«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Κατά ζωοφίλων

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς



Φιλόζωοι και φιλοζωικά σωματεία, αυτή η μάστιγα...

Δηλώνουν «φιλόζωοι», αλλά μόνο φιλόζωοι δεν είναι. Έχουν γάτες και σκυλάκια και τι τα ταΐζουν;;; Μοσχάρι, χοιρινό, ελάφι, πάπιες, σολωμό και όλα αυτά τα υπέροχα ζώα που γίνονται τροφή για γάτες και σκύλους. Δε με πιστεύετε; Διαβάστε τι περιέχουν οι κονσέρβες κι οι κροκέτες... Η φιλοζωία τους, εξαντλείται ΜΌΝΟ στις γάτες και τους σκύλους. Γι' αυτούς, δεν έχει καμία σημασία που η τροφή που δίνουν στα ζώα τους είναι... ζωικές!!! Σκασίλα τους που σφάζονται ανηλεώς τα παραπάνω ζώα για να γίνουν τροφή για τα δικά τους!!!

Από την άλλη βέβαια, φροντίζουν να γεμίζουν τα κοινωνικά δίκτυα με οικτρές εικόνες βασανισμένων ζώων, κάνοντας έτσι ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ στους βασανιστές. Δίνοντάς τους δηλαδή, αυτό που ζητάνε αυτά τα κτήνη: δημοσιότητα! Ελάτε! Πείτε την αλήθεια πια: ζείτε γι' αυτό! Ηδονίζεστε με τις εικόνες των βασανισμένων και δολοφονημένων ζώων, γιατί αυτές οι εικόνες σας δίνουν λόγο ύπαρξης. Χωρίς αυτές, θα ήσασταν ένα ΑΠΌΛΥΤΟ ΤΊΠΟΤΑ!!! Κομπλεξικά ανθρωπάκια που αναζητάτε δικαιολογίες για να ζείτε, μέσα από το βασανισμό ταλαίπωρων ζώων. Εάν δεν υπήρχαν αυτές οι εικόνες, στοιχηματίζω ότι θα βασανίζατε οι ίδιοι τα ζώα αυτά, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσετε την ύπαρξή σας.

ΑΠΑΙΤΕΊΤΕ από Δήμους και κράτος να περιθάλπουν τα αδέσποτα, όπως διατυμπανίζει γνωστή «φιλοζωική» κλίκα της Εύβοιας σε τηλεοπτική της διαφήμιση. Εσείς, για ποιο λόγο υπάρχετε; Για να απαιτείτε; Να αναφέρω ονομαστικά «φιλοζωικές» που έκλεισαν γιατί δεν έπαιρναν χρήματα από την Ε.Ε.; Μήπως θέλετε να αναφέρω ονομαστικά «φιλοζωικές» που τα παίρνουν (τα χρήματα) χοντρά και δεν κάνουν αυτό που υπόσχονται; Μήπως να αναφέρω ονομαστικά μεγάλη «φιλοζωική» που ΑΡΝΕΊΤΑΙ να εξετάσει τραυματισμένα ζώα εάν δεν πάρει ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 50€; Τόση «φιλοζωία» πια, έλεος!!! Μπουχτίσαμε!!!

Αμ το άλλο;;; Στείρωση στα ζώα;;; Αλήθεια;;; Ε, λοιπόν, ΑΠΑΙΤΏ να γίνει στείρωση σε όλους τους φιλόζωους!!! Αυτή η μάστιγα, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ να διαιωνίζεται!!! ΣΤΕΊΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΌΖΩΟΥΣ ΆΜΕΣΑ!!!

Όταν μπορώ να φροντίσω κάποιο ζωάκι, το κάνω, χωρίς να το διαφημίζω. Το έχω κάνει πολλές φορές. Και άγρια ζώα έχω περιθάλψει, αλλά και κατοικίδια. Ποτέ όμως δε δήλωσα «φιλόζωος», γιατί ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ! Είμαι Άνθρωπος!

Σημ: Απ' όλα τα παραπάνω,εξαιρείται το ΕΚΠΑΖ (Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων). Είναι ΤΟ ΜΌΝΟ που κάνει σωστά τη δουλειά του, άριστα και με πραγματική αφοσίωση! Για το ΕΚΠΑΖ, ΜΌΝΟ καλά λόγια έχω να πω και να εξάρω το θαυμάσιο έργο του!


The Stooges ( Iggy Pop) - I wanna be your dog (1969)



5 σχόλια:


  1. ..Aμ΄το Σκατό που βρωμάει ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ , που το πάs ?

    = EXOYN ΄ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΄ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΄ΦΙΛΟΖΩΟΙ΄ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ..
    ΕΝΩ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Δ Ε Ν ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ , ΑΝΤΙ ΣΚΑΤΟΥ!

    - ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΝ ΧΟΡΤΑΡΙ , ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ,
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ //

    - ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ , ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ - ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση για μια -κρυφά υποκινημένη από απάνθρωπα κέντρα εξουσίας- μάστιγα των ημερών μας, όχι σε ελληνικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Το θέμα έχει πολύ περισσότερες διαστάσεις: αυτή η ψευδέστατη φιλοζωΐα είναι κατ' ουσίαν ένας βαθύς μισανθρωπισμός γιατί όταν Γιαπωνέζοι, Ευρωπαίοι κι Αμερικανοί πληρώνουν όσα άχρηστα πληρώνουν για σκύλους και γάτες, το αποτέλεσμα είναι ότι δεν βοηθούν τον άστεγο κι άνεργο συμπολίτη τους ή τους τρομερά δοκιμαζόμενους από θεομηνίες λαούς υπανάπτυκτων χωρών.

    Τότε οι πληθυσμοί αυτών των χωρών δικαιωματικά πάνε στην Ευρώπη και την Αμερική όπου και θα κάνουν σουβλάκια όλους αυτούς τους σκύλους και τις γάτες πριν σκοτώσουν τους υποκριτές φιλόζωους, έτσι εκπληρώνοντας κι αυτοί το προμελετημένο σχέδιο ανάμειξης πληθυσμών που λίγοι έχουν μυριστεί.

    Είναι θέμα τυπικού αφιονισμένου κι ανεγκέφαλου δυτικού η σατανική αυτή φιλοζωΐα. Κουκούτσι μυαλό αν τους είχε απομείνει θα καταλάβαιναν ότι κακό κι όχι καλό κάνει στα ζώα να είναι κλεισμένα σε μικρά διαμερίσματα. Άσε που οι ζωοτροφές είναι σκέτη συμφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια μού λένε διάφορες γνωστές και γνωστοί μου.. "γιατί δεν παίρνετε ένα σκυλάκι, ένα γατάκι;..δεν τα αγαπάτε;". Και τους απαντώ "Γι αυτό ακριβώς δεν παίρνω, γιατί τα αγαπώ".

      Διαγραφή
  3. Για αυτό και εγώ έκανα την μάπα του Πακιστανού μπλαβε.Αρπαξε την γάτα.Ηταν υποκριτής.Χαχαχαχαα !
    Seven horses sea to be on the moon !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΟΠΩΣ ΠΡΆΤΤΕΙΣ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ(ΆΝΘΡΩΠΟΙ)ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΈΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΖΩΟΦΙΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΑΣ Η ΤΟΥΣ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΦΙΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή