«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Νοητικές παγίδες




Οι καιροί αυτοί είναι οι πιο πονηροί που έχει ζήσει ποτέ η Ελλάδα. Ο διάβολος χορεύει κυριολεκτικά χασαποσέρβικο. Ασθμαίνοντας και με καταιγιστικούς ρυθμούς, λες και θέλει να προλάβει κάτι, καταστρέφει την Ελλάδα καθημερινά σε κάθε τομέα. Αν πέσει η Ελλάδα.. ο υπόλοιπος πλανήτης θα είναι piece of cake που λένε και τα αμερικανάκια.  Ευρωπαϊκά κράτη με αξιοπρέπεια, έκλεισαν τα σύνορά τους στην λαθρολαίλαπα των ισλαμιστών. Γραμμένους όμως στα παλιά τους τα παπούτσια μάς έχουν εμάς τους Έλληνες όσον αφορά τις κραυγές αγωνίας μας για την βίαιη ισλαμοποίηση που υφιστάμεθα. Αλλά αν έχουν προσέξει τα καμπανάκια και τις προρρήσεις του παρελθόντος, είτε από ευπατρίδες διανοητές, είτε από τον Νοστράδαμο, είτε από γέροντες της Ορθοδοξίας στα ανατολικά κράτη και την Ελλάδα, ξέρουν κατά βάθος ότι ούτε αυτοί θα γλυτώσουν στο τέλος την πληθυσμιακή αντικατάσταση που έχει αποφασίσει το διεθνές σατανικό σιωνιστικό σύστημα. Τα μάτια τους, σύμφωνα με εκμυστηρεύσεις ομογενών μας στο εξωτερικό, είναι καθημερινά, στα κρυφά, στραμμένα στην Ελλάδα, και σε αυτό που τόσο βίαια επιχειρείται εδώ. Ελπίζουν ότι θα ξυπνήσει κάτι από τους Έλληνες που φαντάζονταν μικροί, τον Λεωνίδα με τους 300, την Επανάσταση του '21, την μάχη της Κρήτης κ.ά., για να μπορέσουν κι αυτοί να υπάρξουν.

Το μπαμ στην Ελλάδα θα γίνει, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το θέμα είναι αν θα νικήσουμε αυτή τη φορά. Κι η Αθηνά κι η Παναγιά είναι εδώ να συνδράμουν αν αποφασίσουμε να πολεμήσουμε και να διεκδικήσουμε την Ελευθερία μας. Ποια όμως θα είναι η απόφαση από τα ανώτερα θεία επίπεδα; Θα μάς συγχωρεθεί το τεράστιο έγκλημα του εξευτελισμού της ιστορικής μας ύπαρξης, ο οποίος επετεύχθη με τις εκτρώσεις (παγκόσμιο ρεκόρ αναλογικά με τον πληθυσμό), την συζυγική απιστία, την άκρατη σεξουαλική ελευθεριότητα και την γιγάντωση των σεξουαλικών παρεκτροπών (και σύμφωνα πάντα με τον πληθυσμιακό παράγοντα συγκρινόμενο με άλλων δυτικών χωρών);

Πραγματικά, άγνωστο προς στιγμήν το πού θα καταλήξουμε. Αν θα αποθεωθούμε ή αν θα αφανιστούμε.

Οι νοητικές παγίδες που μάς αφορούν, έχουν σχέση με το τί λέγεται και γράφεται παντού γύρω μας. Ποιοι προσπαθούν να μάς απογοητεύσουν και να μάς καλλιεργήσουν ηττοπάθεια, ποιοι προσπαθούν να μάς επαναπαύσουν ότι έχουμε  στο τσεπάκι τη θεία προστασία και την νίκη και μπόνους την Κωνσταντινούπολη, ποιοι προσπαθούν να μάς πείσουν ότι η Ελλάδα πάντα με νέο ξένο αίμα ανανεωνόταν βιολογικά και συνεχιζόταν απτόητη η εκπολιτιστική της δύναμη και η παγκοσμιότητα του Ελληνισμού.. και άλλες τρίχες "αριστερές"...


Έχετε λοιπόν όλα αυτά υπόψιν σας σε ότι διαβάζετε στο διαδίκτυο. Στο τριήμερο που μάς πέρασε ξεχώρισα δύο άρθρα που συνοψίζουν την δυσχερή μας κατάσταση και θέτουν σε κίνηση μια υφέρπουσα επιτακτικότητα, δηλαδή μια ενστικτώδη παραδοχή ότι αν δεν ξεκουνηθούμε θα μάς τελειώσουν.

Το πρώτο έχει τίτλο "Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ! (Υπάρχει έστω ένας που ΑΚΟΜΑ αμφιβάλλει;;;"από το Οδύσσεια TV, και το δεύτερο είναι του Γιώργου Τράγκα, " «Η Ελλάς προορίζεται να μην ζήσει. Οποιος αντιστέκεται στην υποδοχή μεταναστών μπαίνει στην μπάντα», «Ο κος Θάνος Ντόκος μέγας σύμβουλος εθνικής ασφαλείας, επιλογή Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι είναι καιρός οι δύο χώρες να συζητήσουν τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου» " από το crashonline.

Αν σάς διέφυγαν, μην τα διαβάσετε απλώς, αλλά μελετήστε τα. Μελετήστε και τις λέξεις πίσω από τις λέξεις. Δεν παίζουμε πια, σοβαρευόμαστε, γιατί μπροστά μας χάσκει ο αφανισμός.

Και μιας και μιλήσαμε για το ότι υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν να μάς επαναπαύσουν ότι έχουμε  στο τσεπάκι τη θεία προστασία και την νίκη και μπόνους την Κωνσταντινούπολη, κι ασχέτως του ότι σεβόμαστε και εμπιστευόμαστε την διορατικότητα αλλά και την θεία φώτιση που είχε ο Πατροκοσμάς όταν μάς μετέφερε μια εικόνα του μέλλοντος.. πρέπει παρόλα αυτά να έχουμε υπόψιν μας και κάποια άλλα πράγματα που επιβεβαιωμένα παίζονται στις πλάτες μας, με εργαλείο τους τις προφητείες, είτε παραποιημένες, είτε κάποιες από αυτές κατασκευασμένες, να πληρούν κάποιους ανθελληνικούς σχεδιασμούς, παρουσιάζοντάς τους ως θρίαμβο του ελληνορθόδοξου κόσμου, από πΓΔΜ, Βουλγαρία και Βόρεια Ελλάδα  μέχρι την Κωνσταντινούπολη κι όλη την Μικρά Ασία.
Κάτι παρόμοιο μπορείτε να διαβάσετε εδώ,  αλλά και αρκετά ενδιαφέρον, για να το έχουμε στα υπ'όψιν, είναι ένα σχόλιο του 









22 σχόλια:

  1. Μπράβο Κώστα πολύ καλό και αν μου επιτρέπεις να προσθέσω Ή να ρωτήσω...
    Γιατί βιάζονται όλοι οι βρωμιάρηδες και ειδικά στην Ελλάδα; Τελικά αν και προσπαθούν με νύχια και με δόντια, με στατιστικές και με τα ΜΜΕ όλα δικά τους, με ελληνόφωνους πωλητικούς όλων των χρωμάτων, με παρακράτος καλά πληρωμένο και οργανωμένο, με άρθρα του στυλ "Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ, ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ κλπ κλπ¨" με στρατό από λαθρό και πρακτοράκια όλων των εθνών, γιατί βιάζονται;;;
    Μήπως όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες όλων των χρωμάτων και επιπέδων γνωρίζουν εμάς καλύτερα και φοβούνται; Μήπως τελικά με όλον αυτόν τον φόβον ή τον πανικό της βιασύνης δείχνουν σε εμάς τους Έλληνες κάτι άλλο; Μήπως ωρέ Έλληνες είμαστε εντέλει ήδη νικητές σε πολλούς τομείς και δεν το βλέπουμε με όλη αυτή την μεθοδευμένη υπερπληροφόρηση που μας αναγκάζει να ξοδεύουμε ενέργεια και παρόλα αυτά αντέχουμε; Μήπως τρέμουν όλοι οι εδώ μέσα βρωμιάρηδες γιατί έχουν χάσει ήδη το παιχνίδι με εμάς;
    Αναμφίβολα θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για να μας τελειώσουν αλλά πιστεύω ότι οι αληθινοί Έλληνες ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ χαίρονται με το τέλος του Κράτους Ελλάς που ποτέ δεν υπήρξε δικό μας, και αυτοί το ξέρουν ως επίσης και ότι κανείς Έλληνας δεν θα βγει έξω να πολεμήσει όταν αυτοί το αποφασίσουν. Θα βγει όταν θέλει αυτός. Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΔΡΟΜΟ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΤΕΘΗ ΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
    ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΝΑΝΕ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΦΑΛΑΝ, ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΤΡΑΠΗΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΕΡΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ.
    Αλλά
    ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
    ΔΠ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το αστέρι μας, την στρατιωτίνα μας, την καλλιτέχνιδα και μαχητή!
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και.. θα συμφωνήσω! ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

      Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  2. Το σχόλιο του ARCO είναι λανθασμένο και παίζει να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος. Οι προφητείες από δήθεν ανώνυμους γέροντες και μερικές άλλες που αποδίδονται στον Αγ. Παϊσιο είναι psyop από ειδικό τμήμα της CIA και δεν έχουν καμία σχέση με τη Ρωσία. Οι μόνοι που είναι αρκετά τρελλοί για να αντιμετωπίσουν το κακό χωρίς να λογαριάζουν τη ζωή τους είναι οι θρήσκοι και αυτοί έπρεπε να εξουδετερωθούν κατά προτεραιότητα. Βρέθηκε το αδύναμο σημείο τους και κάθονται περιμένοντας να τα δουν όλα με τα πατατάκια και το ποπ κορν στο χέρι γιατί έτσι λένε οι προφητείες.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για εμένα, η ζυγαριά γέρνει περισσότερο προς την CIA. Δεν το πιστεύω αυτό που έγραψε, ότι "Πούτιν και οι Ροτσιλντ είναι στενοί συνεργάτες παρόλο που φαινομενικά απο το 2016 έχουν έρθει σε ρήξη"

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα το έπιασες σωστά.. Με τις προφητείες, το σιωνιστικό σύστημα της Δύσης βρήκε το κόλπο να αντιμετωπίσει την πιο επίφοβη, για αυτό, κατηγορία Ελλήνων, τους θερμούς αντισιωνιστές χριστιανούς που είναι και πιο πατριώτες.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Νοεμβρίου, 2019 10:08

      "Οι μόνοι που είναι αρκετά τρελλοί για να αντιμετωπίσουν το κακό χωρίς να λογαριάζουν τη ζωή τους είναι οι θρήσκοι και αυτοί έπρεπε να εξουδετερωθούν κατά προτεραιότητα".
      Γιώργο,τα είπες όλα με αυτή τη φράση. Πρίν χρόνια,ό συγχωρεμένος Ιωάννης Λαζάκης, τότε στο θέατρο "χυτήριο", μου είχε πεί αυτό το πράγμα,ότι το σύστημα φοβάται πολύ τους θρήσκους και ειδικά τους παλαιοημερολογίτες, επειδή ξεσηκώνονται συνέχεια.Το ίδιο μου είχε πεί και αστυνομικός της τότε ομάδας ΖΗΤΑ,ότι για το σύστημα,οί πιό επικίνδυνοι κι'από την μαφία, είναι οι θρήσκοι πατριώτες,γιατί είναι ανεξέλεγκτοι.
      ΚΑΙ να συμπληρώσω με την γνώμη μου πώς, οι προφητείες του Πατροκοσμά πρέπει να διαβάζονται,όπως και του γέροντος Παισίου .Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και πολλά χρόνια,Ή CIA, MOSSAD και η τουρκική ΜΙΤ,έχουν τομείς που ασχολούνται με τις προφητείες αυτών των στύλων της Ορθοδοξίας.Βεβαια εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση.
      ΚΑΙ μην ξεχνάμε ότι οι προφητείες, δύσκολα μεταφράζονται και πολλά από τα νοήματά τους είναι μυστηριώδη και δύσκολα ερμηνεύονται, όπως στις αναρτήσεις του Κώστα για τον Μέγα Αλέξανδρο και τις προφητείες του Αγίου Ανδρέα του διά Χριστόν Σαλού.
      Η χώρα έχει ήδη βουλιάξει σε μεγάλο τέλμα και με το να ασχολούμαστε με τις προφητείες,μάς βγάζει έξω από τον δρόμο μας,πού είναι η ελευθερία της Ελλάδας.
      "Σύν Αθηνά και χείρα κίνει",πιστεύω ότι είναι το πιο σωστό. Όταν εμείς ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ Ό ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ.

      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠ'ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΕ ΣΏΦΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.

      Διαγραφή
    4. τις προφητειες δεν μπορει καμια σια και καμια μυστικη υπηρεσια να τις κατανοησει γιατι απλα στερουνται της χαριτος, υποθεσεις ανθρωπινες κανουν γι αυτο θα φανε φολα, δεν γνωριζουν καν για ποιον λογο υπαρχουν και δινονται απο τους αγιους οι προφητειες, δεν ειναι θεσφατο

      Διαγραφή
  3. Από την μια η Ρωσία απο την αλλη το ΝΑΤΟ και απο πισω τα εβραιοπουλα. Και στην μεση οι μ@λακες εμείς. Γεμίζουν την Ελλάδα με τα ορκ σε περίπτωση που τους τα φερουμε τούμπα να είμαστε μειονότητα και να εχει γεμίσει αυτός ο ιερός τόπος με οσο το δυνατόν περισσότερα ορκ ωστε να μην υπαρξει περίπτωση διακυβέρνησης απο πραγματικούς Έλληνες που να απευθύνονται σε αυτόχθονες Έλληνες πολίτες. Ηδη την εχουν γεμισει ανα περιόδους με αλλοφυλλους αλλα τωρα πανε για το γκραν φινάλε. Στο τέλος θα παρουν το αριστερό που ειναι και πιο κρεμαστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ & στους δυό σας, τα είπατε ΟΛΑ τα σημαντικά & πολύ ξεκαθαρα!!!
    Ας είμαστε σε επί φυλακήν & όσο γίνεται πιό ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΕΣ & ΟΜΟΨΥΧΟΙ, Ελληνοτρόπως & Φωτεινώς, βεβαίως...
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι ο ρώσος δικός τους είναι Κώστα, δεν γίνεται να σκοτώνεις εις το όνομα του Χριστού είπε ένας σύγχρονος γέροντας, είναι πολλοί και κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν είναι μεθυστική η δύναμη της εξουσίας κάπου εκεί ίσως κάνει το χτύπημα η ρωσία και βγουν οι προφητείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και "σκοτώνεις εις το όνομα του Χριστού". Γιατί τότε ευλογούμε τα όπλα.. http://esxatianasxesi.blogspot.com/

      Διαγραφή
    2. Ελευθερία χωρίς να βαψεις τα χέρια σου με αίμα δεν γίνεται. Μην περιμένεις να μπούνε άλλοι στα σκατα ενω εσύ θα το παιζεις αναμάρτητος.

      Διαγραφή
  6. Ο ΡΩΣΟΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙ.ΤΕΛΟΣ.ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ.
    ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΒΑΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    Η cia ΞΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ , ΣΚΟΤΏΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ,ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΜΑΙΡΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ,ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΧΩΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗΣ .
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΑΓΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΟΛΟΙ ΘΑ ...ΝΟΜΙΖΑΜΕ !
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...Ο ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΜΟΧΘΗΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ.
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;ΔΕΝ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ;
    ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ;
    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚ ΟΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑ ;(ΓΟΝΑΤΟ).
    ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ;
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΆΤΑΙ.
    ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ.
    2019-2024.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ,ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ...ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.
    ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΗ ,ΔΕΝ ΜΑΧΕΣΑΙ.
    ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΜΑΣ ,ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.
    ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΞΑΝΑ.
    ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ,ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ.ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ.
    Η ΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.
    ΝΑ ΚΑΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΙΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΗ.
    ΣΙΓΑ ΡΕ !ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚ ;;;
    ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ !
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ....ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ,ΜΕΤΑ,ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ...ΕΕΕΕ ,Ε ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΕΣΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΊΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ Ή ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ Η ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΚΛΑΝΙΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΉΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΕΡΩΤΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο ΡΩΣΟΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙ"

      Συμφωνώ Αριστόμαχε. Το σχόλιο του ARCO ARCO το έβαλα για να ανοίξει συζήτηση.

      Διαγραφή
    2. Ρε Αριστόμαχε καλά όλα τα άλλα που λες και μπράβο σου , αλλά ακόμα κολλημένος με τους Πλειάδιους είσαι ; Μα πόσο ευκολόπιστος μπορεί να είναι κανείς ; Αυτή η ιστορία είναι αρκετά παλιά και έχει θεωρηθεί απάτη ! 16 χρονών ήμουν όταν προτοάκουσα γιαυτούς . Έλεος πια ! Αμα είναι να στηρίζουμε τις ελπίδες μας σε εξωγήινους αλίμονο μας . Πρόσεξε το αυτό , γιατί και οι νεοταξίτες αυτό ακριβώς επιδιώκουν δεδομένου ότι αποτελεί μέρος του σχεδίου ( Blue Beam ) τους για την εξαπάτηση του κόσμου με ότι αυτό συνεπάγεται !

      Διαγραφή
    3. Σου απαντώ γραπτώς παρακάτω.Δεν απαιτώ να με πιστεψης ,απαιτώ όμως από σένα να ενημερώνεται ποικιλοτρόπως.ΝΑ ΑΝΑΛΥΗΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ,ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΞΑΝΑ .ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΜΠΙΜ ;
      ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ...;ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ,ΓΡΑΦΩ ;ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ....;
      ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΦΙΣ...ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ,ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ,ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΟΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΑΟΠΛΕΣ ,ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ....ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ,ΛΕΣ ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ,ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ...ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΝΑ ΦΟΒΙΣΗ.
    ΔΥΟ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ..ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΝΑ ΣΤΡΑΦΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΗΣ ΑΛΛΟΥ....ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΡΚ ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΡΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ,ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΗ ,ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ... ΒΆΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΙΜΟΥ ,ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ.
    ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΛΛΗΛΟ ΡΟΥΦΑΝΙΛΙΚΙ ,ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.."ΜΑ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΤΣΙ !".
    ΓΙΑΤΙ ;ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ;ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ;
    ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ,ΑΥΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.
    ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ,ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΣΙΧΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !.
    ΡΕ !ΡΕ !ΜΙΛΑΜΕ....ΟΧΙ ΜΠΟΥΝΙΈΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ...ΓΟΥΔΙ !ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ !
    ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ,ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ elf ΚΥΜΑΤΑ ,ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΡΚ ,ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ,ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,
    ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ;;
    ΟΡΓΗ !!!!!!!!!
    ΚΑΙ...ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΚ ,ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ,ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕΣΑ.
    ΟΡΓΗ!!!!!!!
    ΑΠΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΟ ΤΟΜΑΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΟΝΕΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ.
    ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ,ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΗΣ !
    2019-2024.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΚΑΤΟ ΧΑΖΑΡΟΙ , ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω εάν αυτό που θα γράψω μπορεί να χαρακτηριστεί παιδαριώδες, σενάριο σε χουλιγουντιανή ταινία ή απλά μιά ουρανομήκης μ@λ@κία… Κατά τη γνώμη μου ο διοικητής της 114ΠΜ που παραιτήθηκε είχε στα χέρια του μιά χρυσή ευκαιρία…που δεν την αξιοποίησε. Γιά μένα είναι σαν να έφυγε με την ουρά μέσα στα σκέλια. Δεν υπήρχε τίποτα το αντρίκιο σ' αυτήν του την πράξη. Εκτός αν είναι και αυτός από εκείνους που πέφτουν στα τέσσερα στις μασωνικές στοές...
    Πριν υποβάλλει την παραίτησή του θα μπορούσε να σηκώσει 4-5 Mirage 2000 εφοδιασμένα με Exocet και Scalp και να τα στείλει απέναντι κάνοντάς τα όλα πουτάνα!!!! Το πρώτο μάθημα που θα έτρωγαν τα μεμέτια θα ήταν η βύθιση ενός εκ των πλωτών τρυπανιών τους (δεν θυμάμαι πως λέγεται Γιαβούζ… Χαβούζ ή κάτι τέτοιο). Ξεκάθαρο μήνυμα ότι "αρκετά ανεχτήκαμε τις μ@λ@κίες σας έως εδώ…". Εν συνεχεία θα πλήττονταν κάνα δυό ναύσταθμοι με τίποτα σύγχρονες φρεγάτες, και τέλος οι SCALP (που είναι βαθιάς διείσδυσης…) θα τους αποτέλειωναν, χτυπώντας στην ενδοχώρα και βάλοντας εναντίων πυραυλικών συστοιχειών ή βάσεων λοιπών πυραυλικών συστημάτων. Εάν έβρισκαν στον δρόμο τους και κάναν S-400, γιατί όχι, και αυτός μέσα…

    Ο Διοικητής, πριν φύγει, θα έκανε ένα "δωράκι" σε όλους… και από τις δυό μεριές. Μετά θα μπορούσε να υποβάλλει άνετα την παραίτησή του και να φύγει σαν κύριος! Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω… (κατά Στράτο!). Ο διοικητής όφειλε να δείξει στα πολιτικά και επιτελικά χάπατα πως δεν λησμονεί ότι είναι στρατιώτης και ότι πρωτίστως υπηρετεί και φυλάσσει την πατρίδα του. Δεν φιλάει σώβρακα πολιτικάντηδων και σοδομημένων επιτελών που το μόνο γιά το οποίο ενδιαφέρονται είναι να αποκτήσουν ένα γαλόνι παραπάνω.
    Στο ΥΠΕΘΑ όλοι μαζί, επιτελείς και πολιτικό προσωπικό, θα προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα από την τρομάρα που θα έτρωγαν. Χεστήκαμε όμως!!! Είναι όλοι τους σάπιοι και τους αξίζει ένα φρικτό τέλος. Περιττό να πούμε το τι θα γινόταν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου… Το σκατό τους θα είχε φθάσει στην κάλτσα!!! Διότι σαφώς δεν θα περίμεναν ούτε στον αιώνα τον άπαντα μιά τέτοια ελληνική αντίδραση. Θα μαζεύονταν;;; Θα λούφαζαν;;; Το πιθανότερο, ναι. Μπορεί όμως και όχι. Σημασία έχει ότι σηκώνεις το χέρι και ρίχνεις ένα χαστούκι τόσο δυνατό, του στυλ "στα είχα μαζεμένα"… ΧΛΑΑΑΠΠ!!! Πάρε και σκάσε! Το μόνο σίγουρο γιά μένα είναι ότι μιά τέτοια πράξη, εμπράκτως θα τιμωρούσε την υπέρμετρη αλαζονεία τους. Λυπάμαι μεμέτια αλλά δεν σαν τά έχουν πει καλά… τέτοιο, αλλά και σκληρότερο μαμήσι θα φάτε από την Πολεμική Αεροπορία!!!
    Κατά καιρούς με έχουν ρωτήσει διάφοροι ανόητοι καλοπερασάκηδες και χέστηδες, επάνω σε τέτοιου είδους συζητήσεις… Μα καλά θέλεις πόλεμο με την Τουρκία;;; Και τους απαντώ : ΝΑΙ!!! Με την προϋπόθεση ότι θα χτυπήσουμε εμείς πρώτοι… και θα τσούζει!!! 'Ισως μιά τέτοια ενέργεια να έδινε τη δυνατότητα στον λαό να αναθαρρύσει. Να συνειδητοποιήσει ότι κατά βάθος είμαστε λαός λεόντων, και ότι κάποιοι τόσα χρόνια μάς έκαναν να πιστέψουμε ότι είμαστε γατάκια. Είναι να μην ξεκινήσει η κατολίσθηση… από κει και μετά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε και δεύτεροι να χτυπήσουμε...μα..οι γαμημενοι...ότι έχουν κάνει ,με προδοσίες εκ των έσω έχουν κάνει.ΔΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΝΟΜΙΖΑΜΕ.
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ...ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ.
    ΒΡΕΕΕΕ ,ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
    ΒΡΕΕΕ ...!ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ.
    ΠΑΡΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ !
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΚΑΡΙΞΟΥΝ !
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ !
    ΦΦΦΣΣΣΣΣ ...Ο ΟΦΙΣ !
    ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΤΟΦΙΔΟ !ΚΑΙ ΑΡΠΑ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΟ !.
    ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
    ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΟ ΑΧΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.
    ΕΧΩ ΛΟΞΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.
    ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΟΥ.
    ΦΦΦΣΣΣΣΣ Ο ΟΦΙΣ .
    ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΤΟΦΙΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ;ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ !.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ !
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝ ΟΙ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ,ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΜΠΟΥΣ ,ΔΡΑΚΟΜΕΛ ,ΧΙΛΑΡΙ ,ΤΣΕΝΕΙ ,ΕΠΣΤΑΙΝ ,ΑΝΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΟΦΙΔΙΑ....ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΡΕΣ.Η ΘΑΛΑΤΤΑ ΑΦΡΙΖΕΙ ,ΤΑ ΟΡΗ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΕΙΩΝΤΑΙ.
    ΒΡΕΕΕ ,ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΚΕΙ !ΠΟΥ ΟΡΕΓΕΣΤΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ
    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ.
    ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου είναι αδιάφορο πια ,εάν κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΕΓΩ ,ότι η ζωή συνεχίζεται στον πλανήτη ,ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ,Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ,ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΦΕΎΓΕΙ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ ,ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΔΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ,ΒΛΕΠΕΙ.
    ΑΛΛΑ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ,ΟΡΕΞΗ ,ΨΑΧΝΕΙ ,ΔΙΑΒΑΖΕΙ ,ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ,ΑΚΟΥΕΙ ,ΒΛΕΠΕΙ ,ΑΝΑΛΥΕΙ ,ΣΥΝΘΕΤΕΙ.
    ΜΥΑΛΟ ,ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑ.ΧΑΧΑΧΑ !ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΟΣ !ΧΑΧΑΧΑ !
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ.
    ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ,ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ,ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΒΟΎΛΗΣΗ.
    ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ....ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΑΘΕΙΣ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,Η ΜΑΖΑ ,ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΛΙΓΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ,ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !.
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ !.
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ,ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΗ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΩΤΟΣ :ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ .
    ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΙΩΣΕΤΕ.
    ΕΑΝ ΤΩΡΑ ,Ο ΚΑΘΕΙΣ ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΥΓΝΗΝΤΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΗ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ,ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ "ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ",ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΣΩ ΜΕΣΑ.
    Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΠΥΚΝΩΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν φτάνει να συνθέτεις μόνος σου και απλά να δημοσιεύεις τι συμπέρανες, πρέπει να συνθέτεις μαζί με τους άλλους και η διεργασία που οδηγεί στο συμπέρασμα να είναι διαφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή