«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Τελευταία ευκαιρία στην ανθρωπότητα να αποκρούσει την ΤΕΛΙΚΗ επέλαση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων

του Δημήτρη Γιαννόπουλου







Το ζήτημα της προέλευσης του SARS-CoV-2 και της «πανδημίας» Covid-19 που πυροδότησε, είναι ζωτικής πολιτικής σημασίας, πέρα από τον ρόλο και τις ευθύνες πολιτικών προσώπων και φορέων ή οργανισμών που προετοίμασαν και επέβαλαν τα εξοντωτικά για την ανθρωπότητα μέτρα πλανητικής Φυλακής για δήθεν προστασία από τον Κορωνοϊό. Δεν πρόκειται για λύση κάποιου «μυστηρίου» αλλά για επικράτηση της Κοινής Λογικής απέναντι στην αυτοκρατορία του Ψέμματος.
  1. Από τη στιγμή που οι ίδιοι οι Κινέζοι παραδέχτηκαν πως νυχτερίδες ή σούπα νυχτερίδας δεν πωλούνταν ούτε καταναλώνονταν στην «υγρή» λαϊκή αγορά της Βουχάν, αλλά ούτε τα πρώτα κρούσματα COVID-19 στην Κίνα σχετίζονταν με τη συγκεκριμένη αγορά, ή μόνη εναλλακτική εξήγηση για την εμφάνιση της ασθένειας στην περιοχή ήταν τα πειράματα του παρακείμενου Κρατικού Εργαστηρίου Ιολογίας της Βουχάν ή (ακόμη χειρότερα) οι Παγκόσμιοι Στρατιωτικοί Αγώνες στη Βουχάν (24-26 Οκτωβρίου 2019) όταν αναφέρθηκαν κρούσματα «περίεργης πνευμονίας» σε πολλές εθνικές ομάδες.
  1. Σ’ αυτό το εργαστήριο «υψηλής ασφαλείας» (BSL4) έτρεχε από το 2010 ένα πολυεθνικό πρόγραμμα βιογενετικής επεξεργασίας και παρασκευής ιών με δυνατότητα μεταπήδησης από ζώα στον άνθρωπο. Εξ ορισμού, τέτοια «ερευνητικά» προγράμματα θεωρούνται παραγωγή βιολογικών όπλων, που είναι παράνομη, ασχέτως αν καταφεύγουν όλοι οι «επιστήμονες» στην αστεία δικαιολογία πως η έρευνα τους γίνεται για να «προλάβουν» τις φυσικές μεταλλάξεις των ιών, ώστε να κατασκευάσουν εγκαίρως τα αντίστοιχα εμβόλια!!
  1. Στο πρόγραμμα αυτό, υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου της North Carolina, ΗΠΑ (και χρηματοδότηση Bill Gates, Jeffrey Epstein, Jon Bowman, Larry Summers και πολλών άλλων δισεκατομμυριούχων αχυρανθρώπων) συμμετείχαν, εκτός του εργαστηρίου της Βουχάν με επικεφαλής την «Batwoman» Shi Zhengli, ομάδες κορυφαίων μοριακών βιολόγων από Γαλλία, Ισραήλ, Καναδά και Αυστραλία. Κάποιοι από αυτούς που συμμετείχαν θεωρούνται πρωτοπόροι καθηγητές στο Χάρβαρντ, ΜΙΤ και Τελ Αβίβ στο τομέα της Νάνο-βιοτεχνολογίας δηλαδή στο «καμουφλάζ» έξυπνων νανομηχανών στο εσωτερικό ιών, βακτηρίων ή εμβολίων για τη «γενετική θεραπεία» απευθείας στα κύτταρα του πάσχοντος οργανισμού.
  1. Το 2015 ανακοινώθηκε με δημοσίευση στο περιοδικό Νature το «επίτευγμα» του εργαστηρίου της Βουχάν να παράξει και τροποποιήσει γενετικά έναν «ιό-χίμαιρα» — με κομμάτια από τον κορωνοιό SARS (που είχε ήδη προκαλέσει «πανδημία» το 2003) και τον ιό της νυχτερίδας που συλλέγονταν από τα σπήλαια στη επαρχίας Γιουνάν (900 χλμ. μακριά από τη Βουχάν) — έτσι ώστε να μεταδοθεί και ενισχυθεί η νοσογόνα επίδραση (gain of pathogenic function) του «νέου» τεχνητού αυτού ιού στον Άνθρωπο! Με το ξέσπασμα της «πανδημίας» το Nature επιχείρησε ανεπιτυχώς να θέσει υπό αμφισβήτηση κάθε συσχέτιση της Ανακοίνωσης του Βουχάν που είχε δημοσιεύσει το 2015 με τον σημερινό SARS-CoV-2. Πως θα μπορούσε κανείς να αποκλείσει την μετεξέλιξη του ιού-χίμαιρα σε όπλο κατά της ανθρωπότητας μέσα σε πέντε ολόκληρα χρόνια; Άλλωστε, η ίδια η Shi Zhengli δεν αρνήθηκε την δουλειά που την ανέδειξε, αλλά επιμένει πως ο SARS-CoV-2 «διαφέρει» από τους τρεις άλλους κορωνοϊούς που έχει κατασκευάσει στο Βουχάν.
  1. Υπό ομαλές συνθήκες οι κορωνοϊοι αποτελούν περίπου το 15% των ιών που ευθύνονται για τις εποχικές ιώσεις του ανθρώπου, όπως το απλό κρυολόγημα με ή χωρίς πυρετό, γρίπη και ιογενής πνευμονία, που προσβάλουν συνήθως πρώτα τις νεαρές ηλικίες και μεταδίδονται στους ενήλικες του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, ενίοτε με πιο σοβαρές παρενέργειες και αρκετούς θανάτους που χρεώνονται στη γρίπη.
  1. Για πρώτη φορά εμφανίζεται με τον Covid-19 μια εποχική ίωση  Κορωνοϊού που συνδυάζει πολύ υψηλή μεταδοτικότητα (μεγαλύτερη της γρίπης) αλλά με τα περισσότερα «κρούσματα» ασυμπτωματικά ή πολύ ελαφριά (όταν προσβάλει  παιδιά, γυναίκες και ενήλικες κάτω των 70 ετών), ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ενώ χτυπάει «αλύπητα» τους ηλικειωμένους με «υποκείμενα νοσήματα» οι οποίοι αποτελούν το 93-97% των κρουσμάτων που χρήζουν νοσηλίας και διασωλήνωσης στην εντατική. Οι περισσότεροι από αυτούς πεθαίνουν με διάφορα οδυνηρά θανατηφόρα σύνδρομα όπως υποξία (αδυναμία μεταβολισμού οξυγόνου στο αίμα λόγω απότομης αύξησης της φεριτίνης/σιδήρου στην αιμοσφαιρίνη) θύελλα κυτοκίνης που φράζει τους βρογχους στους πνεύμονες, πολλαπλές θρομβώσεις λόγω εκτεταμένης πήξης του αίματος, σπάνιες νευρολογικές και αυτοάνοσες παθήσεις. Η ταχεία επιδείνωση αυτών των κρουσμάτων μπορεί όμως να προληφθεί με γνωστά φάρμακα κατα της ελονοσίας (υδροξυχλωροκίνη) ή κατα του …AIDS (αντι-ιντερλευκίνη-6 και ιντερφερόνη-Α). Αντί να εξηγήσουν και να ενθαρρύνουν αυτές τη φαρμακευτική ιδιοτροπίες και ευαισθησίες του Covid-19, πολλές χώρες απαγόρευσαν τη χρήση τέτοιων φαρμάκων. Γιατί; Προφανώς χαλάει τη σούπα της «πανδημίας» πλανητικού τρόμου και προσμονής του «εμβολίου Bill Gates» ως μοναδικής λύσης.
  1. Όλα αυτά όμως δεν έχουν σχέση είτε με βαριές μορφές γρίπης (πχ Η1Ν1) είτε βαριάς πνευμονίας οφειλόμενης σε «κανονικούς» ή μέταλλαγμένους κορωνοϊούς (SARS, MERS κ.α). Ο νομπελίστας Λυκ Μοντανιέ που ανακάλυψε τον ιό του AIDS (HIV) δήλωσε πως το γονιδίωμα και το περίβλημα του SARS-Cov-2 περιλαμβάνει στελέχη όχι μόνο από κορωνοϊούς SARS και νυχτερίδας, αλλά και του HIV μαζί με κομμάτια από το μικρόβιο της …Ελονοσίας.
  1. Παραμένει όμως το ερώτημα: Γιατί η στατιστική επικινδυνότητα (σχέση θανάτων προς κρούσματα) είναι τόσο χαμηλή ωστε να μη δικαιολογεί με τίποτα την παγκόσμια καραντίνα, και κυρίως το κλείσιμο των σχολείων — όπως έδειξαν οι χώρες που δεν υπέκυψαν στις οδηγίες του ΠΟΥ (Σουηδία, Ισλανδία, Ιαπωνία). Αν αυτό το μωσαϊκό παθογόνων γονιδίων και πρωτεϊνών μέσα σε μια αλυσσίδα RNA, αναπαράγονταν με την ίδια παθογόνα δριμύτητα, «ανεξέλεγκτα» σε κάθε προσβεβλημένο οργανισμό ανά τον κόσμο, και όχι αποκλειστικά σε ένα ελάχιστο ποσοστό «κρουσμάτων» με σαφή γενετικά και εθνο-περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά (ηλικία, φύλο, χρόνια σοβαρά νοσήματα, αδύνατο ανοσοποιητικό, περιοχές με πολύ βεβαρυμένο περιβάλλον, έλλειψη ηλιοφάνειας, πυκνότητα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας κλπ), τώρα θα θρηνούσαμε πράγματι πολλά εκατομμύρια νεκρούς. Αλλά τότε, ανάμεσα σε αυτούς θα κινδύνευαν να βρεθούν πολλοί από τους «κατασκευαστές» του  ιού-Θηρίου αλλά και αυτοί που ελπίζουν να κερδίσουν τρισεκατομμύρια από την εκμετάλλευση της δήθεν «θεραπείας» του με την πανάκεια του εμβολιασμού. Γι αυτό οι Επικυρίαρχοι δεν θα άφηναν ποτέ τίποτα στην τύχη, δηλαδή στην διαρροή ή «κλοπή» δοκιμαστικού σωλήνα, στην εργαστηριακή μόλυνση ή «δυστύχημα». Ίσως έτσι εξηγείται και ή «υπερεθνική» σύνθεση των ερευνητικών ομάδων που συνωστίζονταν στο εργαστήριο της Βουχάν της Κίνας, μετά την αναγκαστική μετανάστευσης τους από το περιβόητο Εργαστήριο Fort Derrick των ΗΠΑ το 2014. Όσο περισσότεροι είναι συνένοχοι στο έγκλημα τόσο μικρότερη η πιθανότητα να ξεμπροστιαστούν.
  1. Και εδώ ακριβώς βρίσκεται το ελπιδοφόρο μυστικό της Νανοτεχνολογίας: Αν ο Κορωνοϊός-Χίμαιρα, σύμφωνα με την δρα Judy Mikovits περιλαμβάνει τεχνητά νανοσωματίδια με «υλικό» και «λογισμικό» αισθητήρων για την ανίχνευση γενετικών ή περιβαλλοντικών παραμέτρων στα κρούσματα που προσβάλλει (άλλοτε ασυμπτωματικά, άλλοτε θανατηφόρα, άλλοτε ως βαριά γρίπη, άλλοτε ως «τιμωρία» των Ιρανών, Ιταλών ή Ισπανών  του Τζόνσον ή του Τραμπ) τότε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ — ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ — ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΟ-ΟΘΟΝΗ «ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΛΗΨΗΣ».
  1. ΣΥΝΕΠΩΣ, ο στόχος του «εμβολίου νάνο-ταυτοποίησης» δεν εξασφαλίζει μόνο ιλιγγιώδη κέρδη στην Εταιρία που θα μονοπωλήσει χωρίς ρίσκο την «Moderna» πατέντα του (για  τον υποχρεωτικό ετήσιο «εμβολιασμό» 7 δις αναλωσίμων ανθρώπων), μέχρι ο πληθυσμός της Γης να φτάσει στο επιθυμητό μέγιστο όριο των 500.000.000. Προορίζεται επίσης το νανοεμβόλιο να κλειδώσει με το νανοκορωνοιό-Χίμαιρα έτσι ώστε μαζί να ξεκινήσουν το έργο της μετάλλαξης του Ανθρώπου σε Μετάνθρωπο, υπό τον έλεγχο «νέφους» Τεχνητής Νοημοσύνης.
  1. Αντί λοιπόν να υποχωρήσουμε μπροστά στο κυνήγι μαγισσών που έχουν εξαπολύσει οι κάθε λογής χρήσιμοι και άχρηστοι ηλίθιοι κατά των «Συνομωσιολόγων», δίνεται τώρα μια τελευταία ευκαιρία στην ανθρωπότητα να αποκρούσει την ΤΕΛΙΚΗ επέλαση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων: 
Εκτός λοιπόν από τα αιτήματα κατά του Εμβολιασμού και για Κατάργηση των μέτρων κοινωνικής απομόνωσης και ασφυκτικής ηλεκτρονικής αστυνόμευσης της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων, πρέπει να απαιτήσουμε επιτακτικά την εξονυχιστική διερεύνηση από Ανεξάρτητη Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων των συνθηκών παραγωγής του SARS-CoV-2 μέχρι να φτάσουμε σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την διασπορά και πυροδότησή του, δηλαδή το μεγαλύτερο Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας (κυριολεκτικά)!!!


Αττικά Νέα

4 σχόλια:

  1. Ωραία !.Κάτσε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.
    Πάντως είναι ξεκάθαρη η πρόθεση τους :
    1.μειωση πληθυσμού
    2.νανατσιπαρισμα και βλάβη στο dna +πωλήσεις εμβολίων
    3.ζημιες στις οικονομίες με πάταξη οποιασδήποτε αντιστάσεως στο νάνο εμβόλιο.
    Τελευταίο χαρτί.
    Όποιον αρπάξουν στην φωλιά τους.
    Ναι .Είναι το τελευταίο χαρτί.
    Τρίτο ,δεν κατάφεραν ,όσο προβοκατορικες χτυπήματα και να έκαναν.
    Στην Ελλάδα μας....ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ.
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ,ΕΙΔΑΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΕΣ ΕΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ.
    ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΗΤΑΝ.
    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ,ΕΑΝ ...ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.... ΕΊΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ,
    ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΓΙΑ BREAKFAST.
    Είπαμε :ανόητες μαϊμούδες για φάγωμα.
    Είστε ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικη αναρτηση. Συγχαρητηρια στον Κο. Δημητρη Γιαννοπουλο.

    Περα απο τους επιστημονες που μαχοντε στη πρωτη γραμη του πυρος οπως η Δρ. Τζουντυ Μιρκοβιτς, ο Δρ. Γιαννης Ιωαννιδης, ο Δρ. Σαβη Αγιαντουραι(βιντεο), και αλλοι πολλοι για να καταρριψουν την απατη του Μπιλη υπαρχει κι΄ενας λαος που το λεει η καρδουλα του να ζηση ελευθερος. Εδω η περιοχη των λιμνων Οζαρκ (νοτιο Μιζουρι) προ ημερων κατα την ετησια Αμερικανικη εορτη Ημερα Μνημης των πεσοντων.

    https://www.complex.com/life/2020/05/video-memorial-day-pool-party-ozarks-viral

    Εδω οι δικοι μας ειχαν βγαλει τη μεζουρα και μετραγανε ποσο απεχουν τα τραπεζια για να μη φανε κανα προστσμο. Απολυτη επιτυχια πλησης εγκεφαλου απο τους προοδευτηκαριους. Μυαλο ομελετα για πρωινο χωρις το μπεικον. Για να δουμε ενα ελληνοπουλο αυτου του τυπου ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ, οπως λεει κι΄αδελφος ΕΥ.

    https://twitter.com/ZedBarnaby/status/1264753749009944576

    Εδω το βιντεο του Δρ. Σιβα

    https://www.youtube.com/watch?v=Hgx-DEAjtHI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΕΠΡΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ:
    1ov ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΚΟ DNA ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    2ον 24 ΩΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    3ον ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΣΥΜΒΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΣΙΠ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ;
    KAI ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ;
    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΑΛΛΑ ΖΗΜΙΕΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ.
    ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΛΥΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;
    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΝΑ ΑΤΜ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΑΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΑΤΜ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ 350 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΡΟΜΠΟΤ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΡΟΜΠΟΤ ΣΚΛΑΒΟΙ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΟ (ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ (ΛΥΣΗ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΝΑΝΟΤΣΙΠ 7,7 ΔΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ..; ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.. ΤΟΝ ΙΟ..; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΎ ΤΟΥΣ ΖΟΎΜΠΑΕ! ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.. ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΆ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΑΛΛΆ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ...
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΆΡΑ..ΒΑΡΥΔΙΑ ΓΙΑ ΕΜΆΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΟΥΝ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΚΟ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ. ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΙΓΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ;
      ΠΑΜΜΈΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

      Διαγραφή