«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Εταιρικός φυλετισμός και η εξέλιξη του κορόιδου

γράφει ο Marco de Sade

Σημείωση Διόδοτου: Δεν συνιστάται για αναγνώστες με επηυξημένες εκκλησιαστικές ευαισθησίες. 




3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9020



Νωρίς στον τάφο μπήκατε
Χέστες, απολειφάδια
Σαύρες σας τρώνε την ψυχή
Και το μυαλό κουνάβια.
Απάτη-κοροϊδοϊός
Μασονική κολόνια
Χύσια-ειδήσεις σας κερνούν
Και σας γλεντούν τελώνια.
Ζόμπι ψοφήστε άμεσα
Τ’ αρχίδια μη μου σπάτε
Χαρτιά υγείας είσαστε
Στον καμπινέ θα πάτε.
(Από την συλλογή «Μπαμπά μη βήχεις»)
 
Για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα όχι απλά να παρακολουθώ αλλά να είμαι ο πρωταγωνιστής σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Κάτι σαν εκείνο το «I am Legend» με τον Γουίλ Σμιθ.  Μόνος στην πόλη να ψάχνω επιζώντες και με τους μεταλλαγμένους να καραδοκούν μέσα στα σιωπηλά κτίρια για να μου την πέσουν.

Σας προειδοποιούσα από καιρό για την εγγύτητα του πέους. Αρκετοί από τους αναγνώστες είναι αλήθεια ότι με τιμούσαν και με τιμούν με τον σεβασμό και την φιλία τους. Άλλοι απλά χλεύαζαν και περνούσαν ευχάριστα την ώρα τους (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν). Η συντριπτική πλειοψηφία απέρριπτε χωρίς να διαβάσει γιατί δήθεν την ενοχλούσε το χύδην φορτίο της γλώσσας.
  

Τώρα που το σκατό λέρωσε τους είρωνες, τους εγκάθετους και τους μη-μου-άπτου, είναι περιττό να τους ρωτήσω πώς αισθάνονται. Όχι γιατί τους λυπάμαι -άλλωστε το παρόν ιστολόγιο φημίζεται για την έλλειψη ελέους- αλλά γιατί τα βάσανά τους μόλις ξεκίνησαν.

Σχεδόν όλοι αναμένουν ότι με την λήξη της επίσημης «καραντίνας» οι πορνοζωές τους, έστω και σιγά-σιγά, θα επανέλθουν στην προηγούμενη κατάσταση…

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…



Το άλλο με τον πουτσαρά τον Τοτό το ξέρετε;
ΚΟΤΕΣ…
ΓΙΔΙΑ…
ΠΡΟΒΑΤΑ…
ΜΟΥΣΚΑΡΟΙ…
ΖΩΝΤΑ ΖΩΑ και ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ…
…ακόμα να πάρετε πρέφα πού σας πάνε;
Από το 9012 αυτά τα εμπριμέ κουραδάκια που βάζετε κάθε τόσο στο Κιναιδοβούλιο, σας υπόσχονται «ανάπτυξη». Δεν υποψιαστήκατε τίποτα που κάθε χρόνο βουλιάζετε όλο και πιο βαθιά στο βόθρο;


Αγαπητοί μου μπαμπουίνοι, η μόνη «ανάπτυξη» που θα δείτε εγγυημένα θα είναι η ανάπτυξη του σφιγκτήρα σας σε διάμετρο για να χωρέσει το υπερμεγέθες πέος που λέγαμε.
Είστε πραγματικά τόσο βλαμμένοι;

Έχετε καεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να πιστεύετε ΑΡΧΙΔΙΕΣ;

Νομίζετε ότι εκείνοι που διέθεσαν τόσο χρήμα, τόσο κόπο και τόση επιρροή για να στήσουν σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο αυτή την υπερμηχανή θα σας αφήσουν έτσι απλά να επανέλθετε στο χαζοχαρούμενο πριν;
«Είναι παγκόσμια οικονομική αρπαχτή», λένε κάποιοι πανηλίθιοι... «Οι ΗΠΑ το προκάλεσαν για να μηδενίσουν το χρέος τους»… «Θα κάνει restart η οικονομία»... «Εμείς εδωπέρα θα υπογράψουμε ακόμα ένα μνημόνιο και θα είμαστε ΟΚ»…
Μοιάζουν με την μουνάρα που έχει αιχμαλωτιστεί από μια συμμορία ψυχοπαθών βασανιστών δολοφόνων και τους λέει: «’Ντάξει παιδιά, θα σας κάνω μια πίπα και θα με αφήσετε να φύγω».

Άντε τώρα να εξηγήσεις σε πανεπιστημιακά τούβλα και καταρτισμένους μπετόβλακες ότι αυτοί που βρίσκονται πίσω από την Εγκληματική Υπερδομή κατέχουν τα πάντα. Ότι όλο το χρήμα είναι δικό τους και δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου οι πενταροδεκάρες του λαουτζίκου. Ότι οι μιαρές υπάρξεις τους τρέφονται με τρόμο και με επιθανάτια αγωνία. Ότι αντλούν ηδονή μονάχα από το ξεζούμισμα αλλοφρόνων ψυχών.
Αυτήν την φρικιαστική λεπτομέρεια, το βλακωδέστερο τμήμα του πόπολου την έχει διαισθανθεί πλήρως. Επειδή διανοητικά βρίσκεται κοντύτερα στα ζώα, έχει αναγνωρίσει τον κίνδυνο από ένστικτο χωρίς να μπορεί να τον δει ή να τον κατανοήσει. Γι αυτό έχει κλειδαμπαρωθεί στις τρύπες του τρέμοντας. Δεν είναι ο κοροϊδοϊός αυτό που τους φοβίζει και έχουν κρυφτεί όλοι σαν τα ποντίκια. Είναι γιατί αφουγκράζονται το σούρσιμο του τεράστιου ερπετού που τους πλησιάζει.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:
Είναι εδώ και μερικά χρόνια που όλα τα είδη παρασιτικών ανθρωπο-εντόμων που κάνουν παρκούρ στα παγκόσμια σύνορα έχουν αρχίσει να ονειρεύονται παραδείσους αρμέγματος και λεηλασίας σε βάρος των λευκών ιθαγενών. Μοχθηρά και εγκληματικά βιορομπότ εγκαταλείπουν άρον-άρον τους βόθρους μέσα στους οποίους δίκαια αποσυντίθονταν και αναζητούν φρέσκους και λειτουργικούς οργανισμούς να προσκολληθούν. 

Είναι φως-φανάρι ότι όλα αυτά τα κάκιστης ποιότητας ορκ και οι γυφτόδουλοι νομάδες δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρουν σε μια έστω και μέτρια ανεπτυγμένη κοινωνία.  Τα μυαλά τους είναι σκατοχυλός, τα σώματά τους άρρωστα και οι ψυχές τους ξεραμένα κουράδια. Το μεταλλαγμένο κρέας τους δεν το πλησιάζουν ούτε λιμοκτονούσες ύαινες.

Το ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον κωλοπλανήτη κάποιοι το έχουμε καταλάβει εδώ και κάμποσο καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα να το βιώσετε και όσοι από σας τους υπόλοιπους μέχρι στιγμής ασχολιόσασταν με τα κάμπριο, τα μπουζούκια και το κλωτσόμπαλο και κάνατε μεγαλοπρεπώς τις πάπιες. 

Η ζωανθρωπότητα δεν χωρίστηκε μόνη της σε φυλές.  Ούτε ο Homo Sapiens με το μόλις 210.000 χρόνων βιογραφικό του πρόλαβε να διασπαστεί σε τόσες φάρες και υποασκέρια.  Το πώς οι 4 βασικές «φυλές», η λευκή, η μαύρη, η κίτρινη και η ημίσκουρη, εξελίχθηκαν από ουρακοτάγκους σε sapiens την ίδια στιγμή (διατηρώντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους) παραμένει μυστήριο.  Κανείς ανθρωπολόγος δεν έχει τολμήσει να αγγίξει την ουσία του ερωτήματος.  Όλοι ψάχνουν να βρουν τον χαμένο κρίκο μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου, το Άγιο Δισκοπότηρο της ζωανθρωπολογίας.  Με απόλυτη βεβαιότητα μπορώ να σας πω ότι δεν θα τον βρουν ποτέ, γιατί απλά δεν υπάρχει.

Το ότι είμαστε γονιδιακά όμοιοι με τα πιθηκο-ξαδερφάκια μας σε ποσοστό 97-98 % είναι αλήθεια. Εφόσον έχουμε υπόλειμμα ουράς στον κόκκυγα, ιατροδικαστικά είμαστε ένοχοι.  Όμως δεν είμαστε πίθηκοι.  Τι να έγινε άραγε και ξεσοΐσαμε; Φάγαμε μήπως τον απαγορευμένο καρπό και αρχίσαμε να λύνουμε εξισώσεις;  Ούτε ψωραλέος σκυλάραπας δεν την τρώει πλέον αυτήν την μάντολα. Εδώ έχει πέσει γενετική μηχανική του κερατά και άγριο γονιδιακό κωλομπάρεμα.

  
Αν όμως εμείς γίναμε άνθρωποι, γιατί οι υπόλοιποι πίθηκοι έμειναν κωλοπίθηκοι; Πάρτε όποιους γουστάρετε από δαύτους. Ό,τι στοίχημα θέλετε, μετά από 1 εκατομμύριο χρόνια, πάλι κωλοπίθηκες θα είναι. Εκτός και αν κάποιος τους κωλομπαρέψει τα γονίδια.

Ο πλήρης διασυρμός της δαρβινικής θεωρίας στο τμήμα της εξελίξεως των ειδών οφείλεται στην παταγώδη αποτυχία της να επιχειρηματολογήσει πειστικά για το «εξελικτικό άλμα». Όχι για το πώς ο μεγαλόδων εξελίχθηκε σε καρχαρία αλλά για το πώς η ανεγκέφαλη μαϊμού μεταλλάχθηκε σε κατασκευαστή διαστημοπλοίων. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, κάποιοι πιθηκάνθρωποι του σήμερα δεν απέχουν και πολύ από τις μαϊμούδες.

Κοντολογίς ούτε καν η εξαφάνιση του νεαντερτάλιου ζωανθρώπου (και των άλλων πιθηκομούρικων κλάδων) δεν μπορεί να τεκμηριωθεί επαρκώς.  Κανονικά θα έπρεπε να έχουν απομείνει μερικοί από δαύτους σε ανεξερεύνητα τμήματα του πλανήτη. Κι όμως στις ζούγκλες του Βόρνεο και της Βραζιλίας οι απομονωμένες φυλές που ανακαλύπτονται για πρώτη φορά είναι ως εκ θαύματος όλες Sapiens! Σαν να βγήκε κάποτε μια παγκόσμια σκούπα (πες κατακλυσμός) και να σάρωσε όλα τα αποτυχημένα προηγούμενα μοντέλα ζωανθρωποειδών. 

Η μόνη «εξελικτική» θεωρία που μπορεί κάπως να σταθεί λογικά είναι η της άνωθεν παρέμβασης. Αυτό που ομολογούν λίγο-πολύ όλες οι θρησκείες κλεβοντας και αντιγράφοντας τις αρχαιότερές τους μυθολογίες: Ο Θεός έβαλε το χέρι του ή ακόμα χειρότερα τον πούτσο του στο DNA μας.

Έχουμε 2 μελέτες περίπτωσης που ενισχύουν την θεωρία του θεϊκού κωλομπαρέματος:
Α) Ο σκύλος.  Αυτή η κατά τα άλλα συμπαθής τετράποδη κουραδομηχανή δεν υπήρχε πουθενά στην φύση ούτε είχε τόσα είδη όσα έχει στις μέρες μας. Είναι η πιο ξεκάθαρη περίπτωση μετάλλαξης και μάλιστα με ήπιες μεθόδους.  Ο άνθρωπος πήρε δείγματα από τον λύκο και έφτιαξε το σκυλόσογο κατά παραγγελία όσον αφορά τα σωματικά προσόντα. Αν είχε την τεχνολογία να πειράξει και το μυαλό του, οι σκύλοι σήμερα θα παρουσίαζαν αθλητικές και μουσικές εκπομπές καλύτερα από τους δίποδους κρετίνους παρουσιαστές.
Β) Οι μεταλλαγμένοι χοντροί και χοντρές.  Μέσα σε λιγότερο από 40 χρόνια με εργαλείο τις μαργαρίνες, τα γαριδάκια και τα σκουπιδοφαγητά, οι κανονικοί άνθρωποι αντικαταστάθηκαν από κοπάδια μπαζοάχρηστων κινούμενων ζελέδων.  Αυτή η ντροπή της εξέλιξης, δηλαδή τα όντα που ζουν μόνο για να τρώνε και να χέζουν, αποτελούν προϊόν εργαστηριακής διαστροφής. Το παράδοξο είναι ότι οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως …κανονικούς.  Μάλιστα καταφέρνουν να επιβιώνουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο στην σημερινή μπαλοτσο-κοινωνία η οποία επιδοτεί και προστατεύει όλα τα παρασιτικά είδη, πράγμα που δεν είχε συμβεί έως τώρα σε καμία ιστορική περίοδο.  
Κάποιοι ημιμαθείς άσχετοι βρίζουν τον Προμηθέα ότι φταίει ΚΑΙ γι αυτό. Καλά κάνουν και τον βρίζουν. Ο Προμηθέας φταίει που τους κατέβασε από τα δέντρα. Έπρεπε να τους αφήσει ΖΩΑ, να κρέμονται από τα κλαδιά και να τρώνε κοτσάνια και ξυλοκέρατα.
…Εξέλιξη των όντων, ειδιστικές θεωρίες, γονιδιακοί συλλογισμοί…Τι μας χρειάζονται όλα αυτά τώρα που μας δαγκώνει ο κρονοϊός;

Θα σας πω: από την παγκόσμια σύρραξη που ξεκίνησε ήδη, κανείς μας δεν θα μείνει ανέγγιχτος. Αντικειμενικά η γνώση της προϊστορίας των φυλετικών διαχωρισμών θα κάνει ευκολότερη την λήψη αποφάσεων και την υπερπήδηση των σκατοεβραιοχριστιανικής προελεύσεως δισταγμών.  

Ευτυχώς φτάσαμε στο χρονικό σημείο όπου τα διάφορα είδη έχουν αρχίσει να τροφοδοτούνται με την μεγάλη αλήθεια που οι κατασκευαστές τους τους απέκρυπταν επί χιλιετίες: δεν υπάρχει καμία ενότητα στο ζωανθρώπινο γένος. Οι 4 βασικές «φυλές» του προέρχονται από διαφορετικά γενετικά πειράματα πάνω στο ίδιο είδος πιθήκου. Πιθανότατα τούτη η ταλαίπωρη οικογένεια μαλλιαρών τετράχειρων δεν είναι καν ιθαγενής αλλά μεταφέρθηκε εδώ από κάποιον άλλο φτωχογαλαξία. Είτε μας αρέσει είτε όχι, είμαστε βιομηχανικά προϊόντα διαφορετικών εταιρειών. Σαν γελάδια μας αμόλησαν σ’ αυτό εδώ το λιβάδι να αυγατίσουμε και τώρα ήρθε η ώρα για το μεγάλο μάζεμα, το μαρκάρισμα, την πώληση και το σφάξιμο.
Ως εκ τούτου δεν υφίσταται καμία «κοινή» μοίρα, κανένα «συνεργασιακό» πρότυπο, κανείς «ανεκτικός» διακανονισμός. Τα είδη είναι καθ’ εικόνα και ομοίωση των κατασκευαστών τους: ανταγωνιστικά μεταξύ τους και ανελέητα, δίχως όρους και δίχως καλοσύνες. Ζουν και συμπεριφέρονται ως μονομάχοι στο Κολοσσαίο. Ο νικητής κυριαρχεί εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του.
Το ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο να χωνέψετε αυτή την απλή αλήθεια μετά από αιώνες εβραιοτρωγλοδυτικού τρόπου σκέψης. Μόνο μερικοί από τους πρωτεργάτες του Εθνικοσοσιαλισμού όπως ο Ρόζενμπεργκ είχαν καταφέρει να συλλάβουν σε αχνές γραμμές το ύψιστο νόημα της φυλετικής διαφοροποίησης.  Φυσικά η μοναδική συνεισφορά των πατατοφάγων στην λύση του μυστηρίου που μας περιβάλλει χάθηκε όταν η ιδεολογία εκχυδαΐστηκε από τους υπερκόσμιους εξουσιαστές για να αποδοθεί ως δόλωμα στις βλαχοτευτονικές μάζες.
Αν εγκαταλείψουμε την άχρηστη εθνικοσοσιαληστρική ιδεοκαρικατούρα και πάμε πίσω στην αυθεντική αρχαία εκδοχή του εθνοφυλετισμού, δηλαδή το «πας μη Έλλην βάρβαρος», το νόημα αναδύεται και πάλι ξεκάθαρο. 


Στους κλασικούς χρόνους οι απόγονοι του Προμηθέα έχουν τόσο ενστικτωδώς όσο και επιστημολογικώς συναίσθηση της γονιδιακής τους μοναδικότητας και υπεροχής. Παρά τις άοκνες σκοταδιστικές προσπάθειες του τιτανόδουλου ιερατείου, η πλειοψηφία των αρχαίων Ελλήνων γνωρίζει με σαφήνεια τις διαφορές της από τα αφροασιατικά κακέκτυπα του Sapiens.  Μπορεί στην ερπετοψωλοχυμένη Αθήνα το ύπουλο ανακάτεμα των κοπροφυλών να ευδοκιμεί (όπως συμβαίνει και σήμερα), όμως στην Σπάρτη και στις υπόλοιπες μικρές πόλεις οι ερπετικοί εισβολείς λεπιδιάζονται και ξεμαγαρίζουν συστηματικά. 
Οι απόπειρες των δρακονιανών συφιλοφτυσμάτων να εμπλουτίσουν τον σκουπιδογονιδιακό τους χάρτη με εξέχοντα στοιχεία γιγαντώνονται με την εμφάνιση του Χριστιανισμού και του Μωαμεθανισμού.  Και οι δύο αυτές διεθνιστικές πουτανοπαραλλαγές του Ιουδαϊσμού αναλαμβάνουν να σβήσουν τα ίχνη της επέμβασης του Μέγα Παίκτη στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Για αρκετούς αιώνες, καίγοντας ανθρώπους και χειρόγραφα καταφέρνουν να παραπλανήσουν το πόπολο σε αναζητήσεις μελλοντικών ανταμοιβών και παρθενούχων spa. Τελευταία προσθήκη στις σκατοπαπαδίστικες κουραδοψωλιές αποτελεί η πολιτική θρησκεία του σοσιαλκομμουνισμού και ειδικά η πρόσφατη μετάλλαξή της, ο αντινατιβιστικός δικαιωματισμός.
Ξαφνικά γίναν όλα ίσωμα. Ασιατικά τσερλόσκατα και αποκούραδα δραβίδων τα οποία δεν έχουν ούτε καν ανθρώπινη όψη διασχίζουν ως ακρίδες ποτάμια και θάλασσες για να μολύνουν με την παρουσία τους τον κόσμο των ζωντανών. Αυτά τα τεφρογενή, ζομπιοειδή βιορομπότ είναι προφανές ότι αποτελούν την δύναμη κρούσης του γένους των ανωφελών εντόμων.
Ύστερα από την αργή φάση της μετατροπής των φυλών σε έθνη και των εθνών σε κράτη, περάσαμε τάχιστα εκείνη της μετατροπής των κρατών σε εταιρείες. Η Εγκληματική Υπερδομή έχοντας επιτύχει στο τέλος του 90ου [βαρβαρικού 20ου] αιώνα να μετατρέψει τις 10-15 ισχυρότερες χώρες σε εταιρικά σχήματα, πλέον αδιαφορεί για την προσαρμογή των  μικρότερων κρατών. Λειτουργώντας ως πολιτικός, στρατιωτικός και τοκογλυφικός οδοστρωτήρας, κατασυνθλίβει και δολοφονεί κράτη, εθνότητες και λαούς.
Κατεξοχήν συντονιστικό όργανο σε αυτήν την οργανωμένη και άνευ προηγουμένου ληστεία και γενοκτονία είναι η δολοφονική κλίκα που αποκαλείται ΟΗΕ μαζί με τους βρομερούς συνενόχους της, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ. Όλοι οι παραπάνω μαστροποί του ανθρώπινου γένους είναι μαριονέτες της Εγκληματικής Υπερδομής.


Απέναντι σε αυτήν την αιμοδιψή και μισάνθρωπη μαφία δεν υπάρχουν παρά οι ξεμοναχιασμένοι λαοί που διοικούνται από μια διεθνή τάξη πολιτικών βαλέδων. Θλιβεροί υπηρέτες των ανώνυμων «αγορών», αυτοί οι διορισμένοι «πρόεδροι» και «πρωθυπουργοί» της κακιστοκρατίας κοροϊδεύουν συνεχώς τον προβατόκοσμο ότι δήθεν πασχίζουν για το καλύτερο. Χρισμένοι στα μασονικά άδυτα υπακούουν μονάχα στην αόρατη ιεραρχία της Εταιρικής Στοάς. Στην πράξη, αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες είναι οι δήμιοι των λαών τους που ξεπαστρεύουν τους πολίτες χωρίς ενδοιασμούς.
Όταν στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε αρχίσει να εξαπλώνεται στην σχιστομάτικη επικράτεια η παπαροασθένεια που ονομάστηκε COVID 19, ήμουν σίγουρος ότι αποτελούσε μια εποχιακή χλαπάτσα των Κινέζωων. Ως προς αυτό είχα απόλυτο δίκιο: μέχρι την στιγμή που γράφονται τούτες εδώ οι γραμμές, ο κοροϊδοϊός παραμένει μια συνηθισμένη ίωση με ΑΣΗΜΑΝΤΟ δείκτη θνησιμότητας. 

  
Είμαι από εκείνους τους λίγους που εξαρχής αμφισβήτησαν την νεοταξική κορονοπαπάτζα.  Το σενάριο που έστησαν και αυτή την φορά είναι της πούτσας. Φτηνιάρικο, κακοσκηνοθετημένο, αντιεπιστημονικό και με πρωταγωνιστές ξεπεσμένους πεοκομπάρσους.  Είναι κατάλληλο μόνο για τον όχλο που μαστουρώνει με την μπαζοτηλεόραση. Και φυσικά μόνο με την τηλεόραση μπορούν να το στηρίξουν. 

Από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις το παραμύθι τους είναι σάπιο. Χάνει σκατό από παντού. Πρόκειται για την απόλυτη ΜΟΥΦΑ. Ένας συνηθισμένος κορονοϊός με αμφισβητούμενες πνευμονικές επιπλοκές και με ελάχιστη θνησιμότητα μασκαρεύτηκε σε θανατηφόρο λαίλαπα από τα άθλια ΜΜΕ και τους ημιμαθείς κομπογιαννίτες που παριστάνουν τους γιατρούς.

Η πιο αναξιόπιστη φάρα πούστηδων μετά τους πολιτικάντες και τους δημοσιοκάφρους είναι οι γιατροί. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σου λένε «άσε τους άλλους γιατρούς, πήγαινε στον τάδε»; Το ίδιο πανεπιστήμιο δεν τελείωσαν; Τα ίδια πράγματα δεν διδάχτηκαν από τους καθηγητές τους; Γιατί ο τάδε ξέρει και οι συνάδελφοί του δεν ξέρουν; Η σκληρή αλήθεια είναι ότι οι γιατροί είναι για τα μπάζα επειδή ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και δεν ενημερώνονται για την επιστήμη τους. Στο facebook ξημεροβραδιάζονται και οι περισσότεροι ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.
Την απάτη της ψευτοϊατρικής και των βρομο-νοσοκομείων τους, την έχω ζήσει στο πετσί μου. Έχασα τον πατέρα μου από ένδονοσοκομειακή λοίμωξη από αυτούς τους βρομιάρηδες.  Λένε συνεχώς ψέματα, δεν ενδιαφέρονται για τους ασθενείς, δεν πλένονται και δεν τηρούν καμιά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Οι ιοί και τα μικρόβια δεν μεταφέρονται τηλεπαθητικά σε αποστειρωμένους χώρους. Μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο όταν δεν τηρούνται ούτε στοιχειωδώς τα πρωτόκολα απολύμανσης.  Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε μπουρδελο-νοσοκομείο και κοιτάξτε τις ρόμπες των γιατρών και των νοσοκόμων: είναι βρομερά άθλιες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω, γαμώ τις φιδομάνες που τους γέννησαν όλους αυτούς τους ερπετοειδείς. Το Νεοελληνικό σύστημα υγείας είναι ένας δολοφονικός καρκίνος, τρισχειρότερο από τις αρρώστιες που καλείται να θεραπεύσει.
Πριν 5 χρόνια πήγα στα εξωτερικά ιατρεία ενός ολοκαίνουργιου νοσοκομείου. 
«Κάτσε» μου λέει ένας νεαρός γιατρουδάκος. 
Πάνω στον πάγκο εξέτασης είχε κάργα φρέσκο αίμα.  
«Πού να καθίσω; Πάνω στα αίματα;»
«Συγνώμη να καθαρίσω…»
Πανικός γινόταν εκείνη την στιγμή στην αιθουσα. Τα δοχεία ήταν τίγκα στις χρησιμοποιημένες κομπρέσες, σύριγγες, αιματοβαμμένα μπαμπάκια, κλπ.
«Καθαρίστρια δεν έχετε εδωμέσα;»
«Μία (1) έχουμε για ολόκληρο το κτίριο».
«Πλάκα κάνεις».
«Καθόλου. Προσέλαβαν 5 πριν από ένα μήνα αλλά οι 4 άλλαξαν πόστο και έγιναν διοικητικοί υπάλληλοι».
Ένας θείος μου έβηχε και είχε λίγο πυρετό.
«’Ίωση έχεις», του λέω.
Τον ξαναβλέπω μετά από δύο μέρες.
«Πήγα στο νοσοκομείο και μου έκαναν εξετάσεις», μου λέει.
«Και τι σου βρήκαν;»
«Ίωση».
«Τι ίωση; Δεν σου είπαν;»
«Δεν ξέρω… Ίωση».
«Κατάλαβα… «Γιατροί» σαν κι εμένα είναι κι αυτοί».
 
 
Ο κολλητός μου έχασε διαδοχικά και τους δύο γονείς του από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις του αναπνευστικού. Μια φίλη μου έχασε την μητέρα της, άλλοι γνωστοί μου, πατέρα ή μητέρα αντίστοιχα.  Συμπέρασμα: Άμα είσαι πάνω από 80 και θες να ζήσεις λίγο ακόμα, μακριά από εμβόλια και από τα σκατο-νοσοκομεία τους όταν έχεις πνευμονικό νόσημα. Σπίτι με τις εισπνοές σου έχεις περισσότερες πιθανότητες να την σκαπουλάρεις.

Κι όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αυτοί οι αδιάβαστοι και αστοιχείωτοι γιατροί και γιατρίνες να παριστάνουν τις αυθεντίες συσκοτίζοντας και παρακωλύοντας την αλήθεια. Ο δε πολύτεκνος βυζαντινόκαβλος ιεροψάλτης να παριστάνει τον αρχιστράτηγο του αόρατου αγώνα. Αν κοιτάξει κανείς με προσοχή το βλέμμα του, θα δει ότι δεν έχει καμιά λάμψη. Είναι άδειο και άψυχο όπως το βλέμμα του υπνωτισμένου σκλάβου. 
  

Μάλλον συμπτωματικό είναι το ότι αυτός ο νέος Τσακαλώτος έχει περάσει από όλα τα εβραιοκρατούμενα ιδρύματα: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Χάρβαρντ, Μπεθ Ίσραελ Ντήκονες, Άλμπερτ Αϊνστάιν Μέντικαλ Σέντερ.  Αν τα γιατρουδάκια δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα από ιατρική, αυτός ο βραβευμένος αριστούχος της πουστιάς ξέρει πάρα πολύ καλά που το πάει η Νέα Τάξη. Είναι από καιρό που η τεκτονόδουλη διοπροφόρος κάμπια αναρριχάται ύπουλα στο σβέρκο της κοινωνίας για να επιφέρει το δηλητηριώδες τσίμπημα. Προσωπικά του εύχομαι να δει να ψοφάνε και τα 7 μπάσταρδά του πριν θερίσει και τον ίδιο ο Μέγας Χάρος.
  

Ζούμε την δικτατορία του λοβοτομημένου προλεταριάτου. Μια συμμορία ποδιτσοφόρων τομαριών διοικεί αυτόν τον κωλόκοσμο κατά τις εντολές των αόρατων ιδιοκτητών του. Οι μεμονωμένες ψύχραιμες φωνές φιμώνονται. Το κοπάδι των φοβισμένων κτηνών ποδοπατεί αλύπητα όποιον του υποδείξουν ως εχθρό οι νέοι πολιτικοί κομισάριοι. 
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς λοιμωξιολόγος ή επιδημιολόγος για να βγάλει ορισμένα συμπεράσματα.  Αρκεί να έχει ακλόνητη λογική και να αναλύει τα πραγματικά στοιχεία.  Δεν μπορεί ένας ιός να συμπεριφέρεται διαφορετικά σε κάθε χώρα. Ούτε να διαδίδεται με διαφορετικούς τρόπους στην ίδια πόλη. Ούτε να επιλέγει την ομάδα ανθρώπων που θα κολλήσει, την μια μέρα στο κέντρο της πρωτεύουσας την άλλη στο απομονωμένο Άνω Κατσικοχώρι. Ούτε τελικά ένας ιός που κάνει τέτοια άλματα είναι δυνατόν να καταπολεμηθεί με καραντίνα κατά την οποία εκατομμύρια πιθανοί φορείς και ασθενείς μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι λόγω επαγγελματικής ιδιότητας.  


Ακόμα κι ο τελευταίος ανίδεος σκιντζής που φοράει ιατρική ρόμπα γνωρίζει ότι η καραντίνα μπορεί να εφαρμοστεί με κάποια αξιοπιστία μόνο σε κλειστές εγκαταστάσεις και πάνω σε ολιγομελείς ομάδες. Οι τρόποι διάδοσης των ιών είναι συγκεκριμένοι. Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος ιός στην ιστορία ο οποίος μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης.  

Ιδού μερικές λογικές σκέψεις πάνω στο γελοίο παραμύθι τους: 
…Μας είπαν ότι η Ιταλία είχε πολλούς νεκρούς γιατί ο πληθυσμός της αποτελείται από ηλικιωμένους. Ωραία, τότε η Νεοελλάδα που είναι πιο ηλικιωμένη από την Ιταλία γιατί δεν έχει τόσους νεκρούς;  Μούγκα.
…Μετά δικαιολόγησαν ότι είναι λόγω τουρισμού που η Ιταλία έχει τόσα πολλά κρούσματα. Και το Ιράν που δεν έχει σχεδόν καθόλου τουρίστες και του οποίου ο πληθυσμός είναι κατά πλειοψηφία κάτω των 30 ετών, πώς γίνεται να είναι στην πρώτη τριάδα κρουσμάτων; Μούγκα ξανά.
…Πιο μετά «ανακάλυψαν» ότι λόγω γεωγραφικού πλάτους, σχετικής υγρασίας και φυσικά του ανάδρομου Ερμή, εξηγείται η διαφοροποίηση. Και η Αρμενία που έχει όλα αυτά το ίδιο, γιατί δεν έχει πολλά κρούσματα; Και πάλι μούγκα.

Πριν μπει ο Φεβρουάριος,  τα καμπανάκια του συναγερμού είχαν αρχίσει να χτυπάνε δαιμονισμένα.  Στο μυαλό μου ήρθε άμεσα η ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ των   Δίδυμων Πύργων στην Νέα Υόρκη.  


Το 9001 είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου, η πουστιά είχε παιχτεί στην άλλη πλευρά του ωκεανού και έχασα χρόνο ώσπου να ανακαλύψω την μούφα. Ωστόσο, το πολύτιμο δίδαγμα της 9/11 ήταν το ότι όποιος ψάχνει την τελειότητα στην συνωμοσία, ματαιοπονεί. 

Έχοντας παρακολουθήσει ατελείωτες ώρες βίντεο και έχοντας διαβάσει άπειρα επιχειρήματα και των δύο πλευρών κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν φταίει ο σκηνοθέτης της εκάστοτε συνωμοσίας που φαίνεται τόσο άσχετος.  Η αλήθεια είναι ότι γύρω μας υπάρχουν πάρα πολλοί έξυπνοι άνθρωποι οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε διαφορετικά πράγματα. Μπορείς να κοροϊδέψεις μερικούς αν τους πιάσεις στον ύπνο, είναι όμως φύσει αδύνατον να τους κοροϊδέψεις όλους πάνω σε αυτό που αποτελεί το αντικείμενο της εξειδίκευσής τους. 

Όταν ο εξειδικευμένος πολίτης είναι και σκεπτόμενος, βλέπει την συνωμοσία ως αυτό που είναι: μια γελοιωδέστατη απόπειρα κάποιων άσχετων να τον εξαπατήσουν.  Οι συνωμότες είναι σαν τους ταχυδακτυλουργούς. Γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ξεγελάσουν το έμπειρο μάτι και την αναλυτική σκέψη γι αυτό κινούνται γρήγορα ελέγχοντας τις συνθήκες όσο μπορούν.

Ως εκ τούτου, οι συνωμοσίες τείνουν να απευθύνονται κατά κανόνα στους βλάκες. Επειδή οι βλάκες είναι: α) περισσότεροι, β) πιο ευκολόπιστοι και γ) εντελώς ανένδοτοι άμα κατσικωθούν σε αυτό που θεωρούν ως αλήθεια. 

Όταν στις 27 Φεβρουαρίου ακυρώθηκε λόγω κοροϊδοϊού η παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, ήξερα ότι η πόλη αναφοράς για τον ελληνικό χώρο θα ήταν η Πάτρα. Μια πόλη κατεστραμμένη οικονομικά και κοινωνικά, με υψηλή ανεργία, πιλοτική επιλογή για το 5G δίκτυο και κύρια πύλη από και προς την «μολυσμένη» Ιταλία στην οποία τα κρούσματα συνεχώς ανέβαιναν.
Κινήθηκα γρήγορα.  Έπιασα όποιον ήξερα και δεν ήξερα στα πατρινά νοσοκομεία και πήρα πληροφορίες από πρώτο χέρι. Οι δύο μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες ήταν μεν σε επιφυλακή αλλά κρούσματα μηδέν. Το παίδων το ίδιο.
Πολλοί Πατρινοί δεν μάσηξαν και μπράβο τους. Γέμισαν τα κλαμπάκια και τα νυχτερινά μαγαζιά, διασκέδασαν, βγήκαν και παρέλαση παρά την απαγόρευση της βρομοφιλελέ-κυβέρνησης και του κομμουνιστή δημάρχου. Διάφοροι εγκάθετοι και χρήσιμοι ηλίθιοι στα μέσα κοινωνικής μαλακίωσης έβριζαν συνεχώς και χυδαία τους καρναβαλιστές. Στο παρασκήνιο, ένα διαφορετικού τύπου καρναβάλι είχε μόλις ξεκινήσει. 

Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, έσκασαν τα κρούσματα του ιού στην Πάτρα. Οι κυβερνητικοί ρουφιάνοι και το συνονθύλευμα των πληρωμένων μπράβων τους ξεσπάθωσε στο χέσεμπουκ. «Σας το είχαμε πει»… «Είστε ανεύθυνοι που δεν κλειστήκατε στα σπίτια σας»… «Είστε επικίνδυνοι» … «Είστε ζώα»… και άλλα τέτοια.

Πριν οι λακέδες της ΝΔ και του ΚΚΕ προλάβουν να χαρούν την κωλοφαρδία τους, σκάει η πραγματική είδηση:  Οι ασθενείς δεν ήταν Πατρινοί. Ήταν ένα γκρουπ που μόλις είχε επιστρέψει από προσκύνημα στους Ναυάγιους Τόπους (βρομο-Ισραήλ) ! Μαζί με τις ευλογίες των ρασοπούστηδων είχαν πάρει και τον κοροϊδοϊό.  Ω, ρε κεραμίδα στα καλά καθούμενα… Με ένα σμπάρο πάνε όλα τα τρυγόνια…
Στις 10 Μαρτίου που η Ιταλία μπήκε σε αυστηρή καραντίνα, ήμουν πια σίγουρος ότι ο τζόγος δεν αφορούσε οικονομικές βλέψεις ή πετρέλαια ή κάποιον άλλο φυσικό πόρο. Επιπρόσθετα, το μέγεθος της μηχανής ήταν εξωπραγματικό και τα μέτρα πρωτοφανή για να αποτελούν τεστ.  Η επίθεση των παγκοσμιοποιητών ήταν σαφής και γενικευμένη σε όλα τα μέτωπα.
Άρχισα να επικοινωνώ με Ιταλούς φίλους και γνωστούς. Τους έλεγα: «Τι συμβαίνει; Δεν θέλω να μου πείτε αυτά που λέει η τηλεσκατούλα σας. Θέλω προσωπικές μαρτυρίες, κάτι που είδατε με τα μάτια σας. Ξέρετε προσωπικά κανέναν που να πέθανε; Πήγατε σε κάποια κηδεία; Ξέρετε τους συγγενείς του και τους φίλους του;»
Οι άνθρωποι ήταν μπερδεμένοι και φοβισμένοι. Όμως παρόλη την σαστιμάρα τους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά αφού δεν μπορούσαν να μου δώσουν ούτε ένα (1) όνομα νεκρού ή σοβαρά άρρωστου. 

Κατόπιν συναντήθηκα με έναν μασόνο αρχι-τηλεδημοσιοκάφρο που είχε έρθει από την Ρώμη για να δει το παιδί του.  Ήπιαμε καφέ στο σπίτι του και τον άρχισα στις τρικλοποδιές.  Παρόλο που ήταν σκέτο στρείδι κατάφερα να του αποσπάσω την ομολογία ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από τους συναδέλφους του είχε δει κάποιον να πεθαίνει.
«Και οι κηδείες; Στη Λομβαρδία δεν πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά. Δεν θα βλέπαμε καθημερινά πλάνα από ένα σωρό κηδείες;»
Ο τύπος πάγωσε. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα  μου απαντάει «Θα το ρωτήσω». (Τι να ρωτήσεις ρε ψώλα; Αν ήσουν δημοσιογράφος, θα πήγαινες άμεσα εκεί να μάθεις τι γίνεται).
Μετά από 2 μέρες ο τύπος απάντησε: «Τους καίνε τους νεκρούς».
«Πού τους καίνε; Τους έχεις δει;»
«Όχι, αλλά μαθαίνω ότι πεθαίνει κόσμος».
«Ωραία ας υποθέσουμε ότι τους καίνε. Αυτό δεν ακυρώνει τις κηδείες... Άμα μου φέρουν την στάχτη του πατέρα μου δεν θα την θάψω; Τι θα την κάνω, θα την πετάξω στα σκουπίδια; Δεν θα κάνω τελετή; Η μητέρα μου δεν θα φορέσει μαύρα; Στην Ιταλία δεν κουνιέται φύλλο».
Στην ξαφνική ερώτηση της γυναίκας του: «πώς κάνετε ρεπορτάζ για νεκρούς αφού δεν πάτε οι ίδιοι;» ο τύπος απάντησε: «Συνεργαζόμαστε με ιδιωτικό συνεργείο».
«Ιταλούς;» …
«Όχι, είναι από διάφορες χώρες»!!!!
 Να η είδηση: Ξένα συνεργεία ενημερώνουν τους Ιταλούς για την κατάσταση στην χώρα τους!!!

Αυτά είναι τα «νέα» που ακούτε και τα «ζωντανά» πλάνα που βλέπετε στον μαύρο ορθογώνιο καμπινέ του τοίχου. Κατασκευασμένα ψέματα και ελεγχόμενη προπαγάνδα. Αν θυμάται κάποιος τον τρόπο μετάδοσης των «ειδήσεων» στον Πόλεμο του Κόλπου και στους Δίδυμους Πύργους, ας κάνει την σύγκριση.
Όταν στο καπάκι βγήκε ο σαπιο-Μαρινάκης και μια-μια οι πανηλίθιες τηλε-περσόνες και ανακοίνωσαν ότι προσβλήθηκαν από τον κοροϊδοϊό αλλά την παλεύουν, πλέον μου ήρθε να ξεράσω. 

Μερικές ημέρες μετά την εισαγωγή του πρώτου κρούσματος στην Πάτρα, το καθεστώς  στα νοσοκομεία άλλαξε. Το προσωπικό έγινε ξαφνικά φειδωλό στις δηλώσεις του, εφαρμόζοντας μια μυστικότητα ενοχλητική, η οποία δεν είχε άλλη εξήγηση από το ότι αποτελούσε εφαρμογή οδηγίας από Αθήνα. Έμαθα ότι κάποιος υψηλά ιστάμενος τους είχε απειλήσει ότι θα απολυθούν αν δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για την εξέλιξη των ασθενών. (Σημείωση: η κανονική γρίπη είχε ήδη 100 νεκρούς ενώ ο κοροϊδοϊός ήταν στο μηδέν).

Η νοσοκομειακή ομερτά δεν με εμπόδισε να πάρω τις πληροφορίες που ζητούσα. Με διάφορα τάκλιν και με πλάγιες ερωτήσεις έμαθα κάτι απίστευτο:  20 ημέρες μετά το καρναβάλι και ενώ σε όλη την Νεοελλάδα τα κρούσματα οργίαζαν, στην Πάτρα από όπου είχε ξεκινήσει δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ νέο κρούσμα.  Πώς γίνεται; Γιατί στις τηλεοράσεις έλεγαν ότι «θερίζει» η «πανδημία». Σε τι θα έβλαπτε άραγε να πουν ότι δεν υπάρχουν νέα κρούσματα στην Πάτρα; Ίσα-ίσα θα τόνωνε το ηθικό του κόσμου. Με το ζόρι μαθεύτηκε ότι όλοι σχεδόν όσοι πέθαναν από τον κοροϊδοϊό είχαν επιβαρυμένη υγεία και ότι θα τα κακάρωναν και με απλή γρίπη.


Κατόπιν κάτι χωριά στην Κοζάνη βρέθηκαν τίγκα στον κοροϊδοϊό. Πού τον κόλλησαν άραγε; Είχαν πάει μήπως στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο ή σε εκείνο της Βρομουσαλήμ; Εγώ που είχα καθίσει τρεις ώρες με τον κάτοικο της Ρώμης και που έβγαινα πρωί-μεσημέρι-απόγευμα έξω χωρίς γάντια, μάσκες και μαλακίες δεν είχα αρρωστήσει.  Ούτε και κανένας από την οικογένεια ή τους φίλους μου.  Το παιχνίδι ήταν καραστημένο...
 
Επικοινώνησα πάλι με τα κονέ μου στην Ιταλία. Μετά από τόσες ημέρες οι συγγενείς και φίλοι τους στην Λομβαρδία ήταν όλοι υγιείς και δεν ήξεραν κανέναν δικό τους γνωστό ή γείτονα που να είχε πεθάνει.  Στο Μπέργκαμο των 120.000 κατοίκων αυτό δεν παίζει με τίποτα.  Συμπτωματικά (;) εκεί που προσπαθούσα να γράψω ένα άρθρο με αυτά που συνέβαιναν κόλλησε ο υπολογιστής μου (!) και μετά τα έφτυσε το ράουτερ (!!). Άντε τώρα με κλειστά τα πάντα και απαγόρευση κυκλοφορίας να βρεις υπολογιστή και νέο ράουτερ. 

Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου στη Νέα Υόρκη να ρωτήσω τι παίζει.
«Πεθαίνει κόσμος εδώ», μου λέει.
Άντε φτου κι απ’ την αρχή: «Ρε συ ξέρεις κανέναν που να πέθανε; Φίλο, γνωστό, συγγενή, συνάδελφο, γείτονα;»
«Όχι αλλά η τηλεόραση-»
«Γάμα την τηλεόραση. ΕΣΥ ξέρεις κανέναν;»
«Μένω απέναντι σε νοσοκομείο και έρχονται συνέχεια τα ασθενοφόρα με τις σειρήνες».
«Έχετε απαγόρευση κυκλοφορίας;»
«Φυσικά».
«Κι οι δρόμοι είναι άδειοι;»
«Ναι».
«Γιατί χρησιμοποιούν σειρήνες τότε; Η σειρήνα έχει νόημα όταν έχει κίνηση ο δρόμος. Σας δουλεύουν ψιλό γαζί…»

Παρεμπιπτόντως κι εγώ απέναντι σε νοσοκομείο μένω. Προχτές περπάταγα και με πλησίασε ένα ασθενοφόρο με σειρήνα.
Όπως έκοψε για να μπει μέσα, του λέω: «Πόσα σου δίνουν να βαράς την σειρήνα με άδειο δρόμο, ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ;»
«Σε μένα μιλάτε κύριε;»
«Α ΓΑΜΗΣΟΥ, ΡΕ».

Για έναν άνθρωπο που σκέφτεται λογικά και που περνάει από κόσκινο τις παπάρες που του παρουσιάζουν ως «ειδήσεις» τα βοθροκάναλα, είναι προφανές ότι ο κοροϊδοϊός είναι μια κακοσκηνοθετημένη και κακοπαιγμένη μπαζοσκατούλα. Το σενάριο μπάζει από παντού. Όμως το πόπολο κατάπιε αμάσητη την μάντολα που το φίλεψε ο χριστιανόκαβλος λοιμωξιολόγος. 
Εδώ όμως ήταν που έφαγα τον γάλο με τα πίπουλα (sic). Από την αρχή έλεγα: «Παιδιά ψυχραιμία, τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν…  Γι αυτό, γι αυτό και γι αυτό τον λόγο…».  Στο ξεκίνημα της «πανδημίας» με κοίταζαν με απορία, μετά με κοίταζαν με επιφύλαξη και τώρα με κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Κάποιοι βέβαια έχουν αρχίσει να ξυπνούν αλλά η τσίμπλα είναι παχιά.

Όλοι ξεγελιώνται από τα ψεύτικα πυροτεχνήματα του κοροϊδοϊού και τους διαφεύγει η ουσία η οποία είναι η εξής:
Μια χάβρα ξεκωλιάρηδων μασόνων με επικεφαλής τον σοδομισμένο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ που λέγεται Μητσοτάκης κατάργησε το υποτυπώδες Σύνταγμα και τους ξεκωλιασμένους νόμους και έβαλε την χώρα στον γύψο.  Το χειρότερο είναι ότι δεν μίλησε και δεν αντέδρασε κανένας

Όλες οι Πράξεις «Νομοθετικού» Περιεχομένου που ψηφίζουν νύχτα αυτά τα λαμόγια της κοπρο-Βουλής είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.  Δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη, κανένας απρόβλεπτος κίνδυνος για την χώρα. Η καταστροφή είναι τακτική και προβλέψιμη και οργανώνεται από την ίδια την κυβέρνηση.  Τα κείμενα των Πράξεων έρχονται έτοιμα από το εξωτερικό.  Οι σκατομασόνοι που απαρτίζουν το υπουργικό συμβούλιο υπογράφουν υπερωριακά τα φιρμάνια της Εγκληματικής Υπερδομής και διαλύουν ό,τι έχει απομείνει από τον οικονομικό ιστό του τόπου. Να σημειωθεί ότι ούτε κατά την γερμανική κατοχή δεν είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία στην διάρκεια της ημέρας. 

Όσοι ποδίτσες υπογράφουν τις φασιστικές Πράξεις Παράνομου Περιεχομένου είναι ένοχοι για οργανωμένη γενοκτονία. Όσοι προπαγανδίζουν τα ψέματα των πουλημένων πολιτικάντηδων (δημοσιοκάφροι, ηθοποιοί, γιατροί) είναι το ίδιο ένοχοι. Όσοι εφαρμόζουν τα εγκληματικά μέτρα κόβοντας πρόστιμα (μπάτσοι, δικαστές) είναι πανηλίθιοι συνένοχοι. Όσοι μένουν μέσα στα σπίτια τους είναι ζόμπι.

Ένας τιτάνιος (όνομα και πράμα) ΟΧΕΤΟΣ παραπληροφόρησης, τρόμου και μίσους εξαπολύθηκε από τα μέσα κοινωνικής διπροσωπίας.  Από το #μένουμε Ευρώπη, στο #μένουμε σπίτι, όλα τα επώνυμα τηλεφρόκαλα και όλοι οι ανεγκέφαλοι και άσχετοι μικροβραστοί βάλθηκαν να ξεφωνίζουν υστερικά σαν καραφλές γερο-τραβεστί που τους τράβηξε κάποιος την περούκα. 

Ότι υπήρξε σχεδιασμός και προμελέτη στο έγκλημα είναι ξεκάθαρο, αν δει κανείς τις ημερομηνίες και το περιεχόμενο των ΦΕΚ που μιλούν για «πανδημίες» και «υποχρεωτικούς εμβολιασμούς».  Τόσες συμπτώσεις πια, καταντούν ύποπτες.
Στην τελική, το ανθρώπινο σώμα έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις. Η εισαγωγή χημικών συστατικών σε αυτό έχει πάντοτε αρνητικά αποτελέσματα. Οι ιοί είναι φίλοι και συνεργάτες μας. Είναι νανομηχανές συντήρησης.  Αυτός που μας κατασκεύασε, έφτιαξε και τους ιούς για να μας κάνουν σέρβις. Η ζωανθρωπότητα εξελίσσεται παράλληλα με τους ιούς και παραμένει υγιής χάρη στην εγρήγορση που προκαλούν αυτοί στο ανοσοποιητικό της.

Η λογική γκαρίζει ότι ο COVID 19 είναι μια καραμπινάτη κασκαρίκα. Όσο έπεσαν αεροπλάνα πάνω στους Δίδυμους Πύργους, άλλο τόσο είναι απειλή ο κοροϊδοϊός. Όμως πόσοι πλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν την λογική τους; Όλο και περισσότερα είναι τα κοινά στοιχεία με την υπερμάντολα της 9/11 (άσχετες φωτογραφίες φερέτρων, κομπάρσοι που παριστάνουν τους γιατρούς και τους «αυτόπτες» μάρτυρες, τρικάμερα βίντεο από μαϊμουδένιες ΜΕΘ, δακρύβρεκτα μελό με γενναίους ασθενείς που προσφέρουν ετοιμοθάνατοι τον αναπνευστήρα τους σε άλλους, κλπ). 

Τα μόνα ονόματα νεκρών που έχουν βγει στην δημοσιότητα είναι εκείνα τα 2 στην Πάτρα τα οποία δεν μπόρεσαν να κρύψουν λόγω ότι ήταν γνωστοί από  πολιτικάντικη δραστηριότητα. Τώρα μάλιστα ψήφισαν νέα ΠνΠ με την οποία πάνε να σβήσουν τα ίχνη της συνωμοσίας. Αλλάζουν και κρύβουν τα ονόματα όλων των ασθενών ακόμα και από επιστημονικούς φορείς που θα θελήσουν να κάνουν έρευνα (!). Αυτό νομικά λέγεται ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και στην παλαιά τάξη πραγμάτων αποτελούσε ποινικό αδίκημα. Όσο για το τι αξία θα έχουν οι «ανωνυμοποιημένες» και «ψευδωνυμοποιημένες» (sic) «πληροφορίες» τους, είναι πασιφανές: Θα είναι κανονικότατα για τον πούτσο. 

Στο μεταξύ πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών για πανάθλιες μεθοδεύσεις στα νοσοκομεία όπου όλοι οι θανόντες από πνευμονικά νοσήματα καταχωρούνται (ακόμα και εκβιαστικά) ως θύματα του κοροϊδοϊού.  Δεν είμαι σε θέση να ελέγξω την ακρίβεια των καταγγελιών, όμως εκείνο που ξέρω είναι ότι μυστηριωδώς οι θάνατοι από γρίπη σχεδόν μηδένισαν (!) ενώ την ίδια στιγμή οι από κοροϊδοϊό αυξήθηκαν απότομα. Όσο για την φερεγγυότητα των ιστοριών που δημοσιοποιούνται, τα ΜΜΕ και οι διαδικτυακές τους κατσαρίδες πιάστηκαν αρκετές φορές να μεταδίδουν ανακρίβειες και ψέματα για τον ιό ενώ οι πολίτες απλά περιγράφουν αυτό που ζουν.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο λόγος για τον οποίο η Νεοελλάς είναι τόσο χαμηλά στη λίστα με τα «θύματα» του κοροϊδοϊού έχει να κάνει με την απουσία αποτεφρωτηρίων. Θυμάστε ότι για καθαρά οικονομικούς λόγους το παπαδαριό δεν άφησε να γίνουν τα αποτεφρωτήρια τα οποία προωθούσε πονηρά η νεοταξίτικη συμμορία εδώ και κάμποσα χρόνια. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η στάση αυτών των λιγδοτάμπαρων κιναιδοπατέρων βγήκε σε καλό μας.
Χωρίς αποτεφρωτήρια οι συνωμότες δεν μπορούν να ανεβάσουν ψηλά τον αριθμό των ψευτονεκρών αφού δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι τους καίνε. Αν δεν τους καίνε, πρέπει να τους κηδέψουν. Οι Ιταλοί μπορούν υπό προϋποθέσεις να ισχυριστούν ότι έκαψαν κεκλεισμένων των θυρών 50.000 πτώματα. Τα δικά μας μασονοκουνάβια δεν μπορούν να σκηνοθετήσουν ούτε μια ντουζίνα κηδείες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.  Οπότε το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περνάνε τις ουρολοιμώξεις και τα ενδονοσοκομειακά βακτήρια ως κοροϊδοϊό και να αναπαράγουν διαρκώς στις τηλεοράσεις τα ψεύτικα θύματα της Ιταλίας, της Ισπανίας, των ΗΠΑ και των υπόλοιπων ψεκασμένων.
Αν ο φόβος και η υστερία του κόσμου είναι εν μέρει δικαιολογημένες από την ρητορική του τρόμου που έχουν υιοθετήσει (με το αζημίωτο) τα καναλόσκατα και οι διαδικτυακοί κουραδότοποι, η οικονομική εξόντωση που επιχειρείται με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν έχει ούτε καν πρόφαση.  Η πέραν πάσης λογικής «θεραπεία» του «πονάει δόντι, κόψει κεφάλι» είναι εγγύηση χάους και αναρχίας.  Αντί για 100-200 χιλιάδες νεκρούς που θα είχε ο κοροϊδοϊός, τώρα πάμε για εκατομμύρια και εάν οι καταστάσεις ξεφύγουν εντελώς από τον έλεγχο, για δισεκατομμύρια.
Έρχεται προσχεδιασμένη ζούγκλα, πείνα, λεηλασία και σφαγή.  Όταν δεν παράγεται και δεν διακινείται τίποτα, είναι μαθηματικά σίγουρο ότι αφού καταναλωθούν τα υπάρχοντα αποθέματα, δεν θα διατίθεται πλέον τίποτα προς κατανάλωση.  Σε κάθε περίπτωση, εάν η αλυσίδα παραγωγής και διανομής των τροφίμων διαταραχτεί σοβαρά, τότε θα πάρει χρόνο για να επανέλθει στο κανονικό. Στην θέση σας θα είχα αρχίσει να σκέφτομαι το πώς θα την βγάλω τον επόμενο χειμώνα.

Όταν η αναγκαστική διακοπή της οικονομικής δραστηριότητας εφαρμόζεται σε πλανητική κλίμακα με δικαιολογία έναν ιό της πλάκας (που η θνησιμότητά του είναι στο 1/10 αυτού της γρίπης), πιθηκάρες μου καλά κάνει και τρέμει ο κώλος σας χωρίς να ξέρετε γιατί. Ξεχάστε τις θεωρίες βλαχοσυνωμοσίας περί δήθεν μάχης καλού-κακού, σατανιστών, παιδόφιλων, Cabal, Qanon, και τα καβλοκανόνια του Ναβαρόνε. Η ίδια η Εγκληματική Υπερδομή παράγει με τον τόνο αυτές τις καψο-εγκεφαλικές σκατιόλες για να σας μπερδέψει. Πιείτε κανένα μπάφο καλύτερα, μπας και ξελαμπικάρετε.
Ούτε δοκιμή είναι, ούτε φάρσα, ούτε αρπαχτή. Αυτοί που έβαλαν τον πλανήτη ολόκληρο σε καραντίνα δεν το έκαναν για να πουλήσουν μερικά κωλοεμβόλια. Όταν βλέπετε να αποσύρονται οι βασιλικές οχιές στις τρύπες τους, έρχεται λαίλαπα. Σχεδόν ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και δεν άνοιξε μύτη. Σε μερικά 24ωρα μπαίνουμε στην δεύτερη η οποία δεν θα είναι τόσο ανώδυνη.


Όλα τα ταφοβαμπίρ της λέσχης Bilderberg, της Trilateral, του ΟΗΕ και του υπόλοιπου ποδιτσαριού ξέρουν ότι άμα ξεφουσκώσει τώρα το πράγμα, ο κόσμος θα τους λυντσάρει. Γι αυτό θα το πάνε μέχρι τέλους.  Η Ιστορία λέει ότι οι τυραννίες και οι δικτατορίες εγκαθίστανται με την υποστήριξη μιας ή περισσοτέρων τάξεων. Από την στιγμή που τα καθεστώτα αυτά χάνουν την υποστήριξη, είτε καταρρέουν είτε γίνονται δολοφονικά προτού καταρρεύσουν.

Το απατεωνίστικο οικοδόμημα του κοροϊδοϊού τους τρίζει συθέμελα. Μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός και εξαντληθούν τα ξεφτίλικα επιδόματα, θα είναι αδύνατον να συγκρατήσει κανείς τον κόσμο στα σπίτια του. Άρα κάτι άλλο πιο φοβερό θα σκάσει για να διατηρηθεί ο παραλογισμός της κατ’ οίκον φυλάκισης και της απραξίας. Αν θέλετε την συμβουλή μου, προσέξτε τι πίνετε και τι τρώτε. Θα δηλητηριάσουν νερό και τρόφιμα για να προκαλέσουν σοκ.

Ήδη το βλεννορροϊκό ΑΡΧΙΔΙ, ο Σκορδαλιάς, απειλεί ότι θα σκληρύνουν τα μέτρα. Αυτό που δεν μας εξηγεί ο ληγμένος ξεφτιλόπουστας είναι το τι θα μας κάνουν οι πραιτωριανοί του. Θα μας βάζουν πρόστιμα ή θα μας πυροβολούν άμα βγαίνουμε έξω;
Σαν να μην τρέχει τίποτα, συνεχίζονται οι τοποθετήσεις μασόνων σε επιτελικές θέσεις του κρατικού δολοφονικού μηχανισμού. Καρβουνάνθρωποι του χτες, άσχετα με την κομματική τους τοποθέτηση, παίρνουν αξιώματα στις οικτρές τελετές του νεοφιλελέ γραφείου κηδειών. Το ανέκδοτο που αποκαλείται Πολιτική Προστασία ας βάλει επιτέλους τον οφθαλμό εκεί που λείπει.

Βέβαια για να λέμε και τα θετικά, ο κοροϊδοϊός έκανε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα. Παίρνω φίλους τηλέφωνο για συνάντηση και άλλοι προφασίζονται δουλειές, υποχρεώσεις, καθήκοντα, λες και έχω λέπρα. Πρώην και νυν χρυσαυγίτες, φουσκωτοί, κουμπουροφόροι, μπουμπουλίνες, αθληταράδες, τους φεύγει το σκατό σαν καταρράκτης μόλις τους πει κάποιος να εξέλθουν από τον τάφο τους. Αυτά τα ζόμπι θα αντισταθούν στα σχέδια της υπερκόσμιας μαφίας;

Από όλες τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας το «Ζουν ανάμεσά μας» παραμένει η πιο επίκαιρη, η πιο σαφής και η πιο αποκαλυπτική. Ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τις αλήθειες που περικλείει. Εταιρείες των εξαποδώ κατέχουν τον πλανήτη. Ο φυλετισμός είναι δική τους πατέντα. Ήρθε η ώρα οι μέτοχοι να εισπράξουν τα ψυχομερίσματα από τα χρωματιστά πιονάκια. Οι φυλές συνωστίζονται στην αρένα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Γελάω που μερικοί περιμένουν τις λύσεις από το εξωγήινο τρωκτικό με την καροτί βούρτσα στο κεφάλι. Ή από τον σκακιστή του διαγαλαξιακού χιονιού. Η μαλακία είναι στο φουλ. Σε λίγο οι πιο υποχόνδριοι θα αρχίσουν να αυτοκτονούν από τον φόβο τους ενώ οι χριστιανάρες έμειναν χωρίς Πάσχα!!! Τι να σημαίνει άραγε για την πίστη τους το ότι ο Τζέχος δεν θα αναστηθεί φέτος;
Φτάσαμε στο θλιβερό τέλος όπου συσσωρεύονται οι απάτες η μια επάνω στην άλλη και το μόνο που μένει είναι το κερασάκι στη σκατότουρτα. Αυτό θα είναι κάτι εξωφρενικό όπως π.χ. η εμφάνιση των ιδιοκτητών.
Ως άβουλα νεκρόσκατα οι πολιτικάντες όλου του ταφοπλανήτη βγάζουν φασιστικά διατάγματα και κλείνουν τις στρόφιγγες των οικονομιών.  Ενώ διατείνονται ότι φροντίζουν για το πόπολο, του δίνουν ένα ύστατο σκούντημα προς την πλήρη εξαθλίωση και τον γενικευμένο πόλεμο.
  

Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα ουτοπίες και παραδείσους του αύριο. Πάντα γνώριζα μέσα μου ότι κάτι άσχημο μας περίμενε στην γωνία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Εύχομαι και ελπίζω μια ατελείωτη φωτιά να τυλίξει τα πάντα και να τα κάψει από άκρη σ’ άκρη. Το αείζωον πῦρ αποτελεί τον μοναδικό τρόπο εξαγνισμού. Το κλείσιμο του κύκλου.
Όλα φυσικά είναι μάτριξ. Αν βγούμε τώρα στο δρόμο, τα πάντα ανατρέπονται και παίζουμε μπόνους πίστα. Όμως το παιχνίδι αυτό είναι το τελευταίο.
Μη με ρωτάτε «τι θα κάνουμε». Ο καθένας μας έχει στα γονίδιά του γραμμένες τις θεϊκές (εταιρικές) οδηγίες. Στην λαίλαπα που ξεκίνησε –και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει πολύ χειρότερη στη συνέχεια- ο ρόλος του καθενός μας έχει προκαθοριστεί.
Άλλος θα σκέφτεται και θα αποφασίζει, άλλος θα ξεσηκώνει και θα οδηγεί, άλλος θα δρέπει με το αστραφτερό μέταλλο βδελυρές υπάρξεις. Η δικτατορία των σαπιόψυχων θα τελειώσει μέσα σε ένα ανελέητο λουτρό αίματος. Όλο το πηχτό κόκκινο υγρό που έχουν ρουφήξει τόσους αιώνες αυτά τα πολιτικά ψευτοβαμπίρια θα χυθεί από τα κομμένα λαρύγγια τους στο χώμα. Μην ψάχνετε για έλεος. Όποιος συλλέκτης λυγάει θα ποδοπατείται και θα πετσοκόβεται από τους συναγωνιστές του.
Το άσχημο είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει ανθρώπινος νικητής. Μονάχα οι καταραμένες Σκιές κερδίζουν σε τούτο το διαστημικό μπαρμπούτι.
Το είχα ξαναγράψει παλαιότερα ότι είμαστε η πιο διαβασμένη γενιά που έχει περάσει από αυτά τα χώματα εδώ και χιλιετίες. Μια γενιά που δεν την θέρισε η πείνα, ο πόλεμος και οι αρρώστιες. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το απίθανο, όχι απλά να ξαναβάλουμε την αιώνια Ελλάδα στην κορυφή η οποία της ανήκει, αλλά να χακάρουμε το ίδιο το παιχνίδι για λογαριασμό του πατέρα μας του Μέγα Παίκτη.
  

Ο αγωνιστικός χώρος είναι τίγκα στην βενζίνη.
Για να δούμε.
Έχει μείνει καμιά σπίθα στη στάχτη;






 

5 σχόλια:

  1. Δεν εχω λογια φιλε .ΕΥΓΕ>Εισαι στο μυαλο μου και οταν τα λες στους γυρω σοτ σε κοιταζουν λες και εχεις δωδεκα μυτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MARK?SADIST?

    ΚΟΥΠΕΠΕ ΚΟΥΠΕΠΕ;ΚΟΥΠΕΠΕ ΚΑΙ ΩΠΑΛΑ;ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ...

    ΑΧ!ΕΧΩ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΧΑΡΤΟΜΆΝΤΙΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ;!

    ΜΠΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ!;
    ΑΝΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΓΡΑΦΕ ΒΡΕ;ΓΡΑΦΕ ΚΙ ΑΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ TAKE THE GOD DAMN VACCINE ΤΟΥ ΜΠΙΛΛΥ ΠΟΡΔΟΓΚΑΙΗΤΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ LOL🖋🖊🖌✒📝💉💊⚰🎃🤧😷🤒💩👨‍⚕️🧟‍♀️🛌✍🧠🖤💣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός σε όλα.Δεν χρειάζονται σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που σε διαβάζουν είναι οι μπαμπουίνοι;
    Γιατί αυτοί που σε διαβάζουν προφανώς και συμφωνούν με αυτά που γράφεις,αν λες μπαμπουίνους αυτούς που δεν σε διαβάζουν, τότε έτσι κι αλλιώς δεν θα το δουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαι πολυ καλος,ρε φιλε,μονο που θα μαλωσουμε για τον παπαδοπουλο Εγω θα τον παλουκωσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή