«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η ΠΡΩΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΑΠΕΒΙΩΣΕ.




Η Elisa Granato, η πρώτη εθελοντής που διατέθηκε στην Οξφόρδη, για να εμβολιαστεί στην πρώτη πανευρωπαϊκά ανθρώπινη δοκιμή εμβολίου κατά της επιδημίας του κορωνοϊού, απεβίωσε.

Πέθανε δύο ημέρες αφότου τής χορηγήθηκε το εμβόλιο, δήλωσαν οι αρχές, και πρόσθεσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την αιτία θανάτου.

Σε ανακοίνωσή τους οι ερευνητές είπαν ότι η Ελίζα είχε επιπλοκές λίγες ώρες αφότου εμβολιάστηκε και πέθανε ενώ της γινόταν εισαγωγή.

Η Elisa Granato, επιστήμων η ίδια, ήταν η μία εκ των δύο ατόμων που έκαναν το εμβόλιο. Λέγεται ότι τέσσερις άλλοι εθελοντές αντιμετώπισαν επίσης επιπλοκές και υποβλήθηκαν σε ανεπιθύμητες αντιδράσεις του εμβολίου.

Επίσημες πηγές λένε ότι τα τέσσερα άτομα παρακολουθούνται προς αντιμετώπιση κάθε περαιτέρω ανεπιθύμητου αποτελέσματος του εμβολίου.

  Μόλις εμβολιάστηκε η Elisa Granato, είπε: "Είμαι επιστήμων, γι αυτό ήθελα να προχωρήσω στην υποστήριξη του επιστημονικού εγχειρήματος όποτε μού δινόταν η ευκαιρία".

Ερευνητές οι οποίοι περιμένουν να διεξαχθεί αυτοψία, πιστεύουν ότι η Ελίζα έπασχε από υποκείμενο νόσημα το οποίο δεν είχε αποκαλυφθεί στις υγειονομικές αρχές.

"Τα τέσσερα άτομα που τώρα βρίσκονται σε σχετικά κρίσιμη κατάσταση, σύντομα θα είναι καλά. Και οι αντιδράσεις από το εμβόλιο, που τώρα αντιμετωπίζουν, ήταν ως εκ τούτου αναμενόμενες με την δοκιμή" αποκάλυψαν οι ερευνητές. Και πρόσθεσαν ότι αυτές οι παρατηρήσεις θα βοηθήσουν στην βελτίωση του εμβολίου πριν διατεθεί σε δημόσια χρήση.

πηγή: News NT 
μτφρ. Διόδοτος

 

16 σχόλια:

  1. ΡΕΕΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΛΙΖΑ
    Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
    ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βοθροκαναλο της προπαγανδας BBC που εδειχνε τα πλανα απο το εμβολιασμο, δεν εχει μεταδωσει τιποτε απολυτως. Μολις την ειδα Κωστα να εμβολιαζεται και να κομπαζει κιολας οτι εκανε κατορθωμα, ειπα φωναχτα...ΒΡΕ ΤΙ ΖΩΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! Ας προσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε βελτιώστε το και χωστε το στον πάτο σας.Να δούμε ,θα φρενάρη ή θα ΔΩΣΗ γκάζια ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://fullfact.org/online/elisa-granato-fake/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΧΟΑΞ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΆΣ ΔΩΣΑΤΕ:

      1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΡΓΚΟΥΣ ΓΟΥΟΛΣ ΜΆΣ ΔΙΝΕΙ ΣΚΡΙΝΣΟΤ ΤΗΣ ΕΛΙΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΤΕΡ, ΚΑΙ ΜΆΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ.
      ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΡΙΝΣΟΤ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ.

      2. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΖΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΤΤΕΡ ΕΧΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ! (ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ) ΓΙΑΤΙ;;;;;

      https://twitter.com/prokaryota?lang=el

      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

      ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΙΤΤΕΡ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΣΥΝΗΘΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ.. ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΤΟΥΙΤΤΕΡ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.


      ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ;;;

      ΤΟ FULL FACT ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΟ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES"), ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΒΛ. Π.Ο.Υ. ΚΛΠ) ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΙΖΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΤΕΡ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ;;

      Διαγραφή
    2. Μηπως γιατι μπορουν να δουν το προφιλ της μονο οι φιλοι της;

      ΥΓ: Προσωπικα κι εγω πιστευω πως αφησε το ματαιο τουτο κοσμο. Απλα επειδη ο "ετσι" εχει πολλα ποδαρια καλο ειναι να διασταυρωνουμε και 2 και 3 και 4 φορεα την ειδηση...

      Διαγραφή
    3. δεν υπαρχει «φιλοι της»
      το λουκετο ειναι λουκετο για ολους στο τουιτερ

      Διαγραφή
  5. Δεν απεβιωσε .εκανε δηλωση σημερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε μου, το είδα το βίντεο, αλλά και πάλι κάτι μού βρωμάει. Δεν θα μπω τώρα σε λεπτομέρειες, πάντως θα κάνω και μια έρευνα στο dark Web το απόγευμα, και θα τα ξαναπούμε.
      Την ανάρτηση δεν την αποσύρω ακόμα που να χτυπιούνται "μερικοί"

      Διαγραφή
  6. https://www.huffingtonpost.gr/entry/nekr-ethelotria-giatros-emvolio-koronoios-fake-news_gr_5ea69c3cc5b6805f9ed0204d?utm_hp_ref=gr-homepage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία,
      αφού το τουίττερ της είναι κλειδωμένο..
      θα περιμένουμε, μετά από τόσα συναρπαστικά που προκύπτουν, καθώς και το θέμα του εμβολίου, τα αποτελέσματα των εθελοντών κλπ...

      ..ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.. ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΟΣ 25 ΗΜΕΡΩΝ;.. Ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ..

      Διαγραφή
    2. Ο "ΨΑΧΝΩΝ" ΒΡΙΣΚΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ 'ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

      Διαγραφή
  7. https://www.research.ox.ac.uk/Article/2020-04-23-oxford-covid-19-vaccine-begins-human-trial-stage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήταν στημένη δουλειά για να προβληθούν τα ΗΟΑΧΕS. Aς δώσουμε αυτό το βίντεο στα ΗΟΑXES https://www.facebook.com/AutaPouMasKruboun/videos/598122911061555/?t=81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης πολύ πιθανόν. Εξηγεί όλα τα ανεξήγητα, εντείνει την συμπάθεια του κόσμου για τούς εμβολιασμούς, καθώς και την αντιπάθειά του προς τους "συνωμοσιολόγους-εθνικιστές μπλόγκερς".

      Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας κε Σμυρλή,
      Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας!

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα !! Ψάχνω αυτό το video το έχουν κατεβάσει από παντού https://www.facebook.com/AutaPouMasKruboun/videos/598122911061555/ εάν μπορείτε να το ανεβάσετε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή