«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Το έκαναν κι αυτό.. Σε χωριό 15 κατοίκων έφεραν 60 αλλοδαπούς! - Και στο χωριό Άλλη Μεριά Μαγνησίας ψεύδονται για τον αριθμό των εισβολέων, τους οποίους εισβολείς υποστηρίζουν 300 περίπου συριζοκάτοικοι με άλλους 300 που φοβούνται τη στάμπα του "ρατσιστή" έναντι 70 πατριωτών που λοιδορίθηκαν από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) - 300 νέοι λαθροεισβολείς στη Λέσβο το Σαββατοκύριακο που μάς πέρασε.

Σχόλιο Διόδοτου: Στην φωτο εντωμεταξύ βλέπετε το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ως τώρα μάς δούλευαν πως τα έξοδα που κάνει το ελληνικό κράτος για τους λαθρομετανάστες, προέρχονται από ευρωπαϊκά και άλλα ξένα κονδύλια.


Σχόλιο ανωνύμου: Στην Αλλη Μερια είχαν ξαναπροσπαθησει τον Μάιο να φέρουν και λόγω διαμαρτυρίας το ακύρωσε. Πριν λίγες μέρες μαθεύτηκε οτι ο ξενοδοχος έκανε εκ νεου σύμβαση. Μαζευτηκε περιπου ο ιδιος αριθμός κατοίκων, γύρω στους 70 και την πεσανε στον ξενοδοχο. Εν τω μεταξύ και την πρώτη φορά και τώρα ειχαν κανει την εμφάνισή τους μες στο χωριο οργανωμένα δεκαδες αντιφα, καθοτι ο Βόλος ειναι πλέον μια σφηκοφωλια του Σορος, με αναρχο οργανωσεις παντου και απειλούσαν τους κατοίκους και στοχοποιωντας τους. Τα τοπικα δημοσιογραφικα υπαλληλακια της περιοχης χαρακτηρισαν οσους αντεδρασαν ως εν δυναμει νεοναζι και τα κλασσικα εικονογραφημενα. Ψεύδονται λεγοντας πως πηγαν γυρω στους 20 οι οποιοι ειναι συριοι οικογενειάρχες ενω ειναι 70 τογκολεζοι και σομαλοι. Τους συνόδευαν τζιπαρες απο μκο με διερμηνεις, ψυχολογους, κοινωνικούς λειτουργους και τα τοιαύτα. Ο ξενοδόχος διατυμπανιζε οτι θα παρει καμια 400.000€

Νύχτα τους μεταφέρουν για να αιφνιδιάσουν τους κατοίκους – Λάρισα: Σε χωριό 15 κατοίκων έφεραν 60 αλλοδαπούς!

 

Νύχτα φέρνουν πλέον τους αλλοδαπούς στις διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες οι Αρχές, προκειμένου να ξεγελάσουν και να αιφνιδιάσουν τους κατοίκους των περιοχών στις οποίες τους μεταφέρουν.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, οι Αρχές αποφάσισαν να μεταφέρουν από εδώ και στο εξής τους αλλοδαπούς τη νύχτα έτσι ώστε να μην δημιουργούνται αντιδράσεις.

Αυτό έγινε στην Άνω Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς στη Λάρισα εχθές  Κυριακή, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τη νύχτα  με σκοπό την εγκατάστασή τους σε ξενοδοχείο της κοινότητας.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του onlarissa.gr ένα γεμάτο πούλμαν με άνδρες, γυναίκες και ανήλικους, έφτασαν στην Άνω Σωτηρίτσα από εναλλακτική διαδρομή.

Το λεωφορείο σταμάτησε στα 30 μέτρα από το πρώτο σπίτι του χωριού και περιπατώντας οι αλλοδαποί  και συνοδευόμενοι από αστυνομικούς κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο της κοινότητας (500 μέτρα) από εκεί που στάθμευσε το πούλμαν, όπου και εγκαταστάθηκαν στον ξενώνα «Το Αγνάντι».

Υπενθυμίζεται ότι η πανέμορφη Άνω Σωτηρίτσα είναι ένα πολύ μικρό χωριό με μόλις 15 μόνιμους κατοίκους κυρίως μεγάλης ηλικίας. Οι αλλοδαποί που έφτασαν στο χωριό σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στα 60 άτομα!

Οι κάτοικοι είναι πολύ ενοχλημένοι με την εξέλιξη της κατάστασης καθώς θεωρούν ότι ο τόπος τους είναι μικρός για να μπορέσει να κρατήσει και να συντηρήσει τόσους αλλοδαπούς.
Δεν είναι όμως μόνο ο Δήμος Αγιάς.




Στον Βόλο, έφτασαν και άλλοι αλλοδαποί  οι οποίοι πρόκειται να τοποθετηθούν για μόνιμη εγκατάσταση σε περιοχές  στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Συνολικά 70 αλλοδαποί (αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός) με εθνικότητα από την Συρία και το Αφγανιστάν, (ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουν) προερχόμενοι από το ΚΕΠΑ  της Σάμου, έφθασαν λίγο μετά τις 3 το απόγευμα και εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο «Δευκαλίων» της Άλλης Μεριάς.
Πρόκειται για πρόσφυγες που έχουν ήδη φυσικά «αιτηθεί άσυλο»  και αύριο ή τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φθάσουν 25 ακόμη ομοεθνείς τους.
Στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν, βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, διερμηνείς και κοινωνικοί λειτουργοί, προκειμένου να τους βοηθήσουν στην προσαρμογή τους και σε οτιδήποτε χρειαστούν.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την ίδια ώρα συνεχίζεται χωρίς διακοπή το πρόγραμμα «αποσυμφόρησης» της Μόριας και αντίστοιχης συμφόρησης της ενδοχώρας.

Για σήμερα Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η αναχώρηση 424 «αιτούντων» με… προσφυγικό «προφίλ» ή μελών «ευάλωτων» ομάδων, όπως αρέσκονται να περιγράφουν τους αλλοδαπούς οι επίσημες ανακοινώσεις.
Άλλοι 200 έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσουν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Παρ΄όλα αυτά οι αυξημένες «ροές» (sic)  των αλλοδαπών  συνεχίζονται στη Λέσβο. Το Σαββατοκύριακο έφθασαν περισσότεροι από 300 προκειμένου να «αυτοεγκλωβιστούν» στην Λέσβο.
Ο πληθυσμός του καταυλισμού στη Μόρια παραμένει μεγαλύτερος των 15.000 ατόμων, τα οποία αργά ή γρήγορα βέβαια θα προωθηθούν στην περίφημη ενδοχώρα, για να δώσουν τη θέση τους σε άλλους 15.000 που θα έχουν φτάσει στο μεταξύ.

pronews.gr

12 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΛΑΘΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ …ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ !
    Σε λίγο…θα μας φτύνουν στο σούπερ μάρκετ , γιατί θα αγοράζουμε μπέικον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Νοεμβρίου, 2019 00:06

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΥΨΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΑΝΤΑ Ό ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αλλη Μερια είχαν ξαναπροσπαθησει τον Μάιο να φέρουν και λόγω διαμαρτυρίας το ακύρωσε. Πριν λίγες μέρες μαθεύτηκε οτι ο ξενοδοχος έκανε εκ νεου σύμβαση. Μαζευτηκε περιπου ο ιδιος αριθμός κατοίκων, γύρω στους 70 και την πεσανε στον ξενοδοχο. Εν τω μεταξύ και την πρώτη φορά και τώρα ειχαν κανει την εμφάνισή τους μες στο χωριο οργανωμένα δεκαδες αντιφα, καθοτι ο Βόλος ειναι πλέον μια σφηκοφωλια του Σορος, με αναρχο οργανωσεις παντου και απειλούσαν τους κατοίκους και στοχοποιωντας τους. Τα τοπικα δημοσιογραφικα υπαλληλακια της περιοχης χαρακτηρισαν οσους αντεδρασαν ως εν δυναμει νεοναζι και τα κλασσικα εικονογραφημενα. Ψεύδονται λεγοντας πως πηγαν γυρω στους 20 οι οποιοι ειναι συριοι οικογενειάρχες ενω ειναι 70 τογκολεζοι και σομαλοι. Τους συνόδευαν τζιπαρες απο μκο με διερμηνεις, ψυχολογους, κοινωνικούς λειτουργους και τα τοιαύτα. Ο ξενοδόχος διατυμπανιζε οτι θα παρει καμια 400.000€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αντιφα ,είναι υπάλληλοι της Μοσάντ.
      PAY ROLL BY MOSANT.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Να πάνε λίγο παραπάνω απ' το ξενοδοχείο οι λάθρο, ένθα καί το -μετά πισίνας- σπίτι (το ...αρχονταρίκι! lol!!!) του καρασιωνιστή καί καραοικουμενιστή δεσπότη Δημητριάδος (καί αδελφού υφυπουργού του παλιού Σημιτικού Πασόκ, του Γεωργακόπουλου). Να τους φιλοξενήσει αυτός! (Που είναι καί παραδόπιστος. Να πάρει καί τα λεφτά του Σόρος, με την ευκαιρία. :-) )

    Εδώ είμαστε ένα μεγάλο χωριό. Οι τοπικοί αντίφες είναι γνωστοί... με ό,τι συνεπάγεται αυτό γιά το μέλλον, αν μ' εννοείτε. Τυγχάνουν φίλαθλοι ( ; ) του Ολυμπιακού Βόλου, καί γράφουν συνθήματα στους τοίχους πάντα με τις τρείς μασωνικές τελίτσες από δίπλα, καί παραλείποντας τα φωνήεντα. (Εβραιοχούγια αυτά, σαφώς.)

    [Πχ: Mlvts -1- :. . Ο Μαλαβέτας ήταν ποδοσφαιριστής του Ολ. Βόλου, νομίζω καί κομμουνιστής, που σκοτώθηκε επί Κατοχής. Το δέ 1 είναι η θύρα των αντιφάδων στην έδρα του Ολ. Βόλου, το "Εθνικόν Αθλητικόν Κέντρον" (ΕΑΚ), το στάδιο που έχτισε η χούντα. :-) ]

    Ο "εξυπνάκιας" ξενοδόχος της Άλλης Μεριάς έμαθα πως είναι ξεροκέφαλος καί δεν πείθεται από λογικά επιχειρήματα. Αλλά, όταν διαπιστώσει κατά τον Μάϊο ότι οι λάθρο του κάνανε το ξενοδοχείο θερινό, κι όταν διαπιστώσει πως κανείς δεν θα του πληρώνει πλέον ενοίκιο καί δεν θα βρίσκει κανέναν "υπεύθυνο" "Μ"ΚΟά στα τηλέφωνα, ας ΜΗΝ κάνει τον κόπο να ζητήσει συγνώμη απ' όσους αντέδρασαν κατά της εγκατάστασης λάθρο.

    Τέτοια άτομα οι πατριώτες τα έχουμε ήδη ξεγραμμένα. Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλε μου Εργοδότα!

      "Οι τοπικοί αντίφες είναι γνωστοί... με ό,τι συνεπάγεται αυτό γιά το μέλλον, αν μ' εννοείτε"

      ΣΑΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ .. ΣΑΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!!! 🙂

      Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αλλά πρώτα .. "το ποτήρι" που λέει κι ο Αριστόμαχος..😀

      Διαγραφή
  5. Ναιιιιιι !όσο το σκέφτομαι αυτό το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ποτήρι ,μου την βάρα στο κεφάλι !,είπαμε ...χαρτί ,μολύβι....
    Ααααα !ΟΧΙ !ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα μοσαντακια.Σταθειτε να δείτε τι κλάμα !
    Σταθείτε να δείτε ,πως θα λειτουργήσει ΚΑΙ ΛΕΤΟΥΡΓΕΙ ,Ο ΘΕΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.Ουφ !από αυτό το ποτήρι δεν έχω να πιω !
    Ρε ! Θα ξεραθειτε στο γέλιο !όπως ξεράθηκα και εγώ ,όταν επιβεβαιώθηκαν αυτά που είχαν πει....Απρίλιος του 2017,τριπλέτα αναχωρήσεων...Ροκφέλερ ,ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,δρακουμελ.Και μετά ακολούθησε ο καταιγισμός εξαφανίσεων και "πέθανε".Χουχουχου !χαχοχαχαχο !.
    Για δείτε τώρα ,ο μητροπολίτης Χαλκίδος ελέγχει τις κατασκηνώσεις της Εκκλησιας στις Ροβιές Ευβοίας ;οι λάθρο ,μετά τα Βρασνά ,οδηγήθηκαν εκεί.Ο μητροπολίτης αυτός δεν ήταν που δέχθηκε τους σχισματικούς Ουκρανούς ;χαχαχα !
    ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ !
    ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ :ο ΟΗΕ ,ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ......
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ....ΜΕΧΡΙ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ....ΜΕΤΑ....ΘΕΣ ΓΥΡΕΥΕ ....
    ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ.
    ΟΙΜΩΓΕΣ ,ΚΛΑΥΘΜΟΙ ,ΧΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΒΡΙΣΙΔΙΑ ,ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ,ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ.
    ΦΡΙΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΙΑ ,ΤΑ ΙΣΛΑΜΟ ΧΟΥΧΛΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ ,ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΌΠΟΥ ΒΡΟΥΝ !.......ε ;Χα Χα !
    Ο ΙΣΚΑΝΤΕΡ ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΆ.ΤΟ 2022 ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ.Για να δούμε.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ :ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ,ΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΤΌΠΙΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ.....
    ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΕΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ,ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ΤΟ ΔΡΑΜΑ....
    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ..ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ,ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ,ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ.
    ΑΣ ΕΛΠΊΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ,ΝΑ ΣΥΝΤΜΗΘΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τέλος το είπες καλά... "ΝΑ ΣΥΝΤΜΗΘΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ".
      Γιατί μέχρι το 2022.. για υπολόγισε.. κάθε 9 μήνες ακριβώς, γεννάνε οι ισλαμομαντήλες τα τζιχαντιστάκια, σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα δίδυμα.
      3μισι εκ.μουσλίμια τώρα στη χώρα. Θα είμαστε ή δεν θα είμαστε 7 εκ. εμείς και 7 αυτοί..;
      Να δεις μια σαρία που θα έχεις τότε αντί για την πουτάνα ψευτοδημοκρατία σου...
      Και μωχαμέτηδες δημάρχους και βουλευτές στην 'ελληνική" σου βουλή βεβαίως βεβαίως...

      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ.
      ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ "ΩΠΑ" Ή ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.. ΜΙΑ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΙΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

      ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΑ!!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Φιλε ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ο ΟΗΕ σημερα σταματησε τις κυλιομενες σκαλες λογω οικονομικων δυσκολιων. Τα λες ολα με μαθηματικη ακριβεια.

      Διοδατα, μην ανησυχεις. Η Νεμεσις ηδη δουλευει οβερταιμ στην Αμερικη. Ο σημαιοφορος του αγωνα κατα της "ασπριλας" (Λευκη Φυλη) μας αφησε χρονους. Πολυ μεγαλο ερπετο. Ποιο μεγαλο κι' απο τον Μπρεζινσκι.

      https://www.latimes.com/obituaries/story/2019-11-11/noel-ignatiev-dies-race-whiteness

      Διαγραφή
    3. Να είσαι καλά φίλε μου Ahoy, για τις χρήσιμες πληροφορίες σου!

      Διαγραφή
  6. Αhoy ,το διάβασα.Ο Νόελ....μμμ..ααα!εεε ;ωωωωαααααχαχαχαχα !
    Κώστα...τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ,ΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ ,ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ,Η ΜΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΑΛΠΙΓΞ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΗ , ΆΤΑΚΤΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ,Η ΑΛΛΗ ,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ .Στα κολοκύθια μου ,να και το μάθουν ,να ,και να μην το μάθουν.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.
    Καλά ε ...οι χαμηλότερες σκουληκαντερες ,που δεν την ψιλιαζωνται.....χοχοχο!θα πάθουν κολουμπρα.
    Κυττα χαβαλε :τους είπε ο Τραμπ:πάρτε πίσω τα τζιχαντια σας και φυλακιστε τα.Οι χάζαρο λεχρίτες στην Ευρώπη κάνουν την πάπια.Κυττουν εδώ κυττουν κάτω ,σφυρίζουν αδιάφορα....χιχιχι.Σκαει μύτη ο Πόντιος :θα σας στείλουμε πίσω τα τζιχαντια !ω;ε ;α ;ι ;αααχαχαχα ! Που θα πάνε τα τζιχαντια ;στο ελλαντα.
    Τραμπ:ρεεεεε !μαζεύετε τζιχαντια ;αααχαχαχα!ω;ε ;α;ι ;πως είπατε κύριε Τραμπ πρόεδρε ;ω,α ,ε ,ι.Ρε κάτσε κάτω να δης !η Ντόρα το κατέχει ,την βλέπεις που κάνη την μουγκή ;δεν μπορεί η ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΕΝΑ να κάνη πίσω ,γιατί θα της ζητάνε να επιστρεψη και το αδενοχρομ ,έτσι Αhoy ;αααχαχα !
    Σας λέω ,το χοντρό χουνερι που θα ΞΕΡΑΝΗ τις κάμπιες ,είναι ότι δεν τις ενημερωνη για όλα ο όφις.Εμεις Κώστα μου , θέλουμε να επιταχυνθούν οι χρόνοι.Και ποιος δεν θέλει ;εννοώ ΕΜΑΣ.ΤΩΡΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ...ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩΡΟΔΩΚΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ !ΑΑΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεοέλληνες θα πάρετε αυτό που σας αξίζει.Λυπάμαι τα νέα παιδιά που θα πληρώσουν για τις επιλογές των γονιών τους , να είναι δημοκράτες , φιλάνθρωποι , αντιφασίστες , αγαπολόγοι χριστιανοί και γενικά συμφερολόγοι.Αν γίνει το μπάμ θα έρθει μαζί η Νέμεσις και η Τίσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή