«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Νά ‘ξερα πού πουλάν’ μυαλά!

γράφει ο Παλαιός

Σχόλιο Διόδοτου: συγχαρητήρια στον Παλαιό για την δουλειά που έριξε και τούς υπερ-χρήσιμους πίνακες στοιχείων που συνέταξε. Συγχαρητήρια κι ας μάς ξαναβρίζει..🙁

Σχόλιο ΕργΔημΕργ: Είχα σκοπό να ρίξω ένα περιποιημένο χέσιμο στο γκουβέρνο, αλλά με πρόλαβε ο Παλαιός με το λίαν σημαντικό άρθρο του. Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες; Εμβόλιο; Οικονομική καταστροφή; Δομές για εισβολείς χωρίς «ενοχλητικούς» πατριώτες; Όλα μαζί ισχύουν, συν η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, που θα διαμορφώσουν την στρατηγική της τελικής επίθεσης «αυτών» εναντίον της ανθρωπότητας.
Όσον αφορά εμάς, εδώ στο Ελλάντα:
Ακόμη κι όταν -σε κανέναν μήνα- θα έχει περάσει η ιστορία / υστερία του Κοβίντ-19, η κοινωνική ζωή ΔΕΝ πρόκειται να ομαλοποιηθεί. Θα μας έχουν έτοιμα άλλα κλύσματα: κατρακύλισμα οικονομίας, πόλεμο, εξέγερση των λάθρο… ό,τι παρόμοιο φανταστείς.
Εγώ περιμένω ειδικά καί την μή καταβολή του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων, διότι τό ‘χω ικανό το γκουβέρνο προς τούτο· σου λέει, κάθεσαι που κάθεσαι, θες καί μισθό;
Καί, φυσικά, το επόμενο βήμα λογικά θα είναι ν’ απολυθούν άπαντες!
Τώρα, βέβαια, πού θα βρούν μετά δασκάλους, γιατρούς, δικαστές, κτλ, δεν το νοιάζει το γκουβέρνο· απλά, θα επαναπροκηρύξουν τις θέσεις, καί θα τρέξει αυτός ο μαλάκας ο λαός να στηθεί σε ουρές γιά αιτήσεις!… με μισθό τον μισό καί λιγώτερον! Γιατί, άρα γε, ξερνάνε τόσους πολλούς πτυχιούχους τα πανεπιστήμια; Γιά νά ‘χουν αξία τα πτυχία;
Υγ 1: Μή μου πεί κανείς ότι τους βάζω ιδέες. Μ’ έχουν προλάβει – καί με στοίχημα!
Υγ 2: Εμένα δεν με νοιάζει αν ο τύπος είναι ιεροψάλτης καί πολύτεκνος, κι αν δακρύζει στην τηλεόραση από συγκίνηση. Με νοιάζει άλλο, που δεν το ρώτησε κανείς: είναι, μήπως, καί «αδελφός τάκ-τάκ-τάκ»; (Γιά να ξέρουμε πόσο σοβαρά να τον πάρουμε. Γι’ αυτό.)
Με την ευκαιρία, μήπως απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις άνω των δέκα ατόμων καί στις τεκτονικές στοές; Λέω ‘γώ, τώρα! 🙂
Υγ 3: Πόσα θα βγάλουν οι πωλητικοί από (μίζες από) εμβόλια, φάρμακα, εν γένει ιατρικά βοηθήματα, από τον κωλοϊό αυτόν; Γι’ αυτό …νοιάζονται τόσο πολύ γιά την υγεία μας;

 

Νά ‘ξερα πού πουλάν’ μυαλά

να πά’ να σ’ αγοράσω !!


αφιερωμένο στον γ-ελλαδέζικο λαό !!


Παλαιός

μάν πιά … τόση μαλακία, τόση βλακεία, τόση χαϊβανίτιδα, δεν την μπορώ !!
Είπα να κάνω κράτει, και να μην ασχοληθώ με το φλέγον θέμα της επικαιρότητας, ν’ αφήσω να ‘δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανοησία που δέρνει αυτόν τον λαό· αλλά, ακόμη και οι δικές μου ανοχές έχουν όρια, και εδώ πλέον δεν μιλάμε απλά για υπέρμετρη μαλάκυνση, αλλά για απόλυτη λοβοτόμηση του γελαδικού πόπολου.
Αλλά και τ’ ότι αποφάσισα τελικά ν’ ασχοληθώ με το θέμα, θέτοντας τα πράγματα επί τάπητος, θα βοηθήσει στην ανατροπή της πορείας ;; … δεν το έχασα, ώστε να ελπίζω σε κάτι τέτοιο !! … απλά θα το κάνω έτσι για την τιμή των όπλων, που λένε, και να δώσω στους ελάχιστους, μετρημένους στα δάχτυλα, μιάν άλλη οπτική του πράγματος … μιάν οπτική από την δικήν μου σκοπιά.
Πάμε λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα ένα πρός ένα :


i.  Προοίμιον
Διευκρινιστικά : Όσοι μανάριαμ’ έχετε χάσει επεισόδια, ή και ολόκληρες σειρές … ψάξτε να τα βρείτε· δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να επαναληφθούν και συμπεριληφθούν εδώ, ούτε και θα χάσουμε χρόνο να τ’ απαντήσουμε … ξανά !! … οπότε, μην μπαίνετε στον κόπο να ρωτήσετε καν … είπαμε, ψάξτε και διαβάστε προηγούμενα άρθρα και σχόλια.

Η πυραμίδα της Εξ-ουσίας …όπως έχει στις μέρες μας διαμορφωθεί :
  • Το μεγάλο «Σύστημα» … στηρίζεται στον Έλεγχο και στην Εξαπάτηση.
  • Τα «γ-ιερατεία» της Σκοτεινιάς … επίσης και κατά γράμμα.
  • Οι δυό Τάξεις -Παλιά και Νέα- επίσης … αν και έχουν εν μέρει διαφορές, στο πώς θέλουν και προωθούν-σπρώχνουν τα πράγματα.
  • Οι Άρχουσες Ελίτ … διαμορφώνουν τα σχέδια βάσει των ληφθεισών κατευθύνσεων.
  • Τα διάφορα «Γκρούπ» Επιρροής και Διαχείρισης (Λέσχες, Δεξαμενές, Τραπεζοοικονομικοί όμιλοι, Πολυεθνικές [Βιομηχανίες όπλων, πετροχημικών, φαρμακευτικές κλπ], θρησκευτικά γκρούπ, κλπ. κλπ.)
  • Μεγάλα Κράτη και Ενώσεις (ΟΗΕ=ΠΟΥ κλπ. κλπ.)
  • Τσικό και Προτεκτοράτα.
  • Τα χάπατα … οι γελαδολαοί.

..και Όλη η Δομή, στηρίζεται ..στον Έλεγχο !!
Έναν Έλεγχο που κατευθύνεται και επιβάλλεται από πάνω πρός τα κάτω, μέσω της Επιβολής, του Φόβου, του Επηρεασμού, της Αλλοτρίωσης, της Εξαπάτησης-Παραπλάνησης, της Διαίρεσης-Σύγκρουσης και της Ελπίδας.
Το ποιά είναι τα σχέδια, και τί σκοπεύουν «οι μεγάλοι», είναι καλώς γνωστό, και δεν αλλάζει· η διαφοροποίηση επέρχεται από την προσπάθεια των κατωτέρων, να παρεμβάλουν και να προσαρμόσουν τις επιθυμίες και τα θέλω τους, στους σχεδιασμούς, στις κατευθύνσεις, και στις εντολές από τους ανωτέρους των, και όπου εδώ είναι, που, αρκετές φορές, το πράγμα γίνεται μπουρδέλο.
Έχουμε ‘πεί ότι στους τρείς τελευταίους αιώνες, το γενικό κουμάντο πέρασε στα χέρια της Αριστερόστροφης Νέας Τάξης, ενώ για μεγάλο διάστημα πρίν ήταν στα χέρια της Δεξιόστροφης Παλιάς Τάξης – αν και για διαστήματα ουσιαστικά υπήρξε ένα ανακάτωμα μέσων και τρόπων. Σήμερα πλέον είμαστε σε μιά μεταβατική φάση, όπου διαγκωνίζονται οι δυό αυτές Τάξεις, για το ποιά θα πάρει το πάνω χέρι.

Οι Δυό Τάξεις – διαφορές και συνάφειες
Όπως επίσης έχουμε εκτενώς αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις, οι κύριες διαφορές των δυό αυτών Τάξεων είναι :
Η Αριστερόστροφη κινείται κατά βάσην μέσω του Κουμμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Οικουμενισμού, του Διεθνισμού, των Δικαιωματισμών, της Απαιδευσίας, της Υψηλής Εξειδίκευσης και της Δημοκρατίας του Όχλου, του αχταρμά και των χαχόλων, καθώς και μιάς Οικουμενικής θρησκείας τύπου Ισλάμ. Στοχεύει δε στην άμεση επιβολή Παγκόσμιας Υπερκυβέρνησης, Κεντρικής Δομής και Συγκέντρωσης, μεγάλου Αποπληθυσμού, Υπερβολικού Ελέγχου και Περιορισμού, και την εγκαθίδρυση Αστυνομικού κράτους. 
Η Δεξιόστροφη έχει βάση τον Εθνισμό, τον ελεγχόμενο Καπιταλισμό, την Ατομική Πρωτοβουλία και Δημιουργία, την «Αριστοκρατία»-Οικογενειοκρατία, τις Κοινωνικές Τάξεις, την Μεγαλοϊδιοκτησία και Θρησκευτική κουλτούρα, κλπ. κλπ. Στοχεύει και αυτή σε μια κεντρική δομή Ελέγχου, αφανή όμως και στα παρασκήνια, δυνατά κράτη και συνασπισμούς, υπερπληθυσμό, αλλά και Τοπικό Έλεγχο.
Μία άλλη διαφορά τους είναι ότι: η Αριστερόστροφη θέλει ευχέρεια μετακίνησης, όπερ χρηματικά αποκτήματα και όχι ακίνητη περιουσία· ενώ η Δεξιόστροφη, αν και πριμοδοτεί την μεγαλοϊδιοκτησία, θέλει την ύπαρξη ακινήτου περιουσίας, ώστε οι άνθρωποι να είναι και να νιώθουν δεμένοι με τον τόπον τους – οπότε, η μία επιβάλει φορολογία ακίνητης περιουσίας, ενώ η άλλη πριμοδοτεί την απόκτησή της.
Όμως, και οι δύο τάξεις θέλουν τον Έλεγχο και όχι την Ελευθερία, και πρός τούτο χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία [[ Επιβολή, Φόβο, Επηρεασμό, Αλλοτρίωση, Εξαπάτηση-Παραπλάνηση, Διαίρεση-Σύγκρουση και Ελπίδα ]], ώστε να τον έχουν, ή να τον αποκτήσουν.
Και πάνω απ’ όλα, ένα άλλο κοινό που έχουν είναι ότι, ο λαός-τα χάπατα δεν πρέπει να ξέρουν πολλά, μόνο τ’ αναγκαία, και ούτε να καταλαβαίνουν πολλά, οπότε να μην μπορούν να σκέπτονται· και, έτσι, να κατευθύνονται και να ποδηγετούνται εύκολα.

Οι εμφανείς διαχειριστές
Οι εμφανείς διαχειριστές, αυτοί που σπρώχνουν το πράγμα είναι οι έκτοι κατά σειρά, όπως αναφέραμε παραπάνω, δηλαδή τα Μεγάλα κράτη και οι Ενώσεις.
Και αυτήν την στιγμή έχουμε τους πέντε μεγάλους· την Γιουζία, την Αρκούδα, τον Δράκο, την Γιουροπία και την Γελαδία, που ουσιαστικά κάνουν κουμάντο και επιβάλουν τις κατευθύνσεις και τα σχέδια.
  • Η Γιουζία, ήταν, για χρόνια και ζαμάνια, ζευγμένη στο άρμα της Αριστερόστροφης Τάξης, αλλά τώρα πλέον με τον Τραμπάκουλα της Δεξιάς παίζεται αν θα γίνει δυνατόν να περάσει στην Δεξιόστροφη, αφού το βαθύ Αριστερόστροφο κράτος καλά κρατεί και δεν τον αφήνει να πάρει τον πλήρη έλεγχο.
  • Η Αρκούδα, με τον Πουτινιάρη, καραΔεξιά και τα σκυλιά δεμένα.
  • Ο Δράκος είναι μιά ιδιότυπη περίπτωση, όπου ναι μεν εμφανώς την εξουσία την έχει η Αριστερόστροφη Τάξη, αλλά τα πράγματα είναι μοιρασμένα.
  • Η Γιουροπία, κάργα Αριστερόστροφη.
  • Η Γελαδία, αν και Δεξιοφέρνει (εξαπανέκαθεν, που λένε) … είναι στο ψάξε και θα δούμε.
Και όπως λέμε … τί να κάνουμε, το μάθαμε πιά !! … κι αν δεν το μάθαμε, που θα πάει! – θα το μάθουμε θέλοντας και μή !! … κάθε Λύση έχει το Πρόβλημά της !! … και αν δεν το έχει … τί διάολο … ανίκανοι είμαστε ;; … εμείς (το πόπολο) μπορεί !! … κάποιοι άλλοι όχι !! … και το ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ … το φτιάχνουν, στο τσάκ-μπάμ !!
Απλά και ωραία … και αφού φτιάχνουνε το Πρόβλημα … διάολε, πού θα πάει … βρίσκουν και την Λύση !!
Σας φαίνεται περίπλοκο ;;
Καθόλου !! … απεναντίας πανεύκολο είναι !! … είτε ξεκινήσεις από το ένα άκρο, είτε από το άλλο !! … ιδίως αν έχεις να κάνεις με λοβοτομημένα Ζωντόβολα !!
Αρκετά όμως με το προοίμιον, πάμε τώρα στο διά ταύτα.


ii.  Επί ..το έργον
Δώστε στον λαό … σανό !!
Αν και πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν, εμείς σήμερα θα μείνουμε μόνο σ’ ένα, αυτό των ημερών – τον Κορωνογιό !!
Γκουβέρνα, αμ-πιστήμονες και Μέσα Αποβλάκωσης, μετά τα Σώου για την Κλιματική Μαλακία, έχουν ριχτεί να πείσουν το πόπολο ότι, κάτι σπουδαίο και τρομερό συμβαίνει – ένας «ιός» που θα πεθάνει κόσμο και κοσμάκη – και για να μην προλάβει και τον πεθάνει ο Κορωνογιός, είπαν να τον πεθάνει ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ … ρίξ’ του λοιπόν, να φάν’ κι οι κότες !!
Και δώσανε σανό … πολύ σανό, να ‘χουν να μασουλάν τα χάπατα !!
Ρε δεν θα μείνει λέπι (του είπαν), θα ψωφήξουν μιλιούνια !! … μέχρι που έκατσε και τα μέτρησε ο Πορτοχλέμπουρας … 33 λέει τα μιλιούνια που θα ψωφήξουσιν … ούτε 29, ούτε τριανταπέντε, ή σαράντα … 33 στρογγυλά και ζουμπουρλούδικα !!
Και μετά από τούτο … του δείξανε και το μάντρωμα στο Ουχάν-Wuhan, οπότε και έχεσε μαλλί το πόπολο !!

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά :
Έχουμε και λέμε:
  • 1980 –  Κοτρώνια της Γεωργίας, είμαστε πολλοί λέει και πρέπει να λιγοστέψουμε !!
  • ΟΗΕ και διάφοροι μεγαλοσχήμονες, κάθε τόσο μας πετάνε ότι η Γή-τσα μας λέει δεν αντέχει τόσο πόπολο, θα βουλιάξει, για τούτο και πρέπει να κάνουμε κράτει – γαμηθείτε, αλλά με ρέγουλα (πρώτη διδάξασα η Κίνα), ή και μόνο ομοφυλοφιλικώς, τέρμα το γουδί το γουδοχέρι … πλακωτό και οπισθοχωστικό πλέον … λένε !!
  • Προγράμματα Στείρωσης … χρηματοδοτούμενα, επιδοτούμενα από κράτη, φορείς, μκο-υδες και αντρωπιζτές σαν τον Πόρτα και τους λοιπούς Τρανσχιουμανιστές και ρέστους.
  • Human & No Human Zones, Natura και κατούρα (Ανθρώπιες και μη Ανθρώπιες Ζώνες-περιοχές – της χελώνας, της αρκούδας, της μύγας, του μπαμπουΐνου, και της πουτάνας το πόμολο), για ν’ αναπνεύσει η Γή.
  • 2015, επίσημα  (σώπα ρέεεε), μιλάνε για τεχνητή τροποποίηση του Ιού του Sars.

Ας κάνουμε, όμως, μιά γρήγορη ανασκόπηση σχετικά με διάφορες επιδημίες που συνέβησαν στο σχετικώς πρόσφατο διάστημα:
  • Η γρίπη του Χόνγκ Κόνγκ (1968) – Η3Ν2
  • HIV/AIDS (1981-σήμερα)
  • SARS-CoV (2002-2003) 
  • Γρίπη των Πτηνών – H5N1
  • Γρίπη των χοίρων ή H1N1 (2009 – 2010)
  • MERS-CoV – 2012
  • Έμπολα (2014 – 2016)
  • SARS-CoV-2 (2019 – σήμερα)
Οι πιό μεγάλοι ελπίζω θυμόσαστε τί είχε  γίνει, εκεί στο ’81-3, με το Έϊτζ, και την υστερία που είχε πιάσει τον κόσμο … όπου πάλι η προσέγγιση των ασθενούντων γινόταν με διαστημικές φόρμες.
Αφήστε δε την υστερία το 2002-3 με το Sars … θυμόσαστε πόσα εκατομμύρια κόσμος λέγανε ότι θα πέθαινε ;; 
…αλλά και τα εκατομμύρια εμβόλια, που είχαμε παραγγείλει για την Γρίπη των Γουρουνιών, το 2009, για να μην ψωφήσουμε λέει, άλλη υστερία-ιστορία και τούτη, και τελικά τα πετάξαμε στην χωματερή ;; 
Και μ’ αυτά και μ’ αυτά … έτριβαν τα χέρια τους οι διάφορες φαρμακευτικές, αφού χλαπάκιασαν κάπου 50δις τότε … γινόταν, λοιπόν, να μην χοροπηδάνε από την χαρά τους ;;
Λίγο πολύ τα ίδια γίνανε και με τις επόμενες … υποτίθεται ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ !!
Αλλά γαμώ το  … αποδεικνύονται πολύ σκληρά καρύδια τα χάπατα … κατσαρίδες έχουν γίνει, δεν λένε να ψωφήσουν με τίποτα !! … έτσι που να κάνουν και το χατίρι σε όλους αυτούς τους πανδημιούντες υπερψωφησματάκηδες .


iii.  Το Σήμερα
Και ερχόμαστε στα σημερινά … εντάξει εντάξει ..όπως ξεκίνησαν πρίν από κάμποσους μήνες.

Το Χρονικό της σημερινής υστερίας
  • Με διαταγή της ΕΕ, εκεί μπαίνοντας καλοκαίρι πέρυσι, περνάνε στα διάφορα κράτη της ΕΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ νόμοι (και στο δικό μας βεβαίως-βεβαίως … τί, εμείς θα λέγαμε όχι ;; )
  • Καλοκαίρι του 2019, προτεραιότητα της Γελαδιστανίας καθίσταται, άμα τη αναλήψει του γκουβέρνου από το Κουλό, ο Αντικαπνιστικός Νόμος … λές και δεν είχαμε κανένα άλλο πρόβλημα … όλα τα είχαμε λύσει ..μόνο εδαύτο ήταν, που μας είχε ξωμείνει !!
  • Ιούλιος 2019 – Fort Detrick στο Maryland, παρουσιάζεται πρόβλημα ασφάλειας στα εργαστήρια  Βιολογικών όπλων … υπάρχουν υπόνοιες ότι έχει γίνει διαρροή, και το CDC διατάζει το κλείσιμό τους στις αρχές Αυγούστου.
  • Αύγουστος-Σεπτέμβριος του 2019, η επιδημία του ηλεκτρονικού τσιγάρου …παγκοσμίως, βεβαίως-βεβαίως.
  • Σεπτέμβριος του 2019, Ιάπωνες επιστρέφουν από την Χαβάη με συμπτώματα Αναπνευστικής Λοίμωξης.
  • 18-27 Οκτωβρίου 2019: Wuhan (Γουχάν) 2019: Οι Στρατιωτικοί Παγκόσμιοι Αγώνες του CISM. Συμμετείχαν 10.000 από 109 χώρες.
  • 18 Οκτωβρίου 2019, Γεγονός-Εκδήλωση 201 (Event 201) άσκηση προσομοίωσης επιδημίας κοροναϊού (nCoV-2019), και που θα είχε λέει ως αποτέλεσμα…65 εκατομμύρια νεκρούς. Υποστηριζόμενη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – και του Big Pharma, που το εκπροσωπούσε το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.
  • Event 201 – 18 Οκτωβρίου 2019, επιπτώσεις προσομοίωσης … κατάρρευση 15% των χρηματοπιστωτικών αγορών. 
  • 17 Νοεμβρίου 2019, η πρώτη αναφερθείσα περίπτωση στο Wuhan, αν και δεν αναγνωρίστηκε εκείνη την στιγμή ως τέτοια !!  
  • 31 Δεκεμβρίου 2019: Οι πρώτες αναφορές από το Wuhan, στην επαρχία Hubei της Κίνας … και όλα μα όλα, ξεκινάνε από ένα και μόνο ένα ξεκάρφωτο περιστατικό της αγοράς του Wuhan!
  • 1η Ιανουαρίου 2020: Ο Κινέζικος υγειονομικός φορέας κλείνει την αγορά χονδρικής πώλησης θαλασσινών Huanan μετά τις διαδόσεις-αναφορές δυτικών ΜΜΕ ότι μάλλον η εκεί πώληση των ζώων ήταν η πηγή του ιού. 
  • 7 Ιανουαρίου 2020: Οι κινεζικές αρχές “εντοπίζουν ένα νέο τύπο κορωνοϊού”  που ονομάστηκε από τον ΠΟΥ nCoV-2019, όπως στην άσκηση προσομοίωσης του WEF.
  • 11 Ιανουαρίου 2020   Wuhan· Ανακοινώνεται ο πρώτος θάνατος από τον κορωνοϊό.
  • 21-24 Ιανουαρίου 2020: Διαβουλεύσεις στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία, υπό την αιγίδα του Συνασπισμού για τις Καινοτομίες στην Ετοιμότητα γιά Επιδημίες (CEPI, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations), για την ανάπτυξη προγράμματος εμβολιασμού. 
  • Το CEPI είναι συναλλαγή WEF & Gates.
  • Εκεί, στο Φόρουμ του Νταβός, ένα βασιλικό σούργελο λέει ότι, αν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει ξανά σε ενσάρκωση, θα ήθελε να ήταν ένας Ιός, που θα καθάριζε την ανθρωπότητα ολόκληρη … Είπατε κάτι ;;
  • 30 Ιανουαρίου 2020: ο Π.Ο.Υ.-WHO κηρύσει παγκόσμια έκτακτη κατάσταση (PHEIC) για την ιογενή αυτή πνευμονία.
  • Αρχές Φεβρουαρίου, το ακρωνύμιο του κοροναϊού αλλάζει από nCoV-2019 σε COVID-19.
  • 28 Φεβρουαρίου 2020: Ανακοινώνεται μαζική εκστρατεία εμβολιασμού από τον ΠΟΥ.
  • Αρχές Μαρτίου 2020: ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα δεσμεύουν 12δις, για σταθεροποίηση των συστημάτων υγείας.
  • 3 Μαρτίου 2020 : Ανακοινώσεις του Κινεζικού τομέα Υγείας, από συνολικά 80.304 περιπτώσεις του COVID-19, ανάρρωσαν 49.856 και πήραν εξιτήρια από τα νοσοκομεία.
  • 7 Μαρτίου 2020 : Κίνα: Η πανδημία έχει σχεδόν τελειώσει, με κυρίως λίγα εισαγόμενα κρούσματα.
  • 11 Μαρτίου ο ΠΟΥ-WHO κηρύσσει Πανδημία. [[Πόσα είπαμε χλαπακιάσαν έκαστον από τα πιδιά ;;]]
  • 13 Μαρ. 2020:  Wuhan-Ουχάν: Οι Γιατροί πετούν τις μάσκες τους και χαμογελούν – Έκλεισαν όλα τα νοσοκομεία για τον κορονοϊό.
  • 13 Μάρτη, τα εδώ σούργελα -ΠΟΡΔΥ και γκουβέρνο-, επιβάλλουν περιορισμό κυκλοφορίας και κλείνουν επιχειρήσεις … και σήμερα στις 22, της πουτάνας το κάγκελο – στόπ στις μετακινήσεις. … Ρε, εδαύτοι δεν ήταν που Γενάρη και Φλεβάρη έλεγαν ότι το γελαδιστάν δεν έχει πρόβλεμα, και ο κορωνοτέτοιος έχει μικρή μεταδοτικότητα και θνησιμότητα ;; … τί διάολο έγινε ξαφνικά, και ανετράπησαν όλα εκείνα, και φτάσαμε στα ΓΕΛΟΙΑ μέτρα περιορισμού μετακίνησης, κλεισίματος επιχειρήσεων, και απαγόρευση μετακινήσεως πρός τα νησιά, με ταυτόχρονη επιβολή ΔΙΑΚΡΙΤΗΣ απόστασης μεταξύ των ατόμων ;; … και από αύριο, 23 του μηνού, προυνό-προυνό όλοι θα κυκλοφορούν με την υπεύθυνη δήλωση του προ-προ-πάππου τους, ότι ΝΑΙ, είναι αυτοί που λέει η ταυτοτέτοια τους, και πάνε σε δουλειά, και όχι για βόλτα … χά χά !!
Δεν αναγράφω τις αναφορές περί της υποτιθέμενης διάδοσης του Ιού COVID-19 και των λογιζόμενων θανάτων στις διάφορες χώρες … διότι τα μαλακοκάναλα φροντίζουν γι’ αυτό … οπότε, μην σπαταλάμε άδικα χώρο και χρόνο.

Η Εξέλιξη της κατάστασης μέχρι σήμερα 22 Μάρτη του 2020
Από την σελίδα του σουργελοΠΟΥ μαθαίνουμε – αντιγράφω :
Coronavirus disease (COVID-19) outbreak situation
Updated : 21 March 2020, 22:38 EET
  • Confirmed cases          – 267,013
  • Confirmed deaths       –   11,201
  • Countries, with cases –        185
Δηλαδή μας λέει ότι από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, μέσα σε τρείς ολόκληρους μήνες έχουμε μόλις και μετά βίας 11 χιλιάδες-κάτι θανάτους.
Από άλλες πηγές, έχουμε :
Σήμερα 22/03 – κρούσματα 308χιλ, θάνατοι 13χιλ.

Και εγώ ρωτάω :
Από πότε μιά υποτιθέμενη ασθένεια, ίωση, κλπ. με ΜΟΝΟ 270 χιλιάδες περιπτώσεις και ΜΟΝΟ 11 χιλιάδες θανάτους, είναι ΠΑΝΔΗΜΙΑ ;;

..πανδημία
11-Μάρτη, αυτό το σούργελο του οηεδα κήρυξε πανδημία … καλά, 2.5 μήνες ξυνότανε, ή περίμενε πρώτα να τ’ αρπάξει;  … ή δεν τα βρίσκανε στο παζάρι ;;
ΠΟΤΕ, γαμώ το καντήλι σας μέσα, και κάτω από ποιές συνθήκες, κηρύσσεται ΠΑΝΔΗΜΙΑ ;;
ΠΟΣΑ αρπάξατε, ρε κουφάλες ;;
Αφήνω στην άκρη το ΕΑΝ υπάρχει η όχι μια τέτοια Ίωση (COVID-19), και το ΕΑΝ είναι σε θέση αυτήν την στιγμή οι Υγειονομικές υπηρεσίες να πούνε με απόλυτη σιγουριά ότι οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ Περιπτώσεις Αναπνευστικών Λοιμώξεων είναι λόγω του συγκεκριμένου Ιού, και πώς και με ποιά διαδικασία και μέσα τις ταυτοποίησαν, και θα πάω να δώσω κάποια άλλα στοιχεία:



Επίσης, διαβάζουμε :
  • ΠΟΥ, οι Θάνατοι από Φυματίωση ανέρχονται ετησίως κοντά στo 1,5 εκατομμύριo και οι νοσούντες κοντά στα 10 μύρια.
  • ΠΟΥ, η εποχική γρίπη προκαλεί 60.000 θανάτους ετησίως στην Ευρώπη.
  • Παρομοίως, στην Γιουζία οι θάνατοι υπολογίζονται μεταξύ 12-60χιλιάδων. (είδατε ακρίβεια ;;)
  • ΠΟΥ και CDC εκτιμούν ότι, έως και 650.000 θάνατοι ετησίως συνδέονται με αναπνευστικές νόσους από εποχική γρίπη.
  • Επίσης, το CDC εκτιμά για την περίοδο 2019-2020 στις ΗΠΑ, σχετικά με τον ιό της Γρίπης-Β, τουλάχιστον 15 εκατομμύρια περιπτώσεις … 140.000 νοσηλείες, και 8.200 θανάτους. 
  • Κίνα – οι θάνατοι από πνευμονία φαίνεται να είναι κοντά στις 300.000 ετησίως.
  • ΠΟΥ, έχουμε γύρω στα 100 μύρια Ιογενείς Λοιμώξεις του Αναπνευστικού, όπου δεν ανιχνεύεται κανένας Ιός.

Τελικά, θα τρελαθούμε τελείως ;;
Όλα αυτά παραπάνω δεν είναι ικανά, ώστε να κηρυχθεί Πανδημία από τον μαλακοΠΟΥ, παρά μόνο για την ΦΟΥΣΚΑ του Κορωναϊού ;;
Για 10 χιλιάδες θανάτους επιβαρυμένων και πασχόντων από διάφορα άλλα νοσήματα, και κατά βάσην υπερηλίκων, ΌΛΑ τα κράτη το ένα μετά το άλλο επιβάλλουν περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας, κλείνοντας επιχειρήσεις και βγάζοντας τον στρατό στους δρόμους, πράγμα που δεν έχει ματαγίνει ποτέ, ούτε κάν σε καιρό πολέμου ;;
Είδατε ποτέ να επικρατεί τέτοια υστερία, και να επιβάλονται τέτοια μέτρα, που επεβλήθησαν τώρα, και μάλιστα για κάτι το οποίο δεν είναι ΚΑΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ;;
ΚΑΤΙ … δεν πάει καλά !! … καθόλου, μα καθόλου καλά !!

Πότε, και τί είναι αυτό, που κάνει κάτι ΕΠΙΔΗΜΙΑ-ΛΙΜΟ ;;
Όταν υπάρχει πέραν του δέοντος-των συνηθισμένων ΕΞΑΡΣΗ Νέου, ή επανεμφανιζόμενου μετά από διάστημα, Μολυσματικού παράγοντος, σε κάποια δεδομένη στιγμή, εξαπλούμενου με πολύ ταχείς ρυθμούς.
ΠΑΝΔΗΜΙΑ, δε, όταν αυτό απλωθεί σε πολύ μεγάλη έκταση, πέραν των στενών ορίων, και εξαπλωθεί σε ολόκληρη Ήπειρο – ή Παγκοσμίως.
Βρίσκουμε ότι, εάν τα εξακριβωμένα κρούσματα Νέου παράγοντος ξεπεράσουν τα 15/100.000, τότε μπορούμε να πούμε ότι έχουμε Επιδημία.
Πού είδατε να συμβαίνει αυτό ;;

Αλλά και εδώ στην Γελαδιστανία, με δέκα-πέντε θανάτους φτάσαμε στο σημείο να επιβάλονται κυριολεκτικά ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΜΕΤΡΑ, συνεπικουρούντος του ιατρικού σώματος ;; αν είναι δυνατόν !! … αλλά, έλα μου ντέ που είναι, και φτάσαμε να το δούμε κι αυτό !! … βέβαια, με τέτοιον λαό, τί άλλο και διαφορετικό θα μπορούσαμε να περιμένουμε ;;
Καλά, για τα γκουβερνοτσόλια δεν υπάρχει καν λόγος συζήτησης – αστοιχείωτα και υπάκουα ζωντόβολα, πειθαρχούντα στα κελεύσματα των στοών και των αφεντάδων τους είναι, οπότε και κάνουν ασυζητητί ό,τι τους πούνε· αλλά, τί στον διάολο γίνεται με το ιατρικό σώμα ;; … τόσο πολύ βούλιαξε στα σκατά, τόσο πολύ αρέσκεται και δαύτο στο γλείψιμο κώλων ;;
Εντάξει, δεν λέω, γνωστή είναι η μαντινάδα … έεε και δεν είναι του ..αέρα :
«… με γιατρό και με παπά … γιατί ο ένας θέλει να πονείς, κι άλλος να πεθάνεις…» 

Κορω-νιός/νέους για Κορω-γέρος/παλιός
Γρήγορα-γρήγορα σπεύσανε ν’ αναγγείλουν ότι ΕΘΕΑΘΗ ιός ..Νέος !!

Καλά, και πώς, ρε παιδιά, το καταφέρατε αυτό ;;
Από πού συνάγεται ότι είναι ΝΕΟΣ ;; … τεχνητός, ή κάποιος μεταλλαγμένος ;;
Επειδή εσείς Τώρα ΕΤΥΧΕ να τον δείτε/βρείτε ;;
Ποιός μας λέει ότι δεν είναι παμπάλαιος ;; … επειδή εσείς δεν τον είχατε δεί … δεν τον ψάχνατε … πάει να πεί ότι δεν υπήρχε, όπως και τόσες άλλες εκατοντάδες ή και χιλιάδες ιοί ;;

Είχατε τα αντιδραστήρια και τον απαιτούμενο χρόνο να ψάξετε παλαιά αποθηκευμένα  δείγματα, και δεν τον βρήκατε πουθενά ;;
ΌΧΙ, δυστυχώς … ούτε τα μέσα, ούτε τον αναγκαίο χρόνο είχατε να κάνετε την έρευνα αυτή, όπως είχε γίνει για ανάλογες περιπτώσεις !! … οπότε, πάρτε και βάλτε στον κώλο σας όλες αυτές τις ανακοινώσεις !!

Ακόμη και αν ο συγκεκριμένος ιός είναι κατασκευασμένος, πάλι δεν είστε σε θέση να ξέρετε μήπως ταυτόχρονα υπάρχει και από φυσικού του, προτού να γίνει πλήρης πολλαπλή έρευνα, και μάλιστα με μεθόδους απόλυτης τυφλότητος ;;
Αρκετά λοιπόν με τις μαλακίες και τα παραμύθια … αρκετά !!

COVID-19  & το μουνί της Χάϊδως
Έχει λέει μεγάλη μεταδοτικότητα-διασπορά και θνησιμότητα !!

Αλήθεια ;; … και από που συνάγεται αυτό ρε λεβέντες της οκάς ;;
Και πρώτα απ’ όλα, πόσες είναι οι περιπτώσεις που ελέγχθησαν εξονυχιστικά, και ΒΡΕΘΗΚΕ, και σε τί φορτίο – και όχι απλά και μόνο ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΕ ο Ιός ;;

Γιατί, γιά να μιλήσεις για απόλυτα ταυτοποιημένη περίπτωση, πρέπει να έχεις βρεί τον Ιό, και μάλιστα σε ικανό Φορτίο, και όχι απλά να έχεις ψυχανεμιστεί και ψυλλιαστεί ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΙΚΑ και επειδή έτσι σου έκατσε ότι ΙΣΩΣΜΟΙΑΖΕΙΜΑΛΛΟΝΣΥΣΧΕΤΙΣΤΙΚΑ φαίνεται … ότι πρέπει να είναι κάτι τέτοιο,  διότι πολλά άλλα μπορεί να προκαλούν ίδια ή και παρόμοια συμπτώματα, αντιδράσεις, ή ακόμα και να δημιουργούν ίδια παράγωγα-αμινοξέα.
Όταν, χωρίς να γίνονται πολλαπλά τέστ (που άλλωστε δεν υπάρχουν αυτήν την στιγμή … καθώς μόλις τώρα γίνεται προσπάθεια) εσείς καταγράφετε και αντιμετωπίζετε όλες τις περιπτώσεις Πνευμονιών και Αναπνευστικής Λοίμωξης σαν περιπτώσεις COVID-19 … πέραν του ότι είναι το πιό ανεύθυνο πράγμα, σίγουρα δεν είναι στοιχείο, και ούτε μπορεί να οδηγήσει πουθενά, ούτε και μπορεί να προσφέρει πραγματικά κάτι.
Άλλωστε για όλες τις ανάλογες μέχρι σήμερα περιπτώσεις, σχεδόν ποτέ δεν μιλούσατε για κατάληξη κάποιου από έναν συγκεκριμένο ιό, αλλά για Πνευμονική ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, η οποία και οδηγούσε στον θάνατο.
Λέτε ότι τα συμπτώματα μπορεί και ποικίλλουν, από κάτι σαν απλό συνάχι (που βεβαίως δεν νοσηλεύονται, και πουθενά δεν έχουν καταγραφεί), μέχρι τα βαρείας μορφής.
Πώς, λοιπόν, διαγιγνώσκετε την ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ;; … βάσει ποίων στοιχείων ;; … γιατί ακόμη και ένα παιδάκι δημοτικού θα ρωτήσει ποιοί και πόσοι είναι οι προσβεβλημένοι από το συγκεκριμένο, ώστε να κάνει την διαίρεση και να βρεί το ποσοστό … εσείς, αφού δεν έχετε τον αριθμό των προσβεβλημένων, πώς και το καταφέρατε ;;
Ούτε και για την σοβαρότητα της περίπτωσης δεν μπορείτε να μιλήσετε, διότι από μόνοι τους τόσοι θάνατοι σε μιά μέρα ή περίοδο πάλι δεν λένε τίποτε, εάν δεν ξέρουμε τον αριθμό των νοσούντων· καθώς επίσης και αν αυτό ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όταν τα άτομα που κατέληξαν έπασχαν από άλλες σοβαρές ασθένειες και επιπλοκές.
Παρομοίως, αφού δεν υπάρχει καταγραφή, δεν μπορείτε να μιλήσετε ούτε για τον λόγο διασποράς-μεταδοτικότητας !! … Σαν πολλή παπάτζα πέφτει !!

Ας δούμε, όμως, τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η Ιταλία (ISS) στις 17/03.
Από αυτούς που κατέληξαν :
  • 99,0% υπέφεραν και από άλλες παθήσεις
  • 48,5% έπασχαν από περισσότερες των τριών παθήσεις
  • 25,6% από δύο
  • 25,1% από μία 
  • 00,8% μόνο … από καμμία άλλη ασθένεια

Παθήσεις
  • 75% είχαν υψηλή πίεση – υπέρταση
  • 35% είχαν διαβήτη
  • 1/3 είχε καρδιαγγειακά νοσήματα – ισχαιμική καρδιοπάθεια

Από ένα δείγμα 2003 καταγραφέντων θανάτων
  • 198 ήταν ηλικίας άνω των 90 ετών
  • 852 ήταν ηλικίας 80-90 ετών
  • 707 ήταν ηλικίας 70-80 ετών
  • 173 ήταν ηλικίας 60-70 ετών
  •   56 ήταν ηλικίας 50-60 ετών
  •   12 ήταν ηλικίας 40-50 ετών
  •     5 ήταν ηλικίας 30-40 ετών


Απόψε ή αύριο, ΕΔΩ παρακατούλια, θα προστεθεί  και η συνέχεια 
…αναμείνατε στο γυαλί σας !!
ίσως υπάρξει και κάποια ένθεση στα παραπάνω !!


ergdhmerg.wordpress.co

7 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ23 Μαρτίου, 2020 11:32

    ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΘΕΡΜΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ.. πριν δύο χρόνια μέσα στην τάξη ενός λυκείου.""μαθήτρια :η κόρη μου είναι στο δεύτερο έτος της ιατρικής. Είναι όμως θλιμμένη κι απογοητευμένη.καθηγητης:γιατί το λες αυτό;μαθήτρια:οι περισσότεροι είναι σαν ψυχοπαθεις, μιλάνε συνέχεια για μεγάλη ζωή και τρέλα τρελά λεφτά.Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο άνθρωπος.Συναδελφος καθηγήτρια της οποίας ο γιος είναι πρωτοετής στο ΠΑΜΑΚ.:έχει:ο γιος μου χρωστάει αρκετά ναι. Αλλά ξέρεις τον πλησίασαν από την ΟΝΕΔκαι του είπαν :Έλα μαζί μας και τα περνάς όλα!Εγώ,ο γράφων,της είπα μην αφήσεις το παιδί στα χέρια τους Ελένη θα το ρίξουν στις στοές και θα το χάσεις.Μ έγραψε στα παλαιά των υποδημάτων της. Σήμερα ο νεαρός είναι πρόεδρος .Μπορείτε να αμφισβητήσετε ελεύθερα τα παραπάνω αλλά είναι αλήθεια.Δεν φταίει το τέρας εργδημεργ. Φταίνε αυτοί που πάνε μαζί του.Το τέρας πάντα τέρας είναι. Όμως όπως έχω καταλήξει στα54χρονια μου....η κοινωνία μας είναι το αποτύπωμα των παιδικών χρόνων του καθένα μας.Ο ρουφιάνος της παρέας είναι ο ρουφιάνος στην δουλειά. Ο μασόνος της παρέαςειναι ο μασόνος της πολιτικής επειδή οι γονείς παρασίτου σαν εις βάρος των διπλανών τους.Τα σκατα είναι η πισίνα στην οποία κολυμπούν γονείς και παιδιά δεκαετίες τώρα. Απλώς τα παιδιά αναπαράγουν την φιλοσοφία της παρτης μου.Πλην κάποιων λίγων εξαιρέσεων. Αυτοί που αποκάλεσε Ο Χριστός "αλάτι της γης".Και η λίγη ποσότητα τους νοστιμευει τους υπόλοιπους. Όταν θα εκλείψει κι τελευταίος "κόκκος από αυτό το αλάτι, τότε γη θα είναι έτοιμη να πυρακτωθει.Με πολλή εκτίμηση προς τον τρόπο σκέψης και σεβασμό στην εντιμότητα της πέννας σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ23 Μαρτίου, 2020 11:38

    ....την εκτίμηση μου στον Παλαιό του οποίου εκ παραδρομής παραπάνω δεν τον περιεβαλα στα συγχαρηκια.Το άρθρο είναι δικό του αλλά ..τέλος πάντων,ηο σεβασμός και η εκτίμηση στα μυαλά και των δύο είναι δεδομένος από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ...ΓΙΑΝΝΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΡΑΚΙ ΔΥΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΤΗΣ ΕΙΠΑ...

    ΥΓ.-1 ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤIO...KANΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΛΕ ΜΑΡΑΚΙ...ΔΗΛΑΔΗ...ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΟ...ΧΑ ΧΑ...

    ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 2020...ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ...
    ΥΓ.-2...ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ 13033...ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ -ΓΑΒ-...ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ SUPER MARKET -ΜΑΜ-...ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ -ΑΧ-...ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ -ΩΧ-...

    ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ...SMS ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 13033 [ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ 13-33 ]...
    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 13...O ΠΑΠΑΣ ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΝ Δ' [ 11.11 ] ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ [ = 5 = 23 = ΠΕΝΤΑΛΦΑ ]...ΤΙΣ 13 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ [ 13 ΣΥΝ 10 = 23 ]...ΤΟΥ 1307 [ = 11 = 23 ]...ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ NASA [ ΑΠΟΛΛΩΝ ] APOLLON-13 ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 13.13 ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ [ = 5 = 23 = ΠΕΝΤΑΛΦΑ ] 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ...ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ [ 13 ] ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ILLUMINATI...ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ MC DONALDS ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 13..


    http://katohika.gr/wp-content/uploads/2017/10/thirteen.jpg.

    CCN = 3 14 14 [ = 3..1..4...1...4 = 13 ]...

    CIA = 3 9 1 [ = 3...9...1 = 13 ]...


    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 33...ΕΙΝΑΙ ENΑΣ ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 3 ΚΑΙ ΤΟ 11 ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 33...ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ [ 33 ] ΕΤΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ...ΕΝΩ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ [ 33 ] ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ [ 33 ] ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ [ ΙΣΡΑΗΛ ] ΔΑΥΙΔ...ΣΤΑ ΛΑΤΕΙΝΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ LVX [ = 50...5...10 = 65 = 11 = 23 ]...ΕΝΩ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΗΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η 11 ΝΟΕΒΡΙΟΥ ΤΙΣ 11.11 ΤΡΙΚΛΙΝΟ 11 [ = 11.11.11 = 33 ]..Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 333 ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΙΑ [ 3 ] ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ...

    https://katohika.gr/katohika/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC/

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/08/blog-post_71.html


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μΠΡΆΒΟ Γιάννη! Καλά έκανες και μάς τα ξαναθύμησες. Σε ευχαριστούμε!

      Διαγραφή