«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Μπογδάνος: "Η οικογένεια Ινδαρέ έκανε πλάτες στην Κατάληψη"

Σχόλιο Διόδοτου: Ο Ινδαρές το είπε μόνος του ότι όταν ρωτήθηκε από τους καταληψίες αν μπορούν να περάσουν μέσα από το σπίτι του σε περίπτωση δίωξής τους, αυτός αρνήθηκε. Ήξερε καλά ότι στην διπλανή του πόρτα έμεναν ανθελληνικά σκουπίδια που ζωγράφισαν αυτό το πανό. Για ποια αστυνομική βία μάς μιλούν λοιπόν διάφορα κατακάθια αριστερού ανθελληνισμού, κραουνάκηδες, βαλιανάτοι, κούλογλου, παπαδημούληδες κλπ..

φωτο από εδώ

14 σχόλια:

  1. Μόνο και μόνο οτι πηρε το θεμα τοση διάσταση την στιγμή που εχουν υπαρξει σοβαρότερα περιστατικά ενΑντίον πατριωτών για τα οποία δεν αναφέρθηκε κανενας, έπρεπε να ψιλιαστεί ο καθένας οτι είναι κλασικό παράδειγμα αριστερής προπαγάνδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Δεκεμβρίου, 2019 12:24

      ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΝΝΑΡΕ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ''. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ''ΤΣΑΚΑΣ'' ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Για τον "μαύρο εύζωνα" είχε πει τον Ιούνιο, αλλά οι συριζαίοι το χρησιμοποίησαν τώρα και καλά για να τον πλήξουν λόγω δηλώσεων για Ινδαρέ.
      Γενικά, όλα γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού σε εμάς, επειδή θέλουν να μάς ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Να, π.χ. σήμερα ο Δένδιας έπρεπε να επισκεφθεί τον Χαφτάρ off the record, αλλά δημοσιοποίησαν την επίσκεψη για να μάς πείσουν ότι μεταστρέφονται.

      Διαγραφή
  2. ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !!!!!!ΟΙ "ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ" ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Δεκεμβρίου, 2019 19:27

      Άστα αδερφέ, οι εισαγγελείς,ίδια γεύση με τους υπόλοιπους, δαιμονίζονται όταν βλέπουν Ελλάδα και Ορθοδοξία, ενώ στην νεοταξίτικη ανομία, κάθονται σούζα σουζέτο και κοιτάνε αλλού.Υπάρχει μεγάλη σαπίλα στον τόπο και δεν είναι μόνο στα χαμηλά στρώματα.Πίσω από τις γραβάτες και τα σιδερωμένα πουκάμισα, υπάρχουν πολλές σάπιες ψυχές.
      Θα περάσουμε πολλά αδερφέ μου, μέχρι να δούμε την Ελλάδα πεντακάθαρη από ξένους και εγχώριους εχθρούς. Καλά Χριστούγεννα αδερφέ μου.

      Διαγραφή
  3. Η προπαγανδα των συμβολισμων τους θα 'ναι και η καταστροφη τους.

    Στον μαεστρο της ορχηστρας Κωστα και σε ολη την παρεα ζωντανων Ελληνων του Διοδοτου ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ για το ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Δεκεμβρίου, 2019 19:19

      Επίσης αδερφέ Ahoy.Καλά Χριστούγεννα σε όλους στρατιώτες του ΔΙΟΔΟΤΟΥ και στον φιλόξενο οικοδεσπότη Κώστα.
      Ό καινούργιος χρόνος που έρχεται,να φέρει την πολυπόθητη λευτεριά και της Πατρίδας και των παθών μας.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε φίλε μου Ahoy,

      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,
      ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα Χριστούγεννα , να εχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ ΚΩΣΤΑ ,ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ,Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα είσαι καλά φίλε Φλόγα, αντευχόμεθα!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Δεκεμβρίου, 2019 14:11

      ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ. Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΨΥΧΗ", ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΜΑΣ.
      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
  7. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχία σε όλους.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή