«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες, Λαθρομετανάστες, κι οι Έλληνες Πατριώτες

 γράφει ο Νίκος Μπαϋρακτάρης (Οι Ρωμιοί της Ανατολής)

Σχόλιο Διόδοτου: Το κείμενο που θα διαβάσετε.. εκλάβετέ το ως το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πατριωτικό Ευαγγέλιο που θα έπρεπε να έχει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Έλληνας [και βασικά τα κεφάλαια Γ και Δ] Και οι δυο λέξεις είναι με κεφαλαία γράμματα, γιατί.. δυστυχώς αποτελούμε, στην πλειοψηφία μας, ένα έθνος υπό την επήρεια μιας διαχρονικής προσπάθειας εκφυλισμού, από ξένα κέντρα, αρκετά επιτυχημένης θα έλεγα, που μάς κάνει σήμερα να φαντάζουμε στα μάτια ενός αντικειμενικού παρατηρητή, ανάξιοι, όχι απέναντι στους γνωστούς ένδοξους προγόνους της Ιστορίας μας απλώς, αλλά απέναντι και στους ίδιους τους παππούδες του καθενός μας ξεχωριστά. Όλα αυτά αποδεικνύονται στο άρθρο αυτό, αλλά θα πρέπει να προσθέσω στα λεγόμενα του αρθρογράφου, ότι ο πραγματικός Έλληνας, είτε του χωριού είτε της πόλης, στην κρίσιμη στιγμή, και παρά τον εκφυλισμό που μπορεί να έχει υποστεί στους σύγχρονους καιρούς, θα βρει τρόπο να ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ επιτυχημένα στις περισσότερες μάχες (που θα μείνουν κι αυτές ιστορικές), έστω κι αν στο τέλος χάσει τον πόλεμο. Το ένστικτό μου προς στιγμήν δεν μού δίνει καμία πληροφορία για το αν ο δυτικός λευκός χριστιανός καταφέρει να πάρει την ζωή του πίσω ή θα εξαλειφθεί από το εργοστάσιο της πολτοποιητικής ελίτ. Θα το δείξει η Ιστορία.
Επισημαίνω, ότι ο κος Μπαϋρακτάρης έγραψε αυτό το άρθρο, εμπνεόμενος όπως λέει κι ο ίδιος, από τον χώρο των σχολίων του Διόδοτου. Βρίσκουμε μάλιστα τόσο σημαντικό το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του άρθρου ("ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πατριωτικό Ευαγγέλιο"), ώστε θα αναρτηθεί μόνιμα, στην αρχή των γκάτζετ του ιστολογίου.


Φίλοι μου ανέφεραν ότι είδαν πρόσφατο κείμενό μου αναφορικά με την ανάγκη σύστασης ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών στην Ελλάδα αναδημοσιευμένο σε ένα μπλογκ του ευρύτερου πατριωτικού χώρου και σχολιασμένο από αρκετούς αναγνώστες, οι οποίοι μάλιστα εξέφρασαν απορίες κι ερωτήματα. Επιπλέον, μου έστειλαν τα σχόλια σε ένα Word doc και μου ζήτησαν ένα δικό μου σχολιασμό γι’ αυτά. Αυτό πρόκειται να κάνω στο παρόν κείμενο.


3.jpg

Υπαρκτές ή πιθανές εστίες ανάφλεξης 

 

4.png

Παρουσία κινεζικών ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών και μονάδων αστυνόμευσης ανά τον κόσμο

 

Το προαναφερμένο δικό μου κείμενο βρίσκεται εδώ:

Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες, κι Όχι Εθνικός Στρατός: ο Μόνος Τρόπος Άμυνας ενάντια σε Λαθρομετανάστες και Υβριδικούς Πολέμους

 

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2019/09/28/ιδιωτικές-στρατιωτικές-εταιρείες-κι/

 

Η αναδημοσίευση του κειμένου αυτού στο πατριωτικό μπλογκ, μάλιστα ονομασμένο στο όνομα ενός κορυφαίου Έλληνα των αλεξανδρινών χρόνων, είναι εδώ:

 

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/09/blog-post_86.html?m=1

 

111.jpg

 

Επειδή το όλο θέμα άπτεται και του ποιόντος αυτών των λαθρομεταναστών (: ένα μεγάλο τμήμα τους είναι ισλαμιστές – τζιχαντιστές) και της χώρας από την οποία αυτοί εισέρχονται στην Ελλάδα (: Τουρκία), συνιστώ να προσέξετε και τις εξής πρόσφατες αναρτήσεις μου:

 

Άθελά τους οι Έλληνες έγιναν Τζιχαντιστές – Ισλαμιστές, κι ούτε καν το αντιλαμβάνονται!

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2019/09/30/άθελά-τους-οι-έλληνες-έγιναν-τζιχαντι/

 

Η Τουρκία καθελκύει Δικές της Κορβέτες, ναυπηγεί Άλλες για το Πακιστάν, κι η Ελλάδα, Δηλητηριασμένη από Αντιτουρκικό Μίσος, διαλύεται

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2019/10/02/η-τουρκία-καθελκύει-δικές-της-κορβέτε/

 

Στην αναδημοσίευση προτάσσεται ένα σχόλιου του διαχειριστή του μπλογκ, τον οποίο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Και εκεί σημειώνονται κάποια θεματα που χρειάζονται αποσαφήνιση, αλλά καλύτερα να ξεκινήσω από τα πιο γενικά σημεία που εντόπισα στα σχόλια και να προχωρήσω σε πιο εξειδιευμένα.


44.jpg

Α. Οι σημερινοί Νεοέλληνες έχουν χάσει την αίσθηση του τι είναι ζωη και άνθρωπος


Ένας άνθρωπος δεν είναι ένα ρομπότ που του βάζουν στοιχεία και κείνο δρα αναλόγως. Ένας άνθρωπος είναι μία ψυχή κι ένα σώμα. Η πίστη είναι η λειτουργία διασύνδεσης του μυαλού (ανώτερου τμήματος του σώματος) με την ψυχή. Η πίστη δεν είναι αποδοχή ενός στόρυ, όπως έχει καταντήσει να νομίζεται σήμερα. Η πίστη είναι μια ψυχοσωματική διαδικασία που μετουσιώνει ένα μάτσο κόκκαλα και μύες σε μια ακατανίκητη ψυχοσωματική οντότητα. Η ηθική είναι η πρακτική βίου που κάνει δυνατή αυτή την μετουσίωση. Ένα ανήθικο άτομο δεν μπορεί να είναι ένα πραγματικός μαχητής και πολεμιστής.

 

Οι αρχαίοι στρατοί των μεγάλων αυτοκρατοριών ή των νομαδικών φυλών ήταν ασύγκριτα ανώτερα όντα από τους σημερινούς στρατιώτες, όχι επειδή γεννιούνταν διαφορετικά αλλά, επειδή εκπαιδεύονταν διαφορετικά στο σπίτι, στην κοινωνία, και στον στρατό. Και ζούσαν ηθικά. Πολλοί νομίζουν ότι διέφερε πολύ η χριστιανική ρωμαϊκή ηθική από εκείνη των Ούνων του Ατίλα, αλλά αυτό είναι λάθος. Σε μέσες άκρες ήταν περίπου η ίδια. Χωρίς ηθική δεν υπάρχει πραγματική πειθαρχία. Η τότε πειθαρχία είναι μακρινό όνειρο ακόμη για τους πιο τρομερούς πολεμιστές της εποχής μας. Και η ολοένα μεγαλύτερη εξάρτηση από τεχνολογία μειώνει την ικανότητα πειθαρχίας.

 

Η ηθική και η πειθαρχία έχουν άμεση και καθοριστική σχέση με την αυτοσυγκέντρωση. Αυτοσυγκέντρωση σημαίνει περιορισμό των ενδιαφερόντων του καθημερινού βίου σε λίγες απασχολήσεις, ενδιαφέροντα, θέματα ή υποθέσεις. Ο μέσος άνθρωπος των σημερινών μεγαλουπόλεων είναι ένας απειθάρχητος βλάκας που ξέρει ό,τι δεν του χρειάζεται να ξέρει, κάνει ό,τι δεν του χρειάζεται να κάνει, και ασχολείται με ό,τι δεν του χρειάζεται να ασχοληθεί. Αντίθετα, ο απειθάρχητος κάτοικος του χάους των μεγαλουπόλεων (το οποίο, πέραν των λοιπών, του προβάλλεται μέσα του και τον ασυναρμολογεί) δεν ξέρει ό,τι του χρειάζεται να ξέρει, δεν κάνει ό,τι του χρειάζεται να κάνει, και δεν ασχολείται με ό,τι του χρειάζεται να ασχοληθεί. Δηλαδή έχει προετοιμαστεί για την αυτοκαταστροφή του.

 

Αυτοί οι αλλοιωμένοι άνθρωποι των μεγαλουπόλεων δεν είναι – και δεν ξέρουν τι είναι – άνθρωποι. Το όλο πρόγραμμα της εξαφάνισης της ανθρωπότητας ξεκίνησε από πολύ πιο πριν από τότε που όσοι το έχουν σήμερα αντιληφθεί νομίζουν. Περιλαμβάνει μάλιστα την διαμόρφωση των νεωτέρων μεγαλουπόλεων και την αστυφιλία, την σύγχρονη πολεοδομία κι αρχιτεκτονική, και την ολοσχερή αποκοπή από την φύση διότι, αν οι άνθρωποι ζούσαν σε χωριά, οικισμούς και μικρές πόλεις μέσα στην φύση, σε καμμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε η ανθρωπότητα να εξοντωθεί.

 

Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικό να διατηρεί ο καθένας στο μυαλό του, ιδιαίτερα αν είναι κάτοικος μεγαλουπόλεων. Οπότε, η αρχή της σκέψης του πρέπει να είναι η εξής: “τα 90% του τι νομίζω και πιστεύω είναι λάθος”. Βέβαια, υπάρχει σε αρκετούς η προσπάθεια διατήρησης αντιλήψεων ηθικής, πίστεων, αρχών και αξιών που είναι πατροπαράδοτες, οπότε και ανάγονται σε εποχές στις οποίες η αλλοίωση του ανθρώπου δεν είχε ξεκινήσει ή δεν είχε φτάσει στον τόπο των προγόνων τους. Αυτό τους σώζει κάπως.

 

Βέβαια, όλα τα παραπάνω αφορούν τους δυτικούς ανθρώπους γενικώτερα (δυτικο-Ευρωπαίους και βορειο-Αμερικανούς) αλλά πρέπει ο κάθε σημερινός Έλληνας να τα έχει υπόψει του. Εν κατακλείδι, δεν δίνω ούτε 1% πιθανότητα σε ένα μέσο Έλληνα σήμερα να μπορεί να καταλάβει τι είναι ζωή, άνθρωπος, πολεμιστής, μάχη ή πόλεμος. Αντίθετα, αμέσως θα αποδεχόμουν ότι αυτός τα γνωρίζει και τα κατανοεί όλα αυτά, αν ο εν λόγω Έλληνας ζούσε σε ένα χωριό χωρίς ηλεκτρισμό, όπου δεν έφτανε αυτοκίνητο, και όπου οι χειρωνακτικές εργασίες του ακολουθούσαν τον ετήσιο κύκλο. Επίσης θα δεχόμουν ότι ένας σημερινός Έλληνας τα γνωρίζει και τα κατανοεί όλα αυτά, αν αυτός είχε ζήσει ένα χρόνο όπως ένας ντόπιος Σομαλός της αφρικανικής σαβάνας ή των δασών κοντά στον ποταμό Σαμπελέ, ή όπως ένας ντόπιος Σουδανός της ερήμου Μπαγιούντα στην άκρη της εκεί πολύ στενής Κοιλάδας του Νείλου, ή όπως ένας ντόπιος Χαζάρα τσομπάνος – εχθρός των Ταλιμπάν – στα βουνά και στις κοιλάδες του κεντρικού Αφγανιστάν.

 

Οπότε, ο σημερινός κάτοικος του λεκανοπεδίου Αττικής ή του Μονάχου ή του Εδιμβούργου πρέπει να ξεκινήσει από αυτό: ο τρόπος που τον έκαναν να σκέφτεται και να νομίζει τι είναι ζωή και τι άνθρωπος είναι μέρος του προγράμματος καταστροφής της ανθρωπότητας. Στο απελπιστικό αυτό συμπέρασμα υπάρχει ένα ισχυρό αντίδοτο για όλους, ένας τρόπος να το ακυρώσουν μέσα τους σε μεγάλο βαθμό:

 

– Θυμηθείτε πως ζούσαν και τι πίστευαν για την ζωή και τον άνθρωπο οι γονείς κι οι παππούδες σας!

 

Εκείνοι ήταν ασύγκριτα πιο κοντά στην αλήθεια και την πραγματικότητα από τους σημερινούς Νεοέλληνες. Το να ψάξει κανείς πολύ το παραπάνω και το να μιμηθεί τι έκαναν εκείνοι, ή ακόμη το να διερωτηθει κανείς τι θα έκαναν οι παππούδες του πριν από 80 χρόνια, αν θα αντιμετώπιζαν τα προβλήματα της σημερινής Ελλάδας μπορεί να είναι σωτήριο για κάποιον σήμερα.

 


 

Β. Οι σημερινοί Νεοέλληνες ζουν εκτός πραγματικότητας


Και πάλι, και εδώ, το ίδιο χαρακτηρίζει και δυτικο-Ευρωπαίους και βορειο-Αμερικανούς αλλά αυτό δεν είναι περίεργο επειδή η αποδόμηση κι η καταστροφή της ανθρωπότητας περνάει από αυτή την αρνητική διαδικασία.

 

Το όλο πλαίσιο ζωής και κοινωνίας του δυτικού κόσμου των νεωτέρων εποχών είναι ένα ψέμμα το οποίο αναδύθηκε και διαδόθηκε σταδιακά επί αιώνες έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτό ή αισθητό στις πραγματικές του διαστάσεις. Ό,τι θεωρείτε ως λογικό είναι παράλογο, ό,τι θεωρείτε ως φυσικό είναι αφύσικο, και ό,τι θεωρείτε ως ηθικό είναι ως επί το πλείστον ανήθικο. Αυτό μπορείτε να καταλάβετε και μόνοι σας, αν κάνετε τον εξής συλλογισμό:

 

– Πάρτε ένα παράδειγμα του τι θεωρείτε εσείς λογικό και φυσικό, μεταθέστε το στον χρόνο (π.χ. στα χρόνια των γονιών σας, των παππούδων και των προπάππων σας) και δείτε πως θα το έβλεπαν και πως θα το αντιμετώπιζαν εκείνοι!

 

Ας πούμε:

Σήμερα θεωρούν φυσικό να παντρεύονται επίσημα οι ομοφυλόφιλοι.

Πως θα σκεφτόταν ο πατέρας ή η μητέρα σας γι’ αυτό το 1980 ή 1990;

Πως θα σκεφτόταν ο παππούς ή η γιαγιά σας γι’ αυτό το 1940 ή 1950;

 

Επιλέξτε δέκα παραδείγματα και θα καταλάβετε τι τρομερό σοκ θα σας προξενήσουν τα συμπεράσματα. Ξέρετε πως σας τα κρύβουν αυτά εκείνοι που επιδιώκουν την καταστροφή της ανθρωπότητας; Σας έχουν πουλήσει το παραμύθι της εξέλιξης κατά το οποίο ο πατέρας ήταν ανώτερος από τον παππού σας, εσείς είστε ανώτεροι από τον πατέρα σας, και ο γιος σας θα είναι ανωτερος από σας. Αυτό είναι ένα οικτρό ψέμμα, πρώτον διότι δεν υπάρχει ‘εξέλιξη’, και δεύτερον και κυριώτερον διότι αυτό διαψεύδεται τοις πράγμασιν, εφόσον οι παππούδες κι οι γονείς μας θα αντμετώπιζαν πολύ εύκολα το πρόβλημα της εχθρικής εισβολής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αν ζούσαν σήμερα και ήταν σε θέση να πολεμήσουν.

 

Θα έπαιρνε μια ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια για να εξηγήσει κάποιος όλα τα σημεία και τα θέματα, τα χαρακτηριστικά και τις όψεις του ολότελα ψεύτικου και συνεπώς ξεπεσμένου, διεφθαρμένου, σαπισμένου κι ανίσχυρου κόσμου μέσα στον οποίο ζουν οι Έλληνες (και γενικώτερα οι δυτικο-Ευρωπαίοι και βορειο-Αμερικανοί), αλλά αυτό δεν είναι ο στόχος του παρόντος κειμένου.

 

Υπάρχει όμως ένα καθοριστικό σημείο που είναι ο τρόπος επίλυσης του προβλήματος της εχθρικής εισβολής των λαθρομεταναστών (και των τζιχαντιστών και ισλαμιστών που είναι κρυμμένοι ανάμεσά τους) και το οποίο θα επισημάνω. Θα τονίσω δηλαδή ποια τεράστια διαφορά σας χωρίζει από τους γονείς και τους παππούδες σας εν προκειμένω και πως εκείνοι, ζώντας στην πραγματικότητα, θα έλυναν το πρόβλημα αυτό αμέσως, ενώ εσείς, ζώντας στο ψέμμα του συγχρόνου κόσμου, είστε ανίκανοι να λύσετε.

 



 

Γ. Τα ψέμματα που πιστεύουν οι Νεοέλληνες σήμερα τους οδηγούν στον Θάνατο


– Ξέρετε λοιπόν τι θα έκαναν οι Μυτιληνιοί κι οι Ροδίτες, οι Χιώτες κι οι Σαμιώτες, οι Θρακιώτες κι οι λοιποί, αν η χώρα τους υφίστατο μια τέτοια εχθρική εισβολή πριν από 100 χρόνια;

 

– Θα έπαιρναν τα όπλα και θα τους σκότωναν. Πιο συγκεκριμένα, θα κατέβαιναν στην παραλία και θα πυροβολούσαν τις βάρκες με τους λαθροεισβολείς και ψευτο-μετανάστες από μακριά. Δεν θα τους άφηναν καν να πλησιάσουν στ’ ακρογιάλια.

 

Αυτό είναι όλο. Αυτή είναι η διαφορά. Αυτή είναι η λύση του προβλήματος που σας έκαναν ανάξιους να επιτύχετε. Σας έμαθαν ότι υπάρχουν νόμοι του κράτους. Όταν το κράτος δεν είναι αυθεντικά χριστιανικό ορθόδοξο, ο Χριστιανός Ορθόδοξος δεν μπορεί ούτε να αναγνωρίσει τους νόμους, ούτε και να αποδεχθεί το κράτος. Τι είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο κράτος; Ανοίξτε τα βιβλία για να μάθετε. Διαβάστε τους Νόμους του Ιουστινιανού, ψάξτε στην Ιστορία των Ισαύρων, των Μακεδόνων, των Κομνηνών, των Παλαιολόγων, και θα δείτε τι τιμωρίες υπάρχουν για μια βρωμερή γυναίκα που νομίζει ότι μπορεί να έχει προγαμιαίες σχέσεις! Ή για ένα ύπουλο εχθρό που θέλει να επιβάλει μια για πάντα την θρησκεία του στην χώρα σας!

 

Σας έμαθαν ότι υπάρχουν ανθρωπισμός, ανθρώπινα δικαιώματα, πολιτικά δικαιώματα, κι ένα πλήθος από κείμενα και ντοκουμέντα διεθνών οργανισμών. Κάψτε τα και πετάξτε τα στα σκουπίδια γιατί όλος αυτός ο ψυχικός ρύπος είναι μια διαστροφή της μέχρι το 1453 Ανθρώπινης Ιστορίας!

 

Θρησκευτική ανοχή; Ναι, βεβαίως! Στην Κωνσταντινούπολη υπήρχε μέχρι και τζαμί για τους μουσουλμάνους εμπόρους και ναυτικούς που πηγαινοέρχονταν. Αλλά όλοι αυτοί ήταν σε μια συνοικία και δεν ‘εργάζονταν’ καθηεμρινά στην Ορθόδοξη Ρωμανία. Πηγαινοέρχονταν για το εμπόριο και μάλιστα είχαν αφήσει τα παιδιά τους στον τόπο τους, την Δαμασκό, την Βαγδάτη ή το Κάιρο. Αν ερωτεύονταν μια ντόπια , είτε θα ασπάζονταν την Χριστιανωσύνη και θα έμεναν εκεί για πάντα, είτε θα την έκλεβαν και κείνη δεν θα γυρνούσε πίσω ποτέ. Δεν υπήρχε κατηγορία του τύπου “παιδιά μουσουλμάνων στην εκπαίδευση της ορθόδοξης χριστιανικής χώρας”.

 

Πολυπολιτισμικότητα; Ναι, βεβαίως! Όποιος πήγαινε στην Ρώμη και στην Γερμανία πριν από χίλια χρόνια θα έβλεπε τον πολιτισμό των Καθολικών, όποιος πήγαινε στην Βαγδάτη, θα παρατηρούσε τον πολιτισμό των Μουσουλμάνων, κι όποιος πήγαινε στην Κίνα, θα γνώριζε από κοντά τον πολιτισμό των Κινέζων, κοκ.

 

Και όταν εμφανιζόταν ο εχθρός, σκοτωνόταν. Είναι πολύ φυσιολογικό οι άνθρωποι να σκοτώνουν. Γιατί; Γιατί αυτό μας λέει η Ιστορία. Παντού και πάντα υπήρχαν σκοτωμοί και ήταν πολύ ωραία έτσι, γιατί μόνον με τους πολέμους και τους στρατούς, διετηρείτο η πραγματική ανθρωπότητα που στηρίζεται στον ανδρείο άντρα και στην θηλυκή γυναίκα. Αυτή είναι η πραγματική ανθρωπιά. Αντίθετα, όταν νεώτερες πολιτικές θεωρίες – που είναι όλες σατανικές διαστροφές (και συγκρίνατέ τις με τις αρχές και τις αξίες των χρόνων του Βουλγαροκτόνου για να το καταλάβετε) – μετέτρεψαν άντρες και γυναίκες σε ένα ομοιόμορφο πολτό, τότε χάθηκε η ανθρωπιά.

 

Αντικαταστήθηκε από την ψευτο-ανθρωπιά που στηρίζεται στην απαγόρευση της αυτοδικίας, στην ποινικοποίηση της βιολογικής εξόντωσης των εχθρών, στον υποτακτικό συμβιβασμό, και συνεπώς στον εξανδραποδισμό και στην άθλια προπαγάνδα ότι οι ‘πολιτισμένοι άνθρωποι’ δεν χειροδικούν αλλά καταφεύγουν στον δικηγόρο τους, στα δικαστήρια, και στα διεθνή δικαστήρια.

 

Αλλά σε ποια δικαστήρια κατέφυγε ο Ιουστινιανός Β’ Ρινότμητος που τον ανέτρεψαν, του έκοψαν την μύτη και τον εξόρισαν το 695; Πουθενά, γιατί δεν υπάρχουν δικαστήρια. Και τα όσα φέρουν το όνομα είναι ψεύτικα. Μαϊμούδες – δικαστήρια. Οργάνωσε την επιστροφή του κι όταν επέστρεφε με στρατό για να ανακαταλάβει την εξουσία, τα σκάφη του στόλου του πέρασαν μια θαλασσοταραχή στην Μαύρη Θάλασσα. Τότε σύμβουλοί του πρότειναν να υποσχεθεί στον Θεό ότι θα είναι μεγαλόψυχος προς τους εχθρούς του. Ο αυτοκράτορας ανεφώνησε:

 

– Θεέ μου, πνίξε με, αν αφήσω έστω και ένα ζωντανό!

 

Το ‘πε και το ‘κανε. Αλλά αυτή ήταν η πατρίδα μας η Ρωμανία κι αυτή είναι η Χριστιανωσύνη. Όσοι λένε ότι ‘ο Χριστός είναι αγάπη’ είναι σατανιστές και θέλουν σκότωμα: και γιατί αυτό είναι ολότελα ψέμμα, και επειδή αυτοί που το λένε νοούν την λέξη αγάπη πολύ διαφορετικά από το πως νοούσε την Αγάπη ο Ιησούς.

 

222.png

 

Δ. Σκοτώστε τους πριν σας σκοτώσουν!


Οπότε, πριν αποκτήσουν την ελευθερία τους από τους ισλαμιστές και τους τζιχαντιστές και πριν προστατέψουν την Ελλάδα από την εχθρική εισβολή των κακούργων εγκληματιών λαθρομεταναστών, οι σημερινοί Νεοέλληνες πρέπει να απελευθερώσουν τους εαυτούς τους από την πανούκλα των συγχρόνων ιδεοληψιών, ψευτο-θεωριών, αισχρών πλανών (που διδάσκονται ως τάχα ‘επιστήμες’) και εκφύλων κοσμοαντιλήψεων.

 

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει για να προστατέψει τον εαυτό του.

 

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει μαζί με άλλους για να σώσει την πατρίδα του.

 

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει για να διατηρήσει την θρησκεία του.

 

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει για να υπερασπιστεί την οικογένειά του.

 

Ο καθένας έχει δικαίωμα να σκοτώσει μαζί με άλλους για να ανατρέψει την κατοχική κυβέρνηση της χώρας του.

 

Σήμερα η Ελλάδα είναι ήδη υπό κατοχήν: κυβερνάται από το εξωτερικό, και οι εν Αθήναις εντολοδόχοι των κρυφών ξένων ηγεμόνων της χώρας εφαρμόζουν διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των εισβολέων λαθρομεταναστών.

 

Θέλουν σκότωμα και οι εθνοπροδότες τοποτηρητές και οι τζιχαντιστές λαθρομετανάστες. Κανένας δεν αμαρτάνει αν τους σκοτώσει. Κανένας δεν αμαρτάνει αν σκοτώσει 100, 1000, 10000 ή 100000 από όλους αυτούς.

 

Αλλά δεν θα χρειαστεί να φτάσουν οι Νεοέλληνες σε τέτοια νούμερα. Εάν μια μέρα 1000 Μυτιληνιοί, 1000 Χιώτες και 1000 Σαμιώτες σταθούν σαν άντρες στην παραλία του νησιού τους και πυροβολήσουν τις βάρκες με τους τζιχαντιστές, ισλαμιστές λαθρομετανάστες, δεν θα ξανάρθει κανένας.

 

Αν άλλοι 1000 Μυτιληνιοί, 1000 Χιώτες και 1000 Σαμιώτες κτυπήσουν αλύπητα τις εγκαταστάσεις, όπου τα όργανα των εν Αθήναις τοποτηρητών των κρυφών ηγεμόνων της Ελλάδας συγκεντρώνουν τους τζιχαντιστές, ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι υπόλοιποι και να μη ξέρουν κολύμπι, θα φορέσουν ένα σωσίβιο και θα κολυμπήσουν για να περάσουν απέναντι στην Τουρκία.

 

Κι αν 1000 Έλληνες στο λεκανοπέδιο μοιράσουν την Βουλή κι άλλα 10 δημόσια κτήρια ή υπουργεία ανάμεσα τους κι αδίστακτα μπουν και σκοτώσουν τυφλά όποιον βρουν μπροστά τους, και το ξενόφερτο σύστημα θα καταρρεύσει και όλοι οι τζιχαντιστές, ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα φύγουν άρον άρον.

 

Αλλά όλοι αυτοί που θα επιχειρήσουν κάτι τέτοιο πρέπει να μην έχουν κανένα δισταγμό, κανένα ενδοιασμό, καμμιά φοβία, και καμμιά ανησυχία για την απόφαση που πήραν και για την μέχρι τέλους υλοποίησή της. Μόνον τέτοιες ηρωϊκές πράξεις μπορούν να σώσουν την κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Κι ο λόγος είναι απλός: θα δημιουργήσουν τρομερό σοκ στους κρυφούς ηγεμόνες της χώρας, επειδή και ντόπιοι τοποτηρητές τους θα έχουν πέσει νεκροί και το υλικό των ανομιών τους (: οι τζιχαντιστές, ισλαμιστές λαθρομετανάστες) θα έχει υποστεί απώλειες εντελώς απρόσμενα.

 

Και κει είναι όλη η ουσία: όσο κανένας δεν αντιδράει στην Ελλάδα, δεν σταματούν οι κρυφοί ηγεμόνες της χώρας και προχωρούν από την μία στην άλλη φάση του υπαρκτού σχεδίου τους για διάλυση της Ελλάδας και εξόντωση του νεοελληνικού έθνους. Σας θεωρούν δεδομένους, φτειαγμένους, παρασκευασμένους και ολότελα προγραμματισμένους εξαιτίας της μαύρης προπαγάνδας, της άθλιας πολιτικής, των πρόστυχων ιδεολογιών, των βδελυρών θεωριών και των αισχρών τρόπων ζωής που σταδιακά και για δεκαετίες διέδωσαν ανάμεσα στους Νεοέλληνες, εθίζοντάς τους σ’ αυτά.

 

Όσοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι αντάξιοι των προγόνων τους θα εξοντώσουν πρώτα τους άθλιους πράκτορες που μιλάνε δημόσια για ‘ανθρωπιά’, ‘λύπηση’, ‘πόνο του συνανθρώπου’ και ‘συμπόνια’. Εξαφανίστε τους κομμουνιστές και τους αριστερούς που υποστηρίζουν αυτές τις ρυπαρές ιδέες που συνιστούν την ταφόπλακα της ταυτότητας και της παράδοσής μας!

 

Μπορούμε να σκοτώσουμε όταν απαιτείται, έχουμε καθήκον να σκοτώσουμε όταν χρειάζεται, και επιβάλλεται πάντοτε να σκοτώνουμε τον κατακτητή. Η Ελλάδα σήμερα είναι σε χειρότερη κατάσταση από τα χρόνια της Γερμανικής Κατοχής. Οι κατοχικές κυβερνήσεις και ο γερμανικός στρατός κατοχής στην περίοδο 1941-1944 δεν έφεραν τέσσερα (4) εκατομμύρια αλλοτρίων, βαρβάρων, κανιβάλων και μισελλήνων για να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή συνθεση και την εθνική υπόσταση των Ελλήνων. Ούτε σπίτωσαν ξένους αλλότριους την ώρα που υπάρχουν χιλιάδες Ελλήνων αστέγων.

 

Κλείστε το στόμα του Μητσοτάκη για να μη ξαναμιλήσει για την ψεύτικη, σατανική πολυπολιτισμικότητα των αλλοιωμένων, μπασταρδεμένων, και απανθρώπων κτηνών που θα αποκαλούνται ‘πολίτες της παγκοσμιοποίησης’. Ο πιο μικρός λαός, η πιο ολιγάριθμη ομάδα, ο πιο ασήμαντος άνθρωπος μπορεί να μείνει στην Ιστορία για την σωτήρια πράξη να κάψει ένα τέτοιο κάθαρμα ψευτο-πρωθυπουργού σαν λαμπάδα.

 


 

Ε. Οι σημερινοί Νεοέλληνες είναι – εν αγνοία τους – κομμουνιστές και δεν κατανοούν τι είναι μια εταιρεία


Από εδώ και κάτω θα αναφερθώ πολύ συγκεκριμένα στα πιο σημαντικά από τα σημεία που ανέφεραν οι σχολιαστές στην αναδημοσίευση του προαναφερμένου κειμένου μου. Πολλοί λοιπόν αναρωτήθηκαν που θα βρει τα λεφτά μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία να πληρώνει τους στρατιώτες που θα εκπαιδεύει και χρησιμοποιεί.

 

Αυτό δείχνει πως οι σχολιαστές αυτοί είναι άσχετοι με την διεθνή οικονομία. Αυτό δεν είναι παράξενο στην μεταπολεμική Ελλάδα της ΕΡΕ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΎΡΙΖΑ. Η χώρα κυβερνήθηκε κομμουνιστικά με κρατικοποιήσεις και κοινωνικοποιήσεις, με κρατικό παρεμβατισμό, με πρόστυχη εργασιακή νομοθεσία, με την βρώμα των συνδικάτων, με εικοσαπλάσιους δημόσιους υπαλλήλους από όσοι είναι απαραίτητοι, με άχρηστα ψευτοπανεπιστήμια, με άθλια μέση εκπαίδευση, και με ψεύτικο, ως κρατικοδίαιτο, τον ιδιωτικό τομέα. Απειροελάχιστοι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα απεργίας, ότι όλοι οι αρχαιολόγοι είναι κακούργοι κλέφτες των φόρων του μέσου Έλληνα, και ότι πρέπει να κλείσουν όλα τα πανεπιστήμια, ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα και μουσεία και να δοθούν σε ιδιώτες για να λειτουργήσουν σωστά και με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς. Και δυστυχώς ελάχιστοι Έλληνες κατανοούν σήμερα τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς.

 

Η ερώτηση από που θα βρει τα χρήματα μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία να πληρώνει τους στρατιώτες που θα εκπαιδεύει και χρησιμοποιεί αντανακλά μόνον την εμπειρία ζωής σε μια χώρα όπου ένας Βαρδινογιάννης, ένας Λάτσης, ένας Μαρινάκης, ένας Αλαφούζος και 5-6 άλλοι νέμονται όλα τα εργολαβικά έργα και τις μεγάλες μπίζνες παίρνοντας γι’ αυτό δανεικά από τράπεζες. Αυτό και μόνο δείχνει άλλωστε ότι στην Ελλάδα δεν λειτούργησε ποτέ πραγματικά η ελεύθερη οικονομία. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η λεγόμενη νεοελληνική αστική τάξη είναι μια κομπραδόρικη, μεταπρατική τάξη. Αυτό είναι μια υποτυπώδης μορφή ελεύθερης οικονομίας: αν μάλιστα είναι η μόνη υπαρκτή μορφή ελεύθερης οικονομίας σε μια δεδομένη χώρα, αυτό είναι καταδικαστικό για την χώρα εκείνη.

 

Είναι αστείο πως μερικοί σχολιαστές κάνουν αναφορές του στυλ “τα λεφτά υπάρχουν” που παραπέμπουν ακριβώς σε σύγχρονους πολιτικούς εκπροσώπους αυτής της άθλιας μεταπρατικής τάξης. Αν θα ήταν να επιχειρηθεί κάτι τέτοιο, προσωπικά ούτε και που θα το σκεφτόμουν! Το να εξαρτηθεί μια τέτοια μπίζνα από ένα κράτος και να οργανωθεί ως κρατικοδίαιτος εντολοδόχος θα ήταν μια εκ γενετής αποτυχημένη απόπειρα. Όχι! Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο.

 

Η πιο απλή απάντηση σε όσους έχουν ένα τέτοιο ερώτημα θα ήταν να βρουν στο Ιντερνέτ ένα κατάλογο από αυτές τις περίπου 20-25 μεγάλες ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες και στην συνέχεια να ψάξουν στα σάιτς τους και στο Ιντερνέτ για να διαπιστώσουν μόνοι τους και χωρίς εξάρτηση από εμένα τα οικονομικά των εν λόγω εταιρειών.

 

Μια πιο απτή απάντηση θα ήταν η εξής: οι ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες κατ’ ουσίαν είτε είναι παραρτήματα τεραστίων οικονομικών conglomerates (να κι ορισμός: https://www.investopedia.com/terms/c/conglomerate.asp), είτε λειτουργούν οι ίδιες και ως μπίζνες σε άλλους συναφείς τομείς όπως το εμπόριο όπλων. Τα έσοδα από τέτοιες επικερδείς δραστηριότητες χρησιμοποιούνται στη κάλυψη εξόδων των στρατιωτικών ομάδων που συντηρεί η εν λόγω εταιρεία. Επιπλέον, μία μπίζνα είναι μία μπίζνα. Αυτό σημαίνει ότι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία αποφέρει κέρδη. Δεν εξασκεί και εξοπλίζει στρατιώτες μόνον αλλά και τους χρησιμοποιεί. Όπου θέλει και μάλιστα επικερδώς.

 

Μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία αναλαμβάνει αποστολές από διάφορα κράτη, ή κυβερνήσεις, ή καθεστώτα, ή εθνικο-απελευθερωτικά μέτωπα, ή μεγάλες εταιρείες. Τα έσοδα μιας τέτοιας εταιρείας εξαρτώνται από τα deals που κλείνει. Αν το deal περιλαμβάνει και την ανάληψη κατασκευαστικών έργων μετά την ανάληψη της εξουσίας εκ μέρους μιας ομάδας σε μια χώρα, η εν λόγω εταιρεία κάνει τότε μια εξωτερική ανάθεση έργου (outsourcing) σε μια κατασκευαστική (κινεζική, ινδική ή ρωσσική) με την οποία συνεργάζεται και τα έσοδα που έρχονται είναι τεράστια (για κάτι για το οποίο η εταιρεία δεν δαπανάει παρά ένα ταξίδι και τις ώρες διαπραγμάτευσης μιας συμφωνίας).

 

Κλείνοντας την αναφορά μου στο συγκεκριμένο σημείο, πρέπει να σημειώσω ότι οι πληρωμές μισθών που αναφέρουν οι εν λόγω σχολιαστές είναι το ελάχιστο έξοδο μιας ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας. Ο εξοπλισμός και οι ασκήσεις, ή ακόμη οι επιχειρήσεις, κοστίζουν πολύ περισσότερο.

 

Άλλη αναφορά που σημείωσα στα εν λόγω σχόλια και η οποία είναι δείγμα κομμουνιστικής νοοτροπίας, ακόμη κι αν ο σχολιαστής είναι ο πιο άγρια δηλωμένος αντι-κομμουνιστής, είναι το εξής: ρωτάει κάποιος “ποιος θα ελέγχει” τις ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες. Αυτό είναι απόλυτα κομμουνιστική νοοτροπία. Αυτό έλειπε να ‘ελέγχει’ κάποιος μια εταιρεία! Ελεύθερη αγορά είναι! Όχι σταλινικά καραγκιοζιλίκια! Free world! Κανένας έλεγχος δεν μπορεί να υπάρχει σε εταιρείες, αν θέλετε στην Ελλάδα επενδύσεις. Αλλοιώς θα είστε συνέχεια εντός εκτός και επί τα αυτά! Συνέλθετε!

 

Ο ίδιος σχολιαστής κάνει κάποιες λαθεμένες αναφορές. Κάνει λόγο για την Wagner και την BlackRock. Η πρώτη είναι μια ρωσσική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία. Σωστά! (https://en.wikipedia.org/wiki/Wagner_Group) Αλλά η BlackRock είναι μια οικονομική εταιρεία. Προφανώς εννοεί την Blackwater. Αυτή είναι μια αμερικανική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία. Όμως σήμερα πλέον λέγεται Academi (https://en.wikipedia.org/wiki/Academi). Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα. Πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω σχολιαστής νοιάζεται για να μη ‘συρθεί η χώρα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια’. Αυτό δείχνει πόσο αυτοκαταστροφικά σκέπτεται ο σημερινός μέσος Νεοέλληνας. Ποιος νοιάζεται για τα ευρωπαϊκά δικαστήρια σήμερα; Μόνον ένας χασούρας. Είναι τιμητικό για μια χώρα να συρθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια σήμερα. Οι άλλες χώρες θα την λάβουν τότε στα σοβαρά. Αλλοιώς θα εννοήσουν ότι η εν λόγω χώρα είναι ένας καρπαζοεισπράχτορας που λέγεται Ελλάδα. Τα ‘καλά παιδιά’ ψοφάνε σήμερα. Και μάλιστα δεν ψοφάνε από δηλητήριο γιατί αυτό είναι ακριβό. Ψοφάνε από λαθρομετανάστες τζιχαντιστές ισλαμιστές.

 

Αυτοί και κοστίζουν λιγώτερο και τους πληρώνει η Σαουδική Αραβία. Το μεγαλύτερο βλακόμετρο του κόσμου! Τους έμπλεξαν στην Υεμένη και νόμιζαν ότι θα έκαναν περίπατο και τώρα τρώνε ανάποδες, τη μια μετά την άλλη. Όσο δε για το μπλέξιμο της Σαουδικής Αραβίας στο τζιχαντιστικό, ισλαμο-τρομοκρατικό, τους έκαναν να πιστέψουν ότι θα κατακτήσουν την Ευρώπη. Όταν όμως προχωρήσουν οι ισλαμιστικές εξεγέρσεις και γίνουν οι τρομερές ζημιές που πρέπει να γίνουν σε δυτική Ευρώπη και βόρεια Αμερική, τότε θα σηκωθεί και το τσουνάμι που θα σβύσει μια για πάντα την Σαουδική Αραβία. Τους κρετίνους! Ακόμη πιστεύουν ότι το σμήνος από drones που τους έκανε σμπαράλια την άμυνα το έστειλαν οι Ιρανοί. Μόνο που οι ειδικοί διαχειριστές των drones μιλούσαν αγγλικά με προφορά από το Middlesex!!

 

———————————————————————————-

 

Κατεβάστε το κείμενο σε Word doc:

Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες, Λαθρομετανάστες, κι οι Έλληνες Πατριώτες




40 σχόλια:

  1. Σώσε αυτό το κείμενο, στον σκληρό δίσκο*, για να μην καταφέρουν να το ρίξουν ούτε με πυρηνικά.
    Είναι αυτό που χρειάζεται για να μας απελευθερώσει.
    Μακράν το καλλίτερο όπλο.
    Ο Λόγος...

    *Στο μυαλό σου και την ψυχή σου

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος άφησε τον Αλάριχο να επιδραμη μέχρι την νότια Ελλάδα ;για ποια ηθική του ανατολικού ρωμαϊκού κράτους μιλάμε ; που έβγαζαν τα μάτια ο ένας στον άλλον και αλληλο τυφλωναν τους ανταγωνιστές στον θρόνο ;για ποια ηθική μιλάμε ,όταν μια πουτανα έπεισε έναν μαλακά να σφαξη στον ιππόδρομο χιλιάδες ;Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.Πρωτα θα πιούμε το ποτήρι και μετά θα πάρουν τα πράματα τον δρόμο τους.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΘΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ .Η black water δούλευε για λογαριασμό της νέας τάξης.Τον πεθαινης τον άλλον στην πείνα και τον στελνης να σκοτωνης άλλους για λογαριασμό σου . Πως έχουν κάνει χρήμα οι εφοπλισταδες ;θα γίνουμε εμείς κρέας για να βγάλουν και αλλα;για να ξανατρέχουν στα ξωτικά νησιά για φοροδιαφυγή.Οι ποιοι ; οι απόγονοι των πειρατών και των Χαζάρων.Οποιος θέλει ,ας πάει μισθοφόρος.Εχουμε μυαλά ,αρκετή εφευρηματικοτητα και τεχνογνωσία διέφυγε σε ξένα κέντρα.Ανδρες Έλληνες ,θα το επέτρεπαν αυτο;και σε μην πάμε μακρυά ,ας πάμε στον Γκιολβα .Ένας χρόνος στρατιωτικής εκπαιδεύσεως είναι αρκετός για την ειδικότητα.Βουλιαξαν την χώρα στα ελλείμματα με τα μνημόνια,ξεπουλήθηκε για πλάκα η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ.Πιστευει κανείς ,ότι αυτή η σάρα και η μάρα που μας κουβαλούν εδώ ,είναι εργατικοί ;κοπρες είναι της κακίας ώρας.Αμα θέλω να κάνω τον Αντεροβγάλτη ,τον κάνω και σε αυτούς που θα μου επιτεθούν .Κάποτε ,έβαλαν μια απλή γυναίκα απέναντι σε έναν δάσκαλο , ανώτερο ,πολεμικής τέχνης και της ζήτησαν να τον μαχαίρωση ,σαν άσκηση.Της ζήτησαν να σκεφθη δυνατά ,να συγκεντρωθη ,ότι αυτός απειλούσε τα παιδιά της.Η γυναίκα κατάφερε να μαχαίρωση τον δάσκαλο ,φυσικά σε άσκηση.ΑΓΑΠΗ =ΦΡΟΝΤΙΔΑ.Τα έχουμε ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεφελώδη συνεχίζουν να είναι τα επιχειρήματα περί ξένων εταιρειών γιατί αν πιάσει συγκεκριμένα παραδείγματα θα φανεί πόσο λανθασμένο είναι το σκεπτικό (για να μη πω χειρότερα): πχ αν σε νησί μας ή κοντά σε νησί μας υπάρχει πετρέλαιο, κάνουν σαν να μας λέει οι ιδιώτες ιδιοκτήτες οικοπέδων του νησιού ένα συμβόλαιο με ξένη εταιρεία εξόρυξης όπου θα πληρωθεί με τα έσοδα από το πετρέλαιο που θα βγει και η εταιρεία βάζει τη θυγατρική της ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία να κάνει πόλεμο κατά των Ελλήνων ενστόλων που θα έρθουν να εμποδίσουν την παράνομη κατ' αυτούς γεώτρηση. Βλέπει κανείς πόσο διάτρητη είναι αυτή η λογική; Πες ότι νικά η στρατιωτική εταιρεία και χάνει το κράτος Ελλάδα, και πες ότι οι εβραιοαμερικανοί νταβατζήδες του κρατιδίου κάνουν το κορόιδο, και πες ότι και οι γείτονες τούρκοι που έχουν χωρικά ύδατα παραδίπλα κάνουν το κορόιδο. Υπάρχει τόσο αφελής που να πιστεύει ότι θα τηρήσει τους όρους του συμβολαίου η μητρική εταιρεία; Σαν τους ιθαγενείς στην Αφρική θα τους πετάξει τους νησιώτες στα σκουπίδια.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, μου φαίνεται δεν κατάλαβες κάποια πράγματα από τα όσα γράφονται στο άρθρο. Τίποτα αγαπητέ δεν είναι "νεφελώδες". Το σχόλιό σου ούτως ή άλλως είναι πολύ μπερδεμένο. Εάν σου ζητήσουμε να μας εξηγήσεις τι θέλεις τελικά να μας πεις ούτε και συ ο ίδιος νομίζω δεν θα μπορέσεις. Αυτό αποδεικνύει ότι η πολιτική προπαγάνδα 45 χρόνων της επαράτου μεταπολιτεύσεως "έπιασε τόπο" σε ορισμένα μυαλά. Σε έκαναν να σκέφτεσαι σαν κομμουνιστής. Σκέφτεσαι ¨κρακιτίστικα" και όχι σαν επιχειρηματίας μέσα σε μιά ελεύθερη οικονομία. Το χειρότερο που σας έκανε η πολιτική προπαγάνδα είναι να σας θολώσει το μυαλό. Να σας μπερδέψει τα πράγματα επίτηδες. Θα σου συνιστούσα να ΞΑΝΑδιάβάσεις το άρθρο πολύ προσεκτικά και σκεπτόμενος λίγο "out of the box". Κοίτα τι κάνουν οι ρωσσικές ιδιωτικές εταιρείες στη Συρία. Μήπως δεν είναι "πατρωτικές";;; ή μήπως δεν δουλεύουν γιά τα ρωσσικά συμεφέροντα;;; Κυρίως δουλεύουν γιά τα δικά τους επιχειρηματικά (ρωσσικά) συμφέροντα. Παρ' ολ' αυτά νομίζεις ότι ο Πούτιν (το Ρωσσικό Κράτος) θα συνεργαζόταν μ' αυτές γιά πλάκα χωρίς προηγουμένως να γνωρίζει ότι θα επωφελείτο ΚΑΙ η πατρίδα του από αυτόν τον χορό εκατομμυρίων;;; Γιατί το ίδιο πράγμα να μην γινόταν με μιά ελληνική εταιρεία, γιά παράδειγμα;;; Ξανασκέψου το!

      Διαγραφή
  4. Κωστα είχα γράψει ενα σχόλιο προ ολίγου. Σου στάλθηκε? Οχι ττίποτα άλλο μην το έγραψα τζαμπα και δεν πατησα δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες ειναι ο υψιστος θανασιμος εχθρος του λαου μας και της πατριδας μας
    εμεις οι ελληνες πρεπει να συμμαχησουμε με τουρκους ,ισλαμιστες, λαθρο, τουρκαλμπαν, σκοπιανα και με ολα τα σκατα του πλανητη προκειμενου να τους πολεμησουμε
    οποιος δεν δεχεται αυτο δεν εχει καταλαβει απολυτως τιποτα στη ζωη του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ στρατόκαυλος, αιμοχαρής είμαι ΔΕΠ, ρίχτα κατευθείαν σε εμένα. Αλήθεια..πού πήγε η υπογραφή σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαλασε το αλο το laptop (μετα από το τρολ, εμαθα κε το λαπτοπ. καλα ιμε κε γαμω τους εληναραδες), πηρα αλο χοιροτερο κε αφτο δεν μου βγαζη το ονομα, γαμω την συμπεθερα του βεληγκεκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κριμας αυτολεξεί δεν θυμάμαι να το ξαναγράψω. Μέσες άκρες αυτο που ηθελα να πω είναι πως προσωπικά διαφωνώ.
    Οποιαδηποτε ένοπλη στρατιωτικη ομαδα συσταθεί για να εξυπηρετήσει συμφέροντα της Ελλαδας θα είναι ελεγχόμενη. "Μα αυτό είναι κομμουνιστική νοοτροπία, εδω υπάρχει η ελεύθερη αγορά". Η ελεύθερη αγορά ειναι φαινομενική, στην ουσία της ειναι οικονομικο μορφωμα κομμουνιστικου τυπου εφοσον κουμάντο κανουν αυτοί που τυπωνουν το χρημα. Συνεπώς ας πούμε για παραδειγμα οτι η στρατιωτικη εταιρια δρα εναντια στο λαθρομεταναστευτικο. Μπορουν να κλείσουν την κανουλα με το ρευστό ή ακόμα καλυτερα κάνουν στην εταιρία ή στα ενεργούντα στρατιωτικά στελέχη της μια καλυτερη οικονομικη προσφορά και μιας και προκειται για μισθοφόρους , μη Ελληνες στην πλειοψηφία τους, χωρίς πατριωτικό συναίσθημα, το αποτελεσμα ειναι ευκόλως εννοουμενο.
    Μπορει να ειμαστε ζελεδες σε σχεση με τους προγόνους μας αλλά η ψυχη υπάρχει. Ευελπιστώ μεσα απο τα σκατα να ενθυμηθουμε. Οπως ειπε και ο αριστομαχος θα το πιουμε ολο το ποτήρι. Θα πληρωσουμε τον φορο αίματος και οσοι επιζησουμε μακαρι να προκειψουν οι κατάλληλες συνθηκες , να τις αδραξουμε για να συσταθεί πάλι κάτι αυθεντικα ελληνικό.
    Υ.Γ : Δεν ηξερα πως το υπερ βωμών και εστιών σε κάνει ισλαμιστή τζιχαντιστη ομολογώ τωρα το έμαθα... Πολλά τα σκοτεινά σημεία τελοσπαντων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Υ.Γ : Δεν ηξερα πως το υπερ βωμών και εστιών σε κάνει ισλαμιστή τζιχαντιστη ομολογώ τωρα το έμαθα... Πολλά τα σκοτεινά σημεία τελοσπαντων...."

      Πού το λέει αυτό στο άρθρο Γιάννη;

      Διαγραφή
    2. To λέει στον πρώτο σύνδεσμο που δίδεται στο άρθρο, μέρος Β όπου απαντούνται οι ερωτήσεις ενός αναγνώστη. Το γράφει και το δικαιολογεί εμμέσως ως ιστορικό αναχρονισμό. Δεν στέκομαι ολοκληρωτικά εκεί, απλώς θέλησα να το τονίσω γιατί, προσωπικά τουλάχιστον δεν μου άρεσε

      Διαγραφή
    3. Αν διαβάσεις το άρθρο εκείνο, θα καταλάβεις ότι το πιάνει το θέμα τελείως διαφορετικά και για άλλα πράγματα:
      Λέει με λίγα λόγια ότι σε κάποιες εποχές, Έλληνες πατριώτες, π.χ. Ακρίτες, είχαν ιδέες περι του θρησκεύειν που θύμιζαν Εικονομάχους χριστιανούς και Ισλαμ. Γιατί τους έβρισκε σύμφωνους το ότι δεν χρειάζονται απεικονίσεις (αγιογραφίες) και το προσκύνημά τους.

      Το άρθρο γενικά μιλάει για καλλιτεχνικούς προσανατολισμούς των μετα-ελληνιστικών και βυζαντινών εποχών.

      Είναι λοιπόν τελείως λάθος (ή μάλλον βιαστικό) το συμπέρασμά σου ότι η σύγκριση πατριωτών με ισλαμιστές, αφορά την υπεράσπιση της πατρίδας.

      Διαγραφή
    4. Ίσως να εννοεί αυτό που λες. Όντως θα μπορούσαμε να πούμε πως για ποιές εστίες και βωμούς να πολεμήσουμε όταν η Ελλάδα αποτελείται από άθεους κουμμουνιστές και φρόκαλα ξετσίπωτα που στοχεύουν μόνο στον υλισμό.
      Εγώ όμως καταλαβαίνω οτι η φράση υπερ βωμών και εστιών είναι μια διαχρονική έκφραση που ακολουθούσε ανέκαθεν τον ελληνισμό και εννοιολογικά διαστρλεβώνεται με τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Ο παραλληλισμός της φράσης με τα χρόνια του Μωάμεθ που αναφέρει θεωρώ οτι απλώς στοχεύει ως έρισμα στην θεματολογία του αρθρογράφου περί σύστασης των στρατιωτικών εταιριών και τίποτα παραπάνω, θέλοντας να καταδείξει πως η υπεράσπιση της Ελλάδος είναι πλέον χαμένη υπόθεση ,τουλάχιστον από εμάς ,μιας και η χώρα δεν μας ανήκει καθότι είμαστε υπό κατοχή, αλλά ούτε έχουμε και τα κατάλληλα μέσα για να την υπερασπισθούμε.
      Ας μην βιάζομαι όμως όπως είπες να συμπεράνω. Άλλωστε και η προσπάθεια λύσης των αποριών απο μηνύματα χωρίς εξ επαφής συζήτηση είναι δύσκολη.
      Διάβαζουμε , διάβαζουμε , τρέχουμε για δουλειά, να λύσουμε τα καθημερινά προβληματα,τα χω και λίγο τουρλουμπούκι μέσα στο μυαλό Κώστα. Μας έχουνε μουρλάνει τα μ@υνόπ@να

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Γιάννη25

      'Εχω να κάνω κάποια σχόλια πάνω σ' αυτά που γράφεις

      1) Γράφεις : "Οποιαδηποτε ένοπλη στρατιωτικη ομαδα συσταθεί για να εξυπηρετήσει συμφέροντα της Ελλαδας θα είναι ελεγχόμενη".
      Αμέσως-αμέσως μου έρχεται στο μυαλό να σε ρωτήσω : Διάβασες καλά το άρθρο;;; Εννόησες τι θέλει να πει ο αρθρογράφος;;; Η επιχειρηματολογία του - είτε αρέσει σε κάποιους ή όχι - είναι σωστά δομημένη και με σωστά παραδείγματα. Καταρχήν κάνεις ένα λάθος. Αναφέρεσαι σε "ένοπλη στρατιωτική ομάδα". 'Ενοπλη στρατιωτική ομάδα ήταν οι Σαντινίστας που πολεμούσαν στη Γουατεμάλα. ΔΕΝ ήταν ιδιωτικός στρατός! Ο αρθρογράφος δεν αναφέρεται σε οποιαδήποτε "ένοπλη ομάδα". Είναι συγκεκριμένος. Λέει "Ιδιωτική". Το "Ιδιωτική" τι σημαίνει;;; Σημαίνει ότι θα αποτελεί βραχίονα ενός επιχειρηματικού κολοσσού ο οποίος και θα χρηματοδοτεί ο ίδιος τη "στρατιωτική εταιρεία". Δεν θα υπάρχει κρατικός παρεμβατισμός επ' ουδενί και από πουθενά!!! Αυτό ακριβώς δεν μπορείτε να καταλάβετε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Το κράτος δεν παρεμβαίνει στις ενέργειες, στα πλάνα, στα προγράμματα και στα πρότζεκτ μιάς ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ επιχείρησης. Δεν ζούμε στην Κίνα του Μάο.

      2) Γράφεις : "Η ελεύθερη αγορά ειναι φαινομενική, στην ουσία της ειναι οικονομικο μορφωμα κομμουνιστικου τυπου εφοσον κουμάντο κανουν αυτοί που τυπωνουν το χρημα".
      Αυτή τη θεωρία που την βρήκες γραμμένη;;; 'Η είναι δικό σου συμπέρασμα;;; Κατά τη γνώμη μου έχεις μπερδέψει λίγο τα αυγά με τα καλάθια. Τι σχέση έχουν αυτοί που τυπώνουν το χρήμα με αυτούς που καθορίζουν τις τιμές, τους νόμους της αγοράς καθώς και τις δυνάμεις της προσφοράς και της ζήτησης απαλλαγμένες από κυβερνητική παρέμβαση και το μονοπωλιακό καθεστώς. Γιαυτό και ονομάζεται ελεύθερη αγορά (free market). Στις χώρες με ελεύθερη οικονομία οι αγορές δεν είναι μόνο χώροι συναλλαγών αλλά και κέντρα αποφάσεων. Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει μέσω επιβολής φόρων, παροχής επιδοτήσεων, επιβολής κατώτατων μισθών, ανώτατης τιμής, ή συγκεκριμένων παραγωγικών διαδικασιών.

      3) Γράφεις : " Συνεπώς ας πούμε για παραδειγμα οτι η στρατιωτικη εταιρια δρα εναντια στο λαθρομεταναστευτικο. Μπορουν να κλείσουν την κανουλα με το ρευστό ή ακόμα καλυτερα κάνουν στην εταιρία ή στα ενεργούντα στρατιωτικά στελέχη της μια καλυτερη οικονομικη προσφορά και μιας και προκειται για μισθοφόρους , μη Ελληνες στην πλειοψηφία τους, χωρίς πατριωτικό συναίσθημα, το αποτελεσμα ειναι ευκόλως εννοουμενο"
      Το επιχείρημά σου είναι αληθοφανές. Δεν έχει καμμιά πραγματική βάση. Και αυτό διότι αδυνατείς να κατανοήσεις - όπως και άλλοι σχολιαστές - τη δομή που έχει μιά Ιδωτική στρατιωτική εταιρεία. Είναι "Ιδιωτική εταρεία" και όχι κάποια ομαδούλα κάποιου μεξικανού κακοποιού στο φαρ ουέστ που θα τη δελεάσουν με μερικά πέσος παραπάνω γιά να ενωθεί με την ομάδα που θα τους προσφέρει ποερισσότερα. Θα πρότεινα σε όλους πριν βιαστείτε να απαντήσετε, να κάτσετε να διαβάσετε, να μελετήσετε προσεκτικά και να κάνετε λεπτομερή έρευνα επάνω στο ζήτημα των "Ιδιωτικών Στρατιωτικών Εταιρειών". Οι οποίες - σημειωτέον - θα αποτελούν τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ στρατιωτική πραγματικότητα στον νέο κόσμο που θα αναδυθεί μετά τη λήξη του Γ' ΠΠ. Δεν θα υπάρξουν πλέον εθνικοί στρατοί! Ο κόσμος που γνωρίζαμε μέχρι τώρα θα αλλάξει άρδην! Θα έρθουν όλα τούμπα. Οι δομές θα είναι πάρα πολύ διαφορετικές. Γιαυτό κοιτάξτε από τώρα να προσαρμόζεστε υιοθετώντας ένα πιό ευρύ τρόπο σκέψης.

      4) Γράφεις : "Οπως ειπε και ο αριστομαχος θα το πιουμε ολο το ποτήρι. Θα πληρωσουμε τον φορο αίματος και οσοι επιζησουμε μακαρι να προκειψουν οι κατάλληλες συνθηκες , να τις αδραξουμε για να συσταθεί πάλι κάτι αυθεντικα ελληνικό".
      Προτιμάτε να σας χτυπήσουν πρώτοι αντί να χτυπήσετε εσείς πρώτοι. Δηλαδή μοιρολατρικά έχετε βάλει σκοπό να "πιείτε όλο το ποτήρι";;; Αυτό ονομάζεται ηττοπάθεια γιά κάποιους που θέλουν να καλούνται "'Ελληνες πατριώτες".

      Διαγραφή
    6. "Τι σχέση έχουν αυτοί που τυπώνουν το χρήμα με αυτούς που καθορίζουν τις τιμές, τους νόμους της αγοράς καθώς και τις δυνάμεις της προσφοράς και της ζήτησης απαλλαγμένες από κυβερνητική παρέμβαση και το μονοπωλιακό καθεστώς"

      Θα σού απαντήσω εγώ: Είναι οι ίδιοι. Ο Γιάννης έχει δίκιο σ'αυτό. Η "αγορές" είναι η φιλελε-κομμουνιστο-καπιταλιστική ελίτ, ή τέλος πάντων δεν ξέρει κι η ίδια τί είναι. Και τυπώνει παγκοσμίως αυτή το χρήμα, με τις τράπεζές της, αφού ούτε κρατικό χρήμα υπάρχει πραγματικά.

      Διαγραφή
    7. "Προτιμάτε να σας χτυπήσουν πρώτοι αντί να χτυπήσετε εσείς πρώτοι"

      Αν αρχίσουμε με όπλα να ξαπλώνουμε μουσουλμάνους ανεξαιρέτως.. αυτομάτως θα υπάρξει νατοϊκή κατοχή στη χωρα τύπου γκεστάπο, αφού καμία διεθνής νομοθεσία δεν θα έχει στα χέρια της κάποιο ελαφρυντικό "αμυντικού δόγματος" για να καταδικάσει την κατοχή αυτή.
      Κι εξάλλου ο Έλληνας σε αυτό διαφέρει. Δεν είναι αδιακρίτως σφάχτης. "Τότε.." (θα μού πεις εσύ) "είστε καταδικασμένοι". Κι όμως αγαπητέ, δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Ήδη οι τσαπατσουλιές του συστήματος πάνε σύννεφο, όσο κι αν θεωρούν ότι είναι προσεγμένες οι οδηγίες που δίνουν στα εισερχόμενα λαθροτζιχάντια για την κάθε τους κίνηση. Το λάθος τους πλησιάζει με βήμα ταχύ και τότε θα τούς πάρει ο χάροντας.

      Διαγραφή
    8. Δεν έχεις καταλάβει ότι ο ελληνικός λαός έχει στο σύνολό του ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης και καραδοκεί σαν το λιοντάρι πίσω από το θάμνο για την σωστή στιγμή που θα έχει σίγουρη την νίκη του. Καραδοκεί και για τον κατάλληλο αντίπαλο. Δεν θα γίνει δολοφόνος του λάθος θηράματος ούτε του αριστερού συμπολίτη του έτσι ξαφνικά. Ό Πάϊατ είχε θητεία 3 χρόνια στην Ελλάδα, αλλά έχει κατσικωθεί από το βαθύ αμερικανικό κράτος ήδη 5 έτη. Γιατί;.. Γιατί δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή που είχε και στην Ουκρανία, να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο. Οι Έλληνες όλοι έχουν μια εσωτερική φωνούλα τώρα πια, που τους έχει επιστήσει την προσοχή ότι δεν τούς παίρνει να μειωθούν στο μισό ξαφνικά, με έναν εμφύλιο. Ο Θεός στην πραγματικότητα κανονίζει τα πάντα και χρησιμοποιεί και τους εχθρούς μας σε αυτό, βάζοντάς τους να μάς έχουν στερήσει στα 10 τελευταία χρόνια την οπλοκατοχή. Αν είχαμε όλοι από ένα θανατηφόρο όπλο ως τώρα.. θα ήταν ήδη εδώ Μπαγκλαντές και οι Έλληνες δείγματα 2/10 και πολύ λέω.

      Μάλλον πρέπει κι εσύ να σκεφτείς τα πράγματα πιο σφαιρικά και από περισσότερες πλευρές.

      Διαγραφή
    9. Φίλε Κώστα-Ταύρε

      1) Δεν ξέρω εάν ο Γιάννης25 τα λέει σωστά ή όχι. Στο κάτω-κάτω δεν μ' ενδιαφέρει ποιός τα λέει σωστά και ποιός όχι δεν μπήκα γιά να κάνω κόντρες γνώσεων, ούτε τον εξυπνάκια. Οικονομολόγος δεν είμαι.
      Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι δυτικές οικονομίες στηρίζονται στην αρχή της "ελεύθερης αγοράς". Γιαυτό και βρίσκονται έτη φωτός πιό μπροστά από εμάς. Δεν μιλώ γιά τώρα που άρχισαν να παίρνουν την κάτω βόλτα αλλά από τότε που συστήθηκε αυτό το μοντέλο οικονομίας. Τώρα κατά πόσο αυτές οι αγορές είναι "ελεύθερες" είναι άλλο θέμα. Το θέμα σκάτεψε μόλις τις τελευταίες δεκαετίες. Αλλιώς ξεκίνησαν τα πράγματα κι αλλού κατέληξαν. Θα μπορούσα να το αναπτύξω περισσότερο αλλά δεν μπήκα να σχολιάσω γράφοντας εγκυκλοπαίδεια.
      Αυτό που πολύ περιεκτικά προσπαθούσα να εξηγήσω στον Γιάννη25 είναι ότι όσον αφορά τις "Ιδιωτικές στρτιωτικές εταιρείες", αυτές αποτελούν "θυγατρικές" μεγάλων οικονομικών κολοσσών στους οποίους δεν υπάρχει κρατικός παρεμβατισμός. Διότι η απορία όλων εδώ μέσα ήταν το πως θα χρηματοδοτείται μιά "Ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία". Από τον κύκλο εργασιών (ή τον τζίρο, εάν προτιμάς) της μαμάς-εταιρείας. Νομίζω είναι απλό.

      2) Δεν αναφέρω ΠΟΥΘΕΝΑ στα σχόλιά μου ότι θα πρέπει να πυροβολούμε αδιακρίτως τους μουσουλμάνους. Μάλλον δεν εννόησες καλά τι έγραψα. Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορείς να μένεις με σταυρωμένα τα χέρια. 'Οσο γιά το "αίσθημα αυτοσυντήρησης" (διάβαζε : φόβος) των νεοΕλλήνων, άστο… Αίσθημα αυτοσυντήρησης έχουν όλοι οι λαοί και οι άνθρωποι. 'Οσο γιά τους νεοΕλληνες, έχουν χεστεί από το φόβο τους. Το διαπιστώνω σχεδόν κάθε μέρα στις συνομιλίες μου με διάφορους ανθρώπους. Είναι ψόφιοι! Δεν έχουν σθένος. Είναι παραδωμένοι στη μοίρα τους. Αυτό το "καραδοκεί σαν το λιοντάρι πίσω από τον θάμνο" που γράφεις, μου άρεσε πολύ και με έκανε να γελάσω! Ακούγεται σαν ανέκδοτο…
      Μάλλον εσύ είσαι το λιοντάρι και τους βλέπεις όλους έτσι. Φίλε μου δυστυχώς ούτε καν σαν γάτα δεν σκέφτεται ο νεοέλληνας. Θα μπορούσε να κάνει πολλά αλλά δεν θέλει. 'Εχει καλοβολευτεί στην κακοπέρασή του. Μα είναι δυνατόν;;; ο 'Ελληνας βγαίνει και τους δαγκάνει πρώτος! Δεν περιμένει στη γωνιά του. Ο 'Ελληνας, είπα…
      Υπάρχουν χίλια δυό τεχνάσματα να κάνεις. Κάνε κάτι ρε νεοέλληνα. Κουνήσου. Δραστηριοποιήσου. Οργανώσου. Πάψε να κάνεις διαπιστώσεις στα φόρουμ και στο διαδίκτυο.

      (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

      Διαγραφή
    10. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

      Προσωπικά, πέρα του ότι είμαι υπέρ του ένοπλου αγώνα είμαι και της φιλοσοφίας του "χτύπα πρώτος". Αποκτάς προβάδισμα! Από κάπου μπορείς να αρχίσεις. Θα μπορούσαν να γίνουν βομβιστικές επιθέσεις σε γραφεία των ΜΚΟ. 'Ενα χτύπημα την εβδομάδα. Με σοβαρά και καίρια πλήγματα. "Εξαφανισμοί" υψηλόβαθμων στελεχών των ΜΚΟ. Πιστεύεις ότι αυτό θα προκαλέσει "νατοϊκή παρέμβαση και κατοχή στη χώρα τύπου γκεστάπο";;; Δεν το νομίζω. Απλά κάποιοι will shit their pants! Θα αρχίσουν να ψάχνουν τι έγινε και από που τους ήρθε. Το κράτος θα χάσει τον μπούσουλα. Κυρίως όμως θα ενσπείρεις φόβο στους λαθρο ότι κάποιο κακό μπορεί (λέω, μπορεί) να βρει και αυτούς μιάς και χτυπάς τα μαγαζάκια που τους ταϊζουν και τους οργανώνουν. Χτυπάς το σαμάρι και όχι τον γάϊδαρο. Να διαδώσεις ότι ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε κάτι μπορεί να γίνει. Να το αφήσεις αυτό να πλανάται στον αέρα σαν μιά εν δυνάμει πραγματικότητα. Είναι αυτό που λέμε "τον φόβο μου νάχουν", είναι πολύ απλό. Μπλόφα. Πόλεμο νεύρων.
      Νομίζεις ότι δεν θα αρχίσει κάτι να κινείται στο ορίζοντα;;; Θα αδειάζουν γειτονιές και κυρίως πολυκατοικίες εν μία νυκτί. 'Ολα είναι θέμα μυαλού. Τακτικής, εξυπνάδας, στρατηγήματος. Και αυτοί άνθρωποι είναι και φοβούνται. Δεν νομίζω να είναι ατρόμητοι και άφοβοι. Αγελαίοι είναι. Τους έχω γιά πολύ δειλούς, και ακριβώς αυτό το στοιχείο θα πρέπει να αξιοποιηθεί. 'Ενεκα της καριέρας μου στην αλλοδαπή τους έχω ζήσει από πολύ κοντά και τους έχω ψυχολογήσει. Είναι θρασύδειλοι χέστηδες!
      Αλλά ο νεοέλληνας ροχαλίζει!!! Ούτε καν αυτό το ελάχιστο δεν κάνει. Του δίνεις τα θέματα και αυτός γράφει μηδέν! Γιά τέτοιο μαλάκα λαό μιλάμε.
      Σχετικά με τον Θεό… Δεν νομίζω ότι διά των εχθρών μας μάς έχει στερήσει την οπλοκατοχή. Εμείς μόνοι μας την στερήσαμε στον εαυτό μας διότι ως λαός δεν γνωρίζουμε ποιά είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας. Είμαστε απελευθερωμένοι ραγιάδες και ζούμε σαν τέτοιοι εδώ και 188 χρόνια χωρίς ποτέ να έχουμε μάθει να απαιτούμε ό,τι είναι αναφέρετο δικαίωμά μας. Η ασφάλεια και η προστασία μας (ατομική και οικογενειακή). Οι Αμερικανοί αυτό το πέτυχαν και το ενσωμάτωσαν στο Σύνταγμά τους!

      Τέλος, όσο γιά το εάν τα έχω σκεφτεί σφαιρικά. Προσωπικά τα έχω σκεφτεί όλα. Αυτό που κυρίως σκέφτομαι είναι ότι θα πρέπει να πάψετε να κάθεστε να γράφετε με τις ώρες εδώ μέσα και να αρχίσετε να οργανώνεστε σε άλλο επίπεδο. Πολεμικά.

      Λεγεωνάριος

      Διαγραφή
  9. Ο Μεγας Αλέξανδρος χρησιμοποίησε μισθοφόρους;

    Οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες μας είχαν μισθοφόρους;

    Οι οπαδοί των ΣΟΡΟτραπεζιτών , οι αριστεροί , δεν είναι μισθοφόροι πολεμιστές, πεζοδρομικοί και προσφάτως ΚΑΙ διαδικτυακοί ;
    Ολοι αυτοί , οι αριστεροί , δεν διδάσκονται μέσα απο την μαρξιστική θεωρία να σκοτώνουν για να επιτύχουν τον σκοπό τους;

    Τις επενδύσεις ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν γίνει και θα γίνουν στην χώρα μας (και σε όλην την Ευρώπη) , ποίος θα τις φυλάσσει; Οι Ελληνες άντε και αλλοδαποί υπάλληλοι της αστυνομίας; Οποιος το πιστεύει ακόμα αυτό απλώς δεν έχει αντιληφθεί τον ρόλο που παίζουν οι εταιρίες σεκιούριτι. Μια βόλτα απο γκολντεν μεριά θα τον πείσει.

    Παντού και πάντα μισθοφορικοί στρατοί.
    Το θέμα είναι ποίος τους προσλαμβάνει και για ποίο σκοπό!

    (Δεν είχαν χρήμα οι κάθε είδους Πέρσες να τους εξαγοράσουν;)

    Το πρόβλημα του να εξαγοράσουν τον εξαγορασμένο μισθοφορικό στρατό παίζει και αυτό.
    Αυτό ΟΜΩΣ μπορεί να γίνει και ανάποδα.

    Σημαντικότατο είναι να μην ξεχνάμε πως το χρήμα με το οποίο πληρώνουν ΣΗΜΕΡΑ , τις εταιρείες μισθοφορικών στρατών , είναι ΑΕΡΟΧΡΗΜΑ. Κανένα αντίκρυσμα δεν έχει!
    Αυτό οι ιδιοκτήτες των μισθοφορικών εταιρειών το γνωρίζουν καλλίτερα απο τον καθέναν. Για αυτό και οι παγκοσμιοποιητές ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ να μετατρέψουν μέσω μνημονίων και πολέμων , το αερόχρημά τους σε σκληρό νόμισμα. Γη και υποδομές. Διαφορετικά δεν θα έχουν τίποτα εντός ολίγου που η φούσκα του χρέους σκάει.

    Η εταιρεία μισθοφόρων θα προσπαθήσει να μαντέψει τον νικητή. Εάν δεί τους γηγενείς έτοιμους να θυσιαστούν , θα πουλήσει τους ξένους! Και αυτό διότι γνωρίζει πως ο λαός που μάχεται για τα δίκαια του είναι ανίκητος και δη ο Ελληνικός. Εάν δε μετανοήσουμε και επικαλεστούμε Την Βοήθεια Της Υπεραγίας μας Θεοτόκου , η νίκη μας θα είναι πιο πολύ και απο βεβαία.
    Το ίδιο βέβαιη θα είναι και η ήττα αυτών που κόβουν αερόχρημα.
    Το Φως θα νικά πάντοτε το σκοτάδι και η Αλήθεια το ψέμα!
    Κάποιοι μπορεί όλα αυτά να τα θεωρούν αστεία. Οι δούλοι του εξαποδώ παγκοσμιοποιητές αριστεροί , δεν το θεωρούν καθόλου μα καθόλου αστείο. Για αυτό και πολεμούν με τόση λύσσα την Αληθινή πίστη μας, τα ήθη τα έθιμα μας και τις αξίες μας.
    Την Αλήθεια.


    Ιω. 14,6 “ ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι᾿ ἐμοῦ.”


    Το θέμα δεν είναι αν θα πουληθεί ο μισθοφορικός στρατός , αλλά οι Ελληνες, εντός η εκτός εισαγωγικών, που θα τον προσλάβουν και θα αναλάβουν μετά την απελευθέρωση μας την διακυβέρνηση του έθνους μας. Για αυτό ναι χρειάζεται επαγρύπνηση εκ των προτέρων και γνώσεις πολιτικές που θα αποκαλύπτουν κατά το δυνατόν το ποιόν των σωτήρων μας.

    Πίστη Στον Τριαδικό Θεό μας και Γνώσεις πολιτικές απο τους Ελληνες για να μην βρεθούμε εκ νέου κάτω απο τον ζυγό των μισθοφόρων ...που θα παλεύουν για τα δίκια του εργάτη!

    Προσοχή λοιπόν απο τώρα ΚΑΙ στους

    “δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκκαλα Ελλήνων ιερά”

    https://filonoi.gr/2011/01/05/1-17-5/

    διότι εκτός των όλων των άλλων “φίλων” μας ,
    παραμονεύουν και τα παλλαϊκά μέτωπα...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΧΡΙ ΚΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΙΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. θελει να παω σαφτο το λαμογιο τον βελοκολο, να μου δωση καμια αλιφη για την καραφλα // ΒΕΛΗΓΚΕΚΑ, αμα δωσης οπλο στους μισους εληνες, το πιθανοτερο ινε ότι θα καθαρισουνε τους αλους μισους // καντε ένα σοβαρο κουνημα, εστω κε μαφτον τον ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ που ινε για τα πουρνάρια κε τα γιδια // Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η 17Ν. με μονο ένα παληοπιστολο καθαρισε δεκα μεγαλο-λαμογια κε θα τους θυμουντε εωνιως τα υπολιπα δεκα (εκατομυρια). θυμαμε ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ από τον φοβο του πηγε στο κεντρο της αμερικης (στο Ουισκονσιν) κε αγορασε μια φαρμα με 100 σωματοφυλακες. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ. πιον να φοβηθούνε? τα χαζο-αντρακια του καναπε?? τον καταληψια με τα γυνεκια μπούτια? τον παπαρα της ορθοδοξιας που κατουριετε πανω του?? // ΤΩΡΑ ΚΟΨΕ ΜΕ φοβισμενη γιαγιουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ αδιάβαστος αν θεωρείς ακόμα, ότι ήταν όλοι μεγαλολαμόγια αυτοί που καθαρίστηκαν από την 17 Ν.
      Σε σημεία μίσους που έχουμε φτάσει στην Ελλάδα (πατριώτες-προδότες) είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι μισοί θα σκότωναν τους άλλους μισούς αν είχαμε όπλα. Εκτός κι αν άρχιζαν τα λαθροτζιχάντια να σφάζουν αδιακρίτως πρώτους πρώτους τους αριστερούς που τους έχουν και πρόχειρους και είναι απονήρευτοι βλακο-αλληλέγγυοι (δεν λέω για τους ψευτο-αλληλέγγυους που παίρνουνε και μισθό). Τότε θα ξύπναγαν όλοι οι απλοί αριστεροί, από το μάτριξ της μαλακίας που τούς είχε χώσει το σύστημα, και θα συντάσσονταν με τους πατριώτες.

      Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποια σχόλια σου κόβω;

      Διαγραφή
    2. Με το συμπαθειο ..πήγαινε στο sxolianews.gr να διάβασης περί 17 Νοέμβρη.Και να θυμάσαι ότι ο Γιωτόπουλος κατέβηκε μαζί με τον καραμαν Αλή ,από το αεροπλάνο.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Σας επαναλαμβάνω ,το ποτήρι θα το πιούμε όλο.Ξερεις γιατί ;γιατί η μαλακεια στον εγκέφαλο των εδώ κατοίκων πάει σύννεφο !και εσύ που έγραψες ότι είμαι ηττοπαθής .... κούνια που σε κουναγε.Απο τα πλήκτρα ,πολλά γράφονται ,οι πράξεις στα αλώνια...ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. και όσο ο Μάγκας θα μας λέει τα ωραία-ενδιαφέροντα ΑΛΛΑ και περίεργα στο Άρθρο του θα συμβαίνουν τα παρακάτω...Εnjoy your visit sir!!!


    Συνοπτικά. ΦΕΚ 1ης Οκτωβρίου 2019, τεύχος Β΄, αρ. φυλλου 3646, αποφαση Αριθμ. 147357/Δ1 Με την απόφαση λοιπον Αριθμ. 147357/Δ1 της υφυπουργού Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ορίζονται οι 138 σχολικές μονάδες για το σχολικό έτος 2019-2020, εντός των οποίων θα λειτουργούν οι Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ). Εξ αυτών 65 θα είναι οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 39 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εγκρίθηκε η ίδρυση Δομών Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφυγοπαίδων (ΔΥΕΠ) ως Παραρτήματα 34 όμορων Νηπιαγωγείων, εντός των Κέντρων Φιλοξενίας.



    https://www.protothema.gr/greece/article/932583/ston-peiraia-ploio-me-466-prosfuges-kai-metanastes-apo-lesvo-kai-hio/

    https://www.protothema.gr/greece/article/932470/seminaria-marketing-kai-epiheirimatikotitas-se-anergous-metanastes-kai-prosfuges/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μην λέτε χαζομάρες ,για πότε θα χωθη ο χαζαρος και η Καμπάλα του σε τέτοια εταιρεία....,άσε που οι δημιουργοί της θα είναι τέτοιοι.Πετα έξω την Μοσάντ ,τους σιωνιστές ,τα ερπετά ,τους λεχρίτες και μετά συζητάμε.Εχετε κωλο να τα βάλετε με πράκτορα της μοσαντ;άντε μπράβο...βαρεσατε κάνα πουστη κατσαπλια στις μαπες;καμμιά ντουζίνα πακιά ;στις γρήγορες, κωλογυφτους ;βαρεσατε κάνα κατσικοκλεφτη στα άγρια χαράματα ;σπάσατε στο ξύλο κάνα κοπρα που πείραξε την οικογένειάς σας ;έρχονται σε ομάδες.Οποιος θέλει να παίξη τον άντρα ,ας βγάλη άδεια τύπου β και ας πάη στα καράβια.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο εδώ ανώνυμος και ο αρθρογράφος ταυτίζουν τον κρατισμό με τον κομμουνισμό. Λάθος. Ο Μιχαλόλιακος της ΧΑ επισήμως και από τα κανάλια όταν είχε πρόσβαση το έλεγε: "είμαστε κρατιστές". Ο γερο-Πλεύρης έλεγε ότι η Κίνα, ένα άκρως κρατικιστικό καθεστώς όπου μέχρι πρόσφατα απαγόρευε στις οικογένειες να έχουν πάνω από ένα παιδί, είναι εθνικιστικό καθεστώς και όχι κομμουνιστικό. Δηλαδή από κρατιστές κομμουνιστές μετεξελίχθηκαν σε κρατιστές εθνικιστές. Υπάρχει ένα διάγραμμα που κυκλοφορεί όπου στον άξονα χ έχει την δεξιά και την αριστερά και στον άξονα ψ έχει τον αυταρχισμό, χαμηλό αυταρχισμό κάτω και υψηλό αυταρχισμό προς τα πάνω. Έτσι οι λίμπεραλς είναι κάτω αριστερά, οι κομμουνιστές πάνω αριστερά, οι φασίστες τύπου ΧΑ πάνω δεξιά και οι λιμπερτάριανς κάτω δεξιά. Το ζητούμενο για μας είναι να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε με κουτάκια που τα έχουν σχεδιάσει άλλοι πριν από μας για μας στα πλαίσια του ελέγχου του νου, πάμε λοιπόν στην ουσία που για πολλούς από εμάς είναι ότι δεν θέλουμε πολύ κράτος, γιατί η αισχρή υπερφορολόγηση και οι βλακώδεις παρεμβατισμοί με επιδόματα... 10.000 ευρώ σε οποιοδήποτε άνεργο στόκο να πάει να φτιάξει επιχείρηση και πήγαν όλοι οι άχρηστοι και φτιάξαν καφετέριες και σουβλατζίδικα και έπηξαν οι πόλεις, δημιούργημα των επιδομάτων είναι αυτό το φαινόμενο και όχι της ελεύθερης αγοράς, εν τέλει λοιπόν το πολύ κράτος καταστρέφει την οικονομία. Το άλλο άκρο είναι ο αναρχισμός όπου η κόρη του αρθρογράφου αν δεν έχει αισθήματα για την πατρίδα της και τη φυλή της και σύμφωνα με τα αναρχικά πρότυπα, πηδιέται με μαύρους και το γένος τους οδηγείται στην εξαφάνιση και αντικατάσταση. Ένας συμβιβασμός είναι οι λιμπερτάριανς που διατηρούν το εθνικό κράτος μόνο για τα απαραίτητα, πχ την εθνική άμυνα, και όλα τα άλλα ιδιωτικοποιούνται. Τα Αυστριακά οικονομικά τα έχει ακουστά κανείς;

    Τώρα αυτό που μας περνιέται για "αγορές" και "ελεύθερη αγορά" είναι στην πραγματικότητα το μονοπώλιο των τοκογλύφων και χρηματιστών εβραίων και οι εικονικές συναλλαγές μεταξύ τους, πχ θέλουν να αυξηθεί η τιμή του σιταριού; Αγοράζουν και πουλούν μεταξύ τους μεγάλες ποσότητες στις επιθυμητές τιμές χωρίς να μετακινείται ούτε κόκκος σιταριού από αποθήκη σε αποθήκη. Οι άλλοι σου λένε ανέβηκε η τιμή του σιταριού, και οι πραγματικές πωλήσεις και μεταφορές γίνονται με την φουσκωμένη τιμή. Άλλο παράδειγμα: στους δρόμους στην Ελλάδα υπάρχουν μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας από λίγους πάροχους και βλέποντάς τα νομίζεις ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Αλλά η vodafone τους έχει αγοράσει όλους εκτός από την cosmote και είμαι σίγουρος αν ψάξει κανείς ποιος έχει τις μετοχές καταλήγεις στους ίδιους όμιλους εβραϊκών συμφερόντων. Δεν τα ξέρει αυτά ο αρθρογράφος; Φυσικά και τα ξέρει αν ασχολήθηκε με επιχειρήσεις.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ σωστα φιλε μου. δεν ητανε όλα μεγαλο-λαμογια. ηταν κε πολιτικες κε ικονομικες δολοφονιες, κατ' εντολην παντα του αφεντικου, δηλαδή της CIA. βεβεα τα εργατακια-εκτελεστες δεν γνωρίζανε τιποτα (π.χ. ο ενας ξηρος ηταν απλος ικοδομος). αμφιβαλω αν το γνωριζε κε ο λοχαγος γιωτοπουλος // όπως κε ναχη, 17Ν ικοσιπεντε εκτελεσεις - - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 18.000 ΑΦΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΕΛΗΝΩΝ (κυριως από τα εβραηκα τραπεζικα κε δικηγορικα ερπετα). αφτες οι θεάρεστες οργανώσεις πρεπη να υπαρχουν, διοτι απλα δεν υπαρχη σοβαρο κρατος κε σωστη δικεοσυνη // όπως κε ναχη, δικεουντε ένα αγαλμα. τωρα γεμισε ο τοπος λαμογια // μην επιμενης, δεν δικεουσε αγαλμα ακομα. το πολύ-πολύ καμια φαρδια πολυθρονα για να συνεχισης να γραφης μαλιακιες (θαβμαζω την απομονη σου) κε ένα πιστολακι για τα μαλια, να εσθανεσε ο τετιος ο πολα βαρυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε συ... πώς ξαφνικά, από φοβισμενη γιαγιουλα έγινα πολα βαρυς;;
      Ω ναι!.. για την καράφλα μου θα χρειαστώ σίγουρα πιστολάκι! 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  15. Όταν θα γίνεις πιο κόσμιος και όχι προκλητικός και προσβλητικός και ειρωνικός απέναντι στους συνσχολιαστές σου, θα αναρτηθούν τα σχόλιά σου.
    Άλλωστε το λέω και το φωνάζω από την αρχή που ξεκίνησα το μπλογκ. Δεν είμαι δημοκράτης τόσο ώστε να το κάνω αρένα ή μπουρδ.. το ιστολόγιο. Έκλεισαν αρκετοί φίλοι μου τα ιστολόγιά τους από την πολλή δημοκρατία. Είμαι με το μαστίγιο ακόμα και στα αδέλφια μου όταν γράφουν εδώ (τα βιολογικά αδέλφια μου εννοώ). Όλων των αγαπημένων μου σχολιαστών, τους οποίους γνωρίζεις, έχουν κατά καιρούς κοπεί ή ψαλιδιστεί σχόλιά τους στα οποία "ξέφυγαν". Και έδειξαν κατανόηση και έγιναν προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους.
    Και σού εξήγησα και κάποια πράγματα σε ημέηλ, τα οποία λυπάμαι που δεν έλαβες υπ'όψιν. Ήθελα πραγματικά να πάνε όλα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πολύ καλα κανης. η πουτανα η πραγματικη δημοκρατια ινε για μορφωμένους ανθρώπους κε όχι για αμόρφωτα λαμογιε γιδια. η πολύ δημοκρατια βραπτη σοβαρα το σπληναντερο κε αλα ζωτικα οργανα // δεν πηρα κανενα εμαιλ. ισως χαθηκανε μαζι με το καραφλιασμενο κομπιουτερ. όπως κε ναχη δεν εχη σημασια. Η ΠΟΛΥ Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΗ ΦΑΗ // ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟΛΕΣ ΑΦΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΒΓΗ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΕ ΠΑΛΑΒΟ (μεσα σαφτες τις ακρως παλαβες εποχές που ζουμε) διοτι ερχοντε εποχές που ότι δητε κε ακουσετε να κρατιεστε καλα στους καναπέδες κε να μην τρομάξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απευθυνόμουν σε εσένα monsieur ΔΕΠ. Γνωρίζει ο εν λόγω...

      Διαγραφή
    2. "..ερχοντε εποχές που ότι δητε κε ακουσετε να κρατιεστε καλα στους καναπέδες κε να μην τρομάξετε"

      Αυτό πές το πάλι. Γιατί ακριβώς έτσι θα γίνει. Και νομίζω ότι ζούμε ήδη τα προεόρτια. "Κάτι σάπιο πλανιέται πάνω από την Δανιμαρκία"... Και δεν είναι μόνο ότι πολύς κόσμος παρανοεί ή πέφτει σε κατάθλιψη και όλοι μαζί μαλώνουν μεταξύ τους όπου βρεθούν, αλλά εγώ τρεις νύχτες στη σειρά ξυπνώ ενδιάμεσα (όπως αυτή τη στιγμή) με φοβερούς πονοκεφάλους, που μια εσωτερική φωνή μού λέει πως: Οφείλεται ή σε υπόηχους σαν αυτούς που λέει ο Λαμπρόπουλος ότι εκπέμπουν (στη δεκαετία του '90 μιλάγαμε για ραδιοκύμματα ELF ότι εξαπέλυαν τις νύχτες στις πόλεις), ή.... σε ένα είδος μαγείας που έχει σκόπιμα εξαπολυθεί και σχετίζεται με τον διαμοιρασμό των λαθρο-μουσλιμιών σε κάθε σημείο της Ελλάδος. Βέβαια και το ισλαμ τί νομίζεις ότι είναι.. Υποπροϊόν του Ιουδαϊσμού, δηλαδή της Καμπάλα είναι. Μαγεία σκορπισμένη παντού στην Ελλάδα, που δεν διαφέρει πολύ από τις μαγείες με τις οποίες ασχολούνται και οι γύφτοι πολλά χρόνια τώρα, οι προπομποί της ασιατικής σαρας και της μάρας που μάς ήρθε τη δεκαετία αυτή..
      Είναι βαθειά η λαγουδότρυπα.. και πραγματικά "Κάτι σάπιο πλανιέται πάνω από την Δανιμαρκία", πανάθεμα κι αν θυμάμαι από πού ξεκίνησε η φράση αυτή.

      Μόλις όμως μού πέρασε ο πονοκέφαλος. Και σε καληνυχτώ (αν κι είναι ήδη πρωί), πάω να κερδίσω λίγο ακόμα ύπνο γιατί στις 8:15 έχω εγερτήριο.
      Και να ξέρεις.. δεν είμαι κακός. Απλά ψάχνω για καλοπροαίρετους ανθρώπους, κι όπου μού βγούν φίδια.. θα τα πατήσω αργά ή γρήγορα.
      Α.. ξέχασα να σού πω ότι εχθές έφαγα και μια βαρβάτη πισώπλατη μαχαιριά σε άλλο ιστολόγιο. Αλλά θα την αντέξω, γιατί την φάγαμε τρεις ιστολόγοι μαζί. Και θα μάς περάσει εύχομαι. Όλα κάποια στιγμή περνάνε. Και τα λάθη μας θα βρούμε μπροστά μας και τις καλές μας πράξεις. Κι όλα αποδεικνύεται πως έχουν κάποια λογική στο τέλος. Κι αποτελούν μέρη ενός απρόσιτου στην ανθρώπινη λογική σχεδίου. Είναι ο Θεός; Είναι το μάτριξ; Είναι μια παγίδα ενός εξωκοσμικού φαρσέρ; Ότι κι αν είναι.. κάποιες απαντήσεις θα τις πάρουμε κάποια στιγμή. Ίσως και την στιγμή της οριστικής εξόδου μας από την σάρκα.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
    3. Κώστα πρόσεξέ το αυτό με τον διακεκκομμένο ύπνο. Ενδέχεται να σου έχουν κάνει ζημιά οι πολλές ειδήσεις. Δουλεύουν κυρίως σε υποσυνείδητο επίπεδο.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ Γιώργο μου να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  17. Δυστυχώς πικρό, ωμό αλλά πάνω απ' όλα ΑΛΗΘΕΣ κείμενο που εκφράζει συγκεντρωτικά τίς απόψεις τών περισσοτέρων ημών & υμών περί της αγαπημένης μας & υπόδουλης πατρίδος !
    Καμμία κάθαρση και καμμία ελευθερία δέν διαβαίνουν ροδόσπαρτο δρόμο.
    Από τα βάθη τών χιλιετιών πηγάζει μία ακόμη αλήθεια : "οι λίγοι κάνουν την διαφορά" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή