«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Χαμός με τον Κρητικό δάσκαλο που πήγε τους μαθητές του στον Άγνωστο Στρατιώτη, με βηματισμό και Εθνικό Ύμνο (Βίντεο)


Σχόλιο Διόδοτου: ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! Όχι μόνο θα σάς ανέβη το ηθικό με αυτό το βίντεο, αλλά θα καταλάβετε ότι αν τα παιδιά μας έστω και τώρα ξεκινούσαν να έχουν τέτοιους δασκάλους και γέμιζαν μέσα τους από φιλοπατρία και πειθαρχία, και μάλιστα να το ευχαριστιούνται όπως φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο, σύντομα θα είχαν το κάθε εγκληματικό αλλοδαπό κατακάθι και τον κάθε τουρκαλά.. βούτυρο στο ψωμί τους. ΞΕΔΙΑΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ!!!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο από πρόσφατη επίσκεψη μαθητών δημοτικού σχολείου στην πλατεία Συντάγματος, για να δουν από κοντά την αλλαγή φρουράς και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στο βίντεο, όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε, εμφανίζεται ένας δάσκαλος ο οποίος έχει παρατάξει τους μαθητές του απέναντι από τους Εύζωνες και δίνοντάς τους στρατιωτικά παραγγέλματα, τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και παρελαύνουν σημειωτόν.


Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι μαθητές ανταποκρίνονται στα παραγγέλματα του δασκάλου και πειθαρχούν με τρόπο που θα ζήλευαν ακόμη και τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων.

Ναι μεν, αλλά…


Η πλειοψηφία των σχολίων κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κυρία Katerina Maravgaki, είναι αποθεωτικά για τον δάσκαλο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φαίνεται να τον γνωρίζουν προσωπικά και αποθεώνουν τον χαρακτήρα του.

Στον αντίποδα, δεν λείπουν κι εκείνοι που θεωρούν ότι η στάση του ήταν υπερβολική και ότι ο μιλιταριστικός τρόπος δεν είναι ο ενδεδειγμένος για να παιδεύσεις μαθητές αυτής της ηλικίας.


10 σχόλια:

  1. russia youth army τί να πουν και οι ρώσοι γονείς, οι αντιρρησίες σχετικά με το θέμα να στείλουν τα παιδιά τους στα αμερικάνικα κολλέγια και να μην θεωρούν δεδομένη καμιά κατάσταση στην χώρα μας παρά τα όσα βλέπουμε γιατί τα πάντα ρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πουν και τι να γράψουν οι μαλακομπουκωμενοι !
    Το είδα το βίντεο και κατάστημα ,μέσα στον ορυμαγδο της χάζαρο κρατιας.
    Άντε να τώρα να πάη η κεραμεως ,να τους πή ,βγάλτε τα φουστάνια βάλτε παντελόνια ,βγάλτε τα παντελόνια βάλτε φουστάνια.Θα μοίραζε και στραπον το υπουργείο χάζαρο οβριιλας.
    Σαν την φωτογραφία με τον Κλίντον !με τα φουστάνια !αααχαχαχα !
    Ρε τι ξεφτιλισμενη φάρα είναι αυτοί !
    Μπράβο ρε δάσκαλε !!
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !.
    Μιλιταρισμός και σαχλες.Εμεις ρε ΣΟΥΡΓΕΛΑ πως κάναμε παρέλαση ;με γόβες ;
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ !
    ΡΕΕΕΕ !!!!ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΡΟΔΑ !
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΣ !
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διόρθωση :αντί για κατάστημα ,να χέσω για γκουγκλ ,καταχαρηκα.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και κρητικος ο δασκαλος πιθανως δεν ψηφιζει ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ25-ΚΙΝΑΛ. Απο τους λιγους ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι που θεωρουν την σταση "υπερβολικη" και "μιλιταριστικο" τον τροπο ν' αρχισουν να τα μαζευουν απ' εδω γιατι το κλιμα λογω κλιματικης αλλαγης θα γινη πολυ ανθυγιεινο για τον καθε ανθελληνα.

    Η αποστολη του πανεπιστημιου της ΚΝΕ τελειωσε κι' εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τραγικό που το αυτονόητο κατέληξε να θεωρείται εξαιρετικό.
    Όσοι δάσκαλοι δεν είναι έτοιμοι να πράξουν ανάλογα πρέπει να πεταχτούν στον δρόμο και να επιστρέψουν τους μισθούς τους που πλήρωσε ο μέσος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι "τραγικό".."tragic". Ξέχασες να πεις και για το βίντεο, ότι έγινε "viral"!.
      Αυτά μάς μάραναν...

      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  7. πρέπει να μείνει κάποιος για να ανάβει το καλοριφερ
    δε γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος ο δάσκαλος! Τα πιτσιρίκια μου θύμισαν τους σκαπανείς της Ε.Ο.Ν!!! Κάτι ήξερε ο Μπαρμπαγιάννης!!! Το αληταριό των μισελλήνων της Κουμουνδούρου και του Περισσού που βγάζουν φλύκταινες με τις "φασιστικές" μαθητικές παρελάσεις και τον συντεταγμένο βηματισμό των μαθητών, δεν τους ενοχλεί ο στρατιωτικός βηματισμός της Κομσομόλ του Πατερούλη Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς;;;

    https://www.youtube.com/watch?v=u8LnlzQyVJg

    https://www.youtube.com/watch?v=7FastgxLmRc

    https://www.youtube.com/watch?v=Tu2Jk5YnUMc

    ΑπάντησηΔιαγραφή