«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Αντώνης Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα εκατομμύριο αλλοδαπούς για να μην μειωθεί ο πληθυσμός»!



Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από τουλάχιστον ένα εκατομμύριο αλλοδαπούς όπως δήλωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αντώνης Λιάκος αδιαφορώντας για την πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας και για το ότι όλοι αυτοί δεν μπορούν να αφομοιωθούν καθώς προέρχονται και από άλλες θρησκείες και διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα.

Επί της ουσίας και η πολιτική της κυβέρνησης δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ αφού μεταφέρει χιλιάδες αλλοδαπούς από τα νησιά στην ενδοχώρα οπότε γίνεται κατανοητό ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν ενοχλείται από την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από αλλοδαπούς.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αντώνης Λιάκος, υποστηρίζει το εξής καταπληκτικό:
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή κατάρρευση της χώρας, υπάρχει ανάγκη για τουλάχιστον ένα εκατομμύριο αλλοδαπούς και προσθέτει ότι αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί τις Αρχές είναι ο τρόπος ενσωμάτωσης και στέγασης!

«Αν αυτή η κυβέρνηση είχε δυο δράμια μυαλό και λιγότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μια άλλη γλώσσα, θα έπρεπε να προετοιμάζει τον κόσμο, θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Είναι μια κυβέρνηση με φάτσα Μητσοτάκη και ψυχή Σαμαρά», καταλήγει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου:

«Ο ηθικός πανικός και ο μιντιακός κουρνιαχτός που σημειώθηκε με το θάνατο του βρέφους των προσφύγων, είναι ένα από τα αναρίθμητα γεγονότα που συγκροτούν ούτε λίγο ούτε πολύ, ένα καθεστώς έναντι των προσφύγων, καθεστώς πολιτικό και νοοτροπιακό, για το οποίο οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του ναζισμού. Δείχνει όμως και μια επική μωρία.
Η Ελλάδα όπως και τα Βαλκάνια βρίσκονται απέναντι σε ένα πέταλο χωρών, από Αφρική έως Τουρκία, στο οποίο υπάρχει πληθυσμιακή έκρηξη, υπερχείλιση νεανικών ηλικιών, ενώ οι δικοί τους πληθυσμοί καταρρέουν και γηράσκουν. Στην Ελλάδα ο πληθυσμός μειώνεται σταθερά από το 2010, κι αν δεν ήταν οι 900.000 πρόσφυγες της δεκαετίας του 1990, θα είχε μειωθεί και γεράσει πολύ νωρίτερα.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις τη θεωρία των συγκοινωνούντων αγγείων για να αντιληφθείς τι θα γίνει όταν το ένα αδειάζει και το άλλο ξεχειλίζει. Μπορεί να φαίνεται αντιδημοφιλές αλλά πρέπει να ειπωθεί κατηγορηματικά. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση. Εκείνο που θα πρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων.
Αν αυτή η κυβέρνηση είχε δυο δράμια μυαλό και λιγότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μια άλλη γλώσσα, θα έπρεπε να προετοιμάζει τον κόσμο, θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Είναι μια κυβέρνηση με φάτσα Μητσοτάκη και ψυχή Σαμαρά. Ο πατριωτισμός στο ναδίρ. Γιατί πατριωτισμός είναι να προβλέπεις το μέλλον της χώρας και να το προετοιμάζεις.»


15 σχόλια:

  1. Καλησπερα σας, οικοδεσποτα!

    Εδω ισχυει η ατακα που ειπαν για τον Βεγγο (που εκανε τον τρελλο), στην ταινια: "Τρελλος, παλαβος, και Βεγγος!" :
    "- Πιαστε τον! Ειναι επικινδυνος! Και με το μαλακο, μη μας παρει χαμπαρι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣 🤣 🤣

      Πολύ καλησπέρα σας επίσης αγαπητέ Εργοδότα!

      https://www.youtube.com/watch?v=tHTeqC1jF24

      Διαγραφή
  2. Θελω να τον παρω μαζί μου.
    Τον Λιάκο...
    Να τον πάω ατα!!
    Στα πέριξ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ .ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ.
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΣΟΥΠΙΑ ;ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΑΜΕ ;
    ΡΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ,ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ;
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ;
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΟΥΓΓΙ ΑΚΟΜΑ ;ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ;
    ΞΕΡΩ ....ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΥΤΟ .
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα !ποιός θέλει να πάρη τον Λιάκο ,να τον παη ατα ;ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    Βάλτον να κάνη μαμ......χιχιχιχιχι !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαμ κακά και νάνι και τουτού και άτα για ΝΤΑΜ!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  5. Ακόμα 300 παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν σήμερα - Έτοιμοι για την τελική σύγκρουση με την κυβέρνηση οι νησιώτες

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/849912_akoma-300-paranomoi-metanastes-apovivastikan-simera-etoimoi

    Άμα οι νησιώτες δεν πάρουν στα χέρια τους τις «καπαρντίνες» εναντίον των πρακτόρων ΜΚΟ, δεν γίνεται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχεδιο ειναι πλεον γνωστο να διαμελιστει η Ελλαδα σε 7 ΕΟΖ (ελευθερες οικονομικες ζωνες), ελεγχομενες απο τη Νεα Ταξη (ΗΠΑ, ΕΕ, Γερμανια συν τραπεζιτες και κερδοσκοποι τυπου Σορος), και απο την Τουρκια, γεματες με τριτοκοσμικα ισλαμικα φθηνα χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ανωνυμον 19.38

    Πονηρουλη, με τη μπαντα τεσσαρων οργανων που εχεις μαλλον για μουσικη δωματιου τον προοριζεις. Προσεχεις την λεπτομερεια, εισαι ωραιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!!

      Θέλω να του μαθω βιολί..
      Και να του κάνω και φωνητικη!!
      Υστερα μετα το μαθημα θα...
      τον πάω ..Ατα!!!
      Στην φύση!!..

      Ο μαέστρος...19:38

      Διαγραφή
  8. Αν..λεγω Αν..δεν
    Παρουμε τις καμπαρντινες επ, ώμου δεν γίνεται τίποτα!!
    Μόνο κρυο!!πολυ κρυο!!
    Ξυπνάτε ΜΑΛΘΑΚΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΕΓΕΡΘΗΤΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φάτσα Χαζάρου με γυαλιά
    πουστιές έχει για χόμπι
    το σόι του γαμούν σκυλιά
    τους ψηφοφόρους ζόμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...για το οποίο οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του ναζισμού...

    Φέρτε τους θα τους ενσωματώσουμε (στο έδαφος μαζί με σας) και -μα το Θεό-θα απολογηθούμε όπως οι Γερμανοί άλλωστε.

    Μα γιατί ο πατέρας του δεν ήταν τόσο μαλάκας όσο αυτός;Μπορεί και να μην γεννιόταν...

    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα γενικοτερο σχολιο. Διαγκωνιζονται οι πολιτικοι γονοι, οι επιγονοι, οι εξ αγχιστειας, οι παρατρεχαμενοι αλλα ακομα και οι ισοπεδωμενοι οπαδοι τινι τροπω θα αναλαβουν, θα τρεξουν και θα λειτουργησουν πειθηνια και επικερδως την επισημη αντιπροσωπεια της διεθνους ελιτ που κυβερνα το Κρατισταν.Ερμη Ελλαδα!!!... Θα κανουν τα παντα για τα αφεντικα τους.Κανονικη και ενσυνειδητη μειοδοσια διαπραττουν αναφανδον και μερα μεσημερι αλλα κανενας δεν αντιδρα!! Ευελπιστωντας βασιμα οτι ο εξαπατημενος λαος δεν θα τους παρει ποτε χαμπαρι.Και αν τους παρει δεν θα αντιδρασει!! Χρωστανε τα παντα στα αφεντικα αυτα.Τις σπουδες τους(τι διδακτορες,τι μεταπτυχιακα και τι καθηγητηλικια) την "επαγγελματικη" τους ανελιξη(τι ΟΟΣΑ,τι ΕΕ, τι διεθνη Πανεπιστημια, τι ΔΝΤ,τι Παγκοσμια τραπεζα και δεν συμμαζευεται).Γκολ απο τα αποδυτηρια!! Η ΝΤΠ τους δημιουργει σε συνθηκες θερμοκηπιου και τους εξαπολυει μετα στις χωρες τους αρματομενους με απιστευτα βιογραφικα για να "κυβερνησουν".Το φαινομενο βεβαιως δεν ειναι μονο Ελληνικο.Οι δεξαμενες τετοιων στελεχων απ οπου τους αγρευει το συστημα ειναι πολλες!!! Συνηθως εκει που ανθει η ενταξη, η προσχωρηση, και η ανεκκλητη δεσμευση! Εκει ενδημουν συνηθως οι βλαστοι των δεξιων και σοσιαλδημοκρατικων κομματων.Οι πρωταθλητες του κονφορμισμου της κοινωνικης αναρριχησης και ανελιξης.Τα κομμουνιστικα και τα σοσιαλεπαναστατικα κομματα ειναι μια κατηγορια απο μονα τους.Δεν χρειαζονται αυτα τα στελεχη ειδικη εκπαιδευση και κατηχηση.Ουτε κινητρα.Φροντισε απο πριν ο θειος Μαρξ.Βεβαιως υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις γιατι μονο ετσι δενει το γλυκο για οσους ξερουν καλα την κυβερνητικη.Μονο η γενικοτερη αφυπνιση του λαου (αν θα υπαρξει) μπορει να σταματησει τα φαινομενα αυτα.Η δημιουργια πολιτικων στελεχων του σωληνα δεν ανταποκρινεται στις αναγκες της Ελληνικης πολιτικης σκηνης!!! Η Αμεση Δημοκρατια των μικρων κοινωνιων των δημων και των κοινοτητων μαζι με την ΚΛΗΡΩΣΗ και την ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ των αρχοντων μπορει να περιορισει τα φαινομενα της υφαρπαγης της εκπροσωπησης του λαου απο ΞΕΝΑ συμφεροντα.Γιατι περι αυτου προκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή