«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς

Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ:  Η παγκόσμια ελίτ των Σατανιστών πνέει τα λοίσθια. Μάλιστα μετά την εκλογή Τραμπ τον Νοέμβριο η Αμερική βάζει πλώρη για Εθνικό Δολλάριο και θα ολοκληρωθεί και η σύλληψη όλης πλέον της συμμορίας του Βαθέος Αμερικανικού Κράτους, που με τα παραρτήματά του σε όλο τον κόσμο, κι εφόσον έχει από το 2018 αποκλειστεί η δυνατότητά του να εξαπολύσει Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο-Αρμαγεδώνα, έριξε πρόσφατα το τελευταίο του χαρτί στο τραπέζι (απέλπιδα προσπάθεια) με μια πανδημία-φούσκα. Τα περί συρρίκνωσης και σταδιακής του εξόντωσης από Δυνάμεις Δικαίου που δρουν διακριτικά για να μην τρομάξουν την Ανθρωπότητα, τα έχουμε ξαναπεί στο ιστολόγιό μας. Η Ρίτα και ο Αριστόμαχος, στην πρώτη γραμμή επίσης, αφύπνισης και ανασύνταξής μας, εφόσον διαπίστωσαν τις προθέσεις του ιστολογίου. Συνέβαλαν σημαντικά στο να συνειδητοποιήσω ότι δεν είμαι μόνος μου στη νέα αυτή οπτική των πραγμάτων, για την οποία στο παραπέντε δεν έτυχε να με περιθωριοποιήσουν άλλα πατριωτικά ιστολόγια που δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τις αντιφατικές μου ενέργειες, και συνεχίζουν άθελά τους να προσφέρουν υπηρεσίες στο σύστημα. Οι παιδοβιαστές νεοταξίτες παίζουν πια μπάλλα εδώ και καιρό μόνο στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε πια καλά και όλους τους πρωθυπουργούς που τούς υπηρετούν μέσω των εντολών που παίρνουν από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ο καθένας παίρνει τις εντολές του κατά καιρούς, για διάφορα θέματα. Να, η τελευταία μαριονέτα τους στην Ελλάδα, ο Κούλης, πήρε προσφάτως την εντολή να μάς κλειδώσει στα σπίτια μας για να φτιάξει ανενόχλητος τα ισλαμικά χωριά στην ενδοχώρα, με 10.000 λάθρο που φέρνει πρωί μεσημέρι βράδυ, "στη ζούλα", με πλοία, φουσκωτά, αεροπλάνα, μεταγωγικά και ό,τι μπορεί να φανταστείς. Πάρτε μια γεύση εδώ. Στους Qanons έχουμε ξαναναφερθεί εδώ. Για το Event 201 περιηγηθείτε εδώ. Στην συνέχεια, ο αγαπητός Μποτίλιας θα σάς τα κάνει πλακάκια με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Εμείς εδώ στον Διόδοτο, θα επανέλθουμε πάνω στο θέμα εντός κάποιων ωρών, με μία μετάφραση που θα κάνουμε σε ξένο δημοσίευμα, που αποδεικνύει πώς ο "κορωνοϊός τους".. μπορεί άμεσα να θεωρηθεί και ως "δώρο" στα δικά μας χέρια, για να τούς τελειώσουμε!



ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ






Στην βιντεοσκόπιση που ακολουθεί η παρουσίαση γίνεται στην Γερμανική γλώσσα, το κείμενο που προβάλλεται όμως είναι στα Αγγλικά:




1. Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ
 
Διαπιστώνοντας, ότι η ενημέρωση στην Ελλάδα είναι ελάχιστα ενημερωμένη, σχετικά με πολύ σημαντικά ζητήματα, που αφορούν την έντεχνα προωθούμενη ψύχωση και τον πανικό σχετικά με την τρέχουσα επιδημική κρίση, αποφάσισα να προβώ σε αυτήν την ανάρτηση. Παραθέτοντας μια σειρά στοιχεία, τα οποία κατακλύζουν στην κυριολεξία εδώ και ερκετές ημέρες τις σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης τού Γερμανικο9ύ διαδικτύου. Όσο αφορά το κενό ενημέρωσης στην Ελλάδα δεν αναφέρομαι κυρίως στον κατ' αποκοπήν ρόλο παραπληροφόρησης, που έχει ανατεθεί τστα μέσα μαζικής αποβλακώσεως, αλλά κυρίως σε εκείνες τις διαδικτυακές σελίδες, οι οποίες αυτοπροσδιορίζονται ως εναλλακτική ενημέρωση και πατριωτικός χώρος. 

Όπως διαπίστωσα το προηγούμενο διάστημα από την εκδήλωση τής επιδημικής κρίσης, αυτός ο χώρος δεν έπραξε τίποτε περισσότερο, από το να αναπαράγη την κρατική προπαγάνδα επί τού θέματος, ρίχνοντας μάλιστα εντόνως και νερό στο μύλο τών σχεδιαδιασμών τής τεχνητής προπαγάνδας περί πανδημίας, κάνοντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, ότι δεν λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό τής εξαπλώσεως τού κορωνοιού. Με αυτόν τον τρόπο συνέβαλλαν στην νομιμοποίηση έναντι τής κοινής γνώμης την λήψη βάναυσων και υπερβολικών διοικητικών μέτρων από το κατεστημένο (δεδομένου ότι πρόσθετα ουσιαστικά υγειονομικά μέτρα είναι αδύνατον να λάβη αυτό, με τον καθιμαγμό που έχει καταδικάσει το σύστημα περίθαλψης στην Ελλάδα βάσει ξένων εντολών) οι οποίες ωθούν με γεωμετρική ταχύτητα στην καταβαράθρωση τής ήδη διαλυμένης οικονομίας και στην εξάρθρωση τών υπολοιπόμενων πολιτικών ελευθεριών. Δεν αμφιβάλλω, ότι οι προθέσεις τών περισσότερων καλοθελητών, που καταπιάνονται με το καθήκον τής εναλλακτικής ενημέρωσης στα σάιτ που αυτοπροσδιορίζονται ως πατριωτικά, είναι αγνές και ανιδιοτελείς και οπωσδήποτε υπό αυτήν την έννοια είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Πλην όμως, οι σχέσεις, που διέπουν την πλειοψηφία αυτών τών ακτιβιστών με την επιστήμη τών επιστημών τής συνομωσιολογίας, είναι στην καλύτερη περίπτωση ελλειπείς, ώσε διστυχώς να αδυνατούν να λειτουργήσουν στις πλείστες τών περιπτώσεων παραγωγικά. Συμφώνως προς την προσωπική – ηλίθια εφόσον επιθυμείτε – εκτίμησή μου στις πλέον ευαίσθητες τών περιπτώσεων, που συνιστούν και τις πλέον επικίνδυνες κλιμακώσεις τού συστήματος των σατανολατρών, οι παρεμβάσεις αυτού τού χώρου βρίσκονται εκτός θέματος, με αποτέλεσμα τελικώς να αναπαράγουν ακουσίως με κοπυπαστική νοοτροπία την διοχετευόμενη παραπληροφόρηση. 

Εντός αυτών τών πλαισίων, για όποιον επισκοπεί στοιχειωδώς έστω τις άνωθεν περιοχές τής λαγουδότρυπας, είναι αναπόφευκτο η δημόσια να εκφορά του να επιφέρη εντάσεις και προστριβές με την πλειοψηφία αυτού τού χώρου. Επειδή το αναγκαίο ξεκαθάρισμα δεν είναι δυνατόν να επιτευχθή με αναρτησιακή τσουγκράνα, αλλά απαιτείται συγγραφική μπολντόζα, αποφάσισα για ένα διάστημα να αποσυρθώ από την εκπόνηση αναρτήσεων. 

Με στόχο την συστηματική προσπόρευση θεωρητικού υλικού και την μελέτη, ώστε δημιουργώντας συνθήκες, εντός τών οποίων μπορώ να επιβιώσω με ασκητική επάρκεια, να επανέλθω, με κύρια ενασχόληση πλέον την πλέον χρήσιμη, αλλά και πλέον απαιτητική επιστήμη τών επιστημών, που είναι η συνομωσιολογία. Ευρισκόμενος στο κατώφλι αυτής τής φάσεως και ενώ σκόπευα να προτάξω άλλη θεματολογία, δεν μπορώ να σωπάσω πλέον μπροστά στον καταιγισμό τών γογονότων, που έθεσε σε κίνηση η συνομωσία τού κορωνοιού. Μια συνομωσία διττής υφής, όπως θα καταδείξω στην συνέχεια. Δεδομένου, ότι στα πλαίσιά της δεν έδρασαν παρασκηνιακώς, κλιμακώνοντας παρεμβάσεις τεράστιου εύρους, μόνον οι δυνάμεις τού σκότους, αλλά - λίαν ευτυχώς - και κάποιες δυνάμεις τεραστείας ισχύως, οι οποίες απεργάζονται την απελευθέρωση τής ανθρωπότητος από τα δεσμά τών σατανολατρών.

Καθ' όλη την διάρκεια τών διαδικτυακών μου παρεμβάσεων, υπήρξαν και καποιοι ιστολόγοι, που κατανοούν το πνεύμα των γραφομμένων μου και με συνέδραμαν ανελλειπώς. Προς αυτούς εκφράζω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη.
Με αυτά που προηγούνται και ακολουθούν, δεν εννοώ, ότι θα πρέπη να υπάρξη καθησυχασμός έναντι στην σημαντική εξάπλωση τής επιδημία, που εκτιλύσσεται με την έντεχνη διάδωση τού κορωνοϊού από σατανολατρικά κυκλώματα. Οπωσδήποτε απαιτείται άκρα επαγρύπνηση. Πλην όμως – επειδή δεν πρόκειται στο ελάχιστο περί πανδημίας – αλλά περί εντέχνως κλιμακούμενης επιδημείας – με ταυτόχρονη έξαρση τής σκόπιμης καλλιέργειας πανικού, η επαγρύπνησή μας δεν πρέι να περιορίζεται – η ακόμη και να εστιάζεται κυρίως – σε μέτρα υγειινής. Αλλά πρώτιστα να κατευθύνεται ενάντια σε αυτούς, οι οποίοι με την συγκεκριμένη μεθόδευση αποσκοπούν στην διάλυση τής παγκόσμιας οικονομίας, με στόχο την συγκάλυψη τού αναπόφευκτου επερχόμενου οικονομικού κραχ, που οι ίδιοι κλιμάκωσαν, την κατάργηση τού ρευστού χρήματος, την πλήρη εξόντωση τής μεσαίας τάξεως και τον αποπληθυσμό με δηλητηριώδη εμβόλια.

  1.  EVENT 201: Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ
Στις 18 Οκτωμβρίου 1919 πραγματοποιήθηκε το λεγόμενο το EVENT 201 στο ξενοδοχείο “The Pierre“ τής Νέας Υόρκης, ως “ΑΣΚΗΣΗ / ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”, από το πανεπιστήμιο JOHN HOPKINS, το ίδρυμα τού ανθρωποχασάπη Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος δήλωσε επανειλλημένα τον στόχο του για αποπληθυσμό μέσω θανατηφόρων ιών (όπως και ο αλητάμπουρας σύζυγος τής βρυκολακόγριας ελισάβετ, η οποία φέρει την ίδια κορώνα με τον ιό) και άλλους οργανισμούς, που ελέγχονται από απάνθρωπα παλιοτόμαρα.
 
Εδώ ο σύνδεσμος:

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/media-advisory.html

Όπως δήλωσαν οι εν λόγω βρυκόλακες:
 
The JohnsHopkins Center for Health Security, in collaboration with the World EconomicForum and the Bill& Melinda Gates Foundation, is hosting Event 201, a 3.5-hour multimedia pandemic simulation involving 16 leaders of global businesses, governments and public health on Friday, Oct. 18, 8:45 a.m.-12:30 p.m., in New York City. Live observation of Event 201 is by invitation and media is welcome. The Center for Health Security is part of the Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.
The world has seen a growing number of epidemic events in recent years—approximately 200 annually. A large global pandemic (such as an Event 201) would be disruptive to health, economies, and society. Recent economic studies show that pandemics could be the cause of an average annual economic loss of 0.7% of global GDP—or $570 billion.
While the public sector is the front line of defence against pandemics, most of the resources and capabilities exist in the private sector. Like the Center’s previous preparedness exercises—CladeXDarkWinter, and AtlanticStormEvent 201 participants will work through the complex policy, ethical, financial and political challenges they would face were a serious health crisis to reach pandemic levels. This will be a unique pandemic exercise to engage industry leaders with governments and the pandemic response community.
 
Μεταξύ τών συνέδρων ήσαν μεταξύ άλλων και οι:
 
SofiaBorges, Senior Vice President, UN Foundation
ChrisElias, President, Global Development division, Bill & Melinda Gates Foundation
AvrilHaines, Former Deputy Director, Central Intelligence Agency; Former Deputy National Security Advisor
EduardoMartinez, President, The UPS Foundation
 
Τον τελευταίο αλητάμπουρα τού ιδρύματος τής εταιρείας αποστολής πακέτων UPS αναφέρω για ειδικό λόγο:
 
Κατά την διάρκεια τών πρόσφατων τεσσάρων ημερών μού απεστάλησαν δυο πακέτα με διαφορά δύο ημερών της μιας αποστολής από την άλλη, τα οποία ουδέποτε είχα παραγκείλει. Από περιέργεια άνοιξα το πρώτο - όχι όμως και το νάυλον αεροστεγές περιτύλιγμα, που περιείχε την προφανώς κινεζικής παραγωγής ζακέτα – πιθήκι, καθ' ότι δεν τυγχάνω τόσο αφελής. Η κάρτα αποστολής ανέφερε ένα αποστολέα χωρίς κποινοποίηση τηλεφώνου. Αυτό που αναφέρετο ήταν μόνο μια διεύθυνση e-mail. Καθίσταται προφανές, ότι η εν λόγω εικονική “επιχείρηση” έχει έδρα κάπου στις Σεϋχέλες, ή στην ζούγκλα του Αμαζονίου. Το δεύτερο πακέτο αρνήθηκα να το παλάβω. Όταν ο υπάλληλος κτύπησε το κουδούνι και ανήγγειλε το πακέτο, ρώτησα ποιος είναι ο αποστολέας. Αυτός μου απάντησε, ότι δεν γνωρίζει σχετικά. Τού είπα λοιπόν να ξεκουμπιστή το δυνατόν γρηγορότερο πριν κατέβω και τον βάλλω να φάη το πακέτο. Τότε αυτός κτύπησε άλλο κουδούνι και εισήλθε στην πολυκατοικία. Την περιαγραφή αυτή για ευνοήτους λόγους διακόπτω εδώ.
Όπως ενημερώθηκα από προσκείμενα πρόσωπα, παρόμοια δέματα έχουν αποσταλεί και σε άλλους.
Είναι αυτονόητο, ότι στα πλαίσια τής συνωμοσίας τού κορωνοϊού το σκουλίκι της UPS συμμετείχε στο κόλπο, με στόχο την τεχνητή διάδωση τού ιού. Η εν λόγω διαδικασία συνιστά στοχευμένη επίθεση για επιβολή όχι μόνον ισχυρής σωματικής βλάβης, αλλά και εντέχου εξοντώσεως με εγκλεισμό σε στρατόπεδο αναλόγου "περιποιήσεως". Προφανέστατα τυγχάνω ένας από αυτούς, που τα καθίκια τής συνομωσίας προγραμμάτισαν να με εντάξουν στις εξαναγκαστικές καραντίνες. Όμως εδώ είμαστε κουφάλες.

Πρόκειται εμφανώς για ένα συνέδριο με συμμετοχή ανθρωποχασάπηδων τού υποκαταστήματος Ροκφέλερ, που φιλάρεσκα ονομάζεται "ΟΗΕ", μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοχρηματιστές στα πρόθυρα τής χρεωκοπίας, μεγαλοσκοταδιστές των μαζικών μέσων (NBC), πρώην μεγαλοστελέχη τής CIA και NSA (στις οποίες έβαλαν γερό νυστέρι αποκαθαρίσματος από βαθοκρατικά μιάσματα οι Q Anon μέσω τής Administration Trump) ,μεγαλοκρατικούς συντονιστές κρίσεων (επι το ορθότερον διοργανωτές διεθνών κρίσεων), Δρ. Φράνκενστάιν "γιατρούς" αλά μένγκελε και πακετάδες για την διάδωση τής τεχνητής χλεμπόνας, που δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να διοργανώσουν, αλλά και να προαναγγείλουν με την πρακτική τής πλήρους παραλήσεως μπροστά στην σοκαριστική εικόνα μιας αποκρουστικής - αλλά ενδιαμέσως ξεδοντιασμένης από τον Πούτιν και την Σταλινική Ομάδα - δήθεν παντοδύναμης μέδουσας.


   3. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΟΥΣΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ" ΚΑΙ ΡΕΛΑΝΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ

   Ο εξαπόλυση φόβου εφαρμόσθηκε ανέκαθεν ως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος από το κατεστημένο για την χειραγώγηση τών μαζών. Και όπου δεν έπιανε η προπαγάνδα, έπεπτε ράβδος. Το πάγιο χαρακτηριστικό τών τεράτων είναι η αποκρουστική όψη τους. Το δεύτερο τέχνασμα που εφαρμόζεται ειναι η εν κρυπτώ κλιμάκωση τών ενεργούμενών τους. Εκεί που οι ήρωες έκοβαν ένα από τα κεφάλια τού τέρατος, ξεφύτρωναν στην συνέχεια δύο, μέσω τής εν κρυπτώ διασπάρσεως τών συνωμοτικών πυρήνων τής σατανολατρείας σε μικρότερες και περισσότερες υποομάδες. Μονίμως βαθιά στον πάγο φυλαγμένοι, μακρυά από το φώς, στα άδυτα τών τεσσάρων συγκοινωνούτων δοχείων, που αποτελούνται από το βαθύ κράτος, τις μυητικές εταιρείς, την εγκληματικότητα και τούς συντονίζοντες τούς μηχανισμούς κοινωνικής διαφθοράς. Στην επιφένεια έπρεπε να παρεμβαίνουν διεκπεραιωτικά μόνον τα ενεργούμενά τους: Εγκληματίες, αδρώς αμοιβόμενοι αχθοφόροι στα μαζικά μέσα αποβλακώσεως, ντηλέρια ναρκωτικών, μεγαλομαστρωποί, κομματικές προκλητικές λινάτσες ελαίω κληρονομικού δικαιώματος, μεγαλοεπενδυτές ναρκόπλοιων και μανατζαρίσματος τής ποδοσφαιροποιήσεως του εγκεφαλικού ωχετού, συντονιστές τών λεσχών ελτζιμπιτάδων, μεγαλοεμετικές οικωλόγριες εμάντσες με κύρια ενασχόληση την μαύρη μαγεία, οικοκώλοι προπαγάνδας ψευδούς σημαίας, με δυο λόγια αυτοί, που αποκαλούνται από την πλέμπα και συναφείς ταγούς "καλή κοινωνία". Από τα παρασκήνεια κινούν τα νήματα αυτών εδώ και χιλιετίες τα ίδια και τα ίδια κυκλώματα: Κρόνεια ιερατεία, με κύριο μέλημα την παιδοφιλία και τα τελετουργικά αίματος, με στόχο την παροχή ενέργειας στούς ευρισκόμενους εν σήψει εκπεσσόντες τριβόλους, δια τους οποίους ισχύει το "ουκ έστιν τόπος εν τω ουρανώ, που στήναι", καθότι τούς καίει η κοσμική ακτινοβολία.
   
Τα τριβόλια θεωρούν την ανθρώπότητα κοτέτσι, για την άντληση αίματος και κρέατος, επιχειρούντες με χίλια τεχνάσματα την αποκτήνωση τού ανθρωπίνου είδους. Στούς υπηρέτες τους εμφανίζονται μέσω τής καταναλώσεως τού παραισθησιογόνου διμεθιλτρυπταμίνη, το οποίο ευρίσκεται στο ανθρώπινο αίμα, αφού προηγουμένως το θύμα έχει υποστεί ισχυρή υπερένταση, μέσω βασανιστηρίων ή υπέρμετρης σεξουαλικής πρακτικής στην περιοχή τού πρωκτού. Η εν λόγω αδρεναλίνη, πέραν τών παραισθησιογόνων ιδιοτήτων της, είναι ταυτοχρόνως και η ισχυρότερη τών ναρκωτικών ουσιών, με την παροχή τεχνητών αισθημάτων ακραίας ευχαριστήσεως στους καταναλωτές. Επί πλέον υπόσχονται στους υπηρέτες τους την παροχή αθανασίας, εφόσον αυτοί μετατραπούν σε βρυκόλακες, τουτέστιν αιμοπότες, ενώσω ακόμη αυτοί εβρίσκονται εν ζωή. Την  απάτη αυτών τών υποσχέσεων έχω αναλύσει σε προηγούμενες αναρτήσεις.
   
Θεωρείται αυτά που καταθέτω υπερβολικά;
   
Τότε ανοίξτε την πρώτη Απριλίου τις τηλεοράσρεις σας, για να τα ακούσετε από στόματος Ντόναλντ Τραμπ. Όπως μεταδίδεται στα δυο πρώτα βίντεο τής αναρτήσεως, από την πρώτη μέχρι την δεκάτη Απριλίου θα πέσει το διαδίκτυο, ενώσω οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφονικοί σταθμοί θα έχουν σταματήσει να μεταδίδουν. Θα έχει ανασταλεί και η έκδοση τών εφημερίδων.
   Στους δέκτες τηλεοράσεως θα εμφανίζεται αποκλειστικά ο Ντόλαντ Τραμπ και ιθύνοντες των Q ANON, οι οποίοι θα ενημερώνουν για τα εγκλήματα τών σατανολατρών και την σύλληψη πλείστων όσων μιασμάτων τού βαθέους κράτους, που απεργάζοντο τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπως και για την επερχόμενη αδυσόπητη καταδίκη τους.
   Στην Γερμανία έχουν καταφθάσει εκατοντάδες άρματα και χιλιάδες στρατιώτες από τις ΗΠΑ για την αποκατάσταση του καθεστώτος τών συμμάχων, την απομάκρυνση τής "πολιτικής" λινάτσας τού καροτσάκια και τών συνενόχων τους, την διάλυση του εκτρώματος της ΕΟΚ, την κατάργηση τού συφιλιδικού ευρώ και την πάταξη τών εξεγέρσεων που έχει σχεδιαστεί με τζιχάντια και τα σκυλολόγια τού σόρος.
   Ταυτοχρόνως μια δύναμη, αποτελούμενη από μισό εκατομμύριο άψογα εκπαιδευμένους Ρώσους στρατιώτες έχει ετοιμαστεί να επέμβη με βάση το ισχύον συμμαχικό δίκαιο, εάν αυτό χρειαστεί.
 
 
Συνεχίζεται...

bostopel.blogspot.com 

 

11 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !
    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ !
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ !
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !:
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΑΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ ,ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΗΤΑΝ.
    ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΩ :ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ .
    ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΝΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΧΟΛΗ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ....ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ,ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΔΑΜΟΚΛΕΙΑ ΣΠΑΘΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΑΣ.
    ΚΟΠΡΕΣ...ΜΙΑΝΑΤΕ ,ΥΒΡΙΣΑΤΕ ,ΧΛΕΥΑΣΑΤΕ ,ΒΛΑΣΘΗΜΗΣΑΤΕ ΠΑΝ ΙΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΣΙΟΝ.
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ :
    ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ;
    ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ;
    ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΤΙ ΑΠΑΤΗ ,ΤΙ ΚΑΘΗΚΙΑ ,ΤΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΥΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΞΑΝΑ :
    ΟΙ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ.
    ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ.ΤΩΡΑ ,ΤΟΥΣ ΓΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.
    ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ....ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΛΘΕ ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΔΟΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΑΣ ΧΕΝΡΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ !
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΟ ΦΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.
    ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΤΑΣΗ.
    ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΑΤΕ.
    ΓΗΙΝΑ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ....ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΟΦΙΔΟΙ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΨΟΥΛΕΣ.
    ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ;
    ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα όταν ο Trump έκοβε βόλτες με τον Epstein,το έκανε για να ξεμπροστιάσει τους παιδεραστές;Τουλάχιστον για μια δεκαετία τα πήγαιναν μια χαρά μέχρι το 2011 όπου ο Trump έδιωξε τον Epstein απ'το Mar-a-Lago

    https://nypost.com/2019/07/09/trump-barred-jeffrey-epstein-from-mar-a-lago-over-sex-assault-court-docs/

    https://www.newsweek.com/jeffrey-epstein-lolita-express-bill-clinton-flight-logs-1448367
    https://www.theguardian.com/us-news/2019/aug/10/jeffrey-epstein-trump-clinton-friends

    Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.Όποιος δε βγάζει κιχ για μια συγκεκριμένη θρησκεία(AIPAC,kushner κλπ) μάλλον είναι χωμένος στα ίδια σκατά.Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' αυτη την αιμοποτικη παρεα εχουν εξαερωθει οι Ροκφελερ και Σορος και επονται οι υπολοιποι. Πιστεψαν οτι μπορουν να κυριαρχησουν της γης αλλα δεν ειχαν ρωτησει τον Παναγαθον εαν μπορουν να του παρουν το οικοπεδο.Υβρις, μεγιστη Υβρις.

    Τωρα εχουν κληθει να περασουν απο το ταμειο.

    https://uploads.disquscdn.com/images/2c0e049df00536473b831ca4ee794db8b853e2aa7c876b38dd22d4b485eba9f6.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΝ ΜΠΟΤΊΛΙΑ!

    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ,

    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΟΘΗ.
    ΑΥΤΟΙ;ΟΙ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ Η ΓΑΒΡΙΗΛ.ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΏΣ.

    ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΕΙΜΕΘΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΈΝΟΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΟΥ Χ Files ,ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ;
    ΦΙΔΟΣΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ BLACKWATER/ACADEMY;ΣΚΟΤΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ.

    ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ-ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ X files ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΆΛΛΕΥΜΑ; - ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ Β +ΡΟΜΆ/ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ/ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ/ΤΣΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΚΑΛΙ,ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Μαρτίου, 2020 20:08

      ΜΠΡΆΒΟ ΡΊΤΑ ΓΙΆ ΤΌ ΣΧΌΛΙΌ ΣΟΥ. ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟ. ΚΑΊ ΓΙΆ ΝΆ ΣΈ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΩ, ΌΠΩΣ ΛΈΕΙ ΚΑΊ ΣΤΉΝ ΚΑΙΝΉ ΔΙΑΘΉΚΗ,"ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΤΆ ΠΝΕΎΜΑΤΑ, ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΌΝ ΘΕΌ". ΓΙΑΤΊ Ό ΔΑΊΜΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΆ ΠΆΡΕΙ ΤΉΝ ΜΟΡΦΉ ΑΓΓΈΛΟΥ ΦΩΤΌΣ. ΠΑΛΙΌ ΤΌ ΚΌΛΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΑΙΏΝΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΆΝΑΝΕ ΤΉΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΚΑΊ ΣΈ ΑΡΧΑΊΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎΣ.
      ΜΉΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΟΤΙ ΟΊ ΔΑΊΜΟΝΕΣ, ΈΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΧΙΛΙΕΤΗΡΊΔΩΝ, ΑΦΟΎ ΠΡΛΙΝ ΤΉΝ ΠΤΏΣΗ ΤΟΥΣ, ΖΟΎΣΑΝ ΚΟΝΤΆ ΜΈ ΤΌΝ ΘΕΌ.
      ΚΑΊ ΠΆΛΙ ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΆ ΤΉΝ ΟΞΥΔΈΡΚΕΙΆ ΣΟΥ.

      ΧΑΊΡΕ ΓΕΝΝΑΊΑ ΨΥΧΉ!!!!

      Διαγραφή
  5. Μποτίλια Στο Πέλαγος23 Μαρτίου, 2020 22:23

    Αγαπητέ Διόδοτε,

    θερμά ευχαριστώ για την αναδημοσίευση τού κειμένου.

    Επίτρεψέμου να επανέλθω σύντομα σε μιά διαφωνία, που προέκυψε μεταξύ μας στο παρελθόν για συγκεκριμένο ζήτημα:
    Κατ' αρχήν το δικαίωμα στην διαφωνία είναι αυτονόητο και αναφέρετο. Η άλλη άποψη ωφείλουμε να γίνεται σεβαστή, να την επιδιώκουμε και να την θεωρούμε αυτό που ακριβώς είναι: Βάση διαλόγου και ζύμωσης. Δυο άνθρωποι δεν είναι ούτε δυνατόν, αλλά ούτε και θεμιτό να συμφωνούν στα πάντα. Στο ζήτημα που προέκυψε, η άποψή σου ήταν παρόμοια με αυτήν που εκπροσώπησε στην συντριπτική του πλειοψηφία ο πατριωτικός χώρος στο διαδίκτυο. Αντιθέτως, με την άποψη που εκπροσώπησα, βρέθηκα σχετικά μοναχός. Νομίζω, ότι γνωρίζεις καλώς την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σου και στην προσφορά σου, μια και γνωριζόμαστε καλά.
    Επίσης γνωρίζεις, ότι γενικά κάθε άλλο παρά επιχειρώ να περάσω ιδεολογική μπούρκα στους φίλους μου. Η έρευνα οδηγεί μοιραία συχνά σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, η ορθότητα τών οποίων δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη στο χρόνο. Άρα κάθε είδους ισχυρογνωμοσύνη, πέραν τού ότι συνιστά αγένεια, είναι άκρως αντιπαραγωγική για όποιον ψάχνει. Διότι τον αποστερεί από την πλέον χρήσιμη διαδικασία στην επίρρωση τών συμπαρασμάτων του, που είναι η κριτική τών άλλων. Ειδικά, όταν αυτή προέρχεται από τους καλούς του φίλους και συνοδοιπόρους, με τούς οποίους υφίσταται συμφωνία σε πάρα πολλά βασικά θέματα. Γενικώς νομίζω, ότι έχει καταστεί ορατό ενδιαμέσως, ότι ο πρώτος που προσπαθώ να κρατάω αποστάσεις, είναι ο εαυτός μου. Κάθε άλλη πρακτική οδηγεί σε εσωτερικό μπετόν, το οποίο βαθμηδόν μωραίνει.
    Για ποιο λόγο λοιπόν, στο συγκεκριμένο ζήτημα επέλλεξα να σε στυλιτεύσω με ιδιαίτερη σκληρότητα, στο βαθμό άλλωστε που δεν έκανες κάτι διαφορετικό, από το να προβάλης μια άποψη, που κυριάρχησε στην συντριπτική πλειοψηφία;
    Αγαπητέ Διόδοτε, όποιος αγαπάει παιδεύει. Η εκτίμησή μου απέναντί σου είναι τέτοια, που μου δημιουργεί την προσμονή να ανέρχεσαι πάνω από το πλήθος. Βεβαίως, αυτό πρέπει να γίνεται με αποδεκτό τρόπο. Για ποιον λόγο λοιπόν χρησιμοποίησα γυαλόχαρτο απέναντι σε μια περιοχή που θεώρησα θαμπή, με στόχο να αποκατασταθεί αυτό που εγώ θεώρώ λάμψη; Η γρατζουνιές τραυματίζουν. Και σε μια τέτοια περίπτωση πονάμε και οι δύο.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μποτίλια Στο Πέλαγος23 Μαρτίου, 2020 22:24

    Συνέχεια...

    Όμως θα πρέπει να κατανούμε, ότι ο στόχος που υπηρετούμε κείται εξ ορισμού υπερ άνω τών προσώπων μας. Αναφορικά με την συγκεκριμένη διαφωνία έχουμε από την μια μεριά τις γρατζουνιές, από την άλλη την θανάτωση ενός ανθρώπου. Κάποιοι εξόντωσαν φυσικά ένα άνθρωπο, για κάποιες αιτίες και με κάποιο τρόπο. Ούτε εγώ, ούτε εσύ όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ακριβείς συνθήκες, που διέπουν το συγκεκριμένο γεγονός διεξοδικά. Ενημερωθήκαμε εμμέσως από μαρτυρίες άλλων. Η συγκέντρωση ανθρώπων στο σημείο τής θανατώσεως έλαβε χώρα, εφ' όσον είχαν συμβεί ήδη μια σειρά σημαντικά γεγονότα. Επίσης μια πιθανή προϊστορία αυτής τής διαδικασίας μπορεί να είναι γνωστή μόνον σε αυτούς που συμμετείχαν άμεσα. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επαρκώς τις συγκεκριμένες συνθήκες που έλαβε χώρα η θανάτωση, ώστε να δικαιούμεθα να αποφανθούμε για την δικαιπραξία τής αφαίρεσης μιας ανθρώπινης ζωής. Για ποιον λόγο να προσθέσουμε και εμείς σε μια φυσική θανάτωση το διαδικτυακό μας λιθαράκι; Το πληκτρολόγιο είναι ισχυρότατο όπλο και η χρήση του πρέπει να γίνεται με σύνεση και φειδώ. Η βία μπορεί να εξασκείται έργω, λόγω ή διανοία. Το τελευταίο είναι για μάς το κυριότερο. Εάν δεν δομήσουμε την διάνοιά μας με άψογο τρόπο δεν θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ως κοινωνικοί ακτιβιστές.
    Είτε το θέλουμε, είτε όχι, κάποια στιγμή θα κληθούμε να δαγκώσουμε γερά, με στόχο την αποκατάσταση τής δικαιωσύνης και την προστασία τού κοινωνικού σώματος. Άρα ωφείλουμε να επισκοπούμε με αυστηρό τρόπο την βία που χειριζόμαστε, ώστε αυτή να γίνεται κοινωνικά αποδεκτή. Εμείς κρινόμασστε με άλλα, πιο αυστηρά μέτρα. Αυτά τα μέτρα, έστω κι αν ακόμη τα τηρούμε, δεν επαρκεί να βρίσκονται σε κάποιον κώδικα έξω από εμάς. Εμείς καλούμεθα να καθορίσουμε τι αποτελεί μέτρο και τι όχι, ενσαρκώνοντας την ουσία τους. Αντιμαχόμενοι την τυραννία, δεν αναιρούμε μόνον την απάνθρωπη αυθαιρεσία, αλλά αναδεικνύουμε ταυτοχρόνως εδώ και τώρα τρόπους και αξίες, στην βάση τών οποίων θα λειτουργήση αύριο μια ελεύθερη κοινωνία. Όταν η ουσία μας συνιστά το μέτρον και το μέτρον συνιστά την ουσία μας, τότε όσοι μάς αμφισβητούν, αμφισβητούν την σύνεση και την λογική. Η λάμψη μας πρέπει να ακτινοβολεί βαθιά ακόμη και μέσα στο στρατόπεδο τών αντιπάλων. Διότι δεν είναι όλοι κατάμαυροι. Στα πλαίσια τών κοινωνικών συγκρούσεων διαμορφώνονται συγκροτήματα δυνάμεων, που δεν είναι ενιαία. Υπάρχουν διαφοροποιήσεις και αποχρώσεις. Και ο δικός μας ρόλος δεν είναι να χωρίσουμε την κοινωνία σε αμνούς και ερίφια, αλλά να ενώσουμε την κοινωνία ενάντια στην μικρή μειοψηφία, που υπηρετεί εν γνώσει της το θηρίο.
    Αυτό έλλειπε να έχω πρόβλημα επειδή προβάλλεις κάποια κείμενά μου, ή επειδή στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Όμως το ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράζεται πάντοτε μόνον με χαμόγελα και επαίνους. Προσπάθησα να μεταδώσω ένα ερέθισμα. Εφόσον το θεωρείς παραγωγικό, κράτησέ το. Εάν το θεωρείς άχρηστο ή επιζήμιο, πέταξέ το. Στο κάτω κάτω μπορεί εγώ να έκανα λάθος, άνθρωποι είμαστε όλοι, με περιορισμένη ατομική κρίση. Όμως ένα δεν μπορεί να μού αμφισβητηθή: Ότι αγαπώ τούς φίλους μου και ότι προσπαθώ να προστατεύω τούς συμμάχους μου (βάσει όσων μπορώ να καταλαβαίνω, που δεν είναι πάρα πολλά) έστω κι εάν θέτω την αποδοχή μου απέναντί τους σε διακινδύνευση. Διότι ο σύμμαχος είναι ιερός και αποτελεί τον άλλο μας εαυτό στην σύνθεση τού συλλογικού μας είναι. Μόνοι μας είμαστε χαμένοι. ΜΟΝΟΝ ΜΑΖΙ - ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση,

      ήσουν κατανοητότατος και χαίρομαι που επεσήμανες ότι και οι συγκρούσεις (εκλαμβάνοντάς τες ως έναν υπερθετικό βαθμό των διαφωνιών, όπως τις ανέφερες εσύ) χτίζουν συχνά κάστρα φιλίας και ουσιωδέστερους κώδικες στρατηγικής μεταξύ συμπολεμιστών, σε μια πιο ενιαία ομάδα κρούσης για τον αναμενόμενο εχθρό.
      Την στιγμή αυτή που μιλάμε βέβαια, ο εχθρός έχει ήδη κάνει την κίνησή του και νιώθει ικανοποίηση από τα πλήγματα που δημιούργησε. Μόνο που παραβλέπει σκοπίμως, για να μην γίνει ευρέως αντιληπτό, ότι κάποιοι γνωρίζουμε πως οι επιθέσεις του είναι εσπευσμένες κινήσεις με τραγικά λάθη στην απέλπιδά του προσπάθεια να μην πάει όλη του η ατζέντα στον κάλαθο των αχρήστων.
      ΜΟΝΟΝ ΜΑΖΙ - ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ - ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΡΟΝΟ
      https://twitter.com/Jordan_Sather_/status/1241826345111277568
      Μέσα από την αίσθηση του γραμμικού χρόνου φαίνεται φυσικό οι έννοιες να υπόκεινται σε νοηματικές μετατοπίσεις. κατ'αυτό το αξίωμα και ο Πόλεμος είναι διαφορετικός τώρα. Συμμετέχουμε ήδη και εκτελούμε όσο γίνεται πιο αποδοτικά αυτό που πάντα γνωρίζαμε επί χιλιάδες χρόνια, ούτως ή άλλως. Κι ίσως διανύουμε στάδιο αποκαταστάσεως αλήθειας και δικαίου, συμπαντικού πλέον μεγέθους. Δεν αστειεύομαι.

      Χαίρε φίλε μου!

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΨΥΧΗ...

    ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΆΙΤ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

    ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΑΓΓΕΛΟΥΣ".

    "AS YOU DISCOVER SERPENTS ARE ANGELS AND YOUR ANGELS ARE DEMONS"....

    www.missionignition.net/blue/bluelament.php

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΟΥΣ ΕΙΜΕΘΑ ΕΥΓΝΏΜΟΝΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΗΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ, ΞΕΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΉ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΒΑΣΗ ΣΕ Β.ΑΦΡΙΚΗ ,ΔΥΤ.ΑΦΡΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ.Ε;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΕΛΙΤΣΕΣ.

    https://www.pronews.gr/ygeia/860846_perierges-apagoreyseis-kyklofories-se-algeria-kai-soydan-horis-na-ehoyn-kroysmata-kai

    ΜΟΝΟΝ...ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΙΡΛΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΔΙΜΕΤΡΟΣ ΡΩΣΣΟΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΦΟΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ;
    ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

    ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;ΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΜΗΧΑΝΑ;

    https://www.diadrastika. com/2019/10/machi-gia-ti-gi-ontotites-aoratos-kosmo.html

    https://www.diadrastika.com/2019/10/niki-foteinon-dynameon-anthropotita.html

    ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ WIOLAWA ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΓΗΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ!!!
    ΧΟΝΤΡΟΦΟΛΙΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΡΚ-ΟΓΛΟΥ=ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΜΑΤΙ ΟΦΕΩΣ ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΨΑΧΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ.ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΣΟΥΠ!ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!

    https://www.diadrastika.com/2012/09/photoshop.html

    ΟΙ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ BELLATRIX KI EKEI ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΜΟ,ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΑΥΤΟ....
    ΠΩΣ ΛΕΜΕ;BEATRIX ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ;ΒΕ(LL)ATRIX=ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ.ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ WIOLAWA ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΛΙΔΑ;ΤΣΑΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    https://www.diadrastika.com/2015/10/oi-apostates-tou-drakontos.html

    https://www.diadrastika.com/2012/12/blog-post_2304-2.html

    Η ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ(Β')

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ...ΚΑΛΗ

    ΜΕΛΕΤΗ=ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΑΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή