«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι παγκόσμιες μαζικές συλλήψεις αποτελούν πλήρη φάρσα. [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

του bush320, απόστρατου Αμερικανού αλεξιπτωτιστή, πατριώτη - μετάφραση: tuluba

Σχόλιο Διόδοτου: "DrainTheSwamp".. χαχαχαχαχα..:


Σοβαρά τώρα.. θα μού πείτε.. "Γιατί ρε Κώστα Ταύρε μάς ζαλίζεις συνέχεια τον έρωτα με το τί γίνεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού; Χεστήκαμε για το deep state και τον Τραμπ" Χεστήκατε..; Μέσα στα σκατά σας θα πνιγείτε αν δεν καθαριστεί πρώτα εκείνος ο βούρκος με τα ερπετά, στα οποία ανήκουν και τα δικά μας φίδια. Το τραίνο για να καταφέρουμε κάτι μόνοι μας.. το έχουμε σχεδόν χάσει.  _ Κ-Τ
 

Για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι παγκόσμιες μαζικές συλλήψεις αποτελούν πλήρη φάρσα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω τη νομική αιτιολόγηση σε αυτό που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα. Τα τελευταία 19 χρόνια το έθνος μας, οι ΗΠΑ, υφίσταται σιωπηλό ΠΟΛΕΜΟ μεταξύ της military intelligence και της ... Cabal (New World Order). Αν και δεν μπορώ να αναφερθώ σε όλες τις λεπτομέρειες, η Αμερική δεν βρισκόταν απλώς στον «Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας», ΑΛΛΑ σέ πόλεμο ΜΕ εμβολιμους τρομοκράτες και προδότες μεσα ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ .. Αυτό που πρόκειται να μοιραστώ είναι απλά μια ιστορική ανάλυση των νόμιμων ελιγμων που μας οδήγησαν σε αυτή τη λεπτή στιγμή τής αμερικανικής και παγκόσμιας ιστορίας.


Γνωρίζατε ότι η Αμερική βρίσκεται τώρα κάτω από μια «κηρυχθείσα κατάσταση πολέμου» από την 9/11/01; .. Η δήλωση αυτή δεν έχει πάψει ποτέ να ισχύει. Είναι συνεχής για τα τελευταία 19 χρόνια. Ο "Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας" ήταν ένας συνεχιζόμενος πόλεμος από την εποχή του Τζορτζ Μπους και την πτώση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Στην πραγματικότητα, αυτή η συνεχιζόμενη διακήρυξη ΠΟΛΕΜΟΥ δεν έχει ένα συγκεκριμένο εχθρικό έθνος. Ήταν μια δήλωση πολύ ευρείας βάσης ...«Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας». Αυτή η μη ειδική ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ "WAR ON TERROR" χρησιμοποιήθηκε προφανώς από τους Illuminati και τις μαριονέτες του Rothschild (Μπους και Ομπάμα) για να λεηλατήσουν τη Μέση Ανατολή, να σκοτώσουν εκατοντάδες χιλιάδες αθώους Αφγανούς, Ιρακινούς, Σύριους και Λίβυοι για τους πόρους της χώρας τους, καθώς και για την ίδρυση των κεντρικών τραπεζών του Rothschild σε αυτά τα έθνη. 

Σύμφωνα με το https://constitutioncenter.org/blog/when-congress-once-used-its-powers-to-declare-war «Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ θέτει αυτόματα σε ισχύ ορισμένα καταστατικά που παρέχουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ και το Εκτελεστικό Τμήμα, ειδικά μέτρα που έχουν εγχώρια επίδραση », όπως λέει .. αυτά περιλαμβάνουν τήν προεδρική λήψη άμεσης δυνατότητα νά αναλάβει επιχειρήσεις καί μεταφορες όντας σέ κατάσταση πολέμου, την δυνατότητα νά περιορίζει ξένες εθνικότητες καί τήν δύναμη για κατασκοπεία χωρίς να χρειάζεται εντάλματα για μέσα Στην χώρα, καθώς επίσης και την δύναμη χρήσης φυσικών πόρων σε δημόσια εδάφη. "

Αυτό ήταν ένα έξυπνο κομμάτι της ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ για να λεηλατήσει πολλά έθνη και να εκπληρώσει τις επιθυμίες των Rothschilds ,όλα αυτά με ένα χτύπημα.ολο φαινόταν φανταστικό μέσα από τις μαριονέτες των Illuminati όπως ο Μπους και ο Ομπάμα. Ξεκίνησαν τά ψώνια σε όλο τον κόσμο ... κλέβοντας πετρέλαιο από το Ιράκ, λεηλατώντας τον Λιβυκό χρυσό του Καντάφι, παίρνοντας τον έλεγχο των παπαρουνών του Αφγανιστάν για τις επιχειρήσεις εμπορίου ναρκωτικών της CIA, ενώ παράλληλα προμηθεύονταν σκλάβους σε αυτές τις χώρες για "Delta 6 intelligence" καί τίς επιχειρήσεις δολοφονιών . Αλλά τι θα συνέβαινε εάν ένας ΠΡΟΕΔΡΟΣ εκτός καμπαλας, κάποιος όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ερχόταν στην εξουσία σε αυτό το έθνος; Δεν μπορούσε να εξαγοραστεί από ομάδες ειδικών ενδιαφερόντων επειδή είναι ήδη πλούσιος. Δωροδοκίες καί σεξουαλικές παγίδες ήταν από πάντα όι επιλογές για νά ενδώσει κάποιος πολιτικός σέ εκβιασμούς αλλά τί θά συμβεί αν όποιος δυνατός άνθρωπος στον πλανήτη δέν είναι προς πώληση?

Με έναν πρόεδρο αντίθετο τής NWO στην εξουσία, οι Ιλλουμινάτι ήξεραν ότι έπρεπε να βιαστούν.Ήταν εκτεθειμένοι καί Γνώριζαν ότι ο Τραμπ θα μπορούσε έξυπνα να ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ολόκληρη τη ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ που ξεκίνησε υπό τον Πρόεδρο Μπους. Ήξεραν ότι ο Τραμπ θα μπορούσε να αντιταχθεί εναντίον της NWO, νά αντιταχθεί στους προδότες του Deep State στη χώρα μας, στην ελίτ των Κεντρικών Τραπεζών, στην διακίνηση ανθρώπων και ναρκωτικών , τήν διακίνηση εμπορευμάτων στα γραφεία πληροφοριών (NSA, FBI, CIA etc), στις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες (Google), main Steam media, διεθνής όμιλοι και οι σατανικοί επιστήμονες της φαρμακοβιομηχανίας. Θα μπορούσε ουσιαστικά να δηλώσει ότι κάθε προδότης που υπηρετεί τούς Illuminati είναι εχθρός του κράτους και ... το πιο σημαντικό, από νομικής απόψεως, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ εχθρός.(COMBATANT)

Εάν ενεργοποιηθεί σωστά, με τις κατάλληλες νομικές παραμέτρους, αυτή η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ θα μπορούσε να στραφεί εναντίον καί για τη μαζική σύλληψη όλων των ανθρώπων και των διεθνικών συνεργατών που επωφελήθηκαν από αυτήν τη ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ εδώ και 20 χρόνια .

Το μόνο πράγμα που θα χρειαζόταν να ενεργοποιήσει όλα αυτά τα πράγματα από μια ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ στο καταστατικό τής AUMF κατάστασης (Authorization for Use of..MIlitary Force) θά ήταν μια δήλωση εθνικής έκτακτης ανάγκης.

Μήπως ο Τραμπ εξέδωσε ποτέ ΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;

ΝΑΙ!



Τον Δεκέμβριο του 2017.. Ο Πρόεδρος Τραμπ εξέδωσε εκτελεστική εντολή που κήρυξε ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗ.

https://www.federalregister.gov/documents/2017/12/26/2017-27925/blocking-the-property-of-persons-involved-in-serious-human-rights-abuse-or-corruption
Αυτή η εκτελεστική εντολή περιέγραψε τα εγκλήματα των Μπαράκ Ομπάμα, Τζέιμς Κέιι και Ρόμπερτ Μούλερ στην ενότητα με τίτλο «διαφθορά». Αυτή η εντολή δίνει επίσης ενδείξεις για διάφορα άλλα σκάνδαλα, όπως η επιχείρηση ξεπλύματος χρημάτων για πολλά δισεκατομμύρια δολάρια του Ομπάμα ό όποιος έδωσε πυρηνικά όπλα στο Ιράν και το σκάνδαλο uranium one τής Χίλαρι Κλίντον.

Αυτή η συγκεκριμένη εκτελεστική εντολή του Trump στοχεύει, «κάθε ξένο πρόσωπο που καθορίζεται από τον Υπουργό Οικονομικών (MNUCHIN), σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εξωτερικών (POMPEO) και τον Γενικό Εισαγγελέα (BARR)… για χρήση σε επίσημο κυβερνητικό στέλεχος τωρινό ή παλαιό, ή ένα πρόσωπο που ενεργεί για ή για λογαριασμό ενός τέτοιου υπαλλήλου, το οποίο είναι υπεύθυνο ή εμπλέκομενο, ή έχουν εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα σε… διαφθορά, συμπεριλαμβανομένης της
υπεξαιρεση ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ μυστικών, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ, Διαφθορά ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΤΗΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ή δωροδοκίας

Αυτή είναι μια ακριβής εξήγηση για τά πεπραγμένα... Τών Clinton, Comey, Mueller, Obama, Brennan, McCabe και άλλων προδότων που διεξήχθησαν υπό το καθεστώς Ομπάμα ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ .


Έπραξαν προδοτικές πράξεις οι οποίες είναι συνταγματικά καί, ΝΟΜΙΚΑ δεμένες καί τούς καθιστούν ... Εχθρούς τού κράτους! Αυτή η εκτελεστική εντολή (NATIONAL EMERGENCY DECLARATION) επέτρεψε νομικά στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να κατασχέσει τα περιουσιακά στοιχεία οποιουδήποτε ατόμου ή εταιρείας που εμπλέκεται σε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά.

Αυτά τα εγκλήματα δεν είναι απλώς ομοσπονδιακά εγκλήματα κακούργησης, αλλά αποτελούν πράξεις ενάντια στις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ έχουν διαπραχθεί ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΥΣ!)

Αυτή ήταν η ώθηση για τη δήλωση του Τραμπ για μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ σε αυτήν την εκτελεστική τάξη: .. "Επομένως, αποφασίζω ότι η σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η διαφθορά σε όλο τον κόσμο αποτελούν μια ασυνήθιστη και έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική και την οικονομία του Ηνωμένες Πολιτείες, και δηλώνω δια του παρόντος μια ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ για να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή. 


"Αλλά πώς ο Τραμπ θα εκθέσει τα εγκλήματα αυτών των ελίτ και θα εκτελέσει αυτές τις μαζικές συλλήψεις εάν όλες οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που διακινούνται στην Αμερική ελέγχονται από τα προδοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τής Deep State ; Είναι πραγματικά πολύ απλό. Ο Ομπάμα, με την αδικαιολόγητη αλαζονεία του, αποφάσισε να γράψει εκτελεστική εντολή στις 6 Ιουλίου 2012 που έθεσε το προηγούμενο για το τι πρόκειται να συμβεί μόνο σε λίγες μέρες (https://www.federalregister.gov/documents/2012/07/11/2012-17022/assignment-of-national-security-and-emergency-preparedness-communications-functions ).

Ο Ομπάμα χρησιμοποίησε αυτήν την εκτελεστική εντολή..για να εκτελέσει μια σειρά false flags που είχαν σχεδιαστεί για να αφαιρεθούν τα δικαιώματα της Δεύτερης Τροποποίησης του Συντάγματος. Αυτά τα psy-ops ήταν γεμάτα με ηθοποιούς κρίσης (μερικές φορές χρησιμοποιούν τους ίδιους παράγοντες κρίσης για 3-4 εκδηλώσεις μαζικής λήψης https://t.co/f1hwyoVnjQ) και τα mainstream media ... κάνοντας τη συνηθισμένη δουλειά τους για παραπληροφόρηση, δράμα , και υστερία και να αναγκάσει το αμερικανικό κοινό να θέλει να παραδώσει το συνταγματικό τους δικαίωμα στό να φέρει όπλα.

Ο Ομπάμα ούτε στα πιο άγρια ​​όνειρά του δεν περίμενε να τον ακολουθήσει πρόεδρος NON-NWO. Το σχέδιο ήταν να παραδώσει τις βασιλείες στη Χίλαρι Κλίντον, ώστε να μπορεσει να δολοφονήσει τήν Αμερική... αλλά αυτό προφανώς δεν λειτούργησε όπως είχε προγραμματιστεί.

Αυτή η συγκεκριμένη εκτελεστική εντολή του Ομπάμα δίνει στον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων ... τους γίγαντες τεχνολογίας διαδικτύου όπως το Google, το Facebook, το Twitter, το Youtube, μαζί με δίκτυα ειδήσεων και ιστότοπους ειδήσεων.

Εδώ είναι μερικα σημεία απο αυτήν τη συγκεκριμένη εκτελεστική εντολή:

«… Επικοινωνίες που υποστηρίζουν τη συνέχεια της κυβέρνησης. Ομοσπονδιακή, πολιτειακή, τοπική, εδαφική και φυλετική..ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης και επικοινωνίες ανταπόκρισης · μη στρατιωτικά συστήματα επικοινωνιών εκτελεστικών κλάδων · δίκτυα προστασίας υποδομών ζωτικής σημασίας · και μη στρατιωτικά δίκτυα επικοινωνιών, ιδίως σε σχέση με την ιεράρχηση και την αποκατάσταση… »Αυτό σημαίνει ότι ο Τραμπ, μέσω της εκτελεστικής εντολής του Ομπάμα, μπορεί νόμιμα να αναλάβει τον έλεγχο των κυριότερων μέσων μαζικής ενημέρωσης, των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, και χρήση αυτών των μέσων επικοινωνίας για ενημέρωση περί εγκλημάτων προδοσίας τής ελίτ ακόμη καί για αυτούς που εργάζονται μέσα σέ αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Τι γίνεται όμως με τις μαζικές συλλήψεις;

Πού είναι το νομικό καθεστώς για αυτό;

Χαίρομαι που ρωτήσατε!

Την 1η Μαρτίου 2018, ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε εκτελεστική εντολή σχετικά με τροποποιήσεις στο εγχειρίδιο του στρατοδικείου.
https://www.federalregister.gov/documents/2018/03/08/2018-04860/2018-amendments-to-the-manual-for-courts-martial-united-states
Αυτή η εκτελεστική εντολή καθιερώνει το δικαίωμα της κυβέρνησης να διώκει τα εγκλήματα προδοσίας εναντίον της Αμερικής. Όλα αυτά τα εγκλήματα μπορούν να διωχθούν από το στρατοδικείο σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ.

Αυτή η εντολή σημαίνει επίσης ότι ... όι προδότες μέσα στην ίδια τούς τήν χώρα σέ καιρό πολέμου ( ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ τού Μπους) μπορούν να συλληφθούν μαζικά από τη στρατιωτική αστυνομία και να δικαστούν σε δικαστήρια που διοικεί το Πεντάγωνο, παρακάμπτοντας το διεφθαρμένο ομοσπονδιακό δικαστικό σύστημα , το οποίος προφανώς έχει προδοτικούς δικαστές Deep state που διορίστηκαν από τον Ομπάμα. Βρισκόμαστε τώρα σε ένα σημείο όπου όλες οι νομικές παράμετροι έχουν ικανοποιηθεί και ενεργοποιηθεί μέσω των εθνικών δυνάμεων έκτακτης ανάγκης (Δεκέμβριος, 2017). Με αυτήν τη συνεχιζόμενη ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ (που δεν τελείωσε ποτέ) έχουμε πλέον το τέλειο πλαίσιο όχι μόνο να εκθέσουμε νομικά τα εγκλήματα της ελίτ, αλλά και να τα συλλάβουμε μαζικά και να τα στείλουμε στο GITMO. Όταν λοιπόν κάποιος σας πει ότι οι μαζικές συλλήψεις είναι αδύνατες .... ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν θα έστελνε ποτέ την ελίτ σε μια γρήγορη συνάντηση δικαιοσύνης με τον Θεό, φροντίστε ... να τους ενημερώσετε για αυτές τις συγκεκριμένες εκτελεστικές εντολές που ο Πρόεδρος Τραμπ δημιούργησε στο #DrainTheSwamp.

 


@bush320
 

16 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ,ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Η ΔΡΑΚΟ ΚΑΜΠΑΛΑ ,ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ .
    ΚΑΛΟ ;
    ΡΕ ,ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΦΑΡΔΟΥΛΑ .
    ΘΑ ΕΛΘΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ .
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ,ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ .
    ΤΩΡΑ ,ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΡΟΛΑΚΑΣ ,ΕΜΑΣ ,ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΣΑΛΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΖΕΒΖΕΚΗΔΕΣ .
    ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ .ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ....ΑΛΑΡΓΑ .
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο TULUBA .
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ .
    Ο ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ ,ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ .
    ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΣΑΛ .
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ .
    ΒΑΡΑΩ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΑ ,ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ .ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ .
    ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ,ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΗΣ .
    ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ .
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ .
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥΣ .ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ .
    ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Ahoy:

    https://pbs.twimg.com/media/EYjwk_0WAAAFtoa?format=jpg&name=small

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω και ανταποδιδω

    https://twitter.com/gina_macina/status/1263834008317759488

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....DEAR PRESIDENT TRUMP?

    I HAVE A DREAM...

    THAT WE DRAIN THE SWAMP IN GREECE AS WELL.
    ARE YOU WILLING TO HELP US?

    YOURS TRULLY....

    RITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.imdleo.gr/diaf/2020/Deep_State.html
    https://www.imdleo.gr/diaf/2017/Trump-jerusalem.html#prot
    https://www.imdleo.gr/diaf/2017/Trump-jerusalem.html#cal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Οι σύνδεσμοι αποτελούν μια πολύ καλή απάντηση στα αντιπατριωτικά τρολλ που έχουν σκυλιάσει με τις αναρτήσεις μας για τον Τραμπ, καθώς και αυτές που θέλουν τους χριστιανούς στην Ελλάδα ετοιμοπόλεμους πατριώτες και όχι πρόβατα προς σφαγή που πρέπει μόνο να προσεύχονται.

      Διαγραφή
    2. αφιερωμένο στον κύριο Κώστα
      Ένα μεσημέρι
      στης Ακρόπολης τα μέρη
      άπονοι ληστές
      κάναν τις πέτρες τις ζεστές
      λημέρι
      Στο Μοναστηράκι
      Βαυαροί χωροφυλάκοι
      μες στην αντηλιά, χορεύουν μπρος στον βασιλιά
      συρτάκι
      Στην Κρήτη και στη Μάνη
      θα στείλουμε φιρμάνι
      σε πολιτείες και χωριά
      θα στείλουμε φιρμάνι
      να ‘ρθούν οι πολιτσμάνοι
      να κυνηγήσουν τα θεριά.
      Κάτω στο λιμάνι
      τραγουδούν οι πολιτσμάνοι
      ήρθαν τα παιδιά
      μα έχουν ακόμα την καρδιά
      στην Μάνη
      Ήρθανε την Τρίτη
      τα παιδιά του Ψηλορείτη
      πίνουν τσικουδιά, μα έχουν ακόμα την καρδιά
      στην Κρήτη
      Στην Κρήτη και στη Μάνη
      εστείλαμε φιρμάνι
      σε πολιτείες και χωριά
      εστείλαμε φιρμάνι
      κι ήρθαν οι πολιτσμάνοι
      και διώξαν όλα τα θεριά.
      Στίχοι για το τραγούδι Στου Όθωνα τα χρόνια Κόκοτας Σταμάτης του έτους 1966 σε στίχους Γκάτσος Νίκος και σύνθεση Ξαρχάκος Σταύρος από το album 45άρια 1966.

      Διαγραφή
  6. DONALD TRUMP I LOVE YOU.
    ILIAS FROM HELLAS.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγίου Νικολάου επισκόπου Αχρίδος
    Οι στρατιώτες του καλού έλκουν με την γενναιότητα τους, του κακού, επειδή δεν πιστεύουν στην νίκη του καλού, έλκουν με τον αριθμό τους
    Εκ των προτέρων δηλαδή, οι στρατιώτες του κακού είναι ήδη ηττημένοι, γιατί δεν πιστεύουν στην ύπαρξη ή τη νίκη του καλού και πάνε με τους πολλούς, είναι ένας αποθαρρημένος εξ αρχής στρατός ασχετα από τον αριθμό του
    Η ιστορία τί δείχνει;
    Νίκησαν οι Πέρσες; Ολοι μνημονεύουν τους 300
    Μήπως ο κομουνισμός; Πλήρης συντριβή στην Ρωσία και η Ορθοδοξία στα μεγάλα ύψη
    Ή μήπως ο Χίτλερ; Πού άραγε να βρίσκεται; Στα Ηλύσια Πεδία;;;;;
    Σε κελί φυλακής πνίγεται από το αίμα των αδικοσκοτωμένων

    θαρσείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 22:23, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΩ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΜΙΛΑΩ KAI ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ DONALD TRUMP ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΗΛΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ, ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, EKTOΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ DONALD TRUMP. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  8. https://youtu.be/MRtEgdgj_XQ
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ TO ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ.
    ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΑΙΤ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ DONALD TRUMP. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 13,500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΗΛΙΑ..

      ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  9. Mολις τωρα στην τηλεοραση,ο αντενα, εδειξε τον Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποιος εκανε λεει την επανεμφανιση του.
    Πως θα πιστεψει βρε παιδια ο κοσμος οταν λενε οτι τους σκοτωσανε και απο την αλλη τους βλεπει ολοζωντανους στην τηλεοραση;
    Ολοι οι νεκροι ειναι ζωντανοι.
    Παραλληλα μιλανε για κλωνους.
    Αντε να βγαλεις 2_3_10 κλωνους.
    Αλλα να βγαζεις κλωνους για την καθε κουτση Μαρια(ηθοποιο,τραγουδιαρα,παρουσιαστρια)δεν πειθεις.
    Αν δεν βγουνε και μαλιστα συντομα να πουνε την αληθεια στο κοσμο ,θα καταληξουν να λενε την αληθεια και να μην τους πιστευει κανεις.
    Στην Γερμανια παντως που ειναι η ξαδερφη μου,μου ειπε οτι τα στρατα του Τραμπ πανε και ερχονται.
    Στην Αμερικη φοβουνται επειδη ολοι εχουν τα κουμπουρια στα σπιτια τους εαν μαθουν οι Αμερικανοι που εχασαν παιδια και μιλαμε για εκατομυρια γονεις θα γινει μακελιο.
    Να ψηφιζες λεει και να θαυμαζες την Κλιντον και ξαφνικα να μαθεις οτι η καριολα μπορει και να σου βασανιζε το παιδι γδερνωντας το, βαζοντας μπριζολες του παιδιου σου στα μουτρα της για αναγεννηση των κυτταρων;;
    Καταλαβαίνετε τι εχει να γινει;.
    Η αυτος ο καριολης ο boy George που ακουγες τα τραγουδια του;
    Στην Αμερικη το πιστολι ειναι οπως εχουμε εμεις τους αναπτηρες,που οπου παμε τον κραταμε.
    Ανατιναξαν λεει και την περιοχη 51 οπου εγινε σεισμος 6 ριχτερ.
    Παραλληλα ειχαν ειδοποιησει για νοτια Κρητη αρκετα χιλιομετρα υποθαλασια βαθος,οπου η Κρητη τον τελευταιο καιρο τα κουνηματακια της τα κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως το γράφεις !
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΉΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΤΡΟΜΟΥ.
    ΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΆΤΩ ΣΑ ΣΤΑΦΙΔΕΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΎ ;
    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΞΗΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή