«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ - Τραγικό βίντεο: Μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου στη Θεσσαλονίκη, τραμπουκίζει καθηγήτριά του για να του σβήσει απουσία! Θα μείνετε πραγματικά ΑΦΩΝΟΙ!

Σχόλιο Διόδοτου: Το βίντεο αυτό έχει πάει ήδη στα χέρια της Κεραμέως. Για να δούμε τί λύση θα δώσει.. αν δεν αδιαφόρησε. Κανονικά πρέπει να αποβληθεί δια παντός από όλα τα σχολεία το κ@λόπαιδο. Το οποίο δεν έχει και τόσο φυσιογνωμία Ελληνόπουλου.. Γεγονός πάντως είναι ότι τα σχολεία μας και γυμνάσια και λύκεια, έχουν υποβαθμιστεί και από τους μαθητές άλλων εθνικοτήτων, είτε β είτε γ γενιάς.
2ο σχόλιο Διόδοτου, 27/1/20: Το συμβάν είναι του 2019. Ο μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο. Το βίντεο προωθήθηκε τώρα, για πολιτικούς λόγους ίσως.







7 σχόλια:

  1. Κυρ Αλέκο ,κυρ Αλεκοοοοοο μέ το
    πρααασιιινοο γελεκοοο !
    Ο πιτσιρικάς ή πιτσιρίκα που βιντεοσκοπουσε ,το πέρασε παρά έξω ,εε;
    Του την "φόρεσαν",οι συμμαθητές του.
    Σπόρε....έτσι όπως πας ,θα τα σπασης τα μούτρα σου στην ζωή.ΕΓΓΥΗΣΗ.
    Σπόρε...αυτές οι "μαγκιες",βλάπτουν σοβαρά την υγεία.
    Δέκα μέρες αποβολή ,λίαν επιεικως.
    Άμα είσαι μάγκας...ξανακαντο.Χασε χρονιά και τράβα έξω να σε βάρα η κοινωνία μετά.Δεν πατάς καλά στο μονοπάτι και θα πεσης στην γκρεμιλα.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρχοκομουνιστης ειναι σιγουρα ή τουρκαλμπάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ...
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;;;;;ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;;;;;
    ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;
    ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΕΦΤΑΔΩΝ
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;
    ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει" Κεραμέως
    Στηρίζουμε ( κινδυνεύουν από πτώση; ) απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς (παιδαγωγοί είναι , ή θα έπρεπε να είναι , αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα) και τους μαθητές μας για το σχολείο (τώρα τι θα πή αυτό; πηγαίνοντας προς το σχολείο; μήπως; ) που τους αξίζει ( από διαφήμιση είναι αυτό σίγουρα )
    Α Ρ Α
    1.Σαν κακοαντιγραμμένη διαφήμιση μοιάζει. ΧΧΧΧάλλλλλλια τα ελληνικά σας μανταμίτσα.
    2.Καλή μας υπουργίνα, δεν έχουν πέσει στην αντίληψή σας τέτοια η παρόμοια περιστατικά;
    Αν ΝΑΙ τι έχετε πράξει μέχρι τώρα; Αν ΟΧΙ μάλλον ζήτε σε άλλη χώρα.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Excellent σχόλιο!!!

      (μην μού βάλεις χέρι δια την βαρβαρικήν χαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    2. Μα δεν είναι βαρβαρική. Ιδού
      EX= εκτός, cell= κελλί εξ ού και κελλάρι ent= εντός
      Σε απλή μετάφραση, εκτός κελλιού ,(εντός της αληθείας) με άλλα λόγια, εκτός των συνηθισμένων-αναμενομένων αλλά εντός της σαφήνειας.
      Σύνθηματικώ τω τρόπω
      " Αν θές να μάθης την αλήθεια βγες απ΄έξω απ΄την συνήθεια"
      Ν. Άσιμος
      Με εννοείς ή τα λέω ακαταλαβίστικα;
      Astillais

      Διαγραφή