«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Πάμε για πανελλαδική «σφαγή του Δράμαλη»...




Περιμένοντας να σκάσει η παγκόσμια οικονομική φούσκα και γνωρίζοντας ότι ο ΟΗΕ έχει φαλιρίσει προ πολλού, ο "πρωθυπουργός" μας παρόλα αυτά προσπαθεί να καθησυχάσει τούς πάντες μέσα κι έξω από την Ελλάδα ότι θα αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό με τον δέοντα τρόπο.

Συναντήσεις στο εξωτερικό για διάφορα θέματα, έχουν κανονιστεί για 26 Νοεμβρίου, 3-4 Δεκεμβρίου, 12-13  Δεκεμβρίου, σε Ιταλία, Λονδίνο, Βρυξέλλες, ίσως και στο κενό 5-11 Δεκεμβρίου στην Μαδρίτη (ΟΗΕ για το "κλίμα").

Για το μεταναστευτικό όμως.. κιχ από παντού. Το πιθανότερο είναι να μάς πιάσουν πάλι στον ύπνο, και μόνο 10 ημέρες πριν, όπως έγινε με τον Τσίπρα στο Μαρόκο, να μάς ξεφουρνίσουν πως κάποιες ευρωπαϊκές μαριονέτες, όπως η δική μας συριζο-νδ κυβέρνηση, θα τρέξει μέσα στον Δεκέμβριο ή Ιανουάριο, σε "έκτακτο" γενικό συνέδριο του ΟΗΕ, στην Νέα Υόρκη, για να βάλει τις οριστικές εθνοκαταδικαστικές υπογραφές.

Για την ώρα, ακούμε πως ο Κούλης θα μάς χαρίσει ήρεμα Χριστούγεννα, γιατί λέει, θα διανείμει 20.000 μετανάστες σε νέες δομές των νησιών και της ενδοχώρας. Μην περιμένετε φυσικά να χτίσουν ως διά μαγείας ξαφνικά, τίποτα νέες δομές και κέντρα. Θα τούς σκορπίσουν σε εγκαταλελειμμένα ιδρύματα, σχολεία, μονές, στρατόπεδα, καταργημένες στρατιωτικές σχολές κλπ., ακόμα και σε στρατιωτικά αεροδρόμια όπως ακούσαμε αυτές τις μέρες.

Να ο σχεδιασμός, μόνο για τα νησιά (από την 'Ναυτεμπορική'):

Στη Λέσβο, θα κλείσει σταδιακά η υπάρχουσα δομή στη Μόρια, ενώ θα δημιουργηθεί νέα κλειστή δομή, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 5.000+.

Στη Χίο, θα κλείσει η υπάρχουσα δομή στη ΒΙΑΛ (κοντά στο χ. Χαλκείο), ενώ θα δημιουργηθεί νέα κλειστή δομή, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 5.000+.

Στη Σάμο, θα κλείσει η υπάρχουσα δομή – ΚΥΤ, στο Βαθύ, ενώ η υπό κατασκευή δομή, θα επεκταθεί και θα χρησιμοποιηθεί ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 5.000+.

Στην Κω, θα μετατραπεί η υπάρχουσα δομή σε Κλειστή, ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 2.000+.

Στη Λέρο θα μετατραπεί η υπάρχουσα δομή σε Κλειστή, ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 1.000+.


Πολλά όμως που ξεκίνησαν να συμβαίνουν, εδώ κι αρκετές ημέρες, και μιλάμε για το καθημερινό τσουνάμι συμβάντων εγκληματικότητας από αλλοδαπούς.. δείχνουν ότι ΣΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚ_ΤΑ, παρόλο που υποκρίνεται ότι το αντιμετωπίζει "ψύχραιμα", "αποτελεσματικά" και "με σχέδιο". Και η Ελληνική Αστυνομία έχει αρχίσει να μάς το λέει ότι χάνει τον έλεγχο και αργά ή γρήγορα θα σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η γενικευμένη όξυνση τραγικών κρουσμάτων εγκληματικότητας και εξεγέρσεων λαθρο-ομάδων, καθώς και αντιδράσεων των Ελλήνων που θα μαζικοποιηθούν οσονούπω, θα εξασφαλίσει στον Κούλη την πρωθυπουργική καρέκλα, το πολύ μέχρι λίγο πριν το Πάσχα, πολλοί μιλούν και για Φεβρουάριο.

Το σημείο κλειδί δείχνει να είναι ότι.. έχει ξεφύγει από το σύστημα ο έλεγχος της ομαλής ισλαμοποίησης της χώρας, με μαζικές εισροές τυχοδιωκτών και εγκληματιών από σομαλίες, τυνησίες, αλγερίες και δεν συμμαζεύεται, οι οποίες μπαίνουν από Έβρο και από Ιόνιο, και οι οποίες δεν συνδέονται με το όλο πονηρό σύστημα διαβαθμισμένης διακίνησης που δρα κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο (δηλαδή με τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, "δικές" μας ξεπουλημένες κρατικές αρχές και γερμανικές κι εβραϊκές ΜΚΟ).

Τα κυριολεκτικά "ορκ" αυτά νέα φιντάνια.. θα κάνουν την ζημιά που δεν θέλει επ'ουδενί το σύστημα. Δεν έχουν όλα στα χέρια τους και στα κινητά τους οδηγίες και λίστες του ποιους θα βρουν, με τί σειρά θα κινηθούν, ποιες ελληνικές υπηρεσίες και νόμους να εκμεταλευτούν κλπ.., μπουκάρουν σε κοτέτσια, σε σπίτια, σε νοσοκομεία, σαν ανεγκέφαλοι νταβατζήδες, κλέβουν και τραβούν μαχαίρι εύκολα κι όποιον πάρει ο χάρος, αστυνομικούς, υπαλλήλους, ΜΚΟ-υπαλλήλους, νοσοκόμους, παιδιά, και μεταξύ τους αδιακρίτως, γιατί είπαμε.. είναι ορκ, ρυπαρά γένη, άλλογα ενστικτώδη ζώα, "ακατοίκητα" βιορομπότ κατάλοιπα πειραματισμών των Ατλάντιων.. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.....

Αλλά κι εμείς.. αυτά τα ορκ περιμέναμε εδώ και καιρό, να βραχυκυκλώσουν το σχέδιο. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΆΛΛΑ, ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, να αρχίσει το έργο, να ξεμουδιάσουμε.

Συνέλληνες, ξεκινήστε να "προετοιμάζεστε" ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ!
Η απελευθέρωση είναι κοντά. 
Πρώτα όμως.. προμηθευτείτε "τα δέοντα" για την άμυνα. Οι εχθροί είναι πολλοί... αν και στην πορεία πολλοί από αυτούς θα έρθουν με το μέρος μας...
Ξεχρεώστε τον ψυχαναλυτή σας.. και ξεμπερδεύετε με τον στρουθοκαμηλισμό.. εκτός κι αν γουστάρετε να ποζάρετε ακέφαλοι..

Κι αφήστε για το μέλλον τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα...

..το "δώρο" να πάει στα απαραίτητα για την επερχόμενη.. νέα πανελλαδική «σφαγή του Δράμαλη»...

Δείτε το άφοβα και με χιούμορ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ΔΡΑΣΗ!



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

20 σχόλια:

  1. Και να ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ θερμά να γινη η σφαγή ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ,γιατί έτσι και μαζευτούν 10εκατομυρια ιθαγενειες και υπηκοότητες ΑΥΤΩΝΩΝ ,ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,Η ΑΛΩΣΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΗ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ,ΑΜΑ ΖΟΥΝΕ...ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ !.
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ,ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ".
    ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΗΤΑΝ ΧΑΒΑΛΕΣ ! ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ.
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ,ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ".
    Η ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΝΟΙ , Ή ΧΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΗ ΘΕΛΕΙ.
    ΝΑ ΕΦΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΊΝΟΥΜΕ ΌΛΑ ΦΡΟΝΙΜΟΙ.
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ.
    ΟΡΘΙΟΙ !ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ,ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ρίξω άλλα 3-4 κατοστάρικα για τα δέοντα αντί δώρων. Έτσι κάνουμε οικογενειακώς τα τελευταία 2 χρόνια και δεν νομίζω να πάνε χαμένα. Τα 2-3 πουκάμισα και το παπουτσάκι μάρκα θα το βρούμε και αργότερα. Τα κεφάλια μας όχι, μπράβο Κώστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΑΘΗΝΩΝ :ΘΑ ΔΕΧΘΗΤΕ ΣΦΟΔΡΑ ΚΎΜΑΤΑ ΕΚΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΛΑΘΡΟ.
    ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ,ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΡΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Νοεμβρίου, 2019 21:01

    Είμαστε έτοιμοι και τους περιμένουμε.
    Αυτή την φορά, δέν πρόκειται να φοβηθούμε, δέν πρόκειται να χάσουμε.
    Μάς ρήμαξαν οικονομικά,μέχρι εκεί, είμαστε ζωντανοί και τούς περιμένουμε.
    Στήν αρχή με μαχαίρια και στυλιάρια, μετά με όπλα και αντιαρματικά. Μέ μολότωφ,μέ μαχαίρια επιβίωσης,μέ καραμπίνες,μέ ρόπαλα γεμάτα καρφιά, θά επικρατήσουμε.
    Νά πάνε στόν αγύριστο,τα λαθροζόμπι και οί Ελληνόφωνοι πάτρωνές τους, εδώ να μείνει καθαρή και κρυστάλλινη Ελλάδα.

    ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΞΕΝΟΙ ΚΙ'ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ!
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ, ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

    Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ.
    ΣυνΈλληνες αδέρφια, μήν τούς φοβάστε, στό τέλος θά ηττηθούν καί μάλιστα με μεγάλο πάταγο.

    ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΟΥΗΔΙΑ, Ή ΑΓΓΛΙΑ.
    ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!
    ή ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ,
    ή ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΑΖΙ, ΓΕΜΑΤΟΙ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΈΠΟΣ.

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΌΓΟΝΟΎΣ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ.

    ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ "ΑΔΕΛΦΟ".

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομα δυστυχως δεν υπαρχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Οι μουσαφηριδες παρανομουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ και τους Ελληνες τους μπουζουριαζουν με το παραμικρο με τον αντιρατσιστικο. Ισως και γι'αυτο να νιωθουμε απροσταυτετοι. Ισως και γι'αυτο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ δειχνουν αδιαφοροι. Οταν ομως το ''παιχνιδι'' παιχτει με ΙΣΟΥΣ ορους εκει θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος κουφαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος20 Νοεμβρίου, 2019 23:06

      Πολύ σωστός ο συλλογισμός σου. Να σου επισημάνω όμως μιά λεπτομέρεια που ίσως σου ξεφεύγει : το "παιχνίδι" δεν θα παιχτεί ΠΟΤΕ με ίσους όρους. 'Αδικα περιμένεις...
      Εμείς θα πρέπει να ορίσουμε τους όρους του παιχνιδιού. Το επιτάσουν οι καταστάσεις. Το κατεστημένο προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας σπάσει τον τσαμπουκά. Είτε αυτό λέγεται "αντιρατσιστικός" νόμος είτε ο,τιδήποτε άλλο. 'Οσο από την πλευρά μας δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση και δεν δείχνουμε ότι είμαστε "ζωντανοί" θα καταλήξουν να μας κάνουν τον βίο-αβίωτο! Ακόμα δεν το κατάφεραν. Βρίσκονται ακόμη στη φάση της προεργασίας. Κάνουν όμως βιαστικές κινήσεις και ήδη αρχίζουν να χάνουν τον έλεγχο. Εδώ ακριβώς είναι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να αντιδράσουμε δυναμικά. Το κατεστημένο αυτή τη στιγμή βλέπει μιά άθλια μάζα, έναν εσμό, ένα ψοφολαό που τα αποδέχεται όλα παθητικά και μοιρολατρικά. Κανονικά, αντί να γράφουμε στα πληκτρολόγια, θα έπρεπε ήδη να είχαμε καταστρώσει ένα σχέδιο ανατροπής τους και να βρισκόμαστε στους δρόμους. Σ' αυτό μπορούν να συνεπικουρήσουν τα μέσα μαζικής δικτύωσης και τα πατριωτικά μπλογκς. Είναι απογοητευτικό αυτό που συμβαίνει με τα πατριωτικά μπλογκς. 'Εχουν τόση δύναμη και δεν την αξιοποιούν γιά να οργανώσουν τον κόσμο. 'Οχι κάθε ένα ξεχωριστά. Αλλά όλα μαζί ενωμένα. Χρησιμοποιώντας και τα ΜΜΔ θα μπορούσαν να μαζέψουν τόσο κόσμο όπως ακριβώς είχε γίνει και με το Μακεδονικό. 'Ασχετα εάν τώρα "καπελώθηκε" και δεν ξανακούμε άχνα. Αλλά ας μην συγχέουμε το "Μακεδονικό" με το "λαθρεπικοιστικό". Είναι δυό διαφορετικά πράγματα. Με τους λαθρέποικους τα πράγματα είναι πολύ πιό άγρια. Το πανάθλιο πολιτικό κατεστημένο παίζει κορώνα-γράμματα τη ζωή μας, την ίδια μας την ύπαρξη. Μας βλέπει σαν κρέατα. Και εμείς τι κάνουμε;;; Στέλνουμε μηνύματα "αφυπνιστικά" και "γενναιόφρονα" ο ένας στο άλλον. Το θέμα δεν είναι να αφυπνιστούμε εμείς που αναγνωρίζουμε τον κίνδυνο. Το ζήτημα είναι να συνεγείρουμε τους διπλανούς μας με κάθε τρόπο. Να τους ξυπνήσουμε ακόμη και με το ζόρι!!! Μην περιμένουμε φερ' ειπείν ο κόσμος να κάτσει να διαβάσει οποιαδήποτε πατριωτική ιντερνετοφυλλάδα. Εμείς θα πάμε στον κόσμο. Ακόμα και εάν αυτό σημαίνει ότι θα πέσουν και "χαστούκια". Θα είναι γιά το καλό τους. Να είσαι σίγουρος ότι ένας σημαντικός αριθμός Ελλήνων πλέον καταλαβαίνει πολύ καλά το πόσο επικίνδυνο μπορεί να αποβεί γιά εμάς το "λαθρεπικοιστικό". Παραμένουν "άτολμοι" διότι αναμένουν κάτι οργανωμένο γιά να εκδηλωθούν και να ανταποκριθούν. Περιμένουν το "πράσινο" φως. Και τότε είναι που όλοι θα ξεχειλίσουν από οργή!!! Εκεί - όπως λες και συ - θα δουνε όλες οι κουφάλες πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος!!!

      Διαγραφή
    2. @ ανώνυμον 21 Νοεμβρίου, 2019 00:41

      Εδώ δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν και να ενωθούν, ούτε πατριωτικά κόμματα, ούτε πατριωτικές οργανώσεις. Θα το καταφέρουμε κάποια πατριωτικά μπλογκς;.. όσο κι αν το θέλουμε..;

      Εγώ έχω άριστη σχέση με άλλα 9 πατριωτικά μπλογκς. θεωρούμε ότι δεν θέλουμε να βγάλουμε το μάτι κανενός, αλλά αντίθετα να συμπλεύσουμε με όσο περισσότερους ακόμα, αν είναι δυνατόν. Δεν είναι όμως δυνατόν. Αποτελεί και θαύμα μάλιστα η πολύ φιλική σχέση των δέκα που πετύχαμε εμείς. Ανάμεσα στα 120 υπόλοιπα πατριωτικά μπλογκς, ισχύει ο νόμος των λυκοφιλιών ανά πεντάδες το πολύ, που η κάθε μια κοιτάζει να βγάλει τα μάτια της άλλης, και πολλές από αυτές -όλες μαζί- τα μάτια της δικής μας δεκάδας, με συκοφαντίες κ.ά., επειδή είμαστε καθαροί κι όχι ψεύτικοι.

      Μιλάμε για μια ζούγκλα του διαίρει και βασίλευε, την οποία έχει υπολογίσει το σύστημα από πριν ακόμα μάς παράσχει τις φόρμες των μπλογκς για να παίζουμε.

      Το έχω ξαναπεί: Μας έχει απομείνει μόνο η δυνατότητα να υποστηρίξουμε την πρώτη καθαρή κίνηση ή χαρισματικό πρόσωπο που θα εντοπίσουμε, και να στρέψουμε τον κόσμο με όλες μας τις δυνάμεις προς τα εκεί. Σε όποια άλλη μας πρωτοβουλία.. καραδοκούν για να μάς τα κλείσουν ή να σκαρφιστούν τρόπους να μάς διώξουν.

      Διαγραφή
    3. Το παιχνιδι θα παιχτει στα ισια οταν ολες οι δομες επιβολης της κρατικης ισχυος (δικαστηρια,αστυνομια,τυπος) καταρρευσουν και δεν εχουν καμια αξια ποια για ΟΛΟΥΣ ή οταν διαλυθει η Ολομελεια.

      Διαγραφή
  6. όσοι είναι με τον Θεό δεν θα πάθουν τίποτα, είναι δική Του βεβαίωση δια του στόματος των αγίων Του, όσοι είναι, αυτό εξετάστε το ο καθένας στον εαυτό του αν είναι έτσι όπως θέλει Εκείνος, είναι η ώρα που θα επιβάλλει την δική Του δικαιοσύνη σε όλους ανεξαιρέτως για να εξαφανίσει τους σάπιους,το να είναι Ελληνας κάποιος ή βαφτισμένος δεν τον απαλλάσσει από την ενδεχόμενη σαπίλα που ενδεχομένως φέρει, εκτός αν υπάρξει η μετάνοια για την οποία φωνάζουν όλοι οι γέροντες και οι άγιοι, άρα ο ανήθικος ανάλγητος γείτονας σου δεν διαφέρει από ένα ισλαμικό τέρας, όπως και ένας καλός άνθρωπος πάστα καλού ανθρώπου μπορεί να είναι ένας μή ορθόδοξος γιατί έχει συνείδηση και ανθρωπιά, ο Χριστός το έδειξε σε όλο το ευαγγέλιο, αυτό, τα ουαί ήταν στους θεολόγους και πιστούς της εποχής τους αρχιεπισκόπους και πατριάρχες της εποχής, ενώ ο Ιδιος κατηγορήθηκε και σταυρώθηκε γιατί έκανε παρέα με αμαρτωλούς στα στέκια τους και συγχωρούσε πόρνες και αμαρτωλούς μετανοημένους, οι δε παραβολές Του έχουν αιρετικούς πχ Σαμαρείτης , καταλάβαμε τί έχουμε και ποιοί οι λόγοι που κρατάμε τα μάτια μας τυφλά στην αλήθεια του Θεού; ένα πολύ μεγάλο ποσοστό βαφτισμένων στο άγιο όνομα του Θεού Τον έφτυσαν και προσκύνησαν την ύλη έγιναν ειδωλολάτρες, μπαίνεις σε σπίτι χριστιανικό και βλέπεις τα παιδιά τους πορωμένα πάνω στα λαπτοπ αντί να κάνουν λίγη προσευχή μπροστά στις άγιες εικόνες και το καντήλι, ας μην ρωτάμε τί φταίει και ποιοί πολιτικοί φταίνε, όλα αυτά τα βοθρολύματα είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που αξίζαμε λόγω της αποστασίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΄΄΄΄ θα τους δείτε να παρελαύνουν μέσα στην Ελλάδα΄΄΄΄ γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης εκδόσεις αγαθός λόγος
    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/11/blog-post_663.html
    πάμε για την σφαγή που προέβλεψε ο γέροντας παιδιά
    γέροντα να παραδώσω το όπλο; όχι κι αν στο πάρουν να έχεις δεύτερο κρυμμένο
    θα βγούνε μάρτυρες απ αυτή την ιστορία κι έκλαιγε σαν μωρό παιδί ο γέροντας παρακαλώντας τον Θεό για τα φριχτά που ΄΄έβλεπε΄΄ να έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μας κάνει αυτήν την Δωρεά ο ΘΕΟΣ, να συντρίψει όλους τους παγκοσμίους παλιανθρώπους που ανακατεύουν την κοινωνία και δι αυτού να εξυγιάνει την κοινωνία και να επανέλθουμε εκεί που ήταν ακριβώς.» ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο Βατοπαιδινός 
    διαβάστε το για να πάρετε μια μικρή γεύση απ τους παλιανθρώπους που είπε ο γέροντας
    http://oimos-athina.blogspot.com/2019/11/blog-post_94.html
    πού θα επανέλθουμε όσοι ζήσουμε αφού ο Κύριος θα εξυγιάνει τον κόσμο;
    μα φυσικά πρωτεύουσα όλου του κόσμου η ΕΛΛΑΔΑ
    η σάπια σατανιστική Ευρώπη καταργείται όπου ναναι
    υπάρχουν ορθόδοξοι άγιοι πάμπολλοι πριν το σχίσμα
    όσοι ζήσουν από τους Ευρωπαίους θα τους γνωρίσουν
    εμείς οι Ελληνες θα τους διδάξουμε σωστά το ευαγγέλιο και τους αγίους τους της κάθε χώρας και κάθε τι παπικό θα έχει πάει στο πυρ το εξώτερο μαζί με τους εγκληματίες του και βιαστές ανθρωποφάγους του κοινώς στον διάολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
      ΣΙΓΑ ΤΑ VIP ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΝΩ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΗΣΥΧΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΟΠ ΘΕΟΣ. ΕΕΕΕ?????

      ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

      ΕΛΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΟΛΛΟΝΩΝ

      Α ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΑ ΠΙΑ...
      Μ
      (ΜΠΛΕ ΚΑΡΔΙΑ)

      Διαγραφή
    2. εμμέσως θα μας την κάνει,γιατί ακούει τις δεήσεις των μαρτύρων και των Αγίων Του, όχι φυσικά γιατί το αξίζουμε εμείς τα σκουπίδια αλλά γιατί το αξίζουν οι Αγιοι Του που έχυσαν αίμα σ αυτόν τον τόπο

      Διαγραφή
    3. και θα κάνει την δωρεά στην λεγόμενη ΄΄μαγιά Του΄΄που ζει και αναπνέει ανάμεσα μας γιατί ακούει τις προσευχές τους

      Διαγραφή
  9. πολυ σωστος ο @ανωνυμος παραπανω, 20 νοεβριου 23:06, οπως κε ο κωστας.
    --- αλα φιλε μου ξεχνας ενα βασικο: οτι το ΕΝΩΜΕΝΟΙ ποτε δεν λιτουργησε στην ελαδα, διοτι εχουμε την εωνια καταρα της φαγωμαρας. καθε λαος εχη κε μια καταρα να πορεβετε, αγυρεφτη να ινε. παραδιγμα οι ρωσοι, τραβανε πανω κε καπια στιγμη περνουν αναποδες, αρχιζουν τις βοτκες κε δινουν μια κλωτσια στην καρδαρα με το γαλα.
    --- οσο ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ, επιτηδες τα εχουνε για την εκτονωση του κοσμακη. κανουμε εκτονωση απο τους καναπεδες κε μετα γυρναμε απο το αλο πλεβρο με ησυχη την συνιδηση οτι εκπληρωσαμε το καθηκον μας. πολες φορες μπενουν μεσα διαφοροι αριστεροι κε διασπιρουν διχονια (π.χ. γραφω οτι ο φραγκος ινε μασωνος, χωρις κανενα στιχιο κε καμια αποδιξη κε ετσι φερνω φαγωμαρα στους πατριωτες).
    --- αλου γινετε προκοπη με τα blogs (χονγκ-κονγκ, γαλια, χιλη κλπ). εδω δεν γινετε τιποτα. οταν οι πουστηδες της ερπετικης δημοκρατιας δουν οτι καπιος παη να οργανωση κατι, ιτε το κλινουν ιτε τον μπαγλαρωνουν, για να εχουνε την αρωστη κεφαλα τους ησυχη. ετσι κε οι blogers φοβουντε.
    --- υπαρχη κε ο "ιερος λοχος" κε οι "ενωμενοι μακεδονες" κε κατι αλα χαζα, ομως αν τους στιψης ολους μαζι με τα blog δεν θα βγαλης πεντε δραμια αποτελεσμα.
    --- μερικοι απο φοβο θα οργανωνοντε σπασμωδικα οταν δουν οτι βιαζοντε κε δολοφονουντε τα πεδια τους. μην περιμενετε απο τον παπου τον Θεουλη. εχη φυγη προ πολου για αλα μερη. πιο κρατος να βοηθηση? αφτο που σκοτωνουν ΧΙΛΙΑ ΝΗΠΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ? ριχνουμε τις βρωμιες μας στον Θεο να καθαριση γιατι ημαστε ανικανοι.
    --- Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΕ. μαλον ουτε ελαδα θα λεγετε, διοτι με την βοηθια των αριστερων, των σιωνιστων (παντα συνεργαζοντε) κε των μουσουλμανων, η ελαδα θα ονομαστη ΧΩΡΑ ΗΛΙΘΙΩΝ, ιτε ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΜΑΚΗΔΩΝ, ιτε ΑΚΟΥΜΠΑΤΑΜΠΑΟΥΛΑΚΟΥΛΑ, ιτε ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ, ιτε ΓΑΜΩΤΟΝΜΩΧΑΜΕΤΗ κε τις δεκα γυνεκες του. ξεσηκωθητε κε παμε στα τεμπελαδικα για μπουρδες κε φραπογαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις χάρη που δεν είναι δικό μου το ιστολόγιο, μ@λ@κιές για τον Φράγκο τραβάς καθημερινά ρε φίλε; Μαμώ τα κόμματα, τους αριστερούς, τους εβραίους και όλο σου το σόι 3 μέρες τώρα έχεις μαμηθεί να ανεβάζεις ανορθόγραφες μαλακίες και να μας κατηγορείς οτι είμαστε κουμούνια, εβραίοι, ελεϊνοπαθείς και τα λοιπά μαλακοκουραφέξαλα που κατεβάζει η χαζοκεφάλα σου. Οι φωτογραφίες του φράγκου στους ροταριανούς συλλόγους είναι ψεύτικες ρε υποκριτή; Τα σουξουμουξου με τις διάφορες εβραϊκές "προσωπικότητες" είναι ψέματα; Τόσα χρόνια στον στρατό γιατί δεν μίλαγε ο πατριωταράς φίλος σου; Άντε από δω, που δεν μπορούν να τα βρούν οι Έλληνες. Οι πραγματικοί Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για ψευτοεξουσίες, δεν μας ενδιαφέρει το αν θα καθόμαστε στο κεφάλι του άλλου, θα δείς αν το ψάξεις οτι πραγματικά, όσο πιο πολύ απομακρύνεσαι απο τα πωλιτικά λύμματα τόσο ποιο έξυπνους, συνετούς και παραγνωρισμένους Έλληνες βρίσκεις.
      Και μας χτίκιασες με την αγραμματοσύνη σου βρ@μόσκυλο.

      Κώστα συγνώμη, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με αυτό το σκουπίδι τόσες μέρες. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν κράχτη ακόμα και αν φαίνεται αγράμματος, μπορεί να το κάνει επίτηδες για να κρατάς τα σχόλια του απο λύπηση, είναι πονηρές οι μέρες και βαριέμαι να απαντάω στον ίδιο σκατιάρη καθημερινά.

      Διαγραφή
    2. Επ !ΑΔΕΛΦΑΚΙ μου !εσύ είσαι συστοιχία buk 2 ,από μόνος σου !ωραίος !χεχεχε !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  10. @ Ανωνυμον 16.24

    Οξυτατη Ελληνικη ορασις. Ευγε!! Βλεπεις τα αορατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ....ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ; ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ; ΤΙ ΣΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ; ΤΙ ΣΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ; ..ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΟΕΠΙΒΟΛΗ - ΤΟΣΟ ΕΝΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΚΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ...ΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΟΠΕΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΝΒΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ... ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΥΚΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ Η ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ...ΕΤΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ , ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ , ΕΡΓΑΤΗΣ , ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑΣ , ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ , ΠΛΟΙΛΤΗΤΗΣ , ΕΝΣΤΟΛΟΣ , ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΟΥ ΚΛΑΙΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΣΜΗ ΑΠΟΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ,ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ 5 ΚΑΙ 6 ΚΑΙ 7 ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΌΠΩΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΓΙΑ ΑΝ ΖΗΣΕΙ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ....ΟΠΟΤΕ ΑΝ ..ΛΕΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΜΟΜΝΗ ΔΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ Κ.ΛΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ....ΚΡΙΣ ΒΑΣ ΚΑΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή