«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Stefan Molyneux: Σκέψεις για τον κορωνοϊό, την Κίνα και το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής.

Σχόλιο Διόδοτου: 2 λεπτά λόγος, όμως αρκετός για να πεις «Ουάου!». Θιασώτης του λευκού εθνικισμού ο Μόλινιου, γεννημένος στην Ιρλανδία, παντρεμένος με Ελληνίδα.






αναρτημένο, μεταφρασμένο, από τον Επίκροτο

7 σχόλια:

  1. Πανικόβλητο σιωνιστικό απόβρασμα κατάλληλο για ταφή σε υπόνομο ο STEFAN MOLYNEUX. Ασκενάζι Χαζάρος που το παίζει 'αντι-ελίτ' όπως πολλοί άλλοι Ασκενάζι ψευτο-Ιουδαίοι σιωνιστές. Το ομολογεί μόνος του εδώ: https://www.bitchute.com/video/86TM4Rm7lIXq/

    Όπως όλοι οι σιωνιστές και όλοι οι ψευτο-μασώνοι είναι έντρομος γιατί ξέρει ότι σύντομα ο κόσμος του θα σβυστεί από την επέλαση της νέας παγκόσμιας ιησουϊτικής ηγετικής τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραγική διαπίστωση το βίντεο αυτό περί της καταγωγής του. Δεν το ήξερα. Κρίμα και θεωρούσα τα τελευταία χρόνια ότι είναι αυθεντικός αντισιωνιστής, εθνικιστής, πολέμιος της μεταναστευτικής πολιτικής της παγκοσμιοποίησης.
      Ώρα είναι να μάθω τίποτα περίεργο και για τον Πολ Τζόζεφ Γουάτσον. Γιατί έχω δει αρκετά βίντεο του και έχει τόσο πάθος.
      Δεν παύουν πάντως τα δύο λεπτά του βίντεο του Μόλινιου να αποτελούν έναν περίτεχνο και συνταρακτικό λόγο, από όποιον κι αν είχε εκφωνηθεί.

      Διαγραφή
  2. Ένας φίλος γράφει ένα σενάριο επηρεασμένος από τα τωρινά γεγονότα, δήθεν ότι μας κάνουν κάπιταλ κοντρόλ επίτηδες, για να πεθάνουν όσοι δεν έχουν κάρτες και να χρεωθούν στις δεκο και εφορίες, έτσι μετά θα μεταφέρουν μέσα στις ιδιοκτησίες τους μετανάστες από κάθε χοτ σποτ και τους αντάρτες τους στέλνουν με φουσκωτά σε ερημονήσια, χοτ σποτ και αλλού, στα μοναστήρια επιβάλλονται οι οικουμενιστές και οι αιρετικοί, διώκουν τους σωστούς μοναχούς και μοναχές, και αρπάζουν τις περιουσίες όπου και να ανήκουν. Είναι πολύ καλό σενάριο ίσως καλύτερο από το 1984 ή τον θαυμαστό καινούριο κόσμο… μακάρι να περάσει η φουρτούνα του ιού και να επανέλθουν όλα στο φυσιολογικό! Εχει χάπι έντ με τους αληθινούς Ελληνες και πιστούς και κυρίως με νέους ιερείς και αρχιερείς που δίνουν το αίμα τους για το ποίμνιο και δεν βλέπουν την εκκλησία του Υψίστου ως θέατρο ή μπουζουκτσίδικο με πίστες και μικρόφωνα , ας μην χάσουμε την ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου, υπάρχει ένα αρχικό σημείο αναφοράς. Είναι απόλυτο και εντοπίζεται σε όλες τις θρησκείες: ο καλός άνθρωπος δεν γεννιέται στον κόσμο αυτό με τον προορισμό να εντοπίζει ακαριαία την κάθε αθλιότητα και το κάθε καταχθόνιο σχέδιο που ο Σατανάς και τα όργανά του επινοούν. Δεν είναι λάθος σου να μην ξέρεις τι γίνεται στην άλλη άκρη της Γης. Δεν σώζονται οι άνθρωποι από αυτό. Σώζονται από τα καλά έργα, την καθαρή ψυχή, την ηθική ζωή και την Πίστη. Κι ο Ιωάννης Χρυσόστομος εξαπατήθηκε από τους Ωριγενιστές που κρύβονταν πίσω από τον 'Άγιο' Κασσιανό. Εκείνος εμφανιζόταν ακόμη ως 'χριστιανός'. Αργότερα όμως ο Βενέδικτος της Νουρσία εξέδωσε τους 'κανόνες' του που δεν αποτελούν ακριβώς χριστιανική πίστη και ακόμη αργότερα συστάθηκαν στο Μόντε Κασίνο οι Βενεδικτίνοι που απλά φέρουν το όνομά του (δεν ήταν αυτός ο ιδρυτής τους). Αυτοί ήταν οι μαύροι μοναχοί που έκαναν αντιπολίτευση στην κωνσταντινουπολίτικη πλευρά της Ρώμης και τους διορισμένους από τον Ιουστινιανό (και τους διαδόχους του) Πάπες της Ρώμης έως το 752 όταν με την βοήθεια των Σατανιστών Φράγκων έδιωξαν τους Κωνσταντινουπολίτες Πάπες της Ρώμης. Αυτών συνέχεια είναι οι Ιησουΐτες που είναι η πιο σατανική και αντίχριστη μυστική οργάνωση του κόσμου.

    Αλλά δεν είναι καθήκον του κάθε Χριστιανού να ξέρει όλα αυτά. Ο Παΐαιος αν και ζων άγιος μπορεί να γνώριζε πολύ λίγα για την ανομία των Παπών.

    Το ίδιο και για τον εκ λόγω κύριο. Όταν προ ετών τον άκουσα για πρώτη φορά, κάτι μου μύρισε άσχημα. Πως από το τίποτα άπέκτησε τόσους ακροατές; Πως και γιατί νοιάζεται να υπερασπίζεται τα δικαιώματα τόσων πολλών και για δεκάδες σκλαβωμένα έθνη στην Αφρική και στην Ασία δεν λέει κουβέντα; Γιατί δεν υπερασπίζεται τους Φουρ του Νταρφούρ, τους Μπέτζα του Ανατολικού Σουδάν, τους Σιντάμα και τους Ορόμο της Αβησσυνίας, τους Χαντραμωτίτες και τους Μάχρι της Νότιας Υεμένης ή τους Μπαλούτς του Πακιστάν και τους Δραβίδες της ψευτο-Ινδίας; Προφανώς γιατί δεν πήρε αυτές τις εντολές. Λίγο ψάξιμο και εντόπισα τι κρθβόταν πίσω του!

    Τώρα τα λόγια του είναι βέβαια αληθινά όπως λες αλλά είναι στην ουσία τα λόγια ενός Ασκενάζι Χαζάρου που ξέρει ότι ο κόσμος του και τα όνειρά του (δηλαδή εκείνα του Τρότσκι) πρόκειται σύντομα να σαρωθούν. Τρέμουν όλοι οι σιωνιστές και οι ψευτο-μασώνοι από το ιησουϊτικό τσουνάμι που έρχεται.

    Τώρα, για τον Γουάτσον και πλείστους όσους άλλους, καλύτερα να μη μιλήσω.

    Οι τραπεζίτες έλεγχαν το περιθωριακό απόβρασμα Λένιν, συνεπώς οι τραπεζίτες πληρώνουν τον όποιο αντι-γκλομπαλιστή κάνουν οι ίδιο γνωστό και φημισμένο.

    Αλήθεια, δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι με τα όσα αξιόλογα γράφεις θα έπρεπε ΤΑ ΝΕΑ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να σε κάνουν γνωστό ως πατριώτη μπλόγκερ? Γιατί δεν γίνεται αυτό; Γιατί δεν είσαι δικός 'τους' - των σιωνιστών, των ψευτομασώνων η των ιησουϊτών.

    Φήμη στον λέρικο κόσμο σημαίνει μεγάλη λέρα.

    Και μην στεναχωριέσαι. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη κι εύκολα εξαπατώνται. Κι οι αγωνιστές του 1821 εξαπατήθηκαν από τους Κωλέττη και Μαυροκορδάτο!

    Νάσαι πάντα καλά, γερός, δυνατός, υγιής και έτοιμος για το επόμενο, πολύ χειρότερο χτύπημα που είναι σε απόσταση ελαχίστων εβδομάδων! Μετά τα αεροπλάνα, η Ρωσσία αρχίζει σταδιακά να σταματάει και τα τραίνα εντός της χώρας. Χμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κε Νίκο,

      δεν θα σού κρύψω τί μού συνέβη σήμερα.
      Πριν από 80 λεπτά περίπου έβαλα την ανάρτηση με το ΦΕΚ για τα ισλαμικά χωριά χωριά που θα εγκαταστήσουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Κι όπως πάντα, ξαναέριξα μια ματιά στο εισαγωγικό μου σημείωμα μήπως έχει κάποιο φραστικό ή ορθογραφικό λάθος. Και τότε συνέβη..
      Ξέσπασα για αρκετή ώρα σε γοερά κλάματα.
      Έκλαιγα από ΝΤΡΟΠΗ! Ντροπή απέναντι στην πατρίδα μου και σε ήρωες σαν τον Παπαφλέσσα. Ντροπή που εκείνοι δεν υπολόγιζαν τίποτα, την στιγμή που εμένα ένας μασώνος με έχει κλείσει στο σπίτι μου με την απειλή 150 ευρώ που δεν μού περισσεύουν.
      Ντροπή που τώρα φέρομαι σαν ανήμπορος, γιατί αν έβγαινα μόνος μου, πρόσωπο με πρόσωπο και επωνύμως, να αναμετρηθώ με τον πρώτο εχθρό, που είναι οι προδότες, ..θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία και απόσυρσή μου από έναν μαζικότερο μελλοντικό αγώνα που ίσως θα ήμουν απαραίτητος.
      Αλλά κι αυτό το ελάχιστο ελαφρυντικό δεν θα μπορούσε να με απαλλάξει από το αίσθημα της ντροπής, γιατί το νιώθω: Η Ελλάς της καρδιάς μου φωνάζει προς το μέρος μου: ΒΟΗΘΕΙΑ!
      Μην μού λες λοιπόν ωραία λόγια του στυλ "να με έκαναν κάποιοι γνωστό ως αυθεντικό πατριώτη μπλόγκερ". Γιατί αυτό δεν φτάνει. Περιμένω πώς και πώς να βρεθώ σε αληθινές μάχες για την Ελευθερία. Κι αυτό για την ώρα.. κάποιοι μού το στερούν ολότελα, με πρωτοφανή επιστημονικό τρόπο.

      Εύχομαι τα καλύτερα και για εσάς και την οικογένειά σας. και κυρίως σάς ευχαριστώ που μέσα στις πολυποίκιλες δραστηριότητές σας στο Ναϊρόμπι, ο νους σας βρίσκεται ανελλιπώς στην Ελλάδα.

      Χρόνια Πολλά!
      Ζήτω η 25η Μαρτίου!

      Διαγραφή
  4. https://en.wikipedia.org/wiki/John_Cassian

    https://en.wikipedia.org/wiki/Benedict_of_Nursia

    https://en.wikipedia.org/wiki/Benedictines

    https://en.wikipedia.org/wiki/Monte_Cassino

    https://en.wikipedia.org/wiki/Rule_of_Saint_Benedict

    https://en.wikipedia.org/wiki/Origen

    https://en.wikipedia.org/wiki/Ignatius_of_Loyola

    https://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Maria_de_Montserrat_Abbey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ....

    https://www.edhq.org

    Earth Defense Headquarters

    ΠΑΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ Η ΤΖΟ ΑΝΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙΤΣΑ.ΚΟΥΚΛΑ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΡΑΠΤΟΡ ΕΤΣΙ; ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ.ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ/ΓΚΟΓΙΜ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ.ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/Η ΣΟΥ.ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ Ο ΠΑΡΚΣ....

    ΤΙΤΛΟΣ:ALIEN ABDUCTEE SIMON PARKES PART 2

    https://m.youtube.com/watch?v=ktoniDee4qs

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΕΩΣ ΣΑΣ,

    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ....ΟΠΛΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ.

    ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.ΣΩΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή