«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ζεφύρι: Τι υποστηρίζουν στο Newsbomb.gr αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για το χαστούκι στον 11χρονο. (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Καλό είναι που μαζεύουν οργή για την κάθε παραβατική βρωμοκατηγορία τα σώματα ασφαλείας. Οι Έλληνες θα τους έχουν μαζί τους στο ξεκαθάρισμα. Μόνο έτσι θα συγχωρεθούν στους αστυνομικούς όλες οι αδικίες πάνω στους συμπατριώτες τους και οι βιαιότητες που έπραξαν στις αντιδράσεις μας για τα εθνικά θέματα.



Αναστάτωση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Ζεφυρίου, όπου ένας αστυνομικός χτυπά έναν 11χρονο.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 16:00 του Σαββάτου (25/01), εντός του τσιγκανικού καταυλισμού του Ζεφυρίου. Στο video που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας, φαίνονται δυο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ να μπαίνουν σε ένα στενό.  

Εκεί βρίσκονται δυο ρομά.Ο 11χρονος και ένα ακόμα αγόρι οι οποίοι διακρίνονται στο βίντεο να συζητούν με τους αστυνομικούς. Κάποια στιγμή, ο ένας από τους τέσσερις της ομάδας ΔΙΑΣ χαστουκίζει το 11χρονο αγόρι.

Δείτε το video:




Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε πως θέτει σε διαθεσιμότητα και τους τέσσερις αστυνομικούς και διατάσσει ΕΔΕ.

Το Newsbomb.gr συνομίλησε με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν εκείνη τη στιγμή υπηρεσία και άκουσαν, είδαν και κατέγραψαν όσα έγιναν στο Ζεφύρι το απόγευμα του Σαββάτου.

«Λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα λάβαμε σήμα να μεταβούμε στην συγκεκριμένη γειτονιά του Ζεφυρίου καθώς νεαροί ρομά επιχειρούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο. Πρόκειται για τα δύο παιδιά που φαίνονται στο βίντεο. Η ομάδα της ΔΙΑΣ έφτασε στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Εκεί έπιασαν επ’ αυτοφόρω τα δύο παιδιά να προσπαθούν να ανοίξουν ένα αυτοκίνητο. Είναι το όχημα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το υπόστεγο», αναφέρει αστυνομικός έταιρης ομάδας στο Newsbomb.gr και προσθέτει: «Τα παιδιά αυτά τα είχαμε πιάσει ξανά. Τα έχουν βάλει στην παρανομία από την ηλικία των 7-8 ετών. Δεν πρόκειται απλά για ένα 11χρονο αγόρι. Ένας 11χρονος του Ζεφυρίου δεν έχει καμία σχέση με έναν 11χρονο της Νέας Ιωνίας», σημειώνει.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, μόλις η ΔΙΑΣ έπιασε επ’ αυτοφόρω τους μικρούς, ο ένας από τους αστυνομικούς φώναξε: «Τι κάνεις εκεί; Πάλι τα ίδια; Την επόμενη φορά που θα σε πιάσω να κλέβεις θα σε χώσω μέσα».

Παρά το γεγονός ότι ο αστυνομικός ουσιαστικά τη «χάρισε» στον μικρό, μιας και δεν είχε προλάβει να κλέψει, ο 11χρονος άρχισε λεκτική επίθεση κατά του αστυνομικού: «Θα μου κλ..εις τ’ αρχ…», είπε ο μικρός φτύνοντας ταυτόχρονα τον αστυνομικό.

Στο σημείο εκείνο ο αστυνομικός σηκώνει το χέρι του και χαστουκίζει τον 11χρονο. Η ιστορία ωστόσο φαίνεται πως δεν τελειώνει εκεί… Ο μικρός πηγαίνει στο σπίτι του και ενημερώνει την οικογένειά του για το χαστούκι.
Μετά από 2 ώρες εμφανίζεται στο Τμήμα με μώλωπες και μέσα στα αίματα, καταγγέλλοντας τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ για ξυλοδαρμό. 

Οι αστυνομικοί ωστόσο τονίζουν στο Newsbomb.gr πως το παιδί δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοια τραύματα από ένα και μόνο χαστούκι, αφήνοντας υπόνοιες για την αντιμετώπιση του 11χρονου στο σπίτι και «βρώμικο» σχέδιο των ρομά της περιοχής κατά των αστυνομικών που έχουν υπό την ευθύνη τους την περιοχή του Ζεφυρίου.

Σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς, ο 11χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για κλοπές σε αυτοκίνητα, ενώ η οικογένειά του έχει εμπλακεί σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών. «Το παίζουν άρχοντες του Ζεφυρίου και του Μενιδίου. Κάνουν δουλειές με πρέζα και χασίς σε όλη την Αθήνα», επισημαίνουν οι αστυνομικοί για την οικογένεια του 11χρονου.

Στην ερώτησή μας αν θεωρούν σωστό που ο συνάδελφός τους χαστούκισε τον 11χρονο, απαντούν «όχι» και πως το σωστό θα ήταν να γίνει σύλληψη. Διαμηνύουν ωστόσο πως οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ βρίσκονται κάθε μέρα σε πόλεμο, σε ένα από τα πιο σκληρά γκέτο της Αθήνας όπου η παρανομία και το εμπόριο ναρκωτικών… βασιλεύουν!

Παραδόθηκε ο αστυνομικός

Μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο αστυνομικός ο οποίος έχει καταγραφεί σε βίντεο να χαστουκίζει ανήλικο.

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος μαζί με τους συναδέλφους του να χτυπούν το παιδί. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί συνελήφθησαν εξ αρχής, εκείνος όμως δεν είχε εντοπιστεί από τους συναδέλφους του.

Σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Οι υπόλοιποι τρεις που ήταν μαζί του και περιπολούσαν ως ομάδα «ΔΙΑΣ» παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα μετά από κάποια ώρα και αφού είχε ξεσηκωθεί σάλος, και συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Οι ίδιοι δήλωσαν πως… δεν κατάλαβαν τι έκανε ο συνάδελφός τους, δεν είδαν τίποτα και γι αυτό δεν αντέδρασαν.
Οι αστυνομικοί αυτοί είναι Ειδικοί Φρουροί και ανήκουν στους 1.200 που τον τελευταίο καιρό έχουν αποσπαστεί στην ομάδα «ΔΙΑΣ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο αστυνομικός είχε ελεγχθεί πειθαρχικά και για επίθεση σε ζευγάρι το 2016.

newsbomb.gr

9 σχόλια:

  1. Ρε καλά του έκανε !
    Μακάρι να μπορούσε να του φυτεψη και μια στο Δόξα ΠΑΤΡΙ.
    Οι ευπαθείς ομάδες των χαζαρομαφιοζων ΜΜΜ...σκετη αδυναμία.
    Μαχαιρώνουν ,κλέβουν ,ληστεύουν ,πατούν με το αυτοκίνητο ηλικιωμένους ,μπουκαρουν στα σπίτια ,στα μαντριά ,στα μαγαζιά ,εξαπατούν με πλαστα χαρτονομίσματα ,οι ΜΟΥΛΟ γύφτοι ληστεύουν στα βαγόνια ,στα λεωφορεία ,στα τρόλευ στους δρόμους ,κοπανανε αστυνομικούς ,σεκιουριταδες , νοσοκόμους ,ταξιτζήδες.Τρωνε τους νεκρούς τους ,βρωμιζουν όπου βρουν ,χέζουν όπου βρουν .
    Οι ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ,που εκπαιδεύουν τα ΜΟΥΛΙΚΑ γυφτρονια σε κλοπες .ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ .ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
    ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΗΣ ;
    ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ;ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ;
    ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ;
    ΠΟΤΗΡΙ.
    ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΣΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
    ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΤΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΟΙ ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;
    ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΕΤΣΙ ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.
    ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.
    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ;
    ΕΣΕΙΣ ;
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ,ΣΕΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ,
    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΛΕΙΣ ;
    ΕΝΤΑΞΕΙ ;ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ;ΚΑΛΑ ΠΆΕΙ ;
    ΔΙΠΛΟ ΓΑΖΙ Η ΦΟΔΡΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ !
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ !
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ;
    ΛΟΙΠΟΝ !
    Ή ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ Ή ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.
    ΔΙΑΛΕΧΤΕ !
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ,ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ...
    ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ.
    ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΔΙΑΣ..ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕΣ.
    ΕΓΩ ΣΗΚΩΣΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΌΔΙ.
    ΑΛΛΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΜΟΝΟ ΠΟΔΙΑ.
    ΣΗΚΩΝΩ ΧΕΡΙ =ΡΙΧΝΩ ΜΠΟΥΚΕΤΑ
    ΣΗΚΩΝΩ ΠΟΔΙ =ΡΙΧΝΩ kicks.
    ΣΗΚΩΝΩ ΟΠΛΟ =ΠΥΡΟΒΟΛΩ.
    ΜΑΖΕΦΤΕ ΡΕ ,ΤΑ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ,ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά πιστεύω οτι ο αστυνομικός λέει την αλήθεια - και όχι για κανέναν άλλο λόγο , αλλά επειδή το ξέρω ότι οι γιούφτοι ή "ρομά" όπως τους αρέσει να αυτοαποκαλούνται είναι άτιμοι , ύπουλοι , άνανδροι , κλέφτες , πρόστυχοι και βρομιάρηδες - και τα παιδία τους ακριβώς το ίδιο - αφού έτσι τα μαθαίνουν . Βέβαια είναι μεν αδικία αυτό που συνέβη εις βάρος των αστυνομικών , αλλά φταίνε ίσως κι αυτοί , γιατί όπως βλέπω επι του παρόντως δεν στηρίζουν ο ένας τον άλλο . Μόλις άκουσα για γύφτους( υποτιμιτικά το λέω γιατί μόνο έτσι τους αξίζει να ονομάζονται ) αμέσως κατάλαβα τι έγινε , ωστόσο είναι ενα καλό "μάθημα" για τους αστυνομικούς για να δούν πόσα απίδια χωράει ο σάκος . Όταν δέρνουν ηλικιωμένους και ρίχνουν ληγμένα δακρυγόνα σε γυναικόπαιδα , κυνηγούν καστανάδες , γριές που που πουλάνε καλτσάκια ή ραδίκια , τότε είναι καλά ; Έτσι πολεμάνε το έγκλημα ; Πολύ καλά τους κανόνισε η "αξια" διοίκηση τους και οι γιούφτοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλωτσιδι με το μητο στον κ@λο έπρεπε να του δωσει του βρ@μογυφτου. Την έχουν πάρει πρέφα τα ορκ και τρέχουν στα δικαστήρια και τους ρουφιανοδημοσιογραφους να το παίξουν καημένοι. Αριστομαχε μονοι μας θα την καθαρισουμε την δουλειά. Ρομα σε καθε γειτονιά που λενε και τα άπλυτα. Να τους εχω κ μαζεμενους μην τους ψαχνω να τους βρω, οταν ξεκινησει το πατιρντι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχιδιες και παπαριές λένε τα άπλυτα.
    Πώς πλένεις ένα άπλυτο ;
    Του ρίχνεις αλισίβα και το πλακωνεις με την νταγιακα ,τουρκική λέξη ,φαρδύ πλατύ ξύλο και το καθαρίζεις.
    Χαχαχαχα !
    Γύφτος =ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ,
    ΜΑΣΤΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ=ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ.
    Όμοιος ομοίω και η κοπριά στους γυφτους.
    Όταν το λεσικο ξέρει να υβριζή ,τότε πρέπει να ξερή και ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΗ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥ.
    Δηλαδή ;τι ;
    ΚΑΘΗΣΤΕ να σας γαμησουν οι γύφτοι ;
    Με απειλές μαχαιριών έχουν καταρημαξει τους επιβάτες των τραίνων.Κωλοπαιδα γυφταρια δεκαπέντε χρονών.
    Άντε ρε χλιμιντζουρα ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ !
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ;Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ;
    ΜΠΟΧΑ ΡΕ !
    ΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή και ξαναπήγε να διάρρηξη και του την "χάρισε "και τον έβρισε και από πάνω !
    Τι γελοία κατάσταση !
    Στην γειτονιά μου ,μέσα σε δύο χρόνια ,μπουκαρανε σε 13 σπίτια ,μέρα μεσημέρι ,σε απουσία των ιδιοκτητών.Χωρια τα μαγαζιά ,φούρνοι ,ΠΡΟΠΟ,μανάβικα ,κρεοπωλεία ,περίπτερα.
    Κόντρα ,ποιος θα καταλήστευση περισσότερο.Κατσαπλιαδες με σκατογυφτους.
    Και τα 13 σπίτια ήταν από γυφτους.Το ένα ,ήταν και της μάνας μου.
    Σημαδεύουν τις ώρες και περιπολούν.
    Την επόμενη φορά ,έτυχε να ήμουν μέσα.Και....χαχαχαχα !προσπάθησε η γυφτισα ,καμμία δεκαπενταετία χρόνω,να εισελθη.Ω ρε γέλια !
    Τι να σας γράφω και τι να σας αφηγούμαι !
    Μια του κλέφτη ,δύο του κλέφτη ,τρεις και του..ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ.
    ΡΕ ΒΑΡΑΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ !
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωλόμπατσοι!!! Καρακόλια!!! 'Οπως θέλετε πέστε τους! Lowest form of human life!!! 'Εχουν σοβαρή έλλειψη σωστής ανθρώπινης συμπεριφοράς, τρόπων και επαγγελματισμού. Αστοιχείωτοι και ακαλλιέργητοι επαρχιώτες που τους έδωσαν εξουσία. Προσωπικά δεν την θεωρώ ούτε "Ελληνική" αλλά ούτε και "Αστυνομία". Τους λείπει συστηματική σύγχρονη εκπαίδευση και ενημέρωση. Είναι εναντίον τού 'Ελληνα πολίτη. Δείχνουν την απέχθεια και το μίσος τους απέναντί μας με κάθε δυνατό τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Γιά μιά απλή παράβαση του ΚΟΚ σε αντιμετωπίζουν ως εγκληματία! Αντίθετα στον κάθε λαθροτσόγλανο μιλούν με το "σεις" και το με "σας". 'Η τουλάχιστον βάζουν το προσωπείο του καλού μπάτσου. Στην ουσία είναι ένα μάτσο ένστολοι τραμπούκοι και τα αφεντικά τους (οι εκάστοτε υπουργοί ΠΡΟ.ΠΟ.) νομομοποιούν κάθε παράνομη συμπεριφορά τους, παρατυπία και παρέκκλιση. Τα περί ΕΔΕ στο συγκεκριμένο συμβάν είναι γελοιότητες. Γιά τα μάτια του κόσμου! Το θέμα θα θαφτεί. Το ότι κάποια στιγμή θα βρεθούν με το μέρος μας, όπως αναφέρει ο Διόδοτος στο σχόλιό του, το θεωρώ απίθανο. Θα είναι εναντίον μας και θα τους έχουμε πάντοτε απέναντί μας! Η αλαζονεία της εξουσίας τούς κρατά σε πολύ μεγάλη απόσταση από εμάς. Συμπεριφέρονται ως ένστολοι εγλκηματίες. Προσωπικά δεν τους διαφοροποιώ από τον υπόκοσμο. 'Ηδη μεγάλο μέρος της κοινωνίας τούς έχει απαξιώσει και τους έχει γυρίσει την πλάτη. Τους θεωρεί γραφικούς και άσχετους. Εξαιτίας τους, η ανασφάλεια που νοιώθει ο κόσμος έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και λόγω του μεταναστευτικού. Σε καμμιά χώρα του κόσμου, αστυνομικός δεν θα τη "χάριζε" σε εγκληματία ή διαρρήκτη και αυτός να γυρίσει να τον βρίσει. Ακόμα και αν τον έβριζε ή έβγαζε όπλο γιά να τον σκοτώσει, την επόμενη ακριβώς στιγμή θα βρισκόταν ξαπλωμένος φαρδύς-πλατύς στο έδαφος. Ο μπάτσος θα τον είχε κάνει κόσκινο! 'Οχι όπως τα ευτράπελα που συμβαίνουν στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, λαθρο-ορκ να την "πέφτει" σε μπάτσο θέλοντας να τον σκοτώσει μαχαιρώνοντάς τον στο κεφάλι, και ο μπατσάκος να μην βγάζει ούτε καν το όπλο του γιά να υπερασπιστεί την ίδια του τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα! Και βεβαίως και τη ζωή του συναδέλφου με τον οποίο είχε βγει γιά περίπολο. Τι τα θένε τα όπλα και τα φορούν σαν καομπόϋδες και φουσκωμένα παγώνια;;; Αφού ρε φιλαράκο δεν πρόκειτα να το χρησιμοποιήσεις! Και εάν τυχόν κάνεις ότι το χρησιμοποιείς η ίδια σου η υπηρεσία θα στο φορέσει υπόθετο, διότι θα φοβηθεί την Μουμουέδικη καταγραυγή!!! Θέατρο του παραλόγου. Ας ακολουθήσουν το μοντέλο της Βρετανίας. Εκεί, στους απλούς αστυνομικούς δεν επιτρέπεται να φέρουν όπλο. Μονάχα στελέχη της αντιτρομοκρατικής και της "Law Enforcement" (αντίστοιχης της αμερικάνικης DEA) φέρουν οπλισμό. Σε γενικές γραμμές η Αιλυνική Αστειονομία είναι καταγέλαστη και η κατάστασή της τραγική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ απολύτως φίλε μου, έθεσες ένα σοβαρό θέμα στη σωστή του διάσταση.

      Με την ανοχή - παραβλέψει - συνέργεια - προδοτική και παράνομη στάση, (ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια), και επι ελεεινών, ανθελληνικών και παράνομων "μνημονίων" αυτό που αποκαλούν ελ-ας, είχε και έχει γίνει ο νόμιμος μπράβος (κατά παράβαση Π.Κωδ, Όρκου και Συνταγματος) των ανεξέλεγκτων πλέον ελληνόφωνων Προδοτών.
      Τι νόημα έχει να αντιμετωπίσεις τον όλεθρο, μαζί με εκείνους που χορήγησαν αυτόν, με εκείνους που συνήργησαν μ' αυτόν, με εκείνους που προστάτεψαν αυτων..
      Με την στάση τούς αυτή, το κακό δεν μετριάστηκε, αλλά έγινε πολλαπλάσιο..

      Πήγαν κάποτε, στρατιώτες στον Ιησού, για να τούς πει, αν θα έπρεπε να αποχωρήσουν απο το στρατό ή να μείνουν, και Εκείνος τους απάντησε να μείνουν αλλά να είναι δίκαιοι!!
      X

      Διαγραφή