«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

γράφει ο Marco De Sade

Σχόλιο Διόδοτου: Άλλος ένας, σαν τον Ιερώνυμο, άφησε την ποιμαντική για να ασχοληθεί με την αστροφυσική και τον μαρξισμό.  Ρε πού τούς βρήκαμε όλους αυτούς;.. στα γαριδάκια;.. ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΓΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ.. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ; ..ΟΛΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΙΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΡΙΧΙΝΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ;... ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;;... ΒΓΑΛΤΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ! 
Πληροφορούμε τους αναγνώστες μας ότι αν φούντωσαν από θυμό με την εγκύκλιο του Ιερώνυμου, στην ανάρτησή μας "ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ.." , ..όταν διαβάσουν το χθεσινοΚυριακάτικο κήρυγμα του Άνθιμου.. μπορεί να θελήσουν να χώσουν μπουνιά στην οθόνη του υπολογιστή τους από την οργή. Γι αυτό.. τους συμβουλεύουμε να συγκρατηθούν και να απολαύσουν καλύτερα τα μπινελίκια του 
αγαπητού μας Μάρκο. 
  



29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9019


Παλιότερα ήταν πιο δύσκολο να ξεσκεπαστούν οι πουστιές της ρασοφόρου συμμορίας και ο εθνοκτόνος προσανατολισμός της.



Τώρα ένα-ένα τα μαυροντυμένα παρτάλια του νεοταξικού συρφετού πετούν τις μάσκες αποκαλύπτοντας για ποιον δουλεύουν.



Σήμερα ο κοκορίκος βαλές του Βοθρολυμαϊκού καθάρματος της Κωλούπολης δημοσίευσε ένα κατάπτυστο ανθελληνικό κείμενο.



Άνετα αυτό το λεκτικό ξερατό θα μπορούσε να έχει γραφτεί από την χυσοδιψασμένη γυφτοκατσαρίδα της Κεερφά.


Aπολαύστε:






Από πού ν’ αρχίσεις και πού να τελειώσεις...

...Η παράνομη ΕΙΣΒΟΛΗ των λαθρο-γυφτο-ορκ αποκαλείται «μεταναστευτικό γεγονός που δεν μπορεί να αποτραπεί και που έχει δίκαιες αιτίες».  (Σημειωτικά είναι πασιφανές ότι το τραγογενειοφόρο αυτό τρολ της θεολογικής στοάς είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος. Έχει ήδη πουλήσει το ηλίθιο κοπάδι που τον ακολουθεί και το πάει για σφάξιμο.)



...Θα τους αγκαλιάσουμε. (Ποιούς ρε μ@λ@κα; Τους βιαστές παιδιών, τους τεμπέληδες και τους τζιχαντιστές δολοφόνους;)



...Θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας. (Τα παιδιά σας θα τα πάρουν στα 4, γκαραντί, ειδικά τα ανήλικα.)



...Θα μας κάνουν υπερήφανους όταν φέρουν έπαθλα και πρωτειές. (Πρώτη θέση σε παιδική θνησιμότητα, εγκληματικότητα, λοιμώδη νοσήματα και αναλφαβητισμό.  Προσωπικά χάρηκα μόνο όταν ο Αντετονπούτσο ξεκουμπίστηκε από εδώ μαζί με το σόι του.)

...Θα εργάζονται και με τις εισφορές θα πληρώνονται οι συντάξεις μας. (Ποιος θα εργάζεται; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Ρε μπάρμπα το ξέρεις ότι οι γύφτοι απεχθάνονται την εργασία ενώ ο κάθε αφγανοπακιστανός χρειάζεται δύο άτομα με βούρδουλες αποπάνω του για να δουλέψει;)



...Θα μεγαλώσουν οι πόλεις και θα κατοικηθούν ξανά τα χωριά μας. (Ρε ψwλότραγε πλάκα μας κάνεις; Έχεις πάει στη Βόρεια Ευρώπη να δεις χασανικά γκέτο; Καλύτερα η χώρα να είναι έρημη παρά γεμάτη υπόζωα.)



...Κατάργηση συνόρων, οι Βαλκάνιοι βγαίνουν ειρηνικά στο Αιγαίο, παγκοσμιοποίηση, νησιά-όνειρο, ανάπτυξη με βοοειδή και αιγοπρόβατα. (Και το λέει αυτό με θράσος σε Θρακιώτες των συνόρων που οι Βούλγαροι έσφαξαν τους πατεράδες και τα αδέρφια τους. Σαν να ακούω τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και τον ΓΑΠ, πακέτο 3 σε 1. Και να ρωτήσω τον σεβασμιότατο: χοιρινά δεν περιλαμβάνει αυτή η «ανάπτυξη»; Ρε γκατζόληδες, σκατά και πούπουλα δεν έχετε πρόχειρα εκεί πάνω στην Αλεξανδρούπολη;)


...Θα έχουμε όμως και αλλαγές που θα χωνεύονται εύκολα και αβίαστα. (Ρε κωλοταμπούρλο του μωχαμέτη διάβασε ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλες οι τέτοιου είδους «αλλαγές» χωνεύτηκαν εύκολα μόνο με αλόγιστη βία και ανήλεες σφαγές.)

...Όλοι αυτοί που θα έρθουν αν μας βρουν σκυμμένους θα μας προσπεράσουν. (ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ θες να πεις μωρή παπαδολούγκρα, ΘΑ ΜΑΣ MΑΜΗΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑΔΑ. Άσχετο: Ο πιτσικόμης του Βοθρολυμαίου λέει ξεκάθαρα ότι έρχονται κι άλλοι πολλοί.)



...Ήταν κι άλλες φορές στην ιστορία μας που ζυμωθήκαμε με ξένους και προχωρήσαμε μαζί τους σε κάτι ανώτερο. (Μωρή ρασοπετούγια έχω ξεφυλλίσει όλα τα γαμωβιβλία της ιστορίας και δεν μπορώ να βρω ούτε μια (1) φορά αυτό που λες. Αν αναφέρεσαι στο οθωμανικό, σε πληροφορώ ότι ήταν γνωστό από τότε που κατεβήκαμε από τα δέντρα.)

...Είναι αργά πλέον να το αποφύγουμε. (ΕΔΩ ξεκάθαρα ο π@@στης ομολογεί ότι η συφιλιδική συμμορία του έχει ανοίξει την πόρτα στα ζόμπι. «Παραδοθείτε χωρίς μάχη» είναι η πρόταση των σκατοπαπάδων. Το ίδιο λένε και τα αναρχοκομμούνια. Τι δεν καταλάβατε;)

...Ας μην ξεχνάμε ότι 250 με 300.000 ελληνόπουλα σφαγιάζονται κάθε χρόνο με έκτρωση. (Απίστευτου μεγέθους ΨΕΜΑ για να δικαιολογήσει όλες τις προηγούμενες ΜΑΝΤΟΛΕΣ. Ούτε 20.000 δεν είναι. Αν ήταν έτσι όπως τα λέει ο ρασοφόρος πράκτορας, τότε κάθε ελληνική οικογένεια σε ηλικία τεκνοποίησης θα έπρεπε να ρίχνει ένα παιδί τον χρόνο, μπορεί και δύο.)

Και στην κατακλείδα:

...Λύσεις υπάρχουν αρκεί να τις αποφασίσουμε ως Χριστιανοί, ως Έλληνες, ως άνθρωποι. (Πάντα ο Έλληνας σε δεύτερη μοίρα και ο άνθρωπος σε τρίτη. Για τους Χριστιανούς έχουν ήδη αποφασίσει οι μεγαλοπαπάδες και τα υποχθόνια αφεντικά τους.)



Για να μη σας κουράζω, ο μόνος στόχος της μασονόδουλης εβραιοχριστιανικής σέκτας είναι να κρατήσει την περιουσία της. Στην προσπάθειά της αυτή, ως γνήσια απόγονος της ταλμουδικής κρυπτοδιδασκαλίας θα θυσιάσει οποιονδήποτε και οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την εξουσία της.
Οι ίδιοι δήμιοι που μετέτρεψαν την χώρα σε ένα απέραντο νεκροταφείο παριστάνουν τώρα τα κοκόρια που λαλούν.
Οι φονιάδες του έθνους επιμένουν επί 1.700 χρόνια στο άθλιο αγαπησιάρικο παραμύθι τους. Δυστυχώς το πόπολο παραμένει δειλό και αποσβολωμένο.  Δεν μπορεί και δεν θέλει να δει τον εχθρό γι αυτό και παραπαίει και σκοντάφτει από τον ένα σκατοσωρό στον άλλο.

Το πέοc ήρθε...

...Αφού δεν θέλετε να πολεμήσετε, βάλτε μπόλικη βαζελίνη και προσευχηθείτε το μαρτύριο να είναι σύντομο.



30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9019

Μια μικρή υποσημείωση στο άρθρο:

Δεν είναι τυχαίος ούτε ο τόπος ούτε ο χρόνος δημοσίευσης αυτού του βδελυρού ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κειμένου.


Το τουρκοσπορικό σίχαμα που κωλοκάθεται στον πατριαρχικό θρόνο της Πόλης έχει υπογράψει την παγκοσμιοποίηση. Μαζί με την κωλόμπα του Βατικανού έχουν ήδη προσκυνήσει τον ψευτοβασιλιά του κόσμου που ετοιμάζεται στο Πουστρουήλ. 


Το διαχρονικό μίσος που τρέφουν όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι γεφυραίοι του Βυζαντίου προς τον Ελλαδικό Χώρο είναι προφανές σε οποιονδήποτε μπορεί να διαβάσει ιστορία χωρίς θρησκευτικές παρωπίδες.


Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να βγουν στο φως οι μυστικοί όροι της συμφωνίας του 9016 με την οποία το τουρκοχυμένο μασονο-Πατριαρχείο παραχώρησε στην Εκκλησία της Ελλάδος την "επιτροπεία" των Μητροπόλεων των Νέων Χωρών.


Άντε λοιπόν να ξεμπερδεύουμε με την εβραϊκή κωλομυθολογία.


1000spartiatai.blogspot.com



9 σχόλια:

  1. Ο αγαπητος Μαρκος στα καλλιτερα του. Οι Ταλμουδικοι ρασοφοροι ποτε δεν θα προταξουν το Ελλην/Ελληνιδα, γιατι αυτο πολεμανε μεχρι εξαφανισεως μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικόν! Εύγε! Πέστα Χρυσόστομε μέρες που είναι μας ήρθαν και τσουβαλάτα! ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ, βρε ούστ!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμ ετούτος εδώ ο μορφωμένος τράγος και πολύς Δημητριάδος με τις μεταπατερικές ανοησίες του, πάει πίσω;;; Όλοι τους ένας κι ένας! Μπουμπούκια της ελλαδικής εκκλησιαστικής Ιεραρχίας...

    Καμαρώστε τον!

    http://orthodoxostypos.gr/σεβ-δημητριάδος-τὸ-κοράνιον-εἶναι-βι/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. --- αφεντικο ηρεμησε κε μην διαολιζεσε χρονιαρες μερες. οτι κε να πης, οι εμπορικοι αντιπροσωποι του Θεου επι της Γης (βλεπε οι καθε ιδους δεσποταδες ολων των θρησκιων), εχουνε μαστουρωση τοσο πολυ το εβρεωνυμον πληρωμα, που δεν το ξεμαστουρωνουν ουτε δεκα πυρηνικες.
    --- ΚΑΛΗ ΚΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε αγαπητέ ΔΕΠ,
      το ίδιο επιθυμούμε και δια εσάς!

      Διαγραφή
  5. Ειναι πολυ δυσκολο τελικα εως αδυνατο να συγκροτηθει να λειτουργησει και να διατηρηθει εν Ελλαδι Εθνοκεντρικο Κρατος κατα τα δυτικα εστω προτυπα. Μετα την σταδιακη εξαφανιση της δουλειας και της φεουδαρχιας και την αναδυση στην ιστορια της αστικης ταξεως.Ιδιως η Ελλας μετα την σκλαβια τοσων και τοσων χρονων θα επρεπε να υπερπηδησει ενα σωρο πνευματικα σταδια που οι Ευρωπαικοι λαοι διανυσαν σε αιωνες!! Ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να λειτουργησουμε εθνοκεντρικα (αν και ευκταιο) οταν οι εχθροι μιας τετοιας εθνικης συγκροτησης εχουν κατακλυσει το συμπαν και ειναι οχι μονο οι παμπολλοι δεδηλωμενοι εξωτερικοι αλλα ΙΔΙΩΣ οι εσωτερικοι εχθροι και υπονομευτες!!! Εχουμε και λεμε λοιπον: 1)Αυτοι που προτασσουν ως ιδεολογικο μοτο το προταγμα του αρχιερεα του Κομμουνισμου "ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ" πιστευει κανενας οτι θα ενδιαφερθουν να υποστηριξουν και να πολεμησουν για ενα Ελληνικο Εθνικο Κρατος για μια Ελληνικη Πατριδα????? NO WAY!!! 2)Αυτοι που ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ το χριστιανικο οσο και πνευματικο δογμα του Αποστολου Παυλου "Οὐκ ἔνι Ἰουδαῖος οὐδὲ Ἕλλην, οὐκ ἔνι δοῦλος οὐδὲ ἐλεύθερος, οὐκ ἔνι ἄρσεν καὶ θῆλυ· πάντες γὰρ ὑμεῖς εἷς ἐστε ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ" πιστευει κανεις οτι μπορουν να υποστηριξουν κατα προτεραιοτητα την Ελληνικη πατριδα την Ελληνικη Ιδεα και δεν θα υποστηριξουν τα θρησκευτικα τους προταγματα και τα εκμαιευομενα απ αυτα υλικα και οικονομικα προνομια????Το ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ οπως τωρα του ΑΝΘΙΜΟΥ ειναι το πιθανοτερο ενδεχομενο για οσους ομφαλοσκοπουν!!!!!!! Ποια πατριδα??? Ερχονται απο παντου νεοι πελατες!!!!Νομιζω οτι ετσι το βλεπουν!! και φυσικα κανουν λαθος ακομα και αν εργαζονται για την παρτι τους!!! Που ειναι σιγουρο!! 3)Αυτοι που ενδιατριβουν στις μυστικες λεσχες και στις στοες κατω απο δυσδιακριτα και σκιωδη εχθρικα για το εθνος δογματα πιστευει κανεις οτι θα ενδιαφερθουν για την πατριδα την οποια ειρησθω εν παροδω καθημερινα και τελετουργικα επιβουλευονται προς οφελος των ιδεοληψιων τους και του προσωπικου τους συμφεροντος οπως τοσες και τοσες μελετες και αναφορες το επιβεβαιωνουν?????? 4)Αυτοι οι νομεκλατουραριοι κρατικοι και κομματικοι συνηθεστερα που λογω ελλιπους ηθικης και παιδευτικης συγκροτησης(κρατικοδιαιτοι-αμοραλιστες) επιδιωκουν τα προσκαιρα χρηματικα μισθολογικα, συνταξιοδοτικα οφεληματα και τις καθε ειδους αρπαχτες εις βαρος των μακροπροθεσμων οικονομικων συμφεροντων του εθνους και της πατριδας. Πιστευει κανεις οτι μπορουν να λειτουργησουν οι πολιτες αυτοι ευεργετικα για την εθνικη συγκροτηση και ανελιξη?????Χλωμο εως αδυνατο το βλεπω!! Απλα ψαχνουν τον πλειοδοτη και οποιος ναναι!!!!Αν ο Χ Ερντογαν τους ταξει 100€ μισθο παραπανω σκεφτειτε ολοι με ποιον θα πανε!!! 5)Αυτοι που εχουν δεδηλωμενη αλλοδαπη εθνικη καταγωγη και κυριως αυτοι που εχουν σκιωδη και αποκρυπτομενη αλλοδαπη εθνικη προελευση πιστευει κανενας οτι θα ενδιαφερθουν για την χωρα που διαβιωνουν και δεν θα συνταχθουν με τον οποιο πλειοδοτη εχθρο. Οσοι λοιπον απομεινατε νηφαλιοι και πνευματικα αδεσμευτοι και ελευθεροι: ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://m.youtube.com/watch?v=fVaZZUHJ_Ls&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου Μάρκο αθάνατε.Από τότε που διάβασα την Γκέμμα του Λιαντίνη,
    έχω τα ίδια συναισθήματα που έχειs και συ για αυτέs τιs Λούγκρεs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 😂😅🤗😝🖕👏💣🕸🥕🥕🥒🥖🍌🌽🎭💲💲💲💰💷💸💶✡🕎🏳️‍🌈

    XΕ!ΧΕ!ΧΕ!
    ΤΑ ΓΕΛΑΣΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΗΜΑΣ,ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΟΥΛΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟΥΛΗ ΜΑΣΣΩΝΟΠΗΔΗΓΜΕΝΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΣΑ ΠΟΙΟΙ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΤΟΝ ΤΟ ΑΠΑΤΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΈΝΗ ΗΛΙΚΙΑ Ο ΣΦΙΓΚΤΗΡ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΛΤΣΑΝ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΝΕ ΟΙ ΜΟΡΤΕΣ...

    ΑΠΑΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΑΤΟΣ!
    ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΑΦΓΑΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΡΑΚΗΣ,ΡΟΜΑ ΒΡΩΜΑ,ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΛΑΓΝΟΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΔΕΣ,ΡΟΥΜΑΝΟΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ,ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΗΔΑ ΠΑΠΑ ΓΙΑ 35 € ΚΑΙ Ο "HOLY FATHER" ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΝ!ΔΕΝ ΜΑΜΙΕΣΑΙ ΦΑΔΕΡ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΠΑΥΑΤ ΠΟΥ ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΗΝ ΡΑΒΔΟΝ,ΠΟΥ ΓΑΜΩΤΟ!; ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ;ΓΙΑΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΤΟΥΤΟΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ ΧΟΛΥ ΦΑΔΕΡ ΒΑΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;;

    Α ΡΕ ΜΑΡΚΟ Μ'ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΑΛΙ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ!
    ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ!

    WELL?
    "YOU HAVE AN ADMIRER MY DEAR"

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΣΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΑΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΙΣ ΒΟΊΔΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΧΕΡΙ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ ΑΓΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΜΠΑΞΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑΚΟΝ ΧΟΤΕΛ ΜΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΩΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟΘΑΜΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΔΕΞΙΑ ΤΡΙΤΟ ΑΣΤΈΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΤΡΕΊΤ ΘΡΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.

    ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ;ΞΥΠΝΆΤΕ ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ!

    ΤΑΡΑΤΑΤΑΤΑΤΑΑΑΑΑ!

    ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΙΚΟΝ ΜΑΤΡΙΞ,ΤΩΡΑ;

    ΒΓΕΙΤΕ ΤΡΕΧΑΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΝ ΡΑΒΔΟΝ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΝ.ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ;
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ;
    ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΝ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ;


    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή