«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Τούς ξεφτιλίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί..

Δημοτικό Συμβούλιο, Αθήνα 1-6-2020 - 5λεπτο βίντεο



 

Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη πόνεσε τους εθνομηδενιστές! Δήμος Αθηναίων 1.6.20

 

Οδύνη και πόνο έχει προκαλέσει στους εθνομηδενιστές η τεράστια αποδοχή του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, ΚΚΕ και Ανταρσύα έπεσαν στα πόδια του Μπακογιάννη, παρακαλώντας να στηρίξει ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση έξωσης της Δημοτικής μας Παράταξης από τα επίσημα γραφεία μας! 

 

Φυσικά, οι απαιτήσεις αυτές, εκτός από παράνομες είναι και γελοίες. Ο Θανάσης Αϊβατίδης τους έβαλε στη θέση τους, τονίζοντας κατηγορηματικά πως: "Άλλα τα γραφεία του Κόμματος και άλλα τα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης". 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ! 

 

Κατά τα άλλα ο Μπακογιάννης συνέχισε το θέατρο των γραφικών αποχωρήσεων την ώρα που λαμβάνει τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης. 

 

Αυτή τη φορά, οι νεοδημοκράτες χέρι-χέρι με τον κωνσταντίνου της ανταρσύα προκάλεσαν συνωστισμό στην έξοδο της Τεχνόπολης, με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπός μας να ειρωνευτεί τον Μπακογιάννη: "Να προσέχει ο δήμαρχος να μην κολλήσει κορωνοϊό". 

 

Σε έντονο ύφος καταγγείλαμε την εθνικά απαράδεκτη πολιτική μετατροπής της πλατείας Ομονοίας - αλλά και ολόκληρης της Αθήνας - σε προάστιο του Πακιστάν. 

 

Και φυσικά, ζητήσαμε εξηγήσεις για τα θλιβερά επεισόδια της Μαλακάσας, όπου Έλληνες πολίτες έπεσαν θύματα κυβερνητικής βίας, γιατί αντέδρασαν στα παράνομα hot-spot.


10 σχόλια:

  1. εδω τωρα τι να σχολιασεις,που μονο μπινελικια μου ρχονται να γραψω,με τον ''γαμικο ψευδουλιακα δημαρχο και τα τσιρακια του'''',που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να παιζουν με το πουλι τους....και μονον οτι,ο κασιδιαρης μιλαει για πατριδα και δεν θελει τα λαθροπιθηκια εμεις θα τον ψηφισουμε [μιλαω για την περιοχη μου]....[ελπιζω να μην βγει μιχαλολιακος].....60 χρονια ταιζουμε πλουσιοπαροχα γενιες μητσοτακιδων,που πολλαπλασιαζονται σαν τις ακριδες και ρουφουν το αιμα του κοσμου....τι στο διαολο τοσο εξυπνοι ειναι αυτοι που οπου να δεις, πεφτεις πανω σε μητσοτακη...απο κυβερνηση ,δημαρχια ΜΚΟ,οπου στο διαολο μπροστα σου μητσοτακης....τελικα εχει δικιο αυτος που ειπε οτι,μητσοτακης δεν ειναι ονομα, ειναι επαγγελμα....αει σιχτιρ πια με δαυτους....ΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ, ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ.
    ΕΙΧΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ.
    ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ? ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ,ΣΗΜΙΤΗΣ ,ΣΑΜΑΡΕΟΙ , ΤΣΙΠΡΕΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΦΕΝΤΙΚΟΥ
    2) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ο 2ος ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ , ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;;;;; ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟN TON ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ; ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ;
      ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;
      ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ;
      ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ.
      ΟΙ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  5. Είθε να είναι αυτός που θα μας ενώσει και όλοι μαζί να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας γιατι κανένας άλλος δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής. Φανταστείτε το σοκ που θα παθαινε το σύστημα αν εβγαινε ο Κασιδιάρης πρωθυπουργός. Αλήθεια τι θα κανανε τότε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που είναι οι μαχητές βρε παιδια? μόνο στο διαδικτυο βρίσκονται?
    θα μας φάνε το Αιγαίο οι Τούρκοι. και όλοι κοιμώμαστε?
    απορώ γιατί δεν έχει πέσει ακόμα η χούντα του αφορισμένου τι περιμένουμε?
    Ολοταχώς προς τις... Πρέσπες του Αιγαίου
    http://www.antinews.gr/action.read/politiki/olotaxos-pros-tis-prespes-tou-aigaiou/2.145234

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ , ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Ε-ΜΑΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε "δύο εβδομάδες από τώρα" είπε ο Κασιδιάρης εχθές στο βίντεο, ότι θα ανακοινωθούν τα πρόσωπα του κόμματος. Οπότε, έχω την εντύπωση πως μάλλον δεν έχει καταλήξει στο ποιούς θα βάλει.

      Διαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ: Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ: Αγαπητοί αναγνώστες του Διόδοτου, δεν έχω ιδέα πώς θα αντιδράσετε στο παρόν ανάγνωσμα, ένιωθα όμως ένα είδος υποχρέωσης απέναντύ σας, να δημοσιοποιηθούν αυτά ΚΑΙ εδώ, μιας και σάς αφορούν. Ευχαριστώ.
    ΚΩΣΤΑ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΕΘΝΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΟΗΤΗ ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή