«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Μπορεί να μάς πει κάποιος τί ακριβώς φωνάζει αυτός ο στρατός των ορκ μέσα στην πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης; (βίντεο)






Και εντωμεταξύ.. οι κουνέλες τους, πλατσουρίζουν (με τα ρούχα  🤮) σε θερμαινόμενη πισίνα κάποιου από τα ξενοδοχεία του "φιλοξένια πρότζεκτ για λαθρο-εισβολείς"...

φωτο από εδώ
 

51 σχόλια:

  1. "Γ@ΜΗΣΤΕ τους Έλληνες "αυτό φωνάζουν.
    Όλες οι μεταφράσεις ,εκεί οδηγούν.
    ΜΟΝΟ ,ΜΟΝΟ...ΜΟΝΟ ...ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΩ !.ΒΡΩΜΟΚΩΛΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ Γ@ΜΑΩ ,ΟΥΤΕ ΣΑΒΡΙΔΙΑ.
    ΜΠΟΡΩ ,ΟΜΩΣ ,ΑΝΕΤΩΤΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    "ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ ".
    ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ.
    ΕΡΩΤΗΣΙΣ :ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΆΣΟΥΝ ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ :ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΦΘΕΡΗ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΓΕΡΑ !
    ΓΡΗΓΟΡΑ !ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ .
    ONK BANG.
    Είπαμε :δίαυλος Πακιστάν -τουρκιας.
    Τώρα ,όλοι βλέπουν.
    Όλοι τους ,όλοι οι λαθραιοι ,παλιοί ,νέοι ,ξέρουν τι κάνουν.
    ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΧΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ....ΤΕΛΟΣ...
    ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΕΟΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ,Η ΜΟΣΣΑΝΤ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Η ΣΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ,ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ .
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΜΠΑΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ :
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΝΗ.
    ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ,ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ,ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ.
    Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΗ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αριστόμαχε! Ψυχραιμία! Μην πάμε κι από εγκεφαλικό πριν την μάχη..

      Διαγραφή
    2. Ναι....σιγά μην πάθω εγκεφαλικό ,όταν τα σουρνω .Λιγούρα με πιάνει και θέλω να φάω ρυζόγαλο !
      Χαχα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Εξω οι λαθρο απο την Ελλάδα φωνάζουν, ειναι καταφανεστατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι! Μπορώ εγώ να σας πω σε μέσες άκρες τι είναι.
    Αλλά ειλικρινά λυπάμαι για την άγνοια! Δεν αναφέρομαι στον διαχειριστή και τους αναγνώστες του μπλογκ αλλά στους Κρητικούς που τράβηξαν το βίντεο και παραβρέθηκαν εκεί.
    Για την περίπτωσή τους ισχύει το γνωστό: "δεν ήξερες, δεν ρώταγες;"

    Μη νομίζετε ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι το ίδιο!
    Αν κάνετε συζήτηση (αναφέρομαι στους Κρητικούς του Αγίου Νικολάου) με αρκετούς από αυτούς θα εκπλαγείτε!

    Αυτούς εδώ τους αναγνώρισα αμέσως από τις σημαίες τους, επειδή έχω πάει στο Πακιστάν κι ακόμη περισσότερο, έχω Σομαλούς συνεταίρους εδώ στην Κένυα που έχουν και πακιστανική υπηκοότητα έχοντας ζήσει για δεκαετίες στο Πακιστάν.

    Αυτοί λοιπόν ανήκουν σε μια θρησκευτική οργάνωση που λέγεται Νταουάτ-ε Ισλαμί και είναι μια φιλειρηνική δύναμη που έντονα αντιμάχεται την ισλαμική τρομοκρατία. Μη φανταστείτε ότι είναι φιλοδυτική. Αλλά θα επιτεθούν σε ισλαμιστές τρομοκράτες που θέλουν να καταστρέψουν άλλες χώρες γιατί αυτοί θεωρούν κάτι τέτοιο ως αντι-ισλαμικό. Φυσικά και φωνάζουν Αλλάχ ου Ακμπάρ αλλά αυτό είναι δήλωση ταυτότητας μουσουλμάνου. Από τα συνθήματά τους ξεχώρισα αναφορές στον Μάχντι (: τον Μεσσία του Ισλάμ) που μαζί με τον Ιησού (Προφήτη κατά το Ισλάμ που θα επανεμφανισθεί στο Πλήρωμα του Χρόνου) θα διαδώσουν το Ισλάμ σε όλο τον κόσμο.

    Αυτό ηχεί πολύ άσχημα στ' αυτιά των ισλαμιστών τρομοκρατών και πολλών άλλων οργανώσεων στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν που θέλουν αυτή την δουλειά να την κάνουν οι ίδιοι σήμερα. Διαβάστε σχετικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Dawat-e-Islami

    Να κι ο 70χρονος ηγέτης τους: https://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_Ilyas_Qadri

    Να και το σάιτ τους: https://www.dawateislami.net/

    Και να ενδεικτικά μια αναφορά στη σύγκρουσή τους με τους εξτρεμιστές Ντεομπαντί:
    https://www.refworld.org/docid/4d67513f2.html

    Μη συνεχίζετε έτσι! Κάνετε κακό μόνο στον εαυτό σας! Οφείλετε να ξέρετε τα πάντα σε λεπτομέρεια γιατί η περίπτωση δεν αφορά την άλλη άκρη του κόσμου αλλά την ίδια την πατρίδα μας. Το μόνο που θέλουν οι εχθροί της Ελλάδας, δηλαδή οι 300 της Βουλής, είναι να συνεχίσουν να είναι ανίδεοι οι Έλληνες για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στον ισλαμικό κόσμο και να φανατίζονται άσκοπα από τον κάθε κρετίνο Κωστίδη κι αμόρφωτο Μάζη ή Φίλη ή Συρίγο, κοκ.

    Πιάστε συζήτηση με πολλούς απ' αυτούς και στρωθείτε σε διάβασμα και ψάξιμο!

    Αν μιλούσατε με κάποιον από αυτούς τους Πακιστανούς για τον Ερντογάν (παράδειγμα), το τι θα ξερνούσε εναντίον του δεν περιγράφεται. Μην πιστεύετε σε χοντροκομμένα σχήματα του στυλ "το Πακιστάν είναι φιλο-τουρκικό" κοκ. Η σημερινή κυβέρνηση του Πακιστάν είναι φιλο-τουρκική. Αλλά υπάρχουν πολλές δυνάμεις στο Πακιστάν που απορρίπτουν τον Ερντογάν κι από τα 'δεξιά' κι από τα 'αριστερά'.

    Μην παραμένετε ανίδεοι και μην δέχεστε χοντροκομμένα σχήματα!

    Αν κάποιες παρασκηνιακές δυνάμεις στέλνουν στην Ευρώπη στρατό από ισλαμιστές τρομοκράτες, υπάρχουν κι άλλες παρασκηνιακές δυνάμεις που στέλνουν στην Ευρώπη στρατό από αντι-ισλαμιστές που απορρίπτουν το ψευτο-ισλάμ των πρώτων και θα τους πολεμήσουν με πολύ περισσότερη μανία από τους σημερινούς φραπεδακιασμένους Νεοέλληνες.

    Ο αγώνας δεν τελείωσε όπως θέλουν να σας κάνουν να νομίζετε! Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Κι η Ελλάδα θα έχει και συμμάχους - μέσα στο Ισλάμ. Όπως κι οι Ακρίτες της Ρωμανίας είχαν συμμάχους μέσα στο Χαλιφάτο.

    Ξέχασα! Να κι η σημαία των τύπων αυτών:
    https://ar-ar.facebook.com/razaemurshid/posts/d41d8cd9/1991997874202156/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Νίκο,

      εμπιστεύομαι τις πληροφορίες σας, δεν μπορώ όμως να μην υποψιάζομαι ως προκλητικό το ακόλουθο.

      Λέγεται πως οι Σιχ, χιλιάδες εκ των οποίων διαμένουν στην περιοχή Ταύρου Αθήνας και προσεύχονται σε ένα κτίριο μεγαλύτερο από κλειστό κτίριο αγώνων μπάσκετ, είναι επίσης "φιλειρηνική δύναμη". Κι όμως.. μία μεγάλη τους γιορτή που γεμίζει την οδό Πειραιώς από το Γκάζι μέχρι και το δημαρχείο Ταύρου, με αυτό το πλήθος, ..εκτός από τα φορτηγά με τα λουλούδια και τις ωραίες πολύχρωμες φορεσιές των γυναικών τους, προχωρούν τέσσερις ψηλοί άνδρες μπροστά, με τουρμπάνια και μακριές σπάθες (τέτοιου τύπου http://bobolan.net/userfiles/productlargeimages/product_4418.jpg ) που τις κραδαίνουν στον αέρα φωνάζοντας κι αυτοί κάποια λόγια (ίσως ινδικά).

      Το προκλητικό στην όλη ιστορία είναι ότι γίνεται αυτή η παρέλαση το Μ.Σάββατο.. μόλις 12 ώρες από την περιφορά και συνάντηση πέντε Επιταφίων στο ίδιο κομμάτι της λεωφόρου.

      Διαγραφή
    2. Κάτι βρωμάει σε αυτήν εδώ την χώρα "της Δανιμαρκίας".. Άντε να πάμε εμείς τώρα.. να περιφέρουμε 5 Επιταφίους, εκεί στην ΒΔ ινδία, των Σιχ, του "κοκτέιλ μουσουλμάνων και ινδοϊστών"... Θα τούς άρεσε; ..ή θα γινόταν ο δρόμος χασαπο-αρένα..;

      Διαγραφή
    3. Ωραία ,μια και κάνεις τον μεταφραστή ,τραβά πες τους ,ότι εισήλθαν παράνομα στην πατρίδα μας.
      Άκου μίστερ..συνηγόρους του διαβόλου δεν θέλουμε.
      Θα τους ενημέρωσης ,ότι θα τους αφήσουμε την θύρα ανοιχτή ,δια να εξέλθουν ,αθόρυβα και με τάξη.
      ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ,ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ.
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !
      ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.
      Η ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.
      ΜΠΟΥΚΑΡΕΙΣ ΑΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΟΣ .
      ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.
      ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΣ ;
      ΑΜΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,
      ΑΛΛΩΣ,ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
      Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
      ΤΡΑΒΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ,ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ κάλο.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Φίλε μου καλέ, σε φχαριστώ για το επίσης εξαιρετικό απαντητικό σχόλιό σου!

      Εννοώ τόσο εξαιρετικό όσο κι η ανάρτηση.

      Αφήνουμε λοιπόν τους Πακιστανούς μουσουλμάνους του Νταουάτ-ε Ισλαμί και πάμε στους Σιχ. Πρέπει προκαταβολικά να σου πω ότι, αν και έχω πάει στην Ινδία μια φορά (αλλά τι να σου κάνουν 35 μέρες σε μια τόσο μεγάλη χώρα με τόσο ταραγμένη και πολυκύμαντη Ιστορία και με τόσο πολλά και διαφορετικά έθνη;), ούτε ιστορικός θρησκειών είμαι, ούτε ινδολόγος οριενταλιστής είμαι, κι οι γνώσεις μου για τους Σιχ είναι πολύ περιοισμένες.

      Υπάρχουν κάποιοι πράγματα όμως που είναι ορατά διά γυμνού οφθαλμού και θα σου αναφέρω περιληπτικά πριν σου πω για την θρησκευτική αυτή γιορτή τους.

      Οι Σιχ είναι μια ινδουϊστική αίρεση και αίρεση είναι πάντοτε μια ομάδα που αποσπάται από τον κυρίως κορμό των πιστών μιας θρησκείας αλλά ωστόσο ιατηρεί πολλές από τις εορτές της θρησκείας εκείνης. Ωστόσο, έχω πάντοτε αισθανθεί ότι κάποιο αόρατο χέρι που προβιβάζει στο επίπεδο ξεχωριστής θρησκείας, όπως άλλωστε θα δεις στους συνδέσμους παρακάτω. Κάτι τέτοια προπαγανδιστικά μου βγάζουν το μάτι για παράδειγμα: the world's fifth largest organized religion!!

      Το ίδιο αόρατο χέρι τους προωθεί πολύ ψηλά στην εξουσία (πολιτική, διοίκηση και στρατό) της Ινδίας – ιδιαίτερα αν κρίνουμε από το πόσο λίγοι είναι μέσα σε ένα τόσο μεγάλο πληθυσμό (σχεδόν 1.5 δις). Δεν υπάρχουν ούτε 25 εκ. Σιχ στην Ινδία και στον κόσμο όλο δεν ξεπερνούν τα 30 εκ. Αλλά ο προηγούμενος πρωθυπουργός της Ινδίας ήταν Σιχ: https://en.wikipedia.org/wiki/Manmohan_Singh

      Δηλαδή, αναλογικά, θα ήταν κάτι σαν να έχουμε στην Ελλάδα πρωθυπουργό Μάρτυρα του Ιεχωβά!

      Και, τέλος, η εμφάνιση της θρησκευτικής αυτής αίρεσης ακριβώς στα χρόνια που οι πρώτοι Ευρωπαίοι έφθαναν στην Ινδία (: Πορτογάλοι και κυρίως Ιησουΐτες) με κάνει πολύ καχύποπτο απέναντί τους. Ο ιδρυτής της αίρεσης αυτής, ο Μπαμπα-Νανάκ έζησε από το 1469 μέχρι το 1539 (χρονιά της ίδρυσης του τάγματος των Ιησουϊτών).
      https://en.wikipedia.org/wiki/Guru_Nanak

      Βέβαια, ο Βάσκος Άγιος Φραγκίσκος Ξαβιέρος, σύντροφος του Ιγνάτιου Λοϋόλα, ιδρυτή των Ιησουϊτών έζησε από το 1506 μεχρι το 1552 κι έφθασε στην Ινδία το 1542.
      Αλλά το πορτογαλικό αποικιακό κράτος στην Ινδία (Estado da Índia) υπήρχε από το 1510. https://en.wikipedia.org/wiki/Portuguese_India

      Αν υπολογίσεις ότι σε όλο αυτό το βενεδικτίνικο πορτογαλικό κύκλωμα υπήρχαν άτομα που ήταν τόσο θαλασσοπόροι και στρατιωτικοί όσο και μοναχοί και μέλη θρησκευτικών ταγμάτων όπως ο Martim Afonso de Sousa (πρώτος κυβερνήτης της Βραζιλίας) κι ο Pedro Álvares Cabral που έφθασε στην Ινδία ήδητο 1501, καταλαβαίνεις ότι μεσολαβεί αρκετός χρόνος μέχρι την ιερή βραδιά του 1526 που ο Μπαμπα-Νανάκ είχε την σεληνιακή αποκάλυψη και την επιφοίτηση του ... αγίου 'πνεύματος' που θεωρείται σήμερα σαν η αρχή της 'θρησκείας' του Σιχισμού.
      https://pt.wikipedia.org/wiki/Martim_Afonso_de_Sousa
      https://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_%C3%81lvares_Cabral

      Τώρα, αν εγώ κάνω μια αναφορά στους Νταουάτ-ε Ισλαμί του Πακιστάν και τους χαρακτηρίζω ως "μια φιλειρηνική δύναμη που έντονα αντιμάχεται την ισλαμική τρομοκρατία", εσύ μόνον υπερθεματίζεις αναφερόμενος στους Σιχ! Δεν ήταν εξυπαρχής τόσο αντι-μουσουλμάνοι οι Σιχ, αλλά η αντιμετώπισή τους από τον Αυτοκράτορα Αουράνγκ-ζεμπ της Μογγολικής Αυτοκρατορίας (Μουγάλ) της Νότιας Ασίας τους έστρεψε με λύσσα κατά του Ισλάμ.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Mughal_Empire
      https://en.wikipedia.org/wiki/Aurangzeb

      Οπότε, με την αναφορά σου μόνον επιτείνεις το τι ανέφερα πιο πριν ότι δηλαδή "Αν κάποιες παρασκηνιακές δυνάμεις στέλνουν στην Ευρώπη στρατό από ισλαμιστές τρομοκράτες, υπάρχουν κι άλλες παρασκηνιακές δυνάμεις που στέλνουν στην Ευρώπη στρατό από αντι-ισλαμιστές". Σαφώς και πιστεύω ότι και πάλι αυτό το 'αόρατο χέρι' που προανέφερα στέλνει πολλούς Σιχ εδώ και κει στην Ευρώπη, στην Ελλάδα, στην Αθήνα και ακόμη στον Ταύρο – όπως μου λες.

      Η συνέχεια της απάντησης έρχεται στο επόμενο σχόλιό σου – αυτό των τριών γραμμών.

      Διαγραφή
    5. (συνέχεια)
      Τώρα αυτό που αναφέρεις για μια θρησκευτική τελετή Σιχ στην Αθήνα το Μεγάλο Σάββατο οφείλεται σε μια συμπτωματική παρατήρησή σου μια μόνον χρονιά. Όπως ξέρεις, το Χριστιανικό Πάσχα είναι μια κινητή εορτή και δεν νομίζω να υπάρχουν κινητές εορτές στον Ινδουϊσμό ή ανάμεσα στους Σιχ.

      Πρέπει να σου τονίσω ότι έψαξα για να σου απαντήσω. Οπότε μάλλον αναφέρεσαι στην ινδουϊστική εορτή Βαϊσάχι (το όνομα το είχα ακουστά από πιο παλιά), στην οποία οι Σιχ δίνουν διαφορετικό περιεχόμενο κατά κάποιο τρόπο. Σχετικά:
      https://www.nriol.com/festivals/sikh.asp
      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sikh_festivals
      https://en.wikipedia.org/wiki/Vaisakhi
      https://en.wikipedia.org/wiki/Sikhism
      https://en.wikipedia.org/wiki/Sikhs
      https://en.wikipedia.org/wiki/Khalsa

      Όπως λοιπόν θα δεις και συ αν ερευνήσεις στους παραπάνω συνδέσμους, η ινδουϊστική αυτή επέτειος έχει προσλάβει στους Σιχ ιδιαίτερο χαρακτήρα ανάμνησης του σκοτωμού (αποκεφαλισμού) του αρχηγού (γκουρού) των Σιχ, Τεγ Μπαχαντούρ, και της ίδρυσης του σιχικού θρησκευτικού τάγματος Χάλσα. Συμπτωματικά είναι και η επέτειος του αγγλικού αποικιοκρατικού εγκλήματος στο Τζαλιάν Ουάλα Μπαγ το 1919 (: οπότε εφέτος ήταν ακριβώς 100 χρόνια). Οπότε, είναι λογικό να υπάρχουν τα χατζάρια και τα όποια άλλα παραδοσιακά στρατιωτικά εξαρτήματα αναφέρεις.

      Πάντως υπάρχει κι ένας θρησκειολογικός παραλληλισμός με το εβραϊκό περισσότερο Πάσχα και την σημασία του μήνα Νισάν (αντιστοίχου του Απρίλη αλλά κυριολεκτικά διαρκούντος από 21/3 έως 21/4) στους Ασσυροβαβυλώνιους (που πέρασε στους Εβραίους): σε μέσες άκρες το Βαϊσάχι συμπίπτει μ' αυτά ως αρχή του έτους του παραδοσιακού ηλιακού ημερολογίου.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Guru_Tegh_Bahadur
      https://en.wikipedia.org/wiki/Jallianwala_Bagh_massacre
      https://en.wikipedia.org/wiki/Passover
      https://en.wikipedia.org/wiki/Nisan

      Αλλά τα χατζάρια δεν στρέφονται ενάντια στους Έλληνες, ή τους Άγγλους, ή τους Αμερικανούς, ή γενικώτερα τους ντόπιους πληθυσμούς όλων των χωρών όπου διαμένει η Διασπορά των Σιχ. Και προφανώς ό,τι ακούς ως γλώσσα είναι χίντι που είναι σχεδόν η ίδια γλώσσα με την επίσημη του Πακιστάν, τα ουρντού, πλην όμως δεν περιλαμβάνουν το ισλαμικό λεξιλόγιο που έχουν τα ουρντού. Έχω πάει στον χρυσό ναό του Αμριτσάρ, το πιο σημαντικό ιερό των Σιχ, και η εκεί φρουρά τα ίδια χατζάρια κραδαίνει.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Amritsar
      https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Temple

      Και εδώ έρχεται η δυσάρεστη έκπληξη! Υποθέτω ότι θα με ρωτήσεις "χατζάρια και στρατιώτες έξω από ναούς;", και σ'αυτό θα σου απαντήσω "βεβαίως"!! Και εδώ έχουμε να κάνουμε με την άγνοια που επικρατεί ανάμεσα στους Νεοέλληνες, την διαστροφή της Ιστορίας, τα ψέμματα που το επίσημο κράτος – κατά διαταγές των Άγγλων και των Γάλλων – παρουσίασε ως δική μας Ιστορία, την ψευδέστατη, τάχα αρχαιο-ελληνική ταυτότητα που σαν ρετσινιά πέταξαν πάνω στους Ορθόδοξους Ρωμιούς, και την αφέλεια μέσα στην οποία έζησαν και ζουν οι Νεοέλληνες τα τελευταία 200 χρόνια.
      (έρχεται και το υπόλοιπο)

      Διαγραφή
    6. (3ο τμήμα)
      Εγώ γελάω πιο πολύ με τους κρετίνους που θέλουν να "πάρουμε πίσω την Πόλη" και "να γκρεμίσουμε τους μιναρέδες της Αγιά-Σοφιάς"! "Και μετά θα πάμε για κανένα φραπεδάκι" τους λέω κοροϊδευτικά. Όχι ότι είναι κακό να πάρουμε πίσω την Πόλη και να ξαναλειτουργήσει η Αγιά-Σοφιά! Κάθε άλλο! Αλλά αυτό δεν θα γίνει από τα ξοφλημένα ψευτο-πατριωτικά ρεμάλια της καλοπέρασης, της κομπίνας, του βαρβαρικού μοντερνισμού και του φιλοδυτικισμού. Κανένας Ρωμιός δεν θα καταλάβει ποτέ την Πόλη αν δεν βάλει ως στόχο του την εξόντωση του μόνου εχθρού της Ρωμιοσύνης και της Ορθοδοξίας: του σατανο-κράτους Ισραήλ.

      Και βέβαια η Αγιά-Σοφιά από τα χρόνια του Ιουστινιανού Α' μέχρι εκείνα του Κωνσταντίνου ΙΑ' Παλαιολόγου φυλασσόταν από αυτοκρατορικές φρουρές πάνοπλες και τρομερές την όψη. Δεν είναι χριστιανικές τελετές οι ψευτο-περιφορές του Επιταφίου στο νεοελληνικό ψευτο-κράτος: είναι μασωνικά σούργελα. Πάψτε να διαβάζετε ψευτο-βιβλία βυζαντινολόγων και διαβάστε τα πραγματικά ιστορικά κείμενα της Ρωμανίας! Τότε θα καταλαβετε πόσο πολύ πιο τρομεροί ήταν οι Ρωμιοί στρατιώτες από τους Σιχ της σημερινής Αθήνας.

      Βεβαίως έχεις δίκιο ότι κάτι πάει στραβά στην όλη ιστορία της άφιξης όλων αυτών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αλλά, με συγχωρείς, ούτε ο Θεός έπλασε τον Αδάμ το 2010, ούτε ο Νώε έφτειαξε την Κιβωτό το 2011, ούτε κι ο Ιησούς αναλήφθηκε στους Ουρανούς το 2012! Που ήσουν όλα αυτά τα χρόνια; Δεν υπάρχει το λαθρο-μεταναστευτικό από την κρίση της Συρίας και μετά! Δεν υπάρχει το πρόβλημα από την άφιξη των πρώτων Αλβανών το 1992.

      Υπάρχει ήδη από τα μισά του 1980 όταν στήθηκε στην Ελλάδα η ψευτοστοά του ψευτοβουδιστή Ευστάθιου Λιακόπουλου κι άρχισε να υλοποιεί το πρόγραμμα. Έβαλαν κι ένα κάθαρμα που παρίστανε τον Ορθόδοξο να 'διδάσκει' στην Πάντειο ως 'ισλαμική ιστορία' το σατανο-δόγμα του πολιτικού ισλάμ και του ουαχαμπισμού. Έτσι, οι σημερινοί αρριστερο-ισλαμιστές δημόσιοι υπάλληλοι, κλέφτες του μέσου Έλληνα φορολογούμενου, είναι σωστά προετοιμασμένοι για την Ισλαμική Δημοκρατία του Γιουνάν που εσύ ανακάλυψες το 2015 ή εφέτος. Αλλά υπήρξε Έλληνας που τα ήξερε από τότε και τα κατάγγειλε τότε.

      Σατανιστές Ψευτομασώνοι & Πάντειο Ψευτο-πανεπιστήμιο ετοίμασαν Κράτος Ισλαμικής Τρομοκρατίας ‘Αλ Γιουνάν’ στην Ελλάδα https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/02/27/σατανιστές-ψευτομασώνοι-πάντειο-ψε/

      Δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι η πολιτική είναι μαύρη μαγεία: το τι βλέπετε είναι απλά και μόνον ο αντικατοπτρισμός της δικιάς ζωής και των δικών σας αντιδράσεων. Τίποτ'άλλο! Σας παρέσυραν με μαυρομαγικές τεχνικές στην ανομία του κομμουνισμού, του κρατικισμού, του δημοσιοϋπαλληλικού βολέματος (: αργία είναι η μήτηρ πάσης κακίας), της αρπαχτής, της κομπίνας, της καλοπέρασης, της μεγαλαυχίας, της αρχαιολατρίας, της σατανο-διασκέδασης, της ισοτιμίας των δύο φύλων, και της συμμεροχής των γυναικών στα κοινά. Έτσι, σας έκαψαν όπως καίει ο μάγος το φτερό του παγωνιού. Κι επέσυραν πάνω σας την τιμωρία που σας ήρθε, δεν την καταλάβατε, και σας ξανάρχεται δριμύτερη. Και θα συνεχιστεί. Όσο δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος να σκοτώσει το θεριό,το θεριό θα θεριεύει.

      (έρχεται και το τελικό τμήμα)

      Διαγραφή
    7. (4ο και τελευταίο τμήμα)
      Έχει γούστο το τι λες για περιφορές του Επιταφίου στο Πεντζάμπ και στο Ρατζαστάν της Ινδίας. Δυνατή σύγκριση! Φίλε μου, όλα γίνονται σ' αυτόν τον κόσμο. Free world, you know! Αλλά το κάθε πράγμα θέλει την τέχνη του. Δεν είναι δυνατόν να πετύχουμε κάτι τέτοιο, αν δεν έχουμε μεγάλη στρατοκρατική παιδεία, εκπαίδευση και ζωή. Όταν ακούνε κάποιοι μια διεστραμμένη αντι-τουρκική προπαγάνδα που κατηγορεί τους Τούρκους αθλητές που κάνουν στρατιωτικό χαιρετισμό και πέφτουν θύματα της προπαγάνδας πιστεύοντάς της, δεν καταλαβαίνουν ότι αυτο-αυνανίζονται. Η προπαγάνδα αυτή στην Ελλάδα δεν στρέφεται κατά των Τούρκων: στην ουσία στρέφεται κατά των Ελλήνων. Τους Έλληνες απομακρύνει από το στρατοκρατικό πνεύμα και τρόπο ζωής που ήταν η πεμπτουσία της Ρωμιοσύνης και του Ακριτισμού. Έτσι, δεν θα περιφέρουμε ποτέ τον Επιτάφιο στο Ρατζαστάν!

      Κατακομματιάστε τις Ελληνίδες μάνες που δεν μεγάλωσαν τα αγόρια τους σαν στρατιώτες!

      Χαρακώστε τη μήτρα κάθε αριστερο-ισλαμίστριας που μιλάει για ανθρωπισμό και φιλειρηνισμό!

      Πετάξτε στα τσακάλια και στα κοράκια το πτώμα κάθε βρωμιάρας που θέλει να έχει προγαμιαίες σχέσεις, εξωγαμιαίες σχέσεις, διαζύγιο, πολιτικά δικαιώματα, και συμμετοχή στα κοινά!

      Μόνον μια νεοελληνική κοινωνία σαν και κείνες του 1910 και του 1940 μπορεί να νικήσει!

      Διαγραφή
    8. Κε Νίκο,

      σάς υπερ-ευχαριστούμε για το πλούτο των πληροφοριών σας και την κατάθεση πολύ ενδιαφερόντων ιστορικών στοιχείων.
      Ελπίζω να έχουμε την τιμή και συχνοτερων παρεμβάσεων σας στα θέματα του ιστολογίου.

      Εύχομαι ολόψυχα ένα ευχάριστο και δημιουργικό ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  4. Στο Πακισταν υπαρχουν περιπου 2 εκ χριστιανοι, αλλου δογματος αλλα χριστιανοι,που διωκονται,φυλακιζονται και δολοφονουνται.Στο Πακισταν δεν τους θελουν οπως και εμεις δεν θελουμε τους μουσλιμ. Δεν θα μπορουσαμε αραγες να τους ανταλλαξουμε με καποια διακρατικη συμφωνια; και τα εξοδα δικα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γράφεις τώρα ;εεε ,τότε να στείλουμε τους Πομάκους στο Πακιστάν.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ.
      ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗΣ :ΤΟ ΠΡΩΊ ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΈ ΒΑΖΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΝΈΛΛΑ ΜΕΣΑ ,ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ !
      ΤΟ'ΠΑΜΕ !ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ,ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΚΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
      ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.
      ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ.
      ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ! Ο ΜΟΛΩΧ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ,ΓΙΑ ΠΛΆΚΑ.ΕΤΣΙ..ΓΛΟΥΠ !ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
      ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΤΕ !
      Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΑΣ ,ΠΑΝΤΑ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΩΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΈΤΕ ,ΙΣΚΑΝΤΕΡ.
      ΛΟΙΠΟΝ ;ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Ο πολεμος του Καλου(ΦΩΣ) εναντιον του υποχθονιου και ερπετικου Κακου(EVIL) διεξαγεται επι πλανητικου επιπεδου και οδηγειται γρηγορα προς τη μεγαλη εκρηξη.Εδω θα δωθη η μεγαλη μαχη διοτι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι η κοιτιδα, η ριζα του πολιτισμου του ΦΩΤΟΣ.

    Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ εχει δικιο οταν λεει προετιμασθειτε, πολεμειστε. Ο σημερινος πολεμος ειναι συγκρουση πολιτισμων και θα ειναι ανελεητος.

    Τα τουιτ του LEALCO μας δινουν μια συμπυκνομενη εικονα της δομης του Κακου και τις διαφορες μεταμφιεσεις του στον αγωνα του για την κυριαρχια του πλανητη.

    Το ποντικι απο την κορυφη της σελιδας μεχρι το τελος να τα δειτε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε μου Ahoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν υπάρχουν φιλειρηνικοι ισλαμιστες μπορούν να μας κάνουν ενα καλό. Να πάρουν τον βρ@μοκωλο τους μαζι με τους υπολοιπους φονταμενταλιστές και να μας αδειάσουν την γωνιά. Δε θα κάνουμε εμείς το κοσκινο και την διαλογή. Αρκετους αλλοφυλους και εχθρου έχει αυτη η κακομοιρη πατριδα. Το ξερουμε το έργο, να μεινουν στο τελος καποιοι Έλληνες μαζι με μουσλιμια και να διαδώσουν την "αναλαμπη". Κωστα σορυ αμα σε στεναχωρώ αλλα πλεον μου εχει φυγει η υπομονη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα.. "αναλαμπή Ορθοδοξίας". "Νέο Βυζάντιο" θα λένε σε εμάς.. "Επέκταση νεο-οθωμανικού κράτους προς δυσμάς" θα λένε σε αυτούς. Γνωστό το έργο...
      Πάντως, έχει γραφτεί και από πιο παλιά, από μη Κιτσικικούς, ότι το "σφακτο-ισλάμ", θα βοηθήσουν κατά πολύ και οι παραδοσιακοί μουσουλμάνοι (βλ. τουρκία άλλων δεκαετιών, περσία του σάχη, συρία, ιορδανία κλπ), αυτοι δηλ. που κάποιες εκατονταετηρίδες συνυπήρξαν ειρηνικά με χριστιανούς, να ξαναϋποχωρήσει από την Ευρώπη.

      Η Ιστορία θα δείξει...

      Διαγραφή
    2. Κώστα ταυρε πες το πιο καλά: Κράτος Κωνσταντινουπόλεως εμπνευσμένο απο εβραίους ρωσιας, ισραηλ, ηπα. Και προυποθετει πετσοκομα και της Ελλαδας και της Τουρκιας

      Διαγραφή
  8. Άσε μας κύριε Μπαϋρακτάρη, που μιλάς με ευμένεια για τους Κεμαλιστές!
    Δεν τους θέλουμε στην πατρίδα μας κι ούτε να μάθουμε τον υποτιθέμενο πολιτισμό τους έναντι του κατασκευασμένου φανατικού ισλαμ!
    Σκότωσαν ή δεν σκότωσαν και οι πολιτισμένοι Κεμαλιστές, χιλιάδες Έλληνες..
    Αν ήταν στην εξουσία δεν θα μάς την έπεφταν κι αυτοί, και μάλιστα αμέσως;
    Ο ερντογάν δεν την πέφτει μέχρι στιγμής γιατί τον χειραγωγούν οι σιωνιστές. Το ξέρουμε. Κανέναν τους εμείς δεν θέλουμε.
    Ψόφο σε όλους όσους επιβουλεύονται τα εδάφη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Νοεμβρίου, 2019 17:20

    "Μη συνεχίζετε έτσι! Κάνετε κακό μόνο στον εαυτό σας!"Αυτό το πράγμα μάς λές,σε μία χώρα πού πολέμησε όσο κανείς άλλος το Ισλάμ και τις παραφυάδες του;
    Γιά πές μας, ήταν καλοί μουσουλμάνοι αυτοί πού παλούκωσαν τον Αθανάσιο Διάκο ή κακοί;Αυτοί που έγδαραν ζωντανό τον Δασκαλογιάννη,τι ήταν;Τους πολεμιστές μας στην Κύπρο,ποιοί τους βασάνισαν;Καλοί ή κακοί;
    Γι'αυτήν την Ελλάδα πολέμησαν οι οπλαρχηγοί,για να βλέπουμε τους βρωμιάρηδες στον δρόμο σε παρέλαση και μετά να είναι κώλους και βρακί με τους ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ; Άν σου αρέσει εσένα αυτό το αλαλούμ,πήγαινε στην χώρα τους να ζήσεις,γιατί κατά πώς φαίνεται από τα γραφόμενα σου,όλοι εδώ σου δείχνουμε για αούγκανοι Η τέλος πάντων για μπάς κλασαρίες. Ούτε ορθολογιστικά άρθρα περί πίστεως,ούτε ορθολογιστικής αμπελοφιλοσοφίες περί καλού Ισλάμ και κακού. Εύχομαιαυτά που λές εδώ σε εμάς, τους χάγκα ουάγκα, ΝΑ τα πείς στους γονείς των παλικαριών στα Ίμια ή στους γονείς του Ηλιάκη και του Μπατσαρά.
    Εμείς εδώ,νοιώθουμε και είμαστε ανυπότακτοι.
    Και απο την στιγμή πού σου τα "χώνει" και ο σχολιαστής Ahoy,άνθρωπος μεγάλου πνευματικού επιπέδου και μόρφωσης,τότε "πάρ'το αλλιώς,γιατί θα βρείς"
    "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχεχε !εσένα θα σε βάλω διοικητή μεραρχίας αρμάτων !χαχαχα !
      Βρε τι τραβάμε με αυτούς !
      Το λες ,το ξαναλες !εν γνώσει τους και με πληρωμη ,τους έχουν μπουκωσει εδώ.Αφου μου τα έχουν πει οι ίδιοι οι Πακιστανοί.Λιγο τους ζοριζεις και σου λένε και τι βρακί φορά η γυναίκα τους ,εάν έχουν....
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Νοεμβρίου, 2019 20:52

      Χά Χά Χά,αδερφέ μου,κρύβε λόγια,γιατί στό παρά δύο είναι ό Κώστας,να με χρίσει, διοικητή μεραρχίας πάντσερ.
      Γιαβόοοοοοοοοολ.
      Μίκαελ Βίτμαν ό 2ος.😄😄😄

      Διαγραφή
  10. Αγαπητοί σχολιαστές,
    ο κος Μπαϋρακτάρης δεν μάς είπε να τούς αγαπήσουμε κιόλας (τους παρελαύνοντες), ούτε ότι τους λατρεύει αυτός.

    Είπε μόνο ότι πρέπει να υπάρχει ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

    Ότι το σύστημα μια χαρά εξυπηρετείται για ευνόητους λόγους, να παραμένουμε ημι-πληροφορημένοι, ώστε να μην μπορούμε να ΔΙΑ-ΚΡΙΝΟΥΜΕ και την στιγμή που θα το έχουμε ανάγκη, ανέλπιστους συμμάχους, βλ. "ο εχθρός του εχθρού μου = φίλος μου, κατά συνθήκην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Νοεμβρίου, 2019 18:18

    Κωστα,να με συγχωρείς για τον τρόπο μου,αλλά πότε μας βοήθησαν οι καλοί ισλαμιστές, στα Σεπτεμβριανά του'55,πότε μεγάλωσε η Ελλάδα με δαύτους;
    Έτσι και γίνει το μεγάλο μπάμ,ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ,ποιός καλός ισλαμιστής θα σου φυλάξει την πλάτη;
    Εκτός,και άν μιλάμε για Χεζμπολάχ νο2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι οι λέξεις "ανέλπιστους" και "κατά συνθήκην" απαντούν και σε αυτό.
      Έχω κι ένα παράδειγμα που το έχω πει και παλιότερα. Μετά τα Ορλωφικά, είχαν μείνει δεκάδες έφιππες συμμορίες Αλβανών στην Πελοπόννησο και θα έσφαζαν και τον υπόλοιπο πληθυσμό. Είχαν ήδη κατακάψει και ληστέψει και κατασφάξει, δεκάδες χωριά. Ο πατέρας του Κολοκοτρώνη μαζί με στράτευμα του, καθώς και με στράτευμα που του έδωσε για ενίσχυση ο Τούρκος διοικητής της Πελοποννήσου, τους κυνήγησαν άγρια, σφάζοντας πολλούς κι άλλους τους έκαναν να φύγουν πίσω στην Αλβανία. Μάλιστα το στράτευμα του Κολοκοτρώνη είχε και πολλούς Αρβανίτες (αυτό για μερικούς μερικούς που εκ του πονηρού συγχέουν τα πράγματα..).
      Τώρα θα μού πεις.. "Πώς έγινε αυτό;"
      Απλούστατα, ο Κολοκοτρώνης τρομοκράτησε τον Τούρκο διοικητή ότι θα μείνει χωρις ούτε έναν φορολογούμενο!" 🤣 Τόσο απλά. Κατά συνθήκην πρόσκαιρες συμμαχίες, γνωστές πολλές στην παγκόσμια Ιστορία.

      Διαγραφή
    2. Θα γίνουν πολλά που δεν φανταζόμαστε, πάνω στο μπαμ. Μπορεί ακόμα, όταν δουν αυτόματα όπλα και μαχαίρια στα χέρια τζιχαντιστών, αυτά εδώ τα παιδιά
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/11/60.html
      που τα φωνάζουμε "τζιχαντο-κομμούνια", να αφυπνιστούν ξαφνικά (σαν να τραβάει κάποιος το βύσμα του Νίο που βρίσκεται μέσα στη θερμοκοιτίδα του μάτριξ) και να πολεμήσουν μαζί μας. Γιατί δεν νομίζω να αγαπάνε περισσότερο την ιδεολογία που πρωτο-προσέγγυσαν για να ρίχνουν γκόμενες, από τους γονείς, τα αδέλφια και τη γιαγιά τους που θα κινδυνεύουν.

      Διαγραφή
    3. Θα γίνουν σίγουρα οπως τα λες. Ξέρεις ποιο ειναι αυτο που με προβληματίζει? Ότι οι ιδεολογίες τους εχουν εισχωρήσει τοσο βαθιά στον εγκέφαλό τους που ισως ακόμα και τις δύσκολες στιγμές θα συνεχίσουν να πιπιλίζουν τα κλασικα τύπου δεν ειναι ολοι τζιχαντια και υπάρχουν και καλοι ανάμεσά τους, ας μην διώξουμε τις καημένες γυναίκες και τα παιδάκια και τα λοιπά εικονογραφημένα. Οπότε φοβάμαι να μην δώσουμε τζαμπα μάχες και ίσως και υις ζωες μας εξυπηρετώντας τα σχεδια των παγκοσμιοποιητων. Τέτοια ατομα , αν ερθουν στο πλευρο μας, θα πρεπει να τα χρησιμοποιησουμε εμείς και οχι αυτα εμάς. Δεν ξέρω αν με εννοείς...

      Διαγραφή
    4. Σε υπερ-εννοώ!!! 🙂
      Θα τούς δίνουμε ΜΌΝΟ την γεμιστήρα να την γεμίζουν.

      Διαγραφή
  12. "ΤΟ" ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣΗΜΑΙΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΧΤΕΣ....

    "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΉ ΑΓΑΠΗ Α ΛΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ"....

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ;
    ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.
    Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΚΎΛΟΣ,Ο ΑΡΑΠΗΣ,Ο ΤΑΜ ΤΟΥΜ ΤΟΜ;

    ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΓΕΝΕΙΑ!

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΕ,ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΡΑΝΦΑΔΕΡ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΓΩΝΙΑ ΕΝΩ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ;


    ΑΑΑΑΑΧ!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΟΥ.ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ ΕΔΩ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ,Ο ΣΑΒΒΑΤΑΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....

    ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ;
    ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ 9.000.000 $ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΒΑΝ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΩΓΙΚΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ.ΒΡΕ ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΑΤΣΩΣΥΝΗ ΟΜΩΣ Ε;

    ΕΙΧΑΝ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΖΥΜΠΡΟΝ ΟΙ ΜΟΡΤΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΑ...
    ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΦΟΝ ΓΚΕΛΝΤΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ,ΚΑΤΙ ΚΡΡΡΡ,ΚΡΡΡ,ΚΡΟΥ ΑΚΟΥΣ ΚΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΛΕΙΝΕΙ....

    ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΕΖΡΑΕΛ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΟΤΕ ΠΛΕΟΝ,ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΗΧΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΕ;
    ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ...

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΙΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΙΚΗΝ ΟΠΟΤΕ;

    "ΑΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΙΔΝΟΠΑΤΡΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΧΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΆΦΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

    ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ;
    ΟΧΙ! ΝΑ ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ,ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΛΙΧΤΑΡΗΔΕΣ ΜΠΟΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ " ΤΑΚΦΙΡ"......ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΑΚΗΔΕΣ ΕΝ ΑΠΑΡΤΙΑ...

    ΤΩΡΑ,
    ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΠΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΣΑΝΤΕΣ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΖΩΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ .... ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΚΑΖΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΦΕΡΩ ΛΟΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ!

    ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΝ ΤΟΥ ΑΥΓΕΊΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγνωστες λέξεις:
      ΓΚΕΛΝΤΙ
      ΣΙΛΙΧΤΑΡΗΔΕΣ ΜΠΟΔΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ο Σιλιχτάρ Μπόδας ήταν ένας από τους σημαντικότερους Αλβανούς στρατηγούς των Τούρκων καθ' όλη τη διάρκεια της επανάστασης.

      https://neafiliaton.com/2017/12/22/οι-αλβανοι-και-η-ελληνικη-επανασταση-τ/

      Διαγραφή
  13. ΡΙΤΑΚΙ... ΕΣΎ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΆΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και από ότι βλέπω ,διαβάζεις τις αναρτήσεις σχολίων μου.
    Γκελντι...δεν θυμάμαι τι σημαίνει στα τουρκικά ,ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ήταν ο Εβραίος Βεζύρης του σουλτάνου στην περίοδο της Επαναστάσεως του 21.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ:
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ ,ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΟΝΤΙΔΕΙΣ ΝΙΝΖΑ . ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΟΗΓΚΟΡ.
    ΧΕΧΕΧΕ !
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ;
    ΟΟΟΥΥΥΥ !ΜΟΝΟ ;
    ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΆ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ !ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ : ΕΡΠΕΤΟΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ.
    ΑΦΡΙΖΕΙ Η ΘΑΛΑΤΤΑ....ΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΡΩΤΑ...ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝ-ΙΚΟ.ΗΔΗ ΤΑ ΑΛΟΗΓΚΟΡΙΑ ΖΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ,ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ,ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.
    Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ ,ΑΠΕΒΙΩΣΕ ;ΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΕΡΥΣΙ ,Η ΚΟΡΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΒΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ,ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ,ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ !ΓΡΑΠΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ !ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΣΕ.
    ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΙΟΝ ;ΑΑΑΧΑΧΑ !
    ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΈΨΟΥΝ.
    ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΎ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ,ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑΚΙΑ....ΧΑΧΑΧΑ !
    χοντρομπαλα ...!ακόμα δεν έκανες μαμ ;;
    ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΤΑ.
    ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ !
    ΑΑΑΧΑΧΑ !
    ΕΙΔΑΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ,ΤΗΣ space x,ΠΩΣ ΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ;
    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ !
    ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΆ !
    ΛΑΘΟΣ ΜΙΓΜΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ,ΛΑΘΟΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ,ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ....ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ,ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ,ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ....ΑΑΧΑΧΧΑ !
    ΡΙΤΑ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.ΣΑΜΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΟΣ ΓΚΕΛΝΤΙ=ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.ΓΙΑΓΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΣΣΑ ΓΑΡ....
    ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ;ΒΑΛΕ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΑΠΑΓΓΈΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΟΒΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥ...ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!

    ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΚΩΣΤΑ;
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΝΔΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ....

    ΜΙΑΣ ΚΙ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΙΑΒΈΛΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΛΛΙ ΔΗΛΩΣΕ-ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ,ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ- ΠΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΛΗ" ΧΩΡΑ;

    ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΟΙ " ΕΣΔΡΑ" ΣΤΟΝ ΤΑΓΙΠΗ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΤΕ!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜΟΡΚΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΑΛΑΚ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΑΝΤΙΦΑ,ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΑΣΙΚΛΙΔΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΚ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΆ. ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΡΙΑ: ΠΡΩΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ, ΟΙ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΕΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΙΛΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΑ ΚΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΑΝΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΏΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΆΙΤ.ΚΟΨΑΝΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΟΥΡΚΙΚΑ,ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΔΙΣΣΩΝ,ΤΟΣΟ ΑΝΤΡΟΥΚΛΕΣ ΜΙΛΑΜΕ.....

    Η ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΔΕ ΚΙ ΕΞΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ!ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ.ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΘΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΠΑΊΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΦΑΖΕΙΣ ΑΟΠΛΟΥΣ Η ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΗΘΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ.

    ΟΤΑΝ Η ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ,Ο ΚΛΕΟΜΈΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΎΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΑΝ ΤΑ'ΒΑΖΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΟΙΗΤΡΙΑ!

    ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ=ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΦΑΡΟΙ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΟΙ "ΒΑΡΒΑΡΟΙ" ΤΟΥ ...ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΆΡΒΑΡΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΝ ΑΣΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ,ΤΡΩΩΝ,ΛΗΔΩΝ,ΠΑΜΦΙΛΙΩΝ,ΛΥΚΙΩΝ,κλπ.

    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΗΔΗ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚ-ΟΡΚΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    2021 ΚΙ Η ΤΟΥΡΚΟΒΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΚΑΦΟΣ/ΤΡΥΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ Η ΣΦΑΓΗΣ ΣΟΥ;ΕΛΛΗΝΑ;

    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ;ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΌΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΒΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ....ΕΜΠΑΡΙΩΤΙΣΣΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑΝ....

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΊΣ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΩ" ΚΑΙ..... "ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ;ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΕΣ".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΚΑΠΑΤΣΟ ΕΧΘΡΟ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ...."ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ"

    ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ,ΜΕ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ "ΑΟΡΑΤΟΙ" ΜΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ!


    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΦΎΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΕΣ ΚΑΘΆΡΙΕΣ ΨΥΧΕΣ.

    ΚΑΙ....

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ ΤΖΕΝΤΕΛΜΕΝ;!

    ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ=ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΦΩΤΟΣ=ΕΛ-ΛΑΣ

    MAY THE LIGHT BE WITH YOU ALWAYS,ALWAYS ETERNALLY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ;ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΦΑ,ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ....

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΑΙ....

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΗ.

    ΔΕΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ.ΟΧΙ!

    ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΑΝΟΥΝ ΤΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ 33ο ΒΑΘΜΟ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.

    ΚΑΛΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ;
    ΤΟ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΈΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΙ.

    ΣΚΟΠΕΥΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΩΣ 33ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝΕ.Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΕ.ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ; ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και για την ιστορία :στην δεύτερη τουρκια ,οι Αλβανοί ξεσαλωσαν και ρήμαζαν και τους τούρκους.Μετα την εκκαθάριση των δολοφόνων κατσαπλιαδων , από τα σώματα Κωνσταντή Κολοκοτρώνη και πατρός Οδυσσέως Ανδρούτσου ,ο βρωμιάρης σουλτάνος ,επεχείρησε την εξόντωση τους.
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟ ΑΙΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ,ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΜΩΣ ,Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ,ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ,ΟΛΟ ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΙΔΙΑ.
    ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ,ΣΥΣΚΟΤΗΣΗ ,ΥΠΝΩΣΗ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΥΤΑ.
    ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΧΙ.
    ΜΕΣΑ ΜΑΣ ,ΟΜΙΛΟΥΝ ,ΑΛΛΑ !
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ...
    ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ.
    Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ,ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ.
    Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΟΙ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ,ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ,ΔΟΘΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ.
    ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ,ΕΙΜΕΘΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩΤΑΤΟΙ.
    ΕΙΜΕΘΑ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ .
    ΛΑΜΠΡΗ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ.
    Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.
    2019- 2024.
    ΕΡΡΩΣΘΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ.
    ΟΙ ΜΠΛΌΓΚΕΡΣ ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ.
    Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ,
    ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙΣ,
    ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.
    ΑΥΤΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΤΩΝ 109.
    ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ...!ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ;
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΆ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΤΡΟΥΤΣΟ ΜΑΣ;

    ΛΟΙΠΟΝ; ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ;

    ΑΚΟΥΣΤΕ Ω! ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.

    ΠΟΥ ΛΕΤΕ Ο ΟΔΥΣΣΈΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΆ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ=ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΖΩΣΜΕΝΗ ΚΙ Ο ΑΘΩΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ,ΜΩΡΕ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΤΡΕΛΟΝΥ...

    ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΥΘΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ.

    ΕΔΡΑΣΑΝ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ.ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ.ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΝΑΣ ...ΠΑΠΆΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ,ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ.ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ.

    Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΛΥΤΩΣΕ...ΔΙΟΤΙ ΗΤΟ ΑΡΚΆΣ.....

    ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ Ο ΛΥΚΟΣ...ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ!

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Et in Arcadia ego
    που λέμε??...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑ-ΝΟΙΑ.

      ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ,

      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

      Διαγραφή
    2. @ Γιάννης25

      Με αναγραμματισμό : I Tego arcana Dei (Εγώ κρατώ τα μυστικά της θεότητας). Αυτό και ως συμπλρωματική απάντηση στο παρπάνω σχόλιο σχετικά με τη στιχομυθία που είχε ο Ανδρούτσος με τον 'Αγγλο περιηγητή... Ας μας εξηγήσει κάποιος βαθύς γνώστης των πραγμάτων, ποιός είναι εν τέλει ο βαθύτερος συμβολισμός της Αρκαδίας. Πάντως ο θάνατος υπάρχει ακόμα και στην Αρκαδία...

      Διαγραφή
    3. Ναι.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. @ ανώνυμον 23 Νοεμβρίου, 2019 12:49

      Ε ναι.. αναγραματισμός.
      Γι αυτό αφιερώθηκε από τις 4 τα ξημερώματα, ανάρτηση αφιερωμένη στον Γιάννη.

      Το αντι-μάτριξ είναι σε υπερδραστηριότητα, τώρα.

      Διαγραφή
  22. ΧΑΙΡΕ ΖΕΥ ΒΑΣΙΛΕΥ ΚΑΙ ΣΑΩ ΑΡΚΑΔΙΑΝ...

    ...ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ....

    ΑΡΚ-Α-ΔΙΑ=Η ΑΡΚ Η ΑΡΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑ.ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ.

    ΑΡΚ-ΑΔΙΑ=ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ.

    ΗΜΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ....

    ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΆΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

    Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΗ.ΟΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΘΡΌΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΎΛΛΩΝ ΤΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ,ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΥΔΩΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΔΑ,ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟ ΕΤ ΙΝ ΑRCADIA EGO,OΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΡΚ ΑΔΙΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΤΙ...

    ΠΟΛΛΟΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΩ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΥΚΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΎΣΑ ΑΠΟΤΕΙΕΙ ΦΟΡΟΝ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΓΥΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΙΟΥ ΔΙΟΣ,ΛΥΚΑΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ,ΛΥΚΑΙΟΥ ΕΡΜΗ."

    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!
    ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΝΑ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ.ΤΥΧΑΙΟ;Ε;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ;ΚΩΣΤΑΝΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή