«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: φιλοϊσλαμικό -ανθελληνικό -αντιχριστιανικό μόρφωμα που εξυπηρετεί ξένα-εχθρικά προς τους Έλληνες συμφέροντα και σχεδιασμούς. Δεν έχει καμμιά θέση στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

Να κάνουμε μια σούμα ; Με τουρκάλα συζεί ο διπλωματικός δ/ντής Τσίπρα. Τούρκο (Uğur Büyüktezgel) έχει στην επιτροπή Εξ. Πολιτικής του ο ΣΥΡΙΖΑ. Με Τούρκο συνεργαζόταν ο συλληφθείς τρομοκράτης της κατάληψης GARΕ. Τούρκος δημοσιογράφος με θητεία και στη Συρία μεταδίδει αποκλειστικές εικόνες από τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Μεταξύ άλλων είναι και πολύ ευαίσθητος για τους λαθρομετανάστες που μας στέλνει ο Ερντογάν.


4 σχόλια:

  1. Εμένα μου άρεσε ο τσυριζα .Μου δημιούργησε ένα ψυχεδελικο κενό συναισθημάτων.Ο Φρόυντ το αποκαλεί ψυχικό μόρφωμα της διπολικής ανωμαλίας του αριστερού.Αααχαχαχα !
    Μου λείπει η πατημενη σταφίδα ,μου λείπει ο σγριαντρας Μπαλάφας ,μου λείπει ο μανάβης σακελλα τέτοιος ,μου λείπει ο μπουχεσας φίλης ,ο ξενερωτος Τόσκας,η μαντάμ Μιμ ,αυτή που έμοιαζε σαν ανάποδη σφουγγαρίστρα ,μου λείπει ο μελιτζάνας ,μα πάνω από όλα ,δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ανοιχτοποδη.Ποδια ανοιχτά ,χέρια στα φυστικακια του ,ύφος σουπε με ολίγον τραχανά ,τι θίασος ! μιλάμε για μια επιθεώρηση που είχε από όλα.Ξεφτιλα ,πουστριλα ,προδοτιλα,σαχλαμαριλα ,σαλιαριλα ,μασουλιλα ,βρώμιλα ,λεπριλα.
    Με αυτούς έμαθα και την λέξη τρολ.
    Τρολ ,ρολ,προφιτερόλ .Και ξαφνικά ,θυμήθηκα ,ότι μικρός ,τάιζα στο ζωολογικό κήπο τις μαϊμούδες και τα πιθηκακια ,με φυστίκια και μπανάνες.
    Μου αρέσει ο τσυριζα !το μαϊμού τέλει μπανάνα ;
    Χαχαχαχα !
    Έχετε ποτέ σκεφθεί.... τέτοιους ...τι τους κάνεις ;κρέμασμα ;ντουφεκισμα ;
    Πνιξιμο στην γούρνα ;πνιξιμο ,στα σκυλόψαρα ;πασαλειμα με πισα και πούπουλα και αποστολή στον λακό με τα φίδια ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΛΕΩΝ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ...,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ.
    ΚΟΨΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ,ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΔΩ ,ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΞΥΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ,ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ.
    ΣΕ ΠΟΛΎ ΆΣΧΗΜΟ ΒΑΘΜΟ.
    ΜΟΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ,ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ,ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙ.
    ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ.
    ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Νοεμβρίου, 2019 21:33

      ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ, ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΖΟΡΙ.

      Διαγραφή