«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

2405 λαθρο στα νησιά σε 6 ημέρες – Σιωπή από τα ΜΜΕ…προφανώς …τα πήραν

περισσότερα εδώ

8 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Νοεμβρίου, 2019 00:12

    Μόνο τα πήραν;Τα μάσησαν κανονικά και τά'καν τσίχλα, ή μάλλον τσίκαμέρικα (Για τους παλιούς).
    Όλοι αδερφέ μου Κώστα τα παίρνουν, οι μόνοι πού δεν τα παίρνουν, είναι οι πατριώτες και οι "στρουθοκάμηλοι".
    Γεμίζει η Ελλάδα εχθρικό στρατό και δεν κουνιέται φύλλο.
    Οί ιεράρχες,ώς τελευταίο σύνορο,τό'χουν ρίξει στο τεμπελιό, στην ψευδοαγαπολογία και στην προδοσία.Ή αστυνομία και το λιμενικό με τον στρατό, έγιναν φιλλιπινέζες στα λαθροζόμπι.Αύριο αυτό πού λές δεν θά'ναι είδηση. Είδηση αύριο θά'ναι Ό Χρανιώτης πού έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του την στιγμή πού κατούραγε.Είδηση αύριο θά είναι το GNTM, τα κορίτσια πού μας δείχνουν απλόχερα τα κάλλη τους,κι'όποιον πάρει ο Χάρος.Ή Ελίτ,Ό Χαράν,τα τουριστικά τού Acun,αυτά είναι είδηση. Τα σιτεμένα κωλομέρια και τα πλαστικά βυζιά της κάθε βρυκολακοκαυλόγριας μπάς και κάνει λίγο εφέ από τηλεοράσεως.
    Ειδησάρα είναι ό Μουτσινάς και η πανελλήνια επιτυχία της Λένας Ζευγαρά.
    "Αμάρτησε μαζί μου κι'έλα", ΘΑ τραγουδάνε οι μαλάκες, όταν θα σφυρίζουν γύρω τους σάν απαίσιες μέλισσες οί σφαίρες,ή τά δομημένα σπαθιά των λαθροζόμπι.
    Πανάθεμά με,δεν θέλω να ζήσω σκηνικά σαν την ταινία "downfall".
    Ούτε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας, ούτε του Βερολίνου, ούτε της αρχαίας Σιβάρεως.
    Μόνο ό πόλεμος μάς έμεινε.
    Μάς παίρνουν την χώρα αθόρυβα κι'ωραία.Και δίπλα μας θά'ρθουν και με τέτοιο πολιτικό, δικαστικό,στρατιωτικό κατεστημένο,δεν θα βγάζουμε κίχ.
    ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΈ ΤΟ. ΌΣΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ'ΜΆΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ.ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΆΩ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ. 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΘΑ ΣΠΆΩ ΣΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΤΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΆ ΑΥΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ARISTOMAXOS SOUL REPORT :ΡΕΕΕΕ ..ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΟΥΓΓΙΑ ΚΑΤΩ !
    ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΗ Η ΚΩΛΟ ΟΥΡΑ ΣΑΣ.
    ΡΕ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΜΑ ...ΤΙ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ;
    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ....ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΙΣΤΗΡΙ.
    ΕΣΕΙΣ, ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΜΕ;
    ΑΑΑΑ...μπορεί ..λέω...μπορεί..χαχαχα !να μην παιρνούν μπροστά τα ελικόπτερα διαφυγής σας,νααα...έτσι...ξαφνικά...εντελώς τυχαία....Χαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραμπακουλης στο πρώτο θέμα :σε δύο χρόνια ,θα είναι μια άλλη Ελλάδα.
    ΝΑΙ....ΧΩΡΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ !
    ΕΛΑ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ !ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ...
    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ .ΜΕΤΡΑΤΕ ΧΡΟΝΟ ΠΙΑ..
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. --- μοναχα τρις χιλιαδες σε εξη μερες? σκετη απογοητεψη. αμα δεν φτασουνε τους δεκα χιλιαδες κοματια την ημερα, προκοπη δεν γινετε. κε θα εξηγησω γιατι:
    --- ιστορικα κε ανεκαθεν Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ητανε μονοπωλιο του καθε κρατους. δηλαδη οι κυβερνωντες ιχαν δικεωμα απο τον Θεο να δινουν εντολη στα αρματωμενα κουταβια να βαρανε αλυπητα τους αοπλους υπηκοους. τωρα λιπον τα κουταβια (ΜΑΤ-ΠΑΤ-ΚΑΤ) μπορη να βαρεσουν κατα λαθος κε κανεναν λαθρο-μουσουλμανο.
    --- ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ εφτασαν τις ΧΙΛΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ σαφτο το Θεαρεστο κε ορθοδοξο κρατος. μαλιστα επιδοτουντε κε απο το κρατος. με απλα λογια, το κρατος επιδοτη τις φονισες μαναδες να σκοτωνουν τα πεδια μεσα στη μητρα τους. τωρα λιπον, μπορη καμια εληνιδα κατα λαθος να γενηση κε κανα εληνοπουλο, διοτι Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΕΟ (ΣΑΡΙΑ) ΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    --- τα περισοτερα σπιτια γεμισανε κτηνη κε εγιναν σκυλαδικα. στα μουσουλμανικα κρατη σπανια θα δης τετιο αθλιο φενομενο (το λεω εκ πιρας, διοτι εχω γυριση σχεδον σε ολα τα μουσουλμανικα κρατη). μπορη καπια χαζο-εληνιδα που χαζο-πηδιετε κε κανη αβερτα εκτρωσεις, να φιλοτιμηθη κε αντις για σκυλια να αναθρεψη παιδια.
    --- οι πουστηδες κε οι λεσβιες κανουν παρελαση με κρεμασμενα στα αρωστα αχαμνα τους τις ικονες του Χριστου κε της Παναγιας. αν τολμησουν κε τα κανουν αφτα τωρα με την επικρατηση της σαριας, η πιο επιηκης τιμωρια θα ινε το γκρεμισμα τους απο τον δωδεκατο οροφο.
    --- θα μπορουσα να αναφερω πολα, αλα σταματω εδω πριν γινω βαρετος (οπως μερικοι που περνουνε φορα κε ξεχνουν να σταματησουν, λες κε κανουν βαρετο σεξ με τις ωρες). να δουμε τωρα, ορισμενοι κο-μουνι-στες πατριωτες, εκτος απο τις συκοφαντιες εναντιον του φραγκου, θα βρητε κατι να πητε κε για τις εγκληματικες εκτρωσεις, τον εξεφτελισμο των ιερων ικονων κε τις 18.000 αφτοκτονιες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε κακόμοιρε μην σκοτώνεις τα Ελληνικά. Κανείς δεν σου είπε όχι σε αυτά που λες. Μας μιλάς για δέντρα σε μια ζούγκλα και νομίζεις πως δεν τα βλέπουμε. Το να μας λες Εβραίους (Κομμουνιστής=Εβραίος) όμως επειδή δεν στηρίζουμε τον έτερο χλαπακιστή του Καραμαν αλή του νεώτερου πάει πολύ. Μπορείς να πιστέψεις στον εαυτό σου και να βελτιώσεις το ΔΙΚΟ σου γίγνεσθαι; Εμείς αυτό θέλουμε και άσε τον μπουχέσα να κάνει τούζες με την κόρη και τα αφρικανά (για όποιον το κατάλαβε). Δεν ψάχνουμε για σωτήρες, όποιος θέλει να βγεί νικητής απο αυτή την κατάσταση θα πάρει τα μέτρα του ΠΡΩΤΑ στο σπίτι του και έπειτα ας μεταλαμπαδεύσει γνώση στους συν αυτώ. Τα υπόλοιπα είναι επιπέδου καφενείου..

      Διαγραφή
  5. και φυσικά ΠΟΤΕ καμία Κυβέρνηση...λέμε τώρα..δεν είχε κάνει καταμέτρηση δια μέσου των Υπηρεσιών της...αστείο βέβαια άλλα σε ένα Σοβαρό Κράτος θα γινόταν το αυτονόητο (ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΦΟΡΕΑ)...ώστε να γνωρίζουμε τον ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ των Λάθρο όχι μόνο αυτών που μπαίνουν τώρα..και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ είναι τουλάχιστον ο Διπλάσιος απο τον επίσημο για να μην πω παραπάνω..αλλά και αυτών που προϋπήρχαν απο το πρώτο κύμα στα τέλη της δεκαετίας '80-μέσα '90 Αλβανά-Ρουμάν-Βουλγάρ-και όλο το Πρώην Ανατολικό Μπλόκ μετά την Πτώση του Τείχους...όποτε ΠΑΡΑΝΟΜΑ "λάβανε" Ιθαγένεια-Διοικητικά έγγραφα+τα αντίστοιχα "δικαιώματα" που προέρχονται απο αυτά..μιας και επί σειρά ετών δρούσαν κυκλώματα Επίορκων Αστυνομικών-Τελωνειακών-Λιμενικών και Δικηγόρων κτλ. οι οποίοι δωροδοκήθηκαν...+κάποιων το κίνητρο ήταν μόνο το κάτω κεφάλι καθώς τα φτιάχνανε/παντρευόντουσαν/κάνανε παιδιά με τις ομολογουμένως εντυπωσιακές Ρωσίδες-Μολδαβές κτλ. όποτε το ΕΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ήταν Εκτός Λειτουργίας...(γιατί κοιτάζανε να ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ-ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ...ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΑ..)εν ολίγοις μιλάμε για κάποια εκατομμύρια..είναι δεδομένο αυτό..!!! Καλοφάγωτα και με τις υγείες μας λοιπόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσχετο με το άρθρο αλλά σημαντικό γενικότερα-όλως τυχαίως κατά την διάρκεια διαδικτυακής περιήγησης στον δίαυλο..youtube λέγε με..πέτυχα μια σειρά παραγωγής απο τον Alpha Κύπρου με τίτλο: ΜΠΛΕ ναι μέν κοινωνική σειρά αλλά με έντονα Χριστιανικά στοιχεία&αναφορές-προκαλεί συγκίνηση/κατάνοιξη-δίνει ελπίδα αλλά και κωμικές καταστάσεις στην καθημερινότητα των πρωταγωνιστών.Όταν μπορέσετε ψάξτε το/ανεβάστε το-Αξίζει τον κόπο!! σε κερδίζει απο τα πρώτα λεπτά.Έχει γυρίσματα απο την ΣΥΜΗ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ (και η αλήθεια είναι ότι διάβαζα το σχετικό άρθρο πριν λίγες ημέρες...άραγε τυχαίο;;; Συμπτωματικό ή ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ..;; ποιός ξέρει;;;) ΚΥΠΡΟ-ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ και ΆΓΙΟ ΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. --- ξεχασα να αναφερω οτι το μεγαλυτερο καλο που μας εκαναν οι λαθρο-μουσουλμανοι, ινε οτι ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΚΕ ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ ΚΕ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.
    --- ενω μερικοι αλοι εληναραδες, θεωρουν πολυ αντρικο να ασχολουντε μονιμως με γυνεκοπεδα κε με τις κορες των αλονων, αντι να οργανωθουν, ναρπαξουν τα στυλιαρια κε να κυνηγησουν τα εληνικα ερπετα που ξεφτελιζουν κε καταστρεφουν την ελαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή