«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ! ...

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟΥ



ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!


Έφυγε ο Άνθρωπος που έγραψε το «Εμβατήριο του Παύλου Μελά»! Αυτός ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ Γιάννης Σπανός που «ξέχασαν» όσοι μας θέλουν υποταγμένους!





------------------------------------------------------ 


μήνυμα Διόδοτου:


Το ιστολόγιό μας θα έχει ελάχιστες αναρτήσεις ή και καθόλου, μέχρι την επόμενη Κυριακή 10/11/19, που θα επιστρέψουμε από την Σύμη.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!


12 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Νοεμβρίου, 2019 10:45

    http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%94%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%a1%ce%99%ce%9d-%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%92%ce%91%ce%a3%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%95%ce%a3%ce%a0%ce%91%ce%a3/


    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Νοεμβρίου, 2019 11:21

      ΚΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΛΑΖΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ. ΘΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,
    ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΑΖΑΚΗ.ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΣΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    ΣΥΜΠΤΩΣΗ;Η ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ;ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ YOUTUBE THN TAINIA ΚΙ ΕΚΛΑΨΑ
    ΚΑΙ ΝΑΙ...ΑΝΑΚΟΎΦΙΣΗ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΔΑΚΡΥΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΛΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΣΦΙΓΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΚΛΑΨΕ ΨΗΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ.

    "ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ,ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ" ΘΥΜΑΣΑΙ;

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΉ. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΗ.ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΦΛΟΓΟΣΠΑΘΗ ΤΟ '15.

    ΑΝΑΨΤΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ.ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ.

    ΕΝΑ ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ.ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΑΛΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΟDUS OPERANDI ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ.

    www.stateofthenation2012.com/?p=123351

    ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ!

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ04 Νοεμβρίου, 2019 11:17

      ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ.
      ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΧΥΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.
      ΕΤΣΙ Θ΄ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΚΙ΄ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΟΥ.

      ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Μια Μεγάλη Μουσική Προσωπικότητα ο Γιάννης Σπανός-χαρισματικός-πολυτάλαντος-ευγενική φυσιογνωμία-ταπεινός υπό την έννοια ότι δεν ακουγόταν συχνά ούτε σε προσωπικές συνεντεύξεις/τα οικογενειακά κ προσωπικά του ίσα-ίσα το αντίστροφο.Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι δεν παρέμεινε Σταθερός σε ένα μουσικό μοτίβο αλλά εξελισσόταν πάντα με Ποιότητα!!! συνεργάστηκε με παλιούς+νέους Τραγουδιστές απο Γρ.Μπιθικώτση,Γ.Πουλόπουλο,Στ.Κόκοτα,Β.Μοσχολιού,Μ.Μητσιά,Αλκ.Πρωτοψάλτη,Δ.Γαλάνη,Αφοδ.Μάνου μέχρι 2002gr αν θυμάμαι καλά και φυσικά με πολλούς στιχουργούς.Φυσικά η μουσική-στίχοι με φοβερές ευαισθησίες-ρομαντικά-ανθρώπινα-ερωτικά με ΑΓΝΟΤΗΤΑ σε μια εντελώς διαφορετική Ελλάδα που ΔΕΝ υπάρχει πια...δεκαετία '70 Λάκης Κομνηνός με την Έλενα Ναθαναήλ..εκείνο το καλοκαίρι..Καλό Ταξίδι εις την Αιωνιότητα καλή αντάμωση με τους υπόλοιπους...

    Με αφορμή την απώλεια του αλλά του Μαχαιρίτσα πριν λίγο καιρό παρατηρώ ότι όταν "φεύγει" κάποιος διάσημος ακούγονται δηλώσεις φίλων-συνεργατών-τραγουδιστών κτλ. π.χ του τύπου δεν το πιστεύω-ετοιμάζαμε συνεργασία τον επόμενο χειμώνα ο Γ.Κατσαρός δηλαδή μια νοοτροπία καθαρά ατομοκεντρική με πολύ ΕΓΩ..! και Ρομποτοποιημένο Πρόγραμμα για να μην πω με Υστερική αλλαζονική έπαρση λες και ξέρει ο καθένας πότε θα φύγει ή θα είναι Αιώνιος επάνω στον πλανήτη...ή έχει υπογράψει συμβόλαιο..αυτά είναι Ζητήματα του θεού αν δεν προκύψει κάποια άλλη κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τελευταία παράγραφο έχει την έννοια ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε το ζήτημα αυτό με έναν τρόπο εξαιρετικά επιφανειακό-βάζοντας ένα Χ Πρόγραμμα και όταν συμβαίνει κάτι "Απρόοπτο"..αδυνατούμε να το καταλάβουμε/συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει το ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ στοιχείο στην Ζωή μας...ή ΔΕΝ θέλουμε να το κατανοήσουμε.

      Διαγραφή
  4. Παυλος Μελας η ηρωικη μορφη του εικοστου αιωνος που αφησε πισω γυναικα και παιδια και πλουτη για το υπερτατο ιδανικο, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Γιαννης Σπανος, η Ελληνικη συνειδηση στη Τεχνη.

    Τοσο λιγα σχολια. Θλιψη για την καταντια του σημερινου "πατριωτη". Πολλοι μαλιστα ειναι και μπλογκερς και μαχοντε για τα ψηλα ιδανικα του Ελληνισμου, υποτιθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν τω μεταξύ αυτές τις ημέρες με την Καλοκαιρία-νοτιάδες-υψηλά ποσοστά υγρασίας τα παιδάκια παίζουν στον ουρανό..το γνωστό παιχνίδι με τα αεροπλανάκι και τις λευκές γραμμούλες...ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έχει Γεμίσει ο Αττικός Ουρανός...Χιαστί Λευκός Ουρανός-ΟυρανοΔΡΟΜΙΟ...απο τα λευκά ίχνη των "γνωστών αεροπλάνων"...πιθανολογώ ότι γίνεται και σε άλλα μέρη της Ελλάδας..όποιος μπορέσει ας βγάλει καμιά αναμνηστική Φωτογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λεπτομέρειες για το τέλος του Ιωάννη Λαζάκη. Ρημαδιό το γραφείο του. Εμπλέκονται άτομα ενδεχομένως δαιμονισμένα. Επίσης φαίνεται πως δεχόταν δαιμονικές επιθέσεις από καιρό. Από 6:00.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=360&v=45M7S4I5ckY

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΕ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή