«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Γερμανία: Λαμβάνουν από επιδόματα 5239 ευρώ τον μήνα. Δεν δουλεύει κανείς από την οικογένεια. Ο πατέρας είχε δουλειά, αλλά πλέον είναι άνεργος επειδή δεν γνωρίζει τη γλώσσα. Εσείς με 5239 τον μήνα θα τη μαθαίνατε?.. ( βίντεο - ελληνικοί υπότιτλοι )





πηγή: (στο twitter, με πιπεράτα σχόλια..)

4 σχόλια:

  1. Μετραω 7 παιδια και 2 γονεις,συνολο 9. Αν μπορεσετε να μου εξηγησετε γιατι ο μεσος Γοτθος και κατ'επεκταση λευκος ευρωπαιος, δεν κανει κι αυτος πολλα παιδια ωστε να λαμβανει κι αυτος κοντα στα 6Κ απο επιδοματα αλλα προτιμαει τα σκυλια, τα ινσεστ και τα παρειντ τοτε θα σας παραδεκτω. Και μη μου πειτε πως φταινε οι ψεκασμοι και το ιντερνετ. Και η 2ης-3ης γενιας μουσλι γεννανε σα τα κουνελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Η ΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αηδίες. Στο πολυτεχνείο ήταν χιλιάδες αγωνιστές. Εμείς επιλέξαμε τα λαμόγια. Δεν μας φταίει ούτε η Δημοκρατία ούτε το Πολυτεχνείο επειδή δεν έχουμε κριτήριο ψήφου.Και δεν αρκεί μόνο η ψήφος. Θέλει και αγώνα.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΗ Η ΚΑΡΚΑΛΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ,ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ; ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ,ΕΤΣΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ .ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗ ,ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΦΑΜΕ ,ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ .ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ....ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΗ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΗ ,ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ...ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή