«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Έβρος: Τουρκική κλιμάκωση με κατάληψη έκτασης στις Φέρες



Μόνιμη παρουσία εντός ελληνικού εδάφους έχουν καθημερινά οι Τούρκοι πάνοπλοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, οι οποίοι έχουν στρατοπεδεύσει στον θήλακα στη θέση Μελισσοκομείο στις Φέρες και ενισχύουν την παρουσία τους.
Αρχικά εμφανίστηκαν γύρω στα 10 άτομα τα οποία είχαν τοποθετήσει σκηνή εντός του τουρκικού εδάφους. Το Armyvoice.gr εξασφάλισε μάλιστα και φωτογραφία από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας τους εκεί.
Έβρος: Η Καθημερινή επιβεβαιώνει το Armyvoice.gr

Στη συνέχεια όμως οι δυνάμεις αυτές άρχισαν να ενισχύονται φθάνοντας τα 35+ άτομα, τα οποία βρίσκονται πλέον εντός ελληνικού εδάφους, στο οποίο έχουν προχωρήσει σε αποψίλωση, σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία με τον χάρτη, πρόκειται για ένα από τους πολλούς θήλακες που σχηματίζει ο ποταμός, και ο οποίος ακόμα και στο χάρτη της google εμφανίζεται ως ελληνικό έδαφος.
Η Τουρκία ωστόσο αιφνιδιαστικά άρχισε να αμφοσβητεί ότι είναι ελληνικό και φαίνεται ότι αποφάσισε να το διεκδικήσει, με de facto κατάληψή του. Το τελευταίο διάστημα, στελέχη της γεωγραφικής υπηρεσίας Στρατού επισκέφθηκαν την περιοχή για να μελετήσουν που θα στηθούν οι πάσαλοι για την επέκταση του φράγματος στον Έβρο.
Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην τουρκική πλευρά η οποία θέλει να έχει ανοιχτές τις διόδους για να εργαλειοποιεί μετανάστες με αποτέλεσμα να αρχίσουν εκφοβιστικές βολές και διαρκείς προκλήσεις.
Λίγο αργότερα κατέφθασαν και από την τουρκική πλευρά στελέχη της αντίστοιχης γεωγραφικής υπηρεσίας, λέγοντας ότι θα στήσουν κι αυτοί ανάλογο φράχτη. Μόνο που όπως φαίνεται ο σκοπός τους είναι να κλείσουν τον ελληνικό θήλακα και να αφαιρέσουν αυτό το κομμάτι της γης από την ελληνική πλευρά.
Έβρος ΤΩΡΑ: Τουρκική κλιμάκωση με κατάληψη έκτασης στις Φέρες

Έβρος ΤΩΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr η τουρκική πλευρά έχει αρνηθεί επίμονα να παρουσιάσει τα στοιχεία που επικαλείται όταν υποστηρίζει πως πρόκειται για τουρικό έδαφος και έχει αποκλείσει οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα.
Είθισται μεταξύ των χωρών όταν υπάρχουν κάποιου είδους συνοριακά θέματα να επιλύονται μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας συζητήσεων, πρακτική η οποία έχει επίσημο χαρακτήρα και ακολουθείται σε όλο τον κόσμο.
Η άρνηση της Τουρκίας να παρουσιάσει τα στοιχεία που επικαλείται αντανακλά και την πρόθεσή της να αποσπάσει αυτό το κομμάτι ελληνικού εδάφους από τη συγκεκριμένη περιοχή. Γι αυτό τον λόγο αυξάνονται και οι πάνοπλοι Τούρκοι αστυνομικοί που βρίσκονται επί του ελληνικού εδάφους.
Για να εξηγήσουμε λίγο καλύτερα, τη γεωγραφία της περιοχής, είναι γνωστό ότι ο ποταμός Έβρος μετακινείται ανατολικότερα ή δυτικότερα δημιουργώντας προσχώσεις και στις δυο πλευρές. Η Τουρκία αμφισβητεί κάποιες από αυτές τις περιοχές που δημιουργούνται.
Η παραμονή των πάνοπλων Τούρκων στο σημείο, δείχνει πρόθεση να δημιουργηθεί ανά πάσα στιγμή κάποιο επεισόδιο, το οποίο εκφεύγει του χαρακτηρισμού «μεθοριακό επεισόδιο». Μην ξεχνάμε ότι τον Δεκέμβριο του 1986 είχε δημιουργηθεί σοβαρό μεθοριακό επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο του Έλληνα στρατιώτη Ζήση Καραγώγου.
Είναι η ίδια περιοχή που είχαν συλληφθεί το 2018 δυο Τούρκοι στρατιωτικοί όπως είχε αποκαλύψει το Armyvoice.gr 
Κατά το περιστατικό που έγινε λίγο βορειότερα από τις Φέρες στο Πέπλο Έβρου είχε γίνει ανταλλαγή πυρών.
Να θυμίσουμε επίσης ότι το 1955, υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας για κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, η οποία προέβλεπε και την ευθυγράμμιση σε αριθμό σημείων του ποταμού.
Στην περιοχή Φερών, λόγω της ευθυγράμμισης δημιουργήθηκε τουρκικό προγεφύρωμα, ανάλογο με αυτό της περιοχής Καστανεών, το οποίο περιλαμβάνει έκταση 8.500 στρεμμάτων περίπου.

Έβρος ΤΩΡΑ: Διπλωματικός μαραθώνιος ΥΠΕΞ

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες όμως δεν κατορθώσαμε να διασταυρώσουμε, το θέμα έχει τεθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο στον Τούρκο ομόλογό του Χουλούσι Ακάρ σε τηλεφωνική επικοινωνία.
Αυτό όμως που έχουμε διασταυρώσει ως πληροφορία είναι ότι πλέον τη σκυτάλη της επίλυσης του θέματος έχει πάρει το υπουργείο εξωτερικών και γίνονται διπλωματικές κινήσεις.
Πάντως θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η αιτία της φυλάκισης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία ήταν ότι μπήκαν για 10 περίπου μέτρα εντός τουρκικού εδάφους. Τώρα που οι Τούρκοι αστυνομικοί με πλήρη εξοπλισμό καθημερινά καταλαμβάνουν ελληνικό έδαφος τι γίνεται;
Θα δώσει μια απάντηση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ή θα συνεχίσει να μην λέει κουβέντα για το θέμα μέχρι να ξεσπάσει κάποιο επεισόδιο;

9 σχόλια:

  1. ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΑ ANA 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗKΟΣ ΤΩΝ 180 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΠΕΙΝΑΛΑΙΟΙ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΙ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ Ο ΛΑΣΠΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 10 ΓΕΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ;
    ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ 180 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ 180.000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΡΕ ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ; ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ;
    Ο ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΩΡΙΜΑΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΠΙΟ ΣΟΦΟΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. Ο ΛΙΑΚΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΛΙΑΚΟ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΗΓΕΤΗ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Της Εγκληματικής Ανθελληνικής Κατοχικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη
    – Η Τουρκία Έκανε ΚΑΤΑΛΗΨΗ Σε Περίπου 20.000 Μέτρα Ελληνικού Εδάφους…
    Και Ο Ανθέλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, Δήλωσε: “Δεν Δημιουργούμε Εντάσεις… Για Μερικές Δεκάδες Μέτρα”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ;
    ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑ...
    ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΈΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...

    ΜΕΤΑ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΙΜΟΝΙΝΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΤΟ,ΑΠΛΑ;ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΌ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΉΣ...

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμπρος στον δρομο που χαραξε ο κουραδοχοντρομαλακας''''τη σημαια την πηρε ο αερας''''....το ''κρατος πρεπει να εχει συνεχεια''''ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Δένδια θα τον πάρουμε μαζί μας στο μέτωπο, να πηγαίνει μπροστά.

    Γιά ν' ανοίγει τον δρόμο στα ναρκοπέδια. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.....

    ΤΟΥΡΚΟΙ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΈΤΡΗΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_7601.html

    ΩΡΕ ΖΑΓΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΥΕΘΑ ΤΟ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ....
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤ'ΑΠ'Τ'ΑΥΛΑΚΙ ΩΡΕ=ΚΑΤΑΠΤΑΥΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ,ΤΙ ΖΗΤΩ,ΤΙ ΑΠΑΙΤΩ,ΤΙ ΟΡΙΖΩ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

    ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΕΛ-ΛΗΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ/ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΟΎΚΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ,ΘΕ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ: ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΥ".ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΗΛΙΑΤΗ ΠΙΛΟΤΟ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΥ" ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ;ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΘΕΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΊΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΣΩ ΜΙΑΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ'ΧΟΥΝ ΜΑΤΑΔΕΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Τ'ΟΥΡΑΝΟΎ.
    ΟΧΙ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΩ ΕΚΑΤΟΖΑΛΗ ΘΑ ΧΟΡΕΨΩ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ,ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΦΙΛΙ ΚΑΛΑΝΤΑΜΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ,ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΩΡΕ;ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΟΝΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΘΕ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΙΧΩΣ ΜΈΤΡΗΜΑ,ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΙΑΟΛΕ;!ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ;

    ΘΕ ΝΑ'ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΙΜΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
    ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΠΩΣ...
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΗΣ.
    ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΠΩΣ...
    ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΑΦΑ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ ΑΤΑΦΑ ΚΙ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ;ΕΤΣΙ Θ'ΑΦΉΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ....ΑΝΑΜΟΝΗΣ,ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.triklopodia.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b4-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%af-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%ac-%ce%b4%ce%bf%e1%bf%a6/ πληροφοριες απο ηλια καλλιωρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως τον θεωρώ αναρμόδιο και άσχετο με εθνικά θέματα τον Καλλιώρα. και ύποπτο για διάδωση προφ(υ)τειών με κοιμώμενους βασιλιάδες κλπ.
      Άσε που κάνει ομιλίες στις οποίες λέει ότι το Hellas είναι πονηρή ονομασία που φτιάξανε η ξένοι για την Ελλάδα, γι αυτό έχει μέσα το Hell=κόλαση,διάβολος. Ανυπόστατες μακακίες αμόρφωτου είναι αυτή η θεωρία. Γιατί το H που βάζουν οι ξένοι μπροστά από λέξεις όπως Ελλάς, Ελικόπτερο κλπ, έχει τη θέση του πνεύματος δασεία το οποίο εμείς οι ανόητοι Έλληνες αφήσαμε να καταργηθεί.

      Διαγραφή