«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΙΝ...

Οι πολίτες της πόλης Snohomish WA ,πήραν τον "εξοπλισμό" τους και κατέβηκαν να προστατέψουν τις περιουσίες τους όταν ακούστηκε ότι πλησιάζουν οι "διαδηλωτές". Στην πόλη αυτή δεν αναφέρθηκε κανένα επεισόδιο ή λεηλασία! (Βίντεο)




17 σχόλια:

  1. όπως κι εμείς που προστατεύαμε την Αθήνα από τους βανδάλους που την έκαιγαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι, στους αστυνομικούς αξίζουν συγχαρητήρια ειδικά για τα Εξάρχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ,ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ,ΘΑ ΚΑΝΗ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΘΕΙΟ ,ΜΟΥ ΔΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ;
    ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΝΑ : ΡΑΒΔΙ .
    ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ .ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ Η ΧΕΡΑ ΜΟΥ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΜΕ ΕΝΑ MC MILAN 249 ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙΣ ;
    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ : ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΑΜΙΙΙΙ. ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ,ΣΟΥ ΠΩΩΩ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό θα πει να έχεις α@@@@@@. Εμείς εδώ τί κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Ιουνίου, 2020 22:33

    ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΣΤΑ ΣΥΝ ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΕΔΩ.
    ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ,ΑΡΠΑΞΕΣ ΣΦΑΙΡΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΈ'ΜΆΣ, ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΛΗΣΤΗ ,ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΩΛΟΦΕΡΑΝΤΖΑ ,ΕΝΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ Ό ΛΗΣΤΗΣ Ό ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Ό ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΣΑΡΛΤΟΝ ΗΣΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ,ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ,ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΚΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΕΣ magnum ,ΓΙΑ ΤΑ glock, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΒΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ'ΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ,ΔΗΛ. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα που έχουμε εδω ΕΥ πιστεύω δεν ειναι τοσο πολύ ο εξοπλισμός όσο το οτι δεν το έχουμε με το αίμα. Ειμαστε οι περισσότεροι μαλθακοι και οχι πολεμιστές όπως οι πρόγονοί μας. Αυτό είναι που θα πρέπει να ξεπεράσουμε στην αρχη των γεγονότων. Δεν ξερω αμα είδες σε ενα βίντεο εναν αμερικανό που είχε ξίφος. Το έβγαλε αλλα φοβήθηκε να το χρησιμοποιήσει, του την πεσανε και τον σαπακιασανε, αμφιβάλλω αν ζει. Το ίδιο εγινε και με εναν που έβγαλε τόξο για εκφοβισμό. Ή τι βγαζεις και τι χρησιμοποιείς ή μην το βγάζεις καθόλου καλύτερα. Τα ορκ πάντως δεν θα το σκεφτούν και πολύ να σε ξεκοιλιασουν αλλα ούτε και οι αναρχοαπλυτοι να στην πέσουν πολλοί μαζί...

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Ιουνίου, 2020 10:50

      ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΝΝΗ25 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΙ'ΕΓΩ.
      ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ. ΚΟΙΤΑ ΓΙΑΝΝΗ25, ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΑΘΗΣΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PLAYSTATION.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΧΗΣ-ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ-ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑΔΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ''ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΠΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ'', ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ.
      ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ .357 magnum, ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, 60 ΜΕ 65 ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑ.ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΑΛΛΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΗΡΕ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
      ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΝΑ ΣΥΝ. ΚΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΕΝΩ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΚΑΤΙΦΑ, ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΖΟΜΠΙ, ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ, ΑΗΤΗΤΟΙ ΣΑΝ ΜΑΖΕΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΘΗ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ, ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ.
      ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
      ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΠΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΚΑΛΥΨΗ, ΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ, ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ (ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ).

      Διαγραφή
  5. ΑΜΑΝ ΡΕ ! ΤΙ ΜΟΒΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ !
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ,ΑΜΕΣΩΣ ! ΜΑΓΚΝΟΥΜ ,ΠΟΛΥΒΟΛΑ ,
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ .ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΛΙΧΕΡ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ , ΕΧΕΙ ΠΕΛΕΚΙΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Ιουνίου, 2020 00:22

      ΝΑΙ ΝΑΙ ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΟΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΑ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΡΟΠΑΛΑ.
      ΠΩ ΠΩ ΙΔΕΑ, ΡΟΠΑΛΟ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα, καί παίδες!

      Όπλο είναι καί οι νεραντζιές, που έχουν οι δήμοι στα πεζοδρόμια.

      Πώς;

      Όχι δημοσίως τέτοιες απαντήσεις!

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      https://www.youtube.com/watch?v=jKtBC1kNoWw

      🙂

      Διαγραφή
  6. Εδω ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ και ο ΕΥ σε μια ακρως ευγενικη και αποτελεσματικη συνομιλια με τα παιδια του Σορος. Με το αφοπλιστικο χαμογελο ο ΕΥ.

    https://twitter.com/Tombx7M/status/1267259172460134400

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα
      Ίδιοι είναι!
      Είδες μόλις δουν καραμπίνια; Κακά και δρόμο!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Ιουνίου, 2020 14:37

      Αδερφέ μου Ahoy,τόν τελευταίο καιρό μέ κολλάς συνέχεια στόν τοίχο μέ τής επιτυχημένες σου αναρτήσεις.
      Μέ "διαβάζεις" καλύτερα κι'από τήν γυναίκα μου.
      Άν καί στην επιλογή τού όπλου, αντί γιά την χράπα-χρούπα, θά διάλεγα τό παλιό καλό Γερμανικό spandau MG-34.
      Είναι σάν την θεμελιώδης απορία πού διατύπωσα τής προάλλες στόν Κώστα καί στόν ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ,
      "ΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ".

      Διαγραφή
  7. Εδω ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ παραδιδει μαθημα πως κατεβαζεις μ#%^κα απο το καπο αυτοκινητου της αστυνομιας με μια κινηση.

    https://twitter.com/Tombx7M/status/1267385535661834240/video/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναφέρεσαι σε μια πόλη ~ 10.000 κατοίκων , στην άκρη των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή