«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΤΣΑΜΙΚΟ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ: ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ.. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΙSΙS ΚΑΙ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ. ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ ! ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ! ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

27 σχόλια:


  1. > Να ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!
    > Να ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!
    > Να ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!
    > Να ξαναγίνουν περιστατικά όπως στα Βρασνά!
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε Κωστα, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την αναρτηση κε ΕΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την ηθικη συμπαρασταση στα Βρασνα. πραγματι εχης κορασον κε ουμπαλα. ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΗΝΕΣ.
    --- ΤΩΡΑ ΙΝΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΛΗΝΩΝ. πατριωτικοι πυρηνες 2-3-5 ατομων. οι δυο θα φερουν δεκα κε οι δεκα θα φερουν εκατο.
    --- οι ξενοδοχοι να καταλαβουν οτι θα παρουνε μεν πεντε διφραγκα, αλα τα μουσουλμανικα κτηνη θα τους κανουν το ξενοδοχιο σαν τα μουτρα τους. θα πληρωσουν τα δεκαπλασια για να το ξαναφκιαξουν.
    --- αντι-περιφεριαρχης μου ιπε οτι στις συσκεψεις ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. μας εχουνε γραμενους στα παπαρια τους. σαν να μην υπαρχουμε. το εχουν δεδομενο οτι δεν θα υπαρξη καμια αντιδραση, διοτι μας θεωρουν γιουσουφακια. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ. το ιδιο μας θεωρουσαν κι εδω στα Βρασνα.
    --- ΕΛΛΗΝΕΣ. Σ' ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΑΧΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ. δεν θα επιτρεψουμε να τους ξαναφερουν απο την πισω πορτα οι ανικανοι της μαυρης ερπετικης δημοκρατιας κε τα ξεφτελισμενα αφεντικα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δόξα Σόι ο θεός ! τώρα γράφεις σωστά ,άρα ,μας μπλοφαριζες τόσο καιρό , δεν κρυβόντουσαν όμως τα υπόλοιπα.Συμφωνω.Τρεις τσιφτες ,που θα γίνουν δέκα στο πατ κιουτ.Ελαχιστα λόγια.Μονο αναμεταξύ τους.Σε λίγο θα κολανε και άλλοι.Μουγκα.Οξω πέρα και μακρυά οβριοι ,ΚΚΕ βρεδες,Αλβανοί.Δεν έχουν καμμία θέση.Εν δυνάμει καταδότες.Ατομα που δηλώνουν άθεοι,μουσουλμανοι ,είναι επίφοβοι πρακτορισκοι.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ..ΥΠΟΓΡΑΦΗ .Η ΣΜΙΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΗ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΊΣΜΑ ΚΑΜΗΛΑΣ (ψιτ..αυτό το έκλεψα από την Πελασγική !).ΒΡΑΣΝΑ...ΑΠΕΤΥΧΕ.ΑΡΑ...ΕΙΧΑΝ Β ΠΛΑΝΟ...ΕΥΒΟΙΑ .ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ !ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΣΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,ΧΡΗΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.ΣΕ ΦΑΣΗ semi contact και full contact street fight ,ελέγχουμε τα νώτα μας.Οποιον γκρεμοτσακιζουμε ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ ΠΙΑ.Η ψευτο κυβέρνηση της νέας λεσχιαρχιας ,θέλει να κύκλωση ,ότι ...εντάλθηκε η τσυριζομουνικη να εγκαταλειψη.Εξ ου και οι οβραιικες αλλαξοκωλιες στα κόμματα.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρεθηκε ενας πραγματικος εληνας, με δεκα οκαδες ουμπαλα, Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, κε ιπε εκινο το ηρωικο κε ιστορικο ΟΧΙ. τον ακολουθησαν οι ψυχωμενοι εληνες.
    --- επιδη ομως, ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΕ ΠΑΤΑΚΟΣ ΚΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ βγενη ΕΝΑΣ ΚΑΘΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ, κε επιδη τα σημερινα τσουτσεκια της ερπετικης δημοκρατιας (ετσι οπως την καταντησαν) ινε τελιως αχρηστα, γεματα θηλυκες τρυπες κε δεν μπορουν να ξεστομισουν ενα νεο ΟΧΙ, γιαφτο, αφτη τη φορα το νεο ΟΧΙ το λενε οι απλοι εληνες, με μια βρεγμενη σανιδα στα χερια.
    --- φιλε ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, οταν μαζεφτηκαμε σχεδον αφθορμητα, δεν ζητησαμε απο κανεναν εαν γραφη την ελαδα με δυο λαμδα, ιτε αν ξερη το πατερ-ημων. το μονο που ζητησαμε ηταν, ΟΠΙΟΣ ΕΧΗ ΕΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ να μας ακολουθηση (κε ας γραφη την ελαδα με τριαντα λαμδα). οι λαθρο-μουσουλμανοι καταστρεψαν τις χωρες τους κε τωρα ερχοντε να καταστρεψουν κε την ελαδα, μαζι με τα ανικανα εληνικα δημοκρατικα ξοανα. να τσακιστουν να φυγουν κε να παρουνε κε τους εληνες εφιαλτες μαζι τους. THIS IS EL-LAS, THIS IS IS MAKEDONIA OF ALEXANTER THE GREAT, THIS IS SPARTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ !γράμματα ξέρεις ,δεν ψάχνουμε τους ορθογραφους συμπατριώτες μας.ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΠΟΥ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΝ ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΑΣ .ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΤΙΝΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΔΟ ΕΛΑΙΑΣ.ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ !ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΡΔΟΧΑΙ !ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποσπασματικές δηλώσεις υπουργού ΟΠΑΠ .... ψάχνουμε να βρούμε που πήγαν 115.000 επενδυτές από τους 156.000που υπέβαλλαν αίτηση ασύλου...κάθε ημέρα Μπουκαρουν 800-1000,διώξανε 100,και ποιος σας πιστεύει ρε μουσιου ;κόφτε τον λαιμό σας να πάτε να τους βρείτε !να σου πω εγώ που θα τους βρης !στα τρένα ,στα πάρκα ,στα τζάμια ,στις τρουπες με τα σκατα που πουλάνε,στα λιμάνια και το βράδυ κτυπάς ;σπας την πόρτα που μένουν και υπόλοιποι αλλαξοκωλιαρηδες ,γαμαει ο ένας τον άλλον ,εεε άμα βρούνε και κάνα βρωμοθυληκο η καμμιά γριά πατσαβουρα ,θα τους βρης και εκεί.Παλουκωσε κάτω τις ΜΚΟ....θα ξερασουν !έχεις κωλο ;η διαβάζεις το πρώτο μνημόνιο και καθυστερείς ακόμα;τραβά ρώτα την τσατσια ! τον κουτσουμπα ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 60.000! Ω ρε πράμα που σαλευει και τον μουστερη γυρεύει ! δηλαδή ,επάνω στα νησιά είναι 60.000χιλιαδες ;ρε μαλακές υποτακτικοί !γιατί δεν ναυλωνετε καμήλες ,να τους φέρνετε ;κορόιδα είστε ! Θα παίρνετε εσείς τα φράγκα και όχι ο τουρκος.Φερτε τους μέχρι την Τραπεζούντα,ναυλωστε βαπόρια και περάστε τους από τον Βόσπορο !ααααχαχα !δώστε και κάνα μπαξισ σε κάνα τσαουσ και όλα μια χαρά.βαψτε τους Μογγόλους που φέρνετε ξανθούς ,να νομίζη ο Τούρκος ότι περνά το ξανθό γένος.Αααααχαχα !αεί στο διάλο ρε !πάρε και τον λεχριτη τον ανοιχτοποδη μαζί σου ,για να τον ερεθισετε περισσωτερο.ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ,ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΤΕ.ΠΡΙΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ,ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ,ΤΟΣΟ ΠΡΕΣΟ ΘΑ ΦΑΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ...ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν κάνουν για καμηλιέρηδες, είναι για ανώτερα αισθήματα ξέχασες τα τριαντάφυλλα γαρίφαλα που αντάλαξαν με τον τουρκαλά τον γκιουλ ή μήπως ξέχασες το ομαδικό τραγούδι γουη αρ δε γουορλντ που τραγουδησε ο πως τον λενε αχ εκεινος καλε που στις πρεσπες του ειπαν να βαλει καπελο ιδιο με του Τσωρτσιλ να ξεγελασει τα ζούδια χαχαχα ποσο ρεντικολα

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΚΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ...

      Διαγραφή
    3. Το βόιδομουσχαρο ο κοτζιας.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή


  8. «Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάσει;
    Ούτε τώρα θα χαθούμε»!

    (Αγίου Παϊσίου Λόγοι Β, Σουρωτή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουμε πρακτική εμπειρία στο ντιενέι μας αυτό το ντιενέι που μας το δηλητηριάζουν αυτοί δηλητηριάζουν κι οι άγγελοι ξεδηλητηριάζουν μέχρι να τους μαζώξουν όλους και να τους στείλουν στο μέρος το προορισμένο για την αφεντιά τους

      Διαγραφή
    2. me too σουίτα κόλαση με τζακούζι με καυτό θειάφι χαχα αν ήξεραν τί τους περιμένει αυτούς τους βρεφοθυσιαστές σατανιστές , θυσίες κάνουν γιατί αντιστρέφουν το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας γι αυτό προτιμούν τα αθώα παιδιά, μιλάμε για ανωμαλία που είναι αδύνατο να μεταφραστεί, συνοπτικές διαδικασίες όταν έρθει η ώρα να ανασάνει ο πλανήτης, ο Θεός δεν θα τους δώσει αυτούς τους ανώμαλους άλλο χρόνο θα τους εξαυλώσει έχει γεμίσει ο ουράνιος κόσμος παιδομάρτυρες, γεια σου Κώστα ψυχάρα, η Παναγία κι ο καλός Θεός να σε ευλογούν στον αγώνα σου και να σε φωτίζουν πάντοτε στον δρόμο της αρετής και της αγάπης, μην φοβάστε ένα τίποτα είναι ο διάβολος μπροστά στον φύλακα άγγελο σας εκμεταλλευτείτε εκείνα που μας έδωσε απλόχερα ο Χριστός, φύλακας άγγελος ποιά σεμπριτζ ορέεεεε χαχα

      Διαγραφή

  9. - ΠΟΥ Θ΄ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΚΕΡΙΑ ;;
    - ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αγία Σοφία είναι ήδη δική μας, εκείνοι οι σωροί των σφαγιασθέντων χριστιανών που πάτησε εντός το άλογο του κατακτητή θα γίνουν οι σωροί των εχθρών μας, από σταυροφορίες τουλάχιστον μέχρι σήμερα, όλη η Τουρκία είναι δική μας, είναι τετελεσμένο αλλά στον ανθρώπινο χρόνο παίρνει λίγο καιρό

      Διαγραφή
  10. θα τους διώχνουν από παντού άσε που είναι βρωμιάρηδες και πετούν κωλόχαρτα μες τον δρόμο δεν θυμάστε εικόνες όλα αυτά τα χρόνια; ακόμα και οι αφελείς θα ξεσηκωθούν λόγω της βρωμιάς που φέρουν εκτός αν γίνουν γρήγορα οι οικονομικές ζώνες και τους μαντρώσουν εκεί μέσα στα κελιά να δουλεύουν σαν τους δούλους του Φαραώ, αν τους μοιράσει ο Μητσοτάκης στην Ελλάδα και γίνει χαμός στα χωριά και στις πόλεις γιατί φέρνουν και πολλές αρρώστιες να ψάξει να βρει τρύπα με τους ομοίους του να κρυφτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λέει στο http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/10/380.html
    ''Οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν εγκατασταθεί στην περιοχή, κατέστρωσαν σχέδιο για να παρακαμφθούν τα μπλόκα των κατοίκων και να φτάσουν με ασφάλεια οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στα ξενοδοχεία που θα τους φιλοξενούσαν.''
    είδατε τί καλή αστυνομία έχουμε; Εύγε εύγε και πάλι εύγε, και μια ευχή όλων το αίμα αν ΄και όσο χυθεί να σας πνίξει κι εσάς και τις οικογένειες σας γιατί γνωρίζετε και δεν μιλάτε γιατί γνωρίζετε και δεν προστατεύετε γιατί είστε ΕΠΙΟΡΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αστυνομία που βλέπουμε τα όργανα σε ανάλογες περιπτώσεις είναι Ελληνες; Αλλά... και να μην ήταν οι αστυνομικοί είναι όλοι ένοχοι γιατί ξέρουν και το βουλώνουν κάνουν τους τσαμπουκάδες στους απλούς πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αστυνομικοί νταντάδες των λαθρομεταναστών που κατάγονται από κείνους που τους έσφαξαν παππούδες και σόγια μπράβο βρε και εις ανώτερα να μας τους συνοδεύετε και μέσα στα σπίτια μας σε λίγο και να τραβάτε με το κινητό την σφαγή μας να την ανεβάζετε στα σόσιαλ νταντάδες συνοδοί κυριών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια παροιμία μας λέει ΄΄ δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι΄΄ θα το θέσω αλλιώς για να γίνει έστω ελάχιστα κατανοητό σε κάποιους που τους αφορά, περισσότερο κατανοητό δεν γίνεται είναι τεράστιο πνευματικό θέμα, η πνευματική ευθύνη, οι πνευματικοί νόμοι, είπε ο Κύριος ότι δεν μπορείς να δουλεύεις συγχρόνως σε δύο κυρίους γιατί τον έναν θα τον αγαπήσεις και τον άλλον θα τον μισήσεις, δεν γίνεται να δουλεύεις και για τον Χριστό και για τον μαμμωνά, λοιπόν ένα μικρό παράδειγμα…. Όταν βοηθάς έναν άνθρωπο του Θεού παίρνεις λίγη από την ευλογία του, παίρνεις από την χάρη του, και έχεις άνωθεν βοήθεια γιατί βοήθησες εκείνον που ευαρεστεί τον Θεό, ομοίως όταν εργάζεσαι και υπακούς έναν δούλο του σατανά, έναν αρνητή του Θεού, μασώνο πχ γίνεσαι όμοιος του, ή θα τον αρνηθείς και θα είσαι αγαπητός στον Θεό ή θα συνεχίσεις μαζί του ως αρνητής του Θεού και τα δύο ΔΕΝ είναι δυνατόν να ισχύσουν είτε είσαι εργάτης, είτε είσαι αστυνόμος, είτε είσαι δάσκαλος είτε είσαι πρόεδρος, και κάτι πιο σημαντικό, η απολογία στον Θεό κατά την ώρα του θανάτου μας και την ώρα της Κρίσης θα αφορά και το πώς ήμασταν επαγγελματικά με πάσα λεπτομέρεια , αν πχ ωφελήσαμε τον πλησίον μέσα από την εργασία μας και τον κάναμε να αγαπήσει τον Θεό ή αν τον καταστρέψαμε και τον κολάσαμε ή τον σκανδαλίσαμε, μέχρι στιγμής η αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις μας σκανδαλίζουν, κι ο Χριστός είπε αλίμονο σε κείνον που θα σκανδαλίσει έναν από τούτους εδώ τους ελαχίστους που είναι μαζί μου καλύτερα να δέσει μια μυλόπετρα στον λαιμό του και να πάει να πνιγέι, ας σκεφτούν πολύ καλά σε ποιών τις διαταγές υπακούν γιατί αν υπήρχε μια μαζική παραίτηση κάποιων μαζική λέμε θα έτριζαν οι καρέκλες και δεν θα έμπαινε η χώρα μας σε τέτοιο κίνδυνο και φρίκη, είχαν πάρα πολύ χρόνο να το κάνουν, καθένας μας έχει την λεγόμενη συνείδηση, δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση να γλιτώσει τον έλεγχο της ο άνθρωπος, είναι αυτό που τοποθέτησε σε όλους ο Θεός, τον Θεο μπορεί να μην τον θελήσεις, από την συνείδηση σου όμως δεν θα ξεφύγεις ποτέ, θα ρθει μια απρόσμενη ώρα που θα γυρίσει να σε εκδικηθεί κι αυτό είναι ένας ανείπωτος εφιάλτης μια ζωντανή κόλαση δεν βοηθούν τότε ούτε οι θέσεις, ούτε τα παράσημα και οι μνείες, ούτε τα χρήματα ούτε τα φάρμακα τίποτα…Και κάτι τελευταίο, η ιστορία θα ξαναγραφτεί, δεν θα μνημονευτεί ποτέ κανείς ούτε καν ως προδότης γιατί αυτό θα επηρεάσει συνειδησιακά τις μέλλουσες γενιές που τις θέλουμε όλοι αγνές σε καινούρια αρχή, αυτό είναι δεύτερος θάνατος για κάποιους που ονειρεύονται υστεροφημίες και άλλα τέτοια τρελά όνειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μην ξεχάσετε κάτι φάσεις όπως την Μεγάλη Εβδομάδα που σε έναν ιερό ναό όρμησαν λαθρομετανάστες με τσάπες και γεωργικά εργαλεία και μαχαίρια, θα ορμήσουν σίγουρα σε ιερούς ναούς θα σκοτώσουν και πιστούς λόγω δήθεν αλλάχ άκμπαρ αυτό θα είναι και το τραγικό λάθος της νέας τάξης αιματοκύλισμα στην ΕΛΛΑΔΑ θα προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή και θα ξεσηκώσει λαούς σε επανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η Ελλάδα κατά έναν ακατανόητο μυστηριώδη τρόπο προκαλεί πάντα θαυμασμό σε όλα τα έθνη εκτός των φανατικών οθωμανών και εντεταλμένων σήμερα ισλαμιστών, όλος ο πλανήτης θα γίνει εχθρός τους, θα πει κάποιος σκασίλα τους κατέχουν όλον τον πλανήτη κλπ είναι σίγουρο αυτό; ότι θα έχει διάρκεια; πόσο σίγουροι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάρτε όπλα!! Δύο όπλα να έχετε! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύο και ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  18. Εμείς θα χορέψουμε τσάμικο ,αυτοί θα χορέψουν καρσιλαμα και τον χορό της κοιλιάς.Θα τους πιάνουμε και θα φοράνε κυλοτες και κομπιναιζον για να μασκαρευωνται,όπως στην Συρία.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή