«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Στρατηγική Εθνικής επιβίωσης ή Συμβόλαιο θανάτου;;; (βίντεο)

του Κυριάκου Κυριακόπουλου

Καλό θα είναι να μην περάσει απαρατήρητη η δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε ο «μετανάστης» σε βάρος αστυνομικού στην Κομοτηνή…
Το να επιτίθεσαι με σκοπό να σκοτώσεις αστυνομικό, γνωρίζοντας ότι μπορεί την επόμενη στιγμή να σε σκοτώσει εκείνος κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, αυτό σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένος για όλα…


Ένας άνθρωπος ξένος σε μια χώρα, που ενεργοποιεί τόσο εύκολα τα δολοφονικά του ένστικτα αποδεικνύοντας πως είναι αποφασισμένος για όλα, ΔΕΝ είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε στην Ελλάδα αναζητώντας ασφάλεια και μια καλύτερη ζωή.

Είναι το ρεμάλι, ο τυχοδιώκτης, ο φονιάς, ο «μοναχικός λύκος», ο πρόθυμος να εργαλειοποιηθεί για να υπηρετήσει συγκεκριμένο ρόλο. Είναι ο άνθρωπος που το παιχνίδι του θανάτου το ξέρει καλά, και το κυριότερο…Είναι αποφασισμένος να το παίξει…

Φαίνεται πως δεν έχουμε μπει ακόμη στην φάση της μαζικής εκδήλωσης αντίστοιχων φαινομένων, αλλά όλα δείχνουν πως η ημέρα που θα εκδηλωθούν με τρόπο μαζικό, εκρηκτικό και θα αιφνιδιάσουν μια κοινωνία που πλέει σε πελάγη μακαριότητας, ΔΕΝ είναι μακριά.

Μόνο που μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορεί πλέον να...
εκλαμβάνεται ως τυχαίο και απρόσμενο γεγονός. Έχει δώσει ήδη τα πρόδρομα φαινόμενα που την προαναγγέλουν… 
  • Οι μικρές και μεγαλύτερες συμμορίες που προκαλούν τους ανυποψίαστους πολίτες σε πόλεις και χωριά, δεν είναι οι λούμπεν φτωχομπινέδες που πιστεύουν οι αφελείς, ούτε περιφερόμενοι φτωχοδιάβολοι που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κάτι που είναι ανάξιο λόγου.
  • Είναι εγκληματίες αδίστακτοι που επιδίδονται σε πράξεις προβολής ισχύος, και οριοθετούν την δράση τους για την επόμενη μέρα.
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση και την αυτονόητη τροπή των εξελίξεων που ήδη προδιαγράφεται, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να υπάρχουν συμπολίτες μας που επιλέγουν συνειδητά να σιωπούν, ή πολύ περισσότερο να αναζητούν ελαφρυντικά για τους περιφερόμενους φονιάδες, τολμώντας ακόμη και να συμψηφίσουν αυτήν την επικίνδυνη εξέλιξη με τα φαινόμενα της αστυνομικής βίας
  • Είναι προκλητική η ομερτά των κυρίαρχων ΜΜΕ, που αποσιωπούν συνειδητά την προέλευση των φονιάδων, καλλιεργώντας ψευδαισθήσεις σε ανυποψίαστους θεατές, ακροατές και αναγνώστες…
  • Και φυσικά είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική η επίσημη κυβερνητική στάση που επιμένει να συντηρεί την εντύπωση ότι αυτά τα φαινόμενα είναι αποσπασματικά, και συνεχίζει να τα αντιμετωπίζει με αβάστακτη ελαφρότητα, αποκρύπτοντας ουσιαστικά πως η ανυποψίαστη κοινωνία στο σύνολό της εναγκαλίζεται με τον εφιάλτη που σουλατσάρει ανεμπόδιστος μέσα στις γειτονιές, και η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη υβριδική απειλή, που στην πιθανότητα της πολλαπλής ενεργοποίησής της, θα είναι απροετοίμαστη και παντελώς ανίκανη να αντιδράσει.
Το «Μεταναστευτικό» εξελίσσεται ΤΑΧΥΤΑΤΑ σε αυτό για το οποίο αρκετοί από μας προειδοποιήσαμε έγκαιρα. Μια ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΗ και ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΑΠΕΙΛΗ, που στραγγαλίζει σταδιακά ολόκληρη την χώρα.
Αύριο, κανείς πλέον δεν θα δικαιούται να ισχυριστεί πως «δεν ήξερε»… «δεν κατάλαβε»… «δεν φανταζόταν»…
Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του θα είναι οδυνηρές, και η απόπειρα των διεθνών κέντρων, να οχυρώσουν θεσμικά την υποχρέωση συνύπαρξης των κοινωνιών με αυτόν τον εφιάλτη, δεν είναι τυχαία και φυσικά δεν είναι διόλου αθώα.

Η επιλογή της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κλιμάκωση αυτής της πρόκλησης, κάνοντας delivery του κινδύνου και διασπορά σε ολόκληρη την χώρα, είναι μια εθνικά εγκληματική επιλογή, που θα έχει ανυπολόγιστο εθνικό κόστος.

Οι βραχυπρόθεσμες συνέπειες ωστόσο, είναι εδώ. Εκδηλώνονται με τρόπο εκρηκτικό… Αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος μιας εφιαλτικής καθημερινότητας… Συμπαρασύρουν τον ρυθμό της ζωής των τοπικών κοινωνιών σε αχαρτογράφητα ύδατα… Και ως εκ τούτου θα πρέπει, όχι απλά να προβληματίσουν, αλλά να σημάνουν γενικό συναγερμό πρώτα απ΄ όλα μέσα στην ίδια την κοινωνία.
  • Οι φωνές που ζητούν «ανοχή»… «στήριξη»… και «αλληλεγγύη»… δεν μπορούν να συνεχίσουν να αντιμετωπίζονται ως απλά παρατράγουδα γραφικών, απερίσκεπτων, ενίοτε και ηλιθίων. Αυτές οι φωνές συνιστούν στάση συνενοχής, και οι τοπικές κοινωνίες έχουν υποχρέωση πια να μην επιδεικνύουν καμία ανοχή στην αθλιότητα των συνενόχων.
  • Οι κήρυκες του «δικαιωματισμού» και οι αμαρτωλές ΜΚΟ, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως παρουσίες ανεπιθύμητες
  • Ο φερετζές των δήθεν του «αντιρατσισμού»… του «αντιφασισμού»… και της «αντιξενοφοβίας» θα πρέπει να τραβηχτεί και να φανεί το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που δεν διστάζουν να ενοχοποιήσουν ακόμη και την αγωνία των απλών καθημερινών ανθρώπων, για να υπηρετήσουν φαιδρά ιδεολογήματα και αμφιλεγόμενες σκοπιμότητες…
Είναι καιρός οι πολίτες να απομυθοποιήσουν με την πολιτική τους δράση και στάση την αυθαίρετη κατηγορία του «φασίστα» που αποδίδεται, σε όποιον τολμά να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας και να απαιτήσει τα αυτονόητα.
  • Φασισμός είναι να μισείς τον συμπολίτη σου επειδή αντιδρά στον εφιάλτη και να αβαντάρεις το έγκλημα στο όνομα ενός κίβδηλου νεοταξίτικου και δήθεν «ουμανισμού»…
  • Φασισμός είναι να αποκρύπτεις την εγκληματική δράση που συνιστά πλέον καθημερινό φαινόμενο και τροποποιεί δραματικά τους όρους της ζωής των ανθρώπων.
  • Φασισμός είναι να υποκρίνεσαι ότι δήθεν πολεμάς το ΝΑΤΟ και τους μακελάρηδες του Ιμπεριαλισμού, ενώ στην ουσία, αντί να πολεμάς όλους αυτούς, στοχοποιείς τους συμπολίτες σου και φαιδροποιείς τον πραγματικό αντιφασιστικό αγώνα.
  • Φασισμός είναι να καθαγιάζεις το σχέδιο του ισλαμοφασισμού που στοχοποιεί την ίδια σου την πατρίδα, και να τοποθετείς απέναντί σου, όλους αυτούς που σε καλούν να υπερασπιστείς τα αυτονόητα.
Τα πράγματα έχουν οδηγηθεί ήδη σε σημείο οριακό. Το επιβεβαιώνουν ακόμη και οι αποσπασματικές «λύσεις» στις οποίες καταφεύγει η κυβέρνηση, και οι οποίες απλώς καταδεικνύουν τα πολλαπλά αδιέξοδα και την απόλυτη απομόνωση της χώρας.


Η ιστορία γράφεται από λαούς που αγαπάνε τις πατρίδες τους, όχι από ΜΚΟ που κάνουν μπίζνα την ελπίδα

 

 
Η κατευθυνόμενη μετανάστευση -που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ- εισβάλει στην χώρα από παντού και εγκλωβίζεται στην επικράτειά της.

Εδώ δεν υπάρχουν πια περιθώρια για διαλέξεις, για απεραντολογίες και για φανφάρες που δεν οδηγούν πουθενά. Χρειάζονται αποφάσεις….

Αποφάσεις που αυτή η κυβέρνηση, αδυνατεί να τις πάρει γιατί δεσμεύεται από τις καταστροφικές της υπογραφές, και την πολιτική της δέσμευση να σεβαστεί τις αθλιότητες της Τασίας, αναθέτοντας την διαιώνισή τους στις δικές της αρσενικές και θηλυκές Τασίες πατριδοκάπηλης κοπής.

Αλλά αυτός ο φαύλος κύκλος, μεταθέτει το πρόβλημα, και καθιστά ακόμη πιο εκρηκτικό το φορτίο που συσσωρεύεται πάνω στην διαλυμένη μας χώρα. Η ανυπαρξία σχεδιασμού ουσιαστικής και οριστικής αντιμετώπισης, μεταθέτει απλώς την ευθύνη της έκρηξης, στην δύναμη του «τυχαίου» ή στις αποφάσεις των συμμοριών και των προβοκατόρων.

Αυτό όμως ΔΕΝ είναι στρατηγική εθνικής επιβίωσης, αλλά Συμβόλαιο θανάτου για την πατρίδα μας. Και δυστυχώς για την Ελληνική κοινωνία, έχει μονάχα δυο επιλογές. 

Ή θα το σκίσει όσο είναι ακόμη νωρίς… Ή θα υποστεί τις αμετάκλητες συνέπειες της εκπλήρωσής του…
το είδαμε εδώ
 

8 σχόλια:

  1. Μια χαρά.
    1.ΠΟΤΗΡΙ.
    2.ΔΙΑΛΟΓΟΣ :ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΑΘΡΑΙΕ,ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΔΙΑΒΟΓΕΡΟΙ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΜΚΟ.
    3.ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ,ΧΡΑΠΑ ΧΡΟΥΠΑ ,ΦΥΣΙΓΓΙΑ,ΑΓΧΕΜΑΧΑ ,ΣΟΥΒΛΕΣ ,ΠΗΡΟΥΝΕΣ.
    4.ΣΒΕΡΚΟ ;Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ;
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ.ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΣΙΚΟΣ....ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι ακόμα ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ,ΚΑΛΑ !ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ,ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ,ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΔΩ.
    ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ,ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΟΛΟΎΡΑ.ΜΕΤΑ ,ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΝΑ ΤΟ ΧΩΣΕΤΕ ,Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΗ ΚΛΩΤΣΙΑ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ,ΟΙ ΜΚΟ.
    ΕΙΜΕΘΑ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Νοεμβρίου, 2019 23:07

      Μόνο πού αδερφέ μου,αυτός ο λαός δεν καταλαβαίνει τίποτα και έχει δεχτεί το τέλος του στωικά. Φυλάει λίγα λεφτά για νοσοκομείο ή για το γραφείο τελετών και πάπαλα. ΘΑ τρομάξουμε απ'το αίμα πού θα βλέπουμε στον δρόμο να χύνεται.
      Ό Έλληνας του σήμερα ετοιμάζεται για το Χριστουγεννιάτικο γλέντι,λίγοι νοιαζόμαστε για τα αυτονόητα και προετοιμαζόμαστε.
      Αυτό πού φοβάμαι μόνο, είναι αυτούς τους Ελληνόφωνους πού στα δύσκολα θα στραφούν εναντίον μας,επειδή τώρα είναι καλά βολεμένοι και φωνές σαν τις δικές μας τους ταράζουν το λήθαργο.
      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ!!!!
      ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΟΙΩΣΩ ΑΣΗΜΙ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Θα καταλάβη...θα καταλάβη...!
      και ...θα ψάχνουν να βρουν Γέρο Θόδωρο ,Νικηταρά ,Ανδρούτσο ,Καραϊσκάκη ,Κανάρη,Μπότσαρη ,Τζαβέλα ,Μπουμπουλίνα ,Μαντώ...,θα καταλάβη !και στα αλώνια ...να δης τι έχει να γινη !
      Ρεεε ,θα φάνε σφήνα τα βρυκολακια ,που θα ακούγονται στον διπλανό γαλαξία ,τα γκαριζματα !
      ΑΦΡΙΖΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ.ΠΟΛΥ ΑΦΡΟΣ.
      ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...
      ΤΩΡΑ...ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ,ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝ-ΙΚΟ.
      ΕΛΑ ΡΕ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ !ΧΑΧΑΧΑ !
      ΘΑ ΔΗΣ..ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 100 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το ον κάτω του κτήνους, έρχεται σε μια χώρα που του την έχουν τάξει και όπου η αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις είναι στοργή και προδέρμ και παίζουν τον ρόλο του συνοδού πολυτελείας κοινώς τσατσιλίκι, του διασώστη και άλλα φαιδρά, ακόμα και φόνος συναδέλφου να γίνει απ αυτούς θα το καταπιούν και θα στηθούν δίπλα στην χήρα και το ορφανό ψέλνοντας τον εθνικό ύμνο χωρίς τσίπα όπως στήνονται στους ιερούς ναούς πρώτη μούρη ενώπιον του Ιησού και της Θεοτόκου , αυτήν την γραμμή τους έχουν δώσει, σκυφτοί ως το χώμα, δεν τους απαξίωσε κανείς, μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους για λίγα δηνάρια δηλαδή μισθό ψίχουλων, άπασα η στρατιωτική ηγεσία του τόπου, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, αυτοί μάλλον φοβήθηκαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι να τιμούν τον όρκο τους και να φυλάν τα σύνορα και εμάς από σφαγή και εχθρούς
    Θέλουν πρώτο τραπέζι πίστα τα παιδιά, χαρές και πανηγύρια όσο τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται
    ‘’’μέγαρο μουσικής Κομοτηνής οι ένοπλες δυνάμεις θα γιορτάσουν με συναυλία΄΄
    Η ισλαμική κατοχή είναι εδώ κάποιοι διάλεξαν να τα χουν καλά με τους ισλαμιστές, δηλαδή διάλεξαν τον δρόμο της προδοσίας της πίστεως και του έθνους
    Εξωμότες του Χριστιανισμού επί τουρκοκρατίας ήταν οι χριστιανοί που είχαν γίνει μωαμεθανοί
    Σαλαβάτι = ομολογία πίστεως στο ισλάμ
    Και αναρωτιούνται λογικά κάποιοι εκεί έξω και είναι πολλοί… Θεωρείται σαλαβάτι η σιωπή, η συνεργασία, η συναίνεση κάποιων για να μην προσβληθούν τα καημένα τα μωαμεθανά;;
    Μάλλον είναι περιττό να μάθεις απ έξω το κοράνι, ή να κάνεις σουνέτ για να θεωρηθείς μουσουλμάνος όταν συνεργάζεσαι μαζί τους με οποιονδήποτε τρόπο, τους συνοδεύεις τους βοηθάς τους κάνεις τα χαρτιά τους και τους επιτρέπεις να καταλαμβάνουν την χώρα σου που δεν ανήκει μόνο σε σένα, να βιάζουν , να χτυπούν όπως την κοπέλα έξω από την Παναγία την Δεξιά προχθές ο Αλγερινός, να σφάζουν, να λεηλατούν άρα εσύ είσαι χειρότερος του ραγιά, είσαι και βλάσφημος απέναντι στον Θεό γιατί άλλα ορκίστηκες και άλλα κάνεις, κι εσύ Ελληνα που περίμενες στην στάση του λεωφορείου ή είχες το μαγαζί σου πέριξ του ναού και δεν όρμησες να σπάσεις στο ξύλο τον ανώμαλο αλγερινό τον μαθημένο στα βουντού δεν είσαι απλώς ραγιάς είσαι εγκληματίας απέναντι στον Θεό και τον συνάνθρωπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχεια…
    Και πάλι θα σκεφτεί κάποιος τις μελαγχολικές ενοράσεις του Θεοκλητου Διονυσιάτη για κείνους τους Έλληνες που θα γίνουν οικειοθελώς ή με απειλές μουσουλμάνοι σε εισαγωγικά ενδεχομένως
    Εσείς περιμένετε ακόμα να τους δείτε να φορούν σαρίκι και να περιφέρονται σαν δερβίσηδες για να το καταλάβετε; Συμβαίνει ήδη αγαπητοί μου αλλά κοιμάστε που έλεγε ο Παίσιος με τα τσαρούχια σαν τα βόδια
    Κάποιοι ραγιάδες λοιπόν χωρίς ντροπή και αισχύνη τολμάν ακόμα να βάζουν πρόστιμα για τα κακά του σκύλου, το τσιγάρο και για όποιο λάθος ή πταίσμα βρουν στον φουκαρά τον Ελληνα μόνο που ο Ελληνας θα σηκώσει κεφάλι και θα βρεθούν προ εκπλήξεων μεγάλων
    Το μέγεθος της πνευματικής αποστασίας είναι Τεράστιο και έχουν τεράστιο τίμημα οι επιλογές κάποιων, δεν θα γλιτώσουν την οργή του Θεού και τους πνευματικούς νόμους
    Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει κανείς μας
    Σκληρή η κριτική; Ισως… Αν είχα πατέρα στρατιωτικό ή αστυνομικό ή λιμενικό και δεν είχε τουλάχιστον παραιτηθεί από το 2012, πολύ απλά θα τον έφτυνα στα μούτρα και θα έφευγα, δεν θα ανεχόμουν να τρώω βρώμικα
    Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πατέρα και είμαι υποχρεωμένος να τον τιμήσω
    Μια γρήγορη ανάγνωση στον βίο του αγίου νεομάρτυρος Αγγελή, για τους εξωμότες και το σαλαβάτι και τους πνευματικούς νόμους κι όποιος έπιασεν έπιασεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις
    δεν υπηρετούν τους Νόμους και το Σύνταγμα.
    υπηρετούν το σιωνισμό και τα ανδρείκελα αυτού.
    Σεβασμό ΜΌΝΟ σε δυστυχείς πολίτες όπως η Μυρτώ και όσων συνθλίβονται
    χρόνια τωρα από τόν οχετό αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. > ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΣΑ:

    ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗ ΖΩΗ (ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ), ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ...

    -> ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ' ΑΛΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ...


    -> ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ (ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ("ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ" ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ),

    -> ΦΑΝΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή