«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Eσείς το ξέρατε ότι έχουμε στον Έβρο, μυστικό κέντρο κράτησης, βασανιστηρίων και παράνομων επαναπροωθήσεων..; ΧΑΧΑΧΑ!!!

Τί; ..Δεν το ξέρατε..; Μα καλά.. δεν διαβάζετε 'Hürriyet', ..εε.. την Συριζαϊκή 'Εφημερίδα των Συντακτών' (EfSyn) ήθελα να πω.  EfSyn: "Μοναδικοί εργοδότες οι αναγνώστες μας" ΜΠΟΥΆΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!


 
Διαβάζουμε πρώτα εδώ:

Και παρατηρούμε ότι:

1.Η «ερευνήτρια» ζει μόνιμα στη Σκωτία. 

2.Στην συνέντευξη αναφέρεται σαφώς ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις. 

3.Ό,τι αναφέρεται,βασίζεται σε «ενδείξεις». 

Υ.Γ. Η κυβέρνηση Τσίπρα άραγε εμπλέκεται; ⁦


Τα πράγματα βρωμάνε πολύ.

Η Lena Karamanidou δημοσιεύει μαζί με αυτόν researchgate.net/profile/Bernd_ ο οποίος είναι υπάλληλος του Σώρος themolesite.wordpress.com/en-migrants-to







Ο κύριος Bernd Kasparek είναι πολύ δραστήριος
Η Lena Karamanidou δημοσιεύει εξ'ονόματος του προγράμματος ''RESPOND''. Δείτε ποιοί είναι οι συμμετέχοντες: respondmigration.com/team_glasgow 
 
Παίδες, μιλάμε για πολύ βρωμιά!
 
-Umut Korkut-Principal Investigator 
Associate Professorship by the Turkish Higher Education Council. 
 
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. 
 
-Simone Baglioni. Κοιτάξτε κάτω δεξιά sirius-project.eu/partners/solid 
-Daniel Gyollai. Δημοσιεύει μαζί με τον Umut Korkut
 
 
 
Για να τα ξεκαθαρίσουμε:  
 
Η καλή εφημερίδα ''Hürriyet'' ή αλλιώς δημοσιεύει ένα φιλικό προς την Τουρκία άρθρο, το οποίο υπογράφει η ελληνόφωνη visiting Fellow στο Glasgow Caledonian University Lena Karamanidou, η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα ''Respond Migration''.
Ένας από τους Project member του προγράμματος, ο Bernd Kasparek, ο οποίος έκανε μία δημοσίευση μαζί της, αποδεικνύεται υπάλληλος του Σόρος, γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της αθρόας μετανάστευσης και δημιουργός 70 προπαγανδιστικών sites υπέρ των μεταναστών. 
Στο Glasgow Caledonian University, η ομάδα του project ''RESPOND'' είναι,εκτός από την ελληνόφωνη,ο Umut Korku, Ούγγρος,ο οποίος βραβεύτηκε από το Τουρκικό Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης,ο Simone Baglioni, ο οποίος είναι ο σύνδεσμος του προγράμματος με το Solidarity Now του Σόρος και ο Daniel Gyollai, επίσης Ούγγρος, ο οποίος μαζί με τον Umut Korku δημοσιεύουν τακτικά εναντίον της χώρας τους. 
Το πρόγραμμα ''RESPOND'' τελεί υπό την αιγίδα του Yunus Centre for Social Business and Health, το οποίο χρηματοδοτείται απ'ευθείας από το ίδρυμα ''Solidarity Now''.
 
Τελικά,
 
όποια πέτρα και να σηκώσεις στο ''μεταναστευτικό'', υπαλλήλους του Σόρος θα βρεις από κάτω σαν τις κατσαρίδες. Και επειδή ''σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση'' ας το ψάξει όποιος ξέρει παραπάνω.  
 
Τα φιλιά μου!
 
 

2 σχόλια:

  1. Καλησπερα σας, οικοδεσποτα!

    Μια παρατηρηση: αυτος ο Ουμουτ Κουρκου (οι τονοι στις ληγουσες) δεν φαινεται για Ουγγρος, αλλα για Τουρκος πολιτογραφημενος στην Ουγγαρια.

    Υπ` οψιν, τα Τουρκικα, τα Ουγγρικα, τα Φινλανδικα αποτελουν γλωσσικη ομαδα, αν αυτο σας λεει κατι. (Γι` αυτο και οι αλλαγες υπηκοοτητας κατοικων των τριων αυτων χωρων δεν ειναι σπανιες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχά!..Λίαν ενδιαφέρουσα διασαφήνισις αγαπητέ Εργοδότα. Σάς ευχαριστούμε τα μάλα!

      Διαγραφή