«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

του Χρήστου Γούδη, από το βιβλίο του «Η Μεγάλη Εικόνα του Ουρανού», Εκδόσεις Ανάβαση, 2017

Σχόλιο Διόδοτου: Εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο κείμενο αυτό του κου Γούδη, και σαφώς προηγηθείσες του άρθρου που δημοσιεύτηκε σήμερα στο sputniknews.gr, με τίτλο Ο κορονοϊός ήλθε από το διάστημα με μετεωρίτη που έπεσε στην Κίνα λέει αστροβιολόγος - Βίντεο, όπου ο καθηγητής Τσάντρα Βικραμασίνγκε του Κέντρου Αστροβιολογίας του Μπάκιγχαμ ιχνηλατεί την έλευση του κορωνοϊού σε πτώση μετεωρίτη (υπόλειμμα κομματιού από κομήτη) που έπεσε πριν λίγους μήνες (στις 11 Οκτωβρίου 2019)  στην Βοειοανατολική  Κίνα!!!
 

Το τελευταίο καιρό βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με ειδήσεις
για φαντασμαγορικές πτώσεις μετεωριτών.

Μήπως τελικά δεν φταίνε οι νυχτερίδες και οι παγκολίνοι;


Έρχονται στιγμές που ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι μικρό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ασήμαντο, άσκοπο, και ανάξιο λόγου. Και τότε αντιλαμβάνεται ότι συνυπάρχει, όχι μόνο με τους επιφανειακά γνωστούς και κατακτημένους κόσμους των φυτών και των ζώων, αλλά και με μικρούς αόρατους κόσμους άγνωστης προέλευσης και αποστολής.
Ο κόσμος των μικροοργανισμών, των βακτηρίων, και των ιών, είναι ένας από τους «θαυμαστούς καινούργιους κόσμους» που ενδέχεται να προκαλέσει την μεγάλη ανατροπή στις αντιλήψεις μας για τη ζωή στη Γη και στο Σύμπαν.
Μοριακά νέφη στο Γαλαξία μας, αστεροειδείς, μετεωρίτες και κομήτες δεν αποκλείεται να κρύβουν μέσα τους ολόκληρους τέτοιους κόσμους σε συνεχή διαστημική διακίνηση. Συγκεκριμένες απορροφητικές υφές στο φάσμα της σκόνης των τεράστιων μοριακών νεφών που βρίσκονται στο διάστημα (και που μέσα τους έχουν ήδη ανιχνευθεί πολύπλοκα οργανικά μόρια) αλλά και αντίστοιχες υφές στο φάσμα της σκόνης των μετεωριτών, συμπίπτουν με εργαστηριακές φασματικές υφές που προέρχονται από καλλιέργειες μικροβίων, ενώ η περιοδικότητα επιδημιών που οφείλονται σε παρόμοιους μικροοργανισμούς συμπίπτει με την χρονική περίοδο της εισόδου της Γης σε περιοχές του πλανητικού μας περιβάλλοντος που είναι γεμάτες από υπολείμματα κομητών. Πέραν αυτών, οι ιδιότητες των βακτηρίων όσον αφορά την αντοχή τους σε ακραίες καταστάσεις πίεσης και θερμοκρασίας αλλά και σε υψηλές δόσεις ακτινοβολίας, καταστάσεις που ποτέ δεν χαρακτήριζαν τον πλανήτη μας για να αποδοθούν στην ικανότητα προσαρμογής τους, είναι αινιγματικά εξωγήϊνες.
Ο ρόλος των βακτηρίων στην προέλευση της ζωής στη Γη και στην εξέλιξη των μορφών της, όταν διερευνηθεί, δεν αποκλείεται να ανατρέψει οριστικά την «επαρχιακή» θεωρία της εξέλιξης, η οποία, πέραν του ενστικτώδους γεωκεντρισμού της, δέχεται σοβαρά πλήγματα από την οριστικοποίηση των παλαιοντολογικών ευρημάτων ότι οι πολύπλοκες μορφές ζωής στον πλανήτη ενέσκυψαν αιφνιδιαστικά (από που άραγε;) πριν από περίπου 600 εκατομμύρια χρόνια. Ήταν κάτι σαν ένα είδος απρόσμενης ανθοφορίας από ένα δέντρο του οποίου ο κορμός και τα κλαδιά δεν μας είναι ορατά. Η δε θρυλούμενη εξέλιξη των ειδών δεν είναι καθόλου γραμμικά εξελικτική αλλά προχωρεί με εκρηκτικά άλματα, ανά 100 περίπου εκατομμύρια χρόνια, ανάμεσα σε κοσμικά ατυχήματα καταστροφών της Γης από συγκρούσεις με αστεροειδείς, που εξαφανίζουν μαζικά και οριστικά ολόκληρα είδη ζωής (για παράδειγμα εξαφάνιση των δεινοσαύρων και πολλών άλλων ειδών πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια). Κι όλα αυτά εν μέσω έμβιων όντων με «εξωγήϊνες» αντοχές σε υψηλές δόσεις ακτινοβολίας – χαρακτηριστικό του χώρου του Διαστήματος – που εμφανίσθηκαν το καθένα τους αιφνιδιαστικά και ουδεμία εξέλιξη υπέστησαν έκτοτε, για εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια (κατσαρίδες, γαρίδες, σκορπιοί).
Η όλη εικόνα είναι συμβατή με το σενάριο της πιθανής περιοδικής εισόδου του ηλιακού μας συστήματος σε πυκνά μοριακά νέφη, κατά την πορεία του γύρω από το κέντρο του Γαλαξία μας, μια πορεία που χρειάζεται περίπου 250 εκατομμύρια χρόνια για μια πλήρη περιφορά.
Η «σύγκρουση» του ηλιακού μας συστήματος με ένα πυκνό μοριακό νέφος έχει σαν αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό πολλών κομητών από το «νέφος κομητών» που περιβάλλει το ηλιακό μας σύστημα, προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάποιοι από αυτούς που πλησιάζουν ή συγκρούονται με τη Γη, μπορεί να την ψεκάζουν κυριολεκτικά με νέο γενετικό υλικό, δημιουργώντας «γενετικές καταιγίδες» (βροχές βακτηρίων και ιών;) που επηρεάζουν, κατευθύνουν ή καθορίζουν την εμφάνιση νέων μορφών ζωής στον πλανήτη μέσα από γενετικές παρεμβάσεις.
Οι βιολόγοι έχουν πρόσφατα διαπιστώσει ότι η οριζόντιος μεταφορά γενετικού υλικού από είδος σε είδος, γίνεται κυρίως μέσω των ιών, και αποτελεί (και αποτέλεσε στο παρελθόν) έναν κορυφαίο μηχανισμό δημιουργίας νέων ειδών, μέσα από γενετικές «ενδοσυμβιώσεις», συγκολλήσεις, ενσωματώσεις, και υβριδικές μεταμορφώσεις (για παράδειγμα στο γονιδίωμα της αγελάδας έχει ανιχνευθεί ένα κομμάτι DNA φιδιού που φαίνεται ότι «πέρασε» οριζόντια μέσα του πριν από 50 εκατομμύρια χρόνια). Αυτή η διαπίστωση έχει πρακτικά ακυρώσει την δαρβινική σύλληψη του «δέντρου της ζωής» και οδηγεί σε αναζήτηση μιας άλλης τοπολογίας, δικτυακής, κατά πάσα πιθανότητα, μορφής.
Οι απόψεις αυτές, ως ιδέες, δεν ήταν ξένες στην επιστήμη του 20ου αιώνα, δεδομένου ότι προβλήθηκαν συστηματικά από ολιγάριθμους μεν, αλλά σημαντικούς επιστήμονες του καιρού τους (από την αρχή έως και το τέλος του αιώνα), χωρίς όμως να κατορθώσουν να διατρήσουν ένα εκπαιδευτικό σύστημα που από τη φύση του είναι συντηρητικό και απαιτεί (ορθώς) σκληρές αποδείξεις για την συμπερίληψή τους στο τρέχον ερμηνευτικό σχήμα της πραγματικότητας, όπως την αντιλαμβανόμαστε μέσα από τα μάτια της κατεστημένης επιστήμης. Η αυξανόμενη αξιοπιστία τους των τελευταίων ετών οφείλεται ακριβώς στις επιστημονικές ενδείξεις (αν όχι αποδείξεις) που παρέχονται μέσα από αστροφυσικές κυρίως έρευνες, συνεπικουρούμενες από την αναγκαστική πλέον αναθεωρητική έρευνα των γεωλογικών και βιολογικών ευρημάτων και δεδομένων.
Ο χώρος της Αστρονομίας υπήρξε ιστορικά ο κατ’ εξοχήν ταραξίας του κατεστημένου (Αρίσταρχος, Κοπέρνικος, Γαλιλαίος, Τζιορντάνο Μπρούνο για παράδειγμα), οι αλήθειες όμως που διακήρυττε έπρεπε να περιμένουν την ευρύτερη κοινωνική ωρίμανση, για να επιβεβαιωθούν μέσα από την ενασχόληση του κύριου σώματος των ερευνητών της επιστήμης και την παροχή αδιαφιλονίκητων αποδείξεων. Θυμηθείτε ότι για την οριστική αποδοχή του ηλιοκεντρικού συστήματος απαιτήθηκαν 100 περίπου χρόνια από την δημοσίευση του έργου του Κοπέρνικου. Έχουμε λοιπόν καιρό μπροστά μας. Εκτός και αν κάποιες σαρωτικές ιογενείς επιδημίες μας κάνουν να ωριμάσουμε συντομότερα…

Χ.Γούδης

10 σχόλια:

  1. ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ [ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9.11 ] ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΒΑΔΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΩΝ [ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ] ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...

    ΥΓ.-1 ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΟΝ Η ΑΠΩΛΕΙΑ [ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦ.9.11 ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΥΩΝ ]...ΕΝΩ Η ΛΕΞΗ ΑΒΥΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟΣ [ = ΒΥΣΣΟΣ ] ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ [Α] ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...

    ΥΓ.-2 ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ [ ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ ]...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΟΣΟ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ [ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ]...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ...

    ΥΓ.-3 ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΙΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ [ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ]...ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ...ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΩΤΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΚΑ...
    ΥΓ.-3 ΚΩΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΑΔΔΩΝ Η ΑΠΟΛΛΥΩΝ...ΕΙΝΑΙ Η ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ -ΣΙΒΑ- [ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΜΟΙΩΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ CERN ]...ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ-ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ [ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ]...ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ...ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ -ΩΜΟΣ-... ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ [ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ] ΚΟΣΜΟΥ...ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙ [ ΠΟΥ ΕΛΥΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ]...ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ [ ΑΒΥΣΣΟΥ ]...

    ΥΓ. ΕΝΩ ΦΕΡΕΙ ΣΤΕΜΜΑ [ ΚΟΡΩΝΑ ] ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ [ ΤΗΝ ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ...ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΡΡΕΒΟΥΣ = ΣΚΟΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ = ΑΒΥΣΣΟΥ ]... ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ...ΟΤΙ Η ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ...ΜΙΑ ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ [ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ] ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...Ο ΚΥΒΟΣ...


    ΣΕ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΟΚΟΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ [ ΕΞΑΓΩΝΟ ] ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ [ ΙΣΡΑΗΛ ] ΔΑΥΙΔ...ΚΥΒΟ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ [ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΚΥΒΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ]...

    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ [ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ] ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΙΕΡΟΣ ΚΥΒΟΣ ...ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΝΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ...

    ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ [ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ] Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΟΚΤΩ [ 18 = 666 ] ΜΕΤΡΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ [ 11.11.11 ] ΜΕΤΡΑ..


    ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ...
    4 9 2
    3 5 7 8 1 6
    ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ...ΤΟ -ΜΑΓΙΚΟ- ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ...ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΘΕΤΗ Η ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ 15 [ = 6 = W = 23 ]...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ...

    Ο ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ [ ΠΑΝ ] ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΙΒΑ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΜΗΝΑ PHALGUN [ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-MARTIO ]... 2 ΣΥΝ 3 = 23...ΤΗΝ 14 [ ΑΝΤΙΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ] ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ [ ΚΑΙ THN ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ]...ΕΝΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ -ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ-...

    Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΖΩΗΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ...ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-ΜΑΡΤΙΟ [ PHALGUM ] ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΕ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ Ο SHIVA ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ TON ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 19 M.M. [ NO COMMENT ] EΩΣ 22.00 M.M. ΤΟ ΒΡΑΔΥ...COVID-19...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,

    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΑΝ "ΑΣΠΡΙΣΤΟΥΝ" ΤΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΝΣΟΡΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ WORD DOCUMENNT

      Διαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑ ΟΠΩΣ Ο CORONO-VIRUS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -ΙΟΣ-...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΟΥ ΒΛΑΒΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -ΒΛΑΒΗ-...


    ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΩ ΝΥΧΤΑ...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ [ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ] ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ ΝΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ...ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ - ΙΟ -...Η ΓΡΙΠΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ...

    ΥΓ. ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ...ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ...- ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ...ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ...Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΟΣ...ΚΑΜΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...

    ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΚΑΟΚΡΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΆΝΝΗ,
      ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΊΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΔΙΟΡΘΏΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΞΈΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΛΉΘΗΚΕ, ΚΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ ΠΟΥ ΞΕΧΆΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΎΘΜΙΣΗ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΎΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
      ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΎΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΤΟ ΠΆΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.
      ΈΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ MIND CONTROL ΑΦΗΣΑ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΛΕ ΚΩΣΤΑ...
      ΥΓ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΥΟ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ...ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ...

      ΔΥΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΗΓΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ...ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ...ΧΑ ΧΑ...



      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΤΡΕΛΛΟΠΑΙΔΟ!

      ΣΟΥ ΒΆΖΩ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

      Διαγραφή