«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Η φίλη της Μαρέβας, συζύγου του Πρωθυπουργού, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και σύμβουλος ἐπικοινωνίας της Ν.Δ. δηλώνει πως "μισεί τα έθνη και τις πατρίδες" (βλέπετε αναρτήσεις της)

γράφει ο Πᾶνος ("Εθνέγερσις")

Σχόλιο Διόδοτου: Εγώ δεν θα είμαι τόσο ευγενικός όπως ο φίλος Πάνος, να περιοριστώ σε ένα "Καλὴ ἀνάρρωση".. _ Απλά, θα επιστήσω την προσοχή στον πάσα ένα (και στην πάσα μία) που ανοίγει το βρωμόστομά του να επιδείξει τις εθνομηδενιστικές του απόψεις, ότι γι αυτόν ακριβώς τον λόγο τού δόθηκε το όποιο βήμα και η όποια θέση, απ' την οποία το κάνει αυτό. Για να τον μάθουμε..





Αυτά είναι λοιπόν τα “φωτεινά μυαλά” που εμπιστεύεται ο κ. Μητσοτάκης επικοινωνιακά και με αυτά τα μυαλά κυβερνά τη Χώρα ..Να τους χαίρεται.


Η κυρία Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, φίλη της συζύγου του Πρωθυπουργού, φέρεται να είναι όπως και η ίδια δηλώνει σύμβουλος επικοινωνίας στην Ν.Δ.

Η κυρία Ευθυμιοπούλου αρθρογραφεί παράλληλα στο Liberal.gr ενώ πολλά από τα άρθρα της δημοσιεύονται και στο Athens Voice, γνωστά φερέφωνα του κυβερνώντος κόμματος.. Βλέποντας τις αναρτήσεις της κυρίας Ευθυμιοπούλου, που πριν λίγες μέρες έκανε και σεμινάρια επικοινωνίας σε μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα, θα φρίξει κανείς με όσα αντεθνικά και αντιχριστιανικά βλέπει, όπως “Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες” αλλά και κάτι από τον 18ο αιώνα που λέει πως “οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ελευθερωθούν προτού  στραγγαλιστεί και ο τελευταίος Βασιλιάς με τα έντερα του τελευταίου παπά”, ακόμη και να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της χώρας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες “άχρηστο λαό”.




Ανάρτηση κ. Βίβιαν Ευθυμιοπούλου Vivian Efthimiopoulou

«Την σιχαίνομαι αυτή τη χώρα. Όχι τώρα. Πάντα. Από το 1993 και μετά ζώ σε κατάσταση ναυτίας από την υποκρισία, τη θρησκοληψία και τον συντηρητισμό. Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν. Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος» 
Αυτά είναι λοιπόν τα “φωτεινά μυαλά” που εμπιστεύεται ο κ. Μητσοτάκης επικοινωνιακά και με αυτά τα μυαλά κυβερνά τη Χώρα... Να τους χαίρεται. 

Πηγή:https://agonasax.blogspot.com/
_____________________
Σχόλιο Πᾶνος: Νὰ πληροφορήσω τὴν κυρία, ὅτι ὑπάρχουν δραμαμίνες καὶ ἄλλα σκευάσματα στὰ φαρμακεῖα γιὰ τὴν ναυτία της.

Ἐπίσης ὐπάρχουν καὶ ἄλλες χῶρες ποὺ μπορεῖς κυρία μου νὰ πᾶς νὰ ζήσης ἀφοῦ σιχαίνεσαι τὴν Ἑλλάδα ὅπως λές.

Ἕνα ἀκόμα ποὺ θέλω νὰ σοῦ πῶ, εἶναι πὼς τὴν σιχαμάρα καὶ τὴν ναυτία τὴν ἔχεις ἐσύ, ὁπότε ἐσὺ ὑποφέρεις, ἐμεῖς μιὰ χαρὰ εἴμαστε μὲ τὴν πίστιν μας καὶ τὴν ἱστορία μας, ὅσο γιὰ τὴν ἐπιθυμία σου νὰ πέσουν οἱ τροῦλλοι, θὰ σὲ βασανίζει γιὰ πολὺ καιρὸ, ἀλλὰ γιὰ καλὸ καὶ γιὰ κακὸ, φρόντισε οὔτε σὲ γάμο ἤ βάφτιση νὰ πᾶς ἄμα σὲ καλέσουν, διότι ποῦ ξέρεις, μπορεῖ τότε νὰ πραγματοποιηθῆ ἡ έπιθυμία σου νὰ γκρεμίση ὁ τροῦλλος καὶ νὰ σὲ πλακώσει.

Καὶ ἕνα τελευταῖο: Ὅσον ἀφορᾶ στὸν ἄχρηστο λαὸ ποὺ ἀναφέρθηκες, οἱ ἄχρηστοι, ὅλα τὰ βλέπουν ἄχρηστα γύρω τους.

Ἀλλὰ δυστυχῶς δὲν ὑπάρχουν εἰσαγγελεῖς νὰ κινήσουν τὰ νόμιμα, τὴν στιγμὴ ποὺ δημοσίως προσβάλλεις ἕνα ὁλόκληρο λαὸ ποὺ ἔχει προσφέρει τὰ πάντα στὴν ἀνθρωπότητα, ἀνιστόρητη!...

Ἕνα μικρὸ παράδειγμα γιὰ νὰ δεῖς τί ἔχουν κάνει οἱ ἄχρηστοι Ἕλληνες κατ᾿ ἐσέ, ἄν καὶ δὲν νομίζω ὅτι εἶσαι εἰς θέση νὰ τὸ ἀξιολογήσης μὲ τὴν μόνιμη ναυτία ποὺ σὲ βασανίζει:

Οι Έλληνες που ανάγκασαν ολόκληρη την Αργεντινή να υποκλιθεί μπροστά τους
https://ethnegersis.blogspot.com/2020/05/blog-post_717.html 

Καλὴ ἀνάρρωση...

«Πᾶνος» 









2ο σχόλιο Διόδοτου:

Άλλη μια βρωμόστομη εδώ:





21 σχόλια:

  1. ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΛΕΣΧΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    Ε ,ΑΥΤΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
    ΜΙΑ ΜΙΑ ΣΚΡΟΦΑ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ.
    ΕΙΠΑΜΕ :ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΈΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΞΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ.
    ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαμητες, στο διαολο κι ακομη παραπερα.....αφου μισειτε την χωρα μας,την ιστορια της την ορθοδοξια,γιατι δεν πατε στο πακισταν,στο ισλαμαμπαντ,στο αφγανισταν , η οπου στο διαολο υπαρχουν πιθηκοι και οχι ανθρωποι....μακαρι μωρη πετουγια,μωρη καργια,μωρη δρομας,να πεσουν ολοι οι τρουλοι των εκκλησιων στην κεφαλα σου ,και να σε κομματιασουν...αχρηστη και παρασιτο εισαι και φαινεσαι μωρη βρωμα,που τολμας και λες εναν ΛΑΟ αχρηστο...αντε μου εκει που ανηκεις...ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .......ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Τυπική περίπτωση εγκεφαλικής βλάβης, η μανδάμ. Σιχαίνεται την Ελλάδα, κάνει εμετό με την Ελλάδα, αλλά τα Ελληνικά κρατικά λεφτουδάκια τα τσεπώνει μιά χαρά! Αυτά δεν της προξενούν αρνητικά συναισθήματα, ως φαίνεται. (Ούτε εμετό.)
    Αν αυτό δεν λέγεται "βαρειά σχιζοφρένεια", πώς λέγεται;

    Το κακό είναι, πως στη χώρα μας, γιά να κλείσεις κάποιον ολοφάνερα τρελλόν στο ίδρυμα, έχει μεγάλη διαδικασία. Πρέπει πρώτα να τον πάς στο δικαστήριο, να αποφανθεί ο δικαστής σχετικώς... καί με τις καθυστερήσεις στα εγχώρια δικαστήρια, ο τρελλός θα κυκλοφορεί ελεύθερος γιά ακόμα πεντέξη χρόνια, κι όποιον πάρ' ο Χάρος στο μεταξύ.
    Όμως, θά 'πρεπε να του φοράνε αμέσως τον ζουρλομανδύα, καί να του τραβάνε καί καμιά ένεση με κατασταλτικό στον κώλο.

    Τέλος πάντων, η γυναίκα είναι γιά εγκλεισμό. Δεν το βλέπετε;

    Όσο γιά τη Ρεπούση, ποιός τη χέζει! Τη ρώτησε κανένας τί θέλει, καί πετάγεται καί μας το λέει; Η εγωπαθής ψωνάρα, που νομίζει ότι θ' ασχολούμαστε μ' αυτήν;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Δεν συμφωνώ. Στα τρελοκομεία περνάν καλά. Βολτιτσες στο πάρκο κλπ.
      Αυτή θέλει καταναγκαστικα έργα σε γυναικεία φυλακή, και στο ίδιο κελί με λεσβιες νταλικοειδεις χαχαχα

      Διαγραφή
  4. Μπά, μην το λέτε, ώ οικοδεσπότα! Αν έχετε διαβάσει λιγάκι Λιλή Ζωγράφου, θα πληροφορηθήκατε πως οι "εφαρμοσταί πειθούς" (όπως ονομάζονται επισήμως στο μισθολόγιο οι νταγκλαράδες σεκιουριτάδες των τρελλάδικων, που συμμαζεύουν τους παρεκτρεπόμενους τρελλούς) καλοπερνάνε με τις όμορφες έγκλειστες!

    (Καί, ξέρετε, τις τελευταίες δεν τις ρωτάνε αν θέλουν.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ότι καταλαβαίνω ,έχετε συνδέσει τους ψυχοανωμαλους με ότι ΕΡΠΕΤΙΚΟ.
    Καλά κάνετε.Αυτη η ερπετού ,θα αφριζη από το κακό της.Μεχρι και η ουρά της θα φαίνεται.
    Εσείς νομίζετε ,ότι κάνω πλάκα και τα γράφω έτσι.Μολις πέσουν οι συχνότητες που κρατούν για να τους βλέπουμε σαν ανθρώπους ,τότε φτύνουν ,πετάνε γλώσσα ,αλλάζουν κόρες ματιών ,πετάνε πεταλες κόκκινες στο δέρμα , σκάει ουρά .
    Όσο για Ρεπούση...μια από τα ίδια.
    Ερπετό είναι.
    Κατά πρώτον ,έχουμε 400 από ΔΑΥΤΑ ,άκρως επικίνδυνα.
    Αναλογιστείτε τις επιμειξίες που έχουν.
    Χάζαροι στο γένος.ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ.
    ΜΠΑΜ ΚΆΝΕΙ.
    ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.
    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.
    ΓΕΝΙΚΆ ,ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ.
    ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΙΑ ,ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άειστον αγύριστο κερά μου, σούρε να βρεις χώρα που δεν συχαίνεσαι. Το ζήτημα είναι αν θα σε ανεχθούν αυτομουτσούνως. Πήγαινε στον μπάρμπα Γιώργη Σορό να σε βολέψει στις ανοικτές κοινωνίες του που κλείνουν οσονούπω. Βλαμμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πώς μπορείς να μισείς κάτι που δεν γνωρίζεις;
    πώς μπορείς να μισείς την ορθοδοξία όταν δεν έχεις διαβάσει ΜΕΓΑ Βασίλειο, όταν δεν έχεις γνωρίσει έναν άγιο του Θεού
    πώς μπορείς να μισείς την Ελλάδα
    μισείς το θρούμπι που μοσχομυρίζει στην εξοχή
    τον παφλασμό του κύματος στο Αιγαίο
    τον Ελύτη
    τον Γκάτσο
    τον Παπαδιαμάντη, τον Μυριβήλη...
    τις χελιδονοφωλιές την άνοιξη
    τον πελαργό που θρέφει τα μικρά του πάνω στον στύλο της ΔΕΗ
    τον κεραυνό που δείχνει την δύναμη της πλάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΑ ΠΑΘΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ...???

      ΑΓΑΠΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ??

      ΦΙΛΙΚΑ!!

      Διαγραφή
  8. το μίσος είναι το συναίσθημα του διαβόλου
    η μνησικακία, το χειρότερο, το χρονίζον μίσος
    εγώ σας έκλεισα τους ναούς γιατί μισώ το σώμα και το αίμα του Μανώλη (Εμμανουήλ ο Ιησούς) είπε το δαιμόνιο μέσα από μια ταλαιπωρημένη ψυχή όπως ομολόγησε πρόσφατα στο κήρυγμα του ο μητροπολίτης Νεόφυτος Μόρφου, βλέπετε; Το μίσος εμποδίζει τον διάβολο ακόμα και το άγιο όνομα του Χριστού να προφέρει, πάντα τον ονομάζει Μανώλη ή Ναζωραίο για να εξευτελίσει την Αγιότητα ποιού;;; Του Τριαδικού Θεού, Κύριε δείξον ημίν τον Πατέρα και αρκεί ημίν.
    Τοσούτον χρόνον μεθ ημών ειμί και ουκ έγνωκας με Φίλιππε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μνησικακία σημαίνει κατάληξις του θυμού, φύλαξ των αμαρτημάτων, μίσος της δικαιοσύνης, απώλεια των αρετών, δηλητήριο της ψυχής, σαράκι του νου, εντροπή της προσευχής [1], εκκοπή της δεήσεως, αποξένωσις της αγάπης, καρφί εμπηγμένο στην ψυχή, αίσθησις δυσάρεστη πού αγαπάται μέσα στην γλυκύτητα της πικρίας της, συνεχής αμαρτία, ανύστακτη παρανομία, διαρκής κακία. Και τούτο το σκοτεινό και δύσμορφο πάθος, η μνησικακία δηλαδή, ανήκει στα πάθη πού γεννώνται από άλλα πάθη και όχι σε αυτά πού γεννούν
    κλίμαξ αγίου Ιωάννου του Σιναίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στο μίσος και γενικά στα πάθη, απαντάς με περιφρόνηση
    περιφρόνηση όχι στον άνθρωπο , αυτόν τον αγαπάς και προσεύχεσαι για την ψυχή του
    περιφρόνηση στον δαίμονα που κυριαρχεί
    έτσι φεύγει και το μίσος
    αγάπη αυτό είναι ο Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για τους σχολιαστές ή τα λάικς που έχει δεν θα το σχολιάσω
    πάτος τουλάχιστον , μάλλον λόγω @## χειλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όταν περπατώ στον δρόμο, χαζεύω τους ανθρώπους, τα αυτοκίνητα, αφουγκράζομαι ήχους πουλιών ή το θρόισμα των φύλλων
    αποφεύγω σαν την λέπρα, σκουπιδοτενεκέδες, πεταμένες μάσκες και γάντια στους δρόμους και τα πεζοδρόμια
    είναι επικίνδυνο λόγω της κορώνας, είναι γύρω σου , είναι παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τέτοια σκατόφατσα σαν τραβέστο τί περιμένεις. Πάντως για ψάξτε τις ρίζες της αρχι-κομπλάρας. Τέτοιος κομπλεξισμός και τέτοια λύσσα είναι περίεργο. Δεν προέρχεται μόνο από αγαμησία. Άραγε τα νουδουλάκια που τους ψήφισαν, τα ξέρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά καλά τα αγιοπατερικά αλλά αυτή δεν σκαμπάζει από τέτοια. Θέλει άλλη μεταχείριση. Να την νοιώσει κυριολεκτικά στο πετσί της. Αλλά πρώτα πρέπει να προηγηθεί ο εξευτελισμός της λέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντε θείτσα βρες κανά πάκι-boy, αν και ούτε κι αυτό θα κάτσει κι όπως προβλέπω σε λίγο θα ζητάει να γκρεμιστεί το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κι όσες εθνικότητες βρίσκονται στην χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον αγιασμό τα μυστήρια τα τρέμει ο διάβολος και οι οπαδοί του, βάλτε σταυρό ή ρίξτε αγιασμό σε δαιμονισμένο που είναι κανονικότατος άνθρωπος και τότε θα δείτε ότι είναι δαιμονισμένος απο τις αντιδράσεις του
    το είπε ο Ιησούς μεσω μηνυμάτων σε γέροντες ότι έχει αφήσει ελεύθερο τον σατανά να αλωνίζει λόγω της αμετανοησίας και για να αντιληφθούμε την απύθμενη κακία του ώστε να στραφούμε σε Εκείνον επιτέλους.
    τον άνθρωπο τον καταλαβαίνεις και από τα μάτια, το βλέμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ-ΜΑΡΚΑΡΙΣΤΗΚΕ( self- marked- ΣΑΝ ΣΤΟΧΟΣ).

    ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΑΡΑΓΩΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΕΞΑΓΡΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΗ.
    ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρόκκο μ' αρέσεις. Ιδιαίτερα το τελευταίο με το χέρι.

      Διαγραφή