«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Οι σχισματικοί Ουκρανοί λειτούργησαν στον Αγ. Ιωάννη το Ρώσσο και πήγαν Μετέωρα και Οσιο Δαυίδ Ευβοίας.

Σχόλιο Διόδοτου: ΞΕΦΤΊΛΑ! ..σε τρία από τα πιο αγαπημένα μας προσκυνήματα.

Σχόλιο Πᾶνος: Πόσο ἄνανδροι καὶ προδότες εἶστε ὅσοι τοὺς δεχτήκατε, ἴχνος πίστεως δὲν ἔχετε; Μήπως δὲν τοὺς ἀναγνωρίζετε μετὰ ἀπὸ τόσες φωτογραφίες ποὺ ἔχουν ἀναρτηθεῖ στὸ διαδίκτυο, πὼς πρόκειται γιὰ τοὺς σχισματικούς; Σᾶς φαίνονται γιὰ Ἕλληνες κληρικοὶ; Πόσο ἔχετε ξεπέσει; Στηριζόζαστε στὴν πλήρη ἄγνοια τοῦ περισσότερου λαοῦ, διότι τὸν λαὸ τρέμετε προδότες. Ἀηδιάσαμε πιὰ μαζὶ σας. Ἡ ὀργὴ μας ἔφτασε στὸ ἀποκορύφωμα. Φταίει ὁ λαὸς ὅμως, ποὺ ἔπρεπε νὰ γυρίση τὴν πλάτη του καὶ νὰ μὴν πατήση ξανὰ στὶς ἐνορίες καὶ στὰ μοναστήρια σας, σὲ ὅσους ἀπὸ ἐσᾶς τοὺς δεχτήκατε.

 

Οι σχισματικοί τροποποιούν διαρκώς το αρχικό τους πρόγραμμα προκειμένου να μην έλθουν αντιμέτωποι με τις αντιδράσεις του πιστού κλήρου και λαού της Ελλάδος.


Ετσι χθες Κυριακή βρέθηκαν στο Καστράκι Καλαμπάκας όπου παρακολούθησαν την Θ. Λειτουργία και φιλοξενήθηκαν στο αρχονταρίκι του Ναού από τον εφημέριο π. Ιωάννη στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Μεγάλο Μετέωρο.

Σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου κατάφεραν και λειτούργησαν στον Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, προφανώς με την άδεια του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο διαδίκτυο φαίνεται σαφώς ότι πρόκειται για λειτουργία που έγινε και με την συμμετοχή Ελληνα κληρικού της Μητροπόλεως Χαλκίδος. Έψαλλαν στο ψαλτήρι μία μοναχή και δύο γυναίκες από την Ουκρανία.

Την ίδια μέρα επισκέφτηκαν το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία και φιλοξενήθηκαν στο αρχονταρίκι της Μονής.

Είναι βέβαιο ότι οι σχισματικοί από την Ουκρανία εντοπίζουν έγκαιρα τις αντιδράσεις του πιστού λαού της Ελλάδος και διαμορφώνουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά κατά της διαίρεσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας και τελικά όπως φαίνεται είμαστε πολλοί περισσότεροι από ότι υπολόγιζαν οι θιασώτες του Φαναριώτικου σχίσματος.


Καστράκι Καλαμπάκας






Αγιος Ιωάννης Ρώσσος Προκόπι Ευβοίας





Οσιος Δαυίδ Ευβοίας



 
«Πᾶνος»

ethnegersis

12 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Νοεμβρίου, 2019 23:59

    ΞΕΦΤΊΛΑ ΜΟΝΟ;"ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ, ΩΣ ΕΚ'ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ".ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ;
    ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ'ΟΡΑ!!!
    ΣΕ ΕΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΗΔΑΛΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΦΟΡΙΣΤΗΚΑΝ, Ό ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΨΕΥΔΟΠΟΙΜΕΝΕΣ, ΘΑ ΤΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;ΚΟΥΚΛΙΑ ΣΚΕΤΑ. ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΕΡΙ ΝΑΖΗΡΑΙΩΝ, ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.
    ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΙΜΑΥΧΙ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ, ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ό ΟΞΑΠΩΔΙΤΗΣ. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΌ, ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΕΩΣ."ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ;ΣΩΣΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ".ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ. ΚΑΙ "ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ" ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Ό ΝΕΟΣ ΒΕΚΚΟΣ Ό ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΤΡΟ Ό ΛΙΑΠΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.
    ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΝ.
    "ΚΑΙ ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ, ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΣΟΥΣΙ ΑΥΤΟΙΣ".
    ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΕΛΑΤΕ,,,,,ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ.

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!!!!!

    ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ Η ΑΠΙΣΤΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΡΩΝΕΣ. ΕΛΑΤΕ!!!

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ.
    ΑΛΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΤΕ, ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΚΤΗΝΗ, ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΙΗΣΕ ΕΝ'ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ, ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΗ!!!!!

    Ή ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ "ΜΗ ΜΑΧΟΥ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΣΕ ΕΜΑΔ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. ΝΑ'ΧΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΣΑ ΣΑΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.

    ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΧΙΛΙΟΜΑΤΩΜΕΝΟ ΡΑΣΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΧΡΕΊΟΙ.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσουμε εδώ, στο δικαιολογημένα οργισμένο αλλά άρτιο σχόλιό σου, αγαπητέ μου ΕΥ,
      και κυρίως προς ενημέρωσιν όσων δεν γνωρίζουν την προέλευση του ονόματος ΝΑΖΗΡΑΙΟΣ" ή Ναζωραίος, όπως έλεγαν και τον Χριστό, ότι:
      Το όνομα αυτό είναι μεν τοπικός προσδιορισμός (Ναζαρέτ), αλλά και ότι σημαίνει "αυτός που έχει μακρυά μαλλιά", από την ελληνική λέξη ναζιρισμός, μιας και στην περιοχή αυτή υπερείχε ο ελληνικός πληθυσμός.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Νοεμβρίου, 2019 00:30

      ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΟΤΙ ΝΑΖΗΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΩΣ ΣΗΜΑΔΙ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ ΗΤΑΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΗΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΒΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ. ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΨΕΥΔΟΙΕΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ,
      https://youtu.be/ZxhoQPPaX1Q

      ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ό ΑΙΤΩΛΟΣ, ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ.
      ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 21ο ΑΙΩΝΑ.

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητὲ φίλε ΕΥ, πολὺ καλὸ καὶ δικαιολογημένα ὀργισμένο τὸ σχόλιό σου ὅπως λέει καὶ ὁ Κώστας, ἀλλὰ θέλει προσοχὴ στὸ σημεῖο ὅπου ἀναφέρεις γιὰ ἐπιστροφὴ στὸ πάτριο.

      Συμφωνῶ νὰ ἐπιστρέψουμε στὸ πάτριο, ἀλλὰ θὰ πρέπει νὰ προσέξουμε νὰ μὴν φτάσουμε στὸ ἄλλο ἄκρο, τὸν ἀδιάκριτο ζηλωτισμὸ, νὰ μὴν κολλήσουμε στοὺς ΓΟΧ καὶ σὲ ὅποια ἄλλη διασπασμένη ὁμάδα αὐτῶν τών ζηλωτῶν ὅπου καὶ ἀπὸ ἐκεῖ ἔχει φύγει ἡ Χάρις διότι, βρίσκονται σὲ σχίσμα καὶ ἔχουν γίνει 10 κομμάτια καὶ ἀλληλοαναθεματίζονται χωρὶς νὰ ἔχουν κοινωνία μεταξύ των.

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Νοεμβρίου, 2019 01:15

      ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ.
      ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΏ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΘΕΙ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΟ.
      Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΛΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΥΠΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΕΥΣΕΒΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΒΙΩΤΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΚΑΤΑΚΡΙΣΗ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ. ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΧΘΗ.
      ΑΠΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα ἀγαπητὲ φίλε ΕΥ.

      Πάρα πολὺ σωστὰ αὐτὰ ποὺ γράφεις!

      Θὰ ἤθελα νὰ σὲ ρωτήσω δυὸ πράγματα σὲ πιὸ ἰδιωτικὸ χῶρο.

      Ἄν δὲν ἔχεις ἀντίρρηση, γράψε μου στὸ ethnegersis@gmail.com

      Σὲ εὐχαριστῶ πολύ!

      Πᾶνος

      Διαγραφή
  2. Αρχικά, ντροπή και παμμέγιστο αίσχος προς τους 'Ελληνες κληρικούς που δέχτηκαν να συλλειτουργήσουν με αυτά τα ναζιστικά ουκρανικά σχισματικά περιττώματα!!! Δεν έπρεπε να υπακούσουν στον Μητροπολίτη Χαλκίδος! Πάει και τέλειωσε! Τι φοβήθηκαν;;; Μην, τυχόν, και χάσουν τον μισθουλάκο τους;;; Ναι ρε! Να κάνετε αγώνα. Να κρατήσετε την πίστη καθαρή. Τώρα, δηλαδή, δεν φοβούνται τη φωτιά που θα ρίξουν στα κεφάλια τους οι 'Αγιοι Ιωάννης και Δαυίδ;;; Δεν τρέμουν τις συνέπειες ενός τέτοιου εμπαιγμού;;; Δεν έχουν συνειδητοποιήσει με ποιούς Αγίους τα βάζουν. Οι 'Ελληνες "ορθόδοξοι" κληρικοί, με αυτή τους την συμπεριφορά και στάση έχουν την ψευδαίσθηση ότι "ορθοτομούν τον Λόγο της Αληθείας του Ιησού";;; 'Εχουν την εντύπωση ότι τέτοιος διασυρμός και βεβήλωση των μοναστηριών θα μείνουν "αναπάντητα" από τους Αγίους;;; 'Η τον 'Αγιο Ιάκωβο (Τσαλίκη);;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΗΡΙΙΙΙΙ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΚΑΒΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ.
    ΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΟΥΡΙΣΜΑ.
    ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ Ο ΕΡΓΔΗΜ ΕΡΓ....ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΓΕΡΟ ΤΡΑΓΟ ;
    ΤΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΛΑ.
    Ο παππας που τα έπαιρνε από τον Τούρκο και τον έχτισε με πέτρα σε μισό τετραγωνικό ,ο Καραϊσκάκης.
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΑΙΟΙ !
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ,ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΡΟΒΙΕΣ ;ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΣΝΑ.
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ ;
    ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΤΕΛΟΣ.
    ΧΑΡΤΙ ,ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ....ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΣΑΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ.
    ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ,ΝΑ ΠΕΦΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΡΕ !ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ; ΘΑ ΟΡΓΙΣΘΗΤΕ !ΑΜΜΜ....ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΓΙΣΘΗΤΕ ;ΡΕ ,ΘΑ ΟΡΓΙΣΘΗΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι 2000 καριόλες στην ενδοχώρα που έχουν κάνει κίνημα υπερηφάνειας επειδή μαγειρεύουν για τους λαθρο, ΘΑ ΟΡΓΙΣΘΟΥΝ;;;...

      Χλωμό το βλέπω. Αυτές και όλοι οι σχετικοί θα οργιστούν μόνο εφόσον χεστούν! ..απο το λεπίδι των ισλαμο-λαθρο στο λαιμό τους.

      Έχουμε δρόμο ακόμα...

      Διαγραφή
    2. Αυτές θα φύγουν σαν τους Θηβαίους.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Αντε με το καλο να μας ερθουν και οι "Μακεδονες" κληρικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδελφε ΕΥ μου αρεσε πολυ αυτο το ΜΗ ΜΑΧΟΥ που αναφερεις. Μια μεγαλη φολα για να σμικρυνει και ταπεινωσει τον υπερηφανο Ελληνα.

    Σε αντιπαραθεση, σε μια απο τις παρουσιασεις του Πουτιν, ενας δημοσιογραφος τολμησε να του θιξει το Ορδοδοξον και αρισε να μιλαει για το σκαμπιλι στο ενα μαγουλο. Φυσικα ο Γατος δεν τον αφησε να τελειωσει και του απαντα με υψωμενη φωνη. ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή