«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Η κυβέρνηση αιφνιδιάζει με εργολάβους, αλλά οι Μανταμαδιώτες δεν υποχωρούν: «Με το έτσι‑ θέλω δομή δεν φτιάχνουν!» (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Το έχουμε πει πολλές φορές στο ιστολόγιό μας εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον: "Από τους κατοίκους του Μανταμάδου θα το βρουν, κι ας είναι ΚΚΕ!".  Βρίσκονται σε φάση "λίγο πριν τις καραμπίνες" και είναι ευχάριστο να τους ακούμε στην λαϊκή συνέλευση να μιλούν με εκφράσεις του τύπου "αφήνουμε στην άκρη τα κόμματα και ενωνόμαστε", "δεν είναι λύση να μεταφερθούν στην ενδοχώρα, πρέπει να απελαθούν τώρα" κ.ά.



Μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της κυβέρνησης να απευθύνει πρόσκληση για «επείγοντα» διαγωνισμό με διαδικασία διαπραγμάτευσης για το έργο με τίτλο: «Προπαρασκευαστικές εργασίες περίφραξης και καθαρισμού γηπέδου στο νησί της Λέσβου» για την περιοχή της Καράβας, οι Μανταμαδιώτες αποφάσισαν να δράσουν δυναμικά. Παρακολουθείστε  Ε Δ Ω  την Συνέλευση Μανταμάδου.

11 σχόλια:

  1. Είπαμε :το λάθρο ΕΙΣΒΟΛΙΚΟ θα τους ΕΛΘΗ μπούμερανγκ.
    Και κάντε λίγο αλάργα....γιατί δεν ξέρετε τι κουβαλάνε επάνω τους...
    Ψώρα....κασιδα..ΧΛΑΠΑΤΣΑ...μουχριτσα,σαρς ,μαρς ,κορανοιους ,καλααζαρ,
    Σερίφη....seven horses sea to be on the Mars !.
    Ρε συ σερίφη !
    Μου χάλασε το ψυγείο δεν λες σε αυτή την siemens ,να μου χαρίση κάνα ψυγειο ;
    Χαχαχαχαχα !
    Άμα δεν μπορη ,ελα εσύ !,με τα κρυοκωλα που ξεφουρνιζης θα κάνω δουλειά.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση:
      Seven horses seem to be on the mark
      Από εδώ:
      https://www.youtube.com/watch?v=SLdvnQD_eio
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΧΕΧΕΧΕΧΕ !άψογα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

    http://i0.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2020/02/ΝΥΝ-ΥΠΕΡ-ΠΑΝΤΩΝ.jpg?resize=640%2C480

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΛΙΑΜΕΠ
    Παρακολουθώντας τις διεργασίες της εκδήλωσης που διοργάνωσε την 18η Φεβρουαρίου 2020 το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, για τα ελληνοτουρκικά με τίτλο: «Μας συμφέρει η Χάγη:», αυτής της χοντροκομμένης παράστασης προσηλυτισμού αποδοχής ενός επιχειρούμενου εθνικού εγκλήματος, δικαιούμεθα και εμείς, κυρίες και κύριοι προπαγανδιστές, να «σηκώσουμε το δάκτυλο» δείχνοντας την γύμνια της τραγελαφικής παρωδίας σας και να αναφωνήσουμε, κατά παράφραση των λεγομένων της κυρίας Μπακογιάννη: «Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι γυμνό»!
    Και γεννάται το εύλογο ερώτημα: «Είναι άραγε Ελληνικό, το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, ένα μη θεσμικό όργανο νεφελώδους συγκροτήσεως, όταν μάλιστα την Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή του πλαισιώνει και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Kemal Dervis;
    Είναι Ελληνικό, όταν ήτο αντίθετο προς το Δόγμα Ενιαίου Αμυντικού Χώρου (1993) και της στρατιωτικής υποστήριξης της Κύπρου από την Ελλάδα;
    Είναι Ελληνικό, όταν εμάχετο για την ακύρωση της εγκατάστασης του αντιαεροπορικού συστήματος S-300 στην Κύπρο;
    Είναι Ελληνικό όταν στελέχη του ΕΛΙΑΜΕΠ πάλεψαν υπέρ του σχεδίου Ανάν;
    Απάντηση στο ερώτημα εάν και υπό ποιές προϋποθέσεις μας συμφέρει η Χάγη επιχείρησαν να δώσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο καθηγητής Χρήστος Ροζάκης, οι ανασυρθέντες από την σαρκοφάγο τους, περιφανείς βρικόλακες, που με την ανερμάτιστη πολιτική τους οδήγησαν την Χώρα στην οικονομική καταστροφή, στην απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας, οι ηθικοί αυτουργοί των 8.500 χιλιάδων αυτοχειριασθέντων αδελφών μας.
    Εμείς ΔΕΝ είμαστε νομικοί, ούτε οικονομολόγοι, ούτε διπλωμάτες, ούτε «επιφανείς», κατά την ρήση του κυρίου Λουκά Τσούκαλη, προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ, για να διατυπώνουμε πομφολυγώδεις θεωρίες.
    Εμείς είμαστε απλοί Έλληνες το γένος που μοναδικός σκοπός μας είναι η σωτηρία του Έθνους μας και προς τούτο, με το συνημμένο ΕΞΩΔΙΚΟ μας και την Συνημμένη ΙταλοΤουρκική Συνθήκη του 1932, αντιτάξαμε τις τεκμηριωμένες θέσεις μας, εις απάντηση των όσων φληναφημάτων διατύπωσαν οι κυρίως υπεύθυνοι της καταστροφής της Πατρίδας μας..
    Απολαύστε τον «σοβαρό» και «νηφάλιο δημόσιο διάλογο» και τις «ψύχραιμες απόψεις»,

    κατά τους ομιλητές, τοποθετήσεις των μακάβριων «προσωπικοτήτων»:

    https://youtu.be/jJoVRaqWemI?t=49/

    Πρέπει να μας τρομάζει το γεγονός ότι, κατά την αποστροφή των λεγομένων τους, «τα τρία μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, η πλειοψηφία δηλαδή του ελληνικού λαού, συμφωνεί με τη λογική της Χάγης».
    Πρέπει να μας προβληματίζει ο ορυμαγδός των παρευρισκομένων χειροκροτητών.
    Να λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι όλοι αυτοί οι κλακαδόροι είναι πράγματι Έλληνες; Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
    ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
    Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής
    210 3250220 6944325056

    ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΛΙΑΜΕΠ
    -
    http://arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2020/02/ΕΞΩΔΙΚΟ-ΠΡΟΣ-ΕΛΙΑΜΕΠ.pdf

    ΙΤΑΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ 4-1-1932 και 28-12-1932- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    http://arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2020/02/ΙΤΑΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ-ΣΥΝΘΗΚΗ-4-1-1932-και-28-12-1932-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.pdf

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    http://arxaiaithomi.gr

    http://arxaiaithomi.gr/2020/02/23/πατριωτικη-ενωση-ελ-λα-σ-ελληνικη-λ-2/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διώξτε τα κουμμούνια αλλιώς θα σας ξεφουσκώσουν τα μυαλά με την ίδια ευκολία που σας τα φούσκωσαν. Είναι δυνατόν οι απάτριδες, ταξικομανείς και απαίδευτοι εκπαιδευόμενοι εβραίοι να θέλουν το καλό σας; Ο σύντροφος κουτσούμπας σας βλέπει και χασκογελάει πριν χτυπήσει το ουζάκι του μετα του ρόλεξ οφκούρσε μπικόουζ χι νιντς του σόου χί'ς α μεν γουίθ σεξ απίαλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δει ρολεξ πάνω σε τουλουμπα ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1971 Παπαφλέσσας D

    https://ok.ru/video/1013074954850

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ θεουλη μου !ντεντενια !
    Τι υπέροχο ζώο ! ΙΠΠΟΣ !
    ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ,ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΠΠΑΣΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή