«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ο ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ...

του Όθωνα Ιακωβίδη




Ο κορωνιός (αν δεν κατασκευάστηκε γι' αυτήν) έδωσε την ευκαιρία στη "Νέα Τάξη" να "διαβεί τον Ρουβίκωνα" και να πειραματιστεί επάνω στην παγκόσμια κοινωνία για το πως ο φόβος για μία απειλή (πραγματική, μεγαλοποιημένη ή ψεύτικη) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την (κατά τόπους) κυβερνητική εξουσία (με τα μέσα προπαγάνδας που αυτή διαθέτει) για τον αυτοεγκλεισμό των πολιτών και την αυτόβουλη αποχή τους από κάθε είδους αντίδραση στη βούληση των εξουσιαστών τους.

Αυτή η πραγματικότητα προσθέτει ακόμη μία κατάκτηση των Νεοταξιτών στην πορεία τους για την πλήρη εξουσία του ανθρώπινου γέννους, ακόμα και αν όσα συμβαίνουν στις μέρες μας δεν γίνονται καθ' υπόδειξή τους.
Πάντως τα γεγονότα δείχνουν πως οι κατά τόπους κυβερνήσεις, υιοθετώντας (ως πειθήνιοι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης) προτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας-ΠΟΥ (η ηγεσία του οποίου ευθέως κατηγορήθηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ για χειραγώγηση τού Οργανισμού από τη ΝΤ) εφάρμοσαν απαγορευτικά μέτρα, πρωτοφανή για την έκταση τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα καταστροφικά αποτελέσματα τους στον οικονομικό τομέα, με αποτέλεσμα η κοινωνική δυστυχία που αυτά προκαλούν, να είναι πολλαπλάσια της δυστυχίας από την "πανδημία".
Στις ΗΠΑ, φθάσαμε στο σημείο ο Πρόεδρος ο ίδιος να καλεί τον λαό σε αντίσταση και μη υπακοή στους νόμους της κάθε Πολιτείας, σχετικά με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό των πολιτών τους !!!...

Αποκαλύφθηκε, έτσι, ένας υπαρκτός υβριδικός πόλεμος που μαίνεται μεταξύ των Νεοταξιτών και των Πατριωτικών δυνάμεων, στο κορυφαίο επίπεδο, που είναι τα διαμερίσματα της κυβερνητικής εξουσίας των ΗΠΑ.

Είναι δε, εκεί, το κορυφαίο επίπεδο, διότι η κυβερνητική εξουσία των ΗΠΑ, επηρεάζει όλο τον κόσμο, καθώς οι ΗΠΑ είναι (είτε μας αρέσει είτε όχι) η σύγχρονη αυτοκρατορία της Γης.

Ξέρουμε ότι η "Νέα Τάξη", καθώς είναι απρόσωπη και άνευ εθνικότητας, ασκεί την εξουσία της υπαγορεύοντας τις βουλήσεις της στις κυβερνήσεις των κρατών και, κυρίως, στην εκάστοτε κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία (ως imperium) διαθέτει όλα τα απαιτούμενα στρατιωτικά και πολιτικά "εργαλεία" πίεσης επί των κυβερνήσεων άλλων κρατών, ιδίως των αδυνάμων.

Γι' αυτό και (πριν αναλάβει ο Τραμπ την προεδρία) πολλοί είχαν ταυτίσει τα συμφέροντα της Αμερικής με τα συμφέροντα της Νέας Τάξης, παραβλέποντας ότι οι ΗΠΑ είναι το πιο χρεωμένο κράτος του κόσμου με Δημόσιο Χρέος (τον Απρίλιο του 2020) 24,5 χιλιάδων δισεκατομμυρίων, το οποίο το χρωστά πού ;;; Στη FED που δεν ανήκει στο κράτος των ΗΠΑ, αλλά σε ιδιώτες, που αποτελούν την ελίτ της ΝΤ!!

Είναι γνωστό πως οι ΗΠΑ, για να "κόψουν" δολλάρια, υπογράφουν ένα χρεωστικό (έντοκο) ομόλογο  (government debt securities) προς τη FED, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα κοπής του χαρτονομίσματος του δολλαρίου.

Μα, τότε (θα πεί κάποιος έξυπνος) ποιος εμποδίζει την κυβέρνηση των ΗΠΑ, με όλη τη δύναμη που έχει το κράτος της, να παραγράψει, μέ έναν νόμο, τις οφειλές προς τη FED;;

Η απάντηση είναι πως εδώ μπερδεύεται το "παιγνίδι", καθώς οι Νεοταξίτες παραγωγοί του χρήματος (όντας πιο έξυπνοι από τον παραπάνω ερωτώντα) έχουν πουλήσει τα ομόλογα Δημόσιου Χρέους των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων και στους Κινέζους, γεγονός που σημαίνει ότι, αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ νομοθετήσει την ακύρωση της οφειλής της προς τη FED, θα καταστήσει τα ομόλογα της που είναι στα χέρια των Κινέζων, κωλόχαρτα.....γεγονός που δεν θα αρέσει καθόλου στους Κινέζους που γι' αυτό τον λόγο είναι ικανοί να κάνουν και πόλεμο με τις ΗΠΑ τον οποίο, ναί μεν, δεν θα τον κερδίσουν, αλλά μπορούν να προξενήσουν πολύ μεγάλες καταστροφές στις ΗΠΑ....

Αλλά, επίσης, ο δεύτερος μεγάλος αγοραστής των Αμερικανικών Ομολόγων είναι οι Οργανισμοί Ασφάλισης των Αμερικανών εργαζομένων (!!) οπότε όποιος πειράξει την οφειλή των ΗΠΑ προς τη FED, θα ξεσηκώσει εναντίον του σύσσωμο τον Αμερικάνικο λαό !!!


Εν πάσει περιπτώσει, η καλύτερη ασφάλεια για τους παραγωγιούς του Δολλαρίου, πέραν όλων των παραπάνω, προκειμένου να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους, είναι να έχουν "δικό" τους τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Η πρόνοια αυτή, δούλεψε καλά μέχρι την εγκατάσταση του Τραμπ στον προεδρικό θώκο, ο οποίος έκτοτε τους έχει χαλάσει πολλά από τα στημένα προγεφυρώματα τους, καθώς είδε, σαν καλός πατριώτης, ότι οι κύριοι αυτοί (οι Νεοταξίτες) μην έχοντας καμία εθνική ευαισθησία και πατριωτική συνείδηση και, προκειμένου αυτοί να πλουτίζουν, έχουν αφήσει να καταστρέφεται όχι μόνο η Οικονομία της Χώρας, αλλά και να χάνουν οι ΗΠΑ το αδιαμφισβήτητο της αυτοκρατορικής τους υπόστασης, επιτρέποντας να γιγαντώνεται επικίνδυνα γι' αυτούς η Κίνα, την οποία, η Οικονομική Παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης, κατέστησε ΒΙ.ΠΕ της Υδρογείου, λόγω των πάμφθηνων εργατικών χεριών της μετα-Μαοϊκής Κίνας.

Μετά από αυτή τη διαπίστωση ο Τραμπ (και ως όφειλε σαν Πρόεδρος των ΗΠΑ) αντέδρασε :

Άρχισε από την κατάργηση του "αδασμολόγητου" στα εμπορεύματα, προχώρησε στην απόσυρση των ΗΠΑ από τη Συνθήκη του Παρισιού για το Κλίμα και η τελευταία ενέργεια του ήταν η διακοπή της χρηματοδότησης του ΠΟΥ , που το ταμείο του κράτους τον χρηματοδοτούσε με 200 εκ. Δολλάρια !...

Αυτά, σε αδρές γραμμές, γίνονται πέραν του Ατλαντικού.
Εδώ, στη Χώρα μας, είναι γνωστό (προκύπτει από δημόσιες δηλώσεις τους που δεν αμφισβητούνται) πως το πολιτικό σύστημα (δηλαδή οι ηγεσίες των "κυβερνητικών κομμάτων/παρατάξεων") είναι οπαδοί της "Οικονομικής παγκοσμιοποίησης" που είναι το άλλο όνομα της "Νέας Τάξης", διακηρυγμένου αντίπαλου του πατριωτισμού.

Γι' αυτό και οι εδώ κυβερνώντες υιοθέτησαν αμελητί τις υποδείξεις του ΠΟΥ....
Το ότι αυτό κράτησε την εξάπλωση της επιδημίας στη Χώρα μας σε χαμηλά επίπεδα, καταγράφεται σαν θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν παύει να ισχύει και η άλλη όψη του νομίσματος, που είναι η συμμετοχή του Ελληνικού λαού στο μεγάλο πείραμα της επελαύνουσας Νέας Τάξης και η έκθεση του σε ακόμη μεγαλύτερη δυστυχία, προκαλούμενη από τα μέτρα αντιμετώπισης της επιδημίας.

Ο λαός, δεν πρέπει να αφήσει την τύχη του σε χέρια και κεφάλια που το σταθερό και αναλοίωτο μέλημα τους είναι η καθυπόταξη της κοινωνίας στα συμφέροντα μίας κλειστής ομάδας διεθνών εξουσιαστών, της οποίας είναι δεδηλωμένοι υπηρέτες, μέ λόγια και με πράξεις.

Αν οι λαοί της "Δύσης", με πρώτο τον πολύπαθο Ελληνικό, δεν αντιληφθούν εγκαίρως την παγίδα που τους έχει στήσει το καθεστώς της Ολιγαρχίας (παρουσιαζόμενο ως Δημοκρατία κοινοβουλευτική) και δεν αντιδράσουν, καθιερώνοντας το πολίτευμα της πραγματικής Δημοκρατίας (κατά το οποίο τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο ίδιος ο λαός και όχι κάποιοι δήθεν αντιπρόσωποι του), τότε θα έχουν δώσει εν λευκώ την άδεια τους για την επέλαση τής μεγάλης βαρβαρότητας που μπροστά της ο μεσαίωνας θα μοιάζει με ευτυχία....
Μία πρώτη, μικρή, γεύση πήραμε αυτές τις μέρες με τον υποχρεωτικό  εγκλεισμό μας στα σπίτια μας.
Έρχονται και άλλες απαγορευτικές διατάξεις, όπως πχ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, για τον οποίο ήδη νομοθέτησε στις 10 Μαρτίου τ.ε η κυβέρνηση μας, ανοίγοντας την πόρτα στο όνειρο του Μπιλ Γκέητς που έχει επενδύσει πολλά στο εμβόλιο του Κορωνιού, αλλά και στο θρυλούμενο "τσιπάκι" της Νέας Τάξης που θα καθιστά δυνατή την ατομική παρακολούθηση κάθε κίνησης, κάθε πολίτη..... 



halithiamou.blogspot.com 
το είδαμε στο Αστεράκι

6 σχόλια:

  1. Εγώ λέω να δώσουμε τις βλαμμενες μαϊμούδες να τις φάνε ,θα πέσουν για ύπνο ναρκωμενοι και εμείς θα δραπετευσουμε με καικι για την Αφρική .
    Χαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν τω μεταξύ ,οι Κινέζοι θα ζητούν τα ρέστα από την Καμπάλα !
    Χαχαχαχαχα !
    Τίποτα δεν θα γινη.
    ΜΟΝΟ ΤΟ RESET .ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ N.E.S.A.R.A ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ,ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
    ΑΠΛΑ ,ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΞΕ Ο ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
    ΑΜΑ ΘΕΛΗ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ,ΑΣ ΠΑΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ.
    ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΗ...ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ !
    ΛΙΓΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ !
    ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΥΠΙΈΣ ,ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΜΕ 100 ΚΟΥΤΑΛΕΣ.
    ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΥΡΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    Υ.Γ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ,ΤΙ ΘΑ ΦΑΗ ;
    ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε, έχω αλλεργία στα σαλιγκάρια. Αν και τα ζηλεύω όταν τα βλέπω στο τραπέζι, λαδερά με την σαλτσούλα από ντοματοπελτέ και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τον μαϊντανό. Να τα παραγγέλνεις όταν βγαίνεις με άλλη παρέα.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχα !γιατί βρε !σε ζορισα πότες μου να φας σαλιγκάρια και χοχλιούς ;
      Στο ψαρονέφρι σε έχω !
      Χαχαχαχαχα !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Aγαπητε αρθρογραφε, οτι κ'αν ψηφισαν στο κυνο-βουλιο ειναι παρανομο και δεν θα καταφερουν να το εφαρμοσουν. Υπαρχουν αρκετοι που σιωπηλα για την ωρα τους περιμενον στην γωνια. Υποχρεωτικο εμβολιασμο νοημονες δεν προκειται να δεχτουν. Η αλλη ταξη που στηριζει τον Trump δεν θα το επιτρεψει. Ως εσχατη λυση θα πανε σε πολεμο και θα διαλυθει μια και καλη το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαικη ενωση απο του Ρωσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε ,ούτε και αυτοί που σκουζουν για τα εμβόλια δεν θα το κάνουν.
    Βέβαια ,θα μας δείχνουν ότι βελονιαζονται και θα ρίχνουν μέσα βιταμίνες σε υγρή μορφή.
    ΠΑΙΔΊΑ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ .
    ΑΛΛΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΤΩΝΟΥΜΕ !.
    ΓΙΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ,ΒΓΑΖΕΙ ΦΙΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ :
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΣΘΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ.
    ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ ΜΕΤΑ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΝΙΈΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ;
    ΦΥΛΑΚΗ ;ΠΟΣΟΥΣ ;
    ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ;
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ , ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΓΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΗ !
    ΆΛΛΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή