«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ !!! Φτάνει πια έως ΕΔΩ! Φυλάξτε-Κλείστε τα σύνορα! Λαοθάλασσα σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ! (φωτο-βίντεο)


ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.

9 σχόλια:

  1. Τους patriot ,γιατί τους δίνουν στην σαουδαισραηλια ;
    Έτσι !γούστο τους καπέλο τους και καμποιλικι τους.
    Ρε ! Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί οι αναθεματισμενοι !
    Κουλαμαρες έχει ο σαουδης ,να βαλή το χέρι στην τσέπη ;
    Ποιός να κάνης πόλεμο και θερμά επεισόδια ;
    Έχουν τα υπαλληλακια των Ανουνάκι άντερα ;
    ΚΩΛΟ έχουν ,αλλά διατίθεται για γαιτανακι !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφερομαι σε μετρα που θα μπορουσε να παρει μια πατριωτικη κυβερνηση!!!............... Η διακινηση, η καθοριστικη διευκολυνση και η μεταφορα λαθρομεταναστων εντος της Ελληνικης επικρατειας θα πρεπει να τιμωρειται νομιζω με την εσχατη των ποινων(θανατικη ποινη) , αφου οπως και να το δει καποιος συνιστα  ενα ενσυνειδητο και απολυτα κακοβουλο εγκλημα κατα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. Ειναι ενα εγκλημα κατα της Ελληνικης Εθνικης Υποστασης που θα μπορουσε να εξομοιωθει με προδρομες πολεμικες εχθροπραξιες σε περιοδο ειρηνης και ως επιχειρα πολεμικων συνεπειων.Ιδιως οταν οι διακινητες ειναι αλλοδαποι θεωρω οτι προκειται για πασιφανεστατη εως κραυγαλεα πολεμικη εχθρικη ενεργεια και υπονομευση της Ελληνικης Κυριαρχιας. Οταν τελειται απο ημεδαπους ειναι το αντιστοιχο της Εσχατης Προδοσιας σε καιρο πολεμου!!! Με την καταλληλη νομοθετικη και συνταγματικη ρυθμιση μπορει η Ελληνικη Κοινωνια να προστατευτει και να θωρακιστει εναντι των αμεσων αυτων εχθρικων επιβουλων.Εντασσοντας την παραπανω διαταξη νομου στο Ελληνικο αλλα και Διεθνες δικαιο πολεμου!!! Μπορει η καταργηση της θανατικης ποινης να διατηρηθει εφοσον ειναι και αιτημα του Ευρωπαικου κρατους δικαιου αλλα να επαναθεσπιστει για πραξεις εξομοιουμενες με εχθρικη πολεμικη εισβολη εντος της επικρατειας. Ειναι το λιγοτερο που μπορει να κανει η Ελληνικη Εννομη Ταξη για να προστατεψει τον Ελληνικο λαο απο απολυτες και ξεκαθαρες εχθρικες επιβουλες.Θεωρω οτι η υπαρξη ενος τοσο αποφασιστικου και εθνοκεντρικου νομοθετικου πλαισιου θα περικοψει ΔΡΑΣΤΙΚΑ την λαθροεισβολη και την εξαερωση της πατριδας μας.Χωρις να εγειρει πολλες ενστασεις και προπαγανδιστικες καταφορες για δηθεν κακοποιηση των λαθρομεταναστων οταν στο στοχαστρο θα ειναι οι λαθροδιακινητες(ο βασικος επιχειρησιακος μοχλος της εισβολης) !! Οι λαθροδιακινητες θα ξερουν οτι απαξ και συλληφθουν ΔΕΝ θα υπαρξει γιαυτους διαφυγη απο ενα τετοιο πεπρωμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι αποφάσισαν να λειτουργήσουν γιατί είναι "δικαιωμά τους"....

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/blog-post_5768.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα δικαίωμά μου είναι να σαπίσω στο ξύλο όπου πετύχω κανέναν τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Η Συγκεκριμένη κ όχι μόνο Συνομοταξία...(οι γνωστές ομάδες-Συλλογικότητες-Αλληλέγγυοι..κτλ.κτλ.) είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας,καλοπληρωμένοι τουλάχιστον οι Αρχηγοί-Ομαδάρχες που προσελκύουν τα νεότερα Άτομα,όπως Φοιτητές-Μαθητές κτλ. Προσυλητίζουν σε Αντιρατσιστικά Φεστιβάλ-Πορείες-Πανεπιστήμια-Συναυλίες Αλληλεγγύης κτλ. με σκοπό να τα εκμαυλίσουν συνειδησιακά+να τα αλλοτροιώσουν Ψυχικά(κάτι που εν μέρει το έχουν πετύχει...)-οπότε βάζουν τα παιδάκια μπροστά πωρωνωντάς τα-ύστερα ξεκινάει η "κατευθυνόμενη δράση"...Συλλαμβάνουν τα πιο Αφελή-Αθώα εν συγκρίση με αυτούς..κ μετά τα Απελευθερώνουν με Χρηματικές Εγγυήσεις..δοσμένες απο τον "Θείο Σorros"..Αυτές οι Ομάδες είναι στο Απυρόβλητο-έχουν Ασυλία-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ακόμα και να τους πιάσουν εικονικά..θα βγουν έξω,ύστερα απο λίγο...οπότε ένας Απλός Καθημερινός Άνθρωπος που θα εμπλακεί με αυτούς..πρέπει να τα έχει Υπόψιν του,μαζί με χρόνο-διάθεση-χρήμα για Δικαστικά Έξοδα/Παράβολα+Συμπαράσταση..=ένα δίκτυο καλά οργανωμένο δηλαδή,ώστε να έχει καλύψει τα νώτα του.

      Διαγραφή
  4. Τι θέλουν και αλυχτάνε τώρα τα Πασοκόσκυλα/Συριζόσκυλα του Βορείου Αιγαίου;;; Οι βολεψάκηδες και τα κομματόσκυλα;;; Πότε πονέσανε την Πατρίδα γιά να την πονέσουν τώρα;;; Φωνάζουν μόνο και μόνο γιά να σώσουν το παλιοτόμαρό τους! Τι καλό μπορείς να περιμένεις από καλαναθρεμμένους, χλιαρούς και άνευρους ψηφοφόρους που ψηφίζουν και στέλνουν στη Βουλή αρνησιπάτριδες, μισόθεους και μισέλληνες κομμουνιστές όπως τον Βουνάτσο και τον Σηφουνάκη;;; Ξεχάσατε τι είχε δηλώσει πριν χρόνια ο Σηφουνάκης γιά την αφαίρεση του σταυρού από τη σημαία μας;;; Ο Σηφουνάκης Υπουργός Αιγαίου το 2000,στο δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA και στον δημοσιογράφο κ. Αθανασιάδη, με αφορμή το θέμα των ταυτοτήτων, είχε ζητήσει την "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ" διότι μια πολυπολιτισμική κοινωνία όπως η Ελληνική, δεν μπορεί να έχει στο κρατικό της σήμα θρησκευτικό σύμβολο που δεν εκφράζει όλους τους Έλληνες πολίτες.

    Κάνοντας μιά παρένθεση να θυμηθούμε μαζί γιά ποιό τομάρι μιλάμε;;;

    https://www.youtube.com/watch?v=o5YJ-kty8EA

    https://www.youtube.com/watch?v=-UGEHoiNaLA

    Εάν οι νησιώτες αγαπούσαν και ενδιαφέρονταν πραγματικά γιά το νησί τους, θα έπρεπε πρώτα και κύρια να πάρουν με τις κλωτσιές όλες τις ΜΚΟ που έχουν έδρα στα νησιά τους. Να τις πετάξουν όλες στη θάλασσα. Αυτές αποτελούν τον "πόλο έλξης" και με συντονισμό εκείνων, τα φουσκωτά των λαθρό πλησιάζουν κατά δεκάδες καθημερινά. Αυτές είναι που δημιουργούν τις "δομές". Γιά να πολεμήσεις μιά ασθένεια χτυπάς τα αίτια που τη δημιουργεί. 'Ετσι δεν είναι;;; Ο καρκίνος είναι οι ΜΚΟ. Με βάση, λοιπόν, το Διεθνές Δίκαιο και με κοινό ψήφισμα από τον ίδιο τον λαό θα έπρεπε να χαρακτηριστούν παράνομες και ανεπιθύμητες (non grata)!!! Είναι οργανώσεις ιδιωτικών συμφερόντων. Επομένως, ο λαός όφειλε να είναι σε εγρήγορση και να υπερασπίζεται το δημόσιο και εθνικό συμφέρον!! Εάν υποθέσουμε ότι κάποιο φουσκωτό από σπόντα παρέκκλινε και έκανε πως πλησιάζει στα παράλια, θα το "υποδέχονταν" οι ίδιοι οι κάτοικοι, με πυροβολισμούς εκφοβισμού από καραμπίνες!!!! Με ντουντούκες θα προειδοποιούνταν να μην πλησιάσουν διότι τότε θα υποχρεώνονταν να τους ρίξουν στο ψαχνό! Για να δούμε τότε, θα τολμούσε να πατήσει έστω και ένα λαθρόσκατο το πόδι του σε χώμα ελληνικό;;; Θα τους υποχρέωναν να επιστρέψουν στην Τουρκία!!! Μεσοπέλαγα δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνουν!

    Κατ' εμέ έτσι δημιουργείς κανόνες και συνθήκες αποτροπής. Οι οποίες βεβαίως θα γίνονταν γνωστές όχι μονάχα στο πανελλήνιο - ενεδεχομένως και παράδειγμα προς μίμηση - αλλά και πέρα από τα σύνορα. Δεν θα υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να επέμβει η Μέρκελ, η Ε.Ε. ή οποιοσδήποτε άλλος ξένος οργανισμός ή φορέας. Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο συνέβαινε, δεν θα κατάφερναν να πετύχουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Θα κατέφευγαν μονάχα σε εκφοβιστικές ρητορίες. Εχέσθημεν!!! Πάνω απ' όλα η Πατρίς! Δείτε με τον Ορμπάν. Του έκανε κάτι η Ε.Ε.;; Προχώρησαν σε κυρώσεις;;; Βομβάρδισαν μήπως την Ουγγαρία;;;

    'Ολες οι παραπάνω ενεργειες προϋποθέτουν σοβαρότητα, συντονισμένες και οργανωμένες προσπάθειες από τον ίδιο τον κόσμο, τον ίδιο τον λαό που κατοικεί πάνω σ' αυτά τα νησιά. Σε περίπτωση που είχαν να αντιμετωπίσουν την κρατική αναλγησία θα καλούσαν τον κόσμο σε ξεσηκωμό και μαζικές πανεθνικές κινητοποιήσεις. Η ατολμία και ο φόβος δεν έχουν θέση εδώ. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το Σύνταγμα και οι νόμοι σού δίνουν εργαλεία αντίδρασης. Αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις με έξυπνο τρόπο. Υπάρχει η δυνατότητα να υποχρεώσεις το κράτος και την εκάστοτε κυβέρνηση σε υποχώρηση. Το ευκταίο θα ήταν το κράτος να υπηρετεί και να εργάζεται γιά το συμφέρον του έθνους. Στην περίπτωσή μας όμως συμβαίνει το αντίθετο. Είναι όμως ο λαός εκείνος που έχει τη δύναμη να διορθώσει τις ατασθαλίες του κράτους και να το επαναφέρει στην τάξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουυυυ !συμφωνώ απόλυτα και με τον Thales και τον Adenoid.
    Το ίδιο που έγραψε ο adenoid , το έχω γράψει και εγώ με διαφορετικά λόγια.
    ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ ,ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΡΑΒΔΙ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ... ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
    ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΣΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ;
    ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ.
    ΕΓΩ ,ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ.
    "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟ ",
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΕΙΠΑ :ΕΙΣ ,Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ :ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.
    ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ.
    ΟΞΩ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΡΠΕΤΑ !
    ΟΞΩ !ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥΣ !
    ΟΥΣΤ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Adenoid Hynkel

    Η περιγραφη μεγαλων στιγμων του χτικιο-ΠΑΣΟΚ εξαιρετικη! I tip my hat to you, sir.

    ΑπάντησηΔιαγραφή