«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ξεσηκώθηκαν στα Μέγαρα! Η Ιερά Σύνοδος νοικιάζει έκταση σε ΜΚΟ για να γίνει hot spot.



Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία των Μεγαρέων έπειτα από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, όπου αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί δομή μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο 75 ΜΕ και, μάλιστα, με τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, διά στόματος του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λευτέρη Κοσμοπούλου, η Ιερά Σύνοδος έχει σκοπό να νοικιάσει κτίριά της σε ΜΚΟ αντί 9.000 ευρώ, προκειμένου να φτιαχτεί δομή υποδοχής μεταναστών στη Νέα Πέραμο.

Τα όσα κατήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης προκάλεσαν την οργή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι το ίδιο βράδυ συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Νέας Περάμου για να διαμαρτυρηθούν. Ηδη, οι επόμενες κινήσεις των κατοίκων προβλέπονται εντονότατες, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο συμμετείχε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ευάγγελος Λιάκος, ο οποίος τόνισε ότι θα μεταφέρει όλα τα αιτήματα στους αρμόδιους υπουργούς.

Η Εκκλησία λοιπόν -όπως φαίνεται- στήνει μπίζνες με ΜΚΟ, προωθώντας -με το αζημίωτο- τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. Τα ερωτήματα, ασφαλώς, είναι τεράστια. Γιατί ο κ. Ιερώνυμος σπεύδει να «βάλει πλάτη» στα κυβερνητικά σχέδια για το Μεταναστευτικό; Μήπως αυτές οι μπίζνες με τα αρμόδια υπουργεία αλλά και τις ΜΚΟ εξηγούν -εν μέρει- την αφωνία του κατά την περίοδο της καραντίνας, που αφορούσαν το κλείσιμο των ναών;

Επίσης, με ποιες ΜΚΟ συνεργάζεται η Εκκλησία; Τίποτα δεν έχει ακούσει για τον «περίεργο» ρόλο τους, τα σκοτεινά συμφέροντα που εξυπηρετούν ορισμένες εξ αυτών και τις αδιαφανείς διαδικασίες, για τις οποίες ελέγχονται;

Σε κάθε περίπτωση η Εκκλησία έχει δικαίωμα (και υποχρέωση) να αξιοποιήσει την περιουσία της. Όμως αυτό πρέπει να συμβεί με όρους διαφάνειας και, κυρίως, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές ανάγκες. Αν η Εκκλησία θυσιάσει τη σχέση της με τον λαό για λίγες χιλιάδες ευρώ, τότε θα ζήσουμε άγριες καταστάσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στα Μέγαρα θα είναι μόνο η αρχή.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δομή μεταναστών που φτιάχνεται σε οικόπεδο της Εκκλησίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων Νέας Περάμου και λίγα μέτρα μακριά από τις δεξαμενές των ΕΛ.ΠΕ. Είναι δυνατόν να προωθείται μια τέτοια ενέργεια, που ενέχει σοβαρούς κινδύνους πάσης φύσεως;


hellas-now.com

10 σχόλια:

  1. Κώστα γνωρίζεις πόσοι μετανάστες ήρθαν και παρέμειναν στην ελλάδα από το 2015;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ισως και παραπανω

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Μαΐου, 2020 17:54

      ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ,ΑΠΟ ΤΟ '89-'90 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ,ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ;
      ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,ΤΟΝ "ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ,ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ Α.Ε. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.
      ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ,ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
      Ή ΚΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ,ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ,ΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΛΆ ΚΡΑΤΕΊ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ,ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ,ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ ,ΘΑ ΦΟΡΑΓΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ,ΑΠ'ΤΟ ΚΥΝΉΓΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ.
      ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΣΑΚΑΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΥΣ "ΠΥΘΩΝΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ "ΤΡΕΣΑΡΕΙΣ" ΚΑΜΜΙΆ ΜΠΟΥΦΛΑ ,ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΙ'ΑΣΤΑ.
      ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΖΈΟΥΛΑ.

      Διαγραφή
  2. Βάλε ακομα 4 μύρια και είμαστε μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. Κατορθωσε κε απογαλακτιστηκε από την Χρυση Αυγη (από τις μαυροντυμενες χηρες) και εκανε δικο του κομα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. Τετοια παληκαρια χριαζεται η Ελλαδα αυτές τις σκοτεινες στιγμες // Καπου-καπου χρειαζεται και καμια σφαλιαρα στις καραπουτανες της αριστερας (που κυβερνουν από πισω την Ελλαδα πενηντα χρονια τωρα, μαζι με τα λαμογια της Νεας Δουλας και τους πουστηδες της σοσιαλ-αριστερας) και εκαναν την Ελλαδα ένα απεραντο μπορντελο // Τουλαχιστον ο Κασιδιαρης δεν μιλαει ολη την ωρα για την πατριδα που την εκαναν κουρελου τα παραπανω τσουτσεκια, για την εκλησια οπου δεν παταει κανενας νεος και για την οικογενεια που την εχουνε διαλυση κυριολεκτικα // Το λαμογιο ο Καρατζαφερας με τα 165 ακινητα, μιλουσε για πατριδα-θρησκεια-οικογενεια και πηγε κατά διαολου // Ο ισοβιος ανθυπατος Μιχαλιολιακος μιλουσε για πατριδα-θρησκεια-οικογενεια και εμεινε μονος μαζι με την οικογενεια του // Και ο συμπαθεστατος κατά τα αλλα στρατηγος Φραγκος μιλαει για πατριδα-θρησκεια-οικογενεια, καθως και συνεχως για την Τουρκια, και δεν τον βλεπω να κανει προκοπη (εκτος από την περιπτωση εκτακτων εθνικων γεγονοτων, οπου θα διαδραματισει καποιον ρολο για λιγο διαστημα λογω αναγκης και μετα θα παραδωσει παλι στους πουστηδες της δημοκρατιας ώστε να τα ξανακανουν παλι σαν τα μουτρα τους και λιγο χοιροτερα) // Τοσο το παληκαρι ο Λαγος (που εσκισε την Τουρκικη σημαια μεσα στο Ευρωπαηκο κυνοβουλιο) οσο και το παληκαρι ο Κασιδιαρης, θα μπουνε στο Εληνικο κυνοβουλιο. Το συνολικο ποσοστο και των δυο θα ξεπερασει το ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ σαν αρχη // Ετσι πρεπει να γινει, καθοτι στο μπορντελο που λεγεται εληνικο κυνοβουλιο, υπαρχουν ΤΕΣΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΑΤΑ και ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ // Ετσι πρεπει να γινει διοτι ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ που δεν εχουνε δουλεψει ποτε στη ζωη τους. Καλοθρεφουμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ γι αυτό καλα να παθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΗΡΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως τα γράφουν τα πρωτόκολλα της Σιών.
    Τα πάντα καπελωμενα.
    Αυτός ο λαός ,για να πάρη στροφές ,πρέπει να τον τσαλαπατησης ,να τον στιψης ,να τον κυνηγάς με την παλα .
    Και πάλι ,θα βρεθούν πολλοί να δίνουν σβέρκο για δωρεάν αποκεφαλισμό.
    Στα έσχατα της χίμαιρας ,αυτή θα στερξή να ρημαξη ότι υπάρχη σε ανθρώπινο υλικό.
    ΠΑΝΤΩΣ ,Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΎΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.
    ΝΑΙ , ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΠΙΑ.
    ΒΡΩΜΑΑΑΑ !ΠΙΦΦΦΦΦ !
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .ΠΟΤΗΡΙ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΥΛΟ ΒΑΜΠΙΡΑΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
    ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΝΑ ΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΤΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΊΠΟΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αὐτὴ εἶναι ἡ ἄθλια ἀνίερη Σύνοδος ποὺ μὲ πολὺ πόνο, ἀπὸ ἀγάπη γιὰ τὸ ποίμνιό της, ἔκλεισε τοὺς ναοὺς μας γιὰ τὸ καλὸ τῆς ὐγείας μας.

    Ὄπως ἔχουμε γράψει ξανὰ αὐτοὶ ξεπέρασαν στὴν προδοσία καὶ στὴν προπαγάνδα ὑπέρ τῶν παράνομων μεταναστῶν καὶ τοὺς ἀντίχριστους καὶ ἀνθέλληνες κυβερνῶντες τῆς ταλαίπωρης Ἑλλάδας μας.

    Ἐδῶ καὶ χρόνια στὰ θέματα τῆς Πίστεώς μας, ἐκτελοῦν τὶς ἐντολὲς τῶν Οἰκουμενιστῶν ἔχοντας ἀποδομήσει κάθε τί Ὀρθόδοξο στὰ τῆς Πίστεώς μας, τελευταῖα εἶναι πρώτοι καὶ στὴν προδοσία καὶ στὸ ξεπούλημα τῆς Πατρίδος μας.

    Ἀναρωτιέμαι, τελικὰ τί τοὺς θέλουμε τοὺς πολιτικοὺς, χρειάζονται μεσάζοντες;

    Μιὰ χαρὰ κάνουν τὴν δουλειὰ καὶ μόνοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή