«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΜΟΝΉ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΌ! ...



Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ηλεία, η κυβέρνηση του αλλογενούς Κούλις ετοιμάζει την ιστορική Ιερά Μονή Πορετσού, που βρίσκεται στα σύνορα Ηλείας και ορεινής Αχαΐας, και η οποία εδώ και πολλά χρόνια δεν διαθέτει μοναχούς για να εγκαταστήσει σε αυτή «πρόσφυγες».
 
Η είδηση για την μεταφορά λαθρομεταναστών στην περιοχή έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής. Τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδος μας, παραδίδονται στις ορδές των λαθρομεταναστών.
 
Η εγκατάσταση των μουσουλμάνων λαθροεισβολέων εντός της Ιεράς Μονής Πορετσού, θα είναι προσβολή της Ορθοδοξίας , και εξευτελισμός της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 
 
Ξυπνείστε!


deltio11

21 σχόλια:

  1. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τι θα επακολουθήσει... Θα χέζουν μέσα στο ιερό, θα καταστρέψουν τις άγιες εικόνες, ενεδεχομένως να βγάλουν και τα μάτια των αγίων όπως έκαναν πάντα ανά τους αιώνες όλες οι ορδές των βαρβάρων υπανθρώπων που πέρασαν τα άγια σύνορά μας και πάτησαν στα άγια χώματά μας... 'Ισως να σπάσουν και τα στασίδια κάνοντάς τα καυσόξυλα γιά να ζεσταίνονται τον χειμώνα. Γενικώς, να επιδοθούν σε μία ισλαμικού είδους "εικαστική παρέμβαση"... Εάν στο τέλος διαπιστώσουν ότι δεν τους αρέσει το μοναστήρι ως τόπος διαμονής, ίσως αποφασίσουν να σηκωθούν να φύγουν, βάζοντάς του φωτιά! Αυτά τα εγκλήματα διαπράττονται με την ανοχή της Ελλαδικής Εκκλησίας και μέσα στα πλαίσια της ακραίας αγαπολογίας της... Αναρωτιέμαι, μήπως τελικά θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να βάλει καμμιά βόμβα και να ανατινάξει την Δ.Ι.Σ στον αέρα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην ακραία προδοσία που επιτελείται από τον Αρχιεπίσκοπο Κοπρώνυμο και τα συν αυτώ ρασοφόρα χοντρόπετσα γουμάρια της ελλαδικής Εκκλησίας;;; Οι ιεράρχες αποδεικνύονται λύκοι και τους συγκαταλέγουμε στους εχθρούς του πιστού λαού μας. 'Οσο γιά τα παραπάνω, εξαρτάται αποκλειστικά από την φιλοπατρία των κατοίκων να εμποδίσουν να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ανοσιούργημα. Να πάρουν με τις πέτρες τους ιθύνοντες των ΜΚΟ. Να σφραγίσουν την πύλη του μοναστηριού. 'Εστω και μιά καθιστική διαμαρτυρία μπροστα στο μοναστήρι αποκλείοντας την είσοδο στους μωχαμέτηδες. Ας κάνουν κάτι. Ας ενεργοποιηθούν... Να μην στέκονται "αναστατωμένοι" και να βλέπουν να χάνεται η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους! Ας αποδείξουν ότι είναι λαός ψυχωμένος έτοιμος γιά αγώνα και όχι λαουτζίκος!

    Παρεμπιπτόντως βρήκα και ένα παραπλήσιο θέμα... :

    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/11/blog-post_61.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Κώστα-Ταύρε
      με μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι είχες προωθήσει το μήνυμά μου στο τμήμα σχολίων του "ΟδύσσειαTV" γιά το ίδιο άρθρο. Σε ευχαριστώ θερμά γι' αυτή σου την ευγενική χειρονομία. Το εκτιμώ ιδιαιτέρως… Να συμπληρώσω δε, ότι οι φωτογραφίες σου από το προσκυνηματικό οδοιπορικό σου στον Πανορμίτη και την Κάλυμνο μου άρεσαν πολύ. Αποκαλύπτουν μιά καλλιτεχνική πτυχή του εαυτού σου που ίσως θα πρέπει σοβαρά να σκεφτείς να την αξιοποιήσεις και να την μοιραστείς με περισσότερους. Πάντα τέτοια!

      Διαγραφή
  2. Ωωωχχ ! και σε ορεινη περιοχη ! μαλιστα ! ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ; θα βαλουν και πουλμανακια με καλογριες σωφερ να τους πηγαινο φερνουν στην πολη ; ταξι πιατσα θα βαλουν απεξω ; στουπια με βενζινη θα τους δωσουν ; αμμωνιο δυναμιτιδα θα τους προσφερουν ; περιεργο .....πισινα δεν βλεπω ! ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ; ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;......ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ .....ΝΑΙ !ΒΕΒΑΙΩΣ ! ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;,ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ; ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ; ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ; ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ; ΝΤΟΡΑ.... ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ .ΝΤΟΡΑ ΠΑΣ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ .ΝΤΟΥΓΡΟΥ ,STRAIGHT THROUGH,ΚΑΡΦΙ ,GERADE AUS ,ΚΑΤΑΠΑΝΩ .ΝΤΟΡΑ ...ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΡΕΝΑ ,ΤΑΚΑΚΙΑ ,ΥΓΡΑ .ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ ,ΔΙΣΚΟΥΣ. ΩΡΑΙΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΟ ΠΙΛΑΛΑ . ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ ...ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ,ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ; ΑΜΠΝΤΑΛΑ ; ΑΣΕ ...ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΦΗ ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΧΡΥΣΟ ΚΟΕΝ ; ΧΑΧΑΧΑ! "ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ ! ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ '"."ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ,ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ".ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ,ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ; no no no ! khoen ,δεν χρειαζεται να λες ψεμματα ,για 1% ,και τριχες κατσαρες ,ξερουμε οτι πειτε ,οτι λετε ειναι απατη και μισελληνικο σχεδιο .ΕΛΑ ΡΕ ! ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ; ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ .ΤΩΡΑ ...ΘΑ ΔΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΑΒΟΣ . ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντωμεταξύ.. εμένα μού τη δίνουν πολύ και κάποια άλλα πράγματα που συμβαίνουν ανάμεσά μας.
    Π.χ. η κουτοπονηριά μερικών μερικών που κάνουν κάτι πραγματάκια επανειλημμένως. Όπως να δουν κάποια ανάρτηση που τους άρεσε σε αυτό εδώ το μπλογκ, να την αναρτήσουν στο μπλογκ τους από την πηγή της (την οποία αναγράφω κι εγώ), αλλά να μην αναφέρουν πού την είδαν, όπως κάνω ο μ@λ@κας εγώ.
    Μετά.. βάζουν όχι την φωτογραφία της πηγής (που έχει του κ@λου ανάλυση 170Χ200 ας πούμε), αλλά αντιγράφουν από εμένα την αντίστοιχη αλλά υψηλότερης ανάλυσης, που αναζήτησα εγώ ο ίδιος στο google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού τα πήραν τους ανήκουν με τα μνημόνια όλα βρύσες μονές αρχαιολογικοί χώροι αέρας, και στα σπίτια μας θα τους φέρουν με το ζόρι και την βία οπου ναναι
    Και ναοί θα κλείσουν και θα γίνουν αποθήκες κι άλλα πολλά που προφήτεψε ο γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης..
    Σε άδεια ντουβάρια και άδεια δωμάτια τους πηγαίνουν, όταν πάνε μέσα στα μοναστήρια και σε ιερούς χώρους οι εχθροί του Υιού του Θεού, είτε είναι βάρβαροι αλλόθρησκοι είτε αιρετικοί.
    Δεν υπάρχει Θεία Χάρη εκεί μέσα αποχωρεί με το που μπαίνουν αυτοί, η Θεία Χάρις εξαγιάζει κάθε χώρο, όχι τα αρχονταρίκια και οι υποδοχές και η εικόνα προς τα έξω, ακόμα και μια απλή βρώμικη σκέψη διώχνει τον Θεό πόσο μάλλον όλα αυτά που βλέπουμε
    Οι ευθύνες βαραίνουν την ιεραρχία όχι εμάς
    Θα γίνει κι αυτό όπου ναναι, εννοώ ότι την πίστη θα την κρατήσουμε εμείς, είναι ιερή υποχρέωση κάθε πιστού να διαφυλάξει την πίστη όταν οι κορυφές έχουν ξεπέσει σε αίρεση βλέπε οικουμενισμό κι έχουν ξεφύγει και ατιμάζουν την ορθοδοξία και το αίμα των μαρτύρων
    Να μην ανησυχείς για κάτι που έχει γίνει
    Άγιος Μακάριος
    Θάρρος όλοι, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει ποιος αγαπά τον Θεό και ποιος είναι ο εχθρός Του, πρέπει να γίνει αυτό να μην σας πονάει υπάρχουν και οι άξιοι ιερείς και μοναχοί που δίνουν και θα δώσουν μάχη, ποτέ ο Κύριος δεν άφησε τα παιδιά Του και η Ορθοδοξία δεν πρόκειται να καταργηθεί ΠΟΤΕ, μιλάμε για τον Θεό για τον Δημιουργό, θάρρος λοιπόν, να έχετε τα μάτια ΨΗΛΑ κι όχι χαμηλά σε κείνους που έρπουν με την κοιλιά στο χώμα την ύλη την σάρκα , εμείς είμαστε για τον ουρανό για την αγκαλιά του Θεού, τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει από Εκείνον, δεν είναι ικανοί όλοι αυτοί και όσα κάνουν να μας ενοχλήσουν ή να μας στερήσουν την αγάπη Του ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΨΗΛΑ από Εκείνον θα ζητάμε τα πάντα βοήθεια όλα, ναι έρχου Κύριε Ιησού Χριστέ έρχου, κάνε γρήγορα το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στα πρόβατα και τα ερίφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μωρέ ;τι σε πειράζουν τα κατσικάκια ;ξέρεις τι ζωάκι είναι η γιδουλα ;έξυπνο ,τσαχπινικο ,φιλικωτατο ,ζωντάνια.Να λες : θεέ μου δώσε μου τις αρετές της φυλής μας και βοήθησε να οπλισω την ψυχή μου .Πάρε κουράγιο και ετοιμάσου και γραπωσε άρματα η σούβλες .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Κώστα Ταύρος να μην σε στεναχωρεί αυτό που γράφεις στο σχόλιο, εσύ κάνεις το καλό για να ενημερώνεις γιατί αγαπάς τον Χριστό και την πατρίδα, όσοι σε διαβάζουν καταλαβαίνουν δεν είναι χαζοί και εύχονται τα καλύτερα και για σένα και για τους λίγους που έμειναν σ αυτήν την έρμη χώρα να παλεύουν με τα θηρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμως ο κόσμος έχει τόσο πωρωθεί,
    που τίποτα δεν μπορεί να αντιληφθεί.
    Βλέπει το κακό να πλησιάζει
    και κάθεται ακίνητος και το κοιτάζει.

    Τον έχει ναρκώσει τόσο ο βρωμερός εχθρός,
    που βλέπει, αισθάνεται το επερχόμενο κακό,
    αλλά δεν έχει δυνάμεις ν’ αντισταθεί σ’ αυτό,
    γι’ αυτό και θα υποστεί σε όλο του το μεγαλείο αυτό

    Μόλις το μεγάλο ΜΠΑΜ θα ακουστεί,
    κάθε υλικό αγαθό θα χαθεί,

    -------------------------------------
    όταν χαθούν τα υλικά θα δούμε πόσα απίδια χωρά ο σάκος κι όσοι επιβιώσουν έχουν ήδη προετοιμαστεί
    πνευματικά πάντα
    οι περισσότεροι της συμμορίας θα αυτοκτονήσουν έχει προφητευτεί άλλωστε θα είναι το τελευταίο που θα προσφέρουν στον σατανά πατέρα τους το ίδιο τους το αίμα και κυρίως την ψυχή τους για την αιωνιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΗΡΙΙΙΙΙ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ !ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.Ξερεις ποιος τους καραδοκεί να τους ξεφορτωθη ;Μολώχ , λέγεται.Τα ίδια πράματα με άλλα λόγια.
      Σας έχω γράψει :θα έχουμε χοντρό τζαρτζαρισμα .Είναι γερή δοκιμασία.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ.ΕΔΩ..ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ,ΘΑ ΓΙΝΗ ...Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΙΓΩΡΗΣΕΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΟΥΜΕ .ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΟΛΑ.
      Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΚΟ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΙΛΟΎΝ , ΕΚΒΙΆΖΟΥΝ .
      ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.
      ΠΡΈΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ.ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ,ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ.
      Η ΟΡΓΗ.ΒΑΡΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. ο διάβολος τους δίνει αλλά ακόμα δεν τους έχει ζητήσει την αμοιβή του
    γι αυτό μην ασχολείστε άλλο με σκουπίδια
    είναι καμένα χαρτιά
    δείτε το ύφος του σημερινού ειδικά τα μάτια εντελώς δαιμονσμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "του σημερινού".. ποιού εννοείτε;

      Διαγραφή

    2. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
      http://oimos-athina.blogspot.com/2019/11/blog-post_81.html

      κάποτε οι Γερμανοί μας πήγαιναν στο εκτελεστικό απόσπασμα και φωνάζαμε Ζήτω η Ελλάς αυτό μας κράτησε ως σήμερα, αυτές οι θυσίες
      σήμερα το εκτελεστικό απόσπασμα είναι μεταμφιεσμένο
      Ζήτω η Ορθοδοξία Ζήτω η Ελλάς
      Είναι ιερή υποχρέωση όλων μας
      http://oimos-athina.blogspot.com/2019/11/blog-post_63.html

      Διαγραφή
  8. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Η ΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι Πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει διότι το 2015 είχαμε ξανά "έγκριση" απο Επίσημο Φορέα εν προκειμένω το ΚΑΣ-απλά τώρα αλλάζει το Μέρος και αφορά άλλο κομμάτι της Πολιτιστικής Κληρονομιάς με καθαρά Ορθόδοξο Χαραχτήρα-δεν πειράζει και εις ανώτερα...άντε και στους Δελφούς-Αρχαία Ολυμπία-Δωδώνη-Μετέωρα κτλ.κτλ.κτλ. είναι όλα Ενορχηστρωμένα και επιτελικά σχεδιασμένα απο την γνωστή συνομοταξία..το θέμα είναι τι θα ρημαδοκάνουν...;;;;επιτέλους οι Νεοέλληνες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όσοι κατανοούν τι γίνεται σε πραγματικό επίπεδο...;;;;


    http://newpost.gr/ellada/5c125c0b56dccb7e13e2e17c/etoimazoyn-egkatastash-prosfygwn-se-arxaiologikoys-xwroys-sthn-kw

    https://www.dimokratiki.gr/11-11-2015/stegasi-prosfigon-dipla-sto-romaiko-odio-tis-ko-enekrinan-i-archeologo/

    https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiomata/38540_i-xenofobia-toy-dimarhoy-tis-ko-xespitonei-toys-prosfyges

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Ο Μάνος Χατζηδάκης προφητικά έλεγε τότε:

    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/11/blog-post_91.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή