«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχόλιο Διόδοτου: Δημήτρης Σκάλκος, χμ.. Τούς μαθαίνουμε έναν έναν.. Κι όσο για τον Κούλη.. βλέπω να πέφτει σύντομα -όπως έπεσε ο Αλέξης για το "Σκοπιανό"- ΚΑΙ για το θέμα του Αιγαίου (λαθροεποικισμό, επιτάξεις, μοίρασμα με τούρκους), αλλά ΚΑΙ για το Σκοπιανό επίσης κι αυτός! Θα βγουν πολλά...
Απόσπασμα από το άρθρο: Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην διαδικασία επιλογής Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων πριμοδότησε και επιβράβευσε πρόσωπα που στήριξαν και στηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών (Μαυρωτάς, ΓΓ Αθλητισμού) και πρόσωπα που στηρίζουν την ύπαρξη “μακεδονικής” μειονότητας εντός της Ελλάδας (Σκάλκος. ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων).



Γενικός γραμματέας που υποστηρίζει την ύπαρξη “Μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Σκάλκος πολιτικός επιστήμονας που τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Δημήτρης Σκάλκος διετέλεσε γενικός γραμματέας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας η οποία μαζί με το Ουράνιο Τόξο στήριζαν εκδηλώσεις για να στηρίξουν το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να αυτοπροσδιορίζονται εθνικά ως ….ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (σκέτο). Μάλιστα στις ευρωεκλογές του 2007 ήταν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας κ.Μανώλη Μανωλεδάκη το 2008 σχετικά με μια τέτοια εκδήλωση που έγινε στις Βρυξέλλες:

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σέβεται την επιλογή Ελλήνων πολιτών να αυτοπροσδιορίζονται εθνικά ως Τούρκοι ή Μακεδόνες …

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην διαδικασία επιλογής Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων πριμοδότησε και επιβράβευσε πρόσωπα που στήριξαν και στηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών (Μαυρωτάς, ΓΓ Αθλητισμού) και πρόσωπα που στηρίζουν την ύπαρξη “μακεδονικής” μειονότητας εντός της Ελλάδας (Σκάλκος. ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων).


politispress.gr


2 σχόλια:

  1. Όλα τα χαζαρο ΔΟΥΛΑΚΙΑ στην πίστα !.
    ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ.
    Είναι το ύφασμα τέτοιο.
    Κασμηρο τσουβαλο !
    Απέξω μπελα και από μέσα κατσιβελα.
    Δεν χρειάζεται να πας στο τσίρκο.
    Έχεις δωρεάν εδώ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι ακόμα : η επίσκεψη του κοραναιου είναι ήδη στην χώρα μας.
    Ο Α1Ν1 και ο Α3Ν2 είναι σκαλοπάτι για αυτόν.
    Ο κοραναιος εντρυφει σαν ιός σε ζωα και άλλα .
    Έχει όμως μεταλλαχθεί και βρίσκεται σε ανθρώπινα όντα.
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ τα παιδιά σας στο σχολείο.
    Υπάρχουν άτομα που είναι ήδη φορείς και δεν έχουν νοσήσει ακόμα.
    Προσοχή στο ανοσοποιητικό.
    Από λόγια που μου μετέφεραν , από αγγλικά ιστολογια οι κινεζοι σαπίζουν στα οργανα τους.
    Θαβωνται ομαδικά σε τάφους και η συλλογή γίνεται από ατομα με ειδικές στολές και υλικά .
    Μεγάλη προσοχή και στους λάθρο.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή