικό που χθες δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ – ΝΔ , αλλά σήμερα είναι όλα τα κόμματα.
    Μια χούντα ,μα ποια χούντα ;
    Κάθε φορά για κάθε μαλακία έχουμε έτοιμο το ποιος θα είναι υπεύθυνος !!!!.... και πώς, μα κάθε, μα κάθε φορά την πληρώνει η ΔΕΞΙΑ και όχι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μάλιστα τώρα με το φέσι της κουμμουνιστικής ΔΕΞΙΑΣ χούντας.
    ΕΛΕΟΣ –ΕΛΕΟΣ
    ΕΣΥ φίλε αναγνώστη των ειδήσεων ο αναγνώστης της ιστορίας της φιλοσοφίας κ.τ.λ.π. μάλλον μας δουλεύεις .
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
    ΕΣΥ φίλε αναγνώστη, με συγχωράς ΔΙΚΑ σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτά τα παιδιά ;
    Ποια ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
    Διαστρεβλωμένος από τι;
    Μήπως αποκαυλωμένος ή αποκομμένος από τα ΠΑΙΔΙΑ σου τα οποία η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ιδεολογία σου τα οδήγησαν στους ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ αυτών των ΔΙΑΧΗΡΙΣΤΩΝ τον πολιτικών ιδεολογιών σου.
    Που τώρα η ζυγαριά δείχνει ότι το ΠΟΤΙΡΙ γέμισε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ με ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟΥΣ *εσύ ο αποκαυλωμένος μιλάς για ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ….
    *Το εσύ όχι σε προσωπικό αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε ΤΕΛΙΚΑ το τι στον πούτσο είσαι ΕΣΥ και ΕΓΩ .
    Μη μου πεί ΚΑΝΕΙΣ σαν τους μαθητές του ΧΡΙΣΤΟΥ μήπως ΕΓΩ, μήπως εγώ…….το έκανα;
    … για να διαπιστώσουμε ότι ΕΓΩ δεν είμαι !!!!
    ….μα ΦΥΣΙΚΑ ρε μαλάκα και δεν είσαι ΕΣΥ αναρωτάτε αλλά ΕΣΥ είσαι !!!!
    ΓΙΑΤΙ αγαπητέ ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΟΛΟΙ καβαλήσαμε την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ αλλά ΟΥΔΕΙΣ κατάλαβε τι ΟΦΙ καβάλησε .
    Και για να μην γράφω διάφορα που είναι εκτός θέματος όπως πριν λίγες μέρες αν ….!!!!!
    Ερωτώ;
    Σε περίπτωση ΠΟΛΕΜΟΥ αν τα παιδιά των σχολείων της Αγ.Παρασκευής με αυτό το πανό, και στα Αραβικά!
    Και όλων των παιδιών των ΕΛΛΗΝΩΝ οι γονείς …..το σύνολο των πολιτών που ανήκουν σε πολιτικά ιδεολογήματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ τι θα πράξουν την ΥΣΤΑΤΗ στιγμή.
    Σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τον ΑΜΥΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ.
    Μετά ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ use your illysion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερωτώ;
    Επιπλέον σε περίπτωση ΠΟΛΕΜΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ οι γονείς …..το σύνολο των πολιτών που ανήκουν σε πολιτικά ιδεολογήματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ τι θα πράξουν την ΥΣΤΑΤΗ στιγμή.
    Σε έναν αντίπαλο την ΤΟΥΡΚΙΑ ο οποίος είναι ΕΧΘΡΙΚΟΣ απέναντι μας και έχει χαρακτηριστεί βίαιος, όταν ο πολίτης μετανάστης είναι φιλοξενούμενος αλληλέγγυος του ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥ;
    Θα είναι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ του αμυνόμενου ο οποίος τον ΦΙΛΟΞΕΝΗ ή Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ιλουσιον,
      με μπέρδεψες αρκετά, και κάπου χάθηκα.
      Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν τί ήμουν κάποτε εγώ κι εσύ και τί εξακολουθούν να είναι κάποιοι άλλοι.

      Αυτό που ξέρω είναι ότι η πλατεια μάζα θα ξυπνήσει μόνο όταν δει το λεπιδι του τζιχαντιστη στο λαιμό της.

      Διαγραφή
  6. Το λεπίδι να είσαι σίγουρος θα το δουν όλοι και δεν διαφωνώ.
    Διαφωνώ όμως ως προς την ευθύνη τί ήμουν κάποτε εγώ κι εσύ και τί εξακολουθούν να είναι κάποιοι άλλοι.
    Για να σε ξεμπερδέψω για να μην χαθείς. Όσο θυμίζεις το τι είσαι εσύ, αυτός και οι άλλοι……
    . Τι θα τα κάνεις Θα τα "σκοτώσεις", για να μην "παράγουν" Έλληνες; Τι θα την κάνεις την ελληνική κοινωνία; Θα την "κάψεις" με μια εθνοκάθαρση, για να μην "γεννά" νέους Έλληνες; Αυτό, το οποίο ήταν να κάνει η συγκεκριμένη παιδεία στη συγκεκριμένη κοινωνία πρόλαβε και το έκανε. Η νικητήρια Γνώση, η οποία καθιστά τον ελληνισμό θριαμβευτή έχει παραχθεί ήδη και έχει αρχίσει να παραδίδεται στους Έλληνες, για να αλλάξει ξανά η κλίμακα του Σχεδιασμού. Ο Δράκων έχει αρχίσει να πολλαπλασιάζει τα "κύτταρά" του. Θέμα χρόνου είναι να ξαναγίνει παγκόσμια Δωρεά και να βγει η ανθρωπότητα οριστικά από την Άβυσσο. Θέμα χρόνου είναι η ανθρωπότητα να "πετάξει" με τα "φτερά" του Δράκοντα στην κορυφή τού Άνω Κόσμου. .
    Ένας γενναίος "Αχιλλέας", ο οποίος θα "παρασυρθεί" από τον πονηρό "Οδυσσέα" στη Θυσία, η οποία οδηγεί στην αποθέωση ...Μια θυσία-μονόδρομο, προκειμένου ο δεύτερος να επιτύχει τους στόχους του και να επιστρέψει τελικά στον Οίκο του.
    Αν ο οποιοσδήποτε Έλληνας σε οποιαδήποτε εποχή και σε οποιοδήποτε μέρος τού Πλανήτη δεν βάλει το παιδί του στο "καμίνι" αυτής της "μήτρας" και δεν υπάρχει η "κοιλιά" να το φιλοξενεί, δεν μπορεί αυτό να γίνει Έλληνας όσο κι αν το προσπαθεί με τη δική του προσωπική διαπαιδαγώγηση. Ο όποιος Πλάτωνας ή Αριστοτέλης ή Μανόλης ή Γιάννης μπορεί το παιδί του να το κάνει Πλάτωνα ή Αριστοτέλη ή Μανόλη ή Γιάννη, αλλά δεν μπορεί να το κάνει Έλληνα όπως είναι ο ίδιος.
    Η ελληνική κοινωνία σε συνδυασμό με την απόλυτα συγκεκριμένη παιδεία της είναι αυτή που "γεννά" τους Έλληνες. Η κοινωνία με τη συγκεκριμένη παιδεία της λειτουργεί ως "κοιλιά", η οποία μέσα της έχει μια "μήτρα". Δεν αρκούν δηλαδή οι συμβουλές τα ήθη και τα έθιμα του χωριού σου, για να παραμείνεις Έλληνας μακριά από μια ελληνική "μήτρα". Σε λιγότερο από μια γενιά θα "χαθεί" ο ελληνισμός σου, αν δεν συντηρηθεί με τον έναν και μοναδικό τρόπο που προβλέπεται. Ο ελληνισμός, δηλαδή, χάνεται, όταν "σκορπίζεται" σε ξένες κοινωνίες, χωρίς να κατορθώσει να οργανωθεί και άρα να "σφραγιστεί" σε ανάλογες ελληνικές κοινότητες, οι οποίες διατηρούν ελληνικά σχολεία και βέβαια τη γλώσσα του. Χάνεται, όταν τα ελληνικής καταγωγής άτομα εγκαταλείπουν για τον οποιονδήποτε λόγο τις αμιγώς ελληνικές κοινωνικές ομάδες ..."Σβήνει", όπως σβήνει ένα πυρακτωμένο σίδερο, όταν απομακρύνεται από τη φωτιά που το διατηρεί πυρακτωμένο.
    Όταν θα φτάσουμε στο σημείο να αρκεί ο ΕΝΑΣ να το πει σε λίγους, οι λίγοι στους πολλούς και οι πολλοί σε όλους και να συμφωνήσουμε μεταξύ μας, σημαίνει ότι φτάσαμε στο τέλος.
    Χαμένα κομμάτια γιατί άλλοι επέλεξαν όχι την προσωπική εκτίμηση των λέξεων αλλά του συνόλου …… από ΕΑΜ Β
    Use your illusion (ξέρω ότι γίνομαι κάκουλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεια στην Αγ. Παρασκευη; Ουτε καν στην Συριζοκραρουμενη Β' Πειραια; Πολλα χαλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΥΔΟΥ!
    Τολμάτε κ. Κώστα κόντρα στο κατεστημένο να γράφετε αλήθειες!
    Συγχαρητήρια!

    Εάν αυτό γινόταν αντιληπτό , έστω από μία ισχυρή μειονότητα Ελλήνων , από όλους αποκλείεται ούτε και χρειάζεται, όλα τα άλλα θα έρχονταν ως δια μαγείας από μόνα τους. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν οι πονηροί οι πανούργοι οι βολεψάκηδες και οι κατά μαρξ χρήσιμοι ηλίθιοι (είτε αυτοαποκαλούνται φιλελεύθεροι , είτε αριστεροί) , οι οποίοι θα ξυπνήσουν όταν θα είμαστε ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ-ΚΑΡΤΕΣ!

    Γελούν και οι πέτρες με την νομενκλατούρα πωλητικών χαχολοδημοσιογράφων και ψευδοϊστορικών , που επιμένουν να ονομάζουν δεξιά την κομμουνιστική νουδου, ευελπιστώντας πως θα συνεχίσουν να μασουλάνε τους φόρους μας εσαεί. Και αυτοί και τα τέρατά τους και τερατεγγονοδισσέγγονά τους, από την αριστερή αναδιανομή…υπερ των φτωχών.
    Τώρα πως γίνεται την αναδιανομή να την υποστηρίζουν οι τραπεζίτες , το κεφάλια τα άνω και και τα κάτω και οι πολυπληθέστατοι φτωχοί να την απεχθάνονται , αυτό μόνο οι αριστεροί “”””””””που παλεύουν για τον λαό το ξέρουν””””””.

    Εάν μάθαινε ο λαός ποίον εννοούν ως λαό οι κομμουνιστές …
    Το κακό το είπαμε και εχθές.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ,
    ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΜΕ!
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ!
    ΤΟ ΕΜΕΙΣ ...ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!
    ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ
    ΑΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
    ...
    ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To ριξαμε που το ριξαμε στη φιλοσοφία.. για να ευθυμισουμε ,ρε εσείς.. Δεν πάμε κάνα περιπατο στην Ακαδημία Πλάτωνος ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άχρηστοι γονείς κάνουν άχρηστα παιδιά, τα σημερινά παιδιά θα είναι εκείνα που δεν θα αντέξουν και θα δυσκολευτούν πάρα πολύ, σωστοί γονείς γαλουχούν τα παιδιά τους με αρχές και ιδανικά, ο μόνος δάσκαλος που μιλά σωστά είναι ο Νατσιός, οι υπόλοιποι μισθουλάκος και δεν με νοιάζει, όταν αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα μας αυτοί όλοι είναι περιττοί θα μπουν τα σωστά άτομα ιδιαίτερα στην Παιδεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nα είσαι προσεκτικός με τον Τραϊανού Κε.ιλουζιον. Φαινεται οτι το Χαρβαρντ εχει βγαλει στο δρομο και τις τελευταιες του εφεδρειες. Να εισαι βεβαος στο τελος το βελος θα το φαει ο Αντινοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είσαστε οι Νεοέλληνες τις ηλιθιότητ@ς. Αναμφίβολα!
    Η κάθε σας κίνηση δεν είναι απόρροια κρίσης και βούλησης, αλλά τ'αποτελέσματα προπαγάνδας και φόβου!
    Δεν είναι σχήμα λόγου αλλά Νεοέλληνα κλάψε πικρά, έχεις τα χάλια σου!
    Σε κατάντησαν τον πιο γελοίο πολίτη παγκοσμίως.
    Μια πρωτιά που την κατέκτισες με κόπο και ιδρώτα με την θλιβερή παρουσία σού, αγκαλιά με ένα πανό ανά χείρας που πιστοποιεί την απέραντη απαιδευσία που σε κατατρώει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν υπάρχουν δύο πολιτικές δυνάμεις ΔΕΞΙΑ –ΑΡΙΣΤΕΡΑ οι οποίες στο πέρασμα των χρόνων έδηξαν να είναι το ίδιο πράγμα με βρίσκουν σύμφωνο.
    Αν ο λαός το κατάλαβε τα τελευταία χρόνια ή το ήξερε από πάντα !!!αυτό είναι άξιο απορίας.
    Αν το ήξεραν γιατί δεν το έλεγαν;
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΥΔΟΥ!
    κόντρα στο κατεστημένο να γράφετε αλήθειες!
    Η δεξιά δεν μπορεί να είναι αριστερή και φασιστική απλά είναι ΔΕΞΙΑ (η πόρνη ) ενώ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ο μαστροπός) διότι ένας θα είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ.
    Ο λαός πάντα θα τρίβεται στην ΔΕΞΙΑ
    Ο λαός κατάλαβε το ρόλο της ΔΕΞΙΑ όταν στο κατάστημα ΕΛΛΑΔΑ παρέμεινε με την ίδια πόρνη . (κουμμουνισμός στην ΕΛΛΑΔΑ σαν την γριά πουτάνα 1900-2020 το ίδιο σώμα )
    Αυτό ήταν και το ξύπνημα του λαού το οποίο ήρθε χρονικά με το γήρας της πόρνης, ο μαστροπός και η πόρνη τα έκαναν πλακάκια αφού το μαγαζί ήταν δικό τους και τίποτε άλλο όσο αφορά τον πολίτη λαό πελάτη ο οποίος δεν αφυπνιστικέ γιατί διάβασε την ιστορία του μαγαζιού ΕΛΛΑΔΑ απλά το μαγαζί τον άφησε χωρίς εμπόρευμα και ξαφνικά γύρισε στην πενταδάκτυλη παλάμη και αυτό ήταν το κόστος.
    Βλέποντας ότι η μαλακία πάει σύννεφο ο λαός μετατρέπει την ΔΕΞΙΑ πόρνη σε μαστροπό λαός + δεξιά (πόρνη) = την νέα ΑΡΙΣΤΕΡΑ για να πιέσουν το μαγαζί και τον μαστροπό οποίος κινεί τα νήματα σε ένα νέο ΠΟΡΝΙΟ
    Σήμερα, κανείς δεν θα ήταν χαζός να θεωρεί την ΝΔ και τους πολιτικούς της σωτήρες του λαού ή καλύτερα να μην βλέπουν που το πάνε, όσοι από το λαό θεωρούν ότι δεξιά κόμματα πρεσβεύουν την διαφορά είναι υποκριτές, διότι πλέον και αυτή η μάζα έχει επέλθει στην αριστερή κατευθύνσει.
    Κάθε φορά για κάθε μαλακία έχουμε έτοιμο το ποιος θα είναι υπεύθυνος !!!!.... και πώς, μα κάθε, μα κάθε φορά την πληρώνει η ΔΕΞΙΑ και όχι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μάλιστα τώρα με το φέσι της κουμμουνιστικής ΔΕΞΙΑΣ χούντας.
    ΕΛΕΟΣ –ΕΛΕΟΣ
    Τώρα αυτοί οι λίγοι που έμειναν ορφανά από την ιδεολογία των πολιτικών κομμάτων (αφυπνιστήκαν!!!) θα είναι όπως βλέπω ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ ΜΑΣ και πρέπει να αναρωτηθούμε ΤΕΛΙΚΑ το τι στον πούτσο είσαι ΕΣΥ και ΕΓΩ .

    Για να απαντήσω ΛΑΚΩΝΙΚΑ και όχι ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ να είσαι προσεκτικός από την ΠΟΥΤΑΝΑ όλοι μα όλοι από αυτή αντλούμε τις διαφορές μας .
    Εγώ, ο Απαισιότατος use your illusion ο κάκουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ! στο ότι είστε παιδιά.
    Αλλα της τελευταίας ΓΕΝΕΑΣ αυτού
    του "χαρτο-βασιλείου" της Ελλάδος
    δηλαδή της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ! Συγχαρητήρια

    ΑΔΗΣ
    SeeGreek.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή