«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Παράξενα πράγματα..!! Η Γη σταμάτησε να κουνιέται λόγω της καραντίνας που έχει μπει ο πλανήτης.

Σχόλιο από Secret Real Truth: Παράξενα πράγματα..!! Η Γη σταμάτησε να κουνιέται λόγω της καραντίνας που έχει μπει ο πλανήτης! Όταν σας λέμε ότι κάτι μεγάλο παίζεται ...



Ερευνητές από το Βασιλικό Παρατηρητήριο του Βελγίου κατέγραψαν μαζική πτώση των δονήσεων στον φλοιό της Γης, αφού η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει μειωθεί κατά 1/3 λόγω του κορονοϊού!

Πολύ πιο ήσυχη είναι αυτή την περίοδο η Γη. Κυριολεκτικά.

Το lockdown λόγω κορονοϊού, που έχει τεθεί σε ισχύ σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει μειώσει τον θόρυβο του πλανήτη.
 

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει έρευνα από το Βασιλικό Παρατηρητήριο του Βελγίου, καταγράφεται μια μεγάλη μείωση του σεισμικού θορύβου -των κραδασμών, δηλαδή, στον φλοιό της Γης.

Και αυτό έχει να κάνει, φυσικά, με το γεγονός ότι οι άνθρωποι μένουν σπίτι, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.

Στις Βρυξέλλες, για παράδειγμα, ο θόρυβος μειώθηκε κατά 33%.

Το ίδιο, δε, παρατηρείται και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως είναι το Λονδίνο, το Παρίσι και το Λος Άντζελες, από δεδομένα που συλλέχθηκαν και από σεισμόμετρα της Βρετανικής Γεωλογικής Έρευνας του Λονδίνου και δείχνουν «πτώση των επιπέδων θορύβου, καθώς μειώνεται η ανθρώπινη δραστηριότητα».

Τα σεισμόμετρα ανιχνεύουν σεισμικά κύματα, δονήσεις, δηλαδή, όπως προαναφέραμε, στον γήινο φλοιό και κατά τη μετακίνηση των ανθρώπων στους δρόμους.


(κλικ στην εικόνα)
https://twitter.com/Seismologie_be/status/1243485937079910400




Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα επίπεδα θορύβου αυτή την περίοδο είναι παρόμοια με εκείνα των Χριστουγέννων, αλλά διαρκούν περισσότερο, όπως επισημαίνει ο γεωλόγος του Βασιλικού Παρατηρητηρίου του Βελγίου Tομά Λεκόκ.

«Τις ημέρες των Χριστουγέννων, όλοι χαλαρώνουν, είναι πιο ήσυχα», λέει και προσθέτει ότι το Βέλγιο, στο οποίο σπάνια καταγράφονται σεισμοί, είναι πιο εύκολο να ανιχνευτούν οι όποιες αλλαγές στους σεισμικούς θορύβους.


thesecretrealtruth.blogspot.com 


5 σχόλια:

  1. Να πως θα σώσουμε τον πλανήτη απο την κλιματικη Αλλαγή και την καταστροφή του. Θα σταματησουμε να κινούμαστε ή ακόμα καλυτερα να αναπνέουμε, μιας και είμαστε βάρος στη Γη οπως μας λένε οι επουστημονες. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα .Θα αυξηθούν οι συχνότητες και άλλο.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γη μπορεί να σταματήσει να γυρίζει..

    Οι πραγματικοί Έλληνες θα γυριζουν στο άπειρο μέχρι το τέλος του σύμπαντος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά άκου την συνέντευξη

    https://www.youtube.com/watch?v=MYsnkjNMWfo


    T-KRATOR

    ΑπάντησηΔιαγραφή