«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ούτε Ένας Μουσουλμάνος δεν επιτρέπεται να παραμείνει σε Ελλάδα ή Ευρώπη: ο Μουσουλμάνος Ανατολιστής καθ. Μεγαλομμάτης εξηγεί γιατί!

γράφει ο Νίκος Μπαϋρακτάρης



Μην επιτρέπετε στα καθάρματα της ελληνικής πολιτικής, στους λωποδύτες δημόσιους υπαλλήλους, στους απατεώνες των κομματικών μηχανισμών, στους εγκληματίες της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, στους αμόρφωτους προπαγανδιστές των ψευτο-πανεπιστημίων, στους άχρηστους στρατιωτικούς, και στην αισχρή οικονομική ολιγαρχία να σας αποπροσανατολίζουν και να σας αδρανοποιούν, όταν μπορείτε να τους εξοντώσετε και να πάρετε την Ελλάδα στα χέρια σας για να σώσετε την πατρίδα μας!

 

Ούτε μισός μουσουλμάνος δεν μπορεί να ‘ενταχθεί’ στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη – και συνεπώς κανένας δεν επιτρέπεται να παραμείνει. Όσοι διεστραμμένοι και ψυχανώμαλοι, ως Αριστεροί, διατείνονται το αντίθετο είναι οι πρώτοι εχθροί των Ελλήνων, της Ρωμιοσύνης και της Ορθοδοξίας – κι είναι οι πρώτοι που πρέπει να καθαρίσετε από την μέση, για να μην δείτε την γυναίκα σας να φοράει χετζάμπ, την κόρη σας να γίνεται μουσουλμάνα σκλάβα του έρωτα, και τον γιο σας να ευνουχίζεται εξεπίτηδες από τους λαθρο-εισβολείς για να εξοντωθούν – αποδεδειγμένα έτσι βάσει σχεδίου – η φυλή και το έθνος

 

Η ισλαμική τρομοκρατία δεν παρασκευάστηκε λίγα μόνον χρόνια πριν το κακόφημο 9/11. Το πρόγραμμα τελικού αφανισμού των Ευρωπαίων, το ξεκίνησαν εδώ και δυο αιώνες αυτοί που εξουσιάζουν τις δυτικο-ευρωπαϊκές και βορειο-αμερικανικές χώρες μισώντας την φυλετική καταγωγή και την χριστιανική ταυτότητα των εντοπίων. Η αποικιοκρατία των Γάλλων και των Άγγλων σε τμήματα της Ασίας και της Αφρικής μπορεί φαινομενικά τότε να μετέφερε τεράστιο πλούτο στις χώρες αυτές αλλά στην πραγματικότητα προετοίμασε / προξένησε το ισλαμιστικό τσουνάμι που παρατηρούμε σήμερα. Λάθος ή σχέδιο; Αυτό θα αναλύσουν ιστορικοί. Η ουσία είναι ότι αν δεν αντιδράσετε άμεσα, χάνεστε!

 

Ο Έλληνας ανατολιστής, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, καθ. Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης, ο οποίος προσχώρησε στο Ισλάμ το 1992,  είχε την ειλικρίνεια, ως κορυφαίος ευρυμαθής ερευνητής και ως άνθρωπος με σπάνια ηθική ακεραιότητα, να καταγγείλει πρώτος τα σχέδια που διεκπεραιώνουν εις βάρος των Ευρωπαίων, των Ελλήνων και γενικώτερα των Χριστιανών οι σκοτεινές δυνάμεις του χάους και του αφανισμού. Σε μια σειρά τριών βαρυσήμαντων και πραγματικά προφητικών άρθρων του το 2007, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν είναι εφικτή η ‘ένταξη’ των μουσουλμάνων στην Ευρώπη – εντελώς γελοιοποιώντας ήδη πριν από 12 χρόνια την εγκληματική και προδοτική πολιτική της κυβέρνησης του σκουπιδιού ‘Μητσοτάκης’.


Ο κ. Μεγαλομμάτης σε αρχαιολογική έρευνα στο Ντιγιάρμπεκιρ το 1984 – έξω από τα Ιουστινιάνεια τείχη της πόλης και με φόντο τον Τίγρη ποταμό

 

1995 Bati Trakya Dernegi.jpg

Ο κ. Μεγαλομμάτης σε διάλεξή του το 1995

 

Harran Urfa 1994.jpg

Ο κ. Μεγαλομμάτης σε αρχαιολογική έρευνα στο (νοτιοανατολική Τουρκία, νότια της Ούρφα/Έδεσσας της Οσροηνής, κοντά στα τουρκο-συριακά σύνορα) Χαρράν το 1995

 

CLEO September 2002.jpg

Ο κ. Μεγαλομμάτης διευθυντής – αρχισυντάκτης περιοδικού στο Κάιρο το 2002 

 

with Ferrero Waldner.jpg

Ο κ. Μεγαλομμάτης με την Ευρωπαία Επίτροπο Ferrero Waldner στην Αλεξάνδρεια το 2005 

 

Slide3.JPG

Ο κ. Μεγαλομμάτης σε επιστημονική συνάντηση στην Κίνα το 2016

 

Ο τίτλος του πρώτου από τα τρία άρθρα τα λέει όλα: “Ένταξη των Μουσουλμάνων σημαίνει Διάλυση της Ευρώπης”. Μάλιστα, στα αγγλικά αυτό ακούγεται ακόμη πιο έντονα επειδή χρησιμοποιούνται δυο λέξεις ετυμολογικώς ολότελα αντίθετες μεταξύ τους: ” Integration of Muslims means Disintegration of Europe”. Μέσα σε επτά μόνον λέξεις ο κ. Μεγαλομμάτης λέει όλη την αλήθεια που κακουργηματικά κι εθνοκτονικά παραμορφώνουν ‘αθλιοι εγκληματίες και μυσαροί σατανιστές, όπως ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αντίχριστος Γιαννούλης κι η έκφυλη σατανίστρια Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Οι ιστορικοί λόγοι, τους οποίους παραθέτει ο κ. Μεγαλομμάτης και για τους οποίους ένταξη των Μουσουλμάνων σημαίνει Διάλυση της Ευρώπης, είναι οι εξής:

 

– μακραίωνο ευρωπαϊκό μίσος κατά του Ισλάμ

 

– ψευδέστατο ακαδημαϊκό – πνευματικό υπόβαθρο και ψεύτικη ταυτότητα της σύγχρονης Ευρώπης (Ελληνισμός)

 

– στρεβλή αντίληψη της Παγκόσμιας Ιστορίας εξαιτίας της σκευωρίας ‘Δύση εναντίον Ανατολής’

 

– αποτρόπαια παραμόρφωση του ‘άλλου’ (Οριενταλισμός)

 

– διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

 

Στο δεύτερο άρθρο της τριλογίας, υπό τον τίτλο ” Reasons making Muslim Integration in Europe Impossible” (Λόγοι που καθιστούν την Αδύνατη την Ένταξη των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη), ο κ. Μεγαλομμάτης παραθέτει επιπλέον ιστορικούς λόγους που καθορίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα:

 

– τραγική κατάληξη του ισλαμικού πολιτισμού και άνοδος της βαρβαρότητας απ’ άκρου εις άκρον των κατ’ όνομα ισλαμικών επικρατειών

 

(στο σημείο αυτό ο κ. Μεγαλομμάτης ορίζει το έτος 1580 ως ημερομηνία θανάτου του ισλαμικού πολιτισμού, συνεπώς καταλυτικά εκθέτει όλους τους υπερασπιστές των λαθρο-εισβολέων ως συμπαραστάτες βαρβάρων)

 

– διαμόρφωση του παναραβισμού και ψευδούς ταυτότητας και γλώσσας για τις μάζες των αποικιών της Γαλλίας και της Αγγλίας

 

(στο σημείο αυτό ο κ. Μεγαλομμάτης αναλύει ποια υπήρξαν τα εργαλεία του εκβαρβαριστικού ρόλου της Γαλλίας στον χώρο των αποικιών της, περιγράφει το αβυσσαλέο γαλλικό μίσος κατά του Χριστιανικού Κοπτικού Πολιτισμού της Αιγύπτου, και ορίζει τον παναραβισμό ως ένα απάνθρωπο και βάρβαρο σύστημα συμπεριφοράς που μετατρέπει τα θύματά του σε υπανθρώπους)

 

– συστηματικό και διεστραμμένο έργο εξαφάνισης

 

Α- της βερβερικής γλώσσας, παιδείας και ταυτότητας

 

Β – της κοπτικής γλώσσας, παιδείας και ταυτότητας

 

Γ – της αραμαϊκής γλώσσας, παιδείας και ταυτότητας, και

 

Δ – της υεμενικής γλώσσας, παιδείας και ταυτότητας – εκ μέρους των Άγγλων και Γάλλων αποικιοκρατών

 

(στο σημείο αυτο ο κ. Μεγαλομμάτης καταγγέλλει την εκ μέρους των δυτικών οριενταλιστών χρήση ψευδών εθνικών ονομάτων για τους Αραμαίους, όπως οι γελοίοι κι ανύπαρκτοι όροι ‘Χαλδαίοι’ και ‘Ασσύριοι’, καθώς και την απαγόρευση και πάλιν εκ μέρους των δυτικών αποικιοκρατών της χρήσης του ονόματος ‘Φοινίκη’ αντί του πλαστού όρου ‘Λίβανος’. Επίσης ο κ. Μεγαλομμάτης καταδεικνύει ποιο είναι το καίριο σημείο το οποίο αποκαλύπτει την δυτικοευρωπαϊκή ταυτότητα των ακαδημαϊκών γονέων του ισλαμικού εξτρεμισμού)

 

– άγρια διαστρέβλωση των εθνικών ιστοριών των παρανόμως αποσπασμένων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία λαών, η οποία συνοδεύτηκε από πολλαπλή σύγχυση – εξαπάτηση της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας (εκ μέρους των Άγγλων και Γάλλων οριενταλιστών)

 

– διεστραμμένη αναπαράσταση του Αρχαίου Ανατολικού και του Ισλαμικού Παρελθόντος προ του ευρωπαϊκού, δυτικού και διεθνούς αναγνωστικού κοινού (εκ μέρους των Άγγλων και Γάλλων οριενταλιστών)

 

Αναδημοσιεύω στην συνέχεια τα δύο πρώτα άρθρα της τριλογίας του κ. Μεγαλομμάτη και στο θέμα θα επανέλθω με επόμενο κείμενο.



η συνέχεια..(σε αγγλικό κείμενο)... στο greeks of the orient

9 σχόλια:

  1. Το ποιοι είναι και τι είναι αυτοί οι λαθρο-εισβολείς που καταφθάνουν με την άδεια και με τις ευλογίες του συνόλου του πολιτικού κόσμου της χώρας είναι άγνωστο. Έχει όμως τεράστια σημασία. Αν θα ήταν κεμαλιστές που πίνουν κρασί και πάνε στα καμπαρέ, δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα γιατί θα αποδέχονταν την σημερινή δυτική και ελληνική κοινωνία.

    Αυτοί όμως - που οι εγκληματίες της ελληνικής Αριστεράς (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25, ΚΚΕ) παρουσιάζουν ως μουσουλμάνους - δεν είναι ούτε μουσουλμάνοι ούτε άνθρωποι. Μην μπερδεύετε την άθλια θεολογία τους με την μουσουλμανική θρησκεία! Άλλο θρησκεία, και άλλο θεολογία!

    Και μην πέφτετε στην παγίδα "το λέει το Κοράνι". Το Ισλάμ ΔΕΝ είναι το Κοράνι. Το Ισλάμ είναι το πως έζησαν, το τι έκαναν, το αν φορούσαν χετζάμπ, το αν έπιναν αλκοόλ, το αν αναπαριστούσαν τους προφήτες, το αν γλεντούσαν με χορό, κοκ οι μουσουλμάνοι στην διάρκεια των τελευταίων 1400 ετών. Και η αλήθεια είναι ότι και αλκοόλ έπιναν και χόρευαν και διασκέδαζαν και δεν έδιναν σημασία στο αν οι γυναίκες καλύπτονταν ή όχι.

    Ισλάμ είναι το Ιστορικό Ισλάμ όπως τεκμηριώνεται μέσα από τα κείμενα, τα ιστορικά τεκμήρια και την τέχνη. Όταν σημαντικοί χαλίφηδες, σουλτάνοι και σάχηδες μεθούσαν, δεν μπορούμε να δεχόμαστε την σατανική απάτη των σιωνιστών που παρασκεύασαν μερικά εκατομμύρια ζόμπι για την ανάγκη τους να προξενήσουν χάος σε Ευρώπη κι Αμερική και μας λένε (σαν να είμαστε βλάκες) ότι αυτοί "είναι μουσουλμάνοι".

    Όχι! Κανένας μη κεμαλιστής δεν είναι σήμερα μουσουλμάνος. Είναι αμόρφωτα και βαρβαρικά ζόμπι χωρίς θρησκεία. Και εφόσον δεν έχουν θρησκεία αλλά μια αφιονιστική, αντι-ισλαμική ιδεολογία, κανένας δεν μπορεί να σεβαστεί την θρησκεία τους που δεν υπάρχει.

    Έχω στείλει αρκετά emails με σχετικές ερωτήσεις στον κ. Μεγαλομμάτη ζητώντας την γνώμη του για σχετικά θέματα. Δυστυχώς όμως αυτή την περίοδο εκείνος βρίσκεται εκτός επαφής σε αρχαιολογική έρευνα στην περιοχή του Τασκοργκάν, της Γιαρκάντ και του Χοτάν στα νότια άκρα του Ανατολικού Τουρκεστάν (: επαρχία Σινικάν της βορειοδυτικής Κίνας). Ελπίζω όμως ότι σε πρώτη ευκαιρία, όταν ολοκληρώσει την δουλειά του εκεί, να μου απαντήσει κι έτσι να έχουμε πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο οι κατά τόπους σεΐχηδες παρασκευάζουν αυτά τα ψευτοϊσλαμικά ζόμπι που χρησιμοποιούν ως εύφλεκτο υλικό μερικές δυτικές μυστικές υπηρεσίες.

    Πάντως μη νομίσετε ότι είναι θέμα όλου του ισλαμικού κόσμου: είναι θέμα μόνον κάποιων μουσουλμανικών εθνών ανάμεσα στα οποία έπιασε τόπο η διαβρωτική εργασία των σαουδο-σπουδαγμένων ιμάμηδων.

    Και το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στους αραβόφωνους που είναι όλοι τους άνθρωποι χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς πολιτιστική ακεραιότητα, χωρίς ιστορική παράδοση, και χωρίς γλωσσική συνέχεια. Τα νέα αραβικά είναι μια ψευτογλώσσα που ούτε η μητρική γλώσσα τους είναι, ούτε και αποτελεί συνέχεια των κλασικών αραβικών που ήταν η πιο σημαντική γλώσσα του ισλαμικού πολιτισμού πριν από 1000 χρόνια. Αυτό σημαίνει, αντίθετα από τους Ουζμπέκους, τους Αζέρους, τους Τούρκους, τους Ιρανούς και πολλούς άλλους, οι σημερινοί αραβόφωνοι δεν μπορούν να διαβάσουν, δεν διαβάζουν και δεν μαθαίνουν τίποτα από το ιστορικό τους παρελθόν. Και στα δημόσια σχολεία τους, αντί να μάθουν την προϊσλαμική και την ισλαμική ιστορία και φιλολογία τους, μαθαίνουν το ισλαμοτρομοκρατικό στόρυ για τον Μωάμεθ - που δεν είναι το τι ο κορυφαίος ιστορικός των ισλαμικών χρόνων Ταμπαρί γράφει στην Ιστορία του (που οι σύγχρονοι αραβόφωνοι δεν μπορούν να διαβάσουν) αλλά το τι σύγχρονοι ισλαμιστές τρομοκράτες σεΐχηδες διδάσκουν ως ψευτοϊστορία.

    Ο κ. Μεγαλομμάτης έχει μάλιστα καταγγείλει σε άρθρο του πριν από 15 χρόνια τα σύγχρονα ψευτο-αραβικά ως γλώσσα παρασκευασμένη από δυτικούς οριενταλιστές με σκοπό να οδηγήσει όσους την ομιλούν στην ισλαμική τρομοκρατία. Θα βρω το άρθρο αυτό και θα το αναδημοσιεύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Μπαϋρακτάρη σάς ευχαριστούμε και γι αυτές τις επισημάνσεις, επιτρέψτε μου να προσθέσω για τους αναγνώστες του Διόδοτου, και μέρος της απάντησής σας στο greeks of the orient, η οποία συμπυκνώνει, θα μπορούσαμε να πούμε, τα ανωτέρω:

      "Δεν είναι ‘μουσουλμάνοι’ αυτοί που έρχονται. Είναι παρασκευασμένα ‘ζόμπι’, στα οποία έχουν μάθει ένα ψευτοϊστορικό δόγμα και μια παρερμηνεία του Κορανίου, αποσταλμένα για πόλεμο. Και οι γυναίκες και τα παιδιά έρχονται για πόλεμο. Είναι ορμηνεμένα κατάλληλα. Έτσι εκπαιδεύουν τα παιδιά τους οι ισλαμιστές από τα 4 και από τα 5 τους. Τα βάζουν να μαθαίνουν το Κοράνι απέξω στα 7 και στα 9 τους και τους λένε ότι έτσι μαχόμενα και σκοτωνόμενα θα κερδίσουν τον Παράδεισο. Μη σου κάνει εντύπωση να βλέπεις ασυνόδευτα 10 ετών. Είναι προετοιμασμένα ζόμπι."

      Διαγραφή
  2. Ξερουμε τι εχει σχεδιασει η λευκη αδελφοτητα και η ομαδα χιμαιρα των σκοτεινων αρχοντων ,οπως τους αναφερουν.Ξερουμε και τις υποτακτικες ψευτοκυβερνησεις και ποιοι τις απαρτιζουν ,συμμετεχουν ,ξερουμε τι βιολι βαρα ο καθενας απο δαυτους ,ξερουμε ακομα ,οτι εαν καποιος απο αυτους δεν ακολουθησει τις εντολες ,στελνουν δολοφονους και τον καθαριζουν. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΗ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ.ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ .ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ .ΕΜΕΙΣ ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ,ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΟ DNA ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ,ΚΑΘΟΛΙΚΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΡΠΕΤΙΚΟ DNA. ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΛΕΙΣ ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΝΤΟΔΡΑΣΗ .ΜΠΟΥΚΑΡΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ,ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΕΙ.ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ .ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΠΡΑΣ ,ΔΕΧΕΣΑΙ .ΑΛΛΩΣΤΕ ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ,ΝΑ ΣΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ,ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ .ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ,ΠΟΥ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ,ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ,ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ,Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ! ΟΛΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ .Ο ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΛΕΑΣ ,Ο ΜΚΟ ,Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ,Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ,Ο ΨΕΥΤΟ ΠΩΛΙ -ΤΙΚΟΣ,Ο ΨΕΥΤΟ ΠΑΠΠΑΣ ,Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΜΟΣΑΝΤΑΚΙΑΣ ,ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΟΥΝΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ,ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ....ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΔΡΕΥΟΥΣΕΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΦΙΑΤΙ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ,ΡΕ ΒΑΡΑ ΤΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΟ ,ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ 10,000,000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ,ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ,ΞΕΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ,ΝΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑΖΩΝΤΑΙ ,ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ! ΕΝΤΑΞΕΙ ;ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ,ΕΤΣΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ ; ΟΠΟΤΕ ...; ΤΙ ; ΑΝΤΙΔΡΩ ! ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ,ΑΛΛΑ...ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΗ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ .ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ "Η ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ. ΜΑΓΚΙΕΣ ,ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ .ΩΣ ΕΔΩ ! ΩΣ ΕΔΩ ! ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ;;ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ,ΕΙΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ,ΕΙΤΕ ΙΝΔΟΥΙΣΤΗΣ ,ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ Η ΚΑΛΤΣΑ .Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ .ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΗ ΤΟ ΦΩΣ ; ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ......ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΌΜΑΧΕ! ΈΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ ΕΛΛΗΝΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. https://archive.is/j109q/48a61a621806561d9e5d1817be1d7380772dd27a.jpeg

      Γιώργος

      Διαγραφή
  3. Καλα εσυ οταν σου ερθει ο μουσλι με τη χατζαρα πες του οτι δεν εκπροσωπει το πραγματικο Ισλαμ. Εγω θα τον στειλω για πιλαφι και παρθενες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχα !ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ...ΤΟΝ ΟΗΕ...ΜΠΑΜ...ΚΑΙ ΚΑΤΩ !
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΉΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .
    ΩΩΩΩΑΑΑΑ,ΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ,ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
    ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΚΑΦΗ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ .ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ,ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΑ !
    ΠΩΣ ΜΕ ΘΩΡΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ;
    "ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΗ ,Η ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΣΟΥ "
    ΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ,ΤΑΧΑ ΜΟΥ ,ΤΑΧΑ ΜΟΥ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ .
    ΣΥΡΙΟΙ....ΕΝΝΟΟΥΝ...ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συρία...Τουρκμενιστάν, ένα τσιγάρο δρόμος 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή