«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

OXI!.. Δεν θα αναδημοσιευτεί από το ιστολόγιό μας το νέο άρθρο του "Παναγιώτη Τραϊανού" με τίτλο "Η συνωμοσία του Κορονοϊού"..





Γιατί μπορεί η κατσίκα τελικά να μασάει ταραμά.. εμείς όμως δεν είμαστε κατσίκες για να πιστέψουμε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι κομμουνιστής και ανδρείκελο των Σιωνιστών, που συνεργάστηκε με τους χαζαρο-τραπεζίτες για να καταστραφεί η αμερικανική οικονομία και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν είμαστε αμνοερίφια για να μην αντιληφθούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα άρθρο-μανιφέστο της νίκης των σιωνιστών, που από εδώ και πέρα θα εφαρμόσουν τα βρώμικα σχέδιά τους στην ανθρωπότητα, ανενόχλητοι.

"Και άντε..".. στις δυο τελευταίες παραγράφους.. "πάρτε και μια ελπίδα"... είναι σαν να μάς λέει: 
Ότι ο αμερικανικός λαός θα καταλάβει σύντομα ότι οι σιωνιστές τού άρπαξαν  ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.. και θα τούς τελειώσει!

Ρε 'σύ.. πρέπει να τις γιορτάσουμε τέτοιες αποκαλύψεις..!





K-T


17 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Κώστα από τα πρώτα άρθρα του Τραϊανού, που διάβασα, μου ήταν εντελώς σαφές, ότι ο άνθρωπος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία της ΝΤΠ...
    Απλά χρησιμοποιεί την πάγια τακτική της προπαγάνδας: αναμιγνύει έντεχνα αλήθειες και ψέματα, ώστε τα τελευταία να αφομοιωθούν ευκολότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανόν. Πάντως δεν με έπεισε ποτέ. Δεν θα μιλήσω ξανά για τις 2 φορές που μάς είχε πει "ψηφίστε τσίπρα για να καεί το χαρτί της αριστεράς", με αποτέλεσμα να μάς σουρτουκωθεί επί 4μισι χρόνια ο εβραίος φαρδοκωλης που πέρασε τον αντιρατσιστικό νόμο και άνοιξε τις πόρτες στο ισλαμ,

      ..η εμμονή του με το να λασπολογεί τον Πούτιν είναι που πάντα με ενοχλούσε περισσότερο.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Ιουνίου, 2020 22:42

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ,ΕΤΡΕΞΑ 22 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΑ ΝΑ ΠΙΩ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ'ΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!!!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ🤪
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΚΩΣΤΑ ,ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ;
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΚΙ'ΆΣ ΕΙΜΑΙ 1000% ΛΑΘΟΣ ,ΘΥΜΑΜΕΙ ΤΟΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ,ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ,ΣΚΟΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣΣΩΝΩΝ) ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ,ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ,ΦΥΛΑΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά.. πήγαινε άναψε κανα κεράκι στην εκκλησία, όπως έκανα κι εγώ σήμερα, για τον Δονάλδιο... γιατί αν χάσει την επόμενη προεδρία.... θα πάρουμε όλοι μας.. όχι τα βουνά.... αλλά θα κρυφτούμε σε κατακόμβες. (φτου φτου φυου κούφια η ώρα που τ' ακούει!)

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ.
      ΠΡΟΣΕΞΕ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ,
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ! ΤΣΟΥΠΡΟΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΓΙΑ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ....
    ΤΩΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ;
    ΠΛΗΡΩΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΣΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ,ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ,ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ,ΝΑ ΔΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ :ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΥΝΑΤΟ .
    ΟΧΙ ΡΕ ! ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ !.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΕΙΤΕ .ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ .
    ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΛΑΚΙ ! ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ .
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ .
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΦΥΡΙΞΗΣ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ...ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΛΙΤΣΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΩ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ .
    ΜΜΜΜΜΜΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΡΛΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Κώστα, για τον Τραιανού σίγουρα υπάρχουν πολλές βάσιμες αμφιβολίες για τον σκοπό των άρθρων του..
    Όμως μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν ακολούθησε αμέσως κατά γράμμα την ΑΠΑΤΗ του ψευτο-κοροναιού, ΚΛΕΙΔΩΣΕ την Ρωσία με αποτέλεσμα να καταστραφεί εντελώςη Οικονομία της (σε αντίθεση με τον Λευκορώσο Πρόεδρο που δεν μάσησε κ άφησε Ελεύθερους τους πολίτες του-με αποτέλεσμα να δέχεται πυρά απο τον ελεγχόεμνο απο τον Πούτιν τύπο)
    Ο Τραμπ παρά τις ανόητες κορόνες του , έπραξε ακριβώς το ίδιο ΚΛΕΙΔΩΣΕ την Αμερική ενώ γνώριζει την ΑΠΑΤΗ ...
    Επιπλεόν επιτρέπει δια της απραξίας του να καίνει την Αμερική οι ΑΝΤΙΦΑ μαζί με τους ηλίθιους μαύρους

    Μην ξεχνάμε ότι ο τελευταίος Πρόεδρος που δεν ελέγχθηκε απο τους Σιωνιστές ήταν ο Τζων Κέννεντυ..
    Ο Τραμπ δεν αποτελεί εξαίρεση , είναι ο Μητσοτάκης κ ο Τσίπρας μαζί για τους μερικανούς..
    Μην ξεχνάμε τον πραγματικό Πρόεδρο που είναι ο αρχισιωνιστής γαμπρός του..

    Οι Σιωνιστές ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΑ το αποτέλεσμα των στημένων εκλογών, όπως και εδώ όπως κ παντού..
    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγμα..

    Δυστυχώς είναι πολύ χειρότερο..ούτε ο Τραμπ ούτε ο Πούτιν θα παρεκλίνουν απο τις οδηγίες που έχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια πρώτη απάντηση εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/06/blog-post_2.html#more

      Δεύτερον, Πούτιν και Τραμπ έκλεισαν επίσης τον κόσμο στα σπίτια για να μην δεχτούν αντίποινα από τους σιωνιστές, δηλ. κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα θανατηφόρου ιού (που θα μάς τον έλεγαν κι αυτόν κόβιντ) ή άλλου χημικού πολέμου , σε γήπεδα, mall, συναυλίες κλπ

      Διαγραφή
    2. AYTOI ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΣΤΑ-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ.
      ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΚΑΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ.
      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
      ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΡΩΓΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ...

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΚΤΙΔΑ....

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΙΑΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΥΡΟ-ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ;;; ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ;;;
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟ 48% ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Τραμπ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΕΒΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ , ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;

    ΥΣ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ!!!

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Λ Ε Γ Ο Ν Τ Α Ι ..."

      Διαγραφή
    2. ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ - ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ02 Ιουνίου, 2020 08:50
      "ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Λ Ε Γ Ο Ν Τ Α Ι ..." -

      ΕΝΤΑΞΕΙ !

      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

      .

      ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ .....

      .

      Διαγραφή
  6. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΪΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Κώτσο! Αμέσως τα οσμίζεσαι τα σαπάκια.

    Γύρω στο 2000, ότε ήμην ακόμη μικρά και αθώα κορασίς -χαχα, διάβασα δυό βιβλία αυτού του γιδοβοσκού. Ήταν προφανέστατο πως δεν ήταν γραμμένα από έναν άνθρωπο, αλλά από ομάδα, διότι σε κάθε κεφάλαιο, που άλλαζε το αντικείμενο, άλλαζε και το ύφος, ακόμα και η γλώσσα, αν και διαφαινόταν προσπάθεια ομογενοποίησης. Ενώ όλα τα κεφάλαια ήταν βασισμένα σε ανάλυση γεγονότων και σε προτάσεις πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικών αναδιαρθρώσεων, στο τελευταίο κεφάλαιο και των δύο βιβλίων, ξαφνικά απογειωνόταν σε ασαφή και θολά μεταφυσικά ύψη, όπου η κατάληξη ήταν ότι θα έρθει ο "Υδροχόος"(;;;) και θα μας απαυτώσει τα πρέκια για να στρώσουμε (σε ύφος Παλαιού στις πιο γραφικές στιγμές του).

    Ο τρόπος που είναι γραμμένα τα σεντόνια της ιστοσελίδας, με χασμωδίες, πλατειασμούς, επαναλήψεις, λογικά άλματα, λογικά στραμπουλήγματα και αντιφάσεις, δεν είναι αποτέλεσμα συγγραφικής ανικανότητας. Αντιθέτως, υπάρχει σχολή γραψίματος αχανών και λογικά εξαρθρωμένων κειμένων, τα οποία να μετατρέπουν την συνειρμική λογική του αναγνώστη σε μαρμελάδα, ώστε αυτός, πνευματικά εξουθενομένος, να αποδεχτεί στο τέλος, χωρίς νοητικές αντιστάσεις, όποιο συμπέρασμα του παρουσιάσει ο συγγραφέας. Μ' αυτή την μέθοδο, των εξαρθρωμένων κειμένων, είναι γραμμένα, τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, τα βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, από νηπιαγωγείο μέχρι πανεπιστήμιο, των θετικών επιστημών μη εξαιρουμένων.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκρινίζω πως η αναφορά μου, στο όνομα του Παλαίου, επέχει θέσιν παραδείγματος τραμπούκικης και πεζοδρομιακής συμπεριφοράς και όχι ταύτισης των δύο προσώπων. Το γιατί ο ίδιος αντέδρασε τόσο έντονα, το ξέρουν μόνον αυτός κι η μυίγα του.
      Εξ όνυχος τον λέοντα.

      μνκ

      Διαγραφή
  8. Ανωνυμον 02.46

    "ΚΛΕΙΔΩΣΕ τη Ρωσια με αποτελεσμα να καταστραφει εντελως η οικονομια της". Κανα στοιχειο, ετσι για πρωτη γευση;;;

    Πολλη χολη για Τραμπ-Πουτιν. Υπαρχει καποιος λογος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΑΝΑΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΑΜ Β
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ
    ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή