«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τί δεν προσέξαμε εμείς του 45% που δεν είμαστε ούτε 40%..




 Τις προάλλες.. μπήκα σε ένα φιλικό ιστολόγιο και έγραψα:

"Προσπαθούν να προγραμματίσουν τα χάπατα, τον εσμό, και όσο αυτά το κάνουν αδιαμαρτύρητα και πιστεύουν ό,τι τούς λένε, τόσο οι υπόλοιποι θα τρώμε πρόστιμα. Ευτυχώς τουλάχιστον που εμείς οι υπόλοιποι ξεπερνάμε σιγά σιγά το 45%, γιατί τόσο υπολογίζω την απείθεια αυτή τη στιγμή, κι όσο πιο ρόμπα γίνεται το σύστημα με συμπεράσματα που προκύπτουν από γκάφες τύπου «πρωτοψάλτη»-Μαξίμου και «συντριβάνι»-Ομόνοια, ή και ανακοινώσεις όπως εδώ.. https://www.rt.com/news/488900-vaccines-covid19-natural-scenario/
..τόσο θα βάλουν στο απευθυσμένο τα σχέδια που έχουν εντεταλθεί. Όσο για το κόστος γι αυτούς… τουλάχιστον γι αυτό έχουν προνοήσει. Θα τα ρίξουν όλα επάνω στον ιεροψάλτη."


Νόμιζα που λέτε κι εγώ ότι έγραψα κάτι σοβαρό. Το τί έγινε μετά, από δύο άλλους σχολιαστές.. δεν λέγεται! Με πήραν στο ψιλό. Ο ένας απάντησε:

"ΕΓΡΑΨΕΣ: «…. Ευτυχώς τουλάχιστον που εμείς οι υπόλοιποι ξεπερνάμε σιγά σιγά το 45%,…»

(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) +((ΧΑΧΑ)^12)+(ΧΑΧΑ*ΑΠΕΙΡΟ)"

Ο άλλος είπε:

" Άσ’ τους αυτούς «τους παλιοκερατάδες» ρε Κώτσιο … μην δίνεις σημασία … βαλτοί είναι … δεν θέλουν με τίποτα να ‘δούν άνιθρωπο να ελπίζει.."

Τί να τούς απαντήσω εγώ μετά.. Δίκιο είχαν. Γιατί  "εμείς του 45% δεν είμαστε ούτε 40%" (Μην γελάσει κι εδώ κανείς.. για να κατέβει κι άλλο το νούμερο... γιατί θα γίνουμε μπίλλιες!).

Το θέμα όμως.. δεν είναι ακριβώς εκεί. Ούτε στις διαπιστώσεις του άρθρου που αναδημοσιεύσαμε την Δευτέρα, με τίτλο Οι ειδικοί την ονόμασαν "αποστασιοποιήση"... Το κράτος την ονόμασε "ατομική ευθύνη"... Αλλά είναι "μισανθρωπισμός"!

Το πιο εμφανές και εξοργιστικό συμπέρασμα, ένας πραγματικός ελέφαντας κρυμμένος πίσω από κουνούπια, που έπρεπε να βγάζει μάτι αλλά παρόλα αυτά δεν τον έβλεπα.. και εμείς οι "ούτε 40%" δεν προσέξαμε... 
είναι το εξής:

Το δυστυχώς (και σίγουρα) 60% των κατοίκων της χώρας αυτής, που περνιούνται για Έλληνες, συνταξιούχοι έως πιτσιρικάδες και νέες κοπέλες (που ειδικά οι τελευταίοι με εξοργίζουν όταν τους βλέπω και τούτη την εβδομάδα ακόμα να κυκλοφορούν με μάσκες και γάντια λες και δεν έχουν μπει ποτέ στην μη συστημική ειδησεογραφία του διαδικτύου, δεν έχουν ακούσει ποτέ το όνομα δρ.Ιωάννης Ιωαννίδης, δεν έχουν καν προσέξει τον Τσιόδρα να παραδέχεται ότι πέρασαν για κόβιντ19 ακόμα και εγχειρίσεις βουβωνοκήλης, κλπ κλπ..), αποδεικνύουν ότι πίστεψαν το κάθε τί που τούς είπε η κυβέρνηση απατεώνων μέσω των τουρκοκάναλων,  χειραγωγήθηκαν με μιάς γιατί έχουν απολέσει  την ικανότητα να σκέφτονται, κατατρομοκρατήθηκαν και αποδέχτηκαν ασυζητητί την μετατροπή τους σε ρομποτάκια, που λέει κι ο ΕργΔημΕργ.

Και γιατί όλα αυτά παρακαλώ..;;

Μόλις γράψαμε την λέξη "κατα-τρομοκρατήθηκαν", δηλαδή "ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ".

Και τί φοβήθηκαν..;

Απάντηση:

Αυτοί, ναι αυτοί, που δεν φοβήθηκαν ποτέ μην καταστραφεί η πατρίδα τους, μην δεχτεί επίθεση, μην ισλαμοποιηθεί, μην δεν απομείνει τόπος ελεύθερος και ανθρώπινα δικαιώματα στους απογόνους τους, μην δεν απομείνει ίχνος πραγματικής ιστορίας των μνημείων της Ελλάδος, των παραδόσεών της, της ιερής της γλώσσας, της αγάπης στον Χριστό και στους εθνομάρτυρες, και και και..

..αυτοί, τα μπάζα αυτά, τελικά φανέρωσαν τον έναν και μοναδικό και μεγαλύτερό τους φόβο:

ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!

Ναι, από εκεί (that's the point που λένε και τα αμερικανάκια) ξεκινούν όλα τα προβλήματα της κατακαημένης μας Ελλάδος. Από μία εκφυλισμένη πλειοψηφία, της οποίας (όπως λέει και η φίλη Κατερίνα Χατζηθεοδώρου) δεν τής έμαθαν ούτε οι. εκφυλισμένοι στην πλειοψηφία τους, ιερείς, "να μην έχει φόβον θανάτου".

Το όλο θέμα, στην πραγματικότητα, είναι τεράστιο. Ήθελα να κάνω μόνο την αρχή. Από εκεί και πέρα, και εμείς οι του κάτω του 40%.. ας σκεφτούμε τί μπορεί να γίνει γι αυτή τη χώρα, την Ελλάδα μας. Ξαναμπήκαμε αυτές τις ημέρες σε φάση πλασματικής ηρεμίας, χωρίς κάτι ουσιαστικό, τουλάχιστον  στην εγχώρια ειδησεογραφία, που να δημιουργεί Ιστορία..

..στην πραγματικότητα όμως.. στα παρασκήνια γίνεται της πόπης! Όφεις μέσα κι έξω από την Ελλάδα και παντού ολόγυρα συνωμοτούν πώς να κάνουν την χώρα εντελώς σαν τα μούτρα τους, και πώς να ξεμπερδέψουν με εμάς τους ανυπότακτους, που δεν εκδηλώσαμε ακόμα την μεγάλη μας έκρηξη, γιατί ξέρουμε ότι θα βρούμε απέναντί μας μέχρι και τα "μπάζα" αυτά, επειδή θα τούς διαταράξουμε την ψεύτική τους και ντροπιαστική "ειρήνη" της υποτέλειας και απαξίας και υπερεκτιμήσεως του "τρώγειν και κοπρίζειν", το οποίον κι αυτό όμως, στην πραγματικότητα, ..καταλήγει σε μια αδιακρίτως σφαγή των, σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

Πρέπει να σκεφτούμε, και μάλιστα γρήγορα..!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
 

39 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά, Λεύτερα & Ελληνικότερα, με το 40% να φτάνει σύντομα στο 100%, χωρίς να χρειαστεί τραγικότερα να δράσει ο φοβερός Νόμος της Ανάγκης, στον οποίο & οι... Θεοί πείθονται
    Και του χρόνου με υγεία & δύναμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσότεροι εθελοτυφλούνε. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Δεν θελουν να χάσουν την βολέψη τους. Ούτε κάποιοι που αξίζουν μπαίνουν μπροστά και γιατί να μπούνε άλλωστε χαζοί είναι να φανε σκατο και προδοσία απο τους υπόλοιπους ζωοκατοικους αυτης της χώρας? Και στην τελική τι να σώσουν απο αυτόν τον εσμό? Οι περισσότεροι δεν αξίζουν να λέγονται Έλληνες, ειναι γενίτσαροι ή αλλοφυλοι. Ακόμη και να πείσουμε εναν αξιόλογο αριθμό ανθρώπων οτι η φάση ειναι μούφα μπορούν να μας αποδομησουν ρίχνοντας εναν πραγματικό ιο και μετά να μας βγάλουνε και με την βούλα φαντασιοπληκτους συνωμοσιολογους. Και κατ'επέκταση οτι και να πεις στο μέλλον να θεωρείται αναξιόπιστο εκ των προτέρων. Δεν ξέρω δύσκολα τα πράγματα, όχι οτι δεν το περιμέναμε. Το κωλοματριξ τα εχει προβλέψει όλα. Το μόνο σίγουρο οτι κάποια στιγμή πρέπει να θερισουμε οι Έλληνες με χατζαρα οτι ανθελληνικο έχει περάσει απο αυτη την χωρα, ντοπιο και μη, να βγάλουμε τα απωθημένα μας τουλάχιστον ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.
    Χρόνια πολλά και ευλογημένα κ. Κώστα.
    Σου εύχομαι να είσαι πάντα στις επάλξεις με άρθρα δικά σου ως αυτό, μικρό μεστό που γεννά γόνιμο προβληματισμό.
    Τα κατεβατά - σεντόνια ,δεν έχουν πια κανένα νόημα.
    Οτι ήταν να μάθουμε το μάθαμε.
    Οσοι ήταν να γίνουν Θεολόγοι φιλόσοφοι και ιστορικοί έγιναν.
    Οσοι ακόμα μπερδεύουν τον αυταρχισμό με τον φασισμό και ομιλούν περί
    "υγιούς" κομμουνισμού που δεν εφαρμόστηκε ακόμα πουθενά, είναι άξιοι του κοροϊδού.

    Μην προσπαθείς να σκοτώσεις τον κοροϊδο τσιορδα.
    Πάντα θα υπάρχει και κάποιος ειδικός κοροϊδοτσιόρδας για να τους δουλεύει ψιλό γαζί.

    Μην ασχολείσαι μαζύ τους. Είναι η μεγάλη πλειονότητα και θα παραμείνει πάντα πλειονότητα πολύ μεγαλύτερη απο το 60%!
    Ταυτόχρονα είναι και ακίνδυνοι. "Κατεβατά η τσιτάτα" παράγουν και τίποτε άλλο.
    Την δύσκολη ώρα θα συνταχθούν με τον κανέναν!!!
    Την εύκολη θα συνταχθούν με τον νικητή, όποιος και εάν είναι.

    Κατά την άποψη μου οι αφυπνισμένοι που αναγνωρίζουν "το φάντασμα" και άρα έχουν την ικανότητα να το πολεμήσουν είναι της τάξης του 5%!
    Το 10% εάν ξεπεράσουμε θα είμαστε αρκετοί για την ανατροπή του κουμουνιστικού συστήματος που παράγει κοροϊδούς!

    Και πάλι χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα.
    Καλή Λευτεριά απο την κομμουνιστική σκλαβιά!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,

      να είστε πάντα καλά
      και καλή Λευτεριά στην Ελλάδα μας!

      Διαγραφή
  4. Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ KAI O ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.
    ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 40% ΜΕ 45%. ΑΥΤOI ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝOI ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ (ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΓΙΑ 2.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΒΟΛΕΨΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΓΟΝΙΑ, ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ, ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΛΦΑ, ΔΕΥΤΕΡΟΞΑΔΕΛΦΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΑΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΝΕΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.
    5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΕΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2,500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου,

      πολύ ενδιαφέρουσα η εικόνα που έδωσες. Αυτήν είχα υπόψιν μου μιλώντας με ποσοστά. Και σαν να νομίζω ότι μόνο το λεπίδι του τζιχαντιστή θα την ανατρέψει. Ό,τι γινόταν πάντα με τους παραπλανημένους, χωρίς σύμπνοια, Έλληνες. Ας ελπίσουμε ο Θεός να προστατεύσει τα χλωρά στις δύσκολες στιγμές που θα 'ρθούν.

      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

      Διαγραφή
  5. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ21 Μαΐου, 2020 06:22

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΄ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ΄ ΚΑΛΟΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΖΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η ΧΙΜΑΙΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ.
    Ο ΜΑΡΣΑΛ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ,ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΌ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥ ΧΑΝ.
    ΤΑ ΡΟΜΠΌΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ.
    ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.
    ΑΠΛΑ ,ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΑΓΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ :
    ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΌΤΑΚΙΑ.
    Ο ΤΡΟΜΟΣ ΦΩΛΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ....ΟΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ,ΟΤΙ ΔΥΟ ΔΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ,=ΑΨΥΧΟΙ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΆΖΑ ,ΘΕΩΡΕΙ ,ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ,ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.
    Ε ;;;;;;
    ΝΑΙ.
    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΎΣΟΥΝ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ.
    Ε,ΝΑΙ .ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ Η ΗΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.
    ΑΛΛΑ ,ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΜΙΚΡΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ.
    ΔΟΥΛΕΦΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ .ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ :ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.
    ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.....
    ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΑ.
    ΤΑ ΆΛΛΑ ,ΑΡΓΩΤΕΡΑ.
    ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ,ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ ΨΕΥΤΕΣ ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΠΕΤ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ !
    ΑΛΛΑ ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ.
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ,ΗΡΕΜΟΙ.
    ΟΧΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ.ΕΤΣΙ ;
    ΦΑΓΑΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ,ΣΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ;
    ΔΥΣΗ Ο ΜΑΡΣΑΛ , ΑΝΑΤΟΛΉ Ο ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ.
    NANCY PELOSI ,IS A VERY ,VERY SICK PERSON......
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Την πείραξε ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ με το ΨΕΥΤΟ αδρενοχρωμιο ,φαίνεται....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ.Καλε ψιτ;Εσένα το λέω!
      Που έψαχνες την καρακουκλαρα Ντόρα της Νου ΔΟΥ λας καλέ!Ακόμα δεν την βρήκες;Τέτοιο μανουλομάνουλο; Ξέρω γιατί τις έχεις άχτι. Γιατί σου έδωσε χυλόπιτα!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Λοιπόν σοβαρά τώρα. Μπες στο facebook της. Πήγαινε στην ανάρτηση που την Τρίτη είχε εκπομπή στο Σκαϊ. Κοίτα τι μπινελίκι έχει πάει στα σχόλια.
      Καλέ όχι τίποτε άλλο!
      Αλλά για να μη νομίζεις, ο της την πήρε άλλος!
      Ζωντανό είναι το πιπινάκι σου!

      Κώστα;Υπάρχει ένα βίντεο στο YouTube πού δείχνει τον Τσίπρα να μεταμορφώνεται . Είναι μέσα σε ναό της εκκλησίας, όλοι τον έχουν πάρει χαμπάρι οι παρευρισκόμενοι, που προσπαθεί να κρύψει τη σαύρα που πάει να του βγει.
      Είδα το βίντεο σήμερα του Δεμερτζή στο σφαγή gr.
      Δεν είναι όπως νομίζουμε εμείς ότι είναι σαύρες;
      Επέμβαση κάνουνε.
      Το ίδιο μπορούμε να πάθουμε και εμείς και οποιοσδήποτε από μας αν δεχτούμε.
      Είναι η μέθοδος που εφαρμόζουν λέει η γκρίζοι.
      Δείτε το όλοι βρε παιδιά το βίντεο του Δεμερτζή έχει αρκετές πληροφορίες.
      Όσο για τον Αριστόμαχο που μετά τη χυλόπιτα από την Ντοορούλα της έκανε μάγια για να την βγάλει από την μέση ......
      Του την έσκασε !!!
      Είναι ζωντανή, πηγαίνει με άλλους!!!!! Και γυρίζει στο κάθε πορνοκαναλο δίνοντας συνεντεύξεις.
      Νεκρή λέει είναι και ο lady gaga.
      Καλέ ελάτε να μαζευτούμε να του κάνουμε ένα τρισάγιο!!
      Για το βαρύ το χώμα που θα σκεπάζει την Μέρκελ δεν σας βλέπω εδώ μέσα να στεναχωριέστε ιδιαίτερα.
      Μία προσευχούλα για την ψυχούλα της κανείς σας δεν θα κάνει;;;;
      Σοβαρά τώρα.
      Κωστή ξέρεις τι είπε ο Δεμερτζής;
      Όταν τα άκουσα τρελάθηκα.
      Ότι ο τάφος του μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται.......


      Στο Βατικανό!!!!!!
      Και τον προσκυνούν λέει όπως τον Άγιο Πέτρο!!!!!
      Μιλάμε τώρα θα σαλτάρουμε τελείως.


      Διαγραφή
    2. Αν τον προσκυνούν.. είναι γιατί ξέρουν ότι έρχεται και σκοπεύει να τούς στείλει να βλέπουν τα μαρούλια ανάποδα 🙂

      Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πάω τώρα να δω το βίντεο του Δεμερτζή.

      Διαγραφή
    3. Βρε Κωστή;Εγώ τώρα γιατί έχω αμφιβολίες;
      Θυμάσαι την Έλεν;Την Degeneres που έλεγαν ότι έχει συλληφθεί και μάλιστα κυκλοφορούσαν και φωτογραφίες της όπου διαγράφονταν στο παντελόνι της τα βραχιολάκια τα οποία είχε στα πόδια;;
      Μπες στο φουμπούκι της.
      Έχει ανεβάσει βιντεάκι που κουρεύει την μάνα της λόγο καραντινας,φοράει βερμούδα,και στα γυμνά πόδια της φαίνεται πεντακάθαρα ότι δεν φοράει βραχιολάκια.
      Μπορείς να δώσεις μία εξήγηση σε αυτό;
      Πάντως έβλεπα ενάμιση μήνα πιο πριν ένα βίντεο μιας ιατρού Ελληνίδας που είχε μπει στο site με τις συλλήψεις της Καλιφόρνιας, στο site της αστυνομίας δηλαδή και είχε ολόκληρη λίστα συλληφθέντων γνωστών ονομάτων δηλαδή.
      Με την άλλη τη λεσβία τώρα μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται; Τι στο διάολο της τα βγάλανε τα βραχιολάκια;
      Ή μήπως, μπορούν να τα βγάζουν για να κάνουν μπάνιο π.χ. και μετά να τα ξαναβάζουν;
      Υπάρχει περίπτωση από μόνοι τους να βγάζουν και να βάζουν το βραχιολάκι;
      Δηλαδή η Ελενίτσα να το βγάζει από το πόδι της να το περνάει στις γκόμενας της το πόδι για να δείχνει ότι δεν το φοράει και μετά να το ξαναβάζει στο δικό της;;

      Διαγραφή
  7. ΗΛΙΑ !
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και η μαγιά και το προζύμι είναι πολύ λιγότερο από το 40% του λαχταριστου ψωμιού, αλλά έχει κάνει όλη τη "δουλειά" για την επίτευξη του ζητουμενου αποτελέσματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σημερα η παρεα του Διοδοτου βαζει τα καλα της και σου ευχεται ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΧΑΡΑ.

    Παντα οι λιγοι δειχνουν τον δρομο του ΦΩΤΟΣ, το υπεροπλο που τρεμουν ολοι οι Γκειτς, Φαουτσι, Τσιοδρες και ο καθε σκοταδιστης.

    Η υπουργος τυπου της Αμερικης καθε πρωι στη δημοσιογραφικη ενημερωση φοραει στολη ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ και δινει ξυλο συνεχεια στους δημοσιογραφισκους της Καμπαλ. Να πως περιγραφη το στυλ της ενας συμπατριωτης της.

    https://twitter.com/ZoneRedPill/status/1262917108901359616

    Το επωνυμο της παντως παραπεμπει στην μοναδικη και ανικητη αρχαιοελληνικη σπορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ για τις ευχές φίλε μου Ahoy!

      Και ωραία γκομενίτσα η Αριστομαχίτρια.. 🙂 👍

      Διαγραφή
  10. Αγαπητε Κωστα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστικη σου εορτη, παντα με ΥΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ // ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το παραπανω αρθρο σου // Συμβαλεις με τεραστια υπομονη και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, για μια ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ και μια ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ // Να και ενα καλο νεο, μεσα στην τοση μαυριλα: το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ του ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ // Καθοτι δεν επιτρεπεται μεσα στο ελληνικο κυνοβουλιο να υπαρχουν ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ // Αντε να σε δουμε και βουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα βουλευτή δεν θα με δεις ποτέ αγαπητέ Δημιουργικέ!
      Έχω ορκιστεί στον Τριαδικό μας Θεό γι αυτό. Ως κυβερνητικός σύμβουλος, χωρίς καθόλου δημόσιες εμφανίσεις, δεν το αποκλείω όμως, ότι μπορεί να δεχτώ αν μού ζητηθεί από μία πραγματική πατριωτική κυβέρνηση, κι ας μην έχω τρανταχτές πανεπιστημιακές σπουδές.

      Ευχαριστώ για τις ευχές σου, καθώς και για τα καλά σου λόγια το αρθράκι αυτό.

      Να είσαι πάντα καλά, ΥΓΙΗΣ ΚΙΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ!

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΣ:
      Εμένα βουλευτή δεν θα με δεις ποτέ αγαπητέ Δημιουργικέ!
      Έχω ορκιστεί στον Τριαδικό μας Θεό γι αυτό. Ως κυβερνητικός σύμβουλος, χωρίς καθόλου δημόσιες εμφανίσεις, δεν το αποκλείω όμως, ότι μπορεί να δεχτώ αν μού ζητηθεί από μία πραγματική πατριωτική κυβέρνηση, κι ας μην έχω τρανταχτές πανεπιστημιακές σπουδές.
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΟΞΑ Η ΦΗΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ 8 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Ο ΗΛΙΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΕΦΥΓΑ ΑΘΟΡΥΒΑ. ΝΑΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΜΑΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΘΟΡΥΒΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΝΙΞΩ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗΝ.
      ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
    3. Εγώ απλά θα προσθέσω φίλε Ηλία ότι:

      Δεν ξέρω για άλλους, αλλά για εμένα τουλάχιστον, ένα μπλογκ θα έπρεπε να είναι η σχεδία για να φτάσουμε στην Ιθάκη.
      Όταν φτάσουμε.. τέρμα μετά η σχεδία. Θα τελειώσουμε με τα μπλογκς. Γιατί στην Ιθάκη μάς περιμένει η τελευταία αποφασιστική μάχη σώμα με σώμα.

      Διαγραφή
  11. Χρόνια Πολλά, Καλά και Λεύτερα.
    Να σε χαίρονται οι φίλοι σου και να σε φοβούνται οι εχθροί σου!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υ.γ. ...και... Καλό Βόλι!!!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ένα.. αλλά πολλά βόλια.. και ανελέητα επίσης.. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, αν ολα πάνε καλά στις εκτός μπλογκ δραστηριότητές μου.

      Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου για τις ευχές σου, να χαίρεσαι όλους τους εορτάζοντες, πολύ δικούς σου ανθρώπους.

      🌹

      Διαγραφή
  13. - ΕΠΕΙΓΟΝ -

    > Δόκτωρ Rashid A Buttar ,

    εξηγεί με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο, όλα όσα ετοιμάζει για την ανθρωπότητα,
    η σατανική ΚΑΜΠΑΛ των νεοταξιτών.
    > 'Επεσεs με αλεξίπτωτο και πέθανεs ; .. Πέθανεs ΑΠΌ ΚΟΡΟΙΔΟ-ΙΌ !

    > Eίχεs αυτοκινητιστικό και πέθανεs ; .. Πέθανεs ΑΠΌ ΚΟΡΟΙΔΟ-ΙΟ !!

    .. ΔΕΝ Τουs βγαίνουν τα νούμερα όπωs τα θέλανε , και Δημιουργούν ΠΛΑΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ! για να δικαιλογήσουν τα Στατιστικά Μοντέλα , που Βάση αυτών , κινούνται ..

    > ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΑ , ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ , ..
    > https://www.brighteon.com/ddb7dda1-54bc-4475-a236-129169377851

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπητέ "Πόντιε" (αυτό..μάλιστα! Σωστό nick name!)

      Διαγραφή
  15. Σε μία παρηκμασμένη θηλυκοποιημένη κοινωνία βουτυρομπεμπέδων, χέστηδων και πανηλίθιων εγωπαθών νάρκισσων, αρκεί ένα μικρό ποσοστό αποφασισμένων για να γίνει πράξη η ιστορική ασυνέχεια.
    Δεν είναι ανάγκη αυτό το ποσοστό να είναι της τάξης του 40-45%. Αυτά είναι απλησίαστα νούμερα. Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι τόσο μεγάλο.
    Κατά την γνώμη μου, ένα ποσοστό 5-10% είναι υπερ-αρκετό.
    Πέραν αυτού όμως, απαιτείται να υπάρχουν και οι κατάλληλες αντικειμενικές συνθήκες, όχι σε εθνικό αλλά σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αγαπητέ Ηλιακέ. Βέβαια κι εγώ.. δεν ισχυρίστηκα ότι είναι τόσο μεγάλη η πατριωτική μαγιά. Αναφέρθηκα απλά στο ποσοστό των αντιδρούντων στο lockdown και αντιδρούντων στην εσκεμμένη καταστροφή της Ελλάδος μέσα από αυτό το κόλπο του κοροϊδοϊού.

      Διαγραφή

  16. > To ''MATRIX ' , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ !
    > ΕΙΝΑΙ Ν Τ Ο Κ Υ Μ Α Ν Τ Ε Ρ !!
    > ..Για την Γιορτή σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σημερα εορτη του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ο Δρ. Φαουτσι, ο ιεροψαλτης της Αμερικης, παραπεμπεται για ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!

    Συμμετειχε σε συνωμοσια του Μπαμια να διαλυθη η οικονομια της Αμερικης και κατ΄ επεκταση του κοσμου, συναμα δε με την δικαιολογια του κροιδοιου να απεκδυθουμε των ελευθεριων μας και να μετετραπουμε σε ζομπι της ΝΤΠ. Εδω η ανταποκριση.

    https://twitter.com/gina_macina/status/1263539977016807425

    Το δεκαπενταλεπτο βιντεο του Ντειβιντ Ζουμπλικ πρεπει να ιδωθη απ' ολους οσους θελουν να παραμεινουν ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α, ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΥΠΟΣΤΡ/ΓΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ – ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ – ΕΦΕΤΕΙΩΝ – ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ—ΓΕΑ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ – ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ» ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΣΘΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ «GRAND JURY», ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ::: ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2 / KERBEROS-HELLAS/ katohika.gr/ attikanea.info.__

    ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ “GRAND JURY” ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ «ΚΛΕΙΔΩΜΑ» ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗ –-ΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΟΛΙΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ COVID 19», ΩΣ΄ΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ, ΠΟΛΕΜΟΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ—ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΔΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.__

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ «ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ COVID—19, ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ GRAND JURY, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ “GRAND JURY”.__
    ΟΘΕΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ:::http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2020/05/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κώστα χρόνια γεμάτα δημιουργικότητα, έμπνευση, έμπλεα ελληνικών αρετών, χρόνια καλά, πολλά και πάμφωτα...
    Οι λίγοι πάντα κάνουν την διαφορά, διαμορφώνουν το ανάλογο κλίμα, προβαίνουν στις απαραίτητες επεμβάσεις στην πραγματικότητα, επηρεάζουν με την ακλόνητη και σταθερή προσήλωσή τους στον αταλάντευτο σκοπό τους και οι γύρω τους αναπόδραστα θα ακολουθήσουν...
    Άλλωστε η κοσμογονική μας μήτρα ως λαού εδράζεται ει μη τι άλλο στο πρότυπο του ήρωα, πάντοτε οι λίγοι και οι εκλεκτοί καθόριζαν την ποιότητα του κόσμου...

    Για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που αναφέρει ο φίλος ανωτέρω -Ανώνυμος21 Μαΐου, 2020 19:31-, ο οποίος βρίσκεται όπως εικάζεται στο Βατικανό, έχει γράψει για αυτό από το 2010 ο Παναγιώτης Τραϊανού
    Εδώ το link: http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html

    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ Αργύρη σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Ενδιαφέρουσες οι εκτιμήσεις σου ως προς το θέμα των "λίγων".

      Στο θέμα του τάφου του Αλέξανδρου, με ενδιαφέρον θα διαβάσουμε και τί έχει πει ο Τραϊανού, άλλωστε σήμερα λόγω εορτής είμαι στις καλές μου, δεν θα κλείσω την πόρτα στην ενημέρωση και στην πληροφορία για τους αναγνώστες. Και Τραϊανού και ΟΕΑ και όλα τα καλά, κι ας κρίνει ο κάθε αναγνώστης μόνος του.

      Προσωπικά, πιστεύω ότι ο τάφος του Αλέξανδρου είναι θαμμένος ακόμα στο Δίον, από την πιο έγκυρη, με πολλά iso 🙂 υπερβατικότητας και υπερφυσικού, από τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη.

      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  20. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΧΘΗ ΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ,ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ 100% .
    ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΙΣ .
    Ο ΟΦΙΣ ΕΞΗΛΘΕ .
    ΟΜΑΔΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επετεύχθη τίποτα.
      Όσο εμείς είμαστε δούλοι.
      Καθάρισε στην Ελλάδα η κόπρος του αυγεία;;
      Όχι.
      Τι επετεύχθη λοιπόν;
      Στην Ελλάδα δεν έχει επιτευχθεί δυστυχώς ακόμα τίποτα, είμαστε ως λαός ακόμα υπό κατοχή.
      Και αυτός ο Αμβρόσιος βρε παιδιά! Κάνει που κάνει τον αφορισμό, αφόρισε και τους τριακόσιους να τελειώνουμε;;
      Είδατε τι είπε ο Βερύκιος που τον αφόρισε ο Αμβρόσιος;;
      Ότι από το 2018 έκανε τέσσερα χειρουργεία. Πήγαινε από κρεβάτι σε κρεβάτι. Έβαζε λυτούς και δεμένους να πάρει ο Αμβρόσιος τον αφορισμό πίσω. Εδώ βέβαια αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αφορισμός έπιασε.
      Μία ερώτηση προς τον ιερώνυμο.
      Ο αφορισμός του βερύκιου είχε τη σύμφωνη γνώμη για να πιάσει σύσσωμης της ιεράς συνόδου;;;
      Ε ρε δούλεμα που τρώμε!

      Διαγραφή
  21. Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλλού το όνειρο, κι αλλού το θαύμα... που έλεγε ο πάλαι ποτέ σοφός λαός, που σήμερα έχει μεταβληθεί σε μια μάζα στην πλειοψηφία της για τοξικές χωματερές...
    Κι ένα 5% αρκεί, για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, αρκεί αυτό το 5%, να είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    Κατά τα λοιπά, τις ευχές μου για την γιορτή σου στις είπα σχεδόν "διαζώσης", και συμπληρώνω...: Όταν γράφεις "θα γίνει της Πόπης", να διευκρινίζεις, ποιάς "Πόπης", γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες... χαχαχαχα

    Κώστα, λίγοι απομείναμε με ψυχή... άντε με το καλό να έρθει ο Ερντογάνης, γιατί μόνον ένας πόλεμος θα μας σώσει και ίσως ξαναδούμε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΙΚΥΛΟΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ... ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα

      Ποπάκι μου,

      σε ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου!

      Και να διευκρινίσω ότι όταν σε λέω Ποπάκι.. είναι κι αυτό με μεγάλο Π. Γι αυτό γράφω με μικρό π την άλλη την πόπη.. ξέρεις ποια χαχαχα
      Ένας πόλεμος θα ήτο κάποια λύσις, αυτό είναι σίγουρο, αλλά τον αποφεύγουν οι πάντες σαν τον διάολο το λιβάνι. Θέλουν να κάνουν την κάθε προδοσία στα μουλωχτά. Χάγες, αέρηδες που παίρνουν τις σημαίες από τις βραχονησίδες, "16 στρεμματάκια δεν θα το κάνουμε θέμα" κ.ά.
      Το Ψευτορωμαίικο έχει κι άλλα "καλούδια" στην τσέπη του.

      Καλά νά 'μαστε να τα ξεσκεπάζουμε.

      Διαγραφή